Shoplog kleding & make-up

De donderdag begin ik zoals gewoonlijk weer met een video. Een shoplog dit keer! Ik winkelde in Arnhem en Amsterdam bij H&M, Zara, Mango, Lush en MAC. Een verzameling van zomerse kleding en make-up. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 8 mei 2014 | 146 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Svenja op 8 mei 2014 07:10

Het zwarte jurkje van de h&m staat je echt heel mooi, staat je erg chique <3 En wat heeft je moeder een goede smaak, leuk dat ze zo een mooi jurkje voor jou uitzocht. Waaaaauw, het palette van Mac is echt prachtig! Ik ben heeeeel erg benieuwd naar de review! Het zwierige bloemen topje staat je ook erg leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:25:

Ja, ze weet ook goed wat ik mooi vind ^^)

[Beantwoorden]


Door Tineke op 8 mei 2014 07:14

Weer een hele leuke shoplog, verliefd op die gele blazer!
Liefs

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 8 mei 2014 om 07:26:

Leuke items hebben geshopt.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 8 mei 2014 07:25

Waaauw die blazer is echt te gek! Heel mooie kleur en fijn model! En de strik staat je ook ontzettend mooi, leuk detail voor in je haar. Goed geslaagde shoplog :) Veel plezier van de nieuwe items!

[Beantwoorden]


Door Geertje op 8 mei 2014 07:27

Erg leuk, Vera! Ik vind het heerlijk dat je dan zo spontaan begint over een verpakking die je niet meer netjes terug kan vouwen ;’)
Liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:25:

Dankjewel Geertje! :$

[Beantwoorden]


Door Desmain op 8 mei 2014 07:32

Leuke video en wat een mooie items!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 mei 2014 07:33

Wat een leuke spullen allemaal, vooral die blazer!

[Beantwoorden]


Door adin op 8 mei 2014 07:33

Echt super leuke dingen weer! Die jurkjes staan je echt super! En de laatste look ook, hrel vrolijk en volwassen. Je hebt er echt het ideale figuur voor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:26:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 8 mei 2014 07:42

Leuke spullen heb je weer gekocht. Wat een ontzettend mooi palette van MAC zeg, daar ben ik heel benieuwd naar! Dat gele jasje staat je prachtig. :)
En oeeeeh wat cool dat je de Bobbi Brown Make-up Manual hebt in je boekenkast. :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 mei 2014 07:44

Mooie items heb je geshopt!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 8 mei 2014 07:44

Dat jurkje met een beetje open achter is echt mooi! En maar tien euro huh… die gele blazer is niet mijn smaak, maar leuk om te zien dat je er zo blij mee bent;)

[Beantwoorden]


Door Indy op 8 mei 2014 07:50

Hey!
Doe voor het youtube feest dat hempje met die blazer overheen aan

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 mei 2014 07:54

Leuke dingen heb je gekocht ik ben erg benieuwd naar het Mac palette (ookal zou ik hem zelf nooit kopen) en de gele blazer/jasje staat je heel mooi!

[Beantwoorden]


Door snoopy op 8 mei 2014 07:55

hey vera dat strikje in je haar staat echt leuk
en naar de youtube gathering moet je dat zwartje jurkje van de h&m aan doen
niet die je moeder had uit gekozen maar die je als aler eerst lied zien

[Beantwoorden]


Door Sarah op 8 mei 2014 08:00

Je intro’s en outro’s zijn echt te gek! Echt helemaal jou! Relaxt, vrolijk, kleurrijk en toffe muziek. Kortom: JIJ ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:26:

Dankjewel!! Ben er ook erg blij mee.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 mei 2014 08:02

Wauw Vera, je straalt!:) wat zie je er supervrolijk uit, leuk!
Je hebt toffe dingen geshopt, vind het tweede jurkje erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 8 mei 2014 08:04

