Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette, Hair Mist & Deodorant

Vandaag op mijn verjaardag, review ik eindelijk mijn favoriete parfum. Chanel Chance Eau Tendre, die ik ook nog eens heel toevalllig precies een jaar geleden voor mijn vorige verjaardag kreeg. Sinds een paar weken is er de Chance collectie, speciaal voor alle fans. In deze collectie zitten mega flessen Chance parfum (150ML!) en accessoires als haarparfum en deodorant.

De producten zijn net als de lente make-up collectie sinds half januari te koop. Alle 3 de Chance geuren zijn in een groter formaat gestoken en daarbij zijn er ook een Chance Eau Tendre Hair Mist en Deodorant verkrijgbaar. Ik heb de producten van de Chance Eau Tendre lijn getest.

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette 150ML €111,00
Chanel Chance Eau Tendre Hair Mist 35ML €40,50
Chanel Chance Eau Tendre Deodorant 100ML €38,50

De Chance Eau Tendre geuren zijn verrassend fruitig en bloemig, ‘een wervelwind van kwetsbaarheid’. Chanel Chance Eau Tendre is samen met Marc Jacobs Daisy en Miss Dior Eau de Parfum mijn favoriete geur. Goed draagbaar, maar enorm lekker en altijd gepast.

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette 150ML

‘Chance is Never Too Big’ luidt het persbericht. Toen ik vorig jaar voor mijn verjaardag Chance Eau Tendre kreeg, kreeg ik de grootste fles: 100ML. Groot, en een jaar later nog lang niet op. Nu is er een nog veel grotere fles, een halve keer zo groot als het vorige grootste formaat: 150ML. En dat, kan ik je vertellen, is mega. Jumbo. XXL.

Topnoten: grapefruit, kweepeer
Hartnoten: jasmijn, hyacint, iris
Basisnoten: amber, cederhout, musk

Chanel Chance Eau Tendre is een speels, sprankelend, bloemig, fruitig en sappig parfum. De EdT is niet te sterk en blijft de hele dag goed hangen. Het is een perfect parfum voor de lente. Altijd vrolijk en prikkelend. Ik ben er gek op!

Chanel Chance Eau Tendre Hair Mist 35ML

Parfum in je haar kan het uitdrogen, de Hair Mist doet dat niet en de geur is bijna hetzelfde. Het ruikt iets prikkelender, alsof er wel iets van haarspray in zit. Dat ruik je alleen bij het sprayen, wanneer de geur in je haar zit ruik je het niet meer. Enkel de subtiele geur van Chance Eau Tendre is ruikbaar. Zeker wanneer de wind door mijn haren waait, denk ik ‘Hey! Lekker!’. Even een frisse neus Chanel halen.

Wat ik wel een beetje vreemd vind is dat het eerste ingrediënt op de lijst alcohol is. De Hair Mist droogt mijn haar niet uit, maar toch vind ik het opvallend.

Chancel Chance Eau Tendre Deodorant 100ML

Om de hele Chanel Chance Eau Tendre geur die je meedraagt compleet te maken, is er als laatst een deodorant. Deze is iets frisser dan het parfum, maar dat mag ook wel. Ik wil geen deo die heel sterk van geur is. Ook in de deodorant zit alcohol. Daar kan ik niet zo goed tegen, het irriteert mijn huid en ik kreeg er dan ook veel bultjes van. Houd daar rekening mee als je een gevoelige huid hebt.

De Chanel Chance Eau Tendre Hair Mist en Deodorant zijn luxe producten. Echt voor de fans of mooi als kado. Je betaalt er veel voor, maar wanneer je echt een groupie bent van de geur en het geld ervoor hebt, denk ik dat het wel een heel mooi geschenk is voor jezelf. Vooral de Hair Mist vind ik heerlijk, net als de 150ML parfum waar ik als Chance Eau Tendre fangirl ook erg blij mee ben.

