Mijn interieur, jullie tips

interieur0

Vorige week plaatste ik een hometour update online. Ik liet mijn inrichting zien, die voor een deel al af was. Maar toch miste er nog wat, en daarom vroeg ik jullie advies. Alles bij elkaar kreeg ik bijna 2000 tips, reacties, ideeën en mailtjes. Ik heb er onwijs veel aan gehad! Vandaag vertel ik welke tips ik zoal kreeg en wat ik wil gaan gebruiken.

interieur4

De hal

Ik vroeg geen tips voor de hal, maar kreeg die toch. Groot gelijk, want de hal is waar je binnenkomt, of zoals Gina schreef: ‘de plek waar je mensen welkom heet’. Belangrijk! Ik vond de hal niet gezellig, maar dacht ‘dat komt later wel’. Dankzij jullie adviezen weet ik hoe ik de hal heel simpel mooi ga krijgen.

Ik wil de spiegelkast waar nu mijn TV op staat, in de hal neer zetten. Het houten kastje wat er nu staat, krijgt dus een andere plek. Ook wil ik er een andere spiegel boven hangen. Een eenvoudige met geslepen rand. Ik heb inmiddels een mooie chromen kapstok gekocht, die hang ik erbij. De foto’s hierboven (ook gekregen van Gina, dankjewel!) vind ik hele mooie ideeën. Ook qua accessoires. Zo wil ik kaarsjes op het kastje gaan zetten, met eventueel nog een zacht kleed ervoor. Een grote vaas met takken erin lijkt me ook geen verkeerd idee. Ik heb er genoeg ideeën voor, dat komt wel goed!

interieur01

De lege muur in de woonkamer

Hedwig stuurde me deze fantastische foto. Ik moest er wel bij zeggen dat dit heel snel gemaakt is, en dat een professioneel ontwerp meer tijd kost. Dat begrijp ik, maar dit heeft me toch zeker al geholpen!

TV

Ik kreeg heel veel reacties dat een mooi laag TV-meubel zou helpen. Daar zat ik zelf ook al aan te denken! De spiegelkast stond nu enkel op die plek omdat ik niets anders had. Ik denk dat ik een mooi laag, houten TV-meubel wil gaan kopen. Geen wit, omdat ik in een nieuwbouwwoning zit en merk dat de natuurtinten het een stuk gezelliger maken, en wit juist killer. Bovendien is er al genoeg wit in mijn interieur te vinden.

Eettafel

Ook dat was vrij duidelijk: daar moet een mooi groot, schilderij boven. En er was iemand die de tip gaf er een spiegel boven te hangen, wat ook een goed idee is.

Kachel

Het kacheltje doet het inmiddels! En toen hij eindelijk werkte, kwam ik erachter dat hij op een heel onhandige plek stond. Wanneer ik aan de eettafel zat, zag ik het vuur niet, en wanneer ik onderuitgezakt op de bank lag, ook niet. Ik heb hem daarom verplaatst en in de hoek bij het raam gezet (zie foto’s hieronder). Nu zie ik het ‘vuur’ vanaf veel meer plekken en het staat heel gezellig. De houten lamp staat nu niet meer links, maar juist rechts van de TV. Ik weet nog niet of die daar blijft staan, maar ik kan het extra licht wel gebruiken.

Ook kreeg ik tips om boven de kachel een plankje te hangen met boeken, lijstjes of potjes met klimop (dat vond ik wel een tof idee! Misschien dat ik dat ergens anders toepas). Nu de kachel daar weg is, is er een andere lege ruimte, maar ik vind het niet heel storend. Anika kwam met het idee er een groot schilderij op te hangen, dat sprak me ook wel aan. Een een aantal van jullie stelden voor er een mooie grote plant neer te zetten, zoals ik in de slaapkamer ook heb. Dat lijkt me ook wel wat!

interieur7

interieur8

De slaapkamer

De slaapkamer bleek het lastigst. Voor de muur achter het bed werd vaak voorgesteld deze in een andere kleur te verven of er een leuk behang tegenaan te doen. Ook kreeg ik meerder keren de tip stickers te bestellen met een mooie quote, of met bijvoorbeeld een afbeelding van vlinders. Toch denk ik dat ik de muur daar leeg houd. Wel ben ik van plan twee nachtkastjes te kopen, met daar bovenop twee wat grotere lampen. Zo ‘trek’ ik de ruimte toch omhoog.

Voor de ruimte tussen de ramen kreeg ik als tip leuke schilderijtjes of fotolijstjes op te hangen. Dat lijkt mij ook het beste idee. Lijstjes met foto’s, of met iets anders, als inspiratie plaatjes of mooie Franse woorden.

interieur5

Heel erg bedankt voor alle reacties, lange mails vol met tips, foto’s en zelfs onderverdeeld in alinea’s. Echt super! Het is allemaal nog steeds op me aan het inwerken, maar ik heb al veel inspiratie en zin om aan de slag te gaan. Ik ben nu lekker aan het schuiven met meubels, webshops aan het bekijken en magazines aan het lezen.

