Twitter Question #92

We zitten allemaal wel eens niet zo lekker in ons vel. Iedereen heeft wel eens een off-day, een dag dat je je gewoon rot voelt en nergens zin hebt. Een dag waarop je vriendje gelijk roept ‘of je ongesteld bent’. Dat doet er niet toe, je hebt er gewoon even geen zin in. Of het nou is omdat de meteorologische herfst vandaag begonnen is, of omdat je zonder verklaring gewoon wilt huilen. Hier zijn wat tips om je dip iets dragelijker te maken.

Photobucket

Photobucket

Jullie tweets waren duidelijk. Voel je je niet fijn, verwen jezelf. Neem een break, ga in bad, in bed of languit op de bank. Zet je favoriete muziek of film op en zorg dat er een bak Ben & Jerry’s of reep chocolade binnen handbereik ligt. Jullie hebben helemaal gelijk, ik doe meestal hetzelfde als ik me niet fijn voel. Zoek je nog wat power muziek om de stress op weg te dansen? Klik dan hier.

S.O.S ik zit niet lekker in mijn vel, wat moet ik doen?

– Gewoon even niets. Bedje, tijdschriftje, muziekje.
– Jeuken je voeten toch? Ga met vriendinnen wat drinken of shoppen.
– Knuffelen met je vriendin, vriendje, moeder, paard, poes of hond.
– Neem een lekker schuimbad
– Eet iets met meer dan 500 calorieën. Ben & Jerry’s bijvoorbeeld.
– Zoek afleiding in een hobby: piano spelen, tekenen, dansen.
– Ga lekker een potje rennen.
– Kijk een zielige film (The Notebook, Titanic…)
– Verwen jezelf met een maskertje, scrubje, hete douche.

Mijn blog haalt me vrijwel altijd uit mijn dip. Ookal voel ik me soms juist rot door iets wat er op/met mijn blog gebeurd is (een filmpje mislukte, ik krijg vervelende reacties), krijg ik vrijwel toch altijd weer zin om iets te doen dankzij veracamilla.nl. Ik heb geen idee hoe het kan. Soms zijn het de lieve reacties en emails die me er weer bovenop halen, de andere keren zijn het mooie beautyproducten of leuke persberichten. En soms is het gewoon… zomaar, dat ik er opeens weer zin in heb.

Ik moet eerlijk toegeven dat het soms kan helpen je gewoon over te geven aan je niet lekker zittende vel. Juist wanneer je er lekker in mee gaat met onverantwoorde calorierijke chocola en jankfilms, kan het zo maar gebeuren dat je je na een paar uur zelfmedelijden met de Titanic, beter voelt. En anders is er morgen weer een dag.

Hoe pep jij jezelf op wanneer je niet zo lekker in je vel zit?

Oh, en officieel begint de herfst 21 september pas.


Reacties

Door Sum op 1 september 2012 16:16

Rusten, filmpje kijken en maskertje op :)

[Beantwoorden]


Door Amber op 1 september 2012 16:24

inderdaad ook gewoon echt even tijd voor mezelf nemen en relaxen. :)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 1 september 2012 16:37

op bed met een goede film of een paar afleveringen van mijn favoriete series.

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 1 september 2012 16:38

Hahaha, ik lucht me hart bij me ma/vriendin of wat dan ook , ga even lekker sporten of wandelen, Of inderdaad me heerlijk mooi maken of lekker chillen op de bank.

