OPI Pink Of Hearts 2013

opi_pink_of_hearts01

Overgefladderd vanuit Amerika: OPI Pink Of Hearts. Een kit met twee roze nagellakjes, in het teken van Pink Ribbon. Door de roze kleurtjes, de lieve verpakking en de glitters was mijn heart gelijk geprikkeld. Met aankoop van een setje steun je Pink Ribbon. Een deel van de opbrengst gaat naar dit goede doel toe voor vrouwen met borstkanker.

opi_pink_of_hearts02

opi_pink_of_hearts06

In Amerika is Pink Of Hearts al een aantal jaar een succes. Voor de borstkankermaand oktober wordt er elk jaar een setje gelanceerd. Ikzelf ben niet zo’n fan van de borstkankermaand en het hele Pink Ribbon gebeuren met een glossy magazine en roze bedelarmbandjes. Ik beoordeel deze nagellakjes op de kwaliteit, omdat ik ze er zo leuk uit vind zien.

Is Pink Ribbon een goed doel wat je graag steunt, dan is het natuurlijk mooi meegenomen. Hoeveel er van de opbrengst naar Pink Ribbon toe gaat, en hoeveel daarvan uiteindelijk bij onderzoek naar borstkanker terecht komt, is helaas niet duidelijk.

OPI Pink of Hearts Set € 23,95

opi_pink_of_hearts05

More Than a Glimmer – Pink-ing Of You

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak

opi_pink_of_hearts08

More Than a Glimmer

Een heel bijzonder lakje, met zowel glitters als een mat effect. Er zit subitel een roze kleur in de matte lak, gemixt met glitters in alle kleuren, vormen en formaten. More Than a Glimmer is niet overduidelijk roze, maar kan als topcoat over Pink-ing Of You wel een niets rozer tintje krijgen. Ik vind het niet nodig. Als nagellak alleen is More Than a Glimmer prachtig genoeg.

opi_pink_of_hearts07

Pink-ing Of You

Pink-ing Of You dacht ik te kennen van de Couture de Minnie collectie, maar het is een andere kleur. Helaas dekt Pink-ing helaas niet 100%. De roze Minnie Mouse lak gaf me destijds hetzelfde resultaat. Jammer!

opi_pink_of_hearts04

Een leuk setje, met twee mooie lakjes. Pink-ing of You heeft me niet helemaal overtuigd, maar More Than a Glimmer is wel echt te gek, en samen vind ik ze wel een hele leuke combinatie. Bij de twee lakjes zit ook nog een setje met plaksteentjes en Pink Ribbon logo’s, die je op je nagels kunt plakken voor een grappig 3D effect. Ik heb de steentjes op de foto hierboven op More Than a Glimmer geplakt.

OPI Pink Of Hearts 2013 is volgens mij echt wat voor de fans, maar helaas wel zeer beperkt verkrijgbaar. Het zijn trouwens twee full-size 15ML flacons, mocht je het je afvragen. Check OPI.nl voor meer informatie over de verkoopadressen.

OPI Pink Of Hearts 2013 € 23,95

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 16 september 2013 | 114 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Noa op 16 september 2013 15:04

Die zijn leuk xx <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 september 2013 15:05

*springt op haar fietst en racet naar de stad* hebbenhebbenhebben!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 16 september 2013 15:06

More Than A Glimmer is echt prachtig! Ik was ook aan het denken om deze aan te schaffen… maar ik weet nog niet wat ik doe. Van de ene kant is het natuurlijk wel zo dat een gedeelte van mijn geld naar een goed doel gaat ( :yay: ) maar van de andere kant kan ik het geld misschien ook beter ergens anders aan besteden, aangezien ik van Pink-ing Of You niet héél warm loop… Beetje dubbel.