Verwacht dus niet binnen een maand een final home tour. Ik neem mijn tijd! Ook kreeg ik de opmerking dat een interieur nooit af is, dat is natuurlijk ook waar. Ik denk dat sommige onderdelen ook moeten ‘groeien’. Hoe langer ik er woon, des te meer het mijn plek wordt.

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle Personal Life | 17 januari 2014 | 151 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Kimberley op 17 januari 2014 15:02

Leuk dat je zoveel tips hebt gehad! Dat lange tv meubel lijkt me inderdaad een heel goed idee :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 januari 2014 15:03

Wat heb je het toch mooi ingericht (love) !

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 17 januari 2014 om 15:16:

Ja! De foto doet het toch wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Marit op 17 januari 2014 15:03

Weer een super leuk artikel! (love)
Hier kan ik weer inspiratie uithalen!

xoxo marit ♡

[Beantwoorden]


Door Sonja op 17 januari 2014 15:03

Leeeeuk! het wordt steeds knusser je huisje:)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 17 januari 2014 15:04

Leuke ideetjes heb je uitgezocht. Ik vind dat een schilderij boven de eettafel ook iets extra’s geeft. De nieuwe plek van de kachel heb je ook goed uitgekozen zodat je het ‘vuur’ goed kan zien! Ik kijk uit naar de final home tour!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 17 januari 2014 15:05

Wat leuk dat je dit met ons deelt!

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 januari 2014 15:06

Ik vind het er al heel erg mooi uitzien, ben benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 januari 2014 15:07

Wat leuk dat je echt iets doet met alle tips en ideeën die je krijgt! Lijkt me ook gewoon best lastig om een heel appartement in te richten, ik zou dat zelf ook moeilijk vinden. Ik ben wel heel benieuwd hoe het uiteindelijk allemaal gaat worden, maar logisch dat nog wel tijd gaat kosten. Je wilt het dan natuurlijk wel meteen goed doen! Vind het wel heel tof dat ik je huisje vrijdag in het echt kan bewonderen :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2014 om 15:33:

Ja, natuurlijk! ben er enorm blij mee. En jaaa, vrijdag! heel veel zin in!

[Beantwoorden]


Door Sara op 17 januari 2014 15:07

Wow mooie foto’s vera. Ik heb een tip voor jou en je bezoekers voor een daily bake up bakje! Ik vind het zelf belangrijk dat het geen licht doorlaat, opgeruimd staat, en niet van plastic is (staat in sommige interieurs niet mooi). Bij de blokker is er een juwelendoos te koop voor 9euro. Het heeft een laadje en daarboven een bakje dat dicht kan waardoor je make up stofvrij blijft. Hij is van (nep) leerachtige stof en roze. Ik wil geen reclame maken maar ik ben zelf zo blij dat het voldoet aan (mijn) specifieke eisen. Misschien voor jou de moeite waard!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2014 om 15:34:

Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Marlin op 17 januari 2014 15:08

Vera, ik wil even zeggen dat ik je site altijd heel leuk vond, maar de laatste tijd (laatste maanden) vind ik dat je site echt steeds minder over beauty gaat. Ook zijn er bijna niet meer makeup tutorials, die je eerst wel vaak had. Deze vond ik juist het leukste. Als je nu een video hebt is het meestal een persoonlijke video of een tag. Dit vind ik erg jammer. Ook zijn veel artikels niet beauty-gerelateerd.

Daarom ben ik er ook niet voor dat je meer innerbeauty wilt gaan doen misschien. Ik vind zoiets meer voor professionals, of mensen met zo’n soort site.
Vera, je bent goed met beauty, en daar zie ik de laatste tijd weinig van terug.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2014 om 15:33:

Er zijn minder make-up tutorials omdat mijn ogen momenteel erg eczemerig zijn, maar die tutorials komen wel weer. Mijn blog is persoonlijker geworden, omdat ik de laatste veranderingen leuk vind om te delen. Het kan natuurlijk dat niet alles voor jou weggelegd is, maar het merendeel van de artikelen zijn nog steeds reviews. Wellicht voelt het voor jou anders, maar de focus ligt daar nog steeds op. En af en toe komt er een persoonlijk artikel, omdat ik die afwisseling fijn vind.

