VC beauty nieuws #20

VC_beauty_nieuws_20_0

Een nieuwe maand met nieuwe nieuwtjes. De eerste promofoto’s voor de MAC x Kelly & Sharon Osbourne collecties, prachtige Haute Future producten van Catrice, de eerste Rimmel en Rita Ora producten en ook wat minder beauty nieuws van Hema, waar je nu 3D kunt printen. Ga er even lekker voor zitten en duik erin. Dit is het 20e VC beauty nieuws!

VC_beauty_nieuws_20_01

Catrice Haute Future

Haute Future is de collectie van Catrice die vanaf mei te koop zal zijn. Een moderne en futuristische collectie met blush parels (€ 3,99), gebakken oogschaduws (€ 3,89), een vloeibare holografische highlighter (€ 3,99), Ultimate Nail Lacquers (€ 3,59) en meer! Ik heb de blush parels al in huis en ze zien er prachtig uit. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de rest van de producten.

VC_beauty_nieuws_20_02

MAC x Kelly en Sharon Osbourne

De eerste visuals van de Kelly en Sharon Osbourne voor MAC collecties zijn gelanceerd. Ik vind de lipkleur van Kelly echt prachtig! Ik ben dan ook super benieuwd naar de make-up die ze ons gaan brengen. De eerste MAC Kelly Osbourne en MAC Sharon Osbourne producten zullen in Nederland vanaf augustus verkrijgbaar zijn.

VC_beauty_nieuws_20_05

Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balm by Rita Ora

Vorig jaar werd aangekondigd dat Rimmel en Rita Ora zouden gaan samenwerken, en nu zijn de eerste producten eindelijk hier! De Lasting Finish Colour Rush Lip Balm komt in 7 kleuren die je lippen veel kleur en een verzorgende glans geven, met knalrode lip balm als Rita’s persoonlijke favoriet. Vanaf deze maand te koop voor € 9,99 per stuk.

VC_beauty_nieuws_20_06

3D printen bij Hema

Geen echt beauty nieuws, maar te leuk om niet te delen: je kunt nu je eigen telefoonhoesje of sieraad 3D printen bij Hema! Het maken kan via de webhsop, met een basis ontwerp wat je zelf kunt aanpassen. Eenmaal besteld, wordt je eigen ontwerp binnen 15 werkdagen thuis, of bij een Hema filiaal geleverd. Prijzen zijn vanaf € 19,95. Ik vind het er super cool uitzien en ben benieuwd naar de uitwerking.

VC_beauty_nieuws_20_04

L’Oréal Color Riche L’Extraordinaire

Een nieuw lipproduct van L’Oréal? Het merk omschrijft Color Riche l’Extraordinaire als een product met de kleur van een traditionele lipstick, de glans van een lipgloss en de comfort van een lip balsem. Ik ben benieuwd of dit vloeibare lipproduct lijkt op Lancome L’Absolu Velours. De oranje ‘Doutzen Kroes’ kleur spreekt me in ieder geval al aan. Vanaf half maart in 7 kleuren te koop, voor € 15,99 per stuk.

VC beauty nieuws #19
VC beauty nieuws #18
VC beauty nieuws #17

Naar welke producten of collecties ben jij het meest benieuwd?


Reacties

Door Y. op 4 maart 2014 15:02

Wat een leuke site heb je toch ik volg je al een paar jaar en nog steeds maak je zulke leuke filmpjes en revieuws. Blijf zo doorgaan Vera ! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 maart 2014 om 08:36:

Dankjewel Y!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 maart 2014 15:04

Echt een super mooie collectie! Zelf vind ik de collectie van Catrice erg mooi, vanwege de pasteltinten. Daar ben ik het dolst op wat betreft make-up. Ook is dit merk lekker betaalbaar! Cant wait tot dat het in de schappen ligt:)

[Beantwoorden]


Door Budgetproof.nl op 4 maart 2014 15:04

Wat een mooie foto van Doutzen (love) 3D printen bij HEMA had ik al gelezen in de krant. Echt super dat dat nu ook kan. Ik ga zeker binnenkort iets leuks ontwerpen :D.

[Beantwoorden]


Door Summer op 4 maart 2014 15:05

3D printen bij Hema lijkt me zo gaaf! Wij hebben een 3D printer op onze school, maar helaas mogen we het niet gebruiken voor sieraden, haha.

