Twitter Question #150

twitter_question_150_01

De 150e Twitter Question alweer! Allemachtig, wat gaat het snel. Ik had overigens geen idee dat toen ik de vraag gister op Twitter stelde, het al de 150e vraag was, en dat terwijl ik vorige week toch echt de 149e TQ online had gezet. Hoe dan ook, hier is ‘ie dan! En hij gaat over… je handtas! Een belangrijk accessoire van de vrouw, en persoonlijk mijn favoriete accessoire. Welke handtas gebruik jij momenteel?

twitter_question_150_02

De meeste vrouwen hebben een schoenentik, maar met maat 41 doorgezakte platvoeten loop ik na 5 minuten op hakken al kreupel. Sneakers vind ik heel leuk, maar galante high heels, of zelfs laarzen met een truttig oma hakje kan ik niet aan. Dus: tassen! Die pas ik altijd.

Ik gebruik graag bijzondere exemplaren. Liever geen zwart of bruin, maar juist groen, blauw, beige of roze. Ik hoor vaak dat er voor een tas in het bruin of zwart gekozen wordt, want dat past overal bij. Omdat ik al veel bruin en zwart in mijn kleding draag, vind ik het juist leuk er een vrolijke tas bij te hebben.

Momenteel draag ik deze van Stella McCartney aan mijn arm. Het is net een kussen, zo zacht. Hij is heel knuffelig, dat vind ik erg fijn. Ook is hij groot en – ondanks het zware hengsel – wanneer ik hem gebruik toch niet echt zwaar. Hij draagt comfortabel. De tas is gemaakt van wol, maar geen wol waar schapen voor zijn gedood. De binnenkant is van nep suede. Stella McCartney gebruikt nooit echt leer in haar producten, alleen goede kwaliteit namaak leer. Bijzonder en fascinerend!

Welke handtas gebruik jij momenteel?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 14 december 2013 | 90 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Summer op 14 december 2013 15:32

Ik gebruik mijn handtas ook altijd voor school, dus ik gebruik een grote tas van Forever 21.

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Cindy op 14 december 2013 15:43

Ik gebruik het meest mijn bordeauxrode rugzak met de silhouetten van konijntjes (of misschien zijn het haasjes?) als print en wat nepleren details. ^^

Hoewel er veel (genoeg) in gaat, is het geen lompe rugzak waar 10 kilo aan schoolboeken in moet kunnen, maar zo eentje met een drawstring bij de opening en gespjes. Zo’n model heeft vast een naam… ;)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 14 december 2013 15:44

Ik gebruik momenteel een tas van de H&M. Ik heb 1x een tas van €80,- gekocht die na een maand al helemaal lelijk was. Dat doe ik dus echt nooit meer haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:06:

Slecht is dat toch, prijs zegt lang niet alles :-(

[Beantwoorden]


Door Sofie op 14 december 2013 15:48

Leuke vraag! Ik heb een paarse handtas van Parfois die ik de laatste tijd heel vaak gebruik :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 december 2013 15:55

Wat een leuke tassen! Zelf heb ik een gewone bruine. ;-)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 14 december 2013 15:59

Ik gebruik eigenlijk altijd een best wel grote tas, ik kan gewoon niet het huis uit zonder een grote tas waar eigenlijk veel te veel spullen inzitten.

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 december 2013 16:00

Ik loop altijd met mijn grote cowboytas waar een enorm gat in zit dus hij moet nodig gemaakt :P maar ik kan echt niet zonder die tas want hij is ideaal voor het wekelijks heen en weer reizen en ook voor naar de uni omdat er zoveel in past :)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 14 december 2013 16:02

Wat grappig, ik wist niet dat Stella McCartney imitatieleer gebruikte. Ik heb een aantal favoriete tassen die ik afwissel, m’n cognac Michael Kors, Zwarte DKNY en Zwarte Arma (love)

[Beantwoorden]


Door Loïs op 14 december 2013 16:04

Ik loop altijd met mijn Rome-tas, zo’n tas waar helemaal rondom Rome staat, hij lijkt klein, maar er kan echt heel veel in en hij heeft veel mooie herinneringen aan mijn vakantie :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 december 2013 16:08

Ik gebruik mijn leuke lichtbruine tas met veel vakjes & waar ik veel in kwijt van :)
Ik hb ook maat 41 en geen schoenen maar tassentik hahaha

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 14 december 2013 16:08

Leuke vraag! Ik gebruik vaak een grote zwarte tas die ik in Denemaerken kocht.