[Beantwoorden]


Door Puck op 16 september 2013 15:06

Oehhh leuk! XXX
Die roze prachtig en een goed doel, I LOVE IT!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 16 september 2013 15:07

Pinking of you doet me ook een beetje denken aan Pink Friday. Die top coat is heel leuk en uniek:)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 september 2013 15:17

Dat je niets met de borstkankermaand hebt valt bij mij eerlijk gezegd in verkeerde aarde..

Verder vind ik de lakjes wel leuk!

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 16 september 2013 om 15:41:

K vond dat juist eens een verademing om te lezen. Als je weet hoe omstreden pink ribbon is en wat een gedoe er een aantal jaar terug was over de organisatie kun je als kritische burger eigenlijk niet meer met goed fatsoen voor alle poeha eromheen zijn. Los daarvan is kanker natuurlijk heel naar, maar dat geldt zeker niet alleen voor borstkanker en het is een beetje raar om één soort eruit te lichten omdat die appeleert aan allerlei sentimenten die goed te vermarkten zijn.

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 16 september 2013 om 16:31:

Inderdaad! Ik weet zeker dat Vera onderzoek naar borstkanker steunt, maar Pink Ribbon schenkt maar een heel klein deel van hun winst daadwerkelijk aan onderzoek naar borstkanker. De rest blijft aan de strijkstok hangen… Zelfs KWF kankerbestrijding heeft met ze gebroken.

[Beantwoorden]

R3 antwoordt op 16 september 2013 om 16:51:

Ik vind de aandacht voor kanker heel goed, maar heb onderhand weinig vertrouwen in bepaalde organisaties en hetgeen wat zij met het geld doen. Het is voor mij nog allemaal te vaag en loop om die reden niet bepaald warm voor het pink ribbon gebeuren.

Vicky antwoordt op 16 september 2013 om 18:30:

R3, ik ben 18 en een ambassadeur van Pink Ribbon. Ik heb hiervoor gekozen omdat twee jaar geleden mijn moeder is overleden aan borstkanker. Ik vind het erg jammer dat je dit soort uitspraken doet over de stichting, terwijl je op de site heel duidelijk kan lezen waar het geld naar toe gaat (slechts 1 procent gaat naar de eigen organisatie). Dat KWF met ze heeft gebroken is niet waar.
Ik begrijp dat je, doordat Pink Ribbon zo negatief in het nieuws is geweest, misschien wat twijfelt over Pink, maar ik zou het fijn vinden als je de volgende keer als je zoiets over ons roept eerst even zelf nazoekt wat de cijfers zijn in plaats van de media na te praten.
Los daarvan mag je natuurlijk je eigen mening vormen over hoe Pink Ribbon te werk gaat!

Vicky

Vicky antwoordt op 16 september 2013 om 18:32:

En deze reactie was gericht naar Marieke in plaats van naar “R3” :)


Door Vanessa op 16 september 2013 15:18

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Jill op 16 september 2013 15:18

Ik vind dat er een mooi idee achter zit maar de nagellak vind ik geen 23 euro waard. :/

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 september 2013 15:19

Mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door MYK op 16 september 2013 15:20

Leuk, maar niet geweldig/apart…

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 16 september 2013 15:21

Echt een héél leuk setje! Zelfs indien de roze niet helemaal dekt, heb ik toch echt een verlangen om dit setje te kopen hoor! Ik ben zo’n typische fan die dit helemaal geweldig vind namelijk:D! Als ik daarmee ook nog Pink Ribbon steun, dikke prima:D! Ik hoop dat ik er eentje (setje) kan bemachtigen!

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 16 september 2013 om 19:46:

sluit ik me heeeeeeeeeelemaal bij aan!

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 16 september 2013 om 22:29:

Ik ook, hihi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 september 2013 15:21

Goed dat ze dit doen voor de borstkankermaand doen mijn tante is daaraan overleden helaas. Ik vind de kleurtjes ook super leuk, maar best wel duur.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 september 2013 15:23

Ik vind het een erg leuk setje :) En een heel goed duur!

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 16 september 2013 om 15:23:

*doel bedoel ik in plaats van duur..

