L’Oréal vs. Hema vs. Kruidvat nagellakremover potjes

battle_nagellakremover_potjes01

Ongeveer een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de kleine wasstraat voor je nagels: nagellakremover in een potje. Ik probeerde die van Essence uit om helse glitternagellak te verwijderen. Het werkte! De rubberen haaientandjes kietelden de hardnekkige glitters er zo vanaf. En nu, een jaar later, zijn de nagellakremover potjes niet meer weg te denken uit het drogisterijschap. Hoogtijd om er eens een aantal met elkaar te laten battelen!

battle_nagellakremover_potjes02

battle_nagellakremover_potjes03

Alle drie de removers zijn vrij nieuw. Eigenlijk wilde ik de Essence remover waar het allemaal mee begon ook mee laten doen, maar die bleek tot mijn verbazing niet meer te koop te zijn. In Arnhem was hij in ieder geval nergens te bekennen. De removers die ik je vandaag laat zien hebben geen rubberen pinnetjes, maar een spons. Hoe dat werkt, leg ik je zo uiteraard uit.

L’Oréal Le Flash Manicure Remover Dissolant 75 ML € 7,99
Hema Dip & Clean Nail Polish Remover 75 ML € 4,50
Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover 75 ML € 2,49

battle_nagellakremover_potjes07

De removers zien er vrijwel hetzelfde uit. Een eenvoudig potje met een sponsje. Maar hoe zit dat met de vloeistof die erin zit?

In alle drie de removers zit geen aceton. Dat is goed nieuws, want hoewel aceton nagellak heel goed verwijdert, is het ook erg irriterend. In de removers zit wel veel alcohol, waardoor ze wel erg uitdrogen. L’Oréal heeft er daarom wat avocado olie doorheen gedaan, Hema en Kruidvat hebben voor Ricinus Communis olie gekozen.

battle_nagellakremover_potjes04

battle_nagellakremover_potjes05

Hoe werkt het? Je steekt één van je gelakte nagels in het gat van het sponsje en haalt deze er na even weken weer schoon uit. Eventuele restjes kun je verwijderen door je nagel langs de spons te wrijven. In alle drie de removers is het sponsje vrij zacht en het gat groot.

Waarom zou je het gebruiken? Omdat het snel en makkelijk is en er geen wattenschijfjes voor nodig zijn. Alle soorten nagellak zijn te verwijderen met zo’n potje, dus ook de verschrikkelijke glitter nagellakjes. Zo’n sponsje is wel heel teer en kwetsbaar, dus kijk met glitter nagellak wel uit dat je het sponsje niet beschadigt.

Werkt het goed? Ja. Alle drie de removers werken snel en grondig. Wel drogen ze mijn nagelriemen uit. Vooral de L’Oréal Le Flash Manicure remover (foto hierboven) laat zijn sporen achter. De Hema Dip & Clean remover is het minst uitdrogend voor mijn nagels en nagelriemen.

battle_nagellakremover_potjes06

L’Oréal heeft de meest sterke nagellakgeur, Hema heeft een zoet geurtje, en bij Kruidvat remover ervaar ik een deels chemische, deels zoete lucht. Bij de Kruidvat remover had ik – ondanks dat er even veel ML in zit als bij de andere twee – het idee dat het potje wel wat voller mag. Het is een beetje zoeken naar de remover.

De potjes zijn ontzettend handig om nagellak snel te verwijderen, vooral glitter nagellak of andere hardnekkige kleuren zoals rood, die vaak toch in de randjes blijven zitten. Smeer na gebruik wel je handen en nagelriemen met creme in om ze te verzorgen.

+ L’Oréal Le Flash Manicure Remover Dissolant 75 ML € 7,99 – te koop bij de drogist
+ Hema Dip & Clean Nail Polish Remover 75 ML € 4,50 – te koop bij Hema
+ Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover 75 ML € 2,49 – te koop bij de drogist

De Hema Dip & Clean Nail Polish Remover is de winnaar! De prettigste geur, beste werking en de minste uitdroging. De Kruidvat remover vind ik het ook goed doen, maar het potje mag wel iets voller.


Reacties

Door Rivka op 29 mei 2013 16:02

Handig om te weten! Ik ga zeker die van de Hema kopen!

[Beantwoorden]

Nienkee antwoordt op 30 mei 2013 om 19:55:

me to :wave: (H)

[Beantwoorden]

Ikke antwoordt op 31 mei 2013 om 22:53:

Ja ik ook ^^)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 3 juli 2013 om 11:07:

Het is misschien ook een idee om geld te besparen, om 1 keer de kruidvat remover pot te kopen, vervolgens bij verkleurde aceton de pot leeg te gooien en weer bij te vullen met je eigen remover. Bespaart je geld en is handig.

[Beantwoorden]


Door Miladylike op 29 mei 2013 16:02

Wat een fijne review en weer erg creatieve foto’s! :)

[Beantwoorden]


Door Renee op 29 mei 2013 16:02

Leuk artikel, en mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Rivka op 29 mei 2013 16:02

Handig om te weten, ik ga zeker die van de hema kopen!

