Balmi Lip Balm

Is het een ei? Oh, een ballenbak, ping pong- of golfbal dan? Nee, het is lip balsem. Niet om met je golfclub tegen aan te slaan, maar om je lippen mee te verzorgen. Ik vertelde al eerder in het VC beauty nieuws dat ik de nieuwe Balmi Lip Balms bij Douglas had gespot. Afgelopen weekend kocht ik twee vrolijke ronde balsempjes.

Photobucket

Photobucket
Doen ze je niet enorm aan de EOS Lip Spheres denken? Daar kom ik aan het einde van dit artikel nog op terug. Ik ben dol op lip balsem, zeker in de maanden dat het koud(er) is. Dan hangen de velletjes erbij als gescheurd behang. Ik merk dat mijn huid inclusief lippen nu al droger aan het worden is. Tijd voor nieuwe lip balsems!

Ik kocht Balmi Lip Balm in de smaken aardbei en pepermunt, voor €4,95 per stuk.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De lip balsems zijn enorm schattig verpakt. Ze zien er in de vierkante doosjes alleen al zo leuk uit! Maar ook de gewone ronde balletjes zijn leuk om me te nemen en fijn om vast te houden. Er zit vitamine E, shea boter, jojoba olie SPF 15 in.

De roze balsem is aardbei, de mintgroene is pepermunt. Allebei ruiken ze heerlijk, smeren ze prettig en de pepermunt balsem tintelt zoals gewoonlijk ook een beetje. Ik hou van die tinteling! Ze zijn niet enorm vettig, maar blijven wel lang zitten en verzorgen mijn lippen prima.

Photobucket
Oh ja, oorspronkelijk hangt er nog een koordje aan, zodat je de lip balsem aan je telefoon of sleutelbos kunt hangen (Balmi, dat vind ik wel een beetje 2007 van jullie). Maar die heb ik eraf gehaald.

Photobucket

Photobucket
Ik heb de aardbei Balmi Lip Balm naast de aardbei EOS Lip Sphere gelegd om ze even te vergelijken. Ze ruiken ongeveer hetzelfde, maar de EOS Lip Sphere is qua structuur wel iets vetter. En hoewel ik dacht dat ze qua vorm heel erg op elkaar zouden lijken, is Balmi meer een ping pong bal en EOS een ei. Ze zien er allebei lief uit!

Ze lijken heel erg op elkaar, de Balmi Lip Balm en EOS Lip Sphere. Qua vorm, geur en substantie. Het grote verschil is alleen dat je Balmi gewoon in de winkel bij Douglas kunt kopen, terwijl EOS in Nederland alleen online te vinden is. Qua prijs zijn ze wel ongeveer even duur, als je de verzendkosten bij EOS niet meerekent.

Photobucket
Ik kan me voorstellen dat je het nogal suf vindt, dat Balmi EOS zo nadoet. Dat snap ik wel, iets nieuws tofs verzinnen is natuurlijk veel beter. Maar verder kan ik er niet zo erg mee zitten. De Balmi Lip Balms vind ik gewoon erg fijn. Ze zijn vrolijk, betaalbaar en makkelijk te verkrijgen. En zou het ook niet een super tof kadootje zijn voor iemand anders?

Balmi is te koop bij Douglas. Balmi Lip Balms kosten €4,95 per stuk.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 5 september 2012 | 178 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Velaija op 5 september 2012 07:02

Ohh wat een superschattige lipbalms! Hebben!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 5 september 2012 07:05

‘(Balmi, dat vind ik wel een beetje 2007 van jullie)’, haha daar moest ik even om lachen! Balmi spreekt mij eerlijk gezegd een beetje half, half aan. Dat hij hier in de winkel te koop is is leuk maar dat hij zo fake lijkt. Báh, bah bah. Ik vind de kleuren van Balmi wel mooier, mooi pastel haha. Alhoewel EOS bij mij in de oren veel vertrouwder en beter klinkt. Stel Vera, je EOS en Balmi zijn allebei op. Welke zou jij dan kopen? Dus welke heeft jou voorkeur? (Gewoon benieuwd!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 09:24:

Haha aah, moeilijke vraag! Het ligt eraan, als ik toch al wilde bestellen dan doe ik EOS, ben ik in de stad en ik heb een nieuwe balsem nodig, dan kies ik voor Balmi. Of ik koop ze gewoon weer allebei! :D

[Beantwoorden]

laila antwoordt op 24 januari 2015 om 21:25:

je hebt wel gelijk ik heb alle Eos lipbalsem en balmi ga ik bestellen ik vind EOS wel echt vertrouw baar van dat ik niets giftigs op me lippen smeer maar balmi kan opzich ook wel en ik dacht :wtf: van balmi je kan ook iets anders doen maar hun keus nog wel vraagje onine bij dougelas zag ik alleen die vierkante maar zijn die in de winkel wel in de ronde vorm te krijgen

[Beantwoorden]

din antwoordt op 1 februari 2016 om 15:08:

hoi

manon antwoordt op 10 maart 2016 om 08:16:

tis een beetje een late reactie op jullie maar, Vera ik vroeg me af of dat je EOS online kunt bestellen… ik had namelijk bij de http://evolutionofsmooth.com site dat je ze alleen maar in Amerika kunt bestellen dus ben ik al dagen aan het zoeken naar waar ik die kan bestellen xxx <3

[Beantwoorden]


Door Lois op 5 september 2012 07:05

wat grappig, ik heb ongeveer 1,5 week geleden precies dezelde gekocht qua smaak!
ik vind ze heerlijk en ze ruiken ook goddelijk haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 september 2012 07:06

Deze zijn leuk en hebben een hoog ‘hebben’ gehalte. Darn it! Nu heb je mijn lipbalsem verslaving weer naar bovengehaald.

