A Touch Of Fashion – Mooi en nét betaalbaar

Suzanne blogt dagelijks op fashionisaparty.com en om de maandag hier op veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je in haar eigen rubriek A Touch Of Fashion over haar passie voor, en kijk op mode.

Anderhalf jaar geleden schreef ik over mode die ‘mooi maar onbetaalbaar‘ is. “Leuk om te lezen”, zeiden jullie, maar daar bleef het bij. Naast het feit dat veel van de door mij geselecteerde items niet jullie smaak was, gold natuurlijk ook dat deze dure kleding voor de meeste van ons niet betaalbaar is. Dat is eigenlijk juist níet wat ik wil uitdragen, realiseerde ik me: dat mode niet betaalbaar is. Vandaar dat ik de A Touch Of Fashion van toen nog eens overdoe, maar dit keer met designer items en merkkleding die net wél betaalbaar zijn.

Dit leek mij hét moment om op zoek te gaan naar betaalbare designer items, omdat –het is je waarschijnlijk niet ontgaan- het weer volop sale is op dit moment. Hoewel jij waarschijnlijk, net als ik, eerder de H&M rekken en Zara tafels plundert, weet ik dat er zeker ook een groep is die in de sale júist de duurdere merken opzoekt.

Als designerstukken ooit betaalbaar zijn, dan is het immers gedurende deze periode. Veel mensen vinden het bovendien verstandiger om te investeren in minder, maar duurdere kleding, omdat deze bijvoorbeeld kwalitatief vaak beter is.

IRO €106,48 – Een broek die alvast perfect is voor het voorjaar! Een witte jeans is in elke garderobe praktisch, maar deze heeft door de subtiele aztec print aan de zijkant nét iets bijzonders.

Kenneth Jay Lane €55,56 – Kenneth Jay Lane is echt een prachtig sieradenmerk, maar niet voor de dames die van subtiel houden. De meeste kettingen, armbanden en oorbellen van deze ontwerper zijn namelijk echte eyecatchers. Deze ketting zit ertussenin en is niet te opvallend, niet te bescheiden.

Karl €70,- – Wist jij dat Karl Lagerfeld naast Chanel nog een ‘eigen’ merk heeft? (Chanel is natuurlijk niet van hem, maar hij werkt ervoor) Voor wie bij de gedachte aan mode ook gelijk aan de beste man denkt, is deze trui wellicht een leuke.

Moschino Cheap & Chic €135,95 – Deze winter komt de tartan (Schotse ruit) print weer helemaal terug in het modebeeld. Lang niet alle tartan items zijn even mooi: de print kan soms wat goedkoop ogen. Deze Moschino broek heeft echter dé perfecte, klassieke print wat mij betreft. Combineerinspiratie nodig? Hier*link*: http://www.fashionisaparty.com/2012/12/outfit-tartan.html/ doe ik een poging (met een andere tartan broek).

Marc Jacobs €139,- – De ‘mouse flats’ van Marc Jacobs waren afgelopen zomer immens populair (ook Chiara had bijvoorbeeld diverse varianten), maar blijkbaar ging toch niet de hele voorraad erdoorheen. Daarom koop je deze schatjes nu met een fijne korting.

Current Elliot €103,19 – Nadat Current Elliot afgelopen zomer met een luipaard jeans*link*: http://www.net-a-porter.com/product/322013 en Sabrina*link*: http://www.afterdrk.com/leopard-jeans/ erin gespot werd, moest ineens iedereen weer een luipaardjeans hebben, leek het wel. Inclusief mijzelf, maar ik doe het met een H&M’etje*link*: http://www.fashionisaparty.com/2012/04/outfit-luipaard-jeans.html/ .‘The real deal’ koop je nu in de sale echter voor niet héél veel meer geld.

Karl €120,- – Ook dit laatste item is van Karl en wilde ik jullie niet onthouden. Leren shorts vind ik een super praktisch item: ze zijn overal mee te combineren, gaan eigenlijk nooit uit de mode, en zijn bijvoorbeeld niet zo standaard als een jeans. Echt leren shorts van bijvoorbeeld H&M Trend zouden hetzelfde kunnen kosten, daarom lijkt dit item voor deze prijs me een goede deal.

