The Body Shop SALE reviews

the_body_shop_sale_reviews01

Zoals je in de shoplog van gisteren al hebt kunnen zien, kon ik mijn draai wel vinden in de sale van The Body Shop. Nou leek het me wel leuk om – voordat de uitverkoop eindigt en we voorgoed vaarwel moeten zeggen tegen de Lemon producten, 100% Natural Lip Roll-On en Love Etc… Sun Kiss parfum -, deze lekkere producten voor het lichaam nog even te reviewen.

the_body_shop_sale_reviews02

the_body_shop_sale_reviews08

Ik heb in tijden niet zo’n goede TBS uitverkoop meegemaakt! Het zal natuurlijk een beetje per filiaal varieren, maar in de winkel aan de Leidsestraat stond er nog ontzettend veel in de schappen, op tafels en in bakken aan de kassen. Opgestapelde producten, allemaal met minstens 50% korting. Giftsets, producten uit de kerstcollectie, of geannuleerde producten. Wat mij betreft wel een kijkje waard!

the_body_shop_sale_reviews03

the_body_shop_sale_reviews04

The Body Shop Lemon Body Butter & Whip

Met de nieuwe Honeymania lijn, was het vaarwel voor de Lemon producten. Ontzettend jammer, want ik houd erg van citroen. Ik gebruik het heel graag in de zomer. Het is fris en zoet te gelijk, en het verjaagt ook nog eens de muggen. De Body Butter is heerlijk vol en rijk, met de zoete citroengeur. Fan van de body butters en van citroen? Dan word je hier zeker heel gelukkig van.

Van € 15,00 Voor € 4,80

De Body Whip is ook een heel lekker product. Als slagroom, een opgeklopte zoetigheid voor je lichaam. Het zou ook de vulling van een citroentaartje kunnen zijn, zo lekker voelt het aan. Luchtiger en zachter dan een body lotion, trekt de body whip snel in. Geschikt voor het hele lichaam, maar ik zet hem op mijn bureau neer als handcrème. Voor mijn droge benen gebruik ik liever een body butter, het meest voedende product.

Van € 10,00 Voor € 3,00

the_body_shop_sale_reviews07

The Body Shop 100% Natural Lip Roll-On Berry

In de webshop staan ze nog voor de volle prijs, maar in de winkel waren de Lip Roll-Ons volop in de sale. Dit lipproduct rol je over je lippen en laat een zacht, onzichtbaar laagje achter. Ik heb de variant Berry, die een hele subtiele snoepige fruitgeur heeft.

Een grappig product wat totaal niet aanvoelt als een lip balsem. Je voelt de Lip Roll-On nauwelijks zitten (hij plakt wel een beetje) maar verzorgt toch. Het is geen mega verzorgend lipproduct, maar wel lekker voor tussendoor.

Van € 6,00 Voor € 2,40

the_body_shop_sale_reviews05

the_body_shop_sale_reviews06

The Body Shop Love Etc… Sun Kiss

Toen Love Etc… Sun Kiss een paar jaar geleden uitkwam, was ik al meteen verliefd op het parfum en de verpakking. Destijds reviewde ik de zomerse variant van Dreams Unlimited, Sun Fresh. Die zat ook al in zo’n mooi flacon. Het ombre effect van het roze naar oranje, geeft me een super zomers gevoel.

Love Etc… Sun Kiss is een hele subtiele, zachte en frisse geur. Alledaags en makkelijk te gebruiken. Het parfum vervliegt helaas wel snel. Het mooie flesje in je tas meenemen is dan ook geen verkeerd idee.

Van € 19,95 Naar € 7,20

the_body_shop_sale_reviews09

Ik word vrolijk van deze mooie, frisse (en toch wel een beetje) zomerse producten. De kleine prijsjes maken het extra leuk. Zo probeer je nog eens wat nieuws, of legje een voorraadje van je vaste favorieten aan. Vooral de Lemon producten vind ik heerlijk. Love Etc… Sun Kiss gaat in mijn tas mee en de Lip Roll-On in mijn make-up tasje.

The Body Shop producten zijn te koop in winkels en in de webshop.


Reacties

Door Laura op 27 januari 2014 06:07

Wat een heerlijke en mooie producten! Vooral de body butter en whip zou ik nog graag willen, maar ik denk dat dat niet meer gaat lukken. ;-)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 27 januari 2014 06:08

Ik ga zeker nog even bij de sale kijken, vooral de body whip lijkt me leuk om eens te proberen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 januari 2014 06:39

Ziet er echt heerlijk uit! Ik ga vanmiddag nog even bij de sale kijken. Ik ben gek op TBS!

