Nieuwe Zoeva kwasten

nieuwe_zoeva_kwasten01

Het meest gebruik ik de kwasten van Real Techniques en MAC, maar natuurlijk test, review en probeer ik ondanks dat graag ook andere merken, exemplaren en formaten uit. Goed nieuws dus, toen ik een pakketje van Zoeva met 8 nieuwe gezichts- en oogkwasten kreeg. Nieuwe gekke vormen, bolle of juist strak afgesneden haren.

nieuwe_zoeva_kwasten02

nieuwe_zoeva_kwasten03

De kwasten zijn los te koop, maar Zoeva heeft ook sets waarmee je voordeliger uit bent. Heb je bijvoorbeeld alleen een nieuwe blushkwast nodig, dan is het wel handig dat er ook kwasten los te bestellen zijn. En er zijn niet alleen nieuwe kwasten, maar ook nieuwe ‘brush clutches’; etui’s van nep leer. Ik heb een clutch in large, maar er is ook een small. De clutch ziet er mooi uit, maar de rits loopt bij mij nogal stroef en gaat moeilijk dicht. € 14,80 vind ik dan ook wat veel gevraagd. On to the brushes!

Gezicht

+ 100 Luxe Face Finish € 19,50
+ 103 Defined Buffer € 10,50
+ 105 Luxe Highlight € 11,50
+ 109 Face Paint € 12,50
+ 126 Luxe Cheek Finish € 12,50

Ogen

+ 221 Luxe Soft Crease € 6,20
+ 224 Luxe Defined Crease € 6,20

+ 322 Brow Line € 5,80

nieuwe_zoeva_kwasten05

nieuwe_zoeva_kwasten06

De kwasten hebben synthetische, of synthetische én natuurlijke haren. Een mixje dus. Welke haren ze precies met ‘natuurlijk’ bedoelen is niet duidelijk, maar ik denk dat het geit is.

Ik heb ze trouwens op de foto’s al een keertje gewassen omdat een van mijn externe harde schijven met alle foto’s stuk is gegaan, waardoor ik het opnieuw moest doen. Daarom zitten de haartjes hier en daar wat scheef of slordig. Ook wel handig, zo kun je zien dat het model van de kwasten helaas niet in vorm blijft. Dat zegt wel wat over de kwaliteit.

nieuwe_zoeva_kwasten09

nieuwe_zoeva_kwasten10

100 Luxe Face Finish

Deze kwast is enorm. Hij is zo groot, dat hij niet eens in de meeste van mijn gezichtspoeders past. Zoeva kopt bij deze kwast met “because bigger is better”, maar daar ben ik het niet mee eens. Groot is in dit geval wat onhandig en onnodig. De kwast kan voor poeder, maar ook bronzer en highlighter gebruikt worden. Persoonlijk gebruik ik liever een iets compactere kwast voor poeder, waarmee ik het plaatselijk aan kan brengen. Deze kwast werkt erg licht en pakt weinig product op.

nieuwe_zoeva_kwasten11

103 Defined Buffer

Een schuin afgesneden foundationkwast, gemaakt van volledig syntetische haren. Gebruik hem om foundation mee aan te brengen en het in de huid te blenden. De vorm vind ik fijn. Doordat de kwast schuin afgesneden is kun je mooi in alle hoekjes en kuiltjes van je gezicht. Wel vind ik de haren net wat te zacht en te soepel. Steviger had ik hem beter gevonden.

nieuwe_zoeva_kwasten12

105 Luxe Highlight

Deze kwast is gemaakt voor het aanbrengen van highligher. Ik vind de vorm erg handig, vrij klein en iets bol. Highlighter breng ik maar heel plaatselijk aan, en dat kan hiermee perfect. Ook vind ik hem voor bronzer prima werken. Met dit smalle kwastje kun je makkelijk onder je wangen een natuurlijke schaduw creëren.

nieuwe_zoeva_kwasten13

109 Face Paint

Voor contouren is er deze kwast, die ik geweldig vind voor bronzer. Met de smalle haren zet ik een streep onder mijn wang, die ik vervolgens vervaag en blend. Je kunt hierdoor heel precies werken. Love it!

