Shoplog Zara, H&M, Mango,YSL, Maybelline

Vorige week werd ik op straat aangesproken door een lieve en mooie lezeres, die hele lieve en mooie dingen zei over mij en mijn site. Wel vond ze dat er weer eens een shoplog moest komen. ‘Die zijn het allerleukst’. Ik beloofde haar er snel één op te nemen en zo gezegd, zo gedaan. Het filmpje is weer eens op de bank, omdat jullie aangaven dat gezellig te vinden. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Riot op 5 augustus 2012 12:06

Had hem gisteravond al lekker gezien, hihi.
Mooie dingen heb je gekocht, volgens mij zit je in een blousjes-fase.
Of is het langdurig? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 12:31:

Nee hoor, draag altijd wel graag bloesjes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 augustus 2012 12:09

Echt een hele leuke shoplog! Ga zo door met je site, vind ‘m namelijk heel leuk :)

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:53:

Dankjewel Anne ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 5 augustus 2012 12:17

Jeah, ze heeft helemaal gelijkt!
Shoplog’s zijn ook het leukst! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 augustus 2012 12:21

leuke aankopen, vooral die blazer :sexy:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 augustus 2012 12:23

Haha uithangbord van de H&M! Hier nog zo iemand. Mijn regel voor mijn vakantie in de States: niets kopen wat je ook zo in Nederland vindt. En dat is gelukt! Dus helemaal NIETS bij de H&M gekocht. *is trots*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 12:31:

Wow, knap! Waar heb je wel geshopt?

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 5 augustus 2012 om 12:33:

Forever 21, American Apparel, Urban Outfitters, Victoria’s Secret, Abercrombie & Fitch, GAP, American Eagle Outfitters en nog een paar plekjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 18:48:

Ahhh ja, kijk! Gelukkig wel genoeg andere leuke winkels om te kunnen shoppen ^^)


Door Renée op 5 augustus 2012 12:24

haha ik heb ook te veel van de H&M :) Die blouses zijn leuk!

[Beantwoorden]


Door Ann op 5 augustus 2012 12:25

Je hebt veel blousjes gekocht, haha !
Maar leuke aankopen ;]
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 12:31:

ik hou van bloesjes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 5 augustus 2012 12:25

Leuk, wel veel nette dingen zeg! Ik vind die ear cuffs echt tof! En met die tanning tabletten, dan hoef je niet in de zon te zitten! Het moet je huid van binnenuit kleuren, ik ben dus wel heel benieuwd of dat nou echt werk!

[Beantwoorden]


Door Minouch op 5 augustus 2012 12:26

Leuke spullen! Ik vind het blousje dat je aan hebt ook super leuk, waar heb je die vandaan? :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 12:32:

H&M Divided, maar die is al een jaartje oud :ja:

[Beantwoorden]


Door Frauke op 5 augustus 2012 12:27

Had het filmpje al gezien, leuke shoplog! Ik vind de blouse met studs heel erg leuk ^^

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 augustus 2012 12:31

Ik MOET er wat over zeggen, maar ik vind je blauwe tong tof haha! Wat heb je gedronken / gegeten, Powerdrink (dat blauwe) , slush puppie? :P

Ik vind je aankopen trouwens supertof! ben benieuwd naar die YSL Touche Eclat en wat voor product (goedkoper , ghehe, ik ben een luxepoes, maar voor een concealer / highlighter vind ik TE toch wat te duur) er op lijkt! :D
En ik hou btw ook van je shoplogs :D!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 12:32:

Sssttt! hahaha, ik had het zelf helemaal niet gezien, maar kreeg op YouTube er ook al veel opmerkingen over. De blauwe dolfijntjes van Kruidvat zijn de schuldigen :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 5 augustus 2012 12:33

Hele toffe aankopen! Ik heb net studs gekocht om wat leuke dingen te gaan versieren :)

[Beantwoorden]


Door Nancy op 5 augustus 2012 12:35

Super leuke aankoopjes! En hele mooie blouse die je aan hebt :D

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 5 augustus 2012 12:36

Al die bloesjes, haha :-) de lezeres die je noemde heeft gelijk, shoplogs zijn leuk! (en dan heb jij weer een excuus om te kunnen shoppen, haha)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 5 augustus 2012 12:37