[Beantwoorden]


Door Nena op 27 januari 2014 06:49

Fijne producten! Ik hoop nog even een kijkje te kunnen nemen bij TBS voordat de sale eindigt!

[Beantwoorden]


Door Franka op 27 januari 2014 06:50

Waaauw wat een mooie producten! Volgens mij heb jij echt een neusje voor goede koopjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 januari 2014 06:50

Wat een heerlijke producten heb je gescoord! De body whip klinkt heel erg fijn en die geur, jammer dat het er inderdaad uit gaat! :(
Ik heb zelf een body butter, douchegel en 2 lipsticks gekocht. Love sale!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 27 januari 2014 06:51

Klinkt allemaal fijn! Ik ben benieuwd naar de Lip Roll-on ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 27 januari 2014 06:52

Wat een lekkere producten en die prijs! The Body Shop is wel goed met sale zeg!

[Beantwoorden]


Door pamela op 27 januari 2014 06:56

omg die sale was echt geweldig! helaas kon ik er niet naartoe dit jaar maar volgend jaar beter.

[Beantwoorden]


Door Summer op 27 januari 2014 07:04

Ik herinner me nog dat ik vroeger die parfum heel graag wou hebben, maar ik heb hem nooit gekocht. Ik ga toch nog even kijken of ze nog sale hebben. :)

[Beantwoorden]


Door Queenies op 27 januari 2014 07:07

Wat een mooie producten en goede prijzen zeg!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 27 januari 2014 07:13

Toch vanmiddag nog maar eens even langs gaan! ;-)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 27 januari 2014 07:22

Ziet er goed uit. Jammer dat ik geen geursensor heb op mijn computer…
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 27 januari 2014 07:30

Heerlijke producten, ik ben ook losgegaan met de sale ;) Jummie!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 27 januari 2014 07:37

Mooi parfum flesje met die zomerse kleuren!

[Beantwoorden]


Door Deena op 27 januari 2014 07:39

Ziet er heel mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 januari 2014 07:43

Wat een superleuke producten! Het ziet er allemaal heel erg mooi uit! De sale is wel lekker zeg, ik moet ook maar eens naar TBS ;)

[Beantwoorden]


Door Elisa op 27 januari 2014 08:43

Tot hoe lang is deze sale nog???

[Beantwoorden]


Door Rachel op 27 januari 2014 08:49

Leuke review, ze hebben altijd an die zomerse producten (love)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 januari 2014 08:50

Wauw, dat maak e inderdaad niet vaak mee. Minstens 50% klinkt heel aantrekkelijk. Wat jammer van de citroen lijn, de body butter lijkt mij erg lekker. Voor maar 4,80 argh nu heb ik ook de drang om te gaan kijken. Ik ben ook benieuwd naar de Lip Roll-On, zo’n product zie je vrij weinig!

[Beantwoorden]


Door TheAnoukFactory op 27 januari 2014 08:56

I love TBS, als ik van de week tijd heb moet ik er maar eens gaan kijken.
X
Anouk

[Beantwoorden]


Door Esther op 27 januari 2014 09:02

De lemon lijn ben ik nu wel zat, ik ben door mijn voorraad heen en ik vind het prima! Tijd voor iets nieuws! oo balen dat ik een no buy heb anders had ik zeker nog wat leuke back-ups kunnen kopen.

[Beantwoorden]


Door vanessa op 27 januari 2014 09:06

Wow, je hebt echt koopjes kunnen doen! Ik heb het idee dat de sale in België veel minder is. Er is ook wel korting, maar echt niet zo veel als bij jullie.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 27 januari 2014 09:06

Wat een leuke producten, en wat een mooie foto’s ook weer! Hier in Groningen was er ook megaveel, maar ik wilde niet teveel kopen (want ik ga binnenkort als het goed is naar Florence, dus moet sparen), maar nam toch een body butter, lip butter en born lippy mee.