nieuwe_zoeva_kwasten14

126 Luxe Cheek Finish

Bronzer en highlighter zijn geweest, nu blijft er alleen nog blush over. Deze kwast is bedoeld voor alle drie, maar voor blush vind ik hem het prettigst. De kwast is vrij plat, daar moet je wel van houden. Draai je net als ik graag rondjes met je blushkwast, dan gaat dat nu wat moeilijker. Prima kwast, maar niet zo geweldig als de blushkwast van Real Techniques.

nieuwe_zoeva_kwasten15

nieuwe_zoeva_kwasten16

221 Luxe Soft Crease

Er zijn meerdere nieuwe crease kwasten, en dit is van de twee die ik heb, de grotere en rondere. Ik vind hem fijn voor het zetten van een zachte schaduw in de arcadeboog/crease. De afgeronde haartjes doen goed hun werk en vervagen de oogschaduw mooi.

nieuwe_zoeva_kwasten17

224 Luxe Defined Crease

Heb ik een zachte schaduw gecreëerd met 221, dan zet ik met 224 de donkere kleur erin. Deze kwast is net wat compacter en smaller. Niet zo handig om echt oogschaduw mee te blenden, maar wel goed om kleur diep mee aan te zetten. Veel creasekwasten zijn wel erg bol en dik, deze kwast is net wat luchtiger, waardoor kleur er wat minder hard, en juist wat natuurlijker in komt.

nieuwe_zoeva_kwasten18

322 Brow Line

Dit vind ik echt helemaal niets. Veel te hard. Als ik hier mijn wenkbrauwen mee bij teken krijg ik alleen maar strepen die niet te vervagen zijn. Mooi inkleuren lukt ook niet. Nope. Ik pak snel mijn oude vertrouwde kwastje er weer bij.

nieuwe_zoeva_kwasten07

Ik vind de nieuwe Zoeva kwasten prima. De rare vormen en formaten werken de ene keer goed, de andere keer wat minder. Ik ben helaas niet zo weg van de haren. Na twee keer wassen zijn ze hier en daar al wat uit model. Ze zijn slordiger geworden, met gekke plukjes of uitstekende haren. Ook zijn ze minder zacht.

Net nieuw zijn ze super zacht, maar na vaker gebruik merk ik toch dat de kwaliteit achteruit gaat. Dat komt waarschijnlijk door de natuurlijke haren die erin zitten. Bij de kwasten met syntetische haren heb ik hier geen last van, hetzelfde geldt voor andere merken. Wel vallen de haren bij alle kwasten nauwelijks uit. Dat is dan wel weer goed nieuws.

Ik vind ze prima, met hier en daar een knaller als de face paint kwast. Ook de crease kwastjes zijn fijn. Maar Real Techniques blijf ik zonder twijfel het allerbeste vinden. De kwaliteit houdt het langst, en over de vormen is het best nagedacht.

Zoeva kwasten zijn te bestellen in de webshop.


Reacties

Door Zoe op 29 januari 2014 15:03

wow super mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 januari 2014 15:03

Ik vind ze mooi! Jammer dat de kwaliteit toch niet helemaal perfect is. Het kwastje voor de wenkbrauwen zag er zo mooi uit, jammer dat ‘ie tegen valt. Ik denk dat ik dan toch liever investeer in Real Techniques kwasten!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 januari 2014 15:03

Lijken me mooie kwasten! Ook het tasje vind ik erg mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 januari 2014 15:03

Ziet er wel mooi uit hoor! Zoeva heeft over het algemeen wel goede kwasten!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 januari 2014 15:04

Ze lijken me heerlijk zacht en nog steeds goed betaalbaar :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 januari 2014 15:04

Die grote kwast lijkt me totaal niet handig, ‘the bigger the better’ gaat inderdaad niet altijd op, haha. De schuin afgesneden buffer kwast vind ik echt geweldig, ik gebruik ‘m echt elke dag sinds ik ‘m heb (behalve toen ik bij jou ging logeren en ‘m was vergeten…).

