Herontdekte make-upproducten

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb01

Donderdag zag je hoe ik mijn make-upstash opruimde. Het fijne aan opruimen is niet alleen dat alles weer overzichtelijk, netjes en een stuk leger is, maar ook dat je oude favorieten herontdekt. Ik ben dol op opruimen, kan me een gelukkig huisvrouwtje voelen als alles weer op orde is. Met een Chanel lipstick van 2 jaar geleden en NARS oogschaduw van zomer 2012 op. Dit herontdekte ik!

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb02

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb03

Van bijna al deze producten stond al eerder een review online, waarin ik vol lof over de make-up sprak. De producten vond ik nog steeds fijn, daarom lagen ze in mijn stash. Toch vergat ik ze, door het enorme oerwoud aan nog te testen producten, onlangs geteste producten, nieuwe favorieten en make-up die ik voor een tutorial bewaarde. Ik heb ze onder de berg uitgegraven en apart gelegd. Deze producten moet ik weer meer gaan gebruiken!

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb08

MAC Strobe Cream

Strobe Cream is juist nu voor de zomer perfect. Highlighter in een tube, een vloeibaar goedje met een prachtige parelmoerglans. Stip hem aan op je jukbeenderen en brug van je neus en verdeel hem met een stipplingkwast of je vingers. Het resultaat is een prachtige, gezonde glans! Niet zo overduidelijk als een poeder highlighter, maar een stuk gezonder en meer glowy.

In 2012 reviewde ik hem met nog twee vergelijkbare producten. Dit is de enige van de drie die nog in mijn stash zit en nog te koop is.

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb07

Too Faced Shadow Insurance

Ik was totaal vergeten dat met de sluiting van Sephora vorig jaar, ik nog een Too Faced Shadow Insurance had ingeslagen. Kwam ik hem opeens tegen, nog helemaal nieuw! Ik ben hem snel in gebruik gaan nemen, voordat het product niet meer goed is. Erg fijn dat ik deze herontdekt heb nu MAC Soft Ochre Paint Pot me met dit warme weer steeds laat zitten. Oogschaduw hoopt daarmee verschrikkelijk op, maar met Shadow Insurance heb ik daar geen last van. Lees hier mijn review uit 2012.

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb06

Nars oogschaduwduo Cleo

Twee jaar geleden kocht ik in Parijs een aantal producten van Nars. Laguna bronzer en Orgasm blush bijvoorbeeld, twee producten die ik nog regelmatig (al dan niet dagelijks) gebruik. Ook kocht ik daar een oogschaduwduo in de kleur Cleo. Een super mooi doosje, die ik toch vergat. De kleuren zijn prachtig, maar ik merkte dat ik de blauwtinten tricky vond om te combineren. Nu ik hem weer gebruik denk ik waarom? De oogschaduws zijn wonderschoon. Mijn review vind je hier.

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb05

Chanel Rouge Coco Shine Chance

Ik weet niet meer precies wanneer ik hem kocht, maar het zal een aantal zomers geleden zijn. Ik heb er nooit wat over geschreven omdat ik het destijds nog niet zo goed aandurfde over high end make-up te schrijven. Ik was heel bang dat mijn lezers dan weg zouden gaan. Het is een hele mooie, lichte lipstick. Glossy, met glans en een hele lieve roze kleur. Ik vind de kleur hiervan bijna perfect, hij geeft een hele lieve uitstraling. Ik gooi hem direct weer in mijn tas, het is een perfecte go-to kleur op warme dagen. Geen geplak en gedoe, makkelijk en fris.

