Twitter Question #129

twitter_question01

Het raken van de ‘pan’, een klein stukje metaal wat zichtbaar wordt; de bodem zien. Het blijft een ding onder beautybloggers en beautybloglezers. Pan p0rn! (op een breez@h manier geschreven omdat ik geen ruzie wil met Google), je vindt het fantastisch omdat het jou met je mega collectie eindelijk lukt wat op te maken, of je vindt het verschrikkelijk omdat het einde in zicht is van je favoriet oogschaduw. Ik vroeg je op Twitter: bij welke producten heb jij pan geraakt?

twitter_question02

Doordat ik zoveel heb en ook zoveel test, kom ik soms nauwelijks toe aan mijn favoriete producten. Pan raken voor mij is dus extra speciaal. Ik heb de (slechte) gewoonte om wanneer ik pan geraakt heb, het product nauwelijks nog te gebruiken. Het product is bijna op en dat wil ik niet, en dus bewaar ik het voor wanneer het écht nodig heb. En zo komt het dat ik 3 halflege gezichtspoeders heb… Na vandaag ga ik toch maar eens bezig met die op maken.

Van de MAC oogschaduw in het zwarte doosje (Extra Dimension Eye Shadow A Natural Flirt) vind ik het trouwens het ergst dat de pan te zien is. Dat was een Limited Edition en misschien wel de mooiste oogschaduw die ik in mijn bezit heb.

De foto’s in de collage zijn van jullie en daarin zijn ook veel gezichtspoeders te zien. Van dure en goedkope merken. Ook kwamen veel MAC oogschaduws en Naked paletten voorbij. Blushes zag ik het minst. Ik heb ook nog maar één keer pan geraakt bij een blush, een babyroze van Maybelline.

Bij welke producten heb jij pan geraakt?

PS: je kunt een foto uploaden via bijvoorbeeld imageshack.us en deze in je reactie plaatsen.

Twitter.com/veracamilla
Instagram.com/veracamilla

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 18 mei 2013 | 136 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Juliette op 18 mei 2013 16:01

Pan! Ik haat het zo diep, zo jammer om te zien dat één van je mooiste producten opgaat haha. :@ Pan heb ik geraakt in mijn superfijne L’Oreal True Match powder en ook al in mijn minerale poeder van Maybelline. Balen! Maar wat ik nog erger vind is een nagellak die leeg is, dat moet wel een mooie kleur geweest zijn! :$ Ik moet er ook niet aan denken dat ik ooit de pan raak in mijn Naked basics palette.

[Beantwoorden]


Door Rani op 18 mei 2013 16:02

Een heel oud oogschaduwpallet ^^)

[Beantwoorden]


Door Pretty op 18 mei 2013 16:02

Zozo, jij verslijt wat make-up ! x

[Beantwoorden]

Pretty antwoordt op 18 mei 2013 om 16:03:

&& een pallet dat ik had gekregen toen ik een jaar of 4/5 was ;)

[Beantwoorden]


Door Cézanne op 18 mei 2013 16:02

Wat een leuk artikel !

[Beantwoorden]


Door Meike op 18 mei 2013 16:03

Leuk artikel, superleuk met die foto’s! Ik haat het op pan te raken, vooral bij de allerfijnste producten… :(
xxx

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 18 mei 2013 16:04

Ik heb op dit moment een pan in mijn gezichtspoeder van Maybelline (zeker een rondje met een diameter van 2,5 cm op het moment) én ik heb de bodem geraakt in mijn LE highlighter van Catrice :-( Niet leuk, ik vind het een prachtige highlighter en nergens meer te vinden. En dat was het ongeveer wel denk ik! Ik wissel meestal naar een ander product nét voordat ik de pan raak, niet zo’n goede gewoonte!

[Beantwoorden]

celine antwoordt op 18 mei 2013 om 17:24:

welke highlighter bedoel je?

[Beantwoorden]


Door Aniek op 18 mei 2013 16:08

Ik alleen nog maar bij het concealer palette van catrice en bij een poeder van catrice!

Xx

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 mei 2013 16:11

Het concealer palette van Catrice & en gezichtsmoeder van Maxfactor.

ps, winactie op mijn blog (:

[Beantwoorden]

Cheryl antwoordt op 19 mei 2013 om 16:57:

Gezichtsmoeder?? :D

[Beantwoorden]

Nina antwoordt op 19 mei 2013 om 17:21:

Hahaha, gezichtspoeder* sorry :P

[Beantwoorden]


Door Silke op 18 mei 2013 16:12

in mijn catrice camaflage creme zit pan!!
hahaha

[Beantwoorden]


Door Sammie op 18 mei 2013 16:13

Finishing pouder ^^

[Beantwoorden]


Door Isabel op 18 mei 2013 16:15

Het is zo jammer als je kan raakt! Maar ja, het betekent wel dat je m fijn vind.