[Beantwoorden]


Door Emke x op 29 januari 2014 15:05

ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 29 januari 2014 15:05

(love) hou van jouw artikelen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:38:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne Marlijn op 29 januari 2014 15:05

Ziet er goed uit, ik ben heel benieuwd naar de crease-kwasten.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 29 januari 2014 15:06

Ze zien er best fijn uit! Jammer dat sommige kwasten je toch tegenvallen. Ik gebruik mijn kwasten van Real Techniques ook heel graag! En natuurlijk ook mijn kwasten van MAC <3.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 29 januari 2014 15:11

Hmm van dichtbij zien ze er toch minder fluffy uit dan de kwasten van de Zoeva Very Croc Set.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 29 januari 2014 15:12

Die kwasten zien er zo proffesioneel uit! :$ Maar suuuperleuk!

[Beantwoorden]


Door adin op 29 januari 2014 15:15

Ze zien er top uit! Maar zo te horen is de kwaliteit niet fantastisch.. dus hou ik het maar bij mijn geliefde Real Techniques kwasten♡ Hoewel de ‘face paint brush’ er wel heel interessant uit ziet! Als het effect een beetje lijkt op mijn fanbrush van ELF geeft dat een super mooi effect.. maar goed, voor nu doet die zn werk nog, dus heb ik nog geen vervanging nodig.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 29 januari 2014 15:17

Mooie kwasten, jammer dat ze het toch niet helemaal zijn. Ik heb een aantal kwasten van Zoeva die ik echt goed vind.

[Beantwoorden]


Door Robin op 29 januari 2014 15:28

Mooie duidelijke foto’s heb je gemaakt, fijne review! Ze klinken best goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:39:

Dankjewel Robin!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 29 januari 2014 15:34

Ik vind ze er prachtig uitzien maar ik denk toch dat ik eerst ga voor Real Techniques, aangezien jij daar zo enthousiast over bent!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 29 januari 2014 15:42

Vind de kwasten van Zoeva er erg goed uitzien! Ik heb nu geen nieuwe nodig maar als dat wel zo is ga ik voor Zoeva.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 januari 2014 15:51

Jammer dat ze na verloop van tijd minder zacht worden :( Toch jammer, want normaal is Zoeva echt de Mercedes onder de kwasten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:39:

Is dat zo? Vind ik echt niet… heb er vaker kwasten van gehad, en het is prima, maar niet geweldig.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 29 januari 2014 15:52

Wat een mooie kwasten! Jammer dat ze je hier en daar wat tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Summer op 29 januari 2014 15:54

Ik gebruik ook kwasten van Zoeva, de Bamboo set. Die set is erg fijn. Jammer dat sommige kwasten wat tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door BeautyTIL op 29 januari 2014 15:57

Hele mooie kwasten ze staan op mijn verlanglijstje, bedankt voor de duidelijke review!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 januari 2014 15:57

Ze zien er mooi uit, jammer dat de vorm soms wat afwijkt

[Beantwoorden]


Door sophiee op 29 januari 2014 15:57

Jammer van de minpuntjes. Wel vind ik dat ze er echt mooi uitzien en het tasje is ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Melike op 29 januari 2014 16:00

Ik wil die highlighter kwast heel erg graag, ik wacht alleen tot ze op the makeup spot komen. XO

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 29 januari 2014 16:04

Deze kwasten lijken me behoorlijk fijn, goed betaalbaar ook.