Tot slot: wat betaalbaar is, is natuurlijk persoonlijk. Zoals je wellicht gemerkt hebt heb ik voor items gekozen die maximaal €150,- kosten. Voor designer items en merkkleding en –schoenen is dit vaak niet veel geld, maar €70,- voor een trui blijft verre van goedkoop. Deze items zijn dan ook niet bedoeld als alternatief voor de items die je bij wijze van spreken in je lunchpauze koopt, maar als goed doordachte aankopen.

Wat zou jij maximaal uitgeven aan een designer stuk?


Wil je meer lezen en zien van Suzanne? Volg haar dan op Twitter, Facebook en/of Bloglovin.


Reacties

Door Demi op 14 januari 2013 16:16

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 januari 2013 16:17

Die gouden ketting vind ik vooral heel mooi! Nadat ik ooit in een chocolade ijsje ben gaan zitten draag ik nooit meer een witte broek :’) De leren short is ook echt heel gaaf joh!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:22:

haha, hoe heb je dat dan gedaan?

[Beantwoorden]

ROOS antwoordt op 14 januari 2013 om 17:34:

(love) :kiss:

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 14 januari 2013 om 23:14:

Mijn zus had een magnum en die had ze even naast zich gelegd (op het papiertje) terwijl ze iets deed. En het was donker buiten dus ik zag het niet, haha! Dus ik ging daar opzitten :’)

[Beantwoorden]

DiANA antwoordt op 15 januari 2013 om 00:25:

aaaah zonde!

ik had tomatensaus gevlekt op mn schoot van spierwitte broek -.-

Norine antwoordt op 18 januari 2013 om 00:43:

Ik heb typex op mijn zwarte broek laten vallen…


Door Lisa op 14 januari 2013 16:18

Leuk artikel ! De meeste spullen zijn inderdaad net betaalbaar. Ik vind vooral de muisschoenen en de gouden ketting zijn mooi. (love) Zelf zou ik niet meer dan ongeveer € 150 voor een echt designer stuk uitgeven.
xxx

[Beantwoorden]


Door Nina op 14 januari 2013 16:19

Leuk artikel en leuk geschreven! x

[Beantwoorden]


Door Janneke op 14 januari 2013 16:20

Leuk artikel! voor een designerjurk zou ik denk ik niet meer dan 150 euro uitgeven, momenteel ben ik nog steeds student en moet ik wel een beetje mijn uitgaven in de gaten houden. Gelukkig is het momenteel weer uitverkoop bij ART, een winkel met bijzondere kleding die normaal ook niet te betalen is maar in de uitverkoop wel! Helemaal mijn smaak en tijdloos, dus dan kan het ook nog jaren mee :)

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 14 januari 2013 16:27

Die trui van Karl is geweldig!

[Beantwoorden]


Door marijke op 14 januari 2013 16:32

Ik koop ( of tenminste mijn ouders) kleding van G-star en dat soort gelijke merken altijd als ik een (spijker) broek nodig heb.

Verder koop ik ook meestal truitjes bij de goedkope winkels zo als Vero Moda.

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 14 januari 2013 16:38

Mijn duurste aankoop was vroeger een originele Evisu broek van 400 Euro.. 4x gedragen.. ik denk dat ik er nu max 300 voor zou uitgeven.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:20:

nog best veel ;)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 14 januari 2013 16:39

Echt leuk om te zien =)

[Beantwoorden]


Door BeautyFrique op 14 januari 2013 16:42

Leuk artikel :)! Helaas vind ik de meeste dingen nog steeds niet heel betaalbaar :nod:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:21:

ik ook niet hoor. ik koop ook bijna nooit wat in deze prijsklasse. maar dat is meer de keuze die ik maak. als ik minder zou kopen, zou het wel kunnen.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 14 januari 2013 16:44

Aw, die Marc Jacobs mouse flats pas ik altijd even als ik ze tegen kom, maar ik heb áltijd dat 36 te klein is en 37 te groot! :/ (hoewel ik dat tegenwoordig bijna altijd heb)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:21:

irritant :(

[Beantwoorden]

DiANA antwoordt op 15 januari 2013 om 00:26:

heb ik ook!
normaal kan ik dat wel verhelpen met dikke sokken maar ja in flatjes….