Je hebt weer goed geshopt! Wauw, dat MAC palette, ik ben er heel benieuwd naar. En het bloementopje is ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door laura op 8 mei 2014 08:05

superleuke kleding! vooral dat bloemen croptopje!
Zou je alsjeblieft meer outfits willen posten?? je ziet er altijd zo leuk uit!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:27:

Vind ik lastig aangezien ik geen fotograaf binnen handbereik heb :-(

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 8 mei 2014 om 10:21:

Ah, tegenwoordig toch wel? (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 13:21:

Jeffrey moet ook gewoon werken! :ahh:


Door Madelief op 8 mei 2014 08:07

Ik ken het probleem met de juiste broek vinden helemaal. Als je dus een mooie en fijne highwaisted broek hebt gevonden ben ik heel benieuwd waar die vandaan is gekomen. Ook vraag ik me af hoe jij crop tops combineert. Ik laat het liefst ook niet mijn buik zien, maar wil wel graag crop tops dragen. En jij hebt altijd zulke leuke outfits aan! Oh trouwens, is Lauren van je schouder verdwenen? ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:27:

Als ik het wat vind, laat ik het zeker weten!

Ik combineer crop tops altijd met een taillerok en doe er een hemdje onder. Als je dus wat buik moet zien, zie je dus mijn hemdje, maar dat vind ik niet erg.

[Beantwoorden]


Door Carien op 8 mei 2014 08:07

Wat een geweldige spullen! Die jurkjes, dat palette (jaloers!) eigenlijk alles:) Geniet van je aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Dominique op 8 mei 2014 08:09

Wat een leuke dingetjes allemaal Vera!

[Beantwoorden]


Door beautyinsideandoutNL op 8 mei 2014 08:14

Leuke items, vooral het eerste jurkje en de gele blazer ;)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 8 mei 2014 08:17

Hele leuke dingen, de twee zwarte jurkjes zijn heel erg leuk, en het gele jasje past zo goed bji je!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 8 mei 2014 08:18

Wat een super leuke aankopen weer. Dat gele jasje is zo mooi !

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 mei 2014 08:20

Wat heb je een leuke spulletjes gekocht! Ik vind het eerste jurkje van de H&M wel echt supermooi zeg! En wat tof dat je dat MAC palette gewoon hebt gekocht! Voor mij is hij wat te prijzig, maar als ik het geld ervoor had gehad had ik hem denk ik ook gewoon lekker gekocht :) Misschien moet ik er ook maar gewoon voor sparen!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 mei 2014 08:23

Misschien een rare vraag maar,
Hoe lang (maanden/jaren) blijft een bronzer goed (echt tot wanneer je hem echt niet meer kunt gebruiken)?
Alvast bedankt! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:28:

Het is een poeder, die kun je heel lang gebruiken. Pas als het raar gaat ruiken of niet meer fijn werkt is het tijd voor vervanging.

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 mei 2014 08:28

Vera, als je goede high waisted jeans zoekt moet je eens kijken bij het merk Dr Denim! Zij hebben GE-WEL-DIGE high waisted super stretchy skinny jeans (het model heet ‘Plenty’) en toen ik er een paar maanden geleden voor het eerst één kocht wilde ik hem bijna niet meer uitdoen… Heb er inmiddels nog een variant bij gekocht (ze zijn niet zo duur vind ik, maar 50 euro) en ze blijven ook erg mooi in de was. Echt een aanrader vind ik! Ik hoop dat je iets aan mijn tip hebt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:28:

Klinkt goed! Waar is het te koop?

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 8 mei 2014 om 14:08:

Volgens mij is het niet heel makkelijk te krijgen in Nederland, het is een Scandinavisch merk geloof ik. Hier in Zwolle is een winkeltje genaamd ‘Kootuur’, daar verkopen ze het wel. Ik weet dat je niet echt in de buurt woont, maar als je er toevallig eens bent ;) en anders misschien even zoeken naar een webshop!