[Beantwoorden]


Door Melanie op 16 september 2013 15:25

Mooie lakjes én super dat het voor een goed doel is!

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 16 september 2013 15:27

Op de foto zien beide lakjes er erg mooi uit vind ik!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 september 2013 15:27

Echt goed dat ze een deel van de opbrengst naar het goede doel doen. De lakjes zien er goed uit, jammer dat het roze lakje niet zo heel goed dekt, maar toch vind ik hem wel wat hebben.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 16 september 2013 15:31

Jammer dat je niet zo van de Pink Ribbon bent, maar hè, ieder zijn ding en daar respecteer ik je ook in.
Verder zijn het hele mooie lakjes, ze zijn alleen nog niet te koop in het Douglas filiaal waar ik stage loop en ze kunnen me ook niet vertellen óf deze set komt. Even op en neer naar de Bijenkorf is voor mij helaas ook niet te doen, dus misschien volgend jaar beter.

Weer een heel leuk artikel en mooie foto’s! ^^)

Liefs, Cynthia

[Beantwoorden]


Door Josianne op 16 september 2013 15:32

Ik vind het een heel leuk setje, maar wel aardig aan de prijs helaas…

[Beantwoorden]


Door Minke op 16 september 2013 15:39

Super mooi!

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 september 2013 15:39

Vind ze er leuk uitzien! maar vraag me af hoeveel er werkelijk naar onderzoek gaat.. ik denk niet veel om eerlijk te zijn.. kijk maar naar al die promotie en fancy feestjes voor bn-ers die worden georganiseerd

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 september 2013 15:42

Jammer dat het setje zo prijzig is en er maar 1 lakje inzit wat echt bijzonder is. More than a Glimmer zou ik wel kopen als deze apart verkrijgbaar zou zijn.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 16 september 2013 15:42

Wat een schattig setje, leuk!

[Beantwoorden]


Door Hester op 16 september 2013 15:45

Ik vind het idee op zich leuk en de nagellakjes zijn ook mooi en ‘voordelig’ in deze combinatie, maar ik heb het er toch niet voor over… Dan zoek ik liever zelf twee mooie lakjes uit. In de zin ‘Helaas dekt Pink-ing helaas niet 100%’ staat trouwens twee keer ‘helaas’, dat staat een beetje raar.

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 september 2013 15:46

Lovely glitterlakje!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 16 september 2013 15:50

Ik vind ze echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 16 september 2013 15:51

Op schiphol heb ik in alle winkels gekeken voor ik op vakantie ging (had het setje op fb voorbij zien komen bij OPI), maar dit setje hadden ze helaas nergens.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 16 september 2013 15:53

Leuk setje, maar jammer dat de roze kleur niet helemaal dekt.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 september 2013 15:55

Het zijn beide prachtige lakjes en ik wil ze graag toevoegen aan mijn stash, aangezien ik deze twee nog niet heb. Het is een mooie gedachten dat OPI hieraan mee doet. Ik meen gelezen te hebben dat er maar € 1,- gaat naar Pink Ribbon en dat vind ik persoonlijk wel erg weinig…

[Beantwoorden]


Door Sloth TV op 16 september 2013 15:58

Goed van OPI dat ze Pink Ribbon zo steunen, maar ik vind de lakjes niet zo… Jammer!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 16 september 2013 16:02

Ik vind de lakjes niet zo geweldig, zeker voor dat bedraag niet. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Silvy op 16 september 2013 16:03

Leuke lakjes! ^^

[Beantwoorden]


Door Céline op 16 september 2013 16:07

wat een ontzettend, heerlijke kleurtjes! ik mis een swatch van de twee over elkaar? maar dut heeft toch wel een hoog hebben gehalte.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 september 2013 16:13

Wat een leuk setje! Zelf steun ik al jarenlang Pink Ribbon door diverse dingen te kopen. Ik vind het wel een hele mooie organisatie, ik heb daarentegen weer niets met een heleboel andere organisaties. Ik vind de More Than a Glimmer echt een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 september 2013 16:23

leuk, vooral de glitters.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 16 september 2013 16:24

Jammer dat je niet zo van Pink Ribbon bent. Ik vind borstkankermaand en PR juist echt super goed. Dit verpestte het artikel voor mij wel een beetje. Maar, ieder zijn eigen mening natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 september 2013 16:30

Ik vind de lakjes wel erg mooi! Zeker in combinatie lijkt het me prachtig! <3 Een Barbie-roze basis met een overdosis aan glitter… Daar zeg ik nooit nee tegen!