[Beantwoorden]

Rivka antwoordt op 29 mei 2013 om 16:23:

Oeps, perongeluk twee keer.

[Beantwoorden]


Door Lynne op 29 mei 2013 16:03

+ L’Oréal Le Flash Manicure Remover Dissolant 75 ML € 7,99 – te koop bij de drogist
+ Hema Dip & Clean Nail Polish Remover 75 ML € 4,50 – te koop bij de drogist ?????
+ Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover 75 ML € 2,49 – te koop bij Hema ?????

Ik denk dat je je een beetje vergist hebt. Wel een leuk artikel!

[Beantwoorden]

Annelieke antwoordt op 31 mei 2013 om 18:27:

nee jij hebt je vergist er staat
lóréal bij de drogist
hema bij de hema en
kruidvat bij de drogist …
eerst beter lezen voordat je kritiek geeft :nod: :no:

superleuk artikel vera xxx (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 mei 2013 16:03

Ze zien er allemaal fijn uit, spijtig van het uitdrogen. Ik gebruikte steeds de Sephora nagellakremover in een potje maar nu gebruik ik die van Bourjois. Toch blijft Sephora mijn favoriet :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 29 mei 2013 16:06

Handig artikel, ik zat nog te twijfelen om er een te kopen en nu weet ik meteen welke het moet zijn ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Estbella beauty op 29 mei 2013 16:06

Wij hebben het uitdrogen idd ook ervaren. Die van de Kruidvat vinden we best oke, maar gaan zeker die van de Hema binnenkort aanschaffen!!

[Beantwoorden]


Door Sannah op 29 mei 2013 16:07

Die van de Hema lijkt me erg fijn! Als ik er ben maar eens even er naar gaan kijken :)

X

[Beantwoorden]


Door Marloes op 29 mei 2013 16:08

Er staat een foutje in de tekst; bij de informatie waar je de nagellakremover potjes kan kopen heb je hema en kruidvat omgedraaid ;)

Maar verder leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 mei 2013 16:09

Handig zo’n artikel, ik weet soms ook niet meer welke ik nou wel of niet moet gaan aanschaffen. Je helpt me hier weer enorm mee! (A)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 29 mei 2013 16:09

Super fijne review!

[Beantwoorden]


Door Melle op 29 mei 2013 16:09

Hoeraaaa voor Hema! :) Wat fijn dat die als beste uit de test komt. Ik had die van Sephora. Goed, maar best wel duur! Nu een budget proof potje gevonden dus. YES! ^^)

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 mei 2013 16:10

Wat een leuk artikel! handig om te weten, ik ga die van hema zeker uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Diedeke op 29 mei 2013 16:10

Leuk en handig artikel! Ik wil ze ook nog eens testen. Ben erg benieuwd! Ik merkte zelf bij die van de Hema dat de spons heel erg mee beweegt als je je vinger draait. Dat vond ik wat minder!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 29 mei 2013 16:11

:yay: op zo’n review zat ik te wachten. Deze potjes duiken echt overal op nu en had geen idee of ze net zo goed zijn als die van Sephora. Die van Essence is volgens mij uit het assortiment en vervangen door de Essence Studio nails 3 in 1 remover..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:40:

Stom :-(

[Beantwoorden]


Door Nina op 29 mei 2013 16:12

Fijn review! Ik ga morgen wel even langs de Hema, altijd leuk. (:

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 mei 2013 16:13

Fijn dat je ze met elkaar vergelijkt in een review! Geeft een goed beeld. Had die van Essence, maar die is wel aan vervanging toe. Denk dat ik die van de Hema eens ga halen.

[Beantwoorden]


Door Pia op 29 mei 2013 16:13

Je schrijft geweldige tips!!! Mag ik ook nog n tip over oogschaduwbasis??? Waaar koop je t??? Goedkope pleace!

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 29 mei 2013 om 16:19:

Ik ben Vera niet, maar als je goedkope oogschaduwbasis zoekt kun je eens bij Kruidvat kijken voor het merk Essence. Best fijn spul en kost geloof ik maar 2 euro!

[Beantwoorden]

emily antwoordt op 29 mei 2013 om 16:20:

Essence heeft een fijne oogschaduwbasis. Ook nog lekker budgetproof!
Te koop bij de meeste kruidvat drogisterijen met een essence schap.
Xx Emily

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 mei 2013 16:14

Die van de Hema is inderdaad erg fijn! Laatst kreeg ik ook die van de ICI Paris XL en die vind ik nog iets beter. Maar voor de prijs zou ik lekker voor die van de Hema gaan :)

[Beantwoorden]

Aranka antwoordt op 29 mei 2013 om 16:17:

Oh er staat trouwens een foutje in het artikel, Kruidvat is te koop bij de Hema en die van de Hema is te koop bij de drogist, dat klopt niet natuurlijk ;)

[Beantwoorden]


Door emily op 29 mei 2013 16:16

Ik heb die van Bourjois, werkt super met een geweldig lekkere geur!!
Ik ben van plan om er ook een te kopen speciaal voor flitter en rode nagellak. Heeft iemand een aanrader?!