[Beantwoorden]

laura antwoordt op 8 mei 2014 om 16:05:

Dr denim verkopen ze bijna overal!! De bijenkorf verkoopt het, maar ook winkels zoals We Are Labels in Amsterdam. Vind je in de 9 straatjes en op de Utrechtsestraat.


Door Bo op 8 mei 2014 08:29

Leuke shoplog Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 8 mei 2014 08:36

Erg leuk om weer zo”n opdeling te zien!
De kleding staat je prachtig, en dat MAC palette (love)!
leuke spulletjes heb je gekocht!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Natascha op 8 mei 2014 08:39

Wat een mooie items heb je geshopt, vooral dat zwarte jurkje (echt geen geld!) en je gele blazer. Staat je ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 mei 2014 08:52

Dat jurkje dat je moeder heeft gevonden is moooi zeg, dat gele jasje ook, lekker vrolijk!

[Beantwoorden]


Door Danai Vorgia op 8 mei 2014 08:52

Superleuk om naar dit soort filmpjes van je te kijken!

En dat jasje is echt top!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:29:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 mei 2014 08:55

Hele leuke dingen heb je gekocht Vera! Ik vind alles stuk voor stuk echt heel leuk bij je staan (love)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 8 mei 2014 08:56

Super leuke jurkjes!
Leuk dat je het ook aangetrokken hebt om het beter te laten zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:29:

Ja, ff een modeshowtje ;-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 mei 2014 08:56

Die gele blazer is geweldig!!! Leuke aankopen heb je gedaan.

[Beantwoorden]


Door Judith op 8 mei 2014 08:58

Ik hou ook echt van geel, alleen staat het mij totáál niet! Ik word er echt heel flets van. Echt jammer!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 8 mei 2014 09:14

Wat een super leuke shoplog :D En geel vind ik ook zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Ditte op 8 mei 2014 09:17

De jurkjes staan je heel goed! Als je zoekt naar een highwasted jeans, zou je misschien eens kunnen kijken bij American Apparel. De jeans die ze daar hebben zijn echt heel mooi highwasted en zitten lekker. Misschien eens een kijkje waard, de winkel zit volgens mij in de Utrechtse straat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 09:29:

Oja, dat is wel een goede! Vriendin van me heeft daar ook high waisted jeans van bedenk ik me net. Dankje!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 8 mei 2014 09:26

Heel mooi jasje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 mei 2014 09:26

Ik vind het gele jasje en het 1e zwarte jurkje van H&M echt perfect. Heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 mei 2014 09:27

Wauw dat palette van MAC!! Ben zo benieuwd naar je review daarover. Je gele jasje van de Zara staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 mei 2014 09:29

Awesome leuke aankopen! ♥

[Beantwoorden]


Door Maite op 8 mei 2014 09:30

Ik ben ook altijd erg moeilijk moet broeken, zeker jeans! Tijdje geleden dacht ik ‘ik doe het gewoon’ en ben naar de Levi’s gegaan: super highwaisted, skinny, past perfect en blijft goed zitten. Echt een aanrader!!!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 8 mei 2014 09:30

Wat een leuke spulletjes allemaal! ^^)
En voor de high waisted jeans kun je ook is kijken bij The Sting. Ik kom daar bijna nooit, maar toevallig liep ik er van de week in. Ze hadden een mooie high waisted jeans, wel zwart, maar hij zit echt lekker. En hij was nu van EUR50 voor EUR25. Dat scheelt ook weer!

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 8 mei 2014 09:41

Ohhhhh, Dat gele jasje is echt super, super tof!! Daar ben ik ook echt een klein beetje verliefd op nu.. Je ziet er prachtig uit. Die kleur staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 mei 2014 09:58

Ik herken je probleem zo als het gaat om het vinden van passende jeans (zeker een high waisted model)! Ik heb er toevallig laatst twee gekocht bij Vero Moda (de Wonder slim fit jeans) en deze zitten perfect. Zeker een aanrader :) succes!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 8 mei 2014 10:06