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2013 16:17

Haha geloof het of niet. Maar 1 product met een pan… en dat is een blush! Mac springsheen.

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 18 mei 2013 16:17

Heel leuke TQ! Ik heb de pan geraakt bij de Sephora compact powder!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 18 mei 2013 16:18

Aaah, mijn Mac poeder zit er tussen.. Hij is nu wel echt op!

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 18 mei 2013 16:19

Leuk geschreven! Ik vind het ook altijd zo erg als het product zo fijn is. Vooral bij oogschaduws gebeurt het me best vaak!

[Beantwoorden]


Door Milou op 18 mei 2013 16:20

Ik heb bij de Rimmel bronzer een pan! Is ook echt wel logisch met dit weer …. pffff :ja: :shit:

[Beantwoorden]


Door Moniek op 18 mei 2013 16:21

Ik vind het altijd leuk om de pan te raken! Toch is het ook wel weer jammer, zeker bij LE producten.
bij website heb ik een foto ingevoegd van een paar producten met pan. Inmiddels zit er ook flinke pan in Push Up van Too Faced en is de Catrice poeder op. Dit is lang niet al mijn pan, ik heb ook best veel pan in blushes.

[Beantwoorden]


Door Silvy op 18 mei 2013 16:21

In mijn allround concealer palette van Catrice heb ik al wat pans geraakt. Ik haat het als ik de pan zie, dat betekent dat ik binnenkort weer met mijn portemonnee op stap moet, haha.

[Beantwoorden]


Door Martina op 18 mei 2013 16:22

Ik baal er vooral van bij dure producten of producten die je niet zo makkelijk opnieuw kan kopen…

[Beantwoorden]


Door Sanne - xminimuis op 18 mei 2013 16:22

Volgens mij is bij mij ook het enige product waarbij ik de pan heb geraakt een gezichtspoeder.. Ooh nee, ook mijn eerste oogschaduwpaletje van Action!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 mei 2013 16:23

Leuke TQ weer, ook met die foto’s erbij! Ik raak eigenlijk vooral pan bij compact powders en in de Sleek palettes!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 18 mei 2013 16:23

ik heb ook in 3 gezichtspoeders pan geraakt :D 2 MSF en 1 Blot powder, alledrie van MAC

[Beantwoorden]


Door Dita op 18 mei 2013 16:27

een kleur uit het too faced natural palette en mn poeder van rimmel. Helaas viel die afgelopen week dus die heb ik nu niet meer.

[Beantwoorden]


Door Alette op 18 mei 2013 16:28

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik gewoon nog nooit pan heb geraakt :O Een pan-virgin ;)
Mijn collectie is aardig groot en ik wissel ook best wel in welke producten ik gebruik en zo komt het dat ik gewoon nog nooit een product (in poedervorm) heb opgemaakt. Erg eigenlijk

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 mei 2013 16:31

Wat een leuke!
Ik heb pas nog de pan geraakt in mijn wenkbrauw poeder..
En heb al heel lang een mega grote pan in mijn gezichtspoeder van mac, heb intussen ook wel al een nieuwe gekocht maar kan toch niet stoppen met gebruiken. Ik MOET en ZAL het aller laatste kleine beetje eruit krijgen, haha!

[Beantwoorden]


Door julia op 18 mei 2013 16:33

Ik heb alleen nog maar bij een Clinique gezichtspoeder de pan geraakt. Maar het is nog maar een ieniemini rondje dus hij gaat nog wel even mee, aan de buitenkanten is zelfs de textuur nog te zien van hoe die helemaal ongebruikt was. Ik kan me niet herinneren wat ik dacht toen ik de pan raakte, dus het heeft niet zoveel indruk gemaakt. ^^) Wanneer ik bij mijn Naked2 palette de pan ga raken zal ik misschien toch wel even een beetje balen, sowieso omdat het dan waarschijnlijk mijn favo kleur is die het eerst op gaat raken. :/ En de oogschaduwtjes zijn al zo klein in dat palette.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 18 mei 2013 16:33

Ik heb 4x de pan geraakt in mijn Sleek Storm palette, haha. Een keer in drie van de vier oogschaduws van een quatro van Miss Sporty. :3
Mijn moeder is echt ontzettend goed in de pan raken. Ze heeft echt heel vaak oogschaduws helemaal opgemaakt.

