Verrassende beautyproducten

verrassende_beautyproducten0

Er zijn fijne, goede, mooie, degelijke en slechte, rampzalige, ‘dit-raak-ik-nooit-meer-aan’ producten. Maar er zijn ook nog producten die je verrassen. Lipsticks die onvoorstelbaar lang blijven zitten, een fijne CC Cream terwijl je vrijwel alle BB’s en CC’s die je tot nu toe had getest niks vond, eyeliner kwastjes die gratis bij een eyeliner zaten en die je nu elke dag gebruikt, tot het koksvet in de koelkast, waar je nu je make-up mee verwijdert.

verrassende_beautyproducten02

Max Factor CC Cream

BB Cream? CC Cream? Niets voor mij. Althans, de Europese versies dan. De Aziatische BB’s gebruikte ik al een tijdje, van Missha en Skin 79. De Europese BB en CC Creams vielen me tegen. Ik zal de groene CC Cream van L’Oréal bijvoorbeeld niet snel vergeten. Maar toen was daar opeens Max Factor, met een CC Cream in een hele lichte kleur, met roze ondertoon, die mooi dekt en natuurlijk oogt. Wauw! Niet verwacht. Een heel fijn product.

catrice_eyebrow_set09

Catrice en Essence wenkbrauwpoeder

Low-budget merken stonden lang bekend om de vaak iets te oranje wenkbrauwpoeders, vooral bij de lichtste tinten. Catrice en Essence hebben me verrast en ogen heel natuurlijk. De poeder van Catrice gebruik ik dagelijks, de poeder van Essence kocht ik een paar weken geleden en ligt nu bij mijn ouders in Arnhem. Als ik daar ben gebruik ik die, en ik vind de poeder eigenlijk net zo mooi en fijn als die van Catrice. De verpakking is iets minder handig, maar toch: een heel verrassend fijn product.

Catrice Eyebrow Set – review

verrassende_beautyproducten01

Kokosvet

Op het potje kokosvet dat ik bij de Tuinen kocht staan allemaal lekkere gerechten die je ermee kunt bereiden, maar daar gebruik ik het niet voor. Ik haal mijn make-up er mee af! Dit natuurlijke product irriteert mijn huid niet, verwijdert alle mascara, eyeliner en 5 kleuren oogschaduw grondig en het meest verrassende: het ruikt niet eens naar kokos! Daar was ik bang voor, maar het product is bijna geurloos.

Bron foto.

loreal_super_liner_gel_intenza04

Het L’oréal eyelinerkwastje

Ik kreeg hem gratis bij de L’Oréal Super Liner Gel Intenza, en hoewel ik er helemaal niets van verwachtte en er eerst ook wel een beetje aan moest wennen, is dit eyelinerkwastje nu favoriet. Ik vind hem misschien zelfs fijner dan mijn poepdure kwastje van MAC. Ik zet er heel gemakkelijk een mooi lijntje mee.

L’Oréal Super Liner Gel Intenza – review

MUA oogschaduwpaletten

Sinds de aankondiging dat MUA naar Nederland komt (of nou ja, inmiddels is MUA er zo ongeveer al), heb ik een aantal van de producten die ik vorig jaar in Londen kocht, opgegraven. Vooral de oogschaduwpaletten heb ik herontdekt, want wat zijn ze fijn! Je verwacht het misschien niet wanneer je ze ziet, maar de kleuren zijn prachtig gepigmenteerd. Ik wist het al, want ik reviewde ze vorig jaar al, maar toch was ik weer een beetje verrast. Ik kan er hele mooie (basic) ooglooks mee maken.

MUA Eyeshadow Palette Heaven and Earth – review

verrassende_beautyproducten3

Deze producten verrasten mij de afgelopen tijd.
Welke beautyproducten hebben jou verrast?


Reacties

Door todayslovely op 15 april 2014 15:01

wat een tof artikel !

[Beantwoorden]


Door Janne op 15 april 2014 15:01

De producten lijken me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door yasmin op 15 april 2014 15:02

Ik was enorm verrast door de best lash extreme volumizing mascara, kost 2 nz dollars, en is echt de beste mascara ever!