[Beantwoorden]


Door Carine op 16 september 2013 16:34

Vind ook dat Vera het een beetje ongelukkig heeft uitgedrukt. Zit vast iets meer nuance achter.

Maar niet iedereen hoeft in oktober helemaal los te gaan met Pink Ribbon acties. Zeker vanwege de controverse er omheen. Kanker is een ontzettend nare ziekte, dat zal niemand ontkennen maar het is nu zo’n hype dat oktober helemaal pro-Pink Ribbon en dat iedereen daar maar aan mee moet doen. Alsof je niet in juni ook je geld mag storten voor het KWF/Kika/whatever.

Ik ben absoluut voor awareness, allemaal alsjeblieft jezelf onderzoeken en als je geld over hebt, dan is dat fijn als je dat wil storten voor kankeronderzoek maar het gaat mij ook iets teveel over alle spullen die je dan ineens moet kopen waarvan erg onduidelijk is wat er uiteindelijk naar de stichting gaat.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 16 september 2013 16:47

mooie lakjes!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 16 september 2013 16:48

Mooie lakjes! Vooral die eerste is best bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 16 september 2013 16:55

Mooi, maar ik vind ze niet echt heel geweldig.

[Beantwoorden]


Door Nena op 16 september 2013 17:06

Ik heb hem al in de winkel gezien. Ik weet wel niet meer exact waar, ik denk in de Sephora in Rome… De glitter is echt leuk hé :)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 16 september 2013 17:13

Ik vind More than a glimmer echt prachtig! En pinking of you vind ik toch ook wel wat hebben, van die zoete, lieve rozes :)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 16 september 2013 17:18

Ongeveer een jaar geleden kocht ik Pink-ing Of You in Amerika, ik wist niet dat hij bij de Pink Ribbon actie hoorde, haha! Ik vind het ook jammer dat hij zo slecht dekt maar de kleur is zo mooi <3

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 16 september 2013 17:22

Beide lakjes zien er mooi uit! En er zit ook nog eens een mooie gedachten achter

[Beantwoorden]


Door Valérie op 16 september 2013 17:26

Je blog maakt me blij Vera!

[Beantwoorden]


Door charile op 16 september 2013 17:29

heel mooi :D

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 16 september 2013 17:30

Ik vind het een goed initiatief van OPI! Maar, ik zet er wel mijn vraagtekens bij. Want, er wordt gesproken over een deel van de opbrengst, maar er gaat in werkelijkheid maar één euro van dit setje naar Pink Ribbon. Steun je daarmee een organisatie?! Hmm, ik vraag het me af…Ik geef liever een x-bedrag rechtstreeks aan een stichting.
Vera, ik vind het ontzettend goed dat je dit artikel schrijft en het is ook zeker niet aanvallend bedoeld! Dit is mijn mening en ik hoop dat jij en anderen die kunnen waarderen.

[Beantwoorden]


Door Alies op 16 september 2013 17:32

Wat een mooie lakjes, ik ben echt jaloers!

Liefs,
Fashialies

[Beantwoorden]


Door Mar op 16 september 2013 17:39

Wauw! Ga hem zeker halen. :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 16 september 2013 17:40

Mooie lakjes! En het is natuurlijk mooi meegenomen dat je er ook nog een goed doel mee steunt!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 september 2013 17:55

Ojaaa, binnenkort is natuurlijk weer de Pink Ribbon maand! Mooie nagellak is het :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 september 2013 17:57

Superleuk setje! Vooral die glitters vind ik amazing <3

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 16 september 2013 18:12

Super leuke lakjes !