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 mei 2013 16:38

Ik heb nog nergens pan in geraakt! yay ^^)

[Beantwoorden]


Door lot op 18 mei 2013 16:38

Ik heb in hele lichten kleuren oogschaduw het snelste pan geraakt. Maar dat zijn meer van die highlight kleuren, die overal goed bij staan.

Ook had ik het idee dat ik nooit mijn blushes op ging maken. En daarna ben ik er maar een stuk royaler mee omgegaan, gewoon lekker met je kwast erdoor heen sweepen (natuurlijk niet met donkere kleuren). Ik wil af en toe ook wel weer eens iets nieuw namelijk;). Maar dan heb ik liever ook wel iets op. Ook gebruik ik nu elke dag blush, gaat het ook al een stuk sneller mee;).

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 mei 2013 16:40

ik heb echt een mega pan in mijn translucent powder van Essence. ik heb zo’n vermoede dat het tot eind van de maand volhoudt haha

[Beantwoorden]


Door Mirte op 18 mei 2013 16:40

Ik heb echt een mega MEGA pan in m’n Rimmel Stay Matte Powder. Ik kan alleen nog maar langs de randjes met een oogschaduwkwastje de poeder eruit halen haha. Verder heb ik wat pans in oogschaduws én in een blush.
Ik hou van pan raken, omdat dit betekent dat ik binnenkort een nieuw ‘vers’ product kan kopen.

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 mei 2013 16:40

Ik eerlijk gezegd alleen bij mijn Wet n Wild wenkbrauwpoeder, voor de rest heb ik gewoon zoooooveel make-up dat ik nooit pan raak :/ ook omdat ik heel vaak dingen laat liggen als ik zie dat er een deukje in zit. Of ik koop gewoon te vaak nieuwe dingen.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 mei 2013 16:43

Met mijn collectie en koop-verslaving denk ik niet dat ik ooit de pan zou raken van iets anders dan matterende poeders. Tot dusver heb ik de pan geraakt op twee poeders van Manhattan en eentje van e.l.f.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 18 mei 2013 16:44

Ik heb pan geraakt bij m’n Rimmel London natural bronzer en wenkbrauwpoeder van Catrice ;-)

[Beantwoorden]


Door Feline op 18 mei 2013 16:46

Als ik eerlijk ben vond ik de vorige Twitter Questions leuker, dus met de tweets en niet met de foto’s. :+ Verder vind ik je blog nog steeds heel leuk om te lezen en die foto die je maakt zijn echt prachtig !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 mei 2013 om 16:56:

Dankjewel Feline! Kun je ook uitleggen waarom?

[Beantwoorden]

Ven antwoordt op 18 mei 2013 om 20:47:

Ik ben het met Feline eens, ik vond de vorige Twitter questions leuker omdat je toen ook de mening van andere kon zien.

[Beantwoorden]

Zoë antwoordt op 18 mei 2013 om 22:59:

Het zou inderdaad leuk zijn als je ook wat reacties van anderen eronder plaatste. Of bijvoorbeeld wat instagram foto’s van anderen! Verder wel super leuk zo!! Echt

[Beantwoorden]

Ailin antwoordt op 19 mei 2013 om 01:49:

Daar ben ik het ook mee eens:)


Door michella op 18 mei 2013 16:46

in mijn concealer :@ :@

[Beantwoorden]


Door Sofia op 18 mei 2013 16:50

Waaauw Vera wat is je layout van de site mooi geworden! Ik kom net terug van een weekje Rome dus ik heb nog genoeg te lezen. Top!

[Beantwoorden]


Door Panner op 18 mei 2013 16:54

ik vind het helemaal niet erg!
juist leuk, want als het dan helemaal op is kun je weer een mooie nieuwe kopen.
Zo kun je het dus ook bekijken :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 mei 2013 16:57

Ik raak de pan van mijn Mac poeder al een poosje. :(((

[Beantwoorden]


Door Imke op 18 mei 2013 16:57

Ik heb al in meerdere gezichtspoeders, bronzers en wenkbrauwpoeders pan geraakt want daarvan gebruik ik zowat altijd elke dag dezelfde, van die producten vind ik het ook niet erg (eerder fijn dat ik weer een mooie nieuwe kan halen). Wel zie ik er een beetje tegenop dat ik binnenkort (vrees ik) pan ga raken in mijn naked2 palet in bootycall, ik hou zo van die kleur en die is voor zover ik weet ook niet los te loop :( Maarja pan raken houdt me niet tegen om dingen niet meer te gebruiken, het is jammer maar ik vind het zonde om mooie spullen daardoor niet meer te gebruiken er is nog genoeg ander moois!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 18 mei 2013 16:57

Wauw wat gaaf om te zien met die foto’s! Ik heb ook de neiging om het meteen niet meer te gebruiken als ik de pan heb geraakt..