[Beantwoorden]

yasmin antwoordt op 15 april 2014 om 15:02:

Is van jordana btw

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 15 april 2014 15:03

De Cc Cream van Maxfactor is voor mij inderdaad ook een : (love) geweest! Schot in de roos terwijl ik dat oprecht niet had verwacht. Ook wat betreft MUA ben ik het met je eens, super leuke paletten! En Sleek blijft voor mij toppertjes, de kwaliteit vind ik nog steeds erg sterk voor die prijs. Kokosvet is iets wat ik nooit gebruik, wellicht is een keertje doen! Leuk artikel Vera:).

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 15 april 2014 15:05

Bij mij zijn ook de producten van MUA verrassend goed door de test heen gekomen (vooral ook de foundation, de lichtste matcht mijn MAC NC15 huidskleur)! Daarnaast hebben de All About oogschaduwpalettes van Essence me erg positief verrast.

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 april 2014 15:06

Die wenkbrauwpoeder is inderdaad echt super fijn en dat kokosvet moet ik ook maar eens gaan halen! Altijd leuk van die verassingen, zeker op budget gebied! ^^)

[Beantwoorden]


Door Leah op 15 april 2014 15:07

Ik wilde laatst toevallig het eyebrow setje van Catrice aanschaffen (m’n oude van Wet ’n wild valt helemaal uit elkaar), maar toen hadden ze hem helaas niet meer bij de Kruidvat :(

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 april 2014 15:07

De afgelopen maand heb ik ter vervanging van beautyproducten die op waren, budgetvarianten hiervan gekocht. Hierdoor ben ik zeer enthousiast geworden over een Essence foundation en lipstick. :wave:

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 april 2014 15:07

Mooie producten! Die CC cream van Max Factor lijkt mij ideaal voor lichte huidjes. Het wenkbrauwsetje van Catrice heb ik zelf ook en gebruik het iedere dag. Het is ondertussen echt onmisbaar geworden ^^)

[Beantwoorden]


Door lily op 15 april 2014 15:11

poepduur? hahahaahhahah

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 15 april 2014 15:13

Leuk artikel! Kokosvet is inderdaad een wondermiddel..

[Beantwoorden]


Door Elja op 15 april 2014 15:13

Zou je misschien een make up stash willen doen
Of je kaptafel laten zien wat er allemaal opstaat enzo???
Ik zoek nog goede manieren op dat bij mij allemaal op te ruimen ^^) <3

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 15 april 2014 15:13

De palettes van sleek blijven me verassen. Ze zijn allemaal stuk voor stuk geweldig gepigmenteerd!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 april 2014 15:14

Kokosolie is voor mij ook echt een verrassend beautyproduct. Ik gebruik het sinds kort maar snap niet dat ik dit niet eerder heb gebruikt; dat had veel dagen geirriteerde ogen gescheeld!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 15 april 2014 15:16

Leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 april 2014 15:17

Wat een fijne toppers noem je allemaal! Ik ben nog wel heel benieuwd naar de CC Cream van Max Factor, ben zelf namelijk ook vrij licht dus ik was er al vanuit gegaan dat hij te donker zou zijn,

[Beantwoorden]


Door Marjolein - Beautylein.nl op 15 april 2014 15:17

De paletten van MUA hebben mij ook erg verrast. Ik had er minder van verwacht, maar ze zijn echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Todayslife op 15 april 2014 15:18

Kolossen vind ik ook een verrassend en supergoed product!

[Beantwoorden]


Door Floor op 15 april 2014 15:19

In de eerste alinea staat koks vet, inplaats van kokosvet, haha! Foutje!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 15 april 2014 15:20

Die groene BB Cream heeft me heel hard doen lachen. Testen ze dergelijke producten niet voor ze op de markt komen?

[Beantwoorden]


Door Amelie op 15 april 2014 15:22

Leuk artikel! Ik heb het kwastje van de gel intenza hier ook ongebruikt staan, misschien moet ik hem dan toch eens proberen! En wat ziet je vanity er mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 april 2014 15:22

jaa sowieso kokosolie en niet alleen om make-up te verwijderen ook om mijn lichaam mee in te smeren, heerlijk! ook het eyebrow setje van Catrice vind ik erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 april 2014 15:23

Je hebt ook kokosolie die wel naar kokos ruikt hoor. Die is ongeraffineerd, terwijl de variant die jij nu gebruikt eerst nog bewerkt is om de geur eruit te halen en gladder te maken. Een grote verrassing was voor mij ook het Catrice wenkbrauwpoeder. Naar aanleiding van jouw review gekocht en ik wil niks anders meer. Het verslaat mijn Anastasia poeder EN MAC Omega oogschaduw die ik jaren gebruikt heb. Verder ben ik aardig verrast door Bourjois. Niet echt een merk waar ik heel veel van heb, maar ik kwam hun Healthy Mix foundation tegen in de lichtste kleur (no. 51) die ik verder nog nooit gezien had. En waarempel! Hij staat mooi, geeft een super mooie finish en blijft goed zitten. Ik ben blij verrast!