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb09

Kiko Perfect Eyes Duo Highlighter Pen

Vorig jaar ging ik met vriendinnen Silke en Laura winkelen in Duitsland. Daar kocht ik bij Kiko onder andere dit mooie product. Vooral de matte vanillekleur van de pen vind ik fijn voor op de waterlijn, maar ook op het wenkbrauwbot om mijn wenkbrauwen wat scherper te maken. Potloden vergeet ik op de een of andere manier áltijd. Ik gebruik een oogschaduwpalet, eyeliner, mascara en klaar. Oogpotlood pakken? Het komt niet eens in me op. Terwijl dit juist zo’n makkelijk en leuk product is! Ik heb hem gelukkig herontdekt. Hij is perfect voor wanneer ik op warme dagen niet zoveel make-up wil dragen, maar wel een frisse en opgeruimde blik wil hebben.

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb10

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb11

Make-uplook met de producten

make-upproducten_die_ik_herontdekt_heb04

Heb jij onlangs nog make-upproducten herontdekt?


Reacties

Door Kimberley op 10 juni 2014 06:06

Fijn om zo weer goede oude producten terug te vinden! Ik heb dat ook altijd met kleding als ik mijn kast opruim ^_^

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 10 juni 2014 06:07

Heerlijk om af en toe je stash op te ruimen. Enkele weken geleden heb ik al mijn nagellakjes opgeruimd, opnieuw gesorteerd, e.d. Shine Chance van Chanel vind ik een mooie kleur! Grappig om te het verhaal achter deze lipstick te lezen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:46:

Ook heel fijn! Alleen de grote favorieten houden.

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 juni 2014 06:16

Mooie producten die je hebt herontdekt! Zelf ben ik gisteren ook even mijn stash aan het opruimen geweest en kwam dan ook zeker producten tegen met ‘Oja, die had ik ook nog, helemaal vergeten!’ ^^)

[Beantwoorden]


Door Martina op 10 juni 2014 06:20

Strobe Cream trekt mij ook nog steeds…. Het geeft zo’n mooie glans naar eigenlijk heb ik echt genoeg highlighters

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 10 juni 2014 06:21

Ik heb de afgelopen tijd mijn MAC Studio Sculpt foundation herontdekt! Lang gebruikt, toen in mijn ladekastje beland en andere gaan gebruiken, maar deze is toch ook wel heel erg fijn. Maar: dat wss het wel met herontdekken. Ik hb wél eindelijk weer een Blush teruggevonden die ik al een poosje kwijt was!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 juni 2014 06:30

Oeh, altijd zo fijn om zulke producten te herontdekken als je je stash aan het uitruimen bent! Ik had dat toen met een heleboel lipsticks, waaronder Spicy Coral van Catrice. Zit nu weer standaard in mijn make-up tasje!

[Beantwoorden]


Door lot op 10 juni 2014 06:40

Ah hierdoor mis ik Chanel Rouge Coco Shine Chance weer. Het was mijn absolute favoriet. De kleur is nergens meer te krijgen sinds een jaar. Weet jij miss nog een goede dupe?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:46:

Nee, die weet ik helaas niet…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 juni 2014 06:47

Leuk om te lezen! Die kleuren van het Nars duo zou ik best lastig vinden om te gebruiken bij mezelf, maar bij de full face foto’s vind ik de look je heel goed staan!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 10 juni 2014 07:11

Leuk dat je weer een aantal producten her ontdekt hebt.Het zijn ook prachtige items <3 Vooral de Chanel lipstick is prachtig, een heerlijk zomers kleurtje!

[Beantwoorden]


Door florence op 10 juni 2014 07:27

leuk! maar waarom schrijf je niet meer in het engels?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:47:

Geen tijd voor helaas.