[Beantwoorden]


Door Jessie op 27 januari 2014 09:11

Ik ben fan van TBS maar ik ben jammer genoeg nog niet tot in de sale geraakt. Hopelijk kan ik er nog langsgaan voor het einde van de maand en kan ik nog wat koopjes scoren. In Belgie kan je namelijk niet online bestellen :-( eigenlijk heb ik niet echt iets nodig maar je kan nooit genoeg TBS producten hebben ;-)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 januari 2014 09:13

Lijken me heerlijke producten! Citroen ben ik volgens mij nog nooit tegengekomen maar is denk ik een lekker zomers geurtje.
Ik heb een keer een hele cream body butter gehad maar daarna nooit meer. Ik heb nu altijd een body butter die wat steviger is. Ik vond die cream wat fijner maar ik kan hem nooit vinden. Heeft die een andere verpakking of hebben ze die gewoon niet meer?

[Beantwoorden]


Door Itha op 27 januari 2014 09:32

Leuke review vera :) helaas was gister wel de laatste dag van de sale bij de body shop! :(

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 januari 2014 09:33

Het ziet er heerlijk zomers uit! Lijken me lekkere producten

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 27 januari 2014 09:35

Echt jammer dat de lemon lijn echt weg gaat uit het vaste assoriment eigenlijk! Ik vond die geur ook heel erg lekker namelijk

[Beantwoorden]


Door Caro op 27 januari 2014 09:35

Altijd leuk de sale van The Body Shop! Dat parfum heb ik ook gehad en vond ‘m ook superrr lekker! :-)

[Beantwoorden]


Door Itha op 27 januari 2014 09:36

Nahw, arme meiden die nu nog langs willen gaan, dames de sale is al gestopt! Ik werk namelijk bij de body shop, maandag gaat er een nieuw event in, helaas.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 27 januari 2014 09:39

Wat ben ik blij dat ik vorige week nog de Lemon Body Butter heb gekocht! :)
Wel jammer dat deze lijn eruit gaat.

[Beantwoorden]


Door Alette op 27 januari 2014 09:47

Dit ziet er uit als een geslaagde shoptrip :) Heerlijke producten heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Vianne op 27 januari 2014 09:48

Wat een fijne producten! Ik ga zeker nog snel even kijken bij TBS voor de sale!

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 januari 2014 09:52

Heerlijke producten! fijne de sale want vind de prijzen van de bodyshop meestal niet matchen :nod:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 27 januari 2014 09:54

De citroenlijn is inderdaad goddelijk! Ik vond de body butters in het begin van de sale nog steeds veel te duur, maar wow, nu zijn ze wel héél sterk afgeprijsd. Ik heb meteen doorgeklikt naar de webshop van The Body Shop, haha. Lekker dan, Vera! ;)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 27 januari 2014 09:57

Jammer dat de Lemongeur eruit is, maar de Honeymania die er voor terug is gekomen vind ik ook erg lekker! Op de laatste dag van de SALE heb ik nog een fijne bodybutter en een huge ass fles showergel gekocht bij TBS..

[Beantwoorden]


Door Joli op 27 januari 2014 10:00

Fijne uitverkoop bij TBS!
De citroenbodybutter lijkt mij ook wel lekker.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 27 januari 2014 10:07

Ik moet ook nog even een aantal producten uit de Citroen lijn inslaan! Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Frances op 27 januari 2014 10:12

Lijkt me heerlijk, helaas gaan ze uit de collectie!

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 januari 2014 10:26

Ik ken de geur en ik vind ‘m ook heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 januari 2014 10:27

Wauw, die flacon van de parfum is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 27 januari 2014 10:40

Die parfum lijkt me heerlijk! (love)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 januari 2014 10:50

Die parfum lijkt me zo lekker! En sooo cheap nu, daar word ik wel blij van.
En zo jammer inderdaad dat die Lemon producten eruit gaan, ik ben namelijk verliefd op die geur <3

[Beantwoorden]


Door Angela op 27 januari 2014 10:59

Oh, heerlijk! Het is inderdaad een goede sale. Mijn vriend is nu ook verslaafd, hij kocht een kokos cadeauset voor ons en ik kocht een lipbalsem van de honinglijn, voor 1,65 euro!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 27 januari 2014 11:07

Ok, ik moet dus echt naar TBS.

[Beantwoorden]


Door Emke x op 27 januari 2014 11:08

wat een leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 27 januari 2014 11:14

Mooie producten heb je gehaald! In Arnhem hadden ze ook veel staan, maar ik heb nog zoveel thuis dat ik dit keer maar geskipt heb.