Xx Emily

[Beantwoorden]


Door Jessika op 29 mei 2013 16:16

Ik draag bijna nooit nagellak, dus ik zal ze waarschijnlijk niet kopen :’)
Trouwens nog een foutje:
+ Hema Dip & Clean Nail Polish Remover 75 ML € 4,50 – te koop bij de drogist
+ Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover 75 ML € 2,49 – te koop bij Hema

Je hebt ‘te koop bij’ omgedraaid ;-)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 29 mei 2013 16:17

Handige review! Kun wanneer je denkt dat de spons een beetje uitdroogt er ook wat nagellakremover in gieten? Kun je misschien ook wel doen bij die van het Kruidvat!
Zou je misschien ook zo’n soort battle kunnen doen over brush cleansers?

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 29 mei 2013 16:17

Fijn zo’n battle! Die van HEMA lijkt me heel fijn! Nu weet ik tenminste een beetje het verschil haha

[Beantwoorden]


Door ik op 29 mei 2013 16:17

+ L’Oréal Le Flash Manicure Remover Dissolant 75 ML € 7,99 – te koop bij de drogist
+ Hema Dip & Clean Nail Polish Remover 75 ML € 4,50 – te koop bij de drogist
+ Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover 75 ML € 2,49 – te koop bij Hema

neee dit klopt niet hoor, iemand anders zei het ook al bij de comments, maar ik weet nu niet of de naam niet klopt, of dat de drogist nou niet klopt, dus zou je het alstjeblieft even willen verbeteren? bvd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:41:

Het is al aangepast :-)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 mei 2013 16:17

Eerst vond ik het onzin om zoveel extra te betalen voor een nagellakremover. Maar dit artikel heeft me wel een beetje overtuigd om ze toch maar eens te proberen :)

[Beantwoorden]


Door Tanya op 29 mei 2013 16:19

Handig! weet je toevallig hoe lang ze mee gaan ong ?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 mei 2013 16:22

Ik denk dat ik er ook maar 1 ga kopen (: xx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 mei 2013 16:23

Balen dat ik dit te laat lees, ben nu al ’t dorp ingeweest. Ohwelll, morgen weer ’n dag! :D
Ga ik denkik die van de Hema halen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 mei 2013 16:24

die van hema lijkt me super, hoor er zoveel goeds over!

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 mei 2013 16:27

Wat een handig artikel! Ik heb zelf 2 nagellakremover potjes van sephora, de één gebruik ik voor normale nagellak en de ander voor glitternagellak. Nu sephora er niet meer is ga ik zeker binnenkort het potje van de Hema kopen als mijn sephora potjes op zijn!

[Beantwoorden]


Door melissa op 29 mei 2013 16:30

goede review Vera, zal die van de hema kopen dus ^^)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 29 mei 2013 16:32

ooh heel handige test! :) ik wil er zo eens eentje zelf maken, lijkt me niet al te moeilijk :)

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 26 augustus 2013 om 11:55:

Dag Axelle,
Zelf maken kan ook super makkelijk met een leeg potje, een schuursponsje (zo’n gekleurde met aan een kant stug donkergroen, NIET zo’n stalen ;-) ) en wat remover naar keuze. Rol het sponsje strak op met het groen naar buiten en doe het in het potje. (Knip eventueel bij als je potje lager is dan het sponsje breed). Giet er nu wat remover in ongeveer tot 1/3 van het potje. (schud/voel maar even). Duw eventueel het gat in het midden iets wijder, en hé presto; klaar!

Voor alle potjes geldt overigens dat na een paar keer rood of glitter afhalen, je de hele boel kunt verversen. Maar dat is met deze methode geen punt natuurlijk. :-)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 mei 2013 16:34

het stinkt ook niet die van de hema ruikt lekker naar framboos, hmmm (love)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 29 mei 2013 16:35

Wat een fijn artikel :-) Deze potjes lijken mij heel handig voor op vakantie: geen gesleep met flesjes nagellakremover. Maar, verder blijf ik mijn nagellak eraf halen op de ‘ouderwetse’ manier: watjes en nagellakremover.

[Beantwoorden]


Door Josianne op 29 mei 2013 16:35

Ik zag die van de HEMA laatst al staan, misschien moet ik hem toch maar eens aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 mei 2013 16:35

Ik heb zelf pas geleden die van de kruidvat nog in een review besproken! Toch maak je me nu wel heel benieuwd naar die van de hema…

[Beantwoorden]


Door Naomi op 29 mei 2013 16:36

Wat handig dit! Ik draag niet vaak glitternagellak maar toch lijkt het me heel erg handig. Ik ga die van de HEMA kopen nu!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 29 mei 2013 16:37

De HEMA versie is inderdaad top! Erg praktische en handige battle Vera, top! Die van Bourjois vind ik persoonlijk ook echt top! Veel remover, prima luchtje en verzorgende bestanddelen voor je vingers en handen! Totaal niet uitdrogend dus, pluspunt! En haalt zelfs een deel van mijn glitter nagellak weg. Nu voeg ik er half een toe aan je battle, haha, sorry! Maar dat vind ik ook echt een aanrader;).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 mei 2013 16:38

Zou je, als het sponsje uitgedroogd is, er gewoon opnieuw nagellakremover in kunnen gieten zodat het systeem van de sponsjes opnieuw werkt? Want je betaalt bij deze potjes voor het systeem en niet voor de remover. Heeft iemand daar ervaring mee?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:42:

Ik denk dat de spons na een tijdje niet meer goed werkt omdat nagellakresten in zitten.