[Beantwoorden]


Door Emke op 10 juni 2014 07:31

leuke prpducten vooral de highlighter van mac! x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 juni 2014 07:35

Mooie producten. Een highlighter pen vind ik geweldig

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 juni 2014 07:36

Wat een leuk artikel:) jij inspireert me om ook weer eens op te ruimen:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:47:

Leuk! Dankje!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 10 juni 2014 07:37

Altijd leuk om weer oude schatjes terug te vinden!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 10 juni 2014 07:44

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 juni 2014 07:52

Ik ga maar weer eens snuffelen in mijn stash, wat een plaatjes heb je gevonden :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 10 juni 2014 07:56

Ah die Chanel coco rouge shine is zo’n onwijs fijne lipstick. Ik zou het eigenlijk wel leuk vinden als je wat meer over high-end merken schrijft! <3

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 10 juni 2014 07:56

Altijd leuk om spullen te herontdekken! Mijn make-up stash is niet zodanig groot, dus ik weet wel wat ik ongeveer allemaal heb, maar in mijn kleerkast doe ik wel af en toe lueke ontdekkingen :)

X Sara

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 juni 2014 08:06

Zo leuk om door je stash op te ruimen dit soort pareltjes weer te vinden! Gaaf ook dat je een hele look met de producten hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Oum Feerozah op 10 juni 2014 08:16

Prachtig weer is wat anders dan een nude ooglook! Staat je geweldig (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:47:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 10 juni 2014 08:47

Vera wat ziet jouw huid er mooi uit op deze foto’s, volgensmij heb je bijna geen last meer van alle roodheid en irritatie die op je wangen te zien was.. of wel? Komt dat nog steeds door het gebruik van alleen de kokosolie om te reinigen of heb je andere skincare producten die dit effect hebben? Het viel me afgelopen week ook al op op een van je instagram foto’s (met zwart hemdje).. Of komt het door de liefde (love) :roll: ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:48:

Klopt! Hoewel het nu met de hooikoorts wel weer even onrustig is. Ik heb natuurlijke middeltjes geprobeerd naast de kokosolie, waardoor nu heel veel van de onzuiverheden weg zijn.

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 10 juni 2014 om 18:14:

Mag ik vragen welke natuurlijke middeltjes dat zijn?

Je ziet er echt heel goed uit. :D

[Beantwoorden]


Door Charile op 10 juni 2014 08:49

Prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 juni 2014 08:54

Stuk voor stuk mooie producten! Even iets heel anders; dat elastiekje met de bloemetjes is echt geweldig. Van de Primark toch?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:48:

Nee van Forever 21 :-)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 juni 2014 09:01

Het is inderdaad leuk om producten te herontdekken. Het potlood van Kiko ziet er zo mooi uit. En de TFSI is amazing.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 10 juni 2014 09:09

Die strobe cream ziet er mooi uit! Nice! Ik grijp de laatste tijd weer meer naar de kohlpotloodjes zoals Teddy van Mac. :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 10 juni 2014 09:09

heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Saffira op 10 juni 2014 09:09

Leuk dat je producten hebt herontdekt! Het ziet er allemaal goed uit :)
x Saffira

[Beantwoorden]


Door katrien op 10 juni 2014 09:11

Ik herontdek niets om de eenvoudige rede dat mijn stash zo klein is dat ik niets uit het oog verlies ;)

[Beantwoorden]


Door Amy op 10 juni 2014 09:15

Leuk he, oude spulletjes terugvinden en opnieuw proberen! Heb zelf de Too Faced shadow insurance nog nooit geprobeerd maar ben best benieuwd eigenlijk :) Hoor er zoveel goeds over!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 juni 2014 09:22

Die basis wil ik nog steeds graag hebben. Ik wil heb denk ik bij Beautybay kopen, maar twijfel nog wel veel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 juni 2014 om 09:48:

Too Faced? Je kunt ook op sephora.com bestellen. Mijn review van de webshop komt deze week :-)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 10 juni 2014 om 10:48:

Het nadeel is dat de verzendkosten dan zo duur zijn. Of ik moet voor €75 euro bestellen en dat wil ik wel, maar dan wil ik ook graag Urban Decay erbij bestellen, maar dat gaat niet. Ik wilde dus die basis bestellen, maar als je die alleen besteld, dan betaal je in totaal ongeveer €40,-. Zo jammer dat we geen Sephora mee hebben.