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 september 2012 16:39

Heel hard muziek opzetten en meeblèren en bloggen natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 1 september 2012 16:40

Bij mij? Mmmm, moeilijk. Ik denk eigenlijk ook mijn blog, gewoon omdat het een hobby is haha. Ik ben het liefst de hele tijd bezig en relaxen is niet echt mijn ding, hoe stom het misschien klinkt.. ik vind het heerlijk om bezig te zijn. En bloggen is een heerlijke afleiding voor me. Ook als ik bijvoorbeeld weer een nieuwe reactie of volger zie, dat voelt zo fijn! Een gevoel dat iets écht goed lukt hihi. Ik herken wel wat je over je blog beschrijft, haha. En voor de rest mijn familie en beste vriendin. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:30:

Ik herken het wel. Heb soms ook echt tijden dat ik gewoon niet niét bezig kan zijn. En dat gevoel herken ik ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 september 2012 16:41

Helemaal eens met Chantal. Mezelf lekker zielig vinden, bak thee, popcorn, oude afleveringen van Echte Gooische Meisjes ofzo en genieten maarrrr!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 1 september 2012 16:42

Veracamilla.nl bezoeken natuurlijk! :yes:

[Beantwoorden]


Door Lente op 1 september 2012 16:50

ik ga lekker bubbelen in bad ! en warme thee met een leuke film ..

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 september 2012 16:50

wat ik meestal doe is m’n handen/nagels verzorgen en lakken :) gewoon lekker fris en fruitig voor de dag komen met verzorgde handen doet wonderen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:30:

Dat is ook een goede!

[Beantwoorden]


Door Summer op 1 september 2012 16:50

Cupcakes maken, jou filmpjes kijken of shoppen :D

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 1 september 2012 16:59

Net of je mijn gedachten leest, heb precies vandaag een off-day. Geen zin om iets te doen en dingen zien er wat grijs uit. Wat ik dan doe is mezelf omringen met een heerlijk geurtje: koekjes of parfum. Zoetigheden eten en hangen.

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 1 september 2012 17:01

Ik vind het altijd zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 september 2012 17:08

Meestal ga ik op fashion en beautyblogs lekker rondneuzen voor wat inspiratie. ^^) Door de reviews weet ik namelijk zeker dat ik niet ineens met een miskoop eindig. Dus eigenlijk inspiratie vinden, daarna lekker winkels doorzoeken en vervolgens weer thuis met wat leuke aankopen eindigen. Dan heb ik ook meteen wat frisse lucht gehad en kan daarna lekker relaxen met de nieuwe spulletjes :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 1 september 2012 17:08

Helemaal mee eens haha, ookal heb ik niet vaak een chagrijnige dag. Soms doe ik dan gewoon niks, of ben ik stiller dan normaal op een schooldag bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 september 2012 17:16

Muziek luisteren, hierin kan ik vaak wel mijn emotie in kwijt :D

[Beantwoorden]


Door Hester op 1 september 2012 17:16

Ik doe dan lekker wat ik leuk vind en laat alles wat ik niet leuk vind even liggen. Of ik ga opruimen :’)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 september 2012 17:22

Bodycombat, dansen, B&J, en brainless entertainment in de vorm van boek of DVD (ik noem een CSI, Harry Potter, of Twilight). Of je kunt gewoon 100 filmpjes van Vera kijken… 100x HOOOI achterelkaar… Daar wordt iedereen vrolijk van!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:31:

Hahahah ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 september 2012 17:28

Me opmaken, onder dekentje op de bank filmpje kijken en eten :) Maar geen zielige films, daar word ik juist depri van. Gister de Notebook gekeken, en heb een halfuur zitten janken, dat haalde m’n stemming echt heel erg naar beneden. Ik kijk altijd Confessions of a Shopaholic of Mamma Mia, lekker keihard meezingen:) xx

[Beantwoorden]


Door Patricia op 1 september 2012 17:32

Gewoon lekker in bed liggen, het mezelf comfortabel maken en een filmpje kijken ofzo, maar dan wel een vrolijke film haha. En zoals die ene tweet inderdaad zegt, morgen is er weer een dag! ^^)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 1 september 2012 17:33

Ik neem gezellig een bad en lees een boekje. Daarna kruip ik in mijn bed met een filmpje en some munchies. Eens goed slapen en ik kan er weer tegen !