De reviews van je mac palette heb ik een aantal maanden geleden op amerikaanse blogs voorbij zien komenen waren niet super positief. Hopelijk bevalt hij je echter wel heel goed. Ik heb jarenlang problemen gehad met het vinden van goede broeken en mijn favoriete merk is eigenlijk mac mode. Het staat een beetje bekend als een merk voor oudere vrouwen, maar dat geeft mij niks. Mijn favoriete model is de mac dream jeans. Je hebt hem in allerlei kleuren. De broek is vrij hoog en bevat lekker veel stretch. Je moet hem ook eigenlijk twee maten kleiner kopen dan je normaal gewend bent. Je kunt ze onder andere bij de bijenkorf kopen. Ze zijn ongeveer 100 euron dat is natuurlijk niet goedkoop maar ze zitten heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 mei 2014 10:10

Je blazer!!!! Super (love) Heel mooi model ook. Ik ben gek op tweed blazers. Staan netjes maar casual tegelijkertijd, net hoe je het combineer. Je val er wel heel heel heel erg goed door op dus verwacht maar een rij van handtekeningen- en fotojagers tijdens de Youtube Gathering ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 13:22:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Martina op 8 mei 2014 10:16

Je Zara aankopen zijn mijn favoriet :)

[Beantwoorden]


Door Aisha op 8 mei 2014 10:19

Kijk eens voor broeken bij topshop, ze hebben veel high waisted. Ik heb er laatst een zwarte broek gehaald in het model Leigh en hij zit perfect!

[Beantwoorden]


Door lisa op 8 mei 2014 10:32

Superleuke dingen geshopt! En je intro’s en outro’s zijn super ^^) Ik heb ook altijd moeite met broeken vinden, maar bij de vero moda hebben ze voor mij perfecte high waisted broeken! Ze heten volgens mij de high rise skinny jeans (zoiets) en ze zijn er in vier kleuren. Ik vind ze geweldig, en ze zijn ook niet superduur :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 13:22:

Dankje, leuk om te horen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 8 mei 2014 10:33

Het tweede jurkje en de gele blazer staan je heel erg mooi en ik kijk uit naar je MAC palette review! De superstretchy midwaisted leggings van Pieces (Just Jute washed R.M.W. legging) zitten echt heel comfy! Misschien hebben ze ze ook wel in highwaisted model..

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 mei 2014 10:59

Leuke video! Ik ben erg benieuwd naar het MAC palet :). En het gele jasje is heel erg mooi <3!

[Beantwoorden]


Door CherissaBlans.nl op 8 mei 2014 11:00

Het zwarte jurkje staat je heel mooi, die gele blazer wil ik ook! Leuke intro & outro!

Liefs xx

[Beantwoorden]


Door eefie op 8 mei 2014 11:02

Hi Vera,
Ik heb ook altijd problemen met broeken, laatst heb ik wel een goede high-wasted broek gevonden bij monki! je moet daar zeker even gaan kijken1 ;-)

kus!

[Beantwoorden]


Door Maud op 8 mei 2014 11:13

Het gele jasje staat je prachtig! En de jurkjes vind ik je ook heel leuk staan. Ben echt benieuwd naar het mac palette.

[Beantwoorden]

Nutellababe antwoordt op 8 mei 2014 om 11:48:

HET GELE JASJE STAAT JE SUPER :wow: (love)

[Beantwoorden]

Nutellababe antwoordt op 8 mei 2014 om 11:50:

Oh oeps per ongeluk bij beantwoorden gezet sorry haha

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 mei 2014 11:35

Net als Eefje kan ik je Monki aanraden voor een mooie High wasted jeans. Mocht je daar niet slagen, wandel dan naar WEEKDAY aan het Rokin (naast de amsterdam dungeon) en pas een cheap monday second skin of van t eigen merk de broek thursday.
Good luck.
Dat gele jasje is awesome.. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 13:22:

Dankjewel voor de tips!