Chanel Rouge Allure Velvet 42 L’éclatante – review
Printemps Precieux de Chanel – review
Chanel Le Vernis Printemps Precieux de Chanel – review

Chanel beauty is te koop bij parfumerieën en warenhuizen.


Reacties

Door Eva ( Beauty Basics ) op 28 januari 2013 16:00

Lijkt me een heerlijke geur !!

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 6 februari 2013 om 16:08:

Misschien een beetje raar om hier te vragen :$ maar Wrm heb je je blog verwijderd? Jammer :(

[Beantwoorden]

DiANA antwoordt op 6 februari 2013 om 19:42:

jaaaaaaa!

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 januari 2013 16:03

Hmmm, dit is zo’n heerlijk parfum! Ik heb de eau fraiche, maar deze is net zo lekker haha! Als je én parfum, én bodymist, én deodorant én dan ook nog eens bodylotion van dezelfde lijn draagt blijf je echt heel de dag (en de dag daarna) lekker ruiken :) Ik ga dit vast op mijn verjaardagslijstje zetten hihi.

[Beantwoorden]


Door Alette op 28 januari 2013 16:03

Klinkt echt heerlijk. Prachtige geur is het ook, maar mijn god, die prijzen haha. Hoort er natuurlijk ook wel bij, Chanel is nou eenmaal een luxe merk, maar toch. Een deodorant van bijna 40 euro… oef

[Beantwoorden]


Door anneroos op 28 januari 2013 16:03

Ziet er goed! De verpakking vind ik ook erg mooi, zóooo classic !

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 januari 2013 16:05

Hmmm klinkt als heerlijke parfums! Ik vind verpakking altijd zo mooi (love)
xx

[Beantwoorden]


Door Jet op 28 januari 2013 16:08

Hmmm ik ben benieuwd! Het ziet er in ieder geval mooi uit (love)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 28 januari 2013 16:09

Prachtige verpakkingen heeft Chanel! Aan geurnoten alleen vind ik het altijd moeilijk om te bepalen of een geur interessant is voor mij.

[Beantwoorden]


Door Rieke op 28 januari 2013 16:11

Wauw, wat is Chanel toch ook een mooi merk! Alleen al de verpakkingen zien er ontzettend goed uit, en de producten zelf, zijn buiten de prijs, meer dan super :) Go Chanel :)

[Beantwoorden]


Door Velaija op 28 januari 2013 16:12

Hmmm klinkt echt heerlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 januari 2013 16:12

Super mooie producten! Toch wel duur..

[Beantwoorden]


Door Nina op 28 januari 2013 16:14

Mm ik vind bijna alle geurtjes van Chanel lekker ruiken, en de verpakkingen zijn zo simpel maar mooi! Helaas zijn ze zo prijzig..

[Beantwoorden]


Door Evi op 28 januari 2013 16:16

klinkt heerlijk! en duur, helaas.. :-(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 februari 2013 16:01

Hmmm klinkt als een heerlijk parfum (love) Nogmaals Happy birthday :) Hopelijk heb je een leuke verjaardag!
xxx

[Beantwoorden]


Door Nena op 6 februari 2013 16:02

wauw, klinkt echt leuk! ik ben heel erg benieuwd naar de Hair Mist! Ik ben steeds op zoek naar een leuke parfum spray voor in het haar.

leuke post vera! ;-)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 februari 2013 16:07

Zo jaloers! ;) Ik wil de Chance eau Tendre of de eau Fraiche.. Ik twijfel nog zo erg. Het liefst zou ik ze alletwee kopen maar Chanel is helaas best duur..
Nogmaals gefeliciteerd! :)

[Beantwoorden]


Door Sterre op 6 februari 2013 16:08

Echt een heerlijke geur lijkt het me!

[Beantwoorden]


Door Diede op 6 februari 2013 16:09

Lijkt me heel erg lekker! Heb je tot nu toe een beetje een fijne verjaardag?

XO

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 6 februari 2013 16:16

Ik heb de gewone chance parfumen kan echt niet meer zonder!!