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 18 mei 2013 17:03

Ik vind deze vorm van TQ erg leuk, maar vind het wel jammer dat de ingestuurde foto’s maar zo klein worden weergegeven.. Klein tipje!

Verder heb ik laatst een blush helemaal opgemaakt.. Omg.

[Beantwoorden]


Door melissa ligthart op 18 mei 2013 17:07

Wat een heerlijk onderwerp dit! Leuk om die fotos te zien. Op dit moment heb ik pan in mijn sephora blush en yves rocher bronzer! Xxx

[Beantwoorden]


Door nina op 18 mei 2013 17:23

Ik moet altijd van binnen een beetje huilen als ik pan zie bij een naked palette. Gezichtspoeder is bij mij meestal een budget of drogisterij merk dus daar ben ik niet zo zuinig op. Maar ik moet er echt niet aan denken dat mijn naked ooit op gaat :(

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 mei 2013 17:27

Bij mij raak ik snel pan bij setting powders ;3

[Beantwoorden]


Door celine op 18 mei 2013 17:28

ik heb het heel erg bij mijn color tattoo on and on bronze, die is echt aan veranging toe, maar gebruik hem wel bijna iedere dag en heb er toch meer als een jaar mee gedaan!
en men MAC blush in fleur power wat een mooie blush waar je eigenlijk niet veelmover hoort.

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 mei 2013 17:36

Leuk om te zien altijd wat iedereen fijne producten vindt. Als je pan ziet weet je zeker dat het een favoriet is! Ik heb eigenlijk alleen gezichtspoeders opgemaakt, heb nu ook weer een enorme pan in mijn Catrice poeder :P

[Beantwoorden]


Door sophie op 18 mei 2013 17:42

Ik heb de pan geraakt bij een poeder. Ben gelijk naar de winkel gegaan om een nieuwe te kopen en heb die met de pan niet meer gebruikt. Wat een logica, haha. Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 18 mei 2013 17:46

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een echte controlfreak ben. Als ik doorheb dat een product heeel fijn is, koop ik er vaak gelijk een klein voorraadje van zodat ik een heleeeee tijd vooruit kan. Het enige waar ik ooit echt van baalde dat ik ‘pan heb geraakt’ is bij een bronzer van Miss Sporty die uit de collectie gehaald was. En bij duurdere producten zoals de Givenchy primer, mr. Smooth.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 mei 2013 17:48

Leuk om te zien! Ik vind de pan raken heel dubbel haha, inderdaad blij dat ik iets aan het op maken ben, maar dan is het ook op :( Op dit moment mijn favoriete gezichtspoeder die uit het assortiment is gehaald, echt balen dus. En twee oogschaduws uit het Au Naturel palette van Sleek, ook toch niet echt heel erg blij mee haha omdat je die niet zo snel nieuw gaat kopen als de andere kleurtjes nog niet op zijn!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 18 mei 2013 17:58

Ik vind pan ruiken eigenlijk totaal niet erg, op is op en dat betekend iets nieuw kopen en andere producten testen, of als ik heel tevreden ben dezelfde. Behalve als het een limited edition is die pan heeft, dat vind ik wel vre-se-lijk! Ik merk wel altijd wat ik het liefst gebruik in een oogschaduw-palette. ^^)

[Beantwoorden]


Door Davina-Lara op 18 mei 2013 18:00

Leuke foto’s!
Ik heb alleen maar pan in twee palletjes van e.l.f., bij een paar kleurtjes, terwijl ik andere kleurtjes nog nooit heb aangeraakt, oeps!

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 mei 2013 18:15

Mijn enige pan is eigenlijk is een wenkbrauwpoeder van Catrice, die is bij mij echt bijna helemaal op.

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2013 18:16

Oef als ik er nu aan denk.. Huil ik al een beetje. Ik heb pan geraakt in mijn UD Basics palette, Naked 1 palette en Naked 2 palette. Ook bij mijn Sephora compact powder is een tinnetje te zien. Daarnaast bij mijn Catrice camouflage cream en Miss Sporty bronzer. Ook mijn Dior duo oogschaduw is er ernstig aan toe… Mimimi… X

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 mei 2013 18:20

Ik heb pan geraakt in mijn rimmel stay matte pressed powder ;)

[Beantwoorden]


Door Mima XD op 18 mei 2013 18:28

Ik dacht dat dat de pen heette

[Beantwoorden]


Door Ester op 18 mei 2013 18:29

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nergens Pan heb geraakt! :O
Toch wil ik het super graag, maar ook weer niet haha.