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 december 2013 16:08

Wat superleuk om al die verschillende tassen te zien!

[Beantwoorden]


Door Robin op 14 december 2013 16:22

Ahh, ik moet dan toch voor mijn neppe Louis Vuitton gaan :X

[Beantwoorden]


Door Hester op 14 december 2013 16:23

Wat ’n leuke tas Vera! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:07:

Dankjewel Hester!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 14 december 2013 16:32

Leuke tas!!

[Beantwoorden]


Door Emilia op 14 december 2013 16:36

Haha, ik kies meestal inderdaad voor een zwarte tas of een andere neutrale kleur die overal bij past! Ik krijg namelijk bijna altijd spijt als ik voor de verandering een opvallend kleurtje kies. Ik heb een prachtige rode tas in de kast staan, ongebruikt, omdat die kleur op de een of andere manier nergens bij past. :-(
Ik ben trouwens jaloers op je Stella McCartney, wat een leuk ding!

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 december 2013 16:38

ah ik heb meerder tassen, maar ik gebruik toch vooral me rugzak van 8mm of mijn kleinere tas van leer met panterprint aan d eonderkant van de h&m. echt alles past in die tas!

en die stella mcartney tas is echt een droom! waar kan ik die vinden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:07:

Ik heb de mijne besteld bij TheOutnet.com :-)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 14 december 2013 16:46

Leuke vraag! Ik heb een hele mooie lichtroze, leren tas van Smaak Amsterdam. Naast dat hij heel mooi is, is hij ook speciaal voor mij, want ik kreeg hem van mijn superlieve stagebegeleidster aan het eind van mijn stage vorig jaar ^^)

[Beantwoorden]


Door kayleigh x op 14 december 2013 16:46

hii,
ik heb laatst een hele gaafe FAB tas gehad van mn ouders. :omg:
ik ga nergens heen zonder die tas !!! :-)

en ja daar ben ik weer dat meisje die op je insta had gezet dat er een app moet komen van vercamilla.
ik heb er heel veel reacties daarover gehad !! Het waren alleen maar positieve reacties onder andere: goed idee, goed bedacht, vind ik ook !!
dus denk er pleassss over na !!
iedereen vind het een SUPER idee !! (love) (love) (love) (love) (love)
xxxx loveyouux <3 <3 <3 <3 <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:07:

Het is lastig zo’n app te laten maken, heb nog niemand gevonden die het kan doen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 december 2013 16:48

Ik gebruik mijn céline dupe. :)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 14 december 2013 16:49

Hey Vera,

Welke website heb je die tas gekocht vind hem helemaal geweldig!?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:08:

Via TheOutnet.com :-)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 14 december 2013 16:53

Leuke tas heb je! Zelf gebruik ik mijn tas ook voor college, dus heb ik een formaat weekendtas. :) Momenteel gebruik ik een bruine tas met studs en franjes van de V&D. Klinkt heel erg over de top, maar hij is dat niet, hoor!

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 14 december 2013 17:08

Mijn zwarte, zachte Vans rugtas! Die is ontzettend fijn en past overal bij.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 14 december 2013 17:09

Ik heb niet echt een handtas. Ik ben dertien en heb er dus niet echt een nodig. Wel gebruik ik als ik de stad in ga m’n handtas van kippling (dat merk, ik weet niet hoe je het schrijft). Die is wel heel fijn. Naar school neem ik gewoon altijd een eastpak mee. Daar past tenminste alles in (al kom ik nog steeds ruimte tekort).