[Beantwoorden]

melati antwoordt op 29 december 2013 om 08:52:

haha ik snap wat je bedoelt!! maar ik wil graag eos maar die is weer duurder dan balmi maar voor mijn (zeker ook van een ander) gevoel is eos dus weer beter! dus ik weet niet welke ik moet kopen…ooohja! en die balmi (de ronde dan) die kan ik echt niet vinden bij goulas……..JAMMER!! pleas als je weet waar je die ronde inplaats van vierkant ziet zeg het dan!!!
HELP MEEEEE

[Beantwoorden]

melati antwoordt op 29 december 2013 om 08:56:

haha….ik bedoel Douglas

[Beantwoorden]


Door Charile op 5 september 2012 07:14

Die moet ik hebben :D

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 5 september 2012 07:32

Aw die vind ik er echt superschattig uit zien! Ik vind het eigenlijk wel leuk dat ‘ie eos ‘naaapt’ ^^

[Beantwoorden]

Cleopatra antwoordt op 4 februari 2016 om 21:01:

Goh :sexy: boeit me dus echt helemaal niks :-|

[Beantwoorden]

Luna antwoordt op 25 april 2016 om 12:00:

Cleopatra doe is normaal je zegt dat gewoon niet zoek gewoon iemand in real live die je kan klote en niet op een website dus jah niet meer doen want dat is gewoon niet leuk en gewoon niet cool/stoer.

PS. Vera Camilla ik ben super fan van jou en ik wil je zo graag in het echt ontmoeten ik volg je al sinds je was begonnen.
-xxx- Luna

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 5 september 2012 07:54

die aardbei lijkt me erg lekker =)

[Beantwoorden]

Luna antwoordt op 25 april 2016 om 12:01:

Mij ook XD

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 5 september 2012 07:57

Ik vind die van balmi er vele malen mooier uit zien, maar de EOS is oud, vertrouwd. Voor mij zou degene EOS meer geschikt zijn aangezien je zegt dat hij vetter qua structuur is. En dat je balmi ook aan je mobiel kunt hangen is inderdaad 2007 hhaha, moest echt lachen.

[Beantwoorden]


Door fije op 5 september 2012 08:02

Ik vind het super dat ze in de douglas verkrijgbaar zijn, die aarbei lijkt me wel wat :)
x fije

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 september 2012 08:03

Ik denk dat ik er eenthe ga aanschaffen, want ik wilde al een hele tijd een EOS balsem, alleen de verzendkosten houden me steeds tegen, dus dit is een prima alternatief!

[Beantwoorden]


Door Arianne op 5 september 2012 08:06

ik heb 2 weken terug de aardbei balmi gekocht , vind t een heerlijke lipbalsem! en zelfs voor de kids moet ik em verstoppen anders lopen die de hele dag te smeren haha. hij is idd niet te vettig en bijft heerlijk lang zitten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 09:25:

Leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 september 2012 08:09

Deze lijken me lekker en fijn :D Hoe zit het eigenlijk met de ingrediënten, zit er minerale olie in? Niet dat ik daar echt op let, maar toch.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 09:30:

*vist verpakking uit prullenbak* ingredienten aardbei balsem: POLYBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PETROLATUM, OZOKERITE, SYNTHETIC WAX, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARAFFIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CERA CARNAUBA, BUTYL METHOXYDIBENZOLYMETHANE, BENZOPHENONE-3, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HYDROGENATED JOJOBA OIL, AROMA, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI77891.

[Beantwoorden]

Deempjuh antwoordt op 5 september 2012 om 17:05:

Hahahahahahahahahahah :lol: *ehum* sorry…

[Beantwoorden]

Deempjuh antwoordt op 5 september 2012 om 17:06:

niet verkeerd bedoeld, moest alleen even een beetje lachen om al die moeilijke woorden…

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:29:

Haha, zo ziet een ingrediënten lijst er nou eenmaal uit!

Carolien antwoordt op 5 september 2012 om 19:15:

Jammer dat er minerale olie in zit!!! Dat zit er bij die van EOS niet in toch?

Heel jammer… Maakt voor mij een groot verschil, fijn dat je de ingredienten bij zet!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 september 2012 08:18

Die zien er fijn uit! Ik.had alleen een vraagje, zijn er nog meer “smaken” of echt alleen deze 2?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 09:32:

Nee, er zijn er 5 in totaal.
Strawberry, Coconut, Blackcurrant, Mint, Raspberry

[Beantwoorden]

Arianne antwoordt op 5 september 2012 om 11:15:

raspberry hadden ze helaas niet op kronenburg ( arnhem ) van de week maar eens in de stad gaan kijken dan :)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 29 november 2014 om 20:02:

:omg: Arnhem ga ik ook altijd heen

sheryl antwoordt op 6 september 2012 om 18:46:

coconut? omg! hebben hebben hebben!