[Beantwoorden]


Door Moniek op 29 mei 2013 16:39

Oh nice! Ben blij dat de winnende variant niet de duurste is haha!

[Beantwoorden]


Door Shania op 29 mei 2013 16:44

Wow, Vooral die van de Hema en Kruidvat spreekt me aan. :love:

Lekker low-budget. ^^)

Ik denk dat ik hier maar eens voor ga kijken, aangezien ik ook vaak nagellak draag.
Ik krijg hem er ook nooit mooi en makkelijk af in 1 keer.
Ik moet altijd een tweede watje pakken. Dit lijkt me de ultieme oplossing. :ja:

Super battle!

xxx

[Beantwoorden]


Door Allissa op 29 mei 2013 16:45

ah dit herinnert mij er aan dat ik altijd nog zo’n potje moet aanschaffen haha. Ze klinken allemaal wel prima, maar voor de prijs ga ik toch voor die van de Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 mei 2013 16:45

Ik moet maar snel een potje gaan halen!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 mei 2013 16:46

Dit is echt de uitvinding van de eeuw! :) Ik heb die van Bourjois en Kruidvat, maar eerlijk gezegd merk ik geen verschil! Kruidvat werkt net zo goed, dus voortaan koop ik gewoon deze. Ben ook wel benieuwd naar die van Hema! Lekker budget allemaal.

[Beantwoorden]


Door Kim op 29 mei 2013 16:46

yessss , ik heb die van de hema , nu ben ik blij is hij toch het beste ^^) ^^) ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Cella's Budget Beauty Blog op 29 mei 2013 16:50

yeas, eindelijk een goede review over nagellak remover potjes! nu weet ik welke ik ga halen!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 29 mei 2013 16:53

Wat een handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Whitley op 29 mei 2013 16:59

Bedankt voor deze tip. Nu weet ik tenminste wat ik moet kopen!

Echt Hema (love)

xx

[Beantwoorden]


Door Martina op 29 mei 2013 17:02

Super handige review! Ik ga deze zeker een keertje proberen :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 29 mei 2013 17:03

Handig zo’n verzamelreview! Gek eigenlijk dat de L’Oreal remover minder fijn is terwijl hij wel het duurste is. Voor glitternagellak lijkt dit me echt heel goed werken :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 mei 2013 17:04

Sinds kort gebruik ik die van de Hema ook en het is echt een fijn ding. De prijs van dit soort potjes hield me altijd tegen want remover en watjes is toch een stuk goedkoper, maar dit werkt zo snel en fijn, ik ben om!

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 mei 2013 17:06

Hee het lijkt me handig, maar kan je hem dus meerdere keren gebruiken of raakt het op na een tijdje?
Greeeeetz Loes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:43:

Je kan hem meerdere keren gebruiken :-)

[Beantwoorden]

Loes antwoordt op 30 mei 2013 om 14:54:

Okeee thanks ga die van de Hema zeker kopen ;-)

[Beantwoorden]


Door Dita op 29 mei 2013 17:15

Lijkt me erg handig, wist niet dat de Kruidvat dit ook had.

[Beantwoorden]


Door Ilina op 29 mei 2013 17:16

Oh nee, ik vind die van de HEMA een verschrikkelijke geur hebben die heel lang doordringt. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Maar let wel op, de nagellakremover van HEMA is in België €1 duurder, nl €5,50.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 mei 2013 17:19

Handig deze review. Ik heb nu die van Bourjois en had deze al zien liggen en vroeg me af welke de volgende wordt. Denk dat ik toch voor die van HEMA ga.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 29 mei 2013 17:19

Ik heb zelf die van de Kruidvat gelijk gekocht toen die in de winkel was en er een actie was. Ik gebruik hem eigenlijk altijd, dit is echt een uitvinding voor mijn luiheid. (:

[Beantwoorden]


Door Ilona op 29 mei 2013 17:22

Ik heb die van kruidvat en ben er erg tevreden over! Het ruit best fruitig. Normaal gesproken vinden ze thuis de removers altijd zo stinken. Toen ik die van kruidvat had gebruikt en mijn broer binnen kwam zei hij hmm wat ruikt er zo lekker? Hahah. Ideaal dus dat deze ook niet zo stinkt.

[Beantwoorden]


Door judith op 29 mei 2013 17:25

ik ga die van de hema zeker weten kopen!

[Beantwoorden]


Door therese op 29 mei 2013 17:25

hmm ik ga die van de kruidvat uitproberen en dan gewoon vullen met iets meer remover haha

[Beantwoorden]


Door Edith op 29 mei 2013 17:28

Handig artikel, ik wou er heel graag eentje kopen voor op vakantie! Nu ga ik die van de Hema kopen!