[Beantwoorden]


Door Chiara op 14 december 2013 17:15

Ik heb ook schoenmaat 41/42 en moeilijke voeten, dus ik heb ook een tassentik. Ik koop alleen maar leren tassen. Ik heb er een stuk of 8 van Furla en nog een paar van andere merken. Omentee gebruik ik het meest een donkerblauwe, stevige leren tas van DKNY. Ik ben er helemaal vrlefd op (love) En hij is perfect om mee naar mijn werk te nemen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:08:

Furla is ook echt te gek!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 14 december 2013 17:24

Wat leuk!!! Ik gebruik een zwarte platte tas als handtas, die neem ik altijd mee, maar gebruik hem eigenlijk nooit. Mijn telefoon, ipod en sleutels zitten in mijn jas en broekzak dus eigenlijk open ik mijn tas alleen voor kauwgom

[Beantwoorden]


Door Amanda op 14 december 2013 17:27

Ik gebruik het liefste tassen van michael kors heb er nu 3 in bezit en woow wat zijn die fantastish ook gebruik ik vaak mijn dkny of guess tas op mijn michaeltjes ben ik wel zuinig hihihi :)

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 14 december 2013 17:34

ééntje van Guess uit de luxe collectie! Zo mooi! :)
Eefje

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 14 december 2013 18:03

Ik gebruik een donkergroene, leren tas van de H&M, die behoorlijk aan vervanging toe is.
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 december 2013 18:14

Tassen moeten bij mij vooral praktisch zijn. Ik zet ze op de grond, sjouw ermee naar stations, dus zeker de tassen die meegaan naar het werk moeten groot genoeg zijn, makkelijk te dragen en moeten vies mogen worden. Ik wissel nu af tussen een lichtgrijze tas van H&M en een rugzak van Herschel in het donkerblauw met rode gespen. De rugzak gaat mee als er veel mee moet: ontbijt, lunch, boeken/ tentamens, en eventueel nog een paar schoenen. Voor de minder heftige/ lange dagen heb ik de grijze tas. Ideaal!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 14 december 2013 18:16

Grappige tas! Ik vind vooral bruin mooi bij tassen, maar zwart kan ook erg chic staan. Ik draag op zich wel veel kleur dus dan is bruin/zwart wel fijn, al wissel ik vaak van tas (tassentic én schoenentic…).

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 december 2013 18:19

Ik heb een bruin tasje, ooit een gekocht bij de H&M in de uitverkoop. Ik heb echt niks met tassen en vind ze ook maar stom om te kopen. Toen ik deze zag vond ik dat ik er maar eens moest kopen, want geen tas is best onpraktisch. Eigenlijk vond ik die 7 euro nog zonde (haha, ja echt!) voor een tas, maar doe er nu al heel lang mee en gebruik hem veel, dus het was zeker een goede koop, maar ik vrees dat als deze stuk gaat het verhaal weer opnieuw begint.

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 december 2013 18:23

een neon roze van de H&M

[Beantwoorden]


Door Katrien op 14 december 2013 18:23

Als ik ergens heen ga en ik heb weinig nodig gebruik ik mijn witte Kipling tasje, maar als ik veel spullen moet meenemen gebruik ik mijn geliefde Oilily tas <3 Mooie handtas heb je ook! (A) x

[Beantwoorden]


Door Daphne op 14 december 2013 18:34

Ik gebruik mijn oude, trouwe bruine Invito-tasje die ik 5 jaar geleden kocht. En ja, nog iedere dag sleept hij mijn laptop en schoolboeken met zich mee!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 14 december 2013 19:11

Ik gebruik al een paar jaar een zwarte tas van de H&M. Hij heeft franjes en is best plat zodat als er niks inzit hij ook nog mooi staat! Heel handig vind ik het gevlechte verstelbare hengsel zodat ik hem als schoudertas kan dragen maar ook aan één schouder kan dragen. Mijn droom is wel om een Michael Kors tas te hebben!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 14 december 2013 19:13

Ik gebruik inmiddels alweer twee jaar mijn Pull&Bear tas. Ben er nog steeds helemaal verliefd op, maar helaas begint hij uit elkaar te vallen. De onderkant (die er zegmaar in zit) is helemaal verkruimeld en hij begint ook al wat te slijten. Boe!
Hard op zoek naar een nieuwe tas dus :) Da’s nog best lastig als je zo’n tas hebt waar je helemaal weg van bent en die je nog helemaal niet kwijt wil, haha :p

[Beantwoorden]