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 januari 2014 15:08

Wat een leuke en handige tips heb je gekregen! Als het allemaal helemaal af is is het zeker weten perfect (eigenlijk nu al)! ;-)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 17 januari 2014 15:08

Wat leuk dat je zoveel tips hebt gekregen. Hopelijk kan je je huisje nu helemaal afmaken en de puntjes op de i zetten :)

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 17 januari 2014 15:09

Ik vond het al prachtig ingericht en nu nog steeds/ook! Je hebt een gezellige, warme en moderne smaak met klassieke tintjes. Ik vind de combinatie van allerlei verschillende stijlen en kleuren op de wijze waarop jij het hebt gedaan goed samengaan en vind het een prachtig appartement met leuke inhoud! Ik vind vooral je bank ontzettend mooi met de kussentjes en je slaapkamer. Wellicht vind jij dat de ruimte die nog het meeste werk nodig heeft maar ik vond hem vanaf het begin al meteen een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 17 januari 2014 15:10

Wauw, de inspiratie voor je hal is echt super! De rest ook hoor, maar die sprong er voor mij echt bovenuit. Ik ben benieuwd hoe het er over een poosje uit ziet!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 17 januari 2014 15:10

Ik vind je huisje er al heel mooi uitzien, ik ben dan ook heel benieuwd naar de Final Home Tour!

[Beantwoorden]


Door Janne op 17 januari 2014 15:10

Ik vind het prentje van de hal echt heel erg gezellig! :-)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 17 januari 2014 15:11

Wat leuk dat je iets met onze tips doet! Het ziet er mooi uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 januari 2014 15:12

Jaaa mooi! Ik vind het hele goede plannen, ben benieuwd wat je ervan gaat maken:)

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 17 januari 2014 15:13

Heel erg leuk dat je hier een artikel over maakt, zo kunnen we meegenieten van het proces! Zo leuk dat je ons hierbij betrekt. Het is een prachtig appartement, maar kan zeker nog mooier worden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:43:

Dankjewel! Vind het fijn dat jullie zo meedenken!

[Beantwoorden]


Door Melike op 17 januari 2014 15:14

Super leuk de ideeen die je wilt gaan uitwerken <3

[Beantwoorden]


Door Deborah op 17 januari 2014 15:15

Wat leuk dat iedereen zo meedenkt! Ik vind de ideeën erg leuk, zeker die van de hal! Al moet ik zeggen dat ik je huis er nu ook al leuk uit vind zien! :)

[Beantwoorden]


Door Shirley op 17 januari 2014 15:17

Wauw volgens mij gaat het er over een tijdje echt geweldig uitzien (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2014 om 15:34:

Ik hoop het! Heb er wel een goed gevoel bij ^^)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 17 januari 2014 15:18

Wat fijn al die tips! En een interieur moet inderdaad echt groeien maar dat vind ik zelf juist leuk.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2014 15:18

Leuke tips en ook zelf ben je al met goede oplossingen gekomen. Leuk ook dat je echt wat doet met de tips die je vraagt en dat je er ook serieus op ingaat.

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 17 januari 2014 15:19

Ik denk dat het straks echt prachtig is ingericht! Leuk dat iedereen zoveel tips geeft!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 januari 2014 15:21

Echt fijn dat je zo veel aan alle tips hebt gehad. En wat heb je het snel doorgevoerd.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 17 januari 2014 15:24

Super handig al die tips!!! Altijd fijn als nog wat ogen mee kijken!

[Beantwoorden]


Door Mirthe op 17 januari 2014 15:24

:wow: je huisje wordt echt steeds mooier. Zeker het ontwerp dat Hedwig stuurde is cool!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2014 om 15:35:

Ik ook! Toen ik mijn mail opende zat ik ook even van wow: vet!

[Beantwoorden]


Door Renate op 17 januari 2014 15:26

Mooie ideeën! Vooral de gang inspiratie vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 januari 2014 15:28

Wat handige tips!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 17 januari 2014 15:36

Wat een ontzettend toffe post! Je appartement ziet er zo heerlijk ruim uit. Erg leuk. (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 januari 2014 15:39

Je appartement is super mooi! Wat lief al die tips!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 17 januari 2014 15:42

Wat is je appartement super!!!

[Beantwoorden]


Door pamela op 17 januari 2014 15:53

je appartement is echt heel erg mooi!!! het straalt echt creativiteit uit!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:44:

Dankjewel Pamela (love)

[Beantwoorden]


Door Ansjuh op 17 januari 2014 15:53

Take your time..
Ik woon nu ruim15mnd in m’n huidige huis en pas sinds 1,5 week is de inrichting af.
Ik heb een bijzonder huis, schuine daken in woonkamer en slaapkamer, etc, en door de tijd te nemen voor m’n inrichting is het nu zoals ik wil.
Kijk om je heen (Marktplaats en ikea zijn mijn favorieten), kijk soms door de staat van dingen heen (ik heb veel zelf opgeknapt), en zo kom je vanzelf tot je paleisje.
Door er een tijd te wonen leer je de voor- en nadelen van je huisje kennen, zoals licht, warme en koude plekken etc. Daar kun je in je inrichting dan weer rekening mee houden.