[Beantwoorden]


Door Nena - whatevergivesjoy op 29 mei 2013 17:28

Die van HEMA werkt inderdaad heel goed! Alleen is er na een tijdje een witte laag op m’n nagels. Maar dat was niet van in het begin… :s

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 mei 2013 17:29

Ontzettend handig, ik moet er ook maar eens eentje aanschaffen :)

[Beantwoorden]


Door mirte op 29 mei 2013 17:30

Die van Hema heb ik al een tijdje en ik vind hem echt geweldig, de chemische geur verdwijnt super snel naar een bloemengeur, eigenlijk een geur die elke nagelremover moeten hebben! Je doet er ook lang mee , wat wel fijn is. En je merkt vanzelf wanneer je een nieuw potje moet kopen; het duurt langer voordat de nagellak van je nagels ervan af is of je krijgt vanzelf andere nagellak op je nagels

Leuke review! met again mooie foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:43:

Dankjewel Mirte!

[Beantwoorden]


Door heidi op 29 mei 2013 17:30

KRUIDVAT die heb k namelijk ook en na die tijd als de nagelak remover is opgedroogd ruikt na allemaal soorten fruit!!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly.nl op 29 mei 2013 17:34

mooie foto’s weer…! toch zijn die potjes ontzettend handig hè….

[Beantwoorden]


Door Paulien op 29 mei 2013 17:37

Ik heb ook het potje van de Hema, maar na een aantal keer gebruiken… Wordt mijn vinger de kleur van de nagellak die ik er de vorige keer heb afgehaald… Zoals rood, roze, oranje etc… Hoe los ik dit op?

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 29 mei 2013 om 17:43:

Ja Paulien, dat probleem heb ik ook!
Ik heb in het begin rode nagellak eraf gedaan met het potje en elke keer als ik het nu wil gebruiken is de nagellak er wel af maar dan zijn mijn vingertoppen helemaal rood . Dus dan moet ik de nagellak op mijn vingers er nog afhalen met een gewone remover.

[Beantwoorden]

Paulien antwoordt op 29 mei 2013 om 18:46:

Ik vind dit echt heel vervelend, want dan ben je als nog met gewone remover in de weer… Ik weet niet of de andere potjes dat ook hebben, maar dit vind ik zeker een groot minpunt!

[Beantwoorden]


Door josien op 29 mei 2013 17:40

Handig! Hoelang is het houdbaar? Als je bijv niet wekelijks nagellak draagt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:44:

Net zolang tot het op is!

[Beantwoorden]


Door Inge op 29 mei 2013 17:49

Ik heb die van de Hema en ben er best tevreden over. Alleen ik moest behoorlijk wat moeite doen om de glitters van OPI’s Die Another Day eraf te krijgen (lees: alsnog remover + wattenschijfje gepakt) en de keer erna zaten mijn nagelriemen vol met de restjes. Nu is dat laatste gelukkig een stuk minder geworden, maar glitterlakjes krijg ik er alsnog niet volledig af :(

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 mei 2013 17:57

Leuke battle :-) Ik heb geen van beide all geprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 mei 2013 17:58

Leuk artikel! Het klinkt inderdaad heel handig, ik zit ook altijd te klooien met wattenschijfjes en kleine restjes nagellak. Alleen vraag ik me wel af hoe lang je met zo’n pot kan doen, weet iemand dat?

[Beantwoorden]


Door M op 29 mei 2013 18:03

In die van de Kruidvat zit ook arganolie. Mijn liquid sand lakjes van OPI kan ik ook heel makkelijk verwijderen ermee. YAY!

[Beantwoorden]


Door M op 29 mei 2013 18:04

Ben ook benieuwd naar wat je van de nagellakremoverpotjes van Maybeline en Bourjois vindt.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 mei 2013 18:05

Fijne review! Zelf heb ik die van de hema, vind m ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Tara op 29 mei 2013 18:06

Ik gebruik die van de Kruidvat en kan niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Minke op 29 mei 2013 18:16

Handig artikel! Ik heb zelf die van kruidvat

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 mei 2013 18:21

Wat handig! Ik ga die van de Kruidvat halen:)

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 mei 2013 18:26

Het nagellakpotje van Loreal kende ik nog niet.
De nagellakpotjes van Kruidvat en Hema wel, en dan vind ik die van de Hema het fijnste werken.
Ben wel benieuwd naar die van Loreal, alleen wel een domper dat die heel sterk ruikt!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 mei 2013 18:28

Bij mij zit dat potje van kruidvat wel goed vol

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 29 mei 2013 18:30

Dankjewel! Je kreeg nu opeens zoveel removers, waardoor ik geen idee wist welke ik moest nemen. Nou mijn keuze is gemaakt:)

[Beantwoorden]


Door Hester op 29 mei 2013 18:44

Die van Essence heb ik een jaar geleden voor mijn verjaardag gevraagd, maar nog nooit echt gebruikt. Vraag me niet waarom. Nu je het zo zegt: die heeft inderdaad ‘stekeltjes’ in plaats van een sponsje (dat weet ik dan weer wel). Een sponsje lijkt me eerlijk gezegd wel wat fijner en zachter. Die van HEMA klinkt goed! En weer erg mooie foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:45:

Ik vond de stekels fijner :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 mei 2013 18:52

Fijne battle!