Door eline op 14 december 2013 19:51

Ik gebruik deze http://www.parfois.com/index.php?pais=nl&id=51&idp=16294 onlangs bij de V&D in Utrecht gekocht. Jouw tas ziet erg ook erg leuk uit, als je moe in de trein bent kan je hem ook nog als kussen gebruiken ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:08:

Wauw, wat een mooie!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 december 2013 19:59

Ik mocht van m’n moeder op een gegeven moment geen tassen meer kopen,
omdat ik er al zoveel had.
In mijn Ikea-kast heb ik zo’n gedeelte waar ik mijn broeken aan kan hangen
maar daar hangen nu ook mijn tassen aan, ik moet ze toch ergens kwijt. :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:08:

Haha! Herkenbaar :D

[Beantwoorden]


Door Chiara op 14 december 2013 20:00

Hey Vera, jou tassen vind ik heel leuk :)
Ik heb een beige tas met vakken genoeg!
Is een tas van de action, maar wat maakt het uit, wij als vrouwen
willen toch steeds een andere of als we eentje zien waar we verliefd op zijn,
Dan kopen we die toch :D alleen steek ik er veel te veel in, maar daar ben ik gelukkig niet alleen in :)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 14 december 2013 20:03

Voor school een lekker handige grote blauwe eastpak :)
En als ik ga shoppen een grote nep leren zwarte tas met rode details van de new yorker :)

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 14 december 2013 20:10

Schapen gedood voor hun wol? Wabedoellie? :O Dat wordt toch gewoon eraf geschoren in de zomer? Is ook een stuk prettiger voor die beestjes. ;)

[Beantwoorden]

eline antwoordt op 15 december 2013 om 08:31:

Ja, dat doen we ook altijd met onze schapen! In de zomer scheren we ze ! En dan hebben ze in de winter een lekkere dikke vacht!! ;-)

[Beantwoorden]

Smoortje antwoordt op 16 december 2013 om 15:21:

Oh, dus je schreef het zo om geen rare reacties te krijgen? (ofzo?) Mislukt; hier is mijn reactie. :P

“De tas is gemaakt van wol, maar geen wol waar schapen voor zijn gedood.”

Ik snap het nog steeds niet…
Voor welke wol worden er dan wel schapen gedood?

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 17 december 2013 om 01:08:

Ze zeggen dat de wol die voor ugg’s wordt gebruikt op brute wijze wordt verkregen en het schaap zo slecht behandeld wordt dat t d’r voor sterft… misschien wordt dat bedoeld?

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:09:

Helaas worden er wel degelijk schapen gedood voor hun wol. Of ze leven onder hele slechte omstandigheden. Niet altijd, maar het gebeurt helaas wel degelijk :-(

Smoortje antwoordt op 18 december 2013 om 15:27:

Oh, wow… Wist ik helemaal niet. Ik heb er wat over opgezocht, en inderdaad van die akelige verhalen over o.a. Australische schapen, die de grootste wolproductie van de wereld zouden zijn.
Ik wist het wel van andere bio-industrie, maar om een of andere reden had ik altijd een ‘vredig’ beeld in mijn hoofd bij schapen, omdat die (dacht ik) niet in slechte omstandigheden hoefden te leven zoals veel kippen en koeien. Maar blijkbaar zijn mensen tot alles in staat voor geld.
Ik denk dat ik maar veganist moet worden om het te boycotten. :P
Nee, ik weet het niet hoor… Ik word er moedeloos van als ik erover nadenk.
Ik heb nog altijd een droom om zelf stof te leren weven en in m’n eigen voedsel te voorzien zodat je niet verplicht bent om deel te nemen aan deze maatschappij… Amish? :P

Anyway, supergoed om te horen dat jouw wollen tas dus niet daar vandaan komt! :)


Door Lisanne op 14 december 2013 20:22

Ik gebruik een zwarte met goudkleurige details. Past bijna overal bij! :)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 14 december 2013 20:25

ooh die is mooi! ik gebruik een céline tas (wannabe ;) ) of mijn geliefde michael kors!

[Beantwoorden]


Door pamela op 14 december 2013 20:55

leuke tassen! ik gebruik op het moment een tas van de primark.