[Beantwoorden]


Door Dionne op 14 januari 2013 16:44

Hoewel ik vroeger bereid zou zijn meer uit te geven is dat nu niet meer dan 100,- omdat ik als student wel een eigen woning heb. <3

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 14 januari 2013 16:46

Leuk artikel, al is het nog ver boven mijn budget haha

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 januari 2013 16:47

Erg leuk! Maar ik hoef niet perse een designer stuk. De Zara en H&M zijn prima.

[Beantwoorden]


Door Nina op 14 januari 2013 16:48

leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 14 januari 2013 16:49

Ik vind de kleding hierboven maar niks. Ik zou wel een behoorlijk geldbedrag uitgeven aan iets wat ik heel mooi vind, maar alleen als ik het zeker weet dat het het waard is, dus ik het heel lang en vaak zou dragen.

[Beantwoorden]


Door sophie op 14 januari 2013 16:52

Erg leuk artikel! Ik hoef geen designer kleding, ik heb het idee dat het toch altijd om de naam gaat. Ja er zitten prachtige mooie stukken bij maar om daar 100 euro voor neer te leggen? Nee. Dan ga ik wel opzoek naar iets dat erop lijkt voor wat minder:)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 14 januari 2013 16:54

Mooie items! Jammer genoeg is alles ver boven mijn budget.

[Beantwoorden]


Door Demi op 14 januari 2013 16:57

ik ga deze zomervakantie naar Amerika, en om de hoek van mijn hotel zit een MAC store :D jeej, maar nu heb ik de vraag, wat moet ik daar inslaan? want het scheelt veel geld.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 januari 2013 16:58

Oeh nee Suzanne, wat doe je? Nu moet ik de Mouse Flats in serieuze overweging nemen, net nu ik besloten had dat het te veel geld was om te betalen voor muizenschoentjes. :O

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:23:

sorry! (A)

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 14 januari 2013 om 19:38:

Boefje! :ja:

[Beantwoorden]


Door Louise op 14 januari 2013 17:02

Die ketting is leuk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 januari 2013 17:03

Dit zijn niet echt mijn items. Als ik het geld zou hebben zou ik best wel iets willen neertellen voor een echt mooi desingerstuk.

[Beantwoorden]


Door Nuria op 14 januari 2013 17:05

Niet allemaal mijn stijl. Ik vind de leren short nog wel tof! Die muizenschoentjes had ik een replica van in Spanje op de markt voor maarliefst 3 euro gekocht (love)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:23:

dat zijn nog eens vondsten!

[Beantwoorden]


Door Emily op 14 januari 2013 17:07

Ik vind het geen van allen mooi eigenlijk..

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 januari 2013 17:07

Superleuk artikel! Maar de linken bij Current Elliot werken bij mij niet, ik zie dit staan:
*link*: http://www.fashionisaparty.com/2012/04/outfit-luipaard-jeans.html/ .

Ik dacht ik meld het even ;)

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 14 januari 2013 om 17:07:

Ah zo werkt de link wel haha! Maar in je artikel kan ik er niet op drukken, daarom :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 17:24:

goed dat je het even meldt! ik moet hier even Vera voor aankijken…

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 januari 2013 17:07

voor mij nog steeds onbetaalbaar :)!

[Beantwoorden]


Door Aimee op 14 januari 2013 17:10

Het duurste wat ik heb uitgegeven aan designer schoenen was €395. Namelijk sneakers van Giuseppe Zanotti, ben er echt verliefd op. Daarnaast zou ik voor kleding niet meer dan €150 betalen. Ik hou nou eenmaal van designer schoenen en draag deze liever dan merkloze schoenen. Dit is mijn mening, maar zo ben ik nou eenmaal. :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 18:37:

dat is ook heel persoonlijk, wat ik al schrijf.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 14 januari 2013 17:13

Leuk! Vooral die broek van Moschino Cheap & Chic vind ik super gaaf! Lekker classy en vintage. Heel tof! Maar wel erg duur, ik zou dat denk ik niet uit willen geven aan een broek, 80 euro is wel echt mijn maximale budget.