[Beantwoorden]

Demi antwoordt op 10 juni 2014 om 13:34:

Ik heb net een tube oogschaduwbasis opgemaakt van zoeva! Is iets meer budget werkt super en zitten minder verzendkosten bij! Volgens mij is hij ook verkrijgbaar bij boozyshop!


Door MySimplySpecial op 10 juni 2014 09:26

Zo fijn altijd als alles weer netjes en overzichtelijk opgeborgen is. Ik gebruik zelf ook de Too Faced Shadow Insurance. Super spul!

[Beantwoorden]


Door Paulien op 10 juni 2014 09:45

Heerlijk als je producten herontdekt! Het zijn ook niet de minste producten, echt pareltjes :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 10 juni 2014 09:47

ik vind het zelf altijd zoo leuk om oude producten te her ontdekken. vooral met oogschaduw vind ik dat super leuk.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 10 juni 2014 09:48

Mooie producten! Ik heb niet echt producten die ik heb herontdekt, alhoewel, mijn BBcream was te donker, maar nu ik lekker bruin ben geworden, past het perfect!

[Beantwoorden]

Saartje antwoordt op 10 juni 2014 om 10:04:

Producten herontdekken is altijd een van de leukste gedeeltes van opruimen. Ik heb mijn kledingkast laatst ook opgeruimd en kwam weer kleding tegen waarvan ik helemaal vergeten was dat ik die had.

[Beantwoorden]


Door Florentine op 10 juni 2014 10:03

Wauw die mars oogschaduw duo staat je onwijs mooi, en is nét even iets anders dan wat je normaal hebt! X

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 10 juni 2014 10:03

Tijdje geleden mijn nagelijk opgeruimd. Goeiemorgen, wat een oude rommel zat erbij. Ik heb niet echt iets herontdekt, wel mijn allereerste nagellakje die ik toch wilde bewaren. Hoe oud was ik? 8 misschien? Nostalgie ten top vond ik. Zet ik hem even ergens boven op een plankje. Valt ie eraf! Kapot! Moest ik hem alsnog weg gooien. Mehhh weg nostalgie!! Mijn eerste nagellakje was roze en van de hema. Overigens was ie helemaal niet goed meer maar daar ging het niet om :-((

[Beantwoorden]


Door Ayla op 10 juni 2014 10:29

Leuk artikel! Ik heb laatst mijn essence CC Cream herontdekt super fijn! :$

[Beantwoorden]


Door Angela op 10 juni 2014 10:30

Ik heb niet zo’n grote stash, dus herontdekken gebeurt bij mij eigenlijk niet.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 10 juni 2014 10:41

Altijd fijn om je make-up stash op te ruimen. Zo kom je weer een hoop goede, vergeten producten tegen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 juni 2014 10:43

Ik zou de MAC strobe cream nog wel eens willen proberen :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 10 juni 2014 10:51

Zo’n 3 of 4 jaar geleden gebruikte ik de eyebrowset van Catrice, nadat het doosje kapot ging heb ik hem laten wegkwijnen in mijn make-up-lade en ben ik vervolgens gaan wisselen tussen het gebruiken van potlood en het verven van mijn wenkbrauwen. Door jouw fantastische blog heb ik me weer laten overhalen om hem opnieuw te kopen en ik ben weer zeer tevreden over het effect van dit spul omdat je je wenkbrauwen er beter mee kunt ‘shapen’ dan met enkel wenkbrauwverf die alleen de haartjes kleurt!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 juni 2014 11:02

Leuk artikel Vera! Die Chanel lipstick is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 10 juni 2014 11:05

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 10 juni 2014 11:25

Oeh de lipstick van chanel, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door mandy op 10 juni 2014 11:25

Leuke producten zijn dit, vooral dat duo van Nars ziet er goed uit! De shadow insurrance heb ik zelf ook en is ook nog steeds een favoriet van me