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 mei 2013 18:37

Ik vind het erg echt super tof uit zien als iemand een pan heeft geraakt! Zelf heb ik het nog nooit gehad..

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 18 mei 2013 18:51

Ik heb zelf vooral veel pan geraakt bij gezichtspoeders, ik heb er ook moeite mee om ze op te maken dan, maar ik doe het altijd toch. Verder eigenlijk nog nooit ergens..

[Beantwoorden]


Door char op 18 mei 2013 18:51

oh oh oh ik vind het zooo jammer dat mijn silk teddy uit het natural eye palette bijna op is. Dat is voor mij echt DE kleur. Ik heb ook nog geen dupes kunnen vinden, wel qua kleur maar niet die perfecte shine. Huilen huilen huilen…

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 mei 2013 19:18

leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 18 mei 2013 19:21

hmm alleen bij setting powder denk ik haha! :)

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 18 mei 2013 19:23

Nog geen enkel! (:

[Beantwoorden]


Door Simone op 18 mei 2013 19:23

Van een Multi Colour Blush van Catrice en van een oogschaduwpalletje uit Griekenland.

[Beantwoorden]


Door merel op 18 mei 2013 19:27

hey vera, ik vind je site echt tof enzo maar ik vind de twitterquestions met fotos echt stom

Xx

[Beantwoorden]

liesbeth antwoordt op 18 mei 2013 om 20:29:

ik vind de fotos niet stom maar mis wel de tweets

[Beantwoorden]

merel antwoordt op 19 mei 2013 om 09:28:

Jaa ik ook:(

[Beantwoorden]


Door Riet op 18 mei 2013 19:28

Ik heb net de pan geraakt bij mijn poeder van Bourjois! Voor de rest eigenlijk nog niks haha, ik ben héél zuinig!

[Beantwoorden]


Door Llucinxo op 18 mei 2013 19:35

Leuk,zeg, mijn foto van mijn Rimmel bronzer en gezichtspoeder staat er tussen. Ik ben echt gek op die twee en de vervanging heb ik al klaar liggen. Dank je wel! Xxx

[Beantwoorden]


Door Lies op 18 mei 2013 19:47

Ik heb heel goed nagedacht, maar ik heb eigenlijk nog nooit de pan geraakt. Ik gebruik best wel veel verschillende producten en merken en ik draag ook niet elke dag make-up waardoor ik best zuinig ben met alles. Toch zal er wel eens een dag komen dat een product toch wel echt op begint te raken en ik mijn eerste pan zal raken haha.

[Beantwoorden]


Door Louise op 18 mei 2013 19:51

Met concealers raak ik altijd veelste snel de pan,
ze mogen die potjes wel eens wat voller maken.

[Beantwoorden]


Door isabel op 18 mei 2013 19:53

Nergens, ik heb de slechte gewoonte om steeds nieuwe dingen te kopen voor de ik de oude op gebruik… (wat dus leidt tot massa’s make-up)

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2013 20:01

Ahhh ik vrees de dag dat ik de pan zie van mijn favoriete producten!
ik raak eigenlijk alleen maar pan van gezichtspoeders! die snel daarna ook gaan afbrokkelen zodat ik m op een gegeven moment wel weg moet doen. of helemaal verkruimelen natuuurlijk!
maar verder eigenlijk nergens als ik er zo over nadenk… conclusie: te grote collectie…

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 mei 2013 20:04

Mijn boujois healthy mix powder is echt bijnaaa op. Q

[Beantwoorden]


Door Sheela op 18 mei 2013 20:13

Niet zo veel. Een oogschaduw, poeder, en lipbutter x

[Beantwoorden]


Door paulien op 18 mei 2013 20:19

essence longbeach in 6 kleuren
catrice blush
catrice oogschaduw
gosh bronzer
in twee vaseline potjes
en in een gekleurde lippenbalsem

[Beantwoorden]


Door Elke op 18 mei 2013 20:23

In mijn Essence matterende poeder.. Meteen een nieuwe gekocht voor t geval de andere echt op zou zijn.

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 mei 2013 20:35

omg je zal maar een pan hebben in je nars orgasm!! ik heb alleen pans in mn gezichtspoeders :) maar ook mijn too faced natural eye pallete is behoorlijk aan het indeuken….