[Beantwoorden]


Door Lana op 1 september 2012 17:38

toen er laatst iets was kreeg ik zomaar een kitten van mijn ouders, en ik zal je vertellen: dat is de oplossing!
een lief klein beestje wat zich helemaal naar jou toe trekt en dat jou zorg nodig heeft.
het eerste waar je aan denk ’s morgens is: hello furry bastard! en niet: ahh nee weer een dag..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:33:

Ahhh, dat kan ik me heel goed voorstellen ^^)

[Beantwoorden]


Door Maite op 1 september 2012 17:45

Een mooie makeup look, :duh: en natuurlijk een lekker bad memen en lekker genieten!

XxGroteFan!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 september 2012 17:51

op dit moment zit ik in een mega-dip, en elke keer als ik eraan denk voel ik me nog meer ***. Gelukkig heb ik een heeeeel lief vriendje die me kan opbeuren :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:33:

Wat zijn die jongens soms toch handig. Hopelijk kom je er snel weer bovenop :smak:

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 1 september 2012 17:52

Ik ga altijd :
– mn favoriete muziek opzetten en dan helemaal losgaan
– random afleveringen terugkijken waar Valerio of Jandino in zitten.
– one direction filmpjes bekijken
– milka eten

:D

xx

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 1 september 2012 18:04

Heee wat leuk, ik sta er voor het eerst in!! De andere reacties zijn ook leuk! :yay:

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 september 2012 18:06

woohooow ik sta in de tq voorbeelden ! ^^, dankje Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:34:

Graag gedaan Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 september 2012 18:07

Ik ga een kwartiertje (of 20 minuten, een uur, een halve middag, zolang als nodig is (:) op bed liggen en verdrink ik in zelfmedelijden en zie ik het allemaal niet meer zitten, maar meestal gaat er vanzelf een knop om dat ik niet zo stom moet doen en weer de draad moet oppakken. Dan zoek ik afleiding (meestal barst ik dan van de energie of heb ik een geweldig concetratie vermogen wat ik op school altijd mis) en ga ik tekenen, piano spelen of voer ik een lekker inhoudloos gesprek met een vriendin (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:34:

Zo gaat het bij mij ook meestal! Ik geef me er aan over en na een tijdje zie ik in dat het geen zin heeft of heb ik genoeg van de zelfmedelijden en ga ik wat doen.

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 1 september 2012 18:15

Lekker bezig zijn met mijn site, maskertjes doen, lekker DIYen, films kijken. Gewoon gedachten ergens anders opzetten. Dan hoef je niet te denken aan het gene waardoor je niet lekker in je vel zit.

[Beantwoorden]


Door Eliza op 1 september 2012 18:19

Mijn motto zo ongeveer en dit geld absoluut voor alles; shopping is cheaper than a psychiatrist!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:35:

Nouuu, ik denk dat ik meer kwijt ben aan mijn therapeut dan aan mijn shop verslaving ^^) De verzekering geeft veel terug (die van mij wel in ieder geval). Haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 september 2012 18:19

Vandaag was weer zo’n dagje, ik heb vandaag de hele dag achter de pc gezeten, wachtend tot mijn crush online kwam zo dat hij me kan opvrolijken.

[Beantwoorden]


Door Nora op 1 september 2012 18:24

Slapen, of gewoon op bed liggen. Daarnaast eet ik pizza en nog van die dingen. En dan tv met van die melige films op. Works everytime.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 september 2012 18:28

Ik ga dan meestal muziek maken of luisteren. Vaak helpt het wel. Ook kijk ik weleens filmpjes van jou terug, jij steekt mij namelijk altijd aan met jouw vrolijkheid.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2012 om 18:35:

‘Vind ik leuk’ ^^)

[Beantwoorden]


Door Amber op 1 september 2012 18:30

Idd ik ga op de bank liggen met de tv aan dekentje en ik vreet een zak chips… Ach wat ben ik toch zielig

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 1 september 2012 18:51

ik ga altijd in bad of ik eet ijsjes!

