The Body Shop Honeymania

the_body_shop_honeymania01

Mijn douche- en huidverzorgings hart brak een beetje toen ik hoorde dat de collectie met citroenproducten van The Body Shop geannuleerd was. Geen muggen meer kunnen weghouden en citroen als iets anders dan WC-verfrisser kunnen ervaren. Gelukkig komt er wel een geheel nieuwe lijn voor in de plaats. En nieuw is altijd leuk! Honeymania, zoet en aantrekkelijk voor jou en mij/bij.

the_body_shop_honeymania03

the_body_shop_honeymania02

Hoewel honing warm en zoet is en ik het daardoor eerder tijdens de koudere dagen zou gebruiken, kan het juist met warmer weer ook heel lekker zijn. Bijen komen tenslotte ook in de zomer voorbij. Het weer is nu nog heerlijk, maar de zomer is helaas wel aan het eindigen. De Honeymania collectie komt dus als geroepen!

+ Shower Gel € 7,00
+ Soap € 3,50
+ Cream Body Scrub € 15,00
+ Lip Balm € 5,50
+ Eau de Toilett € 14,00

the_body_shop_honeymania04

the_body_shop_honeymania05

Honeymania Shower Gel 250 ML € 7,00

Ik gebruik graag shower gel van The Body Shop. Ze schuimen heerlijk, rijk en vol schuim. Ze drogen je huid niet uit, maar verzorgen deze juist. Bovendien gaan ze lang mee, en hebben ze een lekkere, maar niet overheersende geur. De Honeymania Shower Gel is net vloeibare honing. De geur is zoet, maar niet zo honingachtig als ik had verwacht. Ook wel een beetje fris, ik ruik zeep. Persoonlijk vind ik dat wel lekker.

the_body_shop_honeymania06

Honeymania Soap 100 gr € 3,50

Hoe schattig is dit zeepje? Ik vind hem echt heel erg leuk! Ik heb hem nog niet gebruikt omdat ik nog veel zeepjes heb liggen, maar ik gebruik bijna altijd zeep van The Body Shop. Ze drogen mijn handen niet uit, wat ik erg fijn vind. Ook hebben ze een hele fijne geur, ik vind vooral de zeepjes van TBS met fruitgeuren heerlijk!

the_body_shop_honeymania07

the_body_shop_honeymania08

Honeymania Cream Body Scrub 200 ML € 15,00

Wow, dit is lekker spul! De scrub is heel zacht, maar wel met aardig groffe scrubdeeltjes. Niet te vergelijken met een zoutscrub, en daarom ook niet geschikt als je grondig moet scrubben, maar wel prettig voor bijvoorbeeld armen en benen. Dode huidcellen worden verwijderd en je huid wordt heerlijk verzorgd. Na gebruik voelt deze echt een stuk zachter en gladder aan.

the_body_shop_honeymania09

the_body_shop_honeymania10

Honeymania Lip Balm 10ML € 5,50

Ik gebruik het liefst lip balsem met een neutrale, mint- of fruitgeur, maar ik moet eerlijk zeggen dat deze me ook wel goed bevalt. De geur is warm, maar net als eigenlijk alle Honeymania producten, niet overdreven hongingachtig. Geen hele bijzondere geur, niet storend, prima. Qua werking zijn TBS balsems ook goed. Niet fantastisch, maar met een beetje geduld willen ze je lippen best opknappen. Het zijn vooral balsems die lekker smeren, ruiken en je lippen een kleine oppepper geven, maar verwacht geen wonderen.

the_body_shop_honeymania11

the_body_shop_honeymania12

Honeymania Eau de Toilette 30 ML € 14,00

Heb je nog niet genoeg van honing? Mist er nog het kersje op de taart, of het bijtje in de korf? Dan is er nog de eau de toilette. 30ML druipende zoetigheid. Je mag er best wat van opspuiten, wil je dat het parfum goed ruikbaar is. Het is een EdT, die zijn vaak wat subtieler. Door de dag heen moet de geur nog wel een paar keer bijgewerkt worden, hij vervliegt aardig snel.