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 april 2014 15:25

Stash filmpjes !!!!!!

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 15 april 2014 15:28

Wat een mooie foto is de laatste foto. Mooie producten heb je op een rijtje gezet:)

[Beantwoorden]


Door Madelon op 15 april 2014 15:30

Die wenkbrauwpoeder wil ik ook nog eens proberen, maar elke keer als ik bij de kruidvat kom en er aan denk zijn de verpakkingen vies of beschadigd :( Van de Max Factor CC cream had ik het gevoel dat ik er puistjes van kreeg, erg jammer want verder was ‘ie fijn.

Die laatste foto van je kaptafel is super mooi trouwens! Ga je binnenkort weer een home tour doen zodat we het ‘af’ kunnen zien? :) (heb je misschien vrij recent nog gedaan dus snap als je er nog even mee wacht, maar ben benieuwd hoe je het ingedeeld hebt nu)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 april 2014 15:39

Het wenkbrauwpoeder van Catrice gebruik ik al jaren en is inderdaad erg fijn! En naar de MUA palettes ben ik erg benieuwd, heb er nog nooit een geprobeerd maar wanneer het in Nederland verkrijgbaar is ga ik dat zeker eens doen!

[Beantwoorden]


Door Lilian op 15 april 2014 15:44

Je moet een keer een stash video maken! :love: :love: :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 april 2014 15:49

Superleuk artikel ! Die laatste foto is echt prachtig :-)

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 april 2014 15:52

Kokosnoot olie en het kitje van Catrice! Die hebben mij ook verrast :D

[Beantwoorden]


Door Beau op 15 april 2014 15:57

Ik ben zo benieuwd naar een oogschaduw palette van MUA! :-)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 15 april 2014 16:05

Leuke post ! ik gebruik het wenkbrauw poeder ook heel graag !
over de maxfactor creme twijfel ik nog. ben gewend dat drogisterij cremes te donker zijn voor mij ! misschien toch maar eens proberen…
Sta nu op het punt om het pallet van MUA eens te testen.. ben zeer benieuwd !

Groetjes,
Charlotte

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 15 april 2014 16:10

Is die laatste foto je make-up tafel thuis? Zou best een leuke achtergrond zijn voor je make-up filmpjes! :) Mooi!

[Beantwoorden]


Door saskia op 15 april 2014 16:11

oook de cc cream van Max Factor en het eyebrow kitje van Catrice, waar ik ook heel erg door werd verrast is de kwaliteit van de lippenstiften van de Action en de setjes mininagellakjes van de action, beide 0,89€ en van de lippenstiften heb je er daarvoor 2 en vooral dazzling red vind ik mooi, en van de mini nagellakjes heb je er 3!
verder de nieuwe highlighters van eyes lips face… die vind ik echt waanzinnig! en zo heb ik eigenlijk te veel om op te noemen!

[Beantwoorden]


Door Marloes / GLAMOURMOES op 15 april 2014 16:19

Leuk als producten je kunnen verrassen! Ik ben verrast door de Palmer’s Cocoa Butter Formula lotion. Ik hou niet van chocolade/cacao geur bij producten, maar hier was ik aangenaam verrast over.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 15 april 2014 16:31

Leuk artikel! Mij lijkt dat kwastje nog het mees verbazend, wie had dat nou gedacht! :)

[Beantwoorden]


Door Hatice op 15 april 2014 16:37

Ik denk kokosvet en het w7 in the buff pallete.

[Beantwoorden]


Door pamela op 15 april 2014 16:44

wat een super leuk artikel!! ik heb een 2 in 1 lipgloss van de action die bij mij dus echt de hele dag blijft zitten, hij overleefde een tijdje terug zelfs toen ik een kapsalon ging eten. dat verbaasde me echt!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 15 april 2014 16:48

De wenkbrauwpoeder van Catrice wil ik ook echt eens proberen, net als de paletten van MUA! Over de CC Cream van Max Factor heb ik inderdaad ook al heel veel positieve dingen gehoord. Een echte verrassing vond ik de nieuwe kwasten van Hema, vooral de duo oogschaduwkwast. Super zacht en stevig en echt van goede kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Berber op 15 april 2014 16:50

Kokosvet lijkt me wel wat! Hoe gebruik je dat dan, gewoon op een watje en dan ermee afhalen? Of op een andere manier?