[Beantwoorden]


Door Luna op 1 september 2012 19:04

Meestal als ik me rot voel dan gaat dat om iets waarover ik onzeker ben en dan kan ik úren achter elkaar een oplossing proberen te vinden hoe ik het beter kan maken. bv. als het over mn uiterlijk gaat uren in de spiegel staren en mn haar beter doen, make-up doen… Niet dat ik er dan echt vrolijker van wordt haha… en ander gewoon lekker aan mn blog werken!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 september 2012 19:16

OMG IK ZIT ERIN. (love)
sorry ik ben echt super enthousiast.
dit vind ik echt awesome!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 september 2012 om 11:12:

^^) Gelukkig!

[Beantwoorden]


Door wilma op 1 september 2012 19:26

Leuke tq! Ik vind het altijd leuk om DIY dingen te kijken, niet dat ik ze ooit maak, maar als ik dan iets ga maken een keer heb alvast leuke ideeen ;p
Nu bedenk ik me dat ik echt een keer iets moet maken, haha, bedankt :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 september 2012 19:27

Mijn moeder pept me altijd weer op :D. Ze heeft een lieve lach en is gewoon de beste voor mij, dan doen we samen leuke dingen zoals iets bakken, maskertjes of een spel.

xoxox

[Beantwoorden]


Door Janine op 1 september 2012 19:36

Dit had ik gisteren nog! Toen heb ik in m’n bed met m’n laptop Pretty Little Liars gekeken met warme melk en een stroopwafel. :D

[Beantwoorden]


Door Pinkfairy op 1 september 2012 19:49

Even niks doen, boekje lezen of iets werkt bij mij ook het beste. Of tv kijken. Gewoon even verstand op nul. En anders even met een vriendin daarover kletsen.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 1 september 2012 20:26

Football kijken. En make-uppen. ^^

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 1 september 2012 20:29

Ik bijt mijn nagels. Zooo slecht, maar als ik stress heb knauw ik overal aan alles wat los en vast zit. Soms ga ik alles eten, maar dan voel ik me daarna weer rot dat ik zoveel heb gegeten. Lekker janken helpt ook, met een kruikje in bed en janken totdat ik niet meer kan. Als ik een offday heb, is het meestal omdat ik mezelf te lang groot heb gehouden qua stress, woede en verdriet. Alle kracht moet er dan even uit maar omdat ik dat niet toelaat slaat de stress om in pijn aan alles en jankbuien. Intussen ben ik het gewend en weet ik wat te doen. Het is nog steeds rottig, maar ik kan het meestal wel aanvoelen. Mijn nummer 1 tip is dus gewoon alles eruit gooien. Niks jezelf verwennen, als ik dan mascara ergens anders smeer word ik woest op alles en ga ik gooien met al mijn make-up. Gewoon huilen tot je ervan trilt, dat luch zo erg op. Of iets vinden wat je al maandenlang kwijt bent. Als ik voel dat ik een offday ga krijgen, verstop ik meestal iets op een plek waar ik weet dat ik het terug ga vinden als ik ga zoeken. En als ik het dan heb ben ik heel opgelucht en blij. Haha. Mijn remedie. Of plaatjes van knappe jongens opzoeken. Of mn teddybeer. Maar mn nummer 1 tip is janken dus. Helpt altijd. Goodluck lad’s with bad moods, morgen weer een dag ;)

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 september 2012 20:44

ik luister muziek

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 september 2012 20:44

Ik heb altijd wel muziek die me opvrolijkt of die past bij mijn stemming :D

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 september 2012 20:52

Super tips! Zelf ga ik ook altijd lekker bloggen of verhalen schrijven! Heerlijk met een stuk chocolade en een muziekje aan!. En binnen no-time is je dipje weg (;