[Beantwoorden]


Door Amber op 14 december 2013 21:09

Mijn Michael Kors Hamilton Saffiano In t bruin. Ben er zo trots op heb er super hard voor gewerkt<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:10:

Lekker gevoel is dat he? Ik herken het helemaal, dan is zo’n tas nog leuker!

[Beantwoorden]


Door Imke op 14 december 2013 21:26

Oehh leuke tas! Ik hou ook echt van gekleurde tassen, ik heb twee zwarte tassen en de rest is allemaal gekleurd. Mijn meest gebruikte op dit moment is mijn bordeaux rode tas van Topshop.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 14 december 2013 22:10

Leuk om te zien wat anderen dragen. Mijn handtas is eigenlijk mijn schooltas, een zwarte van de Primark. Ik vind hem erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 december 2013 22:49

Ik heb echt een zwak voor die Michael Kors tas (rechtsboven) maar die kan ik me nog niet veroorloven… Nu sleep ik bijna elke dag met een andere tas, van allerlei formaten/merken/prijsklasses.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 14 december 2013 22:56

Ik heb hetzelfde doorgezakte platvoeten maat 41 probleem haha! Dacht al dat ik de enige was op deze aardbol.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 december 2013 om 11:10:

Nope, zeker niet :D

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 15 december 2013 00:17

Ik heb nu een bruine nepleren grote handtas die ik half om mijn schouders draag. Deze tas heb ik twee jaar geleden bij Dolcis gekocht. Toen overigens nooit gebruikt omdat ik al een handtas had. Sinds drie maanden gebruik ik hem dagelijks, maar wat een crappy tas. Hij scheurt van alle kanten en kan helemaal geen gewicht hebben. De tas was hartstikke duur en is nu al aan vervanging toe.

[Beantwoorden]


Door Claire op 15 december 2013 08:35

:$ Leuke tassen hoor. Ik gebruik heel veel verschillende :-)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 15 december 2013 10:27

Ik gebruik er een van de Primark :) Een zwarte met studs, veel vakken en een lekkere grote inhoud. love it!

[Beantwoorden]


Door Ruth op 15 december 2013 10:44

Ik gebruik een nep Longchamp handtas. Ik ben er dol op en alles geraakt erin! <3

[Beantwoorden]

F antwoordt op 27 juli 2015 om 22:33:

Waar heb je die gekocht als ik dat mag vragen?

[Beantwoorden]


Door behealthybehappy op 15 december 2013 12:23

Ik vind het leuk om een tas te gebruiken als statement van je outfit. Mooi opvallend!

[Beantwoorden]


Door Mireille op 15 december 2013 12:31

Ik gebruik een look-a-like Alexander Wang tas met studs voor naar school en een Longchamp tasje als ik bijv. ga shoppen! Allebei heel handig en leuk!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 15 december 2013 13:01

Ik heb een geweldige tas die gemaakt is door de vriendin van mijn vader. Zij heeft een korte opleiding gevolgd waar ze heeft geleerd om tassen te maken, en dat doet ze dan ook regelmatig, maar alleen als hobby. Ik ben echt heel blij met de tas en ik hoop dat hij nooit kapot gaat!

[Beantwoorden]


Door fleur op 15 december 2013 14:21

Ik heb laatst een nieuwe handtas gekocht. Ik wou hem al een tijdje en toen ik hem eindelijk kocht was ik er dus erg blij mee ! Het is een tas van de invito, hij heeft franjes aan de voorkant en is gemaakt van nep suede leer.
Ik gebruik hem alleen als handtas, dus als ik even de stad in ga of als ik maar een paar kleine dingetjes mee hoef te nemen !
Voor school gebruik ik mijn cowboysbag !
Kus fleur.