[Beantwoorden]


Door saskia op 8 mei 2014 11:44

hele leuke shoplog! het jasje staat je echt geweldig! jurkje van H&M die je moeder heeft gevonden vind ik ook heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 mei 2014 11:46

Wat een leuke video, Vera!
Toffe aankoopjes heb je gedaan <3

De in -en outro is heel leuk geworden, helemaal jou! (love)

[Beantwoorden]


Door Julie op 8 mei 2014 11:49

Leuke video! Dat zwarte jurkje staat je echt geweldig Vera! :-)
En wauw, die gele blazer! Zo opvallend maar toch classy, mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 mei 2014 11:52

Ik heb mijn high-waisted jeans van de Monki. Ze noemen ze ‘regular’ maar ze zijn zeker wel high waisted. Omdat ze heeeel elastisch zijn zitten ze geweldig en kon ik kiezen tussen drie verschillende maten omdat ze eigenlijk allemaal goed zaten. Ik hoop dat je hier iets aan hebt, xx.

[Beantwoorden]


Door Hesmé op 8 mei 2014 11:56

Super leuk! Vooral het groene jurkje en het gele jasje van de Zara! Staat je super mooi! X

[Beantwoorden]


Door Amber Naomi op 8 mei 2014 12:00

Het gele jasje van de zara is geweldig! :O

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 mei 2014 12:12

Ik vind het gele jasje zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 mei 2014 12:16

Oh, dat jurkje van de H&M (die eerste) staat je zo goed! Mooi ook, met dat mesh.

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 mei 2014 12:18

Leuke aankopen! Dat gele jasje vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Janniek op 8 mei 2014 12:40

Ik koop m’n high wasted jeans altijd bij de H&M, ze zijn daar alleen online te verkrijgen.

Voor 40 euro heb je dan echt een super mooie en hoge jeans !

http://www.hm.com/nl/product/03505?article=03505-A&piaDept=Subdepartment_ladies&piaType=Large_picture

Voor de rest super leuke shoplog, ben erg benieuwd naar het MAC palette.
X

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 8 mei 2014 12:50

Leuke jurkjes, ik vind dat soort dingen nou nooit in de sale. En die iphone schelp is leuk haha! Mooi palette ook van MAC. Ik hou normaal echt niet van geel maar dat jasje staat je wel heel goed, ook leuk met het bloementopje eronder!

[Beantwoorden]


Door Celien op 8 mei 2014 13:05

Leuke video! En leuke kleren! Vooral dat eerste jurkje vind ik heel erg leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 mei 2014 13:08

Heei Vera,

Echt wauw. Prachtige aankopen heb je gedaan! Ik vind het best wel knap dat jouw moeder weet wat hip is en wat je leuk vindt. Mijn moeder snapt er helemaal niks van…

Persoonlijk hou ik ook meer van jeans met een hoge taille, en broeken van Geisha zitten als gegoten. Ik weet niet meer hoe ze heten, (jeggings ofzo), maar daarbij heb je geen voorzakken, wel kontzakken, maar hey, als ze lekker zitten maakt het niet zoveel uit. ^^)
Ik hoop dat je er wat aan hebt.

-xxx-

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 13:23:

Ik heb een hele hippe moeder :$

[Beantwoorden]


Door nienke op 8 mei 2014 13:09

Aah ik heb ook heel lang dat gele jasje van de Zara op het oog! Hij is zo mooi maar ik vond €90,- toch wel wat te duur. Ik heb nu een ander mooi geel jasje bij Zara besteld voor €50,-, wel wat goedkoper haha. Maar nu ik heb bij jou weer zie, ooh wat is hij mooi!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 mei 2014 13:18

Je had aan Willemijn en Martine moeten vragen of ze dat MAC palette voor je me hadden willen nemen joh! Die hebben ‘m ook gekocht in New York en daar was ‘ie omgerekend ‘maar’ €75. Ik ben wel erg benieuwd naar je review! Het jurkje van MANGO en het gele blazertje vind ik het mooist. Die crop top is weer eens wat anders, ook leuk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 13:24:

€75? Wat een verschil!