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 september 2012 20:53

Nog een tip: Zoek leuke en grappige filmpjes op op youtube waar je echt om moet lachen bijvoorbeeld comedyserie’s zoals De Lama’s (de afleveringen staat vaak wel op youtube)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 september 2012 om 11:14:

Goede tip! Ik zelf kies voor Community Channel ^^)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 1 september 2012 21:06

Ik kijk vaak gossip girl, ook al heb ik alles allang gekeken, ik word er gewoon heel erg vrolijk van haha :3

[Beantwoorden]


Door ivette op 1 september 2012 21:08

Knuffelen, poetsen of rijden met mijn verzorgpaardje werkt altijd.
Eerst een rot einde fietsen naar de manege, maar dan kom ik daar, kijkt ze over de rand van de stal, of staat ze in het weiland, en ik fluit, en gelijk kijkt ze op , hinnikt en rent naar me toe. :kiss:
Dat maakt mijn hele klote dag/week/maand weer helemaal goed (love)

Vervolgens lekker een lang stuk gaan rijden, en in volle galop door de bak of over de dijjk. Alle zorgen waaien dan letterlijk zo me hoofd uit, en lijken totaal niet belangrijk meer.Ik houd echt van m’n paardje, en zou echt alles voor haar doen (love)

Haha lang stuk, maar ach :P
Wel geweldige tips trouwens!

Xx

[Beantwoorden]


Door kim op 1 september 2012 21:56

Wat bij mij altijd helpt: KLAGEN. gewoon alle pijntjes en kuchjes tegen je vriendin zeggen. ’t enige nadeel: vriendin wordt er niet zo blij ban… (A) x

[Beantwoorden]

ivette antwoordt op 1 september 2012 om 22:00:

Dan zeg ik gewoon altijd dat dat er bij hoort, daar is ze m’n vriendin voor ^^)
Ik doe het ook voor haar, en dat weet ze ook wel, maar toch inderdaad:P

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 3 september 2012 om 20:36:

haha van klagen bij mijn vriendinnen word ik vaak alleen maar zieliger (‘ah inderdaad dat is zo superlullig voor je!!!’, terwijl ik het eerst eigenlijk maar een beetje lullig vond), klagen bij een vriend werkt veel beter:)
ik: aaargghh ik heb net 5 uur aan mijn scheikundehw gezeten en dit was de eerste dag
hij: o das stom. Heb jij gister nog FC Kip gekeken?

hij vrolijkt me echt altijd op als ik ff een offday heb:)

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 september 2012 22:21

haha ik heb vanavond zo’n dipje en wat Chantal op twitter zei heb ik zo ongeveer gedaan: pyjama aan, barbies baby herhaling en magnum white. Nu ga ik even een dvdje uitzoeken en daarna lekker slapen. Morgen is alles hopelijk weer beter…!

[Beantwoorden]


Door Resy op 1 september 2012 22:27

Eerst een heel stuk rennen met m’n muziek in. En dan als ik helemaal uitgeput ben een lange douche nemen om vervolgens een rustig bank/bedhang dagje ervan te maken.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 september 2012 23:20

een tijdje zit ik al niet zo lekker in me vel, verkeerde opleiding gekozen niet naar me zin super leuke klas hebben maar de verkeerde opleiding helemaal katmeteenu dus. Wat ik doe nou ik heb voorlopig onze zee spiegel weer laten stijgen. Gewoon lekker wat voor mezelf helemaal niemand om me heen gewoon niemand die iets tegen je zegt of iets aan je vraagt, HEERLIJK! <3 Maar dat is alleen deze week hoor voor de rest voel ik me eigenlijk nooit rot ofzo. Ben eigenlijk altijd vrolijk of doe alsof ik vrolijk ben en lekker in mijn vel zit niemand anders heeft wat aan mijn ellende mag ik dat zo noemen haha. x :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 september 2012 om 11:15:

Bah, dat is vervelend :-( Hopelijk kom je eruit!