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 18 mei 2013 20:46

Ik vind pan raken juist wél leuk, of het nou een favoriet product is of niet! :roll: Want zodra ik pan raak, heb ik officieel een nieuwe favoriet! Ik heb pan geraakt in een Clinique gezichtspoeder en Christian wenkbrauwpoeder. Ik heb al een nieuwe Chanel Les Beiges poeder op me liggen wachten, maar die van Clinique wilt echt NIET op. Toch is ‘tie wel erg fijn hoor, dus zo erg is ’t ook weer niet. :lol:

[Beantwoorden]


Door Ven op 18 mei 2013 20:48

Mijn Mac studio fix en een blush van estee lauder

[Beantwoorden]


Door joline op 18 mei 2013 20:49

Ik heb in mijn naked 1 pallete dikke pan geraakt op de kleur Virgin,, hij is bijna op :’) .. gelukkig verkopen ze die kleur ook in mono’s dus heb ik nog een mono weten te scoren ^^…

[Beantwoorden]


Door Resy op 18 mei 2013 21:23

Zelf heb ik nog nooit pan geraakt maarja logisch ook als je weet dat ik alleen mascara en foundation gebruik. Oh en in de winter wel blush maar heel weinig haha

[Beantwoorden]


Door Jessika op 18 mei 2013 21:31

Bij MAC All That Glitters heb ik pan geraakt, maar eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet zo leuk eigenlijk :’) nu doe ik er heel zuinig mee, omdat ik geen geld heb om een nieuwe te kopen.

[Beantwoorden]

Lindy antwoordt op 18 mei 2013 om 21:50:

de 2 rechtsonder is ook All That Glitters en is mijn foto haha :) was mijn eerste MAC oogschaduw en ik doe er nu ook super zuinig mee!

[Beantwoorden]

Lindy antwoordt op 18 mei 2013 om 21:50:

2e rechtonder*

[Beantwoorden]

Lisanneleeft antwoordt op 18 mei 2013 om 22:46:

Hier nog iemand met pan in all that glitters :P Prachtige kleur!

[Beantwoorden]

Lindy antwoordt op 19 mei 2013 om 19:24:

ja ik gebruik hem elke keer nog met liefde! ik heb ook ‘woodwinked’ van mac en die staat heel mooi samen met atg!


Door Moniek op 18 mei 2013 21:34

Leuk dat mijn foto’s erin staat! :D

[Beantwoorden]


Door beautyblogxx op 18 mei 2013 21:57

Pan is voor mij trots, yes ik maak wat op haha. En een reden om iets nieuws te kopen; ‘ja maar, die andere is bijna op’ kuss

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 mei 2013 22:31

De pan van mijn blush. Ik wilde de kwast net zo pro aftikken als jij, alleen ging dat net ff wat te hard :S

[Beantwoorden]


Door Mylene op 18 mei 2013 22:34

Mijn gezichtpoeder is echte pan p0rn! En mijn mac springsheen blush iseral pan te zien :(

[Beantwoorden]


Door Judith op 18 mei 2013 22:38

Pan bij mn lievelings LE Blush van Mac!!!!:(

[Beantwoorden]


Door Imke op 18 mei 2013 23:01

Ik herken de catrice gezichtspoeder, wat gaan die dingen afschuwelijk snel op!
Ook de concealer mix van Catrice (3 huidskleuren, groen en roze) gaat absurd snel leeg, dus daar raak je de pan al zowat na 5 keer gebruiken! :yes:

[Beantwoorden]


Door Romah op 18 mei 2013 23:32

Hoiii
Ik hen inmiddels al een tijdje terug pan geraakt in mijn poeder van Sephora !!
Ik ben meteen naar de Sephora gegaan om een nieuwe te halen…. Ik hoop dat ie nog ff mee gaat voor dat hij op is want we kunnen hier natuurlijk geen nieuwe meer krijgen… :(

Xxx

[Beantwoorden]


Door Deborah op 18 mei 2013 23:36

Ik heb nog nooit een pan geraakt! Als ik het idee heb dat dat bijna gaat gebeuren, koop ik altijd een nieuw product. Heel erg slecht, ik weet het, maar zo gaat dat gewoon bij mij. Ik mak nooit producten op! Bij een palette van H&M (volgens mij staat die ook bij de foto’s, helemaal rechts onderin) heb ik wel een diepe deuk in het product, daar ben ik al heel trots op!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 mei 2013 23:41

Ooh ik heb al bij zoveel producten pan geraakt. Poeder, bronzer, oogschaduws, lipbalsems in een potje haha :”D Ach, ik gebruik ze met veel liefde!