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 september 2013 18:21

Wat een geweldig leuk setje! Ben zelf alleen meer van de échte budget nagellakjes. Leg niet zo snel 23 euro neer voor twee lakjes. Ook al zijn ze o-zo gorgeous. X

[Beantwoorden]


Door Manuela op 16 september 2013 18:21

Wauw, wat een prachtige lakken, en wat een mooie foto’s weer!
Vera, ga je ook nog een review schrijven over de catrice ultimate shine gel color lipsticks?

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 16 september 2013 18:25

Ik heb dit setje al meerdere malen voorbij zien komen en vind hem echt prachtig! Vooral het roze kleurtje is super.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 september 2013 18:34

Jammer van het roze kleurtje maar het glitter lakje is gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 september 2013 18:36

Ik vind ze echt helemaal mooi! Gaaf joh!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 16 september 2013 18:38

Oeh leuk! Die roze kleur lijkt erg op een lakje wat ik heb van O.P.I. namelijk ‘If you moust, you moust’.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 16 september 2013 18:47

Ik heb een grote liefde voor OPI, maar deze sla ik over.

[Beantwoorden]


Door Laartje op 16 september 2013 18:51

:wow: die met glitter i :yes: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Bonita op 16 september 2013 18:53

Wauw, prachtig. Ik vind de roze wel leuker dan de glitter, maar smaken verschillen :). x

[Beantwoorden]


Door beautytalk op 16 september 2013 18:55

Mooie lakjes! Ik ben wel van plan dit setje te kopen!
Eefje

[Beantwoorden]


Door Summer op 16 september 2013 19:07

Erg mooi! Ik vind het doel achter deze lakjes zo fantastisch!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door fleur op 16 september 2013 19:45

Mooi! bij mijn moeder is een knobbeltje ontdekt en ze gaan het morgen onderzoeken. Ben er echt misselijkmakend zenuwachtig van!

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 16 september 2013 om 22:26:

Sterkte, wat naar:(.. Je bent niet alleen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 september 2013 19:45

Ik stond echt te wachten op deze lakjes…. Maar vind het best tegen vallen :( had gehoopt op een prachtig dekkende glitterlakje ofzoo :/ beetje jammer ;(

[Beantwoorden]


Door Jana op 16 september 2013 19:47

Erg mooi glitterlakje :) x

[Beantwoorden]


Door Sofie op 16 september 2013 19:47

Heerlijk duo! Volgens mij is de topcoat ook mooi over een donker lakje :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 16 september 2013 19:51

Dat lakje vind ik echt geweldig! Maar natuurlijk steun je Pink Ribbon niet, het grootste deel gaat naar de baas zelf. Dat was vorig jaar nog op het nieuws geweest! Het is nooit bij Pink Ribbon aangekomen dat geld.

Hetzelfde met de armbandjes van de Etos precies hetzelfde verhaal, het grootste deel ging naar de baas zelf toe. En de rest weten ze nog steeds niet. Bij Pink ribbon is echter nooit geld aangekomen, heel triest maar wel waar. Wil je echt zo iets steunen, maak dan gewoon geld over dan weet je meteen dat het écht aankomt.

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 september 2013 19:54

Dat glitterlakje is mooi! Jammer dat de dekking van die roze niet goed is.