[Beantwoorden]


Door Martina op 4 maart 2014 15:05

Oooooh yeah! Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe Mac collectie

[Beantwoorden]


Door Joli op 4 maart 2014 15:07

Yess! Hier zat ik op te wachten:
M.A.C. vs Osbourne! :yay:

[Beantwoorden]


Door rosanne op 4 maart 2014 15:07

Leuke nieuwtjes

de loreal lipgloss is al te koop gespot bij etos eb kruitvat. Heb al een mooie kleur op het oog en bij de etos is nu 30% korting op alle make up

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 4 maart 2014 15:08

Ben benieuwd naar die collectie van Catrice :)

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 4 maart 2014 15:08

Leuke nieuwtjes! 3D printen bij de hema is een leuk idee! En de nieuwe collectie van Catrice lijkt me prima maar die pareltjes lijken me prachtig! En ik ben zéér benieuwd naar de MAC collectie! (love)

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 4 maart 2014 15:09

Wat een prachtige spulletjes weer. Oef die kettingen zijn echt prachtig… Maar die hoesjes ook en de catrice highlighter of blush ook.

[Beantwoorden]


Door Marlies op 4 maart 2014 15:09

Wat een leuke nieuwtjes dit keer. Ik ben echt heel benieuwd naar die nieuwe MAC collectie want ik vind kelly osbourne’s make-up altijd erg mooi en poppig.
Ook die nieuwe Catrice LE lijkt me wel wat, vooral van die holografische highlighter ben ik echt benieuwd of het ook echt wat is of meer zo’n gimmick.

[Beantwoorden]


Door Healthy Mommy op 4 maart 2014 15:09

Altijd handig deze nieuwtjes! :wave: Laat MAC maar komen. Kom maar door.. Kan ik dat ook vragen als kraamcadeau? Hahaha! (A)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 maart 2014 15:10

Ik ben erg benieuwd naar de ”L’ORÉAL COLOR RICHE L’EXTRAORDINAIRE.” ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 maart 2014 15:11

3D printen bij de Hema hoe cool is dat :wave:

[Beantwoorden]


Door Rosa op 4 maart 2014 15:13

Wow, vooral dat 3d printen bij Hema lijkt me echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 4 maart 2014 15:13

Leuk artikel! Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe collectie van Catrice ^^)

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 4 maart 2014 15:14

Ik vind dit altijd zo’n fijn artikel! De parels van Catrice zien er mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 4 maart 2014 15:15

De Rimmel Lasting Finish Colour Rush Lip Balm ziet er veelbelovend uit :-)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2014 15:16

Oh die L’Oreal lipsticks heb ik al bij Britse youtubers gezien en het schijnen idd dupes te zijn. Ben benieuwd weer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 maart 2014 om 08:36:

Tof!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 4 maart 2014 15:26

De nieuwe lipsticks van L’Oreal ken ik al, heb er een en ik vind ‘m echt geweldig! Zodra er weer een aanbieding is haal ik er nog een, of twee haha! En gaaf zeg dat 3D printen van Hema, ziet er heel cool uit.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 4 maart 2014 15:27

Mac! Nu maar te hopen dat het ook in BE te verkrijgen is??? Baal er echt van voor leuke spulletjes moet ik al naar Gent of Antwerpen rijden want in Kortrijk (West-Vlaanderen te België) is er niks van leuke winkels alleen waar ik mijn Jafra make-up aankoopt. Voor kledij moet ik naar Sint – Niklaas. Al vind ik persoonlijk Brugge en Ieper de mooiste steden om te bezoeken. Ga eens een weekendje NL terug moeten doen om te winkelen. Misschien een tip voor u Vera een fun dag met u samen gaan winkelen naar uw favo winkels samen met enkele fans van u ;-)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 4 maart 2014 om 19:13:

In Brussel, in de Rue Neuve, zit een redelijk goed gevulde MAC winkel. Maar goed, dat is ook een uur per auto vanaf Kortrijk. Persoonlijk vind ik België veel leuker om te winkelen dan Nederland: in Nederland heb je vooral grote winkelketens, waardoor bijna iedere binnenstad grotendeels hetzelfde aanbod heeft. Mijn vriend is Belgisch, franstalig, oorspronkelijk uit Tournai/Doornik, zodoende kom ik regelmatig in België om zijn vrienden en familie te bezoeken en ik ga dan graag een middagje winkelen. Antwerpen (rijden we toch langs) en Brussel zijn favoriet. Maar ook in Tournai/Doornik zijn wat leuke en alternatieve winkeltjes, maar geen Mac.