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 januari 2014 16:06

Ik ben echte mega benieuwd naar deze kwasten!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 29 januari 2014 16:08

Ik vind ze er in ieder geval heel erg mooi uit zien. Jammer dat sommige kwasten wat minder zijn en de haren niet goed blijven.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 januari 2014 16:14

De kwasten lijken me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 29 januari 2014 16:15

Er zitten wel kwasten tussen die ik wel zou willen proberen!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 29 januari 2014 16:17

Hier word ik zo hebberig van…

[Beantwoorden]


Door Dita op 29 januari 2014 16:21

Super fijne kwasten lijken me, ik ben dol op Zoeva

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 januari 2014 16:21

Wauw, supermooie kwasten! (love) hebben!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 29 januari 2014 16:23

echt jammer van de kwaliteit, want de kwasten zien er wel goed en mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Robin op 29 januari 2014 16:24

:wave: :wave:
Ik was van plan deze kwastenset te kopen, omdat ik er wat enthousiaste mensen over had gehoord. Maar nu ik het zo lees van jou, twijfel ik toch wel erg, want de dingen die jij hier als negatief neerzette vind ik ook belangrijk dat dat niet zo is (snap je het nog haha). Misschien dat ik wat losse kwasten uit de set koop die echt heel fijn zijn, en de rest aanvul met real techniques, of alleen rt-kwasten haha
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:40:

Ik raad je echt Real Techniques aan :ja:

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 januari 2014 16:24

Mooie kwasten!!

[Beantwoorden]


Door Renate op 29 januari 2014 16:34

Ik zit erg te twijfelen om een set te kopen.De kwaliteit na 1 keer wassen valt mij echt tegen. Dan spaar ik liever door om nog wat MAC kwasten aan te schaffen. Daar heb ik er een aantal al jaren van en dat is niet te zien aan de haren.

[Beantwoorden]


Door Angelique op 29 januari 2014 16:58

Mooie set! Zoeva kwasten zijn in het algemeen wel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door OnlineBeautyMagazine op 29 januari 2014 16:59

Ik heb zelf nog geen kwasten dit merk geprobeerd!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 januari 2014 17:05

Jammer dat de kwaliteit snel achteruit gaat! Ik ben ook dol op mijn RT kwasten!

[Beantwoorden]


Door Martina op 29 januari 2014 17:07

Ik vind dat er mooie kwasten tussen zitten, niet alles maar wel een paar voor op mijn wensenlijstje!

[Beantwoorden]


Door Frances op 29 januari 2014 17:12

Ik vind het uiterlijk van de kwasten wel érg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anne op 29 januari 2014 17:27

Alleen om de geweldige vormgeving en het tasje dat erbij zit zou ik ze al willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 29 januari 2014 17:34

Ik heb ook een leuke collectie Zoeva kwasten opgebouwd en ik pak deze wel vaker dan de Real Techniques moet ik zeggen. Ik vind ze enorm fijn en ga zeker een kijkje nemen bij deze nieuwe kwasten. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Nadia op 29 januari 2014 17:35

Ik heb ook een mega blush brush, maar die is echt perfect voor mijn bronzer die ook erg groot is. En op die manier heb ik altijd een mooie overgang op mijn gezicht =)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 29 januari 2014 17:46

Ze lijken me best wel fijn :) Zelf heb ik de bamboo set van Zoeva.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:40:

Die vind ik fijn :ja:

[Beantwoorden]


Door Amy op 29 januari 2014 18:00

De blending/crease brushes zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 januari 2014 18:08

Aan het uiterlijk ligt het in ieder geval niet;) Volgende keer beter

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 januari 2014 18:32

Ik vind ze er wel mooi uit zien. Balen dat je harde schijf gecrasht is. Maar voor de review misschien wel beter, want nu weten we dat de kwasten niet in vorm blijven. De luxe highlight lijkt me fijn.

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 januari 2014 18:48

Super mooie kwasten! :O

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 29 januari 2014 19:01

Hoi, Vera! Ik gebruik zelf heel veel kwasten van:

Real Techniques & Zoeva

Ik vind ze heel fijn en ik heb zelf ook best veel kwasten van die merken [zoals ik al zei].