[Beantwoorden]


Door Lytje op 6 februari 2013 16:26

Mij lijkt het een heerlijke geur, ik ga zeker even ruiken! Nogmaals gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 februari 2013 16:27

Mmh lijkt me super lekker! En nog een keer gefeliciteerd!!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 6 februari 2013 16:42

Hij lijkt me super lekker!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 februari 2013 16:55

Je moet je ‘ Over mij ‘ pagina nog even aanpassen! Staat namelijk dat je nog 20 bent :) x

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 februari 2013 16:57

Het lijkt me echt een super lekkere geur! (love)

[Beantwoorden]


Door sophie op 6 februari 2013 16:57

De flacon vind ik erg mooi, lekker simpel en sweet. Ik ga hem zeker een keertje testen:)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 februari 2013 16:58

Chance Eau Tendre is zó lekker! Ik heb ‘m ook, maar ik gebruik ‘m vooral in de zomer want in de winter hou ik meer van warmere geuren.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 6 februari 2013 17:00

Mooie parfums :) Maar ik vind Chanel sowieso al een prachtig merk.

[Beantwoorden]


Door Nina op 6 februari 2013 17:22

Leuk artikel & nogmaals gefeliciteerd! (:

[Beantwoorden]


Door Puck op 6 februari 2013 17:23

Misschien een beetje random vraag maar ik hoop dat je hem beantwoord: Eerste 3 uur dat ik op school ben zit mijn mascara perfect maar de laatste paar uuren zit er zwart onder me oog(van de mascara)
Hoe kan ik dit voorkomen? Hoe blijft het perfect of iets langer zitten?
x

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 februari 2013 17:46

Ik spray al sinds zaterdag met mijn nieuwe Eau Fraiche. Geen 150 ml helaas ;)

[Beantwoorden]


Door Ayla op 6 februari 2013 17:52

Ach wat leuk dat je vandaag een review maakt die je precies 1 jaar geleden hebt gekregen! Nog een fijne verjaardag ;-)

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 februari 2013 17:52

Ziet er allemaal mooi uit! Maar beetje te duur voor een deo!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 6 februari 2013 17:55

Oef, deze is zo lekker. Ik heb hem thuis ook staan maar jammer genoeg is hij bijna op. Ik ben er nu super zuinig mee omdat hij zo duur is.

[Beantwoorden]


Door eveline op 6 februari 2013 18:01

ik had ongeveer 1.5 jaar geleden ook roze chance maar weet niet of t ook tendre was???? maar inieder geval ruikt heerlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 februari 2013 18:57

Hooi, het is wat laat maar happy b-day! Ik heb op je gestemd want je verdiend die award! Ik vind je echt geweldig. Leuk artikel :P xx

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 6 februari 2013 19:45

Ik heb hem een tijdje geleden gehad en hij ruikt echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Tim Bunink op 6 februari 2013 20:03

Wat heb je weer prachtige foto´s gemaakt! Chance is een heerlijk geur :) Moet hem altijd weer even besnuffelen als ik in de parfumerie ben!

[Beantwoorden]


Door Velaija op 6 februari 2013 20:30

Ahh dat klinkt echt heerlijk! Ik vind mijn haar af en toe zo ‘saai’ ruiken dus zo’n hair mist klinkt als een fijne oplossing! Misschien toch maar eens ruiken hoe die geur precies ruikt, ik ken hem verder niet!

[Beantwoorden]


Door Gerda op 6 februari 2013 20:40

Ik heb deze geur ook en ik vind hem echt superlekker. Ook de bodylotion heb ik, heerlijk. Wat ik wel jammer vind is dat de geur niet echt sterk is. Alleen de mensen in de ‘intieme zone’ ruiken de geur. Misschien wordt dat opgelost door de deo en haarmist te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 6 februari 2013 20:45

Die geur is echt zo lekker! Een vraagje: Heb je dit artikel al niet eerder gepost? Het komt mij heel bekend voor.. In ieder geval, Gefeliciteerd Vera! (en je lijkt echt niet 18 hoor ;) )

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 februari 2013 21:04

Mijn favoriete geur! Van mijn lieve vriend gisteren de 150 ML gehad… gewoon zomaar.. Ik kan weer heel lang vooruit en als ik nu die prijs zie schrik ik er wel een beetje van haha. Nog gefeliciteerd met je verjaardag trouwens vera!