[Beantwoorden]


Door Gayana Laura Emilia op 16 september 2013 19:54

Pink Ribbon steun ik zeker, (love) heb ik ook gedaan met mijn stijltang . Die roze nagellak spreekt mij het meest aan :yes:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 september 2013 19:55

Pink-ing of you heb ik ook, die is echt mooi! xxx

[Beantwoorden]


Door Mira op 16 september 2013 20:07

Leuke lakjes! Ik hoop dat ze m in Utrecht nog hebben want bij mijn in de stad niet:(

[Beantwoorden]


Door Esmée op 16 september 2013 20:18

Wat een mooi setje. Ik zou hem door deze actie richting pink ribbon veel sneller kopen dan een standaard setje. (:

[Beantwoorden]


Door Antoinet op 16 september 2013 20:41

Wat een schattige lakjes! :)

Liefs
Antoinet

[Beantwoorden]


Door Seva op 16 september 2013 20:58

Vaak gaat er maar 1,- naar de stichtingen toe.. Dit is wat niemand weet en ook niemand hoort te weten, er zijn een aantal medewerkers van winkels die het weten maar vaak ook niet.. als je gaat navragen zeggen ze altijd; een deel van de opbrengst.. maar niets is minder waar.. het is een verkooptruc!

niet om pink ribbon aan te vallen, want ik heb het over stichtingen en goede doelen in het algemeen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 16 september 2013 20:59

wat een mooie lakjes!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 16 september 2013 21:52

Vera, ik wil wel even zeggen dat ik het heel knap en goed van je vind dat jij je mening over Pink Ribbon geeft. En ik deel die mening met jou. Bij mij in de familie hebben veel mensen borstkanker gekregen en een verhoogde kans erop ivm een erfelijk gen. Pink Ribbon brengt borstkanker weliswaar onder de aandacht, maar ik vind dat dat geld dan ook wel echt naar de onderzoeken moet gaan.

[Beantwoorden]


Door melanie op 16 september 2013 22:05

mooie lakjes en dat glitter lakje :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 16 september 2013 22:12

Oh, love them both! De kleuren vind ik echt prachtig, jammer van de dekking natuurlijk… maar god damn, die kleur! (love)

[Beantwoorden]

Willemijn antwoordt op 16 september 2013 om 22:24:

Wauw! Weet iemand waar ze te koop zijn in de buurt van Utrecht? Wil ze heel graag hebben!

[Beantwoorden]


Door Lies op 16 september 2013 22:35

Het setjes vind ik heel erg leuk! Ik zou hem alleen niet kopen omdat ik er dan een goed doel mee steun, maar alleen omdat ik iets en in dit geval een setje leuk vind. Ik ben zelf namelijk ook niet zo fan van de borstkankermaand en Pink Ribbon ondanks dat mijn oma bijna 2 jaar geleden borstkanker heeft gehad. Ik vind het geweldig dat ze er onderzoek naar doen en snap dat dat geld kost, maar ik vind dit gewoon een beetje teveel heisa eromheen.

[Beantwoorden]


Door Louise op 16 september 2013 23:06

Wat fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die de hele borstkankermaand niets vind! Mijn moeder heeft zelf ook borstkanker gehad, maar zo’n maand vind ik echt overdreven. Ook kloppen veel van die acties ook niet. Mijn moeder vertelde net bijvoorbeeld dat ze bij de Hunkemöller eens BH’s hadden hangen met van die roze strikjes, dus mijn moeder was geïnteresseerd en liep erop af. Ze dacht dat het speciale BH’s waren voor mensen met maar één borst… dat bleek niet zo te zijn. Het waren gewone BH’s. Erg jammer. Want wat heeft iemand er dan die borstkanker heeft gehad? Nee sorry, die maand slaat echt nergens op. Het onder de aandacht brengen vind ik prima, maar het gaat echt te ver en met nuttelose dingen (voor de personen die borstkanker hebben gehad).