[Beantwoorden]


Door Iva op 1 september 2012 23:44

Dancing like nobody is watching! Oplossing voor veel dingen, netals chocolade.

[Beantwoorden]


Door Ella op 2 september 2012 00:05

Vroeger deed ik ook altijd mee aan het wegkwijnen-in-zelfmedelijden, maar nu merk ik dat je jezelf soms moet ‘dwingen’ vrolijk te doen. Werkt echt. En als het echt een zware dip is (om een echte reden), dan kan zo’n hangdag weleens helpen, maar altijd opletten dat je er niet in blijft hangen. Dat is altijd gevaarlijk bij mij (ik heb een grote aanleg voor depressie en moet daar dus wat mee oppassen).

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 september 2012 00:12

keihard janken

[Beantwoorden]


Door L op 2 september 2012 00:27

Gewoonlijk helpt goede muziek me heel erg als ik me rot voel. Maar wat me echt blij maakt is wandelen in de regen (wel zonder wind).

[Beantwoorden]


Door Lana op 2 september 2012 00:39

Ik vind het heerlijk om me lekker te begraven in mijn dekens en te huilen. Een portie zelfmedelijden erbij en dan gewoon huilen tot er geen tranen meer zijn. Ik weet niet waarom, maar bij elke traan valt er een last van mijn schouders.

[Beantwoorden]


Door Lies op 2 september 2012 00:42

In het verleden zou ik dan op de bank duiken met allemaal “slecht’ voedsel, want ik ben altijd een behoorlijk emotie eter geweest. Nu kies ik er toch liever voor om gewoon iets te doen wat ik heel erg leuk vind. Ook even helemaal geen verplichte dingen doen, maar gewoon lekker mijn eigen ding doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 september 2012 om 11:16:

Geen verplichte dingen inderdaad :ja:

[Beantwoorden]


Door dita op 2 september 2012 00:57

Uitgebreid douchen, tijdschriften of boeken lezen, knuffelen met mn vriend of lekker met een kop thee op de bank

[Beantwoorden]


Door seher op 2 september 2012 01:02

lekker fris douchen en heeerlijk slapen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 september 2012 09:12

Ik heb echt iets heel raars, ik lak me nagels groen, donker groen. Laats had ik echt nergens zin in, toen had ik de nagellak opgedaan en toen kreeg ik opeens een boost creativiteit en iedereen leek opeens een stuk vriendelijker. How crazy ha?
XX

[Beantwoorden]


Door SanneSophie op 2 september 2012 09:38

Ik ga ook altijd gewoon doen wat ik leuk vind, en waar ik interesse in heb, dan vergeet ik alles gewoon, en ben ik bezig met wat ik het leukst vind! hihi

[Beantwoorden]


Door Danielle op 2 september 2012 09:43

Ik doe dan lekker niets. Hele dag in mijn bed liggen en de dan de tv aan en ondertussen lekker op mijn laptop blogspots lezen.

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 september 2012 09:46

Af 3n toe als ik een offday heb en nergens zin in heb, maar wel móét, ga ik heel stom glimlachen! Ff volhouden en t werkt bij mij! Opeens is alles leuker en zie je overal de lol van in :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 september 2012 09:51

hihi chocola eten werkt bij mij vaak juist niet omdat ik vervolgens denk van aaaarrrghh ik moet niet zo veel chocola eten, want dan krijg ik pukkels, en het is ongezond, blablabla.. Als ik een offday heb ga ik vaak macaroons bakken (van die schuimkoekjes, ook niet bepaald gezond, maar er zit heel veel lucht in dus je kan er superveel van eten ^^) ). Dan ga ik gewoon met een zomerse smoothie (aardbei, framboos, blauwe bessen, sinaasappel en banaan is mijn favoriet) een zomerse film kijken:) Iets leuks waar je heel erg naar uitkijkt helpt ook! Ik ga over een weekje met t Dutch Junior Surfteam naar Lacanau (frankrijk) voor de Eurojunior Surf, even een week geen school en lekker surfen! Nu ben ik super hard aan het werken voor school (echt hele dagen huiswerk maken), maar als ik bedenk waar ik het allemaal voor doe heb ik het er supergraag voor over!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 september 2012 10:08