[Beantwoorden]


Door Lin op 29 mei 2013 18:58

Moet je eens drie keer achter elkaar die van de Hema gebruiken met rode lak… Ik kreeg er oranje vingers van. Heb hem na 3x gebruiken weg kunnen gooien. Zo zonde!

[Beantwoorden]


Door Jona op 29 mei 2013 19:01

Op naar de Hema ! :-P

[Beantwoorden]


Door Mariel op 29 mei 2013 19:18

Ik heb die van de Hema en vind hem ook erg fijn! Ideaal voor glittersss :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 29 mei 2013 19:18

Klinkt goed! Ik heb sinds kort die van Kruidvat en ik ben tevreden.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 mei 2013 19:19

Leuk artikel! Ik heb ook die van de Hema!

[Beantwoorden]


Door Lise op 29 mei 2013 19:22

Heb mij ook eentje van de Hema aangeschaft een tijdje geleden, echt luxe. Ik vraag me alleen echt af hoelang zo’n potje gaat meegaan, en of dat je het daarna niet zelf zou kunnen vullen met goedkopere nagellakremover…

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 mei 2013 19:23

Hey! Ik heb ook die van de hema :) Die is echt wel super fijn :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 29 mei 2013 19:23

Hele fijne battle! Ik denk eigenlijk dat ik voor die van Kruidvat zou gaan, lekker cheap :D.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 mei 2013 19:24

Leuk! Handig dat ik nu weet welke remover pot het beste is. Ik zat namelijk een beetje te denken over die van hema of die van kruidvat…Maaaaar… Ik weet nu welke ik moet nemen! (love)

[Beantwoorden]


Door Raab op 29 mei 2013 19:29

etos heeft hem ook!! voor maar 1,99 :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2013 om 11:45:

Nice!

[Beantwoorden]


Door Meriam op 29 mei 2013 19:51

Leuk artikel. Ik heb zelf die van kruitvat en ook ik vind dat er inderdaad meer vloeistof in mag. Wat ik daar nu voor doe is het potje even op z’n kop houden dat de vloeistof bovenaan kan zitten. Werk wat beter vind ik persoonlijk :). Misschien een tip voor andere

Liefs xx

[Beantwoorden]


Door elza op 29 mei 2013 20:00

je hebt ze ook van sephora, bourjois en maybelline!

[Beantwoorden]


Door xBeauty op 29 mei 2013 20:06

Ik ben zelf enorm blij met mijn HEMA remover! x

[Beantwoorden]


Door beautytalk op 29 mei 2013 20:16

Leuke review!! Die van Hema is idd zeer goed!!
Eefje

[Beantwoorden]


Door Eva op 29 mei 2013 20:31

Jaaaaa, op dit artikel zat ik te wachten :roll:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 mei 2013 20:44

ik heb die van de kruidvat en die vind ik wel prima!

[Beantwoorden]


Door Sammie *klik voor blog* op 29 mei 2013 20:58

Good Job Hema!
Ik ging ook laatst kijken bij Essence voor die nagellakremover en toen zeiden ze ook dat hij uit het assortiment ging. Gelukkig heb ik het potje nog dus kan ik hem steeds opnieuw vullen!

[Beantwoorden]


Door Beau op 29 mei 2013 21:02

Ah die ga ik kopen voor op vakantie! Geen gedoe met watjes en remover meeslepen enzo… Dankje!!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 mei 2013 21:07

Handig dit! Misschien ook handig om een voorbeeld met glitterlak te laten zien. Want de ene doet dat beter dan de andere of niet?

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 29 mei 2013 21:29

Leuke battle! Verbaast me dan weer dat die L’Oreal meer uitdroogt, zou je niet verwachten van zo’n merk.
Ik gebruik al ’n tijdje die van de Hema & ben er ontzettend tevreden over. Doet zijn werk, ruikt aangenaam en er zit genoeg remover in het potje!

[Beantwoorden]


Door Zwaan op 29 mei 2013 21:29

Handig! Hier zat ik echt op te wachten haha ;)

[Beantwoorden]


Door beautyblogxx op 29 mei 2013 21:29

ik ga binnenkort dje van HEMA halen, bedankt!
xx

[Beantwoorden]


Door Soraya op 29 mei 2013 21:37

Ik was van plan om die van Kruidvat te halen,, maar ik denk toch dat ik die van de hema ga halen!!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 mei 2013 21:40

Die van Bourjois is echt ook heel fijn! Heb momenteel twee van kruidvat staan. Een voor mijn nagels en een voor m’n nailart kwastjes tussendoor in te reinigen! Super handig!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 29 mei 2013 21:43

Goed om te weten. Ik heb nu die van Bourjois, maar die vind ik niet fijn. De volgende wordt die van de Hema denk ik!