Wat een leuke aankoopjes! Ik vind vooral die ear cuffs gaaf, aaaah love them. En hahahaha de H&M is leuk hè, ze hebben er altijd wel wat.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 augustus 2012 12:39

Wat een leuke video. Je hebt echt leuke dingen gekocht. De ear cuff zien er mooi uit;D

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 5 augustus 2012 12:39

Superleuk, en gelijk heeft ze, shoplog zijn tha best! ^^ En waaauw die blouse met studs is echt ge-wel-dig! :love:

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 augustus 2012 12:39

Hele leuke blousjes heb je gekocht! En je haar zit zo mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 13:18:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door marijke op 5 augustus 2012 12:44

Leuke aankopen weer! Ik heb gister een hoop kleding gekocht, en wat (gratis)make up bij mijn moeders zaakje!

Die pillen overigens hebben weinig effect als je een erg bleke huid hebt met lichthaar of rood haar en een bleke huid! Aangezien het genetisch bepaald is of je bruin wordt of niet, daar kan geen pilletje tegen werken natuurlijk.

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 5 augustus 2012 om 14:59:

Als ik hier even op mag inhaken? Ik ben zelf ook erg bleek, wit zelfs! En bruiningspillen werken wel degelijk. Dit komt omdat de pigment aanmaak wordt gestimuleerd.. Als je pigment hebt wordt je dus bruin.. Iemand die heel bleek is, zoals Vera en ook ik, heeft weinig tot geen eigen pigment in het lichaam. Door deze pillen wordt dit aangemaakt. Dit betekent overigens niet dat je ineens super bruin wordt, maar je verbrand minder snel en wordt langzaam egaal bruin. Helaas wel alleen met de zon of zonnebank erbij Vera, niet zonder zon :( Dus je zult toch moeten wachten op het mooie weer helaas.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:52:

Dankjewel voor de info Irene, heel nuttig! Ik ga ze slikken wanneer ik veel buiten ben in de zon.

[Beantwoorden]

Noor antwoordt op 5 augustus 2012 om 22:36:

Ik heb ook een tijdje, zo’n maand, die pillen gebruikt en ze werkten bij mij goed. Dat wil zeggen dat ik bruiner en sneller bruin werd dan normaal. Máárrr…. ik las later op internet dat die pillen schadelijk kunnen zijn voor je lever! Ik ben er toen onmiddellijk mee gestopt: liever bleek en gezond dan getint en ongezond! Dit wilde ik jou (en anderen) even meegeven. Ik weet niet of er hard wetenschappelijk bewijs is dat ze schadelijk zijn, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere.

Verder: ik zou heel graag een tutorial willen zien met de Maybelline color tattoo. Het liefst ook met de opvallendere kleuren. Ik heb zelf net een setje via Ebay gekocht en kan wat inspiratie gebruiken!

PS Bedankt voor weer een leuke shoplog! Mooie blousjes ook!

Eleonore antwoordt op 7 augustus 2012 om 21:36:

Niet alleen deze pillen zijn slecht voor je lever. Elke soort pil is slecht voor je lever. Dat komt omdat je lever de functie heeft om die stoffen te filteren etc (net zoals als je te veel alcohol drinkt -> lever gaat eraan want dat moet de lever uit je bloed halen)
Ik ben ook benieuwd naar die color tattoo.. En ik had een vraag over het stylen van die blousjes.. want ik ben nogal dun en zulke blousjes staan echt als een soort vuilniszak omdat ze niet getailleerd zijn… Heb je daar misschien tips voor?