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 februari 2013 21:12

Die geur is echt zo lekker !

[Beantwoorden]


Door Dilys op 6 februari 2013 21:44

Ik ben benieuwd naar de geur! Alleen die prijs…

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 februari 2013 01:28

Deze parfum is zooo heerlijk, heb er een keer een tester van gehad! Maar ik heb helaas niet het geld om de grote fles te kopen :(

[Beantwoorden]


Door xbeautyfun op 7 februari 2013 06:30

Lijkt me een lekkere parfum!

[Beantwoorden]


Door esmeevandermeer@live.nl op 7 februari 2013 07:26

chanel en deoderant?!
perfecht hi!!!!
maar wel een beetje durr
groetjes, :hmm:
esmee

[Beantwoorden]


Door Kelly Caresse op 7 februari 2013 07:36

Mmm hier gaat mijn hartje sneller van kloppen, ik vind chance zo’n heerlijke en luxe geur, en ik heb goede herinneringen eraan (eerste date met mijn vriendje, droeg ik deze geur die ik van een vriendin leende, daarna kocht ik hem zelf want het bleef me herinneren aan die mooie dag)
Mooie review Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 7 februari 2013 10:00

Wat een prachtige flacons, juist door de eenvoud. Deze geur is voor mij iets te licht, maar voor in de lente/zomer wel fijn ^^

[Beantwoorden]


Door Moniek op 7 februari 2013 16:25

Lijkt me heerlijk. Ik heb al meerdere geurtjes van Chanel :D

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 8 februari 2013 14:36

leuk artikel (love)

[Beantwoorden]


Door Elyne op 8 februari 2013 17:07

De geur is heerlijk! Combineren en dan ruik je de hele dag door super lekker

[Beantwoorden]


Door Gerlinde op 9 februari 2013 16:21

Wat bedoel je met topnoten, hartnoten en basisnoten? :roll:

[Beantwoorden]


Door ruud op 21 mei 2013 10:35

Ik hoop dat iemand mij advies kan geven over het volgende: ik heb namelijk afgelopen week op het vliegveld van Hongarije, Chanel Change eau de toilette voor mijn vriendinnetje gekocht- nee niet zomaar, maar vanwege 1 jaar samen zijn (love) -. Na lang wikken en wegen dit heerlijke geurtje gekocht, moeilijke keuze want de andere twee varianten zijn ook heeeeerrrrlijk. En twijfelde ook ernstig over Chanel Coco Mademoiselle maar die was nog duurder!
Het geurtje uiteraard ook op haar huid getest en was goed ruikbaar. Nu ze echter het geurtje hier thuis in Nederland op doet, is het geurtje helemaal niet zo goed ruikbaar en vervliegt ook heel snel… Alsof ik een imitatie heb gekocht :wtf:

De parfumerie op het vliegveld daar was natuurlijk geen Ici Paris XL of een Douglas, want in dat geval zou ik hier in Nederland terug zijn gegaan met de Chanel. En op en neer vliegen naar Budapest is natuurlijk ook geen optie. What to do?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 juni 2018 16:42

Geeeen idee of je reacties op zulke oude reviews nog leest haha, maar super toevallig. Ik kocht deze week Marc Jacobs Daisy (mijn nieuwe favo), en was ook wat andere geurtjes aan het testen. Toevallig van Chanel Chance Eau Tendre een testertje gevraagd en online gezocht op reviews, zie ik dat dit ook jouw favoriete geur is samen met Marc Jacobs Daisy. Dan gok ik dat wij “dezelfde neus” hebben haha! Nu kan ik niet anders dan ook Miss Dior Eau de parfum testen ;)

[Beantwoorden]