[Beantwoorden]


Door elja op 19 mei 2013 08:57

heey vera,
ik wou even zeggen dat je site het weer doet hoor!!!
het lukt alleen even niet omdat via de mail te zeggen
(ik ben ellie_paella van instagram :lol: )

[Beantwoorden]


Door Fame op 19 mei 2013 09:01

Bij mijn blush en favoriete bronzer en poeder…

[Beantwoorden]


Door uniquelifepassion op 19 mei 2013 09:57

Heel leuk geschreven weer!
Ik heb bij één kleurtje uit mijn naked 2 palette de pan geraakt meeeh :(
x

[Beantwoorden]


Door uniquelifepassion op 19 mei 2013 09:58

Heel leuk geschreven weer!
Ik heb bij één kleurtje uit mijn naked 2 palette de pan geraakt meeeh :(
x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 mei 2013 10:30

Ik heb net de pan van mijn gezichtspoeder geraakt! Morgen vast nieuwe halen!

[Beantwoorden]


Door Amy op 19 mei 2013 10:41

heel leuk geschreven!
Heb pan geraakt in mijn enigste neutraal oogschaduwpalletje van Gosh =D

http://tinypic.com/r/wqrdbn/5

Je ziet goed welk kleurtje ik elke dag als basis neem voor mijn eyeliner =D

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 19 mei 2013 10:48

Ik zit is even goed naar alle foto’s te kijken hierboven maar wordt er gewoon een beetje sip van! Leuk trouwens dat mijn Catrice foto er ook tussen staat:). Ik vind het zó doodzonde als ik pan in iets raak! Ergens ben ik dan ook wel trots.. Het is heel dubbel eigenlijk! Herkent iemand dit?!

[Beantwoorden]


Door Rositha op 19 mei 2013 11:07

Mijn natural eye pallet ziet er zo ongeveer hetzelfde uit als die van jou, Vera.
En ik gebruik hem ook steeds minder nu, ik probeer nu de Sleek au Naturel pallet die ik in Italie bij Sephora spotte. Maar hij bevalt me niet echt.

[Beantwoorden]


Door debora op 19 mei 2013 12:10

mijn blush van de hema kerstcollectie :-(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 mei 2013 12:39

Ik heb nu niet al mn make-up bij me want ben bij mijn vriend maar ik heb een smeer-blush in mn tasje zitten en daar zit de pan in! Het is een hele mooie light-peach kleurtje en ik kan het merkje niet meer zien ahha, het is eraf gesleten, ik denk van maybeline of rimmel..?? Ik zal hem maar eens gaan gebruiken, geen sonde van maken! (of sund , tilburgs ;))

[Beantwoorden]


Door melissa op 19 mei 2013 13:09

Het is me nooit opgevallen dat een product van me pan is geraakt, dus denk niet dat het zo is bij mij ^^)

[Beantwoorden]


Door Maggie op 19 mei 2013 14:26

:omg: Mac soft and gentle grote pan !

[Beantwoorden]


Door Shannon de Bruijn op 19 mei 2013 14:26

Ik raak het snelt de pan bij gezichtspoeder en oogschaduw, en net als jou gebruik ik de producten dan niet meer omdat ik niet wil dat ze op gaan. Of ik doe er heel zuinig mee totdat ik weer een nieuwe poeder heb.
Liefs, Shannon

[Beantwoorden]


Door Esther op 19 mei 2013 14:44

Wat een leuk artikel. Twitter question is het enige artikel van alllle beauty gerelateerde artikelen, waar ik echt op zit te wachten. Echt heel leuk. Ik las net dat mensen zeiden dat ze de oude Twitter question leuker vonden, ik weet dat zelf niet goed. Ik heb wel het idee dat ik dat leuker vond, terwijl ik dit ook met veel plezier bekijk en alle reacties lees..

PAN! Idd het blijft iets. Ik heb laatst pan geraakt in mijn favoriete highlighter als ik opstap ga ofzo voor op mijn wenkbrauwbot van GOSH. Bijna in mijn MAC platina en in Catrice, weet de naam even niet meer.. Maar een matte highlighter. Ik heb ook 4 compactpowders mét pan in gebruik… Even opmaken denk ik haha! Ik hou van pan :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 mei 2013 14:56

Leuke vraag dit, ook gaaf dat je telkens de foto’s van anderen erbij zet ^^) Bij een bepaalde oogschaduw die ik heel mooi vind baal ik echt en dan ga ik er ook heel voorzichtig mee om haha. Op dit moment heb ik maar bij 1 product de pan geraakt en dat is een concealer van Elf.. :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 mei 2013 16:40

Bij oogschaduws raak ik eigenlijk nooit de pan omdat ik er zó veel heb haha. Maar bij mijn Mac studio fix powder heb ik de pan wel geraakt en dat vind ik verschrikkelijk haha. Dit is voor mij namelijk het beste poeder ooit, maar ik heb geen geld om een nieuwe te kopen.. :P