Door Lotte op 5 augustus 2012 12:45

Superleuke dingen heb je gekocht! Ik vind de witte blouse met studs echt gaaf, inderdaad echt wat voor jou! En wow, dure foundation en concealer heb je aangeschaft. Ik ben heel benieuwd wat je ervan zult vinden!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 augustus 2012 12:47

Ik had de video al gezien, hihi! Super leuke spulletjes heb je gekocht ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 augustus 2012 12:57

Leuke shoplog!
Ik heb zelf ook de Maybelline Color Tattoo in dezelfde kleur en het is echt waar wat je erover zei, ik gebruik m vooral als eyeliner en dan zonder basis en het blijft echt de hele dag perfect zitten, vind m echt heel fijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 augustus 2012 12:57

Ik ben suuuuuper benieuwd naar die foundation! En leuke kleding heb je geshopt :D

[Beantwoorden]


Door sas op 5 augustus 2012 12:58

Bronzing pillen!

ik wil wel weten of je dan ook bruin word zonder zon, of dat je alleen maar sterker de zon aantrekt..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 13:18:

Ik ga het proberen :-)

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 5 augustus 2012 om 15:02:

Ik heb dezelfde pillen gebruikt, je wordt helaas niet bruin zonder zon.. wel met de zon! Doordat de pigmentaanmaak wordt gestimuleerd (vooral door caroteen, wat ook in wortelen zit, of zoiets:))

Mensen die heel wit zijn van nature hebben geen pigment in het lichaam, door deze pillen krijg je wel pigment en wordt je dus langzaam bruin. (met zon)

Liefs!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 5 augustus 2012 13:00

echt hele leuke spulletjes =) die blouses zijn echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door // op 5 augustus 2012 13:01

Ik was dus laatst in de winkel ik dacht ik pak eens een stukje uit de tester van maybeline collor tatoo, het kwam de rest van de dag niet meer van mn handen af

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 13:18:

Haha, dat had ik dus ook!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 5 augustus 2012 13:06

Ook ik houd van jouw shoplogs :D wat leuk dat je zon lieve lezeres tegenkwam! ^^ love your bubbly personality :3

[Beantwoorden]


Door Ise op 5 augustus 2012 13:18

Leuk dat je zo goed naar je lezeressen luistert!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 5 augustus 2012 13:19

Wat een leuke spullen, de blouse met studs is echt helemaal jou! ^^)

btw no spam, ik stuur geen link, maar het intervieuw staat online
xx

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 augustus 2012 13:29

Leuk filmpje echt typisch vera vind het echt leuk om jou filmpjes te kijken je bent zo lekker spontaan!
De h&m hier in de stad is echt geen reet aan alle leuke dingen die je op internet ziet hebben ze bij ons in de winkel niet.. wij krijgen volgens mij alleen maar de dingen die in andere filialen niet verkopen het is echt en enorme chaos!!
Op internet bestellen vind ik altijd lastig, heb een grotere maat dus dan vind ik het wel fijn om iets gelijk even te passen en te zien hoe het staat!
De baby afdeling hier is trouwens wel oke daar orienteer ik me nog regelmatig aangezien ik in verwachting ben, weet nog niet wat het word dus blijft nog even bij orienteren!!

Ik zou zeggen ga zo door je bent een leuke meid en trek je niets aan van de negatieve comments die ik zo nu en dan voorbij zien komen..

Groetjes Denise (die ene waar je weinig comments van krijgt hihi (A) )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:54:

Dankjewel Denise ^^) Klinkt als een vreemde H&M, haha! Hopelijk kun je er af en toe wat leuks vinden. Ook op de baby afdeling natuurlijk. Gefeliciteerd met je zwangerschap! ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 5 augustus 2012 13:33

Erg leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door claire op 5 augustus 2012 13:42

dat rode bloesje is super gaaf! Leuke shoplog Vera. 

[Beantwoorden]


Door Esmée op 5 augustus 2012 13:42

Superleuke dingen heb je gekocht! :)

Ook leuk om te zien dat je ECHT naar je lezeressen luistert hihi. Dit is echt mijn favoriete blog, je bent ook zo leuk om naar te kijken! Altijd spontaan. (love)

Keep up the good work!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:55:

Ah dankjewel Esmée! :$

[Beantwoorden]


Door Esmée op 5 augustus 2012 13:45

Hahaha, ik zat ook al de hele tijd naar je gezicht te kijken, want er was iets aparts mee. Ik kon het alleen niet helemaal plaatsen. Scrol ik naar boven, zie ik een comment over je tong… Funny :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 augustus 2012 13:49

super leuke aankopen allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 augustus 2012 14:02