[Beantwoorden]


Door Iva op 29 mei 2013 21:46

Dit is echt een hele nuttige review! Voor mij helemaal, ik heb namelijk net zo’n nieuw potje nodig! *rent naar hema*

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 29 mei 2013 22:15

Ik ben ook echt dol op die van Hema! De geur is zo lekker en hij werkt als een tiet :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 29 mei 2013 23:28

Hier heb ik op gewacht :D
Ik heb zelf die van Sephora gehad en die vond ik erg fijn. Maar helaas vertrekt Sephora uit nl :(
Ik heb nu die van Bourjois, de geur kan ik echt niet uitstaan… Maar hij verwijdert mijn nagellak, hij doet wat hij moet doen. Ik heb zelf wel het gevoel dat hij een olieachtig laagje achterlaat. Wat ik zelf nogal vervelend vind, maar dat kan aan mij liggen. Aan mensen die dit geen probleem vinden, kan ik deze zeker aanraden!

[Beantwoorden]


Door Riet op 29 mei 2013 23:42

Hé, ik heb een paar dagen geleden die van kruidvat gekocht :) Vind ‘m heel goed werken!
En nog een klein pluspuntje bij die van kruidvat, als je je nagellak verwijderd hebt ruiken je nagels lekker :D (staat ook op het potje zelf trouwens). Je ruikt het niet in het potje zelf, maar pas als je het dus hebt gebruikt op je nagels!

[Beantwoorden]


Door Elise op 29 mei 2013 23:53

Suuuperleuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 29 mei 2013 23:53

Handig zeg, ik denk dat ik toch die van kruidvat maar eens moet proberen, lekker budget vergeleken met de rest.
(love)

[Beantwoorden]

J antwoordt op 30 mei 2013 om 01:00:

Leuke review! Misschien toch maar is eentje aanschaffen, geen gedoe meer met wattenschijfjes. Ik vraag me wel altijd af of je ze gewoon bij kan vullen als ze op zijn of dat je dan nieuw potje moet kopen? :)

[Beantwoorden]


Door Just Love Life op 30 mei 2013 06:43

zo handig die potjes! ik heb zelf het potje van Essence, volgens mij gekocht na een review van jou gelezen te hebben (:

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 30 mei 2013 06:46

Heel leuke battle!! :D Go to the Hema haha

[Beantwoorden]


Door milou op 30 mei 2013 10:32

Handige potjes! Alleen ik denk dat ik qua prijs (en geur) toch gewoon voor de essence kokos remover en goedkope watjes ga.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 mei 2013 10:48

Ik heb die van de Hema ook. Ben er echt blij mee. Hij doet zijn werk goed. Alleen ik heb het idee dat de remover die erin zit na een tijdje uit de spons drenkt en je m soms even moet shaken om dat weer in de spons te krijgen.
Als deze ‘op’ is wil ik die van de Kruidvat ook graag proberen. Die is nóg goedkoper haha.

[Beantwoorden]


Door Anna op 30 mei 2013 11:28

Wat een fijne review, leuk zo’n combinatie! Heb nog nooit zo’n potje geprobeerd, ben benieuwd. Nu weet ik in ieder geval dat ik die van de Hema moet halen hihi.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 30 mei 2013 12:33

Top! Dan ga ik dus die van de Hema aanschaffen ;)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 30 mei 2013 12:47

Oh deze ga ik sowieso halen. Zonder die potjes zou ik nooit meer glitternagellak dragen want het is zo’n gedoe altijd!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 30 mei 2013 13:45

Mooie foto’s Vera! Ik ben momenteel hooked aan die van Bourjois, maar die van Hema wil ik ook wel een keer proberen :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 30 mei 2013 15:19

Ik heb zelf een hele tijd terug zo’n potje van Herome geprobeerd! Ook met van die rubberen tandjes. Nou, het werkte geweldig hoor.. totdat ik in mijn haast het potje in een bak met beautyproducten had gegooid. Een paar dagen later merkte ik in eens dat die bak wel heel erg naar de remover stonk: het potje was gaan lekken, terwijl de deksel er muurvast op leek te zitten. Niet voor herhaling vatbaar dus!

Desondanks vind ik het nog wel een erg handige oplossing voor vakantie, al ben ik dan nog wel een beetje angstig dat het in mijn koffer gaat lekken en mijn kleding onder de remover zit…. BRRR!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 30 mei 2013 19:49

Fijne battle, thanks! Die van Hema ga ik kopen!

[Beantwoorden]


Door mariam op 30 mei 2013 22:01

ik heb die an hema twee weken geleden gekocht mijn nagelriemen nog nooit zo droog zijn gweest die bloeden helemaal ik gooi het potje weg en ga gewoon weer normale remover gebruikn
dit is mijn ervaring jullie moeten het wel zelf weten x

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 30 mei 2013 22:15

Kijk eens aan, grappig dat die van de Hema wint! Die is toch net nieuw? :D Ik wil hem ook nu.. ik wilde hem al, maar ik dacht dat het een meh iets was. But now.. I want it.