[Beantwoorden]


Door shirley | lovingyourlifenl op 8 mei 2014 13:24

Wauw, hele toffe items. Ben benieuwd naar het Mac palette hij is echt super mooi.

[Beantwoorden]


Door Duha op 8 mei 2014 13:57

Heey Vera!

super leuke schoplog ! super leuke items.
Ik heb laatst bij de Topshop (online) een high waisted broek gekocht; Joni Super High Waisted Jeans. ik vind hem super fijn en er zijn vele kleuren, misschien kan je daar even kijken? Ze zitten echt heerlijk en het is van goede kwaliteit. Je hebt ze ook in de Bijenkorf (Amsterdam)

-xox- <3

[Beantwoorden]


Door Noortje op 8 mei 2014 14:01

Hey Vera!
Ik ben helemaal verliefd op het jurkje van 10 euro! Ik kan het helaas niet op de site vinden :/ In welk filiaal heb je je jurk gekocht? En heb jij wel een link naar de jurk?
Laten we het hopen!!!
xxxjess

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 16:20:

Link heb ik helaas niet, maar ik heb hem in Arnhem centrum gekocht.

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 8 mei 2014 14:08

Wat een leuk filmpje weer. Onwijs leuk om je zo vrolijk te zien. Vooral bij dat gele jasje. Het staat je fantastisch. Grappig dat je deze kleur zo goed kan hebben. Als ik het zou dragen ziet het er echt niet uit. ;-))

[Beantwoorden]


Door Jolien op 8 mei 2014 14:12

Ga echt eens langs bij Levi’s! Ze hebben daar echt ALLES in elke kleur en elke snit. Geweldig als je ook zoals ik moeilijk bent met broeken!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 8 mei 2014 14:45

Het merk cheap monday verkoopt hele mooie high waist broeken! Deze zijn ook niet zo duur, 50 euro. Ik weet in ieder geval dat ze ze verkopen bij de men at work. Verder hele leuke kleren!! ^^)

[Beantwoorden]

marjolein antwoordt op 8 mei 2014 om 14:47:

Oh en op cheapmonday.com staan alle modellen, en ze hebben ook een online shop!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 16:20:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door KatjaKaraat op 8 mei 2014 14:59

Nog een tip voor een goeie High Waisted broek: Things I love Thinks I like. Echt een geweldig winkeltje op de Jan Evertsestraat in Amsterdam. Ze hebben hele leuke dingen en niet duur!

Het gele jasje staat je ook prachtig! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 mei 2014 15:16

Mooie aankoopjes heb je gedaan. Dat gele jasje is helemaal iets voor jou! ^^)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 8 mei 2014 15:21

Leuke shoplog!! Ik ben heel benieuwd naar je review van het x15 palette! Zelf wil ik graag de koele variant, maar dan wel in Londen kopen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 mei 2014 15:22

Leuke items heb je geshopt! Ik ben benieuwd naar de review van het palette van Mac.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 8 mei 2014 15:29

River Island!! Voor fijne highwaisted broeken. Ik heb zelf ook altijd moeite met broeken vinden (dikke billen en brede heupen) maar die van river island zijn zó fijn. Ik koop nooit meer andere broeken

[Beantwoorden]


Door Lexi op 8 mei 2014 15:32

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Dat jasje is zoo tof! Staat je ook heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 mei 2014 15:36

Het gele jasje staat je ook erg goed! Ik ben zelf niet van de kleur geel maar als ik het aan zie is het toch wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Marije op 8 mei 2014 15:57

Ik heb laatst een High waisted jeans bij Miss Etam gekocht. Het is voor mij ook niet de eerste winkel waar ik bij zou kijken, maar ik vind hem erg mooi en zit super lekker!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 mei 2014 16:38

Wat is die docking station leuk zeg! Mooie aankoopjes. :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 8 mei 2014 16:59