Leuk filmpje met leuke aankoopjes! Je shoplogs zijn inderdaad altijd heel erg leuk om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 5 augustus 2012 14:05

Super leuke aankoopjes! En je haar is echt mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 augustus 2012 14:17

Gezelligerd die je bent! :wave: Wat heb je weer lekker geshopt! De blousejes worden ook steeds meer een Vera-ding hé? Elke keer als ik er een tegenkom die een beetje see through is met iets van studs moet ik aan je denken. Ben heel benieuwd hoe je de Touché Eclat gaat vinden, voor mij is het ook nog een onbekend product!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:55:

Het liefst draag ik elke dag een blouse :D

[Beantwoorden]


Door malu op 5 augustus 2012 14:19

Gaaf filmpje! je verteld echt leuk, ik ben bnieuwd wat je van de producten vind, vooral de touche eclat:D
xx

[Beantwoorden]


Door Ilja op 5 augustus 2012 14:41

Leuke kleding heb je gekocht! Die foundation is super super fijn, maar het lastige vind ik dat je niet kunt zien hoeveel er nog in zit. Het lijkt wel of er een plastic laagje inzit met de kleur van de foundation ;-) Mijn vriendin gebruikt hem ook al een aantal maanden en je ziet gewoon niet dat hij gebruikt is, hij was gewoon opeens op ;-) Niet handig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:55:

Huh! Wow, dat wist ik niet. Raar inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Inge op 5 augustus 2012 14:43

Leuke shoplog! Ik ben helemaal verliefd op de kleren die je hebt gekocht! Ik ben ook erg benieuwd naar die supplementen, zou dat echt werken?
De Touche Eclat heb ik ook, maar ik gebruik hem eigenlijk helemaal niet want dat soort producten creasen bij mij vreselijk snel. Ik gebruik sinds 2 maanden áltijd de perfect match concealer van Rimmel, ik geloof niet zo in de magische belofte van ‘past zich aan aan iedere huidskleur’, maar hij past precies bij mijn huidskleur dus het is goed :P
Dat blik heb ik ook, ik heb er 2 in het roze en twee in het geel, ik doe er al mijn haarclips/strikjes/bloemetjes in, al mijn samples en zo nog wat dingen :) Super handig en cute!

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 5 augustus 2012 14:45

Leuke aankopen. Ben helemaal weg van je koraalblouse en die witte met studs. :) Helemaal leuk! Ben ook erg benieuwd wat je van de foundation gaat vinden .. inderdaad een behoorlijk bedrag. Ben erg benieuwd.. liefss

[Beantwoorden]


Door justine op 5 augustus 2012 14:46

Super leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Elf op 5 augustus 2012 14:49

Hele leuke aankoopjes, vooral die blikken doos op het laatste! Waar heb je die gehaald en hoeveel kostte die? :) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:56:

€2, bij Kruidvat :ja:

[Beantwoorden]


Door ugliestweenie op 5 augustus 2012 15:22

Die uitspraak van die concealer hahahaha Heel hollands, touche eklat. Vera stijl;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:56:

Haha, i know i know, ik doe mijn best :D

[Beantwoorden]

carolijn antwoordt op 5 augustus 2012 om 23:09:

hihi, dat hoorde ik ook al! Het is toesj e-cla (fonetisch dan, he ;) Superleuke shoplog, volgensmij zijn die earcuffs superleuk met een hoge knot en rode lippen!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 5 augustus 2012 15:53

Super leuk filmpje vera! Wat zie je er weer leuk uit (:

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 5 augustus 2012 16:10

Ik zat gezellig je filmpje te kijken aan tafel met kei harde regen, naar je te leuke spulletjes! Ik had inderdaad het gevoel dat ik bij je op de bank zat met de tikkende regen, haha! Je hebt fijn geshopt, waar ik nu ook wel zin in heb!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:58:

Leuk om te horen, dankjewel Gerrianne!