[Beantwoorden]


Door jelly op 30 mei 2013 22:27

leuke vorm van een battel met al die foto’s enzo. Goed gedaan vera (love) (L)

[Beantwoorden]


Door Marlous op 31 mei 2013 11:00

Ik was al een hele tijd aan het twijfelen welke ik het beste kon kopen, en daardoor kwam het er maar niet van om eindelijk ook eens zo’n potje te kopen. Ik had al een lichte voorkeur voor de remover van hema (niet te duur), dus nu is mijn keuze snel gemaakt :) Thanx Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tjarda op 31 mei 2013 22:51

Ik heb er een van Kruidvat, en ik hield ‘m een beetje schuin, hoppa, mijn hele broek was nat door de nagellak remover die in het potje zat. Er zit wel degelijk héél veel in!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 1 juni 2013 19:44

Superfijne battle!
Ik was altijd nog benieuwd naar die van L’Oreal en Hema.
Ik ga die van Hema wel snel halen denk ik.

[Beantwoorden]


Door seva op 1 juni 2013 21:33

Die van essence, vond ik toen helemaal niet goed.. haha ik had hem 2x gebruikt mijn nagelriemen waren droger dan normaal en toen ik hem had opgeborgen en hem de 3de keer wilde pakken zat alles opgedroogd in mijn bak waar ik hem had neergezet, het is mij nog steeds een raadsel hoe dat gekomen is, maar ik wist toen zeker die van essence voor mij nooit meer. de nagellak geur ruik je overigens nog steeds als ik mijn bak opendoe .

Over die van Hema ben ik wel erg tevreden en tot nu toe nog geen rare lekkage tegengekomen.

[Beantwoorden]


Door Rosita op 1 juni 2013 22:07

Mooie review! hoe ruiken ze? heb nu een potje nagellakremover van Bourjois, er staat op dat ie lekker ruikt, maar je wordt er high van. Voor mij is het de uitvinding van de eeuw! nu nog iets vinden dat mn nagels lakt :-P (ik kan maar 1 arm gebruiken vandaar ^^) )

[Beantwoorden]

Rosita antwoordt op 1 juni 2013 om 22:08:

Sorry niet goed gelezen… :$

[Beantwoorden]


Door anouk op 2 juni 2013 12:04

handig ga het zeker kopen bedankt,
wil je een keer een filmpje maken hoe jij leuke ideeën hebt voor je kamer
hoe je het inricht en zo :lol:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 juni 2013 14:33

Wat een leuke blogpost! Ikzelf ben ook helemaal fan van de Dip & Clean nail polish remover van de Hema. Hij werkt echt fijn. Alleen vind ik de geur niet zo prettig, haha.

[Beantwoorden]


Door Milou op 2 juni 2013 16:56

Erg handig! Ik knoei vaak met nagellka remover, dus dit is echt we een uitkomst (:
Kan je deze ook navullen, door er gewone nagellak remover uit een fles er in te stoppen?

Xx

[Beantwoorden]


Door Amber op 2 juni 2013 17:12

TIP: in sommige Etos filialen is de Etos variant ook te koop. Werkt bij mij super.. Binnenkort overal in de winkels

[Beantwoorden]


Door anneee 'xoxo op 3 juni 2013 18:36

ik heb die van die van de hema en ik vind hem ook erg fijn ! ^^)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 12 juni 2013 18:08

goed artikel zeg… zo weet je precies wat je kan verwachten!

[Beantwoorden]


Door Chimene op 12 juni 2013 21:48

Je zegt wel dat ie ik kruidvat iets voller mag maar het is allemaal de zelfde hoeveelheid :ja:

[Beantwoorden]


Door Hanne op 14 juni 2013 18:01

Leuk, maar ik vind 4.50 toch wel duur… Je kunt ook gewoon nagellakremover van 1,00 kopen en watjes van 0,50! Kom je veel goedkoper uit en heb je meer.

[Beantwoorden]


Door Marike op 17 juni 2013 23:15

Ik vind de ‘kleine wasstraat voor je nagels’ zo goed bedacht! ;)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 3 juli 2013 om 11:08:

Het is misschien ook een idee om geld te besparen, om 1 keer de kruidvat remover pot te kopen, vervolgens bij verkleurde aceton de pot leeg te gooien en weer bij te vullen met je eigen remover. Bespaart je geld en is handig

[Beantwoorden]


[…] van Hema, en hij is ok, maar niet fantastisch (hij is vooral goedkoop ). Na een review van Veracamilla heb ik toch de Nail Polish Remover van HEMA meegenomen toen ik er laatst […]


Door EOTB op 27 juli 2013 15:39

Ik kocht door je review de Dip & Clean Nail Polish Remover van Hema en ik ben er zo blij mee! Hij werkt fantastisch, ruikt na gebruik lekker en maakt mijn nagels sterker! Ik schreef er zelf ook een blog post over en vermelde je website er in (http://kavnieuw.wordpress.com/2013/07/27/kwastenreiniger-en-nagellak-remover/). Bedankt voor de goede suggestie.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 27 augustus 2013 19:10

Ik heb die van de Hema en nu ik dit lees ben ik toch wel blij, want ik wou namelijk eerst L’Oréal kopen, maar nu ben ik toch blij dat ik voor Hema gekozen heb! ^^)

[Beantwoorden]