Jij bent goed geslaagd zeg! Dat topje dat je gekocht had voor de gathering (schrijf ik dat goed? XD) in combinatie met die bordeaux rode rok en gele jas vind ik eigenlijk onwijs tof staan! Ben ook erg benieuwd naar je review van het mac palette zitten er ook bekende kleuren tussen of zijn het volledig nieuwe kleuren weet je dat toevallig?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 18:00:

4 kleuren uit het vaste assortiment!en dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 mei 2014 17:16

Leuke shoplog! Vooral dat zwarte jurkje met transparant gedeelte bovenaan vind ik mooi, gelijk op de webshop gaan kijken maar daar wordt ie helaas niet verkocht. Was hij 10 Euro in de sale of was dat de normale prijs? Ik zou eens in een winkel kunnen gaan kijken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 mei 2014 om 18:00:

Was de normale prijs!

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 8 mei 2014 17:23

Super leuke shoplog weer!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 8 mei 2014 17:26

Wauw leuke dingen heb je weer geshopt! Dat gele jasje staat je echt heel erg mooi! Enne al zou je iets anders aan doen naar de gathering, ik herken je sowieso wel :wave:

[Beantwoorden]


Door Yvette op 8 mei 2014 17:33

Heb je nou een zuigzoen in je nek? :$

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 8 mei 2014 17:45

Wat een leuke aankopen! Vooral dat Zara jasje is echt prachtig <3 En pfff, ik heb ook zo'n hekel aan broeken passen. Bij mij ligt het probleem voornamelijk in de lengte. Als ik eindelijk een broek vindt die goed zit, zijn de broekspijpen te kort. Argh, zo vervelend! Een van de redenen voor mij om vaker jurkjes te dragen, haha.

[Beantwoorden]


Door Annet op 8 mei 2014 18:14

Hahah ik moest echt lachen toen je zei dat je broeken passen zo’n hel vindt. Ik heb echt precies hetzelfde! Krijg het al benauwd als ik eraan denk ;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 mei 2014 18:14

Wat een hoop mooie aankopen heb je gedaan! De jurkjes van H&M vind ik mooi. Ze staan je goed! En aaah, de gadget voor je iPhone vind ik ook héél tof.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 8 mei 2014 18:22

Dat zwart jurkje is echt prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Natasja op 8 mei 2014 19:00

Dat zwartje jurkje en dat gele jasje… WAUW! Super mooi! De andere dingen ook hoor, maar deze 2…. :yay:

[Beantwoorden]


Door Valerie op 8 mei 2014 19:00

Wauw, dat jasje, géweldig! geel is zo mooi, zo fris ook, zeker perfect voor de zomer. Ik heb zelf best wel veel rondingen bij mijn (boven)benen en broeken passen is dan ook verschrikkelijk… (mijn kast hangt dan ook helemaal vol met jurkjes, haha!) maar op vakantie heb ik een hele mooie high-waisted broek gekocht bij de pull&bear in het donkerblauw! hij zit heerlijk met veel stretch en sluit boven mooi aan in de taille. Aanrader dus! verder heb ik bij LadySting ook nog hele mooie zien liggen!

Succes met zoeken! als je er een hebt, heb je er ook echt plezier van!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 mei 2014 19:03

Leuke kleren heb je gekocht! Leuk ook je jasje en shirtje voor de youtube gathering :D en ik ben nu al benieuwd naar je mac review!!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 8 mei 2014 19:03

Die eerste twee jurkjes zijn gaaf!

[Beantwoorden]


Door Anna op 8 mei 2014 19:19

Bij Weekday hebben ze hele leuke highwaisted broeken. Ze hebben verschillende modellen en ook verschillende hoogtes qua hoe highwaisted een broek is. Ze zitten bij heel verschillende typen lichamen heel mooi. De Weekday zit in Amsterdam op het Rokin, iets voorbij de Amsterdam Dungeon. Ik zou er echt even gaan kijken! Prijzen zijn meestal tussen de 40 en 60 euro volgens mij.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 8 mei 2014 om 19:22:

Ze hebben daar trouwens ook Cheap Monday broeken die iedereen als gegoten schijnen te zitten!