Oh en meer groen maakt het persoonlijker :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:45:

Klink prachtig! En ja, ik neem ook mijn tijd :ja: Ben wel een beetje een OCD type dat gelijk alles mooi wil hebben, maar ik weet dat dat niet zo snel kan.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 17 januari 2014 15:59

Hoi vera,

Ziet er mooi uit zeg,maar prangende vraag: waar-komt-die-te-gekke-staande-lamp vandaan die naast je tv staat? Zoiets heeft mijn interieur nog nodig ;)

Alvast bedankt voor je anwoord

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:45:

Die heb ik gekocht bij Besselink in Duiven!

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 18 januari 2014 om 10:36:

Super bedankt voor je antwoord!

Groetjes vanessa

[Beantwoorden]


Door Jessie op 17 januari 2014 16:02

Veel succes met je eigen stekje. Ik denk inderdaad dat het nooit volledig af zal zijn maar dat het zal groeien met jou en dat is juist het mooie aan je eigen plek hebben. Ik kijk alvast uit naar volgende updates :-)

[Beantwoorden]


Door Debora op 17 januari 2014 16:03

Vera, je hebt t echt tof ingericht, vooral de hal vind ik echt heel sfeervol!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 17 januari 2014 16:10

Echt heel leuk ingericht!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 januari 2014 16:15

Boven je bed vind ik een tassle garland ook heel leuk staan, als je op mijn website link klikt (niet van mij) zie je een voorbeeld, je kan ze in verschillende kleuren krijgen of zelf 1 samen stellen!
Ik vind je huis echt enorm leuk al!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 januari 2014 16:26

Een tip: ik zou geen spiegel boven je eettafel hangen! Uit ervaring heb ik geleerd dat je daar continu in gaat kijken, wat niet erg gezellig is tijdens het eten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:45:

Haha nee, daar zat ik ook wel aan te denken inderdaad.

[Beantwoorden]


Door esmee op 17 januari 2014 16:30

door jouw verhuis artikelen krijg ik zin om zelf te verhuizen of om later iets te doen met interieur, haha. dat schilderij of spiegel boven de eettafel vind ik een goed idee!!
ben ook erg benieuwd naar je toekomstige hal ;-)
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 17 januari 2014 16:30

Wat heb je leuke tips gekregen, ik weet zeker dat dit heel mooi staat allemaal, ik vond het al leuk en met extra dingen nog leuker. Ook je kacheltje nu in het hoekje maakt het ook nog sfeervoller!

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 januari 2014 16:32

Wat fijn dat je iets met ‘onze’ tips hebt gedaan. Ik vind het er steeds prachtig uitzien. <3

[Beantwoorden]


Door anna op 17 januari 2014 16:39

Leuk artikel! Je hebt echt een droom appartement en inrichting, dat kan ik niet zeggen op jouw leeftijd, wauw!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 17 januari 2014 16:49

Wat leuk dat je de tips ook gebruikt hebt :D

[Beantwoorden]


Door Mireille op 17 januari 2014 16:53

Leuk zo de hal en dat idee voor bij de TV ziet er ook al erg goed uit!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 17 januari 2014 16:58

Wat een leuke tips, en jeetje wat veel!

[Beantwoorden]


Door vera op 17 januari 2014 16:59

Wow echt superleuk dat je zoveel tips hebt gehad!! Ok echt heel leuk dat je ze allemaal bekijkt en er zo goed over na denkt :)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 17 januari 2014 17:01

Ja, zo’n lange lage tv meubel lijkt me veel mooier bij jouw interieur. Je slaapkamer vind ik op zich wel leuk, alleen die witte muur aan de rechterkant als je binnenkomt is nogal wit en saai. Misschien kan je daar een leuke ladekast in aardetint neerzetten met wat hoge vazen of accessoires.

[Beantwoorden]


Door Nina op 17 januari 2014 17:06

Ik vind het leuk om te zien hoe je huisje langzaam veranderd naar jouw eigen plekje. En ik vind het top dat je het zo veel deelt met je lezers. Dus ook je lege huis. Veel bloggers laten alleen het eindresultaat zien. Dit vind ik veel meer inspiratie geven.

ik heb op je vorige room tour niet gereageerd omdat ik niets wist maar na dit artikel moest ik ineens aan de vlindermuur van Gossip Girl denken. Op Blair’s kamer in de latere seizoenen. Misschien vind je het mooi in je slaapkamer of kan je het toepassen op een andere muur in je huis.
http://4.bp.blogspot.com/_kIP_ZxM9aoI/TUiw-8jT81I/AAAAAAAACZU/yTqjx26nUWw/s1600/butterfly3.jpg

Het is heel makkelijk zelf te maken met dik papier en dubbelzijdige tape, kijk maar op youtube!