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 mei 2013 16:54

Mijn poeder van maybelline is gebroken dus daar zie je ook de bodem, ik haat het als producten vallen en breken ik heb het zo vaak gehad :(

[Beantwoorden]


Door eefje op 19 mei 2013 17:56

mijn compact poeder van catrice en gosh raak ik vaak pan omdat ik die dagelijks op heb
de randjes prik ik los met mn puntkam dus ik gooi echt een kaal leeg doosje weg :yes: :yes:

[Beantwoorden]


Door Beautycase.nl op 19 mei 2013 19:41

Serieus, het grootste deel haat in mij gaat naar pans, echt verschrikkelijk, ik heb de pan geraakt in mijn MAC Soft&Gentle en mijn NYX oogschaduw palette in Champagne and Caviar

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 19 mei 2013 20:55

Ik vind het leuk om te zien dat ik iets echt veel gebruik, als het een duur product betreft is het wel zonde maar dan weet je wel dat je er echt van genoten hebt en dat je een goed excuus hebt om een nieuwe te kopen (love) .

[Beantwoorden]


Door Llucinxo op 19 mei 2013 21:54

Het is fijn te merken dat je echt iets opmaakt, maar zodra ik pan raak moet er direct een vervanging van in huis komen, ondanks dat je er alsnog wel een tijdje mee kan doen. xxx

[Beantwoorden]


Door GMB op 19 mei 2013 23:29

Ik heb één bronzer waarbij de pan is geraakt… Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant; binnenkort mag ik dus weer een nieuwe bronzer uitzoeken! Ik zag (beter gezegd: ondervond) trouwens dat je de foto’s die naar het artikel leiden, ‘klikbaar’ hebt gemaakt! Heel erg prettig! Blijkbaar heb je m’n vorige comment gelezen! *feeling special* ;-)

[Beantwoorden]


Door Bo op 20 mei 2013 10:57

Mijn blush is bijna op… Leuke twitter question Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 20 mei 2013 11:10

Leuk om te zien!
Zelf ben ik hard op weg om een pan te raken, maar voorlopig nog geen.

[Beantwoorden]


Door marijke op 20 mei 2013 12:14

Ik zie allemaal meningen voorbij komen dat de vorige Twitter Questions leuker zou zijn omdat er dan een mening bij werd gegeven.

Ik vind deze Twitter Questions wel leuk omdat ik dit nog niet eerder voorbij heb zien komen over make-up producten. Het opraken van make-up producten is als het gebruiken er van het hoort erbij. Meestal is dit bij mij in poeders te zien aangezien ik deze vaker draag dan een oogschaduw. Ik heb 60 oogschaduw doosjes van Bourjois en in geen een zit nog een pan. Ik gebruik ontzettend veel doosjes oogschaduw van Collistar maar ook daar is nog niets in te zien….Ik gebruik er ook weinig van.

[Beantwoorden]


Door Menina op 20 mei 2013 17:56

Mijn urban decay Naked 2 – YDK en Suspect… my fav. colors… Ik kon wel huilen en wil het eigenlijk niet meer gebruiken maar ik doe het wel want het is ook zonde om te laten liggen… Ik probeer wel wat vaker om een ander kleurtje te pakken ipv deze. Dan gaat het wat meer gelijk op.

[Beantwoorden]


Door Olivia op 20 mei 2013 19:55

Haha bij het too faced natural eye palette is day helemaal weg :roll:

[Beantwoorden]


Door Olivia op 20 mei 2013 19:59

Ik bedoel heaven

[Beantwoorden]


Door Noa op 20 mei 2013 23:53

Ik heb de pan geraakt bij een van de oogschaduws van mijn naked palette :shit: dit was ook echt wel een van mijn favouriten!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 21 mei 2013 14:58

129e alweer. Dat gaat snel! Ik mis heel vaak de Tweet op twitter omdat ik op vrijdag vaak weg ben. Moet het toch beter in de gaten houden. Ik heb nog niet zoveel pan porn, maar wel in mijn wenkbrauwkitje van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 mei 2013 19:49

Leuke twitter question
Ik herken het, dat je een pan hebt geraakt en het product niet wilt opmaken. Mijn MAC oogschaduw is nu bijna ten einde :(

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 22 mei 2013 12:30

ik heb vorig jaar mijn hema blush helemaal opgemaakt, hij was zo op dat ik er met mn nagel nog wat uit probeerde te krijgen en dat lukte niet een meer!

[Beantwoorden]