[Beantwoorden]


Door Marlyn op 14 januari 2013 17:15

My uncle’s name is Marc Jacobs. That’s funny.

[Beantwoorden]


Door Nine op 14 januari 2013 17:21

Oef, nog steeds wel prijzig. Ook ik ben student met een eigen (huur)woning en moet dus keuzes maken. Liever gewoon een shirt van H&M of Vero Moda (de 2 voor 17 euro-acties zijn geweldig) dan dat ik op straat sta, haha.

[Beantwoorden]


Door Amarens op 14 januari 2013 17:22

Leuk artikel! Al vind ik de meeste items nog steeds te duur maar dat is natuurlijk ook maar net wat je budget is en wat je gewend bent!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 14 januari 2013 17:29

ja het is maar wat je net betaalbaar noemt. Ik vrees dat dit voor mij absoluut nog in de categorie “droom maar lekker verder” zit

[Beantwoorden]


Door maartje op 14 januari 2013 17:34

die witte jeans van IRO is echt prachtig!
zelf heb ik al een tijdje vans van KENZO (ja, die van de tiger truien!) op het oog, maar 72 euro(SALE!) en super cute. Helaas heb ik een grotere schoenmaat dan waar deze pareltjes nu nog in leverbaar zijn, dus het is hopen dat ze binnenkort ook in grotere maten(boven de 36) uit komen!
HEE, wat een toeval, ze zijn net aangevuld, ik sla ze meteen in hihi!
hier de link: https://www.kenzo.com/en/shop/women_101/shoes_350/vans_2896/

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 18:38:

oooooh, nu maak je me heel jaloers!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 14 januari 2013 17:41

echt leuke dingen !

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 januari 2013 17:55

Ik vind het nog steeds behoorlijk duur allemaal :) Maar ik koop nooit echty dure items.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 18:38:

er staat ook niet ‘mooi en goedkoop’ hè ;)

[Beantwoorden]


Door AreyouShir op 14 januari 2013 18:06

Vooral de witte broek met details vind ik erg leuk! Al moet dat natuurlijk veel goedkoper kunnen ;) DIY! :yay:

[Beantwoorden]


Door Mariette op 14 januari 2013 18:07

Haha witte broeken gaan echt niet goed bij mij :P. Ik wil heel graag nog een tas van Michael Kors :D.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Nora op 14 januari 2013 18:11

Ik zou voor de perfecte winterjas (rood of olijfgroen, zacht, lekker warm, dik, lang, getailleerd) wellicht 400 euro overhebben. Ik groei toch al een aantal jaar niet meer en ik weet uit ervaring dat je met een goede coat makkelijk 5+ jaar kunt… maar ik heb ‘m nog steeds niet gevonden. Verder houd ik van cheap, mij kun je echt niet wakker maken voor een prachtige ~designerbroek~ of shirt, om meer dan 50 euro aan een kledingstuk (30 aan een shirt) uit te geven moet ik ze wel heel erg bijzonder vinden en als een investiment zien.

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 14 januari 2013 om 18:14:

Ik vind trouwens dat je mooie items hebt gepost, ondanks ik persoonlijk aztec printjes of sowieso “exotische” printjes uit een andere cultuur lenen voor mode altijd een beetje dubbel vind.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 18:39:

hmm… oké. maar mode is toch niet alleen van onze cultuur? mode is toch van iedereen? of zie ik dat verkeerd?