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:46:

Ja, daar zat ik ook aan te denken inderdaad! Die vond ik ZO mooi!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2014 17:07

Wat leuk dat die mensen ook echt foto’s enzo erbij hebben gezocht, echt heel lief! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken! Het klinkt in ieder geval erg leuk, succes!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 17 januari 2014 17:12

He , wat leuk dat je dit ook laat zien :) Ik hou echt van deze interieur artikelen!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 17 januari 2014 17:12

Super, met die lamp daar is het al veel minder kaal maar toch heel rustig.

[Beantwoorden]


Door OnlineBeautyMagazine op 17 januari 2014 17:15

Leuk dat je de tips gebruikte!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 17 januari 2014 17:18

Holy moly wat veel reacties heb je gekregen zeg! Ben super benieuwd hoe je het allemaal gaat inrichten en zo.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Linde op 17 januari 2014 17:32

Je kan ook op een muur allemaal foto plaken ( van vrienden en familie of van mooie plaatjes van weheartit ofso) dit maakt je muur voller en kan het makkelijk veranden als je zat ben van bepaalde foto ( en je kan zelf de tint kiezen van je fotos zodat je het kan aanpassen en her niet te donker hoeft te worden ) ps je hebt echt ren hele mooie woning :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 januari 2014 17:39

Super leuk al die ideeën! Ik vind grote eyecatchers altijd leuk staan in een interieur, of een heleboel kleine dingen bij elkaar zodat ze samen 1 groot geheel vormen.

[Beantwoorden]


Door Marion op 17 januari 2014 18:01

Erg fijn dat je iets aan de tips hebt gehad, ook leuk dat je dit artikel doet als een soort bedabkje. Vind het altijd fijn dat je zo goed de reacties bijhoud!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:47:

Ik ben dan ook heel erg blij dat jullie zo actief reageren :ja:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 januari 2014 18:02

Fijn dat je zoveel ideeen hebt gekregen! Je huisje ziet er geweldig uit! Succes met de laatste stukjes en maak er jou droomhuisje van!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 januari 2014 18:15

Ik vind je woning echt prachtig. Ben benieuwd wat je er nu aan gaat veranderen. Zou ik mogen weten waar je dat kacheltje hebt gekocht? Ik vind hem zelf ook wel erg tof! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:48:

Die is van het merk Tulp en heb ik gekocht bij de Bijenkorf.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 18 januari 2014 om 11:51:

Super bedankt voor je reactie. Ik heb al heel het internet afgezocht, maar kan er nergens iets over vinden.. :no: Heb jij hem al lang geleden gekocht en is hij nu misschien uit het assortiment ofzo.. Erg jammer! Maar jij kunt er in ieder geval lekker van genieten!! (A)

[Beantwoorden]


Door Jikke op 17 januari 2014 18:18

Hee Vera,
als eerste wat ben je toch een leuke meid,
Maar waar ik eigenlijk voor reageerde is dat je eens op de site welke.nl moet kijken hele leuke huis en diy dingen voor in huis ook soms wat beauty maar vooral huis inspiratie,
zeker een kijkje waard!
Xx ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:48:

Dankjewel Jikke, had de welke.nl tip inderdaad ook gekregen!

[Beantwoorden]


Door Jikke op 17 januari 2014 18:19

Hee vera als je wat huisinspiratie zoekt moet je echt op http://www.welke.nl kijken heel leuk ook met diys
xx

[Beantwoorden]


Door Mer op 17 januari 2014 18:24

Ooh dat kacheltje is zooo cozy! Heerlijk! Ik kan je helaas geen interieurtips geven omdat ik zelf erg slecht ben in decoreren en dergelijke. Maar ik vind het wel steeds mooier en mooier worden. Je slaapkamer is mijn favoriet. Planten doen het namelijk altijd goed.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 17 januari 2014 18:37

Wauw, wat is het mooi zo!

xMarloes

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 januari 2014 18:56

Je inrichting lijkt wel weggelopen uit VT Wonen. Wat een prachtig huis!

[Beantwoorden]


Door Summer op 17 januari 2014 19:15

Je hal… Wauw!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:49:

Haha, dat is mijn hal niet!

[Beantwoorden]

Summer antwoordt op 18 januari 2014 om 09:55:

Haha, I knew it! Zat nog te twijfelen. :)

[Beantwoorden]


Door mamoesjka op 17 januari 2014 19:18

Wat woon je gezellig!… Foto’s van de gang zijn geweldig!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 17 januari 2014 19:22

Wat een leuk artikel! handige tips heb je gekregen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 januari 2014 19:25

Leuke tips hebben mensen gegeven!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 17 januari 2014 19:28

de lage tv-meubel vond ik ook een heel goed idee, vooral die op de foto lijkt me prachtig

[Beantwoorden]


Door Carien op 17 januari 2014 19:29

Leuk om te horen dat je zoveel tips hebt gehad en dat je er ook echt wat mee gaat doen. Ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 januari 2014 19:31

Wat heb je ontzettend veel tips gekregen! Hele leuke tips!