[Beantwoorden]


Door Becca op 27 januari 2014 11:40

Ahh lekker! Ik heb zelf ook de sale leeggeroofd. Nu vroeg ik me af; klopt het dat rond de winterperiode geuren als gember (nu heette ‘ie Ginger Sparkle, het jaar daarvoor Candied Ginger) en vanille (die heet dit jaar Vanilla Bliss en vorig jaar Spiced Vanilla – ik vond overigens die van vorig jaar lekkerder ruiken, dat vind ik ook vreemd, aangezien het wel ongeveer dezelfde geur is?) elk jaar terug komen? Dus dat die geuren – in tegenstelling tot de citroen bijvoorbeeld – na een half jaar ongeveer weer in de schappen staan? (:

[Beantwoorden]


Door Janique op 27 januari 2014 11:46

Jaa ik heb ook even flink ingeslagen hihi :) Die almond body butter had ik een paar weken (toen die €8 was) gehaald en ik vond die zooo lekker dat ik nog mr een pot heb gekocht! En lip butters, shower puffs en shower gel, heel vervelend allemaal (:

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 januari 2014 11:46

Normaal reageer ik niet zo snel op je blog, maar ik lees hem wel graag! Heerlijke producten dat wel, ik ben ook dol op de sweet lemon lijn. Echter vraag ik me wel af wat je met zo’n review kan. De sweet lemon lijn is inmiddels overal uitverkocht (ik loop al een paar maanden de laatste restjes in utrecht en Zwolle te zoeken) en afgelopen zaterdag was de laatste dag van de sale bij de body shop.. Al deze producten die je reviewt komen niet meer terug!

[Beantwoorden]


Door Anita op 27 januari 2014 11:47

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 januari 2014 11:49

Wat een mooie producten heb je gescoord, leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Felicia Rodrigues dos Santos op 27 januari 2014 11:58

In je shoplog video vond ik de producten al heel lekker lijken! Fijn dat ik ze nu nog even van dichtbij kan zien en uitgebreide info over lees. Hele fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 27 januari 2014 12:02

Die bodybutter lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Ines op 27 januari 2014 12:17

Leuk! Alles met citroen lijkt mij heerlijk, inderdaad een heerlijke frisse geur voor de zomer :D

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 27 januari 2014 12:24

Ik ben gegaan voor de papaya bodybutter en douchegel. De butter heb ik al eens gehad en die ruikt heerlijk!
Ik heb het online besteld, verzendkosten waren ook nog eens gratig. Echt super leuk dat ik op die manier ook kan ‘meedoen’ aan de sale :D

De lemon geur vind ik ook heel erg lekker, wij hebben nog een XXL douchegel in de douche staan, hihi. Lekker zomers inderdaad! Dat vind ik echt gaaf aan de sale van TBS, er waren vooral veel zomergeuren in de sale :)

[Beantwoorden]

Lisanneleeft antwoordt op 27 januari 2014 om 12:25:

Ja, lekker gratig, heel goed Lisanne…. (A) Ik bedoelde natuurlijk gratis!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 januari 2014 12:59

De body whip lijkt me erg fijn! Als ik hem zie staan neem ik hem mee!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 27 januari 2014 13:03

Nou, klinkt erg fijn! :). Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 27 januari 2014 13:05

Dát is pas een sale zeg! Ik koop steeds minder bij TBS: iedere keer als ik een favoriete product heb, dan gaat het weer eruit :no:

[Beantwoorden]


Door wies op 27 januari 2014 13:20

Lijken me heerlijke producten. Lekker die sale (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 27 januari 2014 13:26

Fijn dat je blog zo verzorgd is, en de artikelen goed op elkaar aansluiten! X ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 27 januari 2014 13:29

Mooie producten. De Sweet Lemon lijn is echt mijn favoriete lijn van TBS, zo jammer dat ze die eruit hebben gehaald. I want it back!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 27 januari 2014 13:29

Oeh lekker :) Vooral die lemon producten zien er super lekker uit :)

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 27 januari 2014 13:36

De sale bij BTS is heel goed!
Veel en toffe dingen en dan nog eens voor weinig geld!

[Beantwoorden]


Door Janice op 27 januari 2014 13:39

Hier was ik ook al zo blij mee, heb al een bodybutters weten te bemachtigen, misschien dat ik die lemon bodybutter ook nog ophalen!