[Beantwoorden]


Door julia op 5 augustus 2012 16:11

ik hou ook heel erg van je shoplogs ^^)
ik heb die koektrommel ook! maar dan met cupcakes erop, hmm ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:57:

Haha ja, beetje vreemd, maar niet teveel over nadenken. Zeker niet voor €2 (A)

[Beantwoorden]


Door stella op 5 augustus 2012 16:49

Toen je je koraal rode blouse voor je hield, stokte mijn adem even,…ik dacht meteen “wat staat die kleur TOP bij Vera’ . Een weet je wat,…morgen ren ik meteen naar de MANGO, kijken of ze deze in mijn maat hebben. Ja de XS die jij hebt laten liggen,…..Dank je wel voor je leuke shoplog en ik zou graag een review van de Touche Eclat willen zien. Alvast bedankt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:57:

Ah, dankjewel Stella! Hopelijk kun je hem te pakken krijgen ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 augustus 2012 16:51

Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Krijg altijd meteen zin om zelf te gaan shoppen. Haha. Ben benieuwd naar de foundation en concealer.

[Beantwoorden]


Door Lina op 5 augustus 2012 16:55

Oehhh ik ben wel heel erg benieuwd naar die tattoo oogschaduw! ^^) Op de reclame is die blauwe kleur ook zooooo vet! Reviewen?? (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 17:57:

De reclame met de blauwe kleur vind ik ook heeeel gaaf inderdaad! Ik weet nog niet of ik hem ga reviewen, zal er voor de zekerheid wel even fotootjes van maken :ja:

[Beantwoorden]


Door Larissa op 5 augustus 2012 17:21

Wat heb je toch een super leuke smaak vera!
Die blousjes.. die staan jou zo goed!
Ik vind ze echt heel mooi!
Ook ben ik wel benieuwd naar die kwasten reiniger van mac.
Liefs,

[Beantwoorden]


Door dita op 5 augustus 2012 17:30

Leuke shoplog

[Beantwoorden]


Door samantha op 5 augustus 2012 18:19

ooh leuuk artikel weer!!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Aysha op 5 augustus 2012 18:30

Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Elien op 5 augustus 2012 18:34

Super leuke dingen heb je gekocht! Die koraalrode blouse van de mango is echt super! Zelf slaag ik echt never ever bij de h&m..alleen bij mango en zara! :) haha tijdens t filmpje moest ik aan sneeuwwitje denken, met je red lips and dark hair! Zou jee wel staan denk ik helemaal donker ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 20:22:

Ik denk dat helemaal donker haar me echt bleek maakt, maar dit vind ik wel leuk zo ^^)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 5 augustus 2012 18:47

IN LOVE WITH YOUR HAIR . Whaa wat hou ik van je haar het is zo mooi . Ps Meid ik snap je ik had ook m’n jaren waarin ik alleen maar zara kleding kocht :yes: . :-) :-)

[Beantwoorden]


Door Marlin op 5 augustus 2012 18:47

Hee Vera!
Leuke dingen heb je gekocht :)
Ik was vandaag en gisteren ook in Utrecht, daar kun je echt goed shoppen!

xxx

[Beantwoorden]


Door Mariette op 5 augustus 2012 19:19

I <3 de blouse met studs!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 augustus 2012 19:24

Die earcuff heb ik ook, echt mooi is die <3

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 5 augustus 2012 19:26

Leuke shoplog, die blouses zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Honingbijtje op 5 augustus 2012 19:37

Leuke shoplog!! Zou je een keer een filmpje willen maken met hoe jij je kwasten schoonmaakt? En misschien ook welke kwasten je hebt ofso?! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 20:22:

Ja, ik zal weer eens zo’n filmpje opnemen! Ik schrijf het op :-)

[Beantwoorden]

Honingbijtje antwoordt op 5 augustus 2012 om 23:40:

Aahw fijn dankjewel!!
Xx

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 5 augustus 2012 19:41

Wauw die koraal kleurige blouse is heel mooi! (love) Ik ben zelf erg benieuwd naar de foundation en de concealer van YSL. Nog een dingetje; je zei in de video dat je een roze ondertoon hebt maar ook vaak dat warme kleuren je beter staan of dat je een een warm ‘type’ bent. Hoe zit dat? Kan je dus ook een roze ondertoon hebben en tegelijkertijd warm ‘zijn’? Ik vind ondertonen altijd zo lastig. :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 20:25:

Ja, met een roze ondertoon ben je warm. MAC foundations zijn bijvoorbeeld NW neutral warm en die hebben dan ook een roze ondertoon, of NC neutral cold met een gele onderoon. Ik vind ondertonen ook lastig hoor! Maar ik weet dat ik ‘roze’ foundation moet hebben en warme tonen in mijn overige make-up en kleding en dan zit ik goed :-)

[Beantwoorden]


Door WingedBeauty op 5 augustus 2012 19:54

Oh je kapsel vind ik echt heel mooi staan! Een keer wat anders dan normaal :P Ik was zo benieuwd wat je van MAC zou hebben, dus wel jammer dat t geen make up was hihi! Die Touche Éclat lijkt me ook geweldig (love) geen geld voor jammer genoeg..
Liefs, Anke

[Beantwoorden]


Door funx op 5 augustus 2012 20:07

Super leuke dingen zeg! Ik ben ook gek op blousjes ik had gisteren dat blousje die jij hebt met studs op de kraag gepast maardie was helaas net iets te strak ener was geen grotere maat! :( als alternatief heb ik een ander heel schattig blousje gekocht! Wat vind jij eigenlijk van broeken met printjes? Ik heb er een besteld uit de sale van h&m met een slangenprint.. Ik vind het nog best een grote eye catcher. Ik weet dat je graag rokjes draagt maar ik wou t even weten! :) xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 20:25:

Ik vind broeken met prints heel gaaf, maar ik draag het zelf niet omdat ik het op mijn stevige benen niet mooi vind staan. Maar ik vind het wel heel tof!

[Beantwoorden]


Door aicha op 5 augustus 2012 20:08

De Touche Eclat is geen concealer maar een highlighter.
De meeste mensen gaan daar de fout in.
Eclat spreekt je uit zonder de T.
Mag ik vragen waar jij je horloge vandaan hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 augustus 2012 om 20:21:

Horloge is van Oozoo.

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 augustus 2012 20:15

AAAHHH !!! die koekjestrommel ! Zooo cutee. (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 5 augustus 2012 20:17

Leuk leuk! Ik heb ook net weer geshopt,vandaag in Arnhem en vrijdag in Nijmegen!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 5 augustus 2012 20:27

Ik was ook erg benieuwd naar de oogschaduw, omdat het als een tattoo op de oogleden zou blijven zitten! Echter ‘creast’ het als de ziekte bij mij. Heel vreemd! Ik heb geen vette oogleden of iets dergelijks. Beetje jammer..

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 augustus 2012 21:27

Waar heb je die koekjestrommel gehaald? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:13:

Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Carleyn op 5 augustus 2012 21:43

Nou moet ik het toch echt even vragen;
Kan het zo zijn dat je gisteren naast mij in de Kruidvat in Arnhem stond? Ik was te geërgerd door de oogpotloodjes die ik niet open kreeg om nou te zien of jij het was die naast me stond!
Mmm, of het was totaal iemand anders..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:13:

Zou heel goed kunnen, ben er gister wel geweest! :ja:

[Beantwoorden]


Door Marijn op 5 augustus 2012 21:43

Als je blousje zegt, dan zeg je Vera! Hihi.
Leuke shoplog! Ik houd van je filmpjes (love)

[Beantwoorden]


Door M op 5 augustus 2012 21:52

hahaha het alarm eraf met de mond???

Ik denk eerder dat het die vloeistof is die in de meeste alarmpjes zit. Een rode vloeistof die niet meer uit de stof gaat. Zodat dieven die het alarm eraf willen halen, uiteindelijk het kledingstuk niet kunnen dragen!!!

Denk ik hoor :P weet niet zeker, maar ik werk in een kledingwinkel waar we dat wel hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:14:

Nee, het was duidelijk een afdruk van een rode lipstick mond.