[Beantwoorden]


Door Loveroxanne op 5 september 2012 08:21

Wat fijn dat je ze nu niet meer online hoeft te kopen! Ik ga zeker even een kijkje nemen bij de Douglas :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 september 2012 08:31

Wat leuk!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 september 2012 08:43

Bij de Zeeman liggen nu lipbalsems in sticks met 100% natuurlijke ingredienten (true story, shea boter, bijenwas, enz, heb gekeken op de verpakking) voor… 1 euro! Aardbei, banaan en naturel. Ik heb aardbei en hij is fijn!

[Beantwoorden]


Door Rosanna op 5 september 2012 08:53

Leuk artikel! Alleen weet ik niet of deze pingpong-balms nou echt in mijn assortiment terecht gaan komen want ik ben echt verschlingerd aan mijn Eight Houer Cream.

[Beantwoorden]

Heeyy antwoordt op 13 november 2014 om 16:59:

Ik had er eerst ook een van de zeeman maar nu heb ik ze allemaal van balmi, en balmi is veel fijner al moet ik wel toegeven dat de EOS Lipbalms toch fijner zijn!!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 september 2012 09:02

Ik vind ze echt super leuk, en het is fijn dat je ze gewoon bij de douglas kan kopen :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 september 2012 09:02

Ik hou wel van vet en ik hou erg van mijn EOS lipbalms, dus ik denk dat ik Balmi maar even aan me voorbij laat gaan.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 september 2012 09:03

ik vind de verpakking zo cute :D

[Beantwoorden]


Door Amarens op 5 september 2012 09:06

Wohh dit zijn echt van die hebbedingetjes haha superschattig! En ook handig voor in je tas naar school of wat dan ook lijkt me :)

[Beantwoorden]


Door Beau op 5 september 2012 09:07

Super leuk!
Misschien een dom vraagje, maar hoe gebruik je hm nou eigenlijk? Als een stick (dus direct op je lippen) of als een potje waar je dus eerst je vingers in doet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 09:35:

Gewoon direct op mijn lippen! Is hygiënischer en gaat prima.

[Beantwoorden]


Door Selina op 5 september 2012 09:18

Super schattig! Ik ben vooral benieuwd naar de pepermunt variant. Ik heb veel lipbalms liggen maar nog niet één met pepermuntsmaak!

[Beantwoorden]


Door Eliza op 5 september 2012 09:21

Ik heb de pepermunt versie en hij is voor mij ontzettend handig, altijd in mn tas naar school!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 5 september 2012 09:21

Ik zag ze ook al in de Douglas, vond ze zo schattig! Volgende keer neem ik er zeker eentje mee :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 september 2012 09:32

vera waar koop/bestel jij de EOS lipbalm???

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 09:36:

Staat in de EOS Lip Shere review! AliceJo.com :-)

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 5 september 2012 09:39

So cute!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 september 2012 09:46

Oh klinkt echt super goed. Ik moet alleen eerst al mijn huidige lippenbalsems opmaken :$

[Beantwoorden]


Door Jildou op 5 september 2012 09:51

Ik hou niet van klagen, maar dit is wel gewoon dikke namaak natuurlijk! :D Slim van Balmi om iets te lanceren wat veel meiden willen, maar nog niet kunnen krijgen.

Een groot verschil tussen Balmi en EOS is wel dat EOS lippenbalsems 100% natuurlijke ingrediënten bevatten. Hoe zit dat bij de Balmi balsems?

Ik heb zelf de Mint en Tropical versies van EOS en ben er heel erg blij mee! Die kocht ik trouwens voor nog geen $3 per stuk bij Wal Mart. :)

Liefs Jildou

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 11:10:

Ingrediënten van de Balmi aardbei lip balsem: POLYBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PETROLATUM, OZOKERITE, SYNTHETIC WAX, ETHYLHEXYL PALMITATE, PARAFFIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CERA CARNAUBA, BUTYL METHOXYDIBENZOLYMETHANE, BENZOPHENONE-3, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HYDROGENATED JOJOBA OIL, AROMA, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI77891. En leuke tip van Wal Mart, maar die hebben we niet in NL :-P

[Beantwoorden]

BB antwoordt op 5 september 2012 om 11:49:

Ik heb niet zo’n verstand van die ingrediënten lijsten is allemaal abracadabra voor mij haha, dus houd dit in dat balmi ook 100% naruutlijk is ? (zo ziet het er niet uit )

Ik dacht trouwens dat eos ook bij sephora te koop was ? maar dat zal ik wel fout hebben dan…
Ooit ga ik er nog een kopen,

x

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 8 september 2012 om 10:21:

Als ik het juist heb, zijn ‘ PARAFFINUM LIQUIDUM en PETROLATUM’ mineralie oliën. Denk maar aan Petroleum Jelly (vaseline). En volgens mij zit er geen minerale olie in de EOS.


Door martina op 5 september 2012 09:53

dat je het in de winkel kunt kopen is wel een plusje voor mij !
ik zou namelijk niet speciaal voor een lippenbalsem gaan bestellen.
Dus loop sneller de douglas in.
zien er wel heel vrolijk uit !