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 14 januari 2013 om 19:01:

Het probleem is dus dat aztec printjes geen “mode” zijn maar deel van een eeuwenoude cultuur die daarbij ook nog eens voor eeuwen door westerlingen is onderdrukt (op niet zo fijne manieren). Het feit dat we het nu exotiseren en het als mode gebruiken is respectloos, omdat we ten eerste niet echt een idee hebben waar het vandaan komt, de cultuur zelf over het algemeen niet goed kennen en het in een context plaatsen waar het niet hoort. Hier staat het wellicht wat beter gearticuleerd: http://apihtawikosisan.tumblr.com/post/20464468306/shower-of-sparks-native-culture-believes-hipsters-to

Ik hoop trouwens dat ik niet bitchy overkom! Als europeaan is het best moeilijk om over dirt soort dingen na te denken omdat racisme niet zo’n issue bij ons is -ik hield zelf ook heel veel van “afrikaanse” prints tot ik mijn research heb gedaan en heb stilgestaan bij het feit dat “afrikaans” bullshit is (Afrika heeft zoveel landen en stammen!) en het toch om “cultural appropriation (Google het! er zijn veel interessante blogs over te vinden) gaat- maar je kunt er alsnog mensen door kwetsen.
Het zou trouwens niet hetzelfde zijn als mensen wereldwijd ineens into klompen zouden zijn omdat:
1. de nederlandse cultuur nooit is onderdrukt
2. nederlanders er waarschijnlijk wel profijt van zouden kunnen hebben (in tegenstelling tot amerikaanse natives)
3. Nederland bij de westerse cultuur hoort, waar iedereen wel wat vanaf weet.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Nora antwoordt op 14 januari 2013 om 21:51:

Het is trouwens niet waar dat mode van iedereen is, aangezien (vooral ethnische) minderheden, daarbij ook derdewereldslanden geteld, worden beinvloed en “gedwongen” zich aan te passen aan de westerse cultuur en mode. Het is in mijn ogen niet okee dat een westerling kan bepalen wat uit een bepaalde cultuur mooi is en in de mode kan, terwijl een native daar zelf vrijwel niets over te zeggen heeft, er geen profijt van heeft en het -ondanks het op eerste oogopslag een “opening” naar andere culturen toe kan lijken- juist het beeld van andere culturen stereotypeert.

Ik begrijp heel goed dat aztec printjes (of afrikaanse printjes, of bindi’s, of keffiyehs…) hot zijn, aangezien het gewoon mooie kledingstukken zijn en het feit dat ze bij een andere cultuur behoren iets heel aantrekkelijks heeft, maar ik ben er geen voorstander van en dit zijn de redenen. Helaas ben ik niet echt goed in het uitdrukken van mijn gedachten, ik ben niet nederlands en woon ook al 5 jaar niet meer in Nederland (ik ben 19), maar ik hoop dat je m’n punt hebt begrepen. (:


Door Nanda op 14 januari 2013 18:29

De Ketting vind ik leuk maar de kleding vind ik als ik het eerlijk mag zeggen afschuwelijk.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 januari 2013 om 18:40:

ja hoor, dat mag je zeggen. smaken verschillen natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Over Beauty Enzo op 14 januari 2013 18:32

Wat een leuk artikel zeg! De items zijn alleen niet helemaal mijn stijl haha.

[Beantwoorden]


Door Hester op 14 januari 2013 18:40

Geen items voor mij (gelukkig, scheelt weer een hoop geld), maar het lijkt me wel leuk om een desingeritem in je kast te hebben hangen! Just for the idea, haha. Je bent trouwens het linkje vergeten bij ‘Combineerinspiratie nodig? Hier doe ik een poging (met een andere tartan broek).’.