[Beantwoorden]


Door funx op 5 augustus 2012 21:56

Wow had niet gedacht dat je zou terugreageren haha ! Maar bedankt voor je mening, het doet me wel wat omdat ik het een beetje eng vind om zoiets ‘opvallends’ te dragen. Wat bij mij dan helpt is de eerlijke mening van anderen, dankje voor de motivatie vera! En over die stevige benen, dat zou vast meevallen, ik heb zelf ook redelijk stevige benen! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:15:

Gewoon lekker dragen! Je gaat er misschien wel reacties over krijgen, maar die krijg ik ook nog regelmatig als ik rode lipstick draag. Schouders ophalen, en lekker die jeans dragen ^^)

[Beantwoorden]

funx antwoordt op 7 augustus 2012 om 17:56:

Heel erg bedankt vera! Ja doe ik ook! Ik heb gisteren een mail ontvangen dat mn bestelling onderweg is, hopelijk past hij. Ik heb nog een broek met zwart witte print, gek genoeg durf ik die wel aan te doen terwijl die veel ‘opvallender’ is vind ik. Zou je binnenkort weer een ootd willen doen? Dat vind ik zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 augustus 2012 22:02

ik was gister bij de H&M in rotterdam (prins alexandrium) daar hadden ze een neon roze broek, misschien iets voor jou!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:15:

Die heb ik ook gezien! Hadden ze alleen niet meer in mijn maat :-(

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 6 augustus 2012 om 18:45:

dat is echt super balen :@ . hij is zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Fien op 5 augustus 2012 22:10

Als jij een shoplog online hebt, krijg ik ook zin om te winkelen en met geld te smijten. Niet best, hihi! Ik dacht al dat je een blouse had gekocht, like always! Dag vrolijkerd!
liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:15:

Dankjewel Fien ^^) Wil je niet aan het shoppen zetten hoor!

[Beantwoorden]


Door Kris op 5 augustus 2012 23:28

Wauw wat een mooie lichtroze blazer, en zeker een goede deal! Waren er nog veel van in Utrecht..? Dat is dan namelijk eventueel een bezoekje waard :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:16:

Ja, er waren er nog wel een aantal :-)

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 augustus 2012 23:35

Leuke dingen heb je gekocht, dat bloesje met studs is echt heel gaaf, en ik vind je haar zó leuk zoals het nu is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:16:

Dankjewel Ester :$

[Beantwoorden]


Door Amina op 5 augustus 2012 23:35

Niks mis met een hele outfit van de H&M, sinds ik bij de NewYorker werk bestaat mijn kast alleen maar uit NewYorker kleren.

Maar ja dat krijg je als je 50% korting krijgt op alle kledingstukken :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 00:16:

Ja en je werkt er! Bij mij lijkt het alsof ik bij H&M werk, terwijl het niet zo is :D

[Beantwoorden]

Amina antwoordt op 6 augustus 2012 om 13:32:

hahah dat geeft toch niks, GEWOON DOEN!! :yes:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 augustus 2012 23:52

Hi Vera,

Prachtige blousjes! Ik ben ook echt een blousjes en blazers mens, en mango, zara en de H&M zijn ook echt DE winkels waar mijn kledingkast mee is gevuld! Maar ik wil echt SUPERRR graag reviews zien de MUFE foundation en de YSL concealer!! Dus ik hoop dat die snel komen :)

x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 augustus 2012 06:24

Ik herken het wel dat ik soms echt even wat minder bij de H&M moet shoppen! Ik ben soms zo gefocust door de H&M dat ik de andere winkels even vergeet. Wat een leuke blousjes heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Tirzaa op 6 augustus 2012 09:49

die blauwe bloes van de H&M die heb ik ook maar dan is het zwart :)
die zit echt heel fijn :love:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 augustus 2012 11:13

Dat koraalkleurige blousje is echt mooi! Ik wil die ook hihi!

[Beantwoorden]


Door Diede op 6 augustus 2012 11:47

aah, dit vind ik echt grappig, ik heb woensdag ook die donkerblauwe blouse gekocht. hihi. Ik zat echt zo voor de computer: ‘Hee, die blouse heb ik ook gekocht!!’