[Beantwoorden]


Door Jana op 17 januari 2014 19:36

Wat leuk dat je iets gaat doen met al die tips (love) x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 januari 2014 19:45

Erg leuk dat je de tips op een rijtje hebt gezet! Ben erg benieuwd naar je final roomtour!

[Beantwoorden]


Door Nora op 17 januari 2014 19:50

Dit is echt een inspiratie artikel! Hier houd ik van.
Een mooie quote aan de muur (in de hal bv.) is ook heel erg mooi.

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 17 januari 2014 om 19:59:

Wat ik bijvoorbeeld ook heel erg mooi vind is een groot schilderij van jezelf en/of met vrienden. Maakt je huisje meteen gezelliger en doet je waarschijnlijk ook aan leuke momenten denken!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 17 januari 2014 20:02

Leuk vera hoop dat mijn foto indd geholpen heeft xit er leuk uit je insperatie :)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 17 januari 2014 20:02

Waauw de foto van de hal vind ik heel mooi

[Beantwoorden]


Door Gina op 17 januari 2014 20:08

Haha wat leuk!! Je hebt m’n ideeën erin gezet! Super! Veel succes er nog mee!

[Beantwoorden]


Door Marloes GLAMOURMOES op 17 januari 2014 20:10

Fijn al die tips! Leuk dat je er ook wat mee gaat doen!

[Beantwoorden]


Door Rolin op 17 januari 2014 20:15

Je huisje is zo mooi Vera (love)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 januari 2014 20:33

Wat mooi die foto van Hedwig! En wat leuk die inspi foto’s van Gina.

[Beantwoorden]


Door Céline op 17 januari 2014 20:39

Wat leuk dat je zoveel doet met alle reacties die je krijgt! :)
Ik krijg hier ook helemaal inspiratie van. Moet ook bij mijn appartement nog een heleboel aankleden en gezellig maken, waaronder de gang.

[Beantwoorden]


Door brittje op 17 januari 2014 21:21

opzich vind ik het al super dat je je eigen huis hebt (love) , maar als je wil veranderen hier 2 tips van een absoluut geen prof…
ik denk dat bloemen heel mooi zouden staan al zijn ze nep(lekker weinig werk)
als je een schilderij boven je tafel hangt denk er dan aan dat je er elke maaltijd naar kijkt en dus ook op een slaperige ochtend. ik zou hierom zelf niet voor een te druk schilderij kiezen maar iets rustigs. :crazy:

xxx britt xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:49:

Haha, dankjewel Britt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anika op 17 januari 2014 21:23

Wat leuk om mezelf genoemd te zien worden haha! Gelukkig heb je wat aan mn tips gehad ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:49:

Zeker, heel erg bedankt!

[Beantwoorden]


Door Merel op 17 januari 2014 21:29

Wat ziet het er gezellig uit! Eerst vond ik het al leuk, maar nu nog leuker!
Ik heb sinds een paar dagen ook een blog xxxx

Merellinde.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Bianca op 17 januari 2014 22:00

Dat schilderij is echt mooi! Leuk dat je de ideeën hebt gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Theanoukfactory op 17 januari 2014 22:01

En hier kan ik dan weer wat mee!
X
Anouk

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 17 januari 2014 22:02

Dat kacheltje vind ik echt super gezellig en sfeervol staan!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 januari 2014 23:09

Hedwig als je dit leest: je ontwerp is prachtig! Super gaaf! Knap dat je dit zo even hebt gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 17 januari 2014 23:28

Heel mooi!! Ik vond eerlijk gezegd het kleding rek in je hal super leuk!!! Van mij mag je die niet weg doen;)

Misschien een tv meubel van gebruikt steigerhout? Past mooi bij die lamp die je hebt denk ik!
En die kun je vaak op maat laten maken en hoe jij het precies wilt.. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:50:

Hahah, misschien dat ik hem ergens anders neerzet.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 17 januari 2014 23:29

En misschien bij dat kacheltje een mandje/tas neer zetten met echte houtblokken?
Ziet er altijd erg gezellig uit vind ik:)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 17 januari 2014 23:51

Als ik mijn eigen plekje ooit heb, dan ga ik geen schilderijen ‘ophangen’ maar deze zet ik schuin op planken. Hierdoor kan ik makkelijker van schilderijen wisselen (afhankelijk van mijn bui) en het verveelt dan ook niet zo snel. Op kale muren kun je ook mooie quotes plakken. Bij de Action hebben ze vaak veel muurstickers.