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 januari 2013 19:01

Ik ben best bereid aardig wat geld neer te leggen voor iets van een designer, maar dan wel een tijdloos item. Alles wat je hier laat zien vind ik heel erg tijdelijk. Eerlijk gezegd geef ik liever geld uit aan goede Nikes of een horloge.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 14 januari 2013 19:09

leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Joelle op 14 januari 2013 19:10

de titel kun je wel vervangen door ‘net niét betaalbaar’.. haha

[Beantwoorden]


Door danique op 14 januari 2013 19:14

ik vind vooral de trui van karl erg leuk,ben gek op karl en chanel (love)

[Beantwoorden]


Door Alette op 14 januari 2013 19:21

Of het wel of niet net betaalbaar is, is natuurlijk voor iedereen anders, maar ik vind jouw grens van 150 euro een goede. Ik koop meestal goedkope kleding (als in H&M prijzen), maar af en toe koop ik iets duurders. En als er iets is waar ik erg blij van word is het wel dingen die ooit duur waren kopen voor weinig. Mijn beste koop ooit zijn een paar United Nude schoenen (de eamz) met een klein fabrieksfoutje van 240 voor 70 euro. (and i am still in love)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 januari 2013 19:28

Leuk artikel.

[Beantwoorden]


Door Raya op 14 januari 2013 19:30

Meestal vind ik de goedkopere high-end fashion niet zo leuk. Ik zou liever ineens sparen voor the real deal zodat ik iets heb waar ik écht blij mee ben zoals bv. een tas van Louis Vuitton of Chanel, dan dat ik iets koop puur om iets van het merk te hebben en waarschijnlijk toch niet of amper ga gebruiken. De eerste broek vind ik trouwens het leukst maar die zou zo snel vuil worden bij mij, haha! :)

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 januari 2013 19:31

Alle items zijn absoluut niet mijn smaak.. :X
Bovendien vind ik alles ook echt heel erg duur..

[Beantwoorden]


Door Mandy op 14 januari 2013 19:35

Goed artikel, die witte broek met aztec print is echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Beautypepper op 14 januari 2013 19:38

Noem je dat betaalbaar? :+ :+

[Beantwoorden]


Door kirsten op 14 januari 2013 19:51

Hihi, nahja ik vind dit nog steeds duur..

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 14 januari 2013 19:54

wauw die ketting is echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Beautydiamonds op 14 januari 2013 20:10

Ik vind het alsnog heel duur :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 januari 2013 20:13

De ketting is erg gaaf! Het prijskaartje dat eraan hangt is minder gaaf, maar goed…. dan heb je ook wat!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 14 januari 2013 20:39

Een erg leuk artikel, Suzanne. Die witte broek met azteken print vind ik prachtig en die ketting ook.

[Beantwoorden]


Door Nieke op 14 januari 2013 20:45

Het is mij allemaal toch nog iets te duur. Maar ik vind de gouden ketting en de leren pieces heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door amber op 14 januari 2013 20:54

ik ben 15 en ik moet een maand werken voordat ik zulke kleding kan kopen.
Veel te duur.

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 januari 2013 21:37

Voor mij nog steeds te prijzig, maar mooi is alles zeker!

[Beantwoorden]


Door Dilys op 14 januari 2013 22:05

Leuk artikel! En betaalbaar is altijd goed, maar dan ook echt altijd!

[Beantwoorden]


Door Shelly op 14 januari 2013 23:33

Die geruite broek is leuk! :roll:

[Beantwoorden]


Door eline op 14 januari 2013 23:39

absoluut onbetaalbaar o.O
een broek: 20 euro
ketting : 10 euro
dàt is betaalbaar.
en merk kledij is zowiezo overrated…
iemand koopt bijvoorbeeld die broek voor dat bedrag, daarvoor heb ik een ganse kledingkast gevuld.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 januari 2013 09:24

super leuke spulletjes allemaal,
xx

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 15 januari 2013 11:17

Die witte broek met Aztec print is echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 15 januari 2013 12:21

Leuke items, maar ik had het wel leuk gevonden als de originele prijzen er ook bij hadden gestaan. Dan heb je meer een indruk van hoe duur de designer items normaal gesproken zijn.

[Beantwoorden]


Door laila op 15 januari 2013 14:42

mooi en onbetaalbaar! :(

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 16 januari 2013 15:21

Niet mijn stijl, maar wat men ook kan doen is een mooie dupe vinden. Heb je toch het gevoel dat je iets moois aan hebt, maar wel voor een budgetvriendelijk prijsje.

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 19 januari 2013 16:28

Mooi en niet betaalbaar..

[Beantwoorden]