[Beantwoorden]

Suzy antwoordt op 4 maart 2014 om 22:49:

In Wijnegem zit ook een MAC :) Meestal een rustige winkel met vriendelijk personeel :) Hoewel dat natuurlijk ook een flink eind rijden is van Kortrijk :(

[Beantwoorden]

melissa antwoordt op 7 maart 2014 om 10:36:

Ik ben ook van Kortrijk en er is inderdaad niet zoveel om te kopen hier!
Ik koop al mijn makeup uit de Kruidvat haha, en ja af en toe naar Brussel
Ik ben he gewoon om lang op de trein te zitten dus voor mij is het geen probleem ^^)

De lipstick van Kelly is inderdaad prachtig! al snap ik nie waarom er zoveel photoshop is gebruikt bij Sharon haha, ze is toch een vrouw van leeftijd is het dan zo erg dat ze meer rimpels heeft?

[Beantwoorden]


Door Lieke op 4 maart 2014 15:27

Wauw, die nieuwe collectie van Catrice ziet er wel heel apart uit zeg! Ik ben er erg benieuwd naar :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 maart 2014 15:30

Ik ben benieuwd hoe het is om zo’n armbandje uit een 3D printer te hebben haha

[Beantwoorden]


Door Romy op 4 maart 2014 15:31

Ik ben erg benieuwd naar de Catrice collectie!

[Beantwoorden]


Door kim op 4 maart 2014 15:33

Ik ben vooral heel benieuwd naar de collectie van MAC :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 maart 2014 15:55

Wow MAC Sharon Osbourne, die wil ik zeker!!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 4 maart 2014 16:02

ik ben zo benieuwd naar de blush /highliter parels. en die holografische highliter! :ja:

[Beantwoorden]


Door Noortje op 4 maart 2014 16:03

Ik ben echt benieuwd naar de collectie van MAC! En dat 3D printen bij Hema lijkt me ook wel erg gaaf! Leuk artikel <3
Liefs <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 maart 2014 16:22

Toffe nieuwtjes! De Rimmel lipbalm heb ik al mogen testen, ze zijn erg mooi! Waah dat 3d printen ziet er ook tof uit.

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 maart 2014 16:27

gave catrice collectie!

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 maart 2014 16:30

Wat is de Hema goed bezig! Echt tof om zelf iets te ontwerpen zo :) De nieuwe collectie van Catrice lijkt me half gaaf en de andere helft hoef ik niet naar te kijken denk ik. Ik ben vooral benieuwd naar de nagellakjes in het echt. De rest heeft me ook aangesproken haha. Ik ben gewoon te benieuwd vrees ik :P

[Beantwoorden]


Door Ceciel op 4 maart 2014 16:56

Superleuke producten! Vooral die van Rimmel!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 maart 2014 16:57

Leuke nieuwtjes! Gaaf ook dat Hema begint met 3D printen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 maart 2014 16:57

Wauw, zoiets vind ik echt supertof bedacht van HEMA

[Beantwoorden]


Door Ann op 4 maart 2014 17:00

De baked eyeshadows van Catrice lijken me ge-wel-dig, en het 3D printen bij Hema lijkt me ook ontzettend leuk! Je hebt alleen webhsop geschreven in plaats van webshop..

[Beantwoorden]


Door Jitske op 4 maart 2014 17:06

Die nieuwe lipproducten van L’Oréal liggen echt al een maand bij mij bij de drogist/etos!

[Beantwoorden]


Door lapurevie op 4 maart 2014 17:21

Wat leuk, dat 3D-printen!

[Beantwoorden]


Door Renee op 4 maart 2014 17:32

Die sieraden van de HEMA lijken heel erg op die van zazzy.me, werken ze samen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 maart 2014 om 08:37:

Klopt! Weet ik niet, kan ook toeval zijn.

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 4 maart 2014 17:39

Gave nieuwtjes. Het 3D printen is niet echt wat voor mij maar het concept is leuk!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 maart 2014 17:39

Ik vind het 3d printen super fascinerend! Moet je voorstellen dat iedereen in de toekomst een 3d printer in huis heeft staan. Je kan dan op elk moment van de dag een mooi sieraad printen. Lijkt mij echt heel tof!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 4 maart 2014 17:49

Geen fan van Kelly maar haar lipkleur is inderdaad wel prachtig. Twijfel wel of ik er mee zou staan.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 4 maart 2014 17:56

Aahh zo gaaf dat je binnenkort in 3D kan printen bij de Hema! En wat leuk, het 20ste artikel van VC beauty nieuws:) xx

[Beantwoorden]


Door Bertine op 4 maart 2014 18:24

die hema armbandjes vind ik geweldig!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 4 maart 2014 18:43

Die L’Oréal lipstick ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd hoe de Catrice balletjes zijn :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 maart 2014 18:53

Leuk artikel!
Ik weet niet of je de statistieken van je website al bekijkt of wilt bekijken, maar kwam er net achter dat hierbij Google Analytics hierbij heel handig is. Je kunt er alles op zien en is gratis. Misschien handig :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 maart 2014 om 08:35:

Ik heb al lang statistieken natuurijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Celia op 4 maart 2014 18:54

Ik ben benieuwd naar de blush parels van Catrice!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 4 maart 2014 19:02

Het nieuws van de hema maakt mij heel enthousiast!