[Beantwoorden]


Door Sophia op 6 augustus 2012 14:26

Wouw dat koraal kleurige blousje <3
Ik vroeg me af of je een goede online winkel kent voor make-up waar ze ook bekende merken hebben?
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 17:37:

Welke merken zoek je?

[Beantwoorden]

Sophia antwoordt op 7 augustus 2012 om 11:37:

catrice, maybelline, maxfactor

[Beantwoorden]


Door Petra op 6 augustus 2012 14:54

I didn’t understood a word, but I loved the video and the things you brought ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 augustus 2012 om 17:37:

Haha, thank you Petra ^^)

[Beantwoorden]


Door camilla op 6 augustus 2012 16:20

haha da`s toevallig ! heb precies dezelfde dingen gekocht bij de h&m alleen heb ik die oorbellen in het zwart :lol: ik vind jou kledingsteil echt super leuk !!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 6 augustus 2012 16:59

Die oorbellen waaaaaaaaaaaaaauw! Ik ren zodra het kan naar de H&M, ze zijn echt supervet en ik zoek dat soort oorbellen al heel lang haha!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 augustus 2012 19:59

Super leuk shoplog!!

Liefs, Joyce

[Beantwoorden]


Door Elna op 6 augustus 2012 22:13

Waar heb je die mooie horloge vandaan? (:

Leuk Filmpje! Heel natuurlijk en leuk om naar te kijken xx

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 6 augustus 2012 23:23

leuke dingetjes heb je geshopt hoor

[Beantwoorden]


Door Lilian op 7 augustus 2012 18:17

Ik werk toevallig in een parfumerie, en leer daar dus heel veel over make-up! Ook wij verkopen YSL. En aangezien jij zei dat het een concealer is, wilde ik je er toch even op corrigeren dat dat officieel niet een echte concealer is! Je kan het wel gebruiken als concealer. Maar eigenlijk is het een soort van highlighter! Voor boven de blush, op je voorhoofd (voor wat natuurlijke glans) en op je neusbotje!
Je kan het zoals ik al zei wel gewoon als concealer gebruiken, maar ik wilde je er even op wijzen $
Je hebt verder echt een super leuke site hihi, ik krijg heel graag naar je filmpjes!!!!!!!
XXXX

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 augustus 2012 20:57

Heee, Vandaag ben ik ook naar h&m geweest en heb ook dat blauwe bloesje gekocht.super leuk met en rode lipstick! Wat is het beste om er onder te doen?zwart rokje en welke schoenen? Ik ben ook h&m verslaafd (:
Leuke shopblog!
liefs<3

[Beantwoorden]


Door kirsten op 10 augustus 2012 19:43

Leuke video! n.n

[Beantwoorden]


Door elize op 13 augustus 2012 21:30

ik heb echt precies hetzelfde probleeem met de h&m! haha. een review van die pillen en de concealer lijkt me wel leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 augustus 2012 11:24

Ah, jij kan zo goed shoppen, ik vind jouw shoplogs altijd leuk om te zien. De knop van H&M heb ik al een tijdje geleden ontdekt, ik shop nu amper meer bij de H&M :D. De earcufs is heel gaaf! Er bestaan ook earcuffs die in je piercing kunnen. Oh, de koekjestrommel is inderdaad cute!

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 oktober 2012 11:35

Wat een leuke ketting heb je om! En die rood/roze bloes :O

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 april 2013 23:14

Weet je Vera, ik volg altijd jou blog en teskuh.nl
Als ik dan altijd bij de reacties kijk zie ik dat teske NOOIT iets terugschrijft. Fijn dat jij dat wek doet!
PS ik vind jou er echt fan-tas-tisch uitzien met koraalkleurige lipstick, echt super mooi!!! :omg:

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 april 2013 23:15

Weet je Vera, ik volg altijd jou blog en teskuh.nl
Als ik dan altijd bij de reacties kijk zie ik dat teske NOOIT iets terugschrijft. Fijn dat jij dat wel doet!
PS ik vind jou er echt fan-tas-tisch uitzien met koraalkleurige lipstick, echt super mooi!!! :omg:

[Beantwoorden]