[Beantwoorden]


Door Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) op 5 september 2012 09:56

Langs de ene kant is het jammer dat ze de verpakking zo nadoen, maar langs de andere kant vind ik het net handig dat ze een stuk makkelijker te verkrijgen zijn :)

[Beantwoorden]


Door Laurence op 5 september 2012 10:15

Me like!

[Beantwoorden]


Door Rosaleandra op 5 september 2012 10:21

leuke “battle” vind ze allebei leuk eigenlijk

[Beantwoorden]


Door Marii op 5 september 2012 10:25

Wat zijn ze leuk zeg!! :) voor mij dus een reden om eens bij de douglas te gaan kijken :) aangezien ik die van eos wel wil proberen maar de verzendskosten me tegenstaan. Ik ben nu helemaal fan van Hurraw maar ook daar betaal ik nogal aardig wat verzendskosten aan.

[Beantwoorden]


Door Helen op 5 september 2012 10:31

Zelf heb ik eventjes geleden de kokos variant hiervan getest en ik was ook blij verrast! Alleen dat koortje had er voor mij ook niet aangehoeven.. hoewel nu het er toch aan zit hang ik hem denk ik aan mijn sleutelbos :P

[Beantwoorden]


Door robin op 5 september 2012 10:39

deze zien er ook goed uit! wacht nog op mijn eos lip balm die ik besteld heb though :(

[Beantwoorden]


Door My Linh op 5 september 2012 10:46

Ohh wat schattig! Die mint lijkt mij erg lekker :D Deze wil ik wel hebben, zelfs als het een EOS-na-aper is ^^ Besides, we kopen toch om het product en niet om ’t merk ;) Like it :3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 11:11:

Mint tintelt zo lekker ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 5 september 2012 10:51

Ik heb net de Balmi opgesmeerd en vind deze toch vettiger. Ik denk ook dat hier minerale oliën in zitten, maar ik weet niet hoe je die herkent aan de ingrediënten, maar het voelt meer als een labello aan dan de EOS. Geef mij maar de EOS O+

[Beantwoorden]

MiriamH antwoordt op 5 september 2012 om 11:51:

Er zit idd minerale olie in: PETROLATUM Hoe hoger in een ingredient in de lijst staat hoe meer ervan inzit. Deze staat er als 4e op, dus zit er naar verhouding veel van in. Ik weet niet hoe dat met EOS zit want die ken ik niet. Ik hoop dat ik je hier wat mee heb kunnen helpen!

[Beantwoorden]


Door Liliane op 5 september 2012 10:54

Haha, dat is zoooooo 2007 ;)
Ik vind de verpakking zo’n mooi kleurtje hebben, mooi pastel :)

[Beantwoorden]


Door Suus op 5 september 2012 11:01

Ze zien er echt super schattig uit! Die mint lijkt me wel lekker :)

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 5 september 2012 11:07

Wat zien ze er leuk uit, ze lijken me wel fijn!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 5 september 2012 11:08

Ik vind Balmi een hele grappige naam :p

Overigens trekt dit mij totaal niet aan, ik heb genoeg simpele lipbalms :p Heb denk ik gewoon niet zo heel veel met lippenbalsems :p

[Beantwoorden]


Door Laura Lousie op 5 september 2012 11:10

Wat een schattige vormgeving!! Cutee ^^)

[Beantwoorden]


Door MiriamH op 5 september 2012 11:53

Ik ben helemaaal niet van de lipbalsems. Ik heb er een paar, hele gewone, maar ik pak het nooit eigenlijk. Smeer wel de hele dag lipstick. Ik merk dat k niet echt last heb van droge lippen. Toch zie ik met een matte lipstick dat ik veel velltjes heb. Misschien toch deze maar eens proberen, ze hebben wel een hoog hebben gehalte :-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 september 2012 12:23

Het lijkt inderdaad wel heel erg op elkaar, maar ik kan er niet mee zitten aangezien ik nu gewoon bij de douglas een lipbalm kan halen, want voor alleen een lipbalm zou ik geen verzendkosten gaan betalen. De Balmi maar eens uitproberen dus!

[Beantwoorden]


Door N op 5 september 2012 12:31

Voor aan je sleutelhanger is eigenlijk wel erg handig, want ik word in de winter helemaal gek als ik geen lippenspul bij me heb per ongeluk! Vooral na het fietsen in de kou.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 12:40:

Ik heb het ook altijd bij me, maar gewoon in mijn tas. Met zo’n ding aan mijn sleutelbos kan ik hem moeilijk in het zijvakje, laat staan mijn broekzak doen :D

[Beantwoorden]

N antwoordt op 5 september 2012 om 12:57:

Haha ja ik heb normaal ook al-tijd vaseline bij me maar soms haal ik hem er thuis uit en dan vergeet ik hem terug te doen in mijn tas etc :crazy:

[Beantwoorden]


Door joanne op 5 september 2012 12:42

Meh ik snap dit niet zo, net als die eos trouwens. Zo’n grote verpakking is toch super onhandig? Doe mij maar liever een stick!

[Beantwoorden]

Merlijn antwoordt op 5 september 2012 om 13:26:

ik denk dat het gwn om de status is: ik heb een coole lipbalsem die rond is. Haha, maar ik vind hem ook leuk…
is een keer wat anders dan een stick, toch?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:04:

Ik vind het juist wel handig! Met het bolletje heb je in 1 keer allebei je lippen ‘gevet’.