Liefs, Jennifer

-xxx- :yay:

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 29 januari 2014 19:03

Woei, heb ik even mazzel. Heb vandaag allemaal real techniques kwasten gekocht, maar in de webshop hadden ze ook zoeva, dus ik twijfelde even. Toch goed gekozen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 januari 2014 19:13

Ziet er fijn uit, heb er al veel goeds over gelezen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 29 januari 2014 19:27

Ah wat een fijne review! Ik ben op zoek naar een goede kwastenset en dit klinkt super.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 januari 2014 19:42

Mooie kwasten ik overweeg al heel lang kwasten van zoeva

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 januari 2014 19:49

Wauw, die zien er super goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 januari 2014 19:50

Wat een prettige review! Ik zit al een tijdje te denken om Zoeva kwasten aan te schaffen, hier heb ik zeker wat aan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:41:

Dankjewel, fijn om te horen!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 29 januari 2014 19:52

Mooie foto’s :)!

[Beantwoorden]


Door Celia op 29 januari 2014 20:06

Fijne review. Ik vind dat de kwasten er erg leuk uitzien. Sommige lijken me wel wat!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 januari 2014 20:09

Ze lijken me echt super fijn! Wel jammer dat de kwaliteit na vaker gebruik wat achteruit gaat. Ze zien er in ieder geval wel mooi uit! :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 januari 2014 20:12

Wat een mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door hester op 29 januari 2014 20:35

Deze kwasten lijken me zo fijn! Ik vind ze alleen best wel aan de dure kant ;/

[Beantwoorden]


Door Joli op 29 januari 2014 20:37

Ik ben erg tevreden met mijn Zoeva kwasten. Deze heb ik nog niet gebruikt maar ze trekken mij ook niet erg aan. Jammer dat ze na 1 wasbeurt al van vorm veranderen.

[Beantwoorden]


Door Carina op 29 januari 2014 20:44

Ik wil echt die luxe highlighter hebben :D en de crease-kwastjes lijken me fijn :)
Ben nog steeds dol op mijn bamboeset van Zoeva.

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 januari 2014 21:27

ze zien er fijn uit!

[Beantwoorden]


Door mila op 29 januari 2014 22:14

VERAAAA WAAR BLIJFT JE MY LIFE IN PICTUREEESSSS

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2014 om 09:41:

IK BEN TESKE NIEEEEEET :D

[Beantwoorden]


Door Melanie op 29 januari 2014 23:33

Wat grappig om te zien dat Cynthia van misslipgloss De kwasten echt super top vindt. Terwijl jij er een iets andere mening over hebt.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 30 januari 2014 02:18

Ik hou van de Zoeva kwasten! En wat heb je er mooie foto’s van gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Eda op 30 januari 2014 06:34

Hahah grappig om te zien dat sommige deze kwasten juist perfect vinden maar iedereen heeft een andere mening :yes:

[Beantwoorden]


Door Sofie op 30 januari 2014 07:41

Toen ik net begon met make-up wou ik echt graag zo’n set van Zoeva, maar het is er nooit van gekomen… Dit lijkt me wel een mooie set om tocht aan te schaffen :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 januari 2014 08:48

Jammer dat de kwaliteit niet super is.

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 30 januari 2014 10:34

Welke blush kwast van Real Techniques vind je zo goed? Ik ben al eeuwen op zoek naar een goede blushkwast!

[Beantwoorden]


Door Angele op 30 januari 2014 12:38

Vera, wat een super goeie review. Goed beschreven en ik vind het zo goed dat je zo eerlijk bent over de producten. Want naja je krijgt zoiets opgestuurd en ik denk wel eens dat bloggers ervoor betaald krijgen om sommige producten de hemel in te prijzen. Maar na het lezen van deze review zou ik nog steeds sommige kwasten willen aanschaffen juist daar dat je er zo eerlijk je mening over verteld. Ik heb wel een paar Zoeva kwasten waar ik tevreden over ben. Naja ga zo door meid, je bent goed bezig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Susanne op 30 januari 2014 17:08

Ik had er laatst nog wat op een andere blog over gelezen die er wel enthousiast over was. Verwarrend dan! Daarom is het ook het fijnst om kwasten gewoon in de winkel te kopen omdat je dan kan voelen ed. Ik wilde naar aanleiding van die andere blog 322 kopen maar nu twijfel ik wel! Dankje voor de eerlijke review!