[Beantwoorden]


Door Mirne op 10 juni 2014 11:31

Ik dacht een fijne bodylotion met een beetje tanning te hebben terug ontdekt. Maar na 3 dagen een mooi subtiel kleurtje, stap ik vandaag de douche uit en zie allemaal kruimels kleur zitten. Heel vies!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 juni 2014 11:33

Mooie producten heb je herontdekt zeg. Gelukkig heb ik iets minder make up dan jij, dus ik heb nog redelijk overzicht van wat ik heb. Alleen maak ik me sinds een paar weken echt bijna niet op. Heb er gewoon totaal geen zin in.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 10 juni 2014 11:54

Chanel is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 10 juni 2014 11:56

Altijd fijn als je producten weer vind en gaat gebruiken. Ik moet ook maar weer eens alles gaan opruimen, wie weet wat ik dan nog tegenkom haha. :D

[Beantwoorden]


Door saskia op 10 juni 2014 11:58

producten her ontdekken vind ik net zoiets als iets nieuws kopen!

[Beantwoorden]


Door Celia op 10 juni 2014 12:07

Mooie producten! Jammer dat je ze vergeten was :) De Strobe Cream van MAC geeft een mooi effect zeg! En het Kiko potloodje ziet er ook fijn uit, ik kan me nog herinneren dat je er vroeger zo enthousiast over was!
Ik heb gisteren een oogschaduwdoosje van mama gevonden en die mag ik nu gebruiken van haar. De oogschaduws zijn in prima staat!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 10 juni 2014 12:09

Wat een prachtige producten heb je herontdekt zeg. Schitterend. En je kan er gewoon een complete FOTD mee maken. Hoe geweldig is dat.

[Beantwoorden]


Door Neeltje op 10 juni 2014 12:35

Het is echt een fijn gevoel om je favoriete producten van een aantal jaren geleden weer te herontdekken! En jouw producten zien er echt top uit :)

http://thoughtsinstyle.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 10 juni 2014 12:42

Altijd leuk om golden olides opnieuw te ontdekken eh! De Too Faced Shadow Insurance primer is al jaren een staple in mijn stash, die hoef ik niet te herontdekken, die gebruik ik gewoon elke dag.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 juni 2014 13:06

Ja, ik heb een bakje met oogpotloden en soms vergeet ik gewoon wat voor mooie kleurtjes ertussen zitten.

Ik ben gek op highlighters en die MAC Strobe Cream lijkt mij echt ideaal!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 10 juni 2014 13:07

Leuk om te zien, strobe cream wil ik ook nog heel graag!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 10 juni 2014 13:24

Altijd leuk om dingen zo te herontdekken!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 10 juni 2014 13:39

Af en toe door je stash zoeken is echt wel een aanrader hoor, zo vind je nog eens wat! Ik heb laatst mijn Shadow Insurance ook weer helemaal herondekt nadat ik tiiiiiijden die van elf heb gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Linda op 10 juni 2014 13:49

Wat een prachtige lipstick van Chanel!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 10 juni 2014 13:59

Ik heb onlangs weer een prachtige nude lipgloss teruggevonden van YSL. Nu vraag ik me af hoe ik die in hemelsnaam ben kunnen vergeten.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 10 juni 2014 14:08

Mooie producten! Ik ontdek ook weer steeds vergeten pareltjes. Laatst nog een de Superstay 14hr lipstick van Maybelline in de kleur Stay With Me Coral en een Illusion d’Ombre oogschaduw van Chanel in de kleur Émerveillé.