[Beantwoorden]


Door Nora op 15 december 2013 16:27

Ik heb een zwarte van H&M, heel handig voor school, lekker ruim!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 15 december 2013 16:30

Ik gebruik nu mijn marcbymarcjacobs tas. Hij is cremekleurig, blauw en donkerblauw.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 15 december 2013 18:08

:yay: tof dat mijn tas erbij zit in de collage! (pandatas) jouw tas is ook erg leuk Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 15 december 2013 20:06

Ik gebruik momenteel een bruine handtas van de Mango. Beetje versleten, maar kan er nog wel mee door. :-)

[Beantwoorden]


Door Anna op 15 december 2013 21:34

Ik heb afgelopen herfstvakantie een tas in new york gekocht. Mijn eerste guess tas! Glimmend goud met bloemetjes. Het is echt een aandenken aan mijn vakantie <3

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 december 2013 21:39

Ik gebruik sowieso geen handtassen omdat ik dat ondingen vind :) Ik ben vooral voor praktisch en omdat ik ook vaak met mijn hond loop (meest van de tijd) wil ik mijn handen zoveel mogelijk vrij houden. Ik heb altijd schoudertassen en dan ook nog één die ik schuin kan dragen omdat ik van die lastige schouders heb waar een band zo vanaf glijdt. De tas die ik momenteel alweer een hele tijd gebruikt is er één van St.Oliver van zwart imitatleer wat heel veel op echt leer lijkt. Normaal heb ik nooit tassen van een merk maar ik was echt verliefd geworden op deze en heb net zo lang gewacht totdat hij afgeprijsd was en toen mijn slag geslagen. Geen seconde spijt van gehad, superfijne tas in een ‘middenmaat’.

[Beantwoorden]


Door Amy op 15 december 2013 22:59

Wat leuk dat je al die foto’s bij elkaar hebt gedaan! En ik heb echt een tassen tik, tegenwoordig lijkt het bijna alsof ik ze spaar, en dan heb ik het nog niet eens over alle tote bags!

[Beantwoorden]


Door Knijster op 15 december 2013 23:44

Leuke vraag! Moet zeggen dat ik 2 handtassen heb die ik het meeste gebruik en allebei van hi-di-hi. Kleine tas (in de vorm van een vis) en een grote birdy tas. Ik wissel ze af afhankelijk van hoeveel zooi ik meeneem =P

[Beantwoorden]


Door Jacquelien op 16 december 2013 18:48

Zeer leuke vraag! Ik gebruik op het moment een handtas ( die ik ook voor school gebruik haha) een zwarte met 2 strippen met nep diamantjes erop. En voor de rest is ie lekker handig en jah mooi ding. Bij de zwarte markt gekocht trouwens hihi.

Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 december 2013 19:38

Heyy leuke tas, ik heb momenteel voor school afwisselend tassen, een van de fijnste is mijn cowboysbag (alligator versie) , mijn aj tas en ala gym tas een michael kors tas waar ik heeel blij mee ben ;) liefs xxx

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 december 2013 21:31

Ik gebruik een tas van de H&M. Hoewel ik veel dure tassen heb, is mijn favoriete handtas die van de H&M!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 17 december 2013 17:36

Ik heb momenteel een handtas van Calvin Klein. Ideaal formaat!

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 december 2013 18:03

Ik gebruik ALTIJD mijn bruine cowboysbag, een best een bijzondere kleur, soms lijkt hij een beetje rood en soms groenig. Ik gebruik hem ook voor school en ik ben er verliefd op! Cowboysbags zijn wel zwaar maar ik heb een een ipad voor school dus dat maakt niks uit :-) :love:

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 december 2013 12:37

Hee Vera!

Ik loop al dik een jaar te sjeulen met mijn beige cowboys bag! Hij was prijzig voor mijn doen. Want ik ben maar een arme student haha! Maar ben er zeker heeeeel blij mee, en zit er stiekem aan te denken om er nog een te nemen!

Xx kim

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 19 december 2013 09:37

Ik gebruik mijn lv speedy altijd, heb eigelijk ook geen andere tassen.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 23 februari 2014 19:56

Nu gebruik ik mijn zwart lederen handtas van Yves Renard, maar wacht op een nieuwe fel blauwe suede handtas van Celine. Persoonlijk heb ik ook platvoeten maar ik kan hoge hakken dragen wel 1 merk en dit is van Nero Giardini, niet goedkoop maar prijs kwaliteit uitmuntende en ik kan mijn hakken een hele dag of avondje stappen aan zonder pijnlijke voeten = een echte aanrader.

[Beantwoorden]