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 september 2013 00:41

De lakjes zijn wel leuk, maar ik snap wel wat Vera bedoelt met dat ze de borstkankermaand niks vindt; ik bedoel, iedereen koopt nu massaal die lakjes en denkt daarmee te steunen maar er gaat echt maar een heel klein deel naar kankeronderzoek. Als je écht wil helpen maak dan gewoon rechtstreeks geld over. Dat is mijn mening en ik denk dat Vera het ook ongeveer zo bedoelde ?:)

[Beantwoorden]


Door Celine op 17 september 2013 01:14

Stond van de week toevallig nog met mijn pink ribbon armbandjes in mijn handen.. ^^)
Super leuk idee die lakjes!
Ik vind ze helaas niet heel erg spectaculair. Maar dat maakt het ook wel weer draagbaar. En dat je een goed doel steunt door ze te kopen is natuurlijk ook een fijn idee. :$

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 september 2013 12:50

Mooie kleuren, zeker voor de komende winter

[Beantwoorden]


Door kelly op 17 september 2013 12:56

echt leuke kleurtjes, ik zou ze ook wel willen hebben.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 17 september 2013 13:08

Ik vind het een schattig setje. Leuk om aan je stash toe te voegen en gelijk een goed doel te steunen!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 17 september 2013 13:56

Ik vind het hele gave lakjes en een goed doel maar ik vind het echt te veel geld voor twee lakjes! Toch wil ik ze stiekem erg graag hebben!

[Beantwoorden]


Door Robin op 17 september 2013 14:34

’t Zijn mooie lakjes en dat het naar een goed doel gaat is een mooie betekenis. Maar mijn vraag blijft altijd hoeveel gaat daadwerkelijk naar dat doel toe. Ik twijfel of ik het ga kopen, aangezien je soortgelijke lakjes ook goedkoper kunt krijgen.

[Beantwoorden]


Door Tesed stuff op 17 september 2013 14:57

wauw wat een mooie nagellakjes

Neem een kijkje op
testedstuff.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Emm op 17 september 2013 17:18

Ben gek op OPI en deze zijn ook leuk

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 17 september 2013 17:40

More Than A Glimmer vind ik echt fantastisch. Ik zou ‘m alleen liever apart kopen, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Pinking Of You vind ik niet zo heel bijzonder namelijk…

[Beantwoorden]


Door Mira op 17 september 2013 19:14

Weet niet zeker of iemand dit al gezegd heeft maar er gaat €2 per setje naar de stichting..

[Beantwoorden]


Door Leila in Wonderland op 17 september 2013 21:19

Super leuk setje! Die roze is echt heel mooi <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 september 2013 21:57

More than a Glimmer is echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 17 september 2013 22:41

Mooi setje!
Pink-ing Of You vind ik prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 17 september 2013 23:40

Vind de glittertjes niet zo mooi, het roze lakje is wel heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door charmaine op 18 september 2013 15:36

Wauw! Sowieso ziet het zetje er erg schattig uit! En toen ik naar de nagelakjes keek, zag dat er ook nog is leuk uit! Echt heeel leuk deze!!!!

[Beantwoorden]


[…] te vragen voor borstkanker. Oktober is namelijk standaard borstkankermaand. Kijk op bijvoorbeeld veracamilla.nl voor swatches van de lakjes. I think they’re gorgeous! Zo maak je een paardenstaart met […]


Door Nagelstudio Vathorst Amersfoort op 25 september 2013 19:55

:wave: Nagelstudio Vathorst heeft ze op voorraad!!! wel eerst even bellen 06-10339384
see you (love)

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 1 oktober 2013 16:03

Ik vind het een mooi setje! Echter heb ik pink-ing of you zelf, maar hij lijkt op jouw foto echt vele malen donkerder? Maar dan ook echt een stuk meer bubblegumroze en de pink-ing of you die ik heb is iets donkerder dan french manicure-roze!

[Beantwoorden]


Door Margo op 16 oktober 2013 23:30

Meisjes! Heeft een van jullie tips over waar ze in Utrecht of Amsterdam te koop zijn? :$

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Thyrza op 10 februari 2014 16:07

@Margo
Je kunt OPI kopen bij beautysalon day and night in Amsterdam. Hele fijne beautysalon, bij day and night in amsterdam laat ik ook altijd mn gelcolor opi zetten :)
http://www.schoonheidssalonamsterdam.nl/

[Beantwoorden]


[…] De lak op mijn nagels is OPI More Than a Glimmer. […]