the_body_shop_honeymania13

the_body_shop_honeymania14

Mijn favoriet blijven de Vineyard Peach producten, maar eigenlijk doet The Body Shop het altijd goed. De producten ‘kloppen’ gewoon. De geuren, substanties en natuurlijk: de werking. Zo ook de nieuwe Honeymania collectie. De honinggeur is fijn, niet te heftig, overdreven of storend. Warm en gewoon goed. Ook als je geen mega honing fan bent, denk ik dat de geur je voor de donkere maanden best eens zal kunnen bevallen.

The Body Shop Honeymania te koop bij The Body Shop winkels en de webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 2 september 2013 | 91 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Martina op 2 september 2013 15:05

De scrub spreekt me het meeste aan! Vind de scrub van TBS ook altijd ontzettend fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:10:

Deze is ook nog eens heel zacht!

[Beantwoorden]

Indy antwoordt op 4 september 2013 om 17:10:

ik wil de scrub eigenlijk wel kopen! <3

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 september 2013 15:08

Ik ben groooooot fan van honing en had dan ook hoge verwachtingen van deze lijn, maar ik heb hem afgelopen week geroken bij TBS en ik liep er niet warm van helaas :(. Ik vind échte naar honing ruikende producten veel lekkerder, en deze ruiken helaas niet zo ‘echt’ als ik zou willen :(.

[Beantwoorden]

Petra Bauer antwoordt op 2 september 2013 om 19:13:

DIT wilde ik precies typen!!
Ik had deze lijn al op meerdere beautyblogs gespot en ben dus speciaal langs TBS gegaan toen hij in de winkels lag, maar ik was oprecht teleurgesteld.. Vond het juist te weinig honing en niet echt een uitdrukkelijke geur ofzo :O haha wel heel grappig om te lezen dat jij precies hetzelfde had!

[Beantwoorden]


Door Tara op 2 september 2013 15:11

Ik ben benieuwd naar de scrub en de douchegel, over het algemeen vind ik die heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 2 september 2013 15:13

Oh ik houd er van! Ben erg benieuwd naar de geur, lees hier in de comments dat het niet als echte honing ruikt….

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 2 september 2013 15:23

Ik heb deze producten vorige week even besnuffeld toen ik langs TBS liep en ik vind alle producten heerlijk ruiken maar net even iets te veel naar honing, haha! Maar Body Butter is echt heerlijk! Deze ruikt namelijk het minst naar honing maar gewoon lekker zoet zonder dat het storend is! Top! Leuke review Vera!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 september 2013 15:34

Dit lijkt me een heerlijke collectie (love)

[Beantwoorden]


Door Meghan op 2 september 2013 15:37

Weer een super artikel Vera ! Hoe doe je dat toch ? :)
Kiss Meghan
Ps; Nog gefeliciteerd met je p-r-a-c-h-t-i-g-e appartement ! IK heb het filmpje met open mond bekeken want waoww wat een ramen zegg :$ Veel plezier <3 ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:11:

Dankjewel Meghan! (love)

[Beantwoorden]


Door Maud op 2 september 2013 15:39

Ik hou echt niet van een honinggeur. De producten zien er wel allemaal weer heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 2 september 2013 15:43

Ziet er leuk uit! Ben alvast benieuwd naar de collectie ^^)

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 september 2013 15:44

Ik ben erg benieuwd naar de geur lijken me wel erg fijne producten:d

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 september 2013 15:49

Ben wel benieuwd hoe ze in het echt ruiken! Vooral de lipbalm ^^)

[Beantwoorden]


Door Sloth TV op 2 september 2013 15:51

Deze lijn ziet er heerlijk uit! Hoewel ik niet echt van honinggeur houd…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 september 2013 15:59

Ik ben erg benieuwd naar de geur van deze lijn. De honing lijkt me extra verzorgend en fijn voor de winter.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 2 september 2013 16:00

Het lijkt mij echt een heerlijke lijn. Ik ben dol op honing dus ben benieuwd hoe die ruikt!

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 september 2013 16:03

Lijken me heel fijn! Ze zien er ook erg mooi uit:)

[Beantwoorden]


Door femketje op 2 september 2013 16:05

het lijkt me best een fijne lijn :D

[Beantwoorden]


Door Silvy op 2 september 2013 16:05

Dit lijkt me echt een hele erge fijne lijn! Ik vind de verpakkingen er ook heel leuk uit zien! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 september 2013 16:06

Dit lijkt mij een fantastische lijn. De scrub spreekt mij het meest aan.

[Beantwoorden]


Door Kikki op 2 september 2013 16:08

Ze lijken me echt heel lekker ruiken, ik ben benieuwd!
liefs.

[Beantwoorden]


Door Josie op 2 september 2013 16:15

Hmmm, deze lijn van The Body Shop lijkt me echt heerlijk! Vooral die lipbalm, en ook helemaal niet duur! XO

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 2 september 2013 16:24

De scrub ziet er leuk uit! :) x

[Beantwoorden]


Door Marissa op 2 september 2013 16:25

Lijken me lekkere producten, maar ik hou het even bij mijn passievrucht-lijn <3

[Beantwoorden]


Door Axelle op 2 september 2013 16:31

klinkt heel lekker!

[Beantwoorden]


Door Heartshapedrosepetals op 2 september 2013 16:34

Ben geen fan van honing, maar ben toch wel nieuwsgierig geworden.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 2 september 2013 16:35

Ik ga binnenkort even bij TBS kijken!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 2 september 2013 16:37

Ik baal wel dat citroen weg is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:12:

Ik ook :-(

[Beantwoorden]


Door Lexi op 2 september 2013 16:44

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! (Eigenlijk doe je dat altijd, haha) En wat lijken de producten me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 september 2013 16:47

De producten van TBS kloppen inderdaad gewoon! Hun body butlers vind ik geweldig, maar ook hun andere producten mogen er wezen. Deze lijn lijkt mij lekker, ik ben een fan van honinggeur. Schattig zeepje ook! ^^

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 2 september 2013 16:52

Mmmmmm ziet er geweldig uit en het maakt je huid soepel en zacht…… ;-)

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 2 september 2013 16:55

I love The Body Shop! Maar bij honing denk ik altijd meteen aan wespen en bijen, dat ze me dan gaan achtervolgen ofzo, als ik dat op me smeer! :crazy: Maar voor de winter, als al die gekke insecten weer opgehoepeld zijn, lijken me het fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Gayana Laura Emilia op 2 september 2013 16:57

wat apart honing geuren niet iets wat me trekt toch ben ik heel benieuwd naar de geuren :yes: :yes:

[Beantwoorden]


Door danique op 2 september 2013 16:57

toen ik vanmiddag toevallig even in TBS was heb ik eventjes alles geroken maar ik durf wel te zeggen dat ik het gewoon écht niet lekker ruiken,ik vond het zelfs stinken !
niks voor mij dus

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 september 2013 16:58

Lijken me heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Lys op 2 september 2013 17:00

Ik ben SUPER benieuwd naar deze lijn! Ik ben enkel nog aan het twijfelen of ik alle producten zal proberen of niet

[Beantwoorden]


Door imfashionstoned op 2 september 2013 17:03

ooh klinkt goed zeg!!! ik denk dat die lippenbalsem wel super fijn is ^^)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 september 2013 17:06

Wat een mooie collectie! En prachtige foto’s ook :) Ik vind dat je altijd supermooie productfoto’s hebt. Fijn om naar te kijken ;) Mij lijken alle producten wel fijn, al zou ik denk ik niet zo snel een eau de toilette kopen die naar honing ruikt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:13:

Dankjewel Melissa :-)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 september 2013 17:19

Mweh, ik weet niet of ik deze collectie zo leuk vind. Dan moet ik eerst maar eens even de TBS inlopen om te ruiken (goed excuus)! Echt jammer van die citroen lijn inderdaad, die was zooo lekker!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 2 september 2013 17:26

De gehele lijn lijkt me heerlijk! Alleen de eau de toilette hoeft van mij niet ;-)

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 2 september 2013 17:27

Fijne review! Ik ben heel benieuwd naar deze lijn!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 2 september 2013 17:34

Lijken me lekkere producten, een mooie collectie ook! x

[Beantwoorden]


Door Elke op 2 september 2013 17:39

Die eau de toilette vind ik net iets te veel aan deze collectie, maar de rest van de lijn klinkt heerlijk! Enkel vrees ik dat de geur niets voor mij is… Maar ik ben toch erg benieuwd dus ik wel eens aan deze producten gaan snuffelen want misschien vind ik de geur net wel heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 2 september 2013 17:50

Ik ben nu al helemaal gek van deze collectie! Heb laatst de scrub, zeepje en lipbalm gekocht en vind ze allemaal heerlijk.

[Beantwoorden]


Door KIrsty op 2 september 2013 17:54

Die scrub lijkt me erg lekker en dat zeepje ziet er zo lief uit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 september 2013 18:01

Ziet er allemaal heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 2 september 2013 18:07

Lijkt mij heerlijk!

[Beantwoorden]


Door beautyandugly op 2 september 2013 18:08

Ziet er allemaal mooi uit:))) Ik ben erg benieuwd naar de collectie!!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 2 september 2013 18:09

Jaaa de lijn is zo fijn!! Mooie foto’s heb je gemaakt Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:13:

Dankjewel Tedje!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 2 september 2013 18:09

Het lijkt ij een heerlijke lijn! Ben vooral benieuwd naar de scrub!

[Beantwoorden]


Door Zara op 2 september 2013 18:09

Klinkt goed! De producten van TBS zijn idd altijd goed

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 september 2013 18:23

Lijken mij hele lekkere en fijne producten. Als ik bij The Body Shop in de buurt ben ga ik er zeker eens even aan ruiken, want vooral de zeep en douchegel lijken mij erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 september 2013 18:31

Klinkt goed! Vooral de scrub lijkt me ontzettend fijn.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 2 september 2013 18:31

Dit is mijn nieuwe lievelingslijn. Niet omdat ik er werk, maar echt! Hij loopt ook best goed. Als je trouwens een echt goede lipbalsem van ons winkeltje wil proberen, moet je die met hemp nemen. Geen speciale geur of smaak maar werkt heel erg goed (mijn holy grail). Ook verkrijgbaar in Amsterdam ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:14:

Woew, niet verwacht! Leuk ^^) En dankjewel voor de tip! (Ik kom nog steeds wel in Arnhem hoor!)

[Beantwoorden]


Door laila op 2 september 2013 18:31

Ik hou van honing-verzorgingsproducten. Ik ga deze zeker eens uitproberen (love)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 2 september 2013 18:38

Ik ben dol op honing! Dit lijken mij heerlijke producten. Het zeepje is echt cute:)

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 september 2013 18:44

Lijkt me wel een fijne lijn! Maar toch jammer dat de sweet lemon lijn nu weg is :(

[Beantwoorden]


Door Marie op 2 september 2013 18:51

Ik heb ze al geroken en vond ze geweldig!

[Beantwoorden]


Door Jimmy op 2 september 2013 18:57

Ik had de producten geroken in de winkel, ze ruiken niet naar honing vind ik persoonlijk, maar wel erg lekker! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nora op 2 september 2013 19:00

Oh ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 september 2013 19:01

Ziet er goed uit en mooie foto’s! xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 september 2013 19:04

Lijkt me een hele fijne lijn! Vooral de scrub lijkt me heel erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 2 september 2013 19:25

Looking good, smelling good!
Eefje

[Beantwoorden]


Door the|avantguardian op 2 september 2013 19:51

Heerlijke producten zijn dit! Gek, maar ik kan de producten bijna ruiken (wie heeft dit ook?)! Mooie foto’s weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2013 om 10:14:

Dat is goed!! ^^) Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 2 september 2013 19:52

lijken me erg fijne producten x

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 september 2013 19:52

Zo’n heerlijke producten :D x

[Beantwoorden]


Door Summer op 2 september 2013 20:02

Zal er eens aan ruiken! Ik zag in mijn TBS dat alles aan 50% korting was van deze collectie!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Griet op 2 september 2013 20:03

Ik ben in het weekend de scrub en lipbalsem gaan halen, ze zijn echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 september 2013 20:08

Ziet er goed uit allemaal! Dit doet me eraan herinneren dat ik echt vaker naar the body shop moet gaan haha

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 september 2013 20:09

Klinkt als een aantal fijne producten! Ik ben niet zo´n grote honing fan, maar toch denk ik dat ik dit wel lekker vind ruiken. Haha!

[Beantwoorden]


Door Nena op 2 september 2013 20:32

Ik ben er echt benieuwd naar! Als we thuis zijn (uit italië) toch maar eens gaan ruiken! Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt! (:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 september 2013 20:43

Wat een prachtige foto’s! Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt, ik ben erg benieuwd! Fijn om te lezen dat de honinggeur niet te heftig of aanwezig is.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 september 2013 21:06

Ik heb hier nog bakken vol met dit soort spullen liggen, maar deze producten lijken me ook erg fijn!:)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 2 september 2013 22:54

Ik hou van honing! Was vandaag nog langs TBS gelopen maar ben er niet naar binnen gegaan, moet nodig sparen. :(

[Beantwoorden]


Door Melany op 3 september 2013 08:24

Jammer ik heb liever citroen..
Ik hou niet van honing..
Body shop stelt me wel teleur hoor!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 september 2013 11:34

Ik heb net de mandarijnen Body Butter en die ruikt goddelijk! Na die geur ben ik echt weg van de Body Shop. Ik heb nu 2 body butters van Chocomania, 1 met mandarijn en een hele set met Shea. Voordat ik blogs ging volgen had ik nog nooit van TBS gehoord.

[Beantwoorden]


Door Sharona op 3 september 2013 12:18

Deze lijn lijkt me echt heerlijk aangezien ik erg van honing houd, maar ik heb nog zóveel bodybutters, scrubs en douchegels van TBS liggen dat ik niet mag van mezelf.
Een mooie review met weer prachtige foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 september 2013 13:58

de vorm van de zeep is zooo schattig :D

[Beantwoorden]


Door Mireill op 3 september 2013 15:20

Ziet er heerlijk uit, ik hou ook echt van producten als shampoos met honing geur!

[Beantwoorden]


Door Robin op 3 september 2013 15:53

Klinkt als een heerlijke lijn! Toch zou ik eerder voor ’n fruitige geur gaan, al lijkt deze me voor in de winter dan weer fijner.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 3 september 2013 19:19

Jaa deze is lekker ik was laatst bij de bodyshop en toen kreeg ik een sample omdat hij nog niet uit was hij ruikt erg lekker !

x Samantha

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 september 2013 19:30

Ik kan niet wachten om de geur op te kunnen snuffelen!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 september 2013 21:51

ik heb ze geroken in de winkel en ik vond het niet een heel erg lekkere geur

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | The Body Shop SALE reviews op 27 januari 2014 06:00

[…] de nieuwe Honeymania lijn, was het vaarwel voor de Lemon producten. Ontzettend jammer, want ik houd erg van citroen. Ik […]