(Nep)planten fleuren de boel vaak ook op, vooral die met mooie kleuren.

Zelfs na jaren verplaats ik nog spulletjes, omdat het op een andere plek beter staat. Je bent inderdaad ‘nooit’ klaar ^^)

[Beantwoorden]


Door Becca op 17 januari 2014 23:59

Wat is het mooi geworden zeg! Voor mij maken planten de sfeer van een kamer altijd af, wat je zelf ook zei in het filmpje waarin je om tips vroeg. Misschien kun je in de woonkamer ook nog een aantal grote kamperplanten neerzetten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:51:

Die tip staat er ook tussen! :ja:

[Beantwoorden]


Door Christa op 18 januari 2014 00:12

Hoi Vera en alle andere lezers! Kan iemand mij vertellen waar de spiegel tvkast vandaan komt, heb het geprobeerd terug te zoeken maar kan het niet vinden. Op google krijg ik alleen maar sanitairmeubels haha :?: please help :))) xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2014 om 09:52:

Ikea, maar het was een Limited Edition :-(

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 januari 2014 00:17

Leuk dat je al die tips hebt gekregen en dat je er iets mee kan! Ik ben benieuwd naar je final home tour later.
Xx

[Beantwoorden]


Door fleur op 18 januari 2014 01:09

Zo leuk om je bezig te houden met de inrichting van je huis. Ik vind jouw appartement echt geweldig leuk ingericht!

[Beantwoorden]


Door Valérie op 18 januari 2014 02:15

Ik vind persoonlijk dat je een kamer indeelt naar hoe ze gebruikt wordt. Een slaapkamer is voor mij rust. Het is de plek waar zoveel gebeurt maar wat toch rust moet uitstralen. Je verwerkt er zo goed als alles in je slaap. Teveel spullen mazkt alles chaotisch waardoor die rust verstoord wordt. Het allerliefst zou ik in mijn slaapkamer uitsluitend een bed willen hebben. Er is namelijk maar 1 doel in een slaapkamer: slapen, en liefst zo goed mogelijk zonder afleidingen.

[Beantwoorden]


Door Tiffany - The CineFiles op 18 januari 2014 05:08

Wat leuk dat je zoveel tips hebt gehad van mensen. Ben benieuwd hoe je ze toe gaat passen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 18 januari 2014 07:10

aaa leuk dag je alle suggesties waarneemt en er daadwerkelijk iets mee doet! Ziet er goed uit!!

[Beantwoorden]


Door Esmee bekkers op 18 januari 2014 08:31

Ziet er heel leuk uit leuk dat je heel veel tips geholpen hebben

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 januari 2014 10:46

Liefde voor interieur artikels. Echt ik vind het stiekem ook bij beauty horen maar gewoon op een andere manier. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe andere mensen wonen en haal er veel inspiratie uit:) Wat lief dat iedereen je zo heeft geholpen!

[Beantwoorden]


Door Jelle op 18 januari 2014 10:52

Beste Vera,
Ik vind dat je appartement al redelijk af is, want de basis is af. Accessoires maken het plaatje compleet, maar dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Wat ik altijd erg sfeervol vind is dat je een paar oudere elementen of dingetjes terug laat komen. Zoals wat een oud spiegeltje, lampje of kaarshoudertje. Je koopt ze zo of schildert nog een lampenkap, dat geeft echt een eigen draai aan je woning! Het is maar een tip, maar leuk dat velen zo begaan met je huisje.

Ciao,
Jelle

[Beantwoorden]


Door Helen - ilovemyinterior op 18 januari 2014 11:43

Echt een gaaf inspiratie blogje! heel leuk die mix van oude met nieuwe dingen, daar hou ik ook echt van :) De hal is echt super! X Helen

[Beantwoorden]


Door Berdien op 18 januari 2014 12:07

Het is ook leuk om een hele grote mooie staande spiegel tegen een muur aan te zetten, dat geeft ook een ruimtelijk effect en het staat gewoon erg leuk!
Je appartementje ziet er nu al heel leuk uit dus het kan alleen nog maar gezelliger worden denk ik. :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 januari 2014 12:31

Superleuk dat je wat met de tips doet! Een laag tv meubel is prachtig in een woonkamer. Lampjes en een haardje geven zo veel sfeer! <3

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 18 januari 2014 12:53

De ideeën zien er goed uit. ^_^
Leuk dat er zoveel mensen zijn die uitgebreide mailtjes sturen enzo! Supertof!

[Beantwoorden]


Door Yile op 18 januari 2014 15:36

Muurstickers met een quote verkopen ze ook bij de action voor 1 euro ;) ben benieuwd naar de finale house tour!