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 mei 2014 19:43

Hee, je hebt de boeken op je boekenkast veranderd :D Lauren Conrad is weg :) Vreemd dat ik dat soort dingen opmerk haha!
Weer supermooie kleding en accessoires enzo gekocht Vera, ik hou van je stijl, en als ik zo oud ben als jou wil ik ook zo’n kleding dragen.
Liefs, Amber

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 mei 2014 20:02

Heee, erg leuk ! Waar is die youtube garring ? En hoe kun je kaartjes kopen ?

Ps : ik weet niet als youtube garring goed is geschreven haha

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 mei 2014 22:02

Die jurkjes zijn heel leuk :) ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 mei 2014 22:55

Hoi Vera!

Ik heb tip voor waar je goede highwaisted broeken kan vinden.
De american apparel heeft super veel en leuke highwaisted broeken.
Hij zit op de Utrechtse straat in amsterdam, maar misschien hebben ze ook
Wel een webshop , moet je even kijken.
Hopelijk heb je er wat aan!

Xxx

[Beantwoorden]


Door Amychevira op 8 mei 2014 23:02

Hoi vera! :wave:

Als je mooi zittende high waist broeken zoekt, moet je naar de monki!
Ik haal zelf al me broeken daar, lekker stretch en zitten super mooi. Ook de high waist editions van de monki broeken zitten als gegoten!
eenmaal aan begonnen, nooit meer terug haha :yes:

With Love xx

[Beantwoorden]


Door lisa op 9 mei 2014 00:52

Misschien dat het al gezegd is, maar River Island heeft hele fijne high waisted broeken. Model Lana vind ik het fijnst, maar ze hebben er nog meer geloof ik. Zijn rond de 30 euro :)

[Beantwoorden]


Door obsessed with loveable things op 9 mei 2014 12:29

Ik heb nu alleen nog maar de intro gekeken, en ik moet een ding zeggen: Ik hou van je nieuwe (toch?) shoplog intro.

[Beantwoorden]


Door Emma op 9 mei 2014 15:20

zuigzoen in de nek? ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 mei 2014 16:42

Die iPhone dock is super schattig zeg! Ik vind ‘m leuk :D Die buffy scrub wil ik nog eens proberen, daar ben ik al een tijdje benieuwd naar! Ik ben echt heel benieuwd naar het MAC palette, ik ben benieuwd hoe de kwaliteit is en of het ’t geld waard is! Aaa het jasje van Zara, die is zooo mooi! Ik vind geel jou ook super leuk staan :D

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 mei 2014 17:50

heel leuke aankoopjes !

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 9 mei 2014 19:39

Echt hele leuke dingen allemaal!

[Beantwoorden]


Door ... op 9 mei 2014 20:04

Ik heb een high-waisted jeans van de River Islands.
Hij zit heel erg fijn en is niet duur.
Misschien kun je eens gaan kijken bij de River Islands :)
xxx

[Beantwoorden]


Door Riemke op 10 mei 2014 13:11

dat groene jurkje is super mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 mei 2014 16:58

Urban Outfitters heeft mooie high waisted jeans!

En wat heb jij nou in je nek Vera? hihi

X

[Beantwoorden]


Door xxx op 11 mei 2014 13:46

Heeei!
Ik vind zelf de broeken van Hollister heel fijn zitten.
Daar heb ik ook de high-waisted variant van.
Dus dat is zeker een aanrader!
xo

[Beantwoorden]


Door PrimarkBlog op 11 mei 2014 19:49

Leuke shoplog! :)

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 28 mei 2014 16:56

Ik ben best een beetje jaloers over dat MAC palette.
En je jurkjes zijn echt prachtig ook. En de blazer vind ik echt heel bijzonder. Mooie kleur.
Super leuke aankopen.

[Beantwoorden]