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 5 september 2012 13:31

Balmi, wat lame :p Maar het ziet er cute uit! Echt :-)

[Beantwoorden]


Door dita op 5 september 2012 13:47

Leuk, maar ja datkoortje is wel erg uit de tijd, hihi :p

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 september 2012 14:19

Ik vind ze echt ontzettend leuk! Inderdaad wel een beetje EOS, maar het voordeel is wel dat je deze gewoon in-store kunt kopen terwijl je EOS moet bestellen! :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 5 september 2012 14:29

Wat een schattige lipbalmpjes echt hebbedingetjes :yes: !

Nu even iets anders. Ik had je filmpje bekeken met daarin het onderwerp ”pesten”. Wat kun jij dit ongelooflijk goed formuleren zeker aangezien je zelf het slachtoffer bent geweest!

Dat filmpje raakt mij zo, ik ben nooit gepest maar toch, wie gun je nu onzekerheid en het slachtoffer zijn van pesterijen! Echt waar mijn complimenten, stond er versteld van te kijken hoe je dit kunt navertellen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:05:

Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 september 2012 14:46

Hahaha, zeker wel schattig!! :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 september 2012 14:53

Wat grappig, ze lijken inderdaad heel erg op de EOS lipbalms. Toch een slimme zet op zich, ze zijn makkelijker te krijgen en ook niet duurder.

[Beantwoorden]


Door laura op 5 september 2012 14:54

je zou ze allleen al kopen omdat ze er zo leuk uitzien! (love)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 5 september 2012 14:57

Ik wil al heel erg lang de EOS lipbalm, maar eigenlijk nooit gedaan vanwege verzendkosten. Ik denk dus dat ik de Balmi ga kopen. Haha, die naam is echt heel schattig. (love)

[Beantwoorden]


Door Carmel op 5 september 2012 15:00

Ik ben deze zomer in Amerika gekocht en heb alle 3 de EOS balms gekocht. Is er ook een groene van Balmi?
Wel goed dat deze in Nederland verkrijgbaar zijn, want alle vriendinnen die de EOS’ al hebben geprobeert wilde ze meteen ook hebben.

Trouwens, komt er snel weer een makeup stash update?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:05:

Mintgroen, verder niet. En nee, make-up stash doe ik (voorlopig) niet meer…

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 september 2012 15:11

wat een leuke balsempies!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 september 2012 15:17

Super cute! Alleen 5 euro voor een lipbalm?! Hmm, ik heb op dit moment een hele fijne dus die maak ik eerst maar even op.
Lijkt het je trouwens leuk als je een keer een filmpje ‘ Een dag uit het leven van Vera ‘ zou willen maken. Het lijkt me namelijk heel erg leuk om te zien en ik denk dat meerdere meiden dat misschien wel vinden. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:06:

Heb die vraag vaker gekregen, maar ik vind dat lastig! Elke dag is anders. Ik ga er nog eens over nadenken :ja:

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 5 september 2012 om 17:26:

Snap het natuurlijk wel, sommige dingen zullen natuurlijk ook privé zijn. Maar stiekem lijkt het me wel heel leuk om te zien :) Ik had trouwens heel graag naar de Dutch Youtube Gathering gewild maar ik durf eigenlijk niet alleen. Hopelijk komt er nog een kans om je een keer te zien :)

x

[Beantwoorden]


Door cupcakepolish op 5 september 2012 15:24

ah, spijtig dat er minerale olie in zit, dat zit volgens mij niet in de EOS lipbalm’s, toch ? Toch vind ik deze er leuker uitzien, vrolijker, met die pastelkleurtjes :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:06:

Nee, EOS is helemaal natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 september 2012 15:25

Deze wil ik ook graag hebben, ben van plan het zo snel mogelijk te kopen :) Leuke naam ook; balmi!

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 5 september 2012 15:33

ooh wat zijn ze leuk!

[Beantwoorden]


Door Sharity op 5 september 2012 15:34

Ik heb die mint ook gekocht zaterdag. Ging de parfum van Lady Gaga kopen en toen lagen ze bij de kassa, kon het zoals gewoonlijk weer niet laten liggen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:06:

Hoe vind je Fame? :D

[Beantwoorden]


Door Mariette op 5 september 2012 15:34

Ik vind het ook een beetje heel erg gefaked van EOS, zonde.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door sophie op 5 september 2012 15:43

Mij maakt het niet zoveel uit, ze zijn ondanks dat ze op die van EOS lijken onwijs schattig!

[Beantwoorden]


Door Anna-Beau. op 5 september 2012 15:50

Kopen! Wilde ze al een tijdje maar bestellen is weer zo’n gedoe.

[Beantwoorden]


Door Elise op 5 september 2012 16:03

ahww ja die moet ik hebben! mede omdat ik geen zin heb om EOS online te kopen haha :”) en deze zijn ook best wel goedkoop.. alleen weet niet welke ik dan zou willen, mint denk ik.. welke is jou favoriet Vera? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:06:

Ik vind aardbei toch iets lekkerder denk ik!

[Beantwoorden]


Door Claire op 5 september 2012 16:07

wat een super schattige verpakking! Ik heb nog nooit een eos of balmi lippenbalsem gehad. Maar kijk er altijd met veel liefde naar! (love)
Misschien toch maar een keer kopen?

