Givenchy Acoustic Colors herfst/winter 2012

Givenchy Le Make-up heeft een nieuwe collectie uitgebracht om ons te laten stralen in le herfst en le winter. Fall is coming to town en Givenchy bereidt je er al vast op voor met de ‘Acoustic Colors’ collectie, die sinds gister te koop is. Sparkly producten stelen de show, terwijl de zon nog schijnt en de vogeltjes fluiten.

Photobucket

Photobucket
Acoustic Colors is een prachtige collectie waardoor ik gelijk moet denken aan een drukke club vol zwarte cocktailjurkjes, enorme nepwimpers, dure sieraden en een date met teveel witte wijn op. De collectie bestaat uit smokey oogschaduw, donkerrode lipstick en veel zwart en donkergrijs in de verpakkingen. Dat alles wel met glitter en glamour. Véél glitter en glamour.

Uit de collectie heb ik (kijk uit dat je je niet verslikt in de ingewikkelde productnamen):

+ Oogschaduwpaletje Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor (Limited Edition)
+ Lipstick Rouge Interdit Shine in Acoustic Wild Rose
+ Lipgloss Gelée D’indterdit in Acoustic Wild Rose.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Why save the best for last? Ik begin gelijk goed. Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor vind ik het mooiste stuk van collectie, een oogschaduwpaletje die makkelijk in je handpalm past. De bovenkant van de deksel glimt je al tegemoet, en dan heb je de binnenkant nog niet eens (goed) bekeken…

Photobucket
Onderin het palette zit een laatje met daarin 3 mini kwastjes. Een beetje onnodig, die sponsapplicators hadden van mij al helemaal niet gehoeven. Hoe makkelijk het laatje open glijdt en de kwastjes eruitschuiven, heeft wel zo zijn charme. Net als de magnetische sluiting van het deksel boven de oogschaduws.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor

Dit paletje is een lust voor en óp het oog. De oogschaduws zijn enorm glinsterig, maar zie jij jezelf niet met een killer shiny ooglook aan het kerstdiner zitten? (dit vraagt wel wat inlevingsvermogen aangezien het augustus is). Ik vind het een prachtig party palette, voor feestjes, verjaardagen en etentjes. De textuur van de oogschaduws is zacht, de pigmentatie is prachtig en dankzij de vele glitter is er wel wat fall-out, maar wanneer je je kwasten goed aftikt, is dit minimaal.

Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor € 50,50


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Rouge Interdit Shine Acoustic Wild Rose

Givenchy zorgt er wel voor dat hun producten in killer verpakkingen zitten. Ook de Rouge Interdit Shine lipstick ziet er prachtig uit. ‘Shine’ is de balsem achtige lipstick lijn van Givenchy. De doorzichtige huls verraadt het al: je krijgt vrij doorzichtige lipstick. De lipstick doet weinig. Hij geeft een subtiel frambooskleurtje met her en der wat glittertjes.

Rouge Interdit Shine Acoustic Wild Rose €28,50


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Gelée D’indterdit Acoustic Wild Rose

We sluiten af met de lipgloss. Deze vind ik mooier en indrukwekkender dan de lipstick, maar zo booming als in de verpakking, is de lipgloss op mijn lippen ook weer niet. Wel heb ik het idee dat mijn lippen voller lijken, en de donkerrode en fuschia gekleurde glitters zouden zo van de kerstversiering kunnen komen.

Gelée D’indterdit Acoustic Wild Rose €26,00

Photobucket
De Givenchy Acoustic Colors producten zien er prachtig uit. Prach-tig. Helaas ben ik over de kwaliteit van de lipproducten iets minder te spreken. Ze zijn onopvallend en blijven niet lang zitten, maar hebben wel een flink prijskaartje.

Van het oogschaduwpalette daarentegen, krijg ik spontaan zin in een feestje. Mooi in de verpakking, prachtig in gebruik. De oogschaduws zijn enorm gepigmenteerd en glinsteren er lustig op los. Is er deze herfst of winter een luxe item waar je meer geld aan wilt uitgeven, dan raad ik Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor zeker aan.

Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor € 50,50
Rouge Interdit Shine Acoustic Wild Rose €28,50
Gelée D’indterdit Acoustic Wild Rose €26,00

Givenchy Acoustic Colors is bij de erkende verkooppunten verkrijgbaar vanaf 23 augustus.


Reacties

Door Lisette op 24 augustus 2012 07:04

wat een prachtige collectie! jammer dat het veeeel te duur is voor mij.. :(

[Beantwoorden]


Door Liliane op 24 augustus 2012 07:07

Die palette is echt gorgeous! I love sparkles <3
De lipproducten zou ik niet zo snel kopen, de verpakking is echt heel mooi en doet luxe aan maar ik ben niet echt blown away door het uiteindelijke effect.
Mooie productfoto's btw!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 08:21:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door laura op 24 augustus 2012 07:10

Wauw, erg mooi maar wel iets te duur voor mij.

[Beantwoorden]


Door Iris op 24 augustus 2012 07:19

Erg jammer van de lipproducten, ze zien er wel coolie uit (;

maar die oogschaduw… BAMM! :love: suuuupermooi, daar moet je eens een ooglook mee maken, het zal je zoals altijd zeker mooi staan! :duh:

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 08:21:

Ga ik zeker wel proberen, had er nu alleen nog geen ruimte voor.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 24 augustus 2012 07:20

ik vind vooral het palette heel erg mooi!
Misschien kun je een beetje een battle doen tussen de nieuwe Catrice jelly lipstick, en deze lipstick want ze lijken best op elkaar!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 24 augustus 2012 07:23

Holy, dat palette. Al die sparkles, gorgeouuus. (love) Inderdaad geweldig voor een diner! De lipproducten vind ik dan weer wat minder, op de een of andere manier verwacht je bij Givenchy ook wat beters haha. Dit is trouwens toch wel over mijn budget. :( En ben het met Liliane eens, mooie product foto’s. Ik zie nu pas dat je het op iets van een glazen tafel of een plastic wit ding oid doet? Dat is echt heel mooi, omdat je zoals bij de tweede foto een speciale ‘schaduw’ krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 08:22:

Ja, glazen tafel! Wel grappig dat je die schaduws noemt, dat is juist het enige wat ik het grote nadeel aan de tafel vind :D

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 24 augustus 2012 07:25

mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Charile op 24 augustus 2012 07:44

Mooie collectie, maar veel te duur voor mij!

[Beantwoorden]


Door Zuzanna op 24 augustus 2012 07:45

Gwewldige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Paola op 24 augustus 2012 07:55

Het palette vind ik erg mooi! Jammer dat de prijs zo hoog is!

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 augustus 2012 08:09

Wauw, dat palette!! <3

[Beantwoorden]


Door larissa op 24 augustus 2012 08:28

Wauw, mooie producten, oeh dat palette!

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 24 augustus 2012 08:29

Het oogschaduwpaletje is erg leuk ! De rest spreekt me wat minder aan.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 24 augustus 2012 08:32

Ik vind dat er nogal veel winter(feestdagen) in zitten, en nogal weinig herfst… Terwijl ik die herfstkleuren net zo mