Tag: and that’s who I am

and_thats_who_i_am0

Wanneer ik Weheartit afstruin, kom ik ze vaak tegen, de ‘and that’s who I am’ foto’s. Wat blijkt? Daar hoort ook een tag bij. En die ga ik vandaag doen! Ik heb een hoop plaatjes verzameld waarvan ik denk dat ze bij mij, of een deel van mij passen. Jij en ik hebben nu bijna 4 jaar verkering (29 september is ‘onze’ datum), maar je weet nog niet alles van me. Na vandaag weer een beetje meer!

and_thats_who_i_am01

Mijn hoofd is vaak een enorme chaos. Mijn kamer is nu dwangmatig netjes, maar vroeger was ik juist heel slordig. Omdat ik met rotzooi niet goed kan werken, ben ik nu extreem netjes. Ook mijn hoofd wil ik op orde hebben. Daarom maak ik veel lijstjes met wat ik nog moet doen. Dat geeft rust en duidelijkheid.

and_thats_who_i_am06

Zonder mijn haar voel ik me kaal (haha). Met mijn lange haar ben ik mezelf. Het hoort echt bij me, ik houd heel erg van mijn haar.

and_thats_who_i_am05

Ik ben best afstandelijk. Ik vind het moeilijk te knuffelen of andere vormen van affectie te tonen, zelfs naar mijn beste vriendinnen. Ik word er wel steeds beter in, en heb nu zelfs regelmatig momenten dat ik zo blij ben dat ik vriendinnen zie, dat ik ze wil knuffelen. Het klinkt een beetje suf terwijl ik het opschrijf, maar voor mij is dat bijzonder.

and_thats_who_i_am07

Haha, deze vond ik te leuk! Mean Girls is een fantastische film, ik kan hem bijna dromen.

and_thats_who_i_am08

Als me iets positiefs opvalt bij iemand, dan zeg ik dat. Mooie lipstick, tof geknipt haar, of iets wat je niet direct ziet, iets goeds in het karakter van iemand: ik zeg het vrij automatisch. Complimenten krijgen is leuk, maar ze geven vind ik nog veel leuker.

and_thats_who_i_am04

Ik háát huilen. Ik vind het ontzettend moeilijk en doe het alleen wanneer het écht moet. Ik huil bijna nooit in het bijzijn van iemand, alleen wanneer ik geen andere keus heb.

and_thats_who_i_am10

Rap, hiphop en R&B! Drake, Frank Ocean, Jay-Z, Lil Wayne, Game en Aaliyah.

and_thats_who_i_am09

Ik ben ‘vrijgezellig’. Bleh, vreselijk vind ik het als mensen dat zeggen. Maar ja, ik ben single (and ready to mingle, ook zoiets!). Ik krijg er nog wel eens vragen over, dus bij deze.

and_thats_who_i_am02

Ik heb ervoor gekozen niet de plaatjes ‘I am scared’ of ‘I have anxiety’ erbij te doen. Ik vind niet dat mijn angsten deel uitmaken van wie ik ben, ze zijn iets wat ik heb. Toch heb ik dit plaatje er wel bij gedaan omdat ik dit heel moeilijk blijf vinden. Vooral uitgaan in een drukke discotheek, concerten bezoeken of in de spits reizen vind ik zwaar. Al die mensen, ik krijg het er benauwd van. Ik doe deze dingen wel, omdat ik weet dat het de enige manier is om er vanaf te komen, of er beter mee om te leren gaan. Vanavond zit ik weer in de trein!

and_thats_who_i_am11

Vooral mijn lach is hard en opvallend.

and_thats_who_i_am12

Maar dat was je waarschijnlijk al opgevallen. Ik vind het niet erg dat ik bleek ben, maar ik irriteer me mateloos aan de mensen die zeggen dat ik onder de zonnebank moet, meer naar buiten moet gaan of zelfbruiner moet smeren. Waarom is de norm toch dat we perse allemaal poepbruin moeten zijn, vooral in de zomer?

and_thats_who_i_am13

Het is momenteel één van mijn favoriete series. Modern Family is zo geniaal! Vooral Phil Dunphy vind ik fantastisch.

and_thats_who_i_am14

Vind ik iets belangrijk, dan is het niet af totdat ik 100% tevreden ben. Staat er een blogpost online waarvan ik de eerste foto niet mooi op de homepage met de andere foto’s vind passen, dan kan ik daar helemaal gek van worden (en vaak pas ik het aan).

and_thats_who_i_am15

Misschien heb ik teveel Disneyfilms gekeken, maar ik geloof in wonderen!

and_thats_who_i_am16

Wanneer ik aan de computer werk of TV kijk, draag ik een bril. Of wanneer ik dat vergeten ben en daardoor hele erge hoofdpijn heb gekregen.

and_thats_who_i_am17

Ik houd heel erg van taal, woorden, tekst. Ik speel er graag mee, vind het interessant. Toevallig ga ik vanavond naar een college letterkunde aan de Universiteit van Nederland. De Universiteit van Nederland is bedacht door Alexander Klöpping. Elke week is er een college waar je een kaartje voor kunt kopen om naartoe te gaan. Geheel vrijblijvend dus, zonder verplichtingen of diploma. Ik ben ontzettend benieuwd naar vanavond!

and_thats_who_i_am18

Ik ben graag met mensen, maar ook graag alleen. Met vriendinnen shoppen, lunchen, op het terras zitten doe ik graag en geeft me veel energie, maar aan het einde van de dag ben ik wel graag lekker alleen thuis met een leuke film op mijn laptop.

and_thats_who_i_am19

and_thats_who_i_am21

Deze twee passen wel bij elkaar. Ik ben een hele erge dromer. Ik kan uren voor me uit staren, dromen en fantaseren. Ik weet nog dat ik naar groep 3 van de basisschool ging, met een tas waarop ‘daydreamer’ stond. Dat paste heel goed bij me, want ik kreeg constant te horen dat ik teveel aan het dromen was in plaats van aan het werk, haha.

and_thats_who_i_am20

Kadootjes geven en krijgen, ik ben er gek op!

and_thats_who_i_am22

Ik ben dol op zingen, wilde vroeger heel graag zangeres worden, maar helaas bak ik er niets van. Ik houd het dus maar gewoon bij zingen onder de douche of afzuigkap ;)

Wil je de tag ook doen? Hier vind je alle plaatjes.

Bron foto’s: Weheartit.com

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 10 september 2013 | 159 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Iris op 10 september 2013 15:02

Super leuk om te zien

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 september 2013 15:03

Wat een verschrikkelijke mooie plaatjes heb je uitgekozen, tof dat je zo open bent, ik ben ook een groot Modern Family fan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:39:

Yeah! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Estbella beauty op 10 september 2013 15:04

Deze tag is best intiem. Interessant om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 10 september 2013 15:05

Oeh deze tag heb ik ook eens gedaan! Leuk om te lezen. Dt i love long hair is zo herkenbaar, ik baal echt als een stekker dat ik mijn lange haar heb afgeknipt :(

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 10 september 2013 om 17:10:

Oooh, me tooo ;(
Toen ik 10/11 was heb ik mijn 50cm lange haar af laten knippen omdat ik wel weer eens wat anders wilde, maar daar heb ik zo’n spijt van nu :'(
Ik ben nu net 13 geworden en ben nog steeds aan het proberen me haar langer te krijgen….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:39:

Ik heb het ook wel eens afgeknipt, maar gelukkig groeit het weer aan. Nu is het rot, maar het komt wel weer goed!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 september 2013 15:13

Wat een leuke tag. (:

[Beantwoorden]


Door Rowan op 10 september 2013 15:14

Mooi artikel.. ik herken mij echt heel erg in ‘het huilen waar andere bij zijn’ en ‘afstandelijk zijn’ ik heb namelijk precies hetzelfde. Ik vind het verschrikkelijk om te huilen waar andere bij zijn en houd het dan ook zoveel mogelijk op. En ik knuffel ook echt vrij nooit met iemand maar daar wil ik aan gaan werken, want ik wil niet zo koud en afstandelijk zijn :(
Ik voel me ergens toch niet alleen nu ik je artikel heb gelezen Vera thankyou xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:40:

Het is moeilijk, maar dat knuffelen is wel iets wat je jezelf kunt aanleren heb ik gemerkt. Het zal ook steeds minder ongemakkelijk worden! Vooral doen met de vriendinnen die je vertrouwt :-)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 10 september 2013 15:30

Superleuke tag om te lezen! Ik heb al veel meiden gezien die hem gedaan hebben maar hij blíjft elke keer leuk. Ontzettend veel dingen zijn telkens zo herkenbaar, hier ook! “I just need a hug” heb ik ZO ontzettend vaak!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 10 september 2013 15:45

Super leuk om te lezen! Nu heb ik het idee dat ik je nog beter ken:)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 10 september 2013 15:46

Leuk om te zien! Best veel herkenbare dingen ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 10 september 2013 15:46

Dit blijft een leuke tag, zo persoonlijk, zonder foto’s van jezelf. Ik heb hem ook een keer gedaan en het staat in de planning om er weer één te doen, er zijn zoveel plaatjes die bij mij passen. En het blijft altijd herkenbaar “I love making lists” en “I wear glasses” haha!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 september 2013 15:47

Leuk, ik heb echt weer wat bijgeleerd over jou :)! De ‘I like being alone’ en ‘I wish I could sing’ ook hier herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Martina op 10 september 2013 15:48

Blijft een leuke tag om te lezen :)
Ik kan trouwens ook echt genieten van alleen zijn!

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 10 september 2013 15:49

Goeie tag, en heel veel plezier bij Geert Buelens vanavond! De beste man is een held en ik ben erg blij dat ik het komende jaar heel veel colleges van hem krijg ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:41:

Dankjewel! Het was echt enorm gaaf.

[Beantwoorden]


Door Nadine op 10 september 2013 15:57

Ah dat met dat knuffelen herken ik zo erg he! Voel me daar ongemakkelijk bij als je het met jan en alleman moet doen (sommige doen dat…….). Maar zo blijft het wel écht iets speciaals, met veel waarde als je het niet te veel doet! :yes:
Trouwens over Modern Family -> Serieus = series?

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 10 september 2013 15:58

Erg leuke tag! Ga ik misschien ook eens doen. Ik vind het vooral leuk bij zo’n plaatjes dat ik niet de enige ben.

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 september 2013 15:58

Echt super leuk!! Van al die youtubers vind ik jou toch het leukst<3 altijd vrolijk enzo<3 VERACAMILLA IS THE BEST!! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:42:

Dankjewel Vera :$

[Beantwoorden]


Door Kika op 10 september 2013 15:58

Super leuk om te lezen!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 september 2013 16:01

Gaaf om dit te lezen, er zitten een hoop herkenbare dingen bij! Modern Family is zoo leuk!

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 september 2013 16:03

LOVE deze tag :D super leuk dat je hem ook gedaan hebt!

[Beantwoorden]


Door Dimphy op 10 september 2013 16:06

Ik ben ook zo’n dagdromer! De leraren zeggen dan altijd: ” Dimphy blijf je er wel bij?” of ze stellen dan expres net een vraag aan me, dan zeg ik echt zo: “Wat?!” omdat ik dan zo ver weg ben. Ik ben ook bleek en vind het eigenlijk helemaal niet erg meer ( vroeger vond ik dit vreselijk) en zou never ever mijn haar kort knippen, alleen het idee al :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:42:

Aaah ja, ik ken het!

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 september 2013 16:10

Veel zijn er heel herkenbaar.
Vind dat je hele mooie typerende plaatjes hebt uitgekozen!

[Beantwoorden]


Door Silvy op 10 september 2013 16:11

Leuke tag! Ik wil deze tag ook een keertje doen. ;-)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 september 2013 16:16

Leuk om je nog beter te leren kennen! Deze tag heb ik ook al gedaan:D

[Beantwoorden]


Door Rowan op 10 september 2013 16:17

Oh wauw, zoveel dingen die ik herken! Heel leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 september 2013 16:18

Wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 september 2013 16:20

Sommige herken ik wel! Leuke tag ook :D

[Beantwoorden]


Door Hilde-Marije op 10 september 2013 16:31

Heee vera,

Super leuk artikel geworden! En ja nu weten we weer iets meer over jou! :)
Echt enorm respect voor deze openheid

xxx Hilde-Marije

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:42:

Dankjewel Hilde-Marije!

[Beantwoorden]


Door ilse op 10 september 2013 16:31

leuke tag! en leuke filmpjes haha. maar waar maak je z’n blog .
dat wil ik graag weten. ;-) stuur een mailtje of iets anders maakt niet uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:43:

WordPress.nl, blogspot.com, blogger.com

[Beantwoorden]


Door Whitley op 10 september 2013 16:42

Haha, wat grappig, ik herken echt heel veel!

xx

[Beantwoorden]


Door Amanda op 10 september 2013 16:43

Leuke tag! Het is leuk om zo meer dingen over jou te weten te komen.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 september 2013 16:45

Mooi en leuk artikel Vera, echt knap van je.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 10 september 2013 16:46

Wat toevallig! Vanochtend is mijn ‘and that’s who I am’ tag online gekomen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:43:

Leuk!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 10 september 2013 16:48

Wat super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 september 2013 16:50

Leuke tag en fijn dat je zo open bent! Ik vind het ook echt vreselijk om te huilen waar andere mensen bij zijn, de enige waarbij ik het het minst erg vind is bij mijn vriend, omdat hij de reden erachter snapt als ik een keer huil.

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 september 2013 16:51

Leuk artikel :star:

[Beantwoorden]


Door Melle op 10 september 2013 16:52

Leuke tag Vera! Echt leuk om je zo een beetje beter te leren kennen :)

[Beantwoorden]


Door Marion op 10 september 2013 16:53

Wauw, erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Minke op 10 september 2013 16:53

Hele leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 september 2013 16:59

leuk om te lezen:)!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 september 2013 17:00

Leuke post! Ik herken zoveel van die dingen ook in mezelf ^^)
Ik ben ook een enorme dagdromer enzo, haha

[Beantwoorden]


Door A.R op 10 september 2013 17:02

Héél veel plaatjes passen ook bij mij hahah dat had ik echt niet verwacht.
Echt leuk om te lezen!! :-)

[Beantwoorden]


Door Hester op 10 september 2013 17:02

Leuke TAG! Ik herken me ook wel in een aantal dingen. Veel plezier vanavond bij het college!

[Beantwoorden]


Door Purpura papilio op 10 september 2013 17:08

super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Robin op 10 september 2013 17:09

Leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 10 september 2013 17:10

Heel leuk om te lezen, ik heb hem zelf ook een keer gedaan. Ik herken me er ook in dat ik graag dingen met vriendinnen doe maar toch aan het einde van de dag er van kan genieten om alleen te zijn :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:44:

Jaaa, heerlijk is dat! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ayala op 10 september 2013 17:18

Wow, hij bent echt precíés mij! Super leuk om te lezen en te zien!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 september 2013 17:27

Ik herken me wel in de meeste dingen, en dan vooral in ‘I like being alone’, ‘I love making lists’ en ‘I’m single’! :D

[Beantwoorden]


Door Michelle op 10 september 2013 17:30

Geweldige Tag! Ik ga er gelijk mee aan de gang!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 10 september 2013 17:30

Heel erg leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 10 september 2013 17:30

Wauw ik heb echt precies hetzelfde met dat knuffel gedoe! Een knuffel is voor mij ook heel speciaal en mensen komen niet vaak dichtbij ‘mij’. Ik begrijp echt precies wat je bedoelt.
Als ik dan behoefte heb aan een knuffel is het ook zo verschrikkelijk fijn!

En ik ben echt net zo wit als jij. Ik krijg ook regelmatig opmerkingen om even onder de zonnebank te gaan of dat ik in de zon moet gaan liggen. Pffff terwijl bruin worden eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is.

Ik herken me wel in jou, leuke tag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:44:

Dankjewel Marianne! En inderdaad, een knuffel is voor mij ook bijzonder. Klef gedoe met mensen die niet mijn allerbeste vrienden zijn, no thanks.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 10 september 2013 17:32

Wat leuk om te lezen! En ik ben echt, hoe stom het ook klinkt, super jaloers op je ‘porseleinen’ huidje. Zelf ben ik heel erg ‘gelig’ (alle gele foundations die ik ooit heb geprobeerd zijn alsnog te roze). En ook veel kleuren laten mij heel ongezond/ziek lijken. Dus vergeet niet dat er ook nog mensen zijn die een porseleinen huid echt prachtig vinden!

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 september 2013 17:38

Leuke tag om te lezen! En fijn dat je je zo durft blootgeven aan ons :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 september 2013 17:40

Heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 september 2013 17:48

Wowh zoveel herkenbare dingen!!

[Beantwoorden]


Door Nora op 10 september 2013 17:50

Leuk geschreven! Dat van ‘je moet naar de zonnebank’ etc. is onzin! Waar mensen zich soms druk om maken.

[Beantwoorden]


Door Miss Sentinelli op 10 september 2013 17:56

Super leuk om te lezen en jou weer een beetje meer te leren kennen :). Ik ga deze tag denk ik ook binnenkort doen :).

[Beantwoorden]


Door Eline op 10 september 2013 17:59

Heel leuk om te lezen! en herkenbaar ook, ben zelf ook best wel afstandelijk en hou ervan veel alleen te zijn, ik kan niet 24/7 in gezelschap zijn van anderen

[Beantwoorden]


Door Jessica op 10 september 2013 18:03

Haha, sommige dingen zijn zo herkenbaar! Ik ga de tag denk ik ook doen:) Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 10 september 2013 18:04

Ik herken me in veel van die plaatjes! Leuke tag ook !!
Ook al zo WeHeartIt verslaafd? ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 10 september 2013 18:06

Wat een prachtige antwoorden zitten ertussen :-) Ik kan me indenken dat je het mooi vindt om aan jezelf te zien dat je minder afstandelijk wordt richting mensen en je ze wat meer wilt knuffelen. Och, lijstjes maken…Ben ik ook zo goed in ;-) Vergeet ze alleen om weg te gooien, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:45:

Ik ben daar wel een beetje trots op, en blij mee dat het me lukt ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 10 september 2013 18:17

Een hele leuke tag om iemand (persoonlijk) beter te leren kennen.

[Beantwoorden]


Door Abi op 10 september 2013 18:18

Deze tag vind ik echt leuk! Het laat dingen zien die je anders nooit over iemand te weten zou komen. Vind ik erg fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 10 september 2013 18:21

Veel herkenbare plaatjes!

Ik schaam me trouwens ook kapot als ik huil en heb er echt een hekel aan, maar daar hebben mijn traanbuisjes absoluut geen boodschap aan. Als die een middelvinger hadden zodat ze die naar mij en iedereen in de buurt opsteken vlak voordat ze overstromen, they just don’t give a damn.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 10 september 2013 18:23

ik blijf dit echt een superleuke tag vinden, keer op keer!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 10 september 2013 18:26

Superleuk om te lezen :). Er komen ook wel wat dingen overheen! Zo heb ik (naast mijn lenzen) ook een bril! Hoop ik ook mijn hele leven al dat ik plotseling vet goed kan zingen & ben ik ook vrij ‘loud’ (ik praat en lach hárd!). ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:46:

Ons moet je dus niet samen in een kamer stoppen :D

[Beantwoorden]


Door Natascha op 10 september 2013 18:26

Wat een prachtig artikel. Zo leuk hoe veel mensen zich in de elementen die je vermeldt, zichzelf herkennen :)
Je geeft me echt moed Vera, echt waar. Als ik zie hoeveel karaktertrekken van jou ik in mezelf herken en dan zie hoe succesvol je bent in het leven. Geeft me echt veel moed en hoop :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:46:

Wauw, wat een compliment. Dankjewel Natascha.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 september 2013 18:46

Leuk! Ik vind zulke tags altijd heel leuk om te lezen. In heel veel dingen herken ik mezelf echt heel erg, zoals ‘I love making lists’. Maar vooral ‘I am a perfectionist’ Ik vind dit soms erg irritant, omdat ik alles mooi en goed wil doen, wat vaak gewoon niet lukt.

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 10 september 2013 18:50

Leuke tag! Ik herken mezelf in best veel dingen! Ik hou er ook helemaal niet van om in hele drukke ruimtes te zijn, vreselijk.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 september 2013 18:56

Yeah wat leuk, echt mooi om te lezen ook.

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 10 september 2013 18:59

mooie en leuke tag!
dat van complimentjes geven klopt! Toen ik jou zag kreeg ik gelijk een complimentje over mn tas die ik had, werd ik helemaal happy van, haha!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 10 september 2013 19:00

Ik vind deze tag zo leuk! Heb m een tijdje geleden ook gedaan.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Nena op 10 september 2013 19:00

Leuk gedaan, eens iets anders dan anderen dat doen. (beter…)

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 september 2013 19:10

Wat een leuke tag! Ik ben ook heel erg perfectionistisch, soms zo irritant…

[Beantwoorden]


Door Laura ;D op 10 september 2013 19:13

Ik ben 29 september jarig!!! #menttobe ;) :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:47:

Perfecte datum! ;-)

[Beantwoorden]


Door Summer op 10 september 2013 19:28

Leuke tag! Ik heb hem een tijdje geleden ook gedaan, ik vind deze plaatjes zo heerlijk!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Isabel op 10 september 2013 19:32

Super leuk Veer! Ik vind het leuk om te lezen en ik herken me in best veel dingen.

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 10 september 2013 19:35

Superfijne tag om je wat beter te leren kennen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 10 september 2013 19:50

Leuke tag! Ik herken me we in l een paar dingen !

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 september 2013 20:01

Leuk deze tag! Toch wat nieuwe dingen over je te weten gekomen, leuk. i love long hair past ook absoluut bij mij. Iedere keer als ik toch weer besluit om mijn haar te knippen (waarom???) dat lang haar echt mijn ding is.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 10 september 2013 20:06

Wat een leuke tag! Mooie plaatjes en leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Indya op 10 september 2013 20:18

Super leuke tag! Heb hem zelf ook gedaan en deze komen met mij overeen: I love long hair, I avoid crowds en I’m a perfectionist. Heel leuk om te lezen dat dat hetzelfde is! Ik hou zelf ook niet van feestjes en drukte en heb zelf ook lang haar, net als jij.

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 10 september 2013 20:21

Heel erg leuk om te lezen! Ik herken ook best veel dingen van mijzelf.

[Beantwoorden]


Door Gerlinde op 10 september 2013 20:24

Dit vind ik echt de leukste tag. :) Draag je trouwens dan naast de bril lenzen? En wat voor bril heb je? xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:48:

Nee, alleen met computeren en tv, daarbuiten niet nodig. Dit is mijn bril: http://veracamilla.nl/2012/03/nieuwe-bril/ en ik heb nog een aantal van die €5 leesbrilletjes

[Beantwoorden]


Door Gaby op 10 september 2013 20:25

Geweldig dit Vera!

xxx Gaby

[Beantwoorden]


Door lotte op 10 september 2013 20:27

ik hou ook niet van knuffelen in het openbaar, ik vind het altijd zo overdreven als ik me vriendinnen na 1 dag weer zie hoef ik ze niet meteen aan te raken hoor hahah

[Beantwoorden]


Door Sharona op 10 september 2013 20:31

I’m pale too – preach it girl! Altijd dat gezeik over bruin zijn/worden. Vooral nu het nieuwe studiejaar weer begonnen is en iedereen vakantie-bruin is krijg ik vaak naar m’n hoofd “jij bent zeker niet op vakantie/in de zon geweest”. :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:48:

Ja!!! Argh.

[Beantwoorden]


Door Sienna op 10 september 2013 21:00

leukk xx, zijn de baby lips al te koop?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:48:

Ze zouden nu wel te koop moeten zijn :ja:

[Beantwoorden]


Door Lies op 10 september 2013 21:04

Heel erg leuk om te lezen! Ik vind het ook zo verschrikkelijk als mensen vrijgezellig zeggen haha. Huilen doe ik zelf ook bijna nooit waar anderen bij zijn

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 10 september 2013 21:18

Ik vind dit zo´n leuke tag, ik denk dat ik ´m binnenkort ook ga doen! In een aantal van de plaatjes herken ik me wel.

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 september 2013 21:20

Wat een leuke tag! Ik maak ook overal lijstjes van, dan word ik rustig mijn mijn hoofd. Mijn huid is net zo wit als sneeuwitje en ik vind het fijn om na een drukke dag met vriendinnen even alleen te zijn. 29 september zet ik in mijn agenda! :)

[Beantwoorden]


Door Kikki op 10 september 2013 21:24

Super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 10 september 2013 21:39

Leuk!! Ik heb ook een heleboel ..And Thats Who I Am plaatjes opgeslagen.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 10 september 2013 21:46

Leuke tag! Ik vind modern family ook helemaal geweldig :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 september 2013 22:03

Leuke tag!
Haha dat stukje van Mean Girls.
Ik vind jou lange haar zo gaaaaf <3

[Beantwoorden]


Door Patriecia op 10 september 2013 22:21

Hele leuke tag om te lezen!! Maar vooral ook grappig dat alle plaatjes ook zo op mij van toepassing zouden kunnen zijn!! Behalve de I Wear Glasses dan.. Ik heb geen bril!!

[Beantwoorden]


Door me op 10 september 2013 23:12

Ik ga absoluut mee met dat bleek zijn….zomer en winter roomblank hier en nee, ik wil dat niet veranderen dus zeik er ook dan niet over omgeving. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 september 2013 00:06

Wat heb je weer een bijzonder en mooi artikel geschreven Vera!

Ik herken mezelf in het stukje waarin je aangeeft dat je dingen doet waar eigenlijk een angst voor hebt. Het is moeilijk maar ook heel goed.

Zou je een artikel willen wijden aan je college van vanavond? Wat je geleerd hebt, en jouw kijk hierop.

Dikke knuffel -ooo-

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 september 2013 om 08:50:

Is ook wel moeilijk, vooral gisteravond viel het me toch wel erg zwaar moet ik eerlijk zeggen. Ik ga niets over de college schrijven in een apart artikel, dat vind ik hier niet passen. Ik ga het wel even noemen in zomer/herfst foto’s. Het komt trouwens ook op YouTube! Kun je het ook kijken :ja: Het was erg tof.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 11 september 2013 om 20:58:

Maar wel ontzettend knap dat je toch gaat!

Fijn om te horen dag het een toffe avond was.
Wil je misschien een linkje plaatsen als je een vermelding maakt bij de foto’s? Als je dit niet vindt passen op je blog moet je dat natuurlijk niet doen.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 11 september 2013 00:23

Wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 september 2013 02:18

Ik ben ook heel erg bleek. Krijg vaak de opmerking of ik me niet lekker voel. Of inderdaad waarom ga je niet onder de zonnebank? Ben nu naar Turkije geweest. Voor mijn doen ben ik echt wel bruin. Zo irritant als dan iemand zegt. Heb je wel in de zon gelegen. Ik weet precies waar je het over hebt bij dat plaatje!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 september 2013 06:47

Wat een leuke tag (:!

[Beantwoorden]


Door cmyfashion op 11 september 2013 07:12

Leuke tag ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 11 september 2013 07:24

Oeh, super tof om te lezen haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 11 september 2013 08:00

Dit blijft toch één van mijn favoriete tags. Leuk om te zien welke op jou van toepassing zijn.

[Beantwoorden]


Door Britt op 11 september 2013 08:47

IK vraag me ook altijd af waarom je zo bruin moet zijn! In de winter ben ik ook heel erg bleek, maar ik denk dat je met een goede foundation er nogsteeds prachtig uit kan zien met een witte huid! het heeft ook wel wat…

[Beantwoorden]


Door melissa op 11 september 2013 09:17

Ik zou ook zo graag goed kunen zingen, haha!
En je hebt gelijk hoor, jij bent niet bruin so what?

Leuke tag trouwens

[Beantwoorden]


Door Hilde op 11 september 2013 09:35

Echt een leuke tag :) sommige dingen zijn heel herkenbaar ;)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 11 september 2013 11:12

Wat leuk (of nouja leuk..) om te horen dat jij ook die soort van angst heb, dat heb ik ook!

[Beantwoorden]


Door Iris op 11 september 2013 11:25

Leuke tag! Ik herken er best veel.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 11 september 2013 13:14

Hee grappig, ik heb zo’n board op pinterest met “and that’s who I am” plaatjes en ik zat er toevallig gister nog naar te kijken. Ik heb er een paar tussenstaan die ook hier staan. Leuk om je zo wat beter te leren kennen!

[Beantwoorden]


Door Sabbie op 11 september 2013 14:46

wat een leuke tagg! ^^)
ik blijf het erg knap vinden van je dat je je zo durft bloot te geven en wat betreft je angsten, ik heb zelf ook wel eens paniekaanvallen, ik weet precies wat je meemaakt :-(
Vera, je bent een vrolijke, lieve en spontane meid, en niet vergeten jezelf te blijven.. Want dat unieke in jou maakt wie je bent! :yes:
ik word altijd vrolijk van jou filmpjes, en ik kijk iedere dag wel eventjes op je website.
liefs groetjes Sabrina.

[Beantwoorden]


Door Rivka op 11 september 2013 15:18

Wat een leuke persoonlijke tag! Ik herken me zelf echt in veel dingen hahaaha.
xx

[Beantwoorden]


Door Sanne op 11 september 2013 16:39

Ik herken mezelf ZO in jou(vooral die dingen over grote menigten, dagdromen, lijstjes maken…) ^^)

[Beantwoorden]


Door Judith op 11 september 2013 16:40

Wat een superleuke (&persoonlijke) tag! De keuze van je plaatjes vind ik erg goed en sommige dingen zijn echt heel herkenbaar. ^^)

[Beantwoorden]


Door Melisse op 11 september 2013 17:03

hele leuke tag & mooie plaatjes!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 11 september 2013 18:45

Superleuk om te zien, doordat we weer wat meer over je te weten komen! In sommige dingen herken ik mezelf terug :ja:

[Beantwoorden]


Door samantha op 11 september 2013 18:54

M’n afzuigkap m’n afzuigkap lalalalala! hahhah leuuk!

xoxox

[Beantwoorden]


Door E op 11 september 2013 19:01

Eww ja ik heb ook zo’n hekel aan knuffelen :P
Wat vind je trouwens van kendrick lamar? Ook een beetje in dat genre!
EN DRAKE’S NIEUWE ALBUM IS ON THE WAY!!! =D
Maar heel herkenbaar, veel van de dingen die je hier schrijft! En Phill is gewoon precies mijn vader. Echt zo awkward!!

[Beantwoorden]


Door Nina op 11 september 2013 19:16

Ik herken me in heel veel plaatjes die je hebt uitgekozen! Vooral in het 3e plaatje. Leuke tag Vera!

Lots of Love, Nina

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 september 2013 20:38

Goed dat je zo open bent!

Ik heb het ook met dat afstandelijke, toen ik in de 3e/4e klas zat, vonden mijn vriendinnen het nodig om iedereen een knuffel te geven aan het eind van de pauze. Dat vond ik altijd maar overdreven, je ziet elkaar een paar uur later of de volgende weer. Nu zie ik die vriendinnen soms best lang niet, omdat zij studeren en ik nog op de middelbare zit(ben na de havo nog vwo gaan doen) en dan vind ik het wel oke om ze een knuffel te geven, maar ik denk dat ik me er nooit echt gemakkelijk bij zal gaan voelen. Ook voel ik me heel ongemakkelijk als een vriendin arm in arm met me door de stad wil lopen terwijl we winkelen.

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 september 2013 23:42

Leuke tag Vera! Die ga ik ook op m’n blog plaatsen als je het niet erg vindt…

[Beantwoorden]


Door Lynn op 12 september 2013 12:10

Haha leuk om te zien deze tag! Ik ben ook een enorme dromer en ik ben doooooolll op Modern Family!

[Beantwoorden]


Door Marii op 12 september 2013 12:33

Leuk om je weer een stukje beter te leren kennen. vind jou echt de leukste beautyblogger :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 september 2013 14:49

Wat een leuke manier om meer over je te weten te komen! Ik herken je verhaaltje bij het knuffelen en ongemakkelijk voelen HEEL erg!! :) En nog veel meer eigenlijk, haha :)

[Beantwoorden]


Door Olijfje op 12 september 2013 17:21

Leuke tag! En ik vind het altijd zo leuk hoe open en eerlijk je altijd bent over wat je voelt, denkt enzo.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 12 september 2013 19:17

Leuke tag en leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 12 september 2013 19:58

Ohh ik herken echt zoveel dingen, en dan vooral lijstjes maken. Ik maak echt overal lijstjes van anders word ik helemaal gek. En het geeft ook altijd zo’n goed gevoel als je alles gedaan heb ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 12 september 2013 22:34

Vera, wij hebben zo veel gemeen!!! Ik herken echt heel veel dingen van jou in mezelf wat grappig !!
Leuke tag btw !! :)

[Beantwoorden]


Door TAG: and that’s who I am | erwaseenseenblog op 13 september 2013 10:18

[…] zag deze tag bij Veracamilla.nl en het leek me erg leuk om deze zelf ook te doen. En alhoewel het erg lastig […]


Door Marjolein op 13 september 2013 11:05

Ik vind het ook stom om altijd te knuffelen als ik m’n vriendinnen zie. Maar af en toe heb ik zo’n momentje, dat ik even een knuffel wil geven of een arm om iemand heen wil slaan haha. Ik was vroeger ook nooit heel knuffelig, maar dat is beter geworden naarmate ik ouder werd. Vooral op feestjes als ik wat gedronken heb en er zijn leuke mensen loop ik iedereen te knuffelen hahah.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 13 september 2013 11:25

Hele leuke tag! Waar kan ik dit soort plaatjes met tekst vinden?

[Beantwoorden]


Door Melanie op 13 september 2013 20:51

Leuke tag Vera, ik kreeg er zelfs een beetje kippenvel ofzo van. Ik vind het leuk om wat persoonlijke dingen over je te lezen :-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 13 september 2013 21:07

Super leuk artikel Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Jodie op 14 september 2013 12:27

Wat een leuk artikel! :) je hebt ook echt leuke plaatjes uitgekozen :) ik herken mezelf ook echt vaak in dat soort plaatjes haha

[Beantwoorden]


Door Loeka op 17 september 2013 16:24

Super fijn dat je zegt dat het helemaal niet erg is om bleek te zijn. Ik ben zelf ook best bleek (ik heb een gele ondertoon en heel donker haar, daarom valt het nog meer op denk ik), en ik krijg er continu opmerkingen over, zo vervelend! Heel leuk artikel, goede plaatjes heb je uitgekozen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 september 2013 19:49

Leuk artikel! Volgens mij heb ik zoiets ook wel eens gedaan op m’n blog.

[Beantwoorden]


Door Scha op 7 oktober 2013 16:57

I’m loud en I love rap passen ook helemaal bij mij haha :)

[Beantwoorden]


Door Pauline P op 15 april 2014 21:57

(Ik ben heel erg ver aan het teruglezen, sorry!)
Bijna alles wat jij hier beschrijft is ook op mij van toepassing. Sommige dingen gaan niet over, al doe ik het wel: winkelen op zaterdagmiddag, naar concerten gaan… ik blijf moeite hebben met grote drukte.
Inmiddels weet ik dat het bij mij niet over zal gaan. Want na 45 jaar ben ik er achter gekomen dat ik autist ben. Dat is niet erg, maar het verklaart wèl heel veel. En ik kan er nu voor kiezen om mijn energie niet meer aan dergelijke dingen te verspillen, want ik weet nu dat het nooit over zal gaan. Ik focus me nu meer op de dingen waar ik wèl sterk in ben. En dat zijn er veel, gelukkig…

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 23 september 2014 18:48

Super leuk gedaan. Je hebt me geinspireert. Lfs Priscilla

[Beantwoorden]