[Beantwoorden]


Door Desmain op 15 april 2014 16:52

De eyeliner pen van Essence heeft mij enorm verrast! Die is erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 15 april 2014 16:56

Zie ik daar La Petite Robe Noir staan? Heerlijke geur!
Anyways, haha.. het wenkbrauwpoeder van Catrice verbaasde ik me heel erg over hoe goed hij was/is. Vooral van budgetmerken ben ik vaak onder de indruk over de producten. Prime and Fine translucent powder van Catrice en het All About Sunrise oogschaduwpalette van Essence.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 april 2014 17:04

Ik heb dit jaar eindelijk een MUA palette in Engeland kunnen kopen en ik ben echt mega fan! Wat een fijne oogschaduw voor een mooie prijs.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 15 april 2014 17:11

De Catrice Eyebrow Set heeft mij ook heel erg verbaasd! Ik wilde eerste de Anastasia wenkbrauw set kopen, maar ben blij dat ik dat niet heb gedaan, nu ik die van Catrice voor veel minder geld heb aangeschaft.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 15 april 2014 17:12

Leuk overzichtje! Ik ben wel benieuwd naar MUA!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 15 april 2014 17:13

Kokosvet heb ik laatst ook helemaal ontdekt. Wat is dat spul handig zeg! Je kan het voor zoveel dingen gebruiken. En de wenkbrauwpoeder van Catrice is ook een favoriet van mij. De andere producten uit je lijstje ken ik (nog) niet.

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 15 april 2014 17:14

Jaaaa je hebt helemaal gelijk. Geweldige producten. De mua ontbreekt nog. Vandaag nog gezocht bij kruidvat Utrecht… Helaas niet gevonden :-((

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 april 2014 17:50

Ik ben ook fan van de wenkbrauwkit van Catrice en de MUA oogschaduwpaletten! Prachtige foto is die laatste foto, trouwens!

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 april 2014 18:36

Leuk overzicht!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 15 april 2014 18:36

Weet iemand of er in het kruitvat filiaal in Heerhugowaard al mua te koop is??

[Beantwoorden]


Door Joanne op 15 april 2014 19:08

Ik vind zo’n eyeliner kwastje als die bij de l’oreal liner zit ook het fijnst! Het kwastje die bij de liner van maybelline zit is vergelijkbaar en toen ik in Amerika (goedkoper) was heb ik die liner 3x gekocht alleen vanwege het kwastje! De liner van make up studio heeft ook een dergelijk kwastje, daar ben ik ook blij mee.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 15 april 2014 19:13

Die CC cream van MF lijkt me ook fijn! Over dat Catrice wenkbrauwsetje ben ik ook heel erg te spreken, echt by far my favourite!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 15 april 2014 19:18

Leuk artikel! Ik wil die Max Factor CC cream al een tijdje proberen, lijkt me heel fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 april 2014 19:23

Leuk om te lezen! Ik haalde laatst met mn Kruidvat spaarpunten een gratis lakje van L’oreal: Sex on the Peach (wat een naam he) en die heeft me verrast! Hij bleef mega-lang zitten. Echt aanzienlijk langer dat andere nagellak. En het is ook nog eens een mooie kleur.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 april 2014 19:47

Hee Vera! Die laatste foto, heb je die misschien op wallpaper formaat? Hij is prachtig! Een favoriet van mij is de max factor clump defy mascara. Ik dacht uiteraard dat het gewoon marketing was, en kocht m een keer om te proberen, maar hij bleek echt te doen wat hij beloofde! Erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 april 2014 19:52

Ik heb ook dat wenkbrauw setje van Catrice, vind hem zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 april 2014 20:03

Ik ben nu in Engeland, ik denk dat ik toch maar wel een pallette van £4 mee neem, maar ik heb er ook net eentje van Sleek gekocht :p
Thanks for je tips!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 15 april 2014 20:29

Kokosvet is sinds een paar weken dikke favoriet. Ik gebruik het voor van alles, als moisurizer, make-up remover, haarmasker, olie trekken etc. Love it! Ik vind de foundation Stay all Day van Essence nog steeds top! Handig met een pompje en niet te dik. Al meng ik het wel altijd met een druppel foundation van Jemma Kid. En, het wenkbrauwpalet van GOSH vind ik ultiem.