[Beantwoorden]


Door Sevgi op 10 juni 2014 14:08

Een knot staat je echt goed Vera! Xx

[Beantwoorden]


Door riannetje op 10 juni 2014 14:10

Veertje je bent eg knapf en mooi en net een zonneskijntje ik wul dak jou was en jou kon knuffelen en mee kroelen hihi kuskus

[Beantwoorden]


Door Linda op 10 juni 2014 14:14

Oink oink oink

[Beantwoorden]


Door Lys op 10 juni 2014 14:16

Leuk om te lezen! De oogschaduw van NARS ziet er prachtig uit. Ik heb niet zo’n grote make-up stash, maar toch gebeurt het af en toe dat ik iets een tijd lang ‘vergeet’ te gebruiken terwijl het een fijn product is.

[Beantwoorden]


Door inga op 10 juni 2014 14:31

wat een leuk artikel! en wat toevallig zeg, mijn enige chanel lipstick is ”chance” en ik ben er dol op! ik doe er wel heel erg zuinig mee. ^^)

[Beantwoorden]


Door esmay op 10 juni 2014 14:58

Too Faced Shadow Insurance is juist het product wat ik altijd zal blijven gebruiken, top spul is het. Leuk artike!

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 10 juni 2014 16:04

Altijd leuk om oude producten terug te vinden!!

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 juni 2014 16:30

Altijd leuk om oude producten te herontdekken! :-)
Voelt het toch een beetje alsof ze nieuw zijn!

[Beantwoorden]


Door Beau op 10 juni 2014 16:34

Wauw, ziet er mooi uit! Leuk artikel :-)

[Beantwoorden]


Door Esther op 10 juni 2014 17:05

Soms is het inderdaad echt zonde dat je door een grote stash de bomen door het bos niet meerkan zien. Gelukkig helpt een middagje stash opruimen altijd goed. Leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 10 juni 2014 17:18

Ja laatst vond ik nog wat terug! In de tweede (nu 3 jaar geleden) begon ik make up net leuk te vinden en kocht ik een heel mooi oogschaduw paletje. Ik kon er totaal niet mee overweg en het ding raakte begraven onder duizenden andere spulletjes. Toen ik een paar maanden geleden mijn kamer ging opruimen zag ik hem onder mn bed liggen! Ik was helemaal vergeten dat ik het had maar nu gebruik ik dat paletje elke dag :) t

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 juni 2014 17:45

Mooie producten allemaal! Ik vind vooral het highlighterpotlood van Kiko erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 juni 2014 17:50

Als je echt een super grote stash hebt dan is het erg leuk om oude producten tegen te komen

[Beantwoorden]


Door Sara op 10 juni 2014 18:32

Normaliter heb ik het niet zo op oogschaduw duo’s omdat ik ze al snel “saai” vind, maar deze van NARS is werkelijk prachtig!!!

[Beantwoorden]


Door Jana op 10 juni 2014 20:02

Wat een fijne producten heb je herontdekt :D x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 10 juni 2014 20:35

Die lipstick! <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 juni 2014 22:19

Ik heb laatst een geur herontdekt: Dolce & Gabbana Light Blue! Ik ruimde mijn make-uptas uit en vond een miniatuur van bijna 10 jaar geleden! Het ruikt nog even lekker. <3

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 juni 2014 16:24

wauw die chanel lipstick! (love)
liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Aurélie - lovelifelovefashion op 12 juni 2014 18:12

Lijkt me super om zo’n prachtige producten terug te vinden. Daarvoor is m’n eigen stash helaas veel te klein :D

En gebruik inderdaad de Sephora maar voor ie slecht wordt. Klinkt echt een fijn product. Je ogen zijn trouwens prachtig opgemaakt!

x Aurélie

[Beantwoorden]


Door Zoe op 14 juni 2014 21:42

Leuk artikel! Zelf heb ik heel weinig make up :no: dus voor mij valt er weinig te “her” ondekken! Hahaha ik ben ook nog maar 12 :$ :lol:

[Beantwoorden]


Door Julia op 14 juni 2014 22:38

Je schrijft op zo’n leuke manier, zoals geen een andere blogger dat doet <3

[Beantwoorden]