Praten met iemand erover, badje nemen, serie kijken (PLL!) en het lekker rustig doen. Of juist als een gek beginnen opruimen! :)

[Beantwoorden]


Door sophie op 2 september 2012 10:18

ik ga gewoon heel de dag niks doen en dan kom ik wel weer uit mijn dipje:)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 2 september 2012 11:21

Meestal zet ik muziek aan of ga ik zelf muziek spelen, daar word ik meestal vrolijk van. Of ik spreek af met een vriendin die altijd de raarste, grappigste verhalen van de wereld te vertellen heeft dan voel ik me vaak direct wat beter. ^^)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 2 september 2012 11:21

ik ga lekker warm op mijn bank tv kijken onder mijn dekbed en hopelijk zit mijn vriend er dan ook bij waar ik heerlijk tegenaan kan gaan hangen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 september 2012 11:32

Dan neem ik een lekkere warme douche, ga ik bellen met een vriendin en/of ga ik mijn nagels lakken. Ik zou juist niet een zielige film kijken, beter een comedy.

[Beantwoorden]


Door Sammie op 2 september 2012 11:33

Ik weet eigenlijk niet wat ik doe als ik me rot voel.
Soms ga ik alle blogs af op het internet en word ik redelijk rustig.
Soms verzin ik ook wat artikels voor mijn eigen blog en maak ik foto’s van producten.
Maar zeker niet eten… ik ben niet de dunste, ik ben volslank.
Soms als ik me even wil verwennen met een dikke vette magnum voel ik me daarna vreselijk.
Ik hoef geen anorexia en ik kan er best mee leven dat ik volslank ben. Super dun is ook niet mooi.. maar ik wil gewoon niet steviger worden.

:wave:

[Beantwoorden]


Door sabrina op 2 september 2012 12:51

ik had vrijdag een dipje.. had net een week achter de rug dat ik veel had gewerkt en de rest van de tijd tot snachts leerde voor mijn tentamen. Vrijdag was de dag na mijn tentamen en was ik heerlijk alleen thuis en vrij, maar ik voelde me helemaal niet zo happy… Totdat ik me afvroeg: waarom eigenlijk niet? En dat wist ik niet. Dus toen besloot ik maar om wat vrolijker te worden (filmpjes van beautygloss, veracamila en misslipgloss kijken etc) en er gewoon een chill dagje van te maken. Zonde, anders

[Beantwoorden]


Door Iman op 2 september 2012 12:59

Dan kijk ik FC Barcelonafilmpjes, word ik superblij van maar ik voel me eigenlijk altijd wel goed! <3

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 2 september 2012 14:40

Dan pep ik me op met…. geen idee! Het ligt net hoe ik me niet lekker voel. Als ik de periode van de maand heb, dan eet ik graag héél veel eten, haha.. Soms kan ik dan ook héérlijk bloggen! Als ik helemaal niet lekker in m’n vel zit, is internet shoppen ook prima. Daar wordt ik altijd blij van!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 2 september 2012 15:15

Meestal geef ik er niet aan toe en doe ik er alles aan om het weg te laten gaan. Vooral inderdaad door leuke dingen te doen waardoor je er weer zin in krijgt!