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 5 september 2012 16:08

Hahah ik las Bami bij de titel :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 17:07:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 september 2012 16:29

Balmi vind ik trouwens wel een leuke naam!
En de producten lijken me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 september 2012 16:35

Ik vind het JUIST leuk dat ze het hebben nageaapt. Zo kan ik ook aan zo’n leuk bolletje komen want eos kan ik niet bestellen omdat ik problemen heb met paypal enzo. En ook vind ik het zonde om zon lipbalm te bestellen en eigenlijk twee lipbalsems te betalen omdat de verzendkosten even duur zijn. Dus good job BALMI! Behalve dat , idd uit 2007 , hang het aan je mobiel idee.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 september 2012 16:38

Ah ze zien er heel cute uit! Mijn Strawberry Sorbet van EOS is bijna op dus ik denk dat ik daarna wel eentje van Balmi ga proberen.. Ben wel helemaal dol op de geur/smaak van Strawberry Sorbet dus of ze daaraan gaan tippen..

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 september 2012 16:48

Ze zien er erg leuk uit :D

[Beantwoorden]


Door Robin op 5 september 2012 17:05

Lijken idd heel erg op elkaar maar wel fijn dat ze gewoon te koop zijn in de winkel ;)
x

[Beantwoorden]


Door Tess op 5 september 2012 18:47

Ik ga er zeker een halen!

[Beantwoorden]


Door Rose op 5 september 2012 18:59

De kleurtjes van balmi zijn zo leukk, daarom zou ik ze gewoon al willen hebben hihi

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 5 september 2012 19:23

Ooh wat lief en echt een leuke ‘EOS dupe’. Inderdaad veel handiger als je gewoon je producten in de winkel kunt kopen dan online, vind ik toch.

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 september 2012 19:35

Lijkt me erg fijn werken :) x

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 5 september 2012 19:51

bij douglas tekoop, oke dat ga ik onthouden als ik in de stad ben!

[Beantwoorden]


Door M op 5 september 2012 20:09

Oh gosh, toen ik dat koordje zag dacht ik: ‘serieus…hoe OUD is dit.’ :/ Ik heb het in de smaak raspberry, holy snap ruikt hemels! Thanks dat je het hebt vergeleken met de EOS lipbalm, Veer! (love) Daar was ik erg benieuwd naar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 september 2012 om 22:28:

Graag gedaan M!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 september 2012 20:42

Ze zijn übercute! De mintgroene lijkt mij heel fijn.

[Beantwoorden]


Door larissa op 5 september 2012 20:53

Ze zien er zo schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Lies op 5 september 2012 21:00

Ze zien er echt hele erg leuk uit. De roze balsem met aardbei lijkt mij wel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Iva op 5 september 2012 21:14

Zooo cute! En die naam! Heb er eentje gekocht, yay :)

[Beantwoorden]


Door Pearl Squirrel op 5 september 2012 22:05

Dat ze eos nadoen vind ik niet zo erg.. de kans is groot dat eos ook ergens z’n mosterd gehaald heeft, en zo gaat dat met alles. Persoonlijk vind ik balmi schattiger, omdat ze kogelrond zijn :) Als ik nog eens in Nederland ga winkelen ga ik ze zeker eens proberen. Lippenbalsem online bestellen doe ik niet… daarvoor zijn er te veel makkelijk bereikbare alternatieven. Tenzij ik toevallig net in een webshop andere zaken zou bestellen. Bedankt voor de tip :)

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 5 september 2012 22:19

Oee zo leuk! Even naar kijken hihi! (love)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 5 september 2012 22:43

Morgen kijken of ze nog in de winkel liggen :D

[Beantwoorden]


Door Lotje op 5 september 2012 23:30

Ik ben zelf helemaal gelukkig met mijn EOS citroen, maar als die op is ga ik deze eens bekijken!

[Beantwoorden]

Wing antwoordt op 6 september 2012 om 12:49:

Ik ben zo benieuwd naar EOS citroen.
Ruikt ie echt citroen citroen zuur of citroen fris meer aan zoete kant?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 september 2012 23:53

Ze zien er erg schattig in handig uit! As ik nog een keertje in Nederland kom, neem ik er zeker eentje mee ;)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 6 september 2012 01:23

Oeh voor 5 euro per stuk wil ik deze graag proberen! (love) Kokosnoot en Pepermunt gaan dan in mijn mandje

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 september 2012 11:24

Ik wil ze! :D

[Beantwoorden]


Door Arianne op 6 september 2012 11:47

Ik vind het helemaal niet storend dat Balmi Eos nadoet. Ik vind Balmi er zelfs veel mooier, schattiger en leuker uit zien. Als ik beide merken niet zou kennen en die twee naast elkaar zou zien staan, zou ik absoluut voor Balmi gaan.
Sowieso staat Eos lipbalm (en nu dus Balmi of/ook) op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 6 september 2012 13:47

Ik zou ze alleen maar kopen vanwege de smaakjes en vooral vanwege het feit dat ze er zo cute uitzien hihi

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 september 2012 18:23

Ik had ze al zien liggen bij de douglas, het is wel een beetje na maak, maar niks mis mee aangezien je niet voor een normaal bedrag aan de eos kan komen in Nederland, dan ben je al rond de 8 euro kwijt met verzending er mee minstens.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 6 september 2012 20:15

Lijkt me wel een fijne lipbalm leuk dat je het hebt vergeleken met EOS! haha dat touwtje voor aan je mobiel doet me echt aan vroeger denken, ik had altijd een mini lipgloss aan me mobiel hangen xD

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 september 2012 20:21

Ik had even een vraagje. Kan je ze ook ergens onlone kopen?