[Beantwoorden]


Door Ana op 30 januari 2014 17:48

Wow, de kwasten zien er wel heel erg mooi uit (love) Ik zou zelf alleen niet zo snel zulke dure kwasten kopen (er zitten ook wel wat goedkopere tussen, maarjaa) en al helemaal niet als de kwaliteit misschien ook nog minder kan worden. Maar nu even iets anders ik namelijk een vraagje: Met welk bewerkingsprogramma bewerk jij je foto’s? Volgens mij heb je deze vraag al duizend keer beantwoord, maar ik ben zo benieuwt! Niet omdat ik je wil nadoen, maar ik haal altijd zoveel inspiratie uit jij foto’s en ik zoek al een tijdje een goed bewerkingsprogramma voor mijn foto’s.. Dus als je het nog een keer de vraag zou willen beantwoorden zou ik dat heel leuk vinden :) !!!
Liefs, Ana

[Beantwoorden]


Door itstimeforbeauty op 30 januari 2014 18:11

jammer dat de kwaliteit achteruit gaat dat is natuurlijk niet de bedoeling xx

[Beantwoorden]


Door Nina op 30 januari 2014 20:12

De kwasten zien er echt heel mooi uit, jammer dat de kwaliteit wat tegen valt.

[Beantwoorden]


Door Patricialinda op 30 januari 2014 20:49

Zien er goed uit! Ga zeker is wat kwasten van zoeva proberen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2014 21:12

Ik heb ook een kwastensetje van Zoeva en ik moet zeggen dat ik de afwerking van de oudere kwasten ook mooier vind. Ik gebruik dit setje al ruim twee jaar en ik zie minder uitstekende haren dan dat ik op de foto’s zie. Dat is wel iets wat ik erg zonde en jammer vind. De kwast om highlighter aan te brengen lijkt mij trouwens wel super handig. Die zal ik de volgende keer eens aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 31 januari 2014 00:01

Ik heb nog nooit op een site gereageerd, maar nu dacht ik dit moet ik even kwijt. Zoveel blogs bekeken en toch blijf ik bij jou site terugkomen, puur omdat je eerlijk bent en jezelf blijft. Als je het blijft. Je bent echt een topper ga zo door meis.

[Beantwoorden]


Door Asmae op 31 januari 2014 00:02

Sorry voor de fout in mijn tekst dubbel getikt

[Beantwoorden]


Door Nikki op 2 februari 2014 17:29

Ik vind de kwasten wel een beetje aan de dure kant :nod: maar ze zien er erg mooi uit :sexy: het lijken me hele zachte kwasten dat vind in zelf wel erg prettig :love:

Xx je grootste fan :love: (love) :crazy: <3

[Beantwoorden]


Door July op 3 februari 2014 19:40

Ik wil deze kwasten zeker nog eens bestellen, met name de contour kwast!

[Beantwoorden]


Door Patience op 4 februari 2014 11:56

Met een beetje kaarsvet op de rits loopt deze een heel stuk soepeler.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 23 februari 2014 19:10

Tip voor uw rits om die beter te laten glijden breng lichaamsolie op uw rits aan.

[Beantwoorden]


[…] nude palet? Wederom een doos met naturelle tinten? Dit keer is hij van Zoeva. De Duitse webshop met make-upkwasten, maar bijvoorbeeld ook blushes – en de laatste toevoeging aan het assortiment: […]


Door Esmée op 24 maart 2014 11:55

Hee Vera!
Ik wil graag het Naturally Yours palette kopen maar ik heb nog geen kwasten om oogschaduw aan te brengen en ik zat net te kijken op de site van Zoeva maar ik heb echt geen idee welke kwasten ik allemaal moet kopen dus ik dacht misschien weet jij het ^^)
Ik hoop dat je reageert want ik wil ook kwasten bij m’n palette bestellen.
Liefs, Esmée
Ps. Je blog is awesome :)

[Beantwoorden]