[Beantwoorden]


Door Chloe op 2 september 2012 18:45

Dan praat ik met vriendinnen en kijk naar leuke foto’s met herinneringen. Helpt meestal wel bij mij. Of ik kijk allemaal chick flicks met een heleboel eten, haha (:

[Beantwoorden]


Door loubna op 2 september 2012 20:01

boksen , trainen , vechten sport :) het helpt me om power te krijgen en de mensen daar maken me altijd blij :D hapkido 4ever <3<3

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 2 september 2012 20:40

Ik verwen mezelf vaak ook als ik niet lekker in mijn vel zit. Vaak is gewoon even lekker ontspannen en wat chocola al genoeg om me weer goed te voelen. Maar als het even kan werk ik jou lijstje ook even af, hihi! Ik heb eigenlijk juist heel veel zin in de herfst! Ik vind het zo’n gezellig en mooi seizoen. :)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 2 september 2012 22:36

Ik trek mijn comfortabelste kleren aan (PJ’S FTW!), ik hijs me onder een dekentje met een kop thee en snacks die ik graag eet. En ik zet mijn favoriete serie op en mijn gsm af.

[Beantwoorden]


Door Lilly op 2 september 2012 22:44

Wat ik doe wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, en dat komt zeker wel een paar keer in het jaar voor, vooral als er veranderingen aankomen of als er iets naars speelt!

– Ik vind het heerlijk om een wandeling te maken of om te gaan fietsen! Heerlijk de natuur in, dat geeft mij altijd kracht en energie, en mijn hoofd en geest worden er altijd leeg van! Heel ontspannend! <3

-Naar leuke filmpjes kijken op youtube en dan natuurlijk shoplogs, stashes, meningfilmpjes enz. Ik zet mijn gedachten dan altijd op 0 en kijk naar iets wat mij interesseert dit vind ik altijd relaxed en ik word er vrolijk van! (love)

-Schrijven, schrijven en nog is schrijven. Ik heb een dagboek. Ik ben een hoog gevoelig persoon, dus ik doe niet meer aan social media (wel whatsapp). Als ik ergens mee zit (wat ik wel altijd op die sites zetten met de intentie mijn hart te luchten) ga ik altijd alles van mij afschrijven, dit werkt heel goed op je geest, believe me soms zelfs beter dan praten! (A)

-Uithuilen en praten en jezelf verwennen. Ik ga altijd praten met mensen die mij dierbaar zijn en waarvan ik weet dat ze het niet erg vinden als ik naar hun toekom. Ik praat over alles waar ik mee zit, meestal moet ik huilen wat heel erg oplucht. Hierna maak ik meestal een lekkere kop thee met een koekje, neem ik lekker een douchte enzovoort.

Wat ik ook wil vertellen = dat ik altijd iets zoek (gaat niet bewust) waardoor ik niet eraan hoef toe te geven dat ik me niet lekker voel. Dus laatst was dat opruimen, ik wilde opeens alleen kleine oorbelletjes, en alle grote moesten weg. Maar ik kwam erachter dat het echt opruimwoede was, want toen het beter ging wilde ik ze houden. En zo zoek ik altijd naar dingen, meestal als ik dan praat kom ik er achter dat ik wat zoek en dan komt het er gewoon op neer dat dat komt omdat ik me zo naar voel en vaak kom ik dan ook bij de oorzaak want soms weet ik niet eens waarom ik niet lekker in mijn vel zit! :O

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 3 september 2012 00:27

Ik surf dan naar veracamilla.nl en bekijk de nieuwe blogposts/filmpjes die de dag online zijn gekomen!

Jij maakt me gewoon altijd zo happy Vera!
Je geeft altijd je hele hart voor de website en dat voel ik ook gewoon terug in de blogs! Je manier van artikels schrijven, en die humor die je er in gooit :-)

Ik heb er maar 1 ding over te zeggen:

I realy LOVE it!!!

[Beantwoorden]


Door Elise op 3 september 2012 16:18

op mn bed liggen en dan eindeloos fimpjes kijken, :) of nieuwe blogs ontdekken is ook leuk! x

[Beantwoorden]


Door hester op 8 september 2012 17:07

in bed liggen met een laptopje en een grote zak snoep en warme chocolade melk

[Beantwoorden]