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 maart 2014 19:03

De baked oogschaduw van Catrice zien er mooi uit ! X Denise

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 4 maart 2014 19:37

De lip balms van Rimmel, die wil ik heel graag in actie zien, ik vind Rita Ora zelf ook super tof. Ook is Hema goed bezig om op deze tour te gaan, dat gaan veel mensen leuk vinden en ook maakt het leuke cadeautjes voor mensen.

[Beantwoorden]


Door Dita op 4 maart 2014 19:41

Leuk! Vooral van de Hema, ik ben erg benieuwd

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 maart 2014 19:52

Ik kwam laatst al foto’s tegen van een palette uit de collectie van : MAC X Kelly en Sharon Osbourne. En die zag er zo ontzettend gaaf uit, die ik zeker wil proberen te bemachtigen. De producten van Hema zien er ook goed uit. Ik heb nu ook een iphone hoesje van Hema en ik heb hem al een hele tijd en hij is nog steeds goed. ^^)

[Beantwoorden]


Door Jana op 4 maart 2014 20:11

Ooh wat een hoop leuke nieuwtjes :D x

[Beantwoorden]


Door Lys op 4 maart 2014 20:19

Enorm benieuwd naar de MAC x Osbourne collecties!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 4 maart 2014 20:27

Leuk, die nieuwtjes! Alleen zit er dit keer niks bij wat me aanspreekt :no:

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 4 maart 2014 20:57

Altijd fijn om weer even op de hoogte te zijn! Dankjewel, Vera!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 maart 2014 20:58

Ben heel erg nieuwsgierig naar de parels van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Carien op 4 maart 2014 21:28

Fijn nieuws weer! Vooral benieuwd naar de lipproducten van Rimmel en L’Oréal!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 4 maart 2014 21:38

Super goed nieuws! Mooie make-up en leuk dat je bij de hema zo een 3d armbandje kan laten maken ;-)

[Beantwoorden]


Door saskia op 4 maart 2014 22:30

Oh dat 3d printen bij de Hema is gaaf zeg!! dat ga ik zeker in de gaten houden!

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 4 maart 2014 23:02

Wauw, Kelly’s lipstick lijkt echt prachtig! :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 4 maart 2014 23:03

vc beautynieuws vind ik altijd zo leuk! ook nu zitten er echt weer super leuke dingen tussen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 maart 2014 om 08:35:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Emke op 5 maart 2014 00:17

die Catrice collectie ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 5 maart 2014 11:13

Wat een ontzettend leuke collectie’s komen er weer aan. Een aantal kende ik al en ik ben met name heel erg benieuwd naar de collectie van Mac met Sharon en Kelly Osbourne.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 5 maart 2014 12:10

Yes! VC Beauty News. Haha, ik vind de nieuwe collectie van Catrice er super mooi uitzien.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 5 maart 2014 16:20

Wat leuk dat je bij HEMA die sieraden kunt maken! Ga eens kijken of er wat grappigs bijzit!

[Beantwoorden]


Door Claire op 6 maart 2014 00:33

Lijkt me geweldig om je eigen hoesje te ontwerpen…. (love)

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 maart 2014 00:15

Leuk overzicht met nieuwtjes!
De Hema heeft mij erg verrast met de hoesjes, erg tof. Ik ben wel benieuwd of ze straks ook hoesjes van andere merken kunnen maken. Ben ook erg benieuwd naar de lipbalm by Rita Ora!

[Beantwoorden]


[…] kleur en met een duizelingwekkende glossy finish. Stijlvol en tegelijkertijd comfortabel. In het VC beauty nieuws vertelde ik er al over, en was ik vooral heel benieuwd naar de oranje kleur die Doutzen op de […]


Door Laura op 12 maart 2014 17:20

Voor de volgende VC beauty news, douglas verkoop nu ook Benefit ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Esmee op 19 maart 2014 20:40

ik probeerde een 3D-kettinkje bij HEMA te bestellen, maar helaas passen de namen van mij en mn vriend er niet achter elkaar op zoals op de foto. mijn naam is maar 5 letters lang, dan het hartje wat een teken opneemt, en dan zijn naam van 8 letters. 12 tekens is de max, dus helaas…

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | VC beauty nieuws #21 op 2 april 2014 06:00

[…] beauty nieuws #20 VC beauty nieuws #19 VC beauty nieuws […]