[Beantwoorden]


Door Carien op 15 april 2014 21:04

Die CC Cream wil ik nog steeds graag testen en nu nog meer!! Kokosvet gebruik ik vaak als haarmasker, ook heel fijn!!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 15 april 2014 21:06

Wenkbrauwpoeder van Catrice is mijn heilige graal.

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 15 april 2014 21:22

Helemaal mee eens. Budget producten kunnen ook prima zijn!

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 april 2014 21:32

Jaaa, die CC Cream hè! Ik weet het verder eigenlijk niet echt..

[Beantwoorden]


Door Denise op 15 april 2014 21:43

Mooie producten ! En ik wil echt dolgraag MUA uitproberen ! X Denise

[Beantwoorden]


Door Axelle op 15 april 2014 22:01

klinkt allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 15 april 2014 22:36

Fijnnnn.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 april 2014 22:41

Hoe gebruik je kokosvet precies als remover? Gewoon op je gezicht, ogen en wimpers masseren? Mijn verassende beautyproduct is mn lipstick (pen) van stradivarius, heb hem afgelopen week gekocht en het pigment en hoe lang het op mn lippen blijft zitten is geweldig en dat voor 3,95! Too bad dat stradivarius niet in Nederland zit dan kon ik nog een extra kleurtje aanschaffen :yes:

[Beantwoorden]


Door Joli op 16 april 2014 06:35

Ik ben heel verrast door de nieuwe primer van Catrice.
Mijn foundation blijft muurvast zitten op mijn vettige huid.
Erg blij mee!

[Beantwoorden]


Door Gea op 16 april 2014 07:14

MUA Blusher Cupcake en Candyfloss: toppertjes voor £ 1 per stuk.

[Beantwoorden]


Door kim op 16 april 2014 09:16

Ik gebruik mu kokosvet van royal green maar dan de variant die wel maar kokos ruikt.. nou ja meer kokosbrood hihi maar ik ben gek op kokos.. kokos geuren.. kokossmaak. Heerlijk en ik vroeg het verschil in de tuinen aan een medewerkster en deze zomdr geur wordt het meest gebruikt om in te bakken vandaar dat dexe geurloos is. En als je niet van kokosgeur houdt is die ook perfect!
Ik heb laatst een heeeerljjke kokos body butter soufflé ervan gemaakt.. zo simpel en zoooo lekker. Nu ruik ik lekker zoet naar kokosbrood ♡

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 april 2014 10:31

Voor mij is de CC Cream van Max Factor ook echt een schot in de roos. Daarnaast was ik verrast dat Vanille & Narcisse van L’Occitane ook echt ruikt naar vanille en narcissen, twee geuren waar ik dol op ben :D

[Beantwoorden]


Door Danielle op 16 april 2014 10:44

Wat een leuk artikel is dit. Die CC cream wil ik graag nog eens proberen. Ben daar wel heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 16 april 2014 12:22

Leuk om te lezen, ik vind de CC Cream van Maxfactor ook heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 16 april 2014 14:41

De Catrice Blush met een hema blush kwast echt fijn niet te roze en niet te licht gwn. Perfect !

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 april 2014 22:08

Leuk artikel! Ik las vanavond dat MUA in Nederland gespot is, dus ik ga morgen meteen kijken!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 19 april 2014 23:40

Leuk artikel; moet die CC cream van Max Factor misschien toch maar eens proberen…

[Beantwoorden]


Door Sabah op 27 april 2014 12:35

Leuke artikel Vera! Ik ben verrast door de cc crème van essence, en ook de all about matt crème heeft mij aardig verrast. De blush van essence heeft mij ook echt verrast, het oogt heel natuurlijk en geeft een subtiel kleurtje, aangezien ik gewend was aan Mac dacht ik dat het geen fijne producten zouden zijn, maar essence producten hebben het tegendeel bewezen. Yes!

[Beantwoorden]


Door lore op 1 mei 2014 09:50

:yay: leuk artikel :yay:

[Beantwoorden]


Door karin op 30 januari 2015 13:54

CC Cream van Max Factor heb ik altijd goede ervaringen mee.

[Beantwoorden]