We love sale (:

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 januari 2014 14:13

Wat een fijne reviews!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 27 januari 2014 14:56

Ik ben dol op die butter met citroen, zo jammer dat ie weggaat :(

[Beantwoorden]


Door vera op 27 januari 2014 15:07

Jammer dat de citroen lijn eruit gaat :(

[Beantwoorden]


Door Lys op 27 januari 2014 15:21

Mooie producten :) de lip roll-on ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 27 januari 2014 15:22

Lekkere producten allemaal!

[Beantwoorden]


Door Robin op 27 januari 2014 16:41

TBS heeft goede sale! Ik heb zelf niks besteld omdat ik al genoeg heb.
Dit lijken me trouwens wel fijne producten! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dara op 27 januari 2014 17:13

De citroenlijn is inderdaad goddelijk! Ik vond de body butters in het begin van de sale nog steeds veel te duur, maar wow, nu zijn ze wel héél sterk afgeprijsd. Ik heb meteen doorgeklikt naar de webshop van The Body Shop, haha. Lekker dan, Vera! ;)
:omg:

[Beantwoorden]


Door Whitley op 27 januari 2014 18:29

Mag ik je even een compliment geven over je fotografie technieken!
Je foto’s zijn altijd geweldig!

xx

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 27 januari 2014 18:41

Wat een heerlijke producten heb je gekocht! :-) Ik heb gisteravond nog een last minute bestelling geplaatst. Er was al veel uitverkocht (jammer, maar wel goed voor mijn portemonnee ;-)). Desondanks heb ik een paar heerlijke producten weten te scoren :-) Veel plezier met je nieuwe aankopen!

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 27 januari 2014 19:43

Ik vind de body butters van TBS altijd zo prettig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 januari 2014 19:51

love die parfum :D

[Beantwoorden]


Door Sofie op 27 januari 2014 19:51

Wat jammer dat die body whip met lemon er uit gaat :( ik hou namelijk ook erg van die geur!

[Beantwoorden]


Door Celia op 27 januari 2014 20:00

Mooie producten! Vooral de bodyproducten en het parfum. Ik moet nog eens gaan kijken bij TBS… Ik ga er wel vaak eens binnen, maar ik vind het altijd te duur :) Misschien dat ik nu wel iets leuks vind!

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 januari 2014 20:16

Die Lemon is zo lekker ;D Had m ook gescoord met de sale.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 27 januari 2014 21:01

Mooie producten heb je gekocht! Vooral voor de prijs. Extra genieten.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 27 januari 2014 22:00

In Arnhem waren ze alles al aan het weghalen.. Gelukkig kon ik op de webshop nog terecht <3

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 28 januari 2014 14:09

Oehh die lemon body butter! <3

[Beantwoorden]


Door Nadia op 28 januari 2014 19:36

Echt mega korting. Ik heb ook getwijfeld om wat dingen te shoppen, maar toch ingehouden haha

[Beantwoorden]


Door Axelle op 28 januari 2014 20:31

die lip roll on heb ik ook, maar heb de indruk dat hij mijn lippen wat uitdroogt!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 29 januari 2014 11:09

Leuke reviews, erg jammer dat de citroen producten eruit gaan.

[Beantwoorden]


Door enelisa op 30 januari 2014 00:05

Uk vind het echt vreselijk irritant dat je het een dag na de sale post, niet om rot te doen maar je doet dit ook vaker bij andere sale bv. Bij lush ik vind dit te vaak gebeuren, ik ga nu telkens naar de stad terwijl de sale afgelopen is door jou en ik woon er niet bepaald dichtbij, dus ik vind een beetje teleurstellend…. Verder vond ik het wel een goede review

[Beantwoorden]


Door Caroline op 2 februari 2014 19:02

Ik heb de Sun Kiss parfum ook staan, vind het echt een fijn geurtje. Lekker zomers.
De lip roll on heb ik ook eens gehad in een andere soort, maar ik vond het niet echt veel toevoegen. zoals je zei, niet heel voedend. Doordat het meer ene soort olie is verdwijnt het ook veel sneller van je lippen. Ik gebruik dan liever een lekkere lippenbalsem. Wel fijn al die sale dingetjes, dat scheelt een hoop!

[Beantwoorden]


Door Chiara op 8 april 2014 10:49

Ik heb een vraagje zijn roll on lipglossjes ook ergens anders te koop want ik wil graag zo’n lipglossje dus als iemand een winkel weet wil ik het graag horen (Ik mag niks bestellen dus echt alleen een winkel)

[Beantwoorden]


Door diene op 7 juli 2014 21:00

:yay: kga woensdag naar tbs :yay:

[Beantwoorden]