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 januari 2014 17:26

Hedjeeeee, you go girl hahaha (love)

[Beantwoorden]


Door Ilona op 18 januari 2014 22:40

:wow: jij hebt serieus mijn droominrichting. Ooit word het bij mij ook die style. Nu bij elkaar geraapt marktplaatshusseltje ivm geldgebrek.
Echt een mooi paleisje heb je, geniet ervan!!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 januari 2014 10:33

Hi Vera, wow, je hebt echt een leuke smaak! Twee vraagjes: wat kostte het kacheltje (en waar haal je er een)? En van welk merk is de leuke lamp met boomstamvoet?

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 19 januari 2014 13:13

Heel mooi hoe het is en wat je ervan wil gaan maken! Ben benieuwd ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 januari 2014 13:17

Wauw dat kastje op de laatste foto rechts onder! Wat een prachtig ding!
Heeft iemand enig idee waar ik die (of iets soortgelijks) kan vinden? Ik zou je eeuwig dankbaar zijn!

[Beantwoorden]


Door Puck op 19 januari 2014 14:25

Hee Vera,
Ik vind je huis super leuk (worden)! Het is misschien leuk om een stukje muur, een lange baan, een patroon of een figuur met schoolbord verf te verven.
Heel veel succes,
Puck ^^)

[Beantwoorden]


Door Robin op 19 januari 2014 16:32

Je hebt echt een super leuk appartement!:d
x

[Beantwoorden]


Door Lynn op 19 januari 2014 17:38

Ondanks die tips had je het al super mooi ingericht, echt wauw! x

[Beantwoorden]


Door Lynn op 19 januari 2014 17:39

Ondanks die tips had je het al super mooi ingericht, echt wauw!

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 januari 2014 21:31

Hoi Vera!
Ik moet zeggen dat je echt een geweldige woonplek hebt! Wauw wat ben ik jaloeeeers! Midden in Amsterdam, een prachtig appartement!
Hoe je de kachel nu hebt vind ik inderdaad mooier staan. Als ik jou was zou ik voor de woonkamer een heel groot schilderij zoeken! Iets met veel kleur maar wat toch ook rustig is..
Voor je slaapkamer zou ik ook een aantal planten kopen, planten maken een interieur zo veel levendiger.

Ik lees je blog met veel plezier! Groetjes Nina :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 21 januari 2014 13:09

Hee Vera!
Ik moet inderdaad zeggen dat je al een superleuke inrichting hebt, maar fijn dat je zulke goede tips gekregen hebt. :) Is de foto rechts bij het kopje ‘de hal’ een impressiefoto of daadwerkelijk jouw hal? Supermooi namelijk! Dit soort ideeën kan ik ook wel gebruiken! Heb wel een iets strakkere inrichting, omdat mijn vriend daarvan houdt, maar ik vind het eigenlijk wel leuk dat je allemaal houten accessoires had (zoals de lamp).
Lange en grote muren zijn vak lastig om in te richten (of mooi te maken?), maar met grote accessoires is het denk ik makkelijker.
Veel succes nog, maar dat zal wel lukken met zo’n mooi appartement!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 januari 2014 05:14

Wow, wat veel goede tips heb je erop gehad. Succes! :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 januari 2014 08:23

Wauw wat een geweldige lezeressen heb je toch die zoveel tips hebben gegeven! Soms zijn het kleine veranderingen die veel doen. Ik kan hier zeker ook veel van leren :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 januari 2014 14:29

Hee! Het is niet ingericht na mijn smaak maar prima!

[Beantwoorden]


Door Merle op 24 januari 2014 18:30

Waauuwww die lamp, toen ik heb zag in een van je video’s vond ik hem al zo gaaf, waarschijnlijk heb je het al een keer verteld maar waar heb je die gekocht?
Of weet iemand waar je zo’n soortgelijke lamp kunt vinden?
Ik heb het over de lamp met de ‘stok’ van hout als steunpaal, geweldig!!

[Beantwoorden]


Door LINT op 27 januari 2014 14:56

Als interieur adviseur kijk ik vaak heel kritisch naar een interieur. En ik vind echt dat dit er goed uit ziet!
Misschien kun je voor tips eens op mijn website kijken. een in de zoveel tijd zet ik daar gratis tips en tricks op. Ook voor studenten en mensen die aan een huur appartement vast zitten.
Ik ben wel heel nieuwsgierig waar je de lamp met de houten tak vandaan hebt. die is ontzettend gaaf!

[Beantwoorden]


Door mijntje op 29 januari 2014 14:10

ik ben nog wat te jong om te vertrekken naar mijn eigen huis/appartement maar wat krijg ik er nu weer zin in! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lucky op 6 maart 2014 16:27

Hoi Vera misschien is het een leuk idee om kleine boomstammetjes onder je kacheltje te leggen dat geeft het net wat meer het idee van een kachel maar verder is het een heel leuk kacheltje hoor!

[Beantwoorden]