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 september 2012 20:21

Ik had even een vraagje! Kan je ze ook ergens online kopen?

[Beantwoorden]


Door Nena op 6 september 2012 21:15

Ze zien er echt heel leuk uit! XX

[Beantwoorden]


Door Yessie op 6 september 2012 23:22

Ik heb nu de framboos-variant, maar ik wil de aardbei en mint ook graag. De framboos is in ieder geval heel fijn, ik heb bijna geen velletjes meer ^^)

[Beantwoorden]


Door Louise op 7 september 2012 15:56

Deze ga ik echt voor mijn verjaardag vragen.
Ze zien er zo schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Djayden op 7 september 2012 19:47

Gister gelezen en nu op me lippen!
Ik heb mint, zo fijn,,, (love)

[Beantwoorden]


Door Milly op 7 september 2012 21:26

super gaaf! ik ze ook halen en je kan eos alleen bestellen he? niet kopen ergens in nl toch? xx leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 8 september 2012 11:26

HEBBEN!! aah die groene lijkt me echt heerlijk maar eerst nog maar ff de labello’s opmaken! tjaa….

xx

[Beantwoorden]


Door kirsten op 8 september 2012 19:55

Niet zo duur en erg schattig die lipbalmpjes n.n

[Beantwoorden]


Door Emily op 9 september 2012 18:36

Echt cute! Ik ga ze halen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 12 september 2012 16:10

Ik heb er eentje gekocht nadat ik dit las, maar dan in de smaak kokos (love)

[Beantwoorden]


Door Mayta op 14 september 2012 09:02

Ik ben naar Douglas geweest, in Amsterdam, maar ze hadden er nog nooit van gehoort!!!
Ik ben best wel teleurgesteld, want het leek me zo leuk…

heeft iemand ook dit probleem ?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 14 september 2012 19:52

yeaaah ik heb er ook 1 gekocht met kokos geur! echt super lekkere geur en je bent echt snel verslaafd aan het gebruiken/ opsmeren van het product! maar mee eens het mobiel hangertje is zooo 2007 haha heb er meteen afgehaald! weer een super stukje! xx ^^)

[Beantwoorden]


Door Jelaysa op 21 september 2012 13:13

lovee it!
Ga ‘m zo kope denk k majaa leuke site vera!
Zou je ook wat meer budget merken reviewen zoals essence?

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 september 2012 16:17

Heei Lieve Vera :wave:

Bedankt voor deze review, ik was al een tijdje opzoek naar een goede lippebalsem, en toen had ik de Balmi, Raspberry gekocht, ooh die werkt zo goed <3
Thanks voor de tip :smak:

xx

[Beantwoorden]


Door Michelle op 30 september 2012 21:26

Deze zijn zo leuk, ik heb ze al een keer in mijn handen gehad bij de Douglas maar twijfelde erg. Maar nu ga ik er zeker een kopen. Alleen ik twijfel welke smaak ik zou kiezen. Framboos en Cocos lijken me namelijk ook lekker. Je hebt trouwens een super leuke blog. Ik kwam je voor het eerst tegen op youtube, en was helemaal weg van je filmpjes. (love)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 5 oktober 2012 07:00

[…] Applelicious Glossy Lip Balm – review Balmi Lip Balm – review Labello Repair & Beauty – […]


Door iris op 5 oktober 2012 17:12

heeeeeeeeeeeeeeeeeej,
Ik heb zelf ook een balmi. Maar als je aan dat koordje trejt gaat er iets open zodat je het me je vingers aan kun brengen!
xx

[Beantwoorden]

Raiesa antwoordt op 5 oktober 2012 om 17:16:

omgg ahaha jaa ik zie et !

[Beantwoorden]


Door Dionne op 10 oktober 2012 15:50

Ik vind die van de Douglas’ veel schattiger die hangt straks aan mijn mobiel (love)

[Beantwoorden]


Door Noa op 17 oktober 2012 17:56

Hoi vera jou website en filmpjes zijn alle bij heel leuk :lol:
Ik vind de balsempjes heel leuk ik ga zeker even kijken bij Douglas.
Ik moet er zeker een hebben.
Maar een vraagje wat is blackcurrant.
Ik heb geen iedere welke smaak dat is.
^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 20 november 2012 14:10

AAAAHH.. I love EOS, maar is zo moeilijk te verkrijgen in NL, alleen online shops. En ik ben zo een die m gelijk in the pocket wil hebben. gelukkig heb ik nog twee op voorraad liggen uit de USA, but i want more. Adicc to them! Zijn deze bijna hetzelfde als de EOS??

[Beantwoorden]


Door Nina op 20 november 2012 14:11

AAAAHH.. I love EOS, maar is zo moeilijk te verkrijgen in NL, alleen online shops. En ik ben zo een die m gelijk in the pocket wil hebben. gelukkig heb ik nog twee op voorraad liggen uit de USA, but i want more. Adicc to them! Zijn deze bijna hetzelfde als de EOS?? (love)

[Beantwoorden]


Door lotte op 11 januari 2013 13:00

kan je die lipbalmsem nog steeds kopen bij de etos of douglass of kruitvad kopen???

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 11 februari 2013 om 17:53:

Ik denk het wel want het is in 2012 geschreven maar ik denk dat je ze alleen nog maar bij de douglas hebt

[Beantwoorden]


Door Sophie op 11 februari 2013 17:52

Erg leuk die dingen ik ga er nu zelf ook 1 tje kopen ik vind het echt een hebbedingetje :ahh:

[Beantwoorden]


Door Elke1 op 3 augustus 2013 23:26

Het verschil tussen EOS en deze is, dat EOS een ander type zonnefilter heeft en geen BENZOPHENONE-3 bevat. Een stof die slecht is, zie http://jetskeultee.nl/oxybenzone-benzophenone-3/obj7777432. Daarnaast is Mint ook niet goed voor je lippen, pepermunt irriteert je lippen zodat het gaat tintelen. Ook al zou je geen gevoelige huid hebben, dan nog draagt het bij aan het vroegtijdig verouderen van je huid.

[Beantwoorden]


Door anoniem op 20 augustus 2013 19:21

Grappig dat ik deze site gevonden heb! ik heb zelf een echte EOS lip balm en die is inderdaad erg lekker. ik ben erg benieuwd hoe die balmi’s zijn, dus als mijn EOS op is ga ik ze echt proberen!

[Beantwoorden]


Door Beautyblogger op 21 december 2013 21:07

Ik keek laatst op de website van Douglas’ en zag datzelfde ze alleen vierkante doosjes haden is er denk je als ik naar de winkel ga wel de ronden versie?????

[Beantwoorden]


Door Sverre op 25 december 2013 18:26

Bij Boqz o. Eindhoven kan je de eos lipbalms kopen

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 26 januari 2014 22:23

Kan je die potjes (zonder lippenbalsum) ook gewoon ergens kopen zo ja waar?

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 26 januari 2014 22:24

Kan je die potjes ook gewoon los kopen zonder die lippenbalsum? Zo ja waar dan?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 april 2014 14:29

Waar heb je hem gehaald ik wil hem ook graag hebben

[Beantwoorden]


Door Rozanne op 9 november 2014 18:19

Hllo Vera ik zou graag de eos lip balm willen kopen maar ik had in mijn vakantie in Barclona gekeken of ze daar eos lip balm hadden maar jammer nee.Ze hadden geen eos lip balm maar ik zou wel graag de eos lip balm willen kopen maar ik heb 1 vraag okie daar komt hij!!!

1. Waar kan je de eos lip balm het goedkoopste kopen??? :love: :omg: :hey: (love) :$ :!: :star: :roll: :lees: :ja: :hey: :wtf: :duh: :duh: :ahh: :cool: <3 ^^)

[Beantwoorden]

Rozanne antwoordt op 9 november 2014 om 18:20:

???????????????????????????????????????

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 november 2014 20:15

Nou weet ik niet welke ik moet kiezen Eos of balmi :eww:

[Beantwoorden]


Door Rosa lie op 9 april 2015 21:00

:ahh: ik heb net een nieuwe nep EOS lip balm gekocht van W7 ik heb de lichtroze en die is erg fijn, hij ruikt heel lekker naar een soort van kersen snoepje heel zoet en brengt heel fijn aan, ik heb ook de rolze van Balmi en ik heb ook 3 echte EOS lip balm’s, mint-groen donker rolze en geel, mint-groen ruikt naar pepermunt tintels heel lekker hou ik van, donker rolze ruikt naar aardbei smeert ook super lekker ik vind wel dat EOS wat vettiger is dan die van W7 en Balmi, geel ruikt heerlijk naar citroen echt een aanrader smeert ook weer super lekker :wave: ik heb nog wel een vraagje (love) welke vind jij (Vera) het fijnst? :eww: ik wou nog ƒ zeggen dat ze de lip balsem van W7 bij de big bazar verkopen (zelfde vorm als die van EOS)

[Beantwoorden]

Iemand antwoordt op 9 augustus 2015 om 03:04:

Wat is W7

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 april 2015 18:56

superleuk! ik kan alleen maar die vierkante vinden op douglas.. wil je een linkje sturen waarin ik de ronde kan openen?? x :lol: :cool: ;-) <3

[Beantwoorden]


Door chaima op 2 mei 2015 17:05

Haaii waar kan je die kopen :love:

[Beantwoorden]


Door Iemand op 9 augustus 2015 03:03

Nu hebben ze die ook bij douglas maar in driehoek vormen en wie heeft ze nu en woont in arnhem?

[Beantwoorden]


Door hn op 18 december 2015 14:55

:kiss: :D :/ fg :O :O :O :wave: :cool: :nod:

[Beantwoorden]


Door anne op 3 februari 2016 19:37

eos kun je hier kopen op deze site:
http://adbeautyshop.wix.com/beautyshop

zijn hier 6,25
verzenden is wel 5,75 alleen als je ze bij een ophaalpunt laat bezorgen is het maar 3.95 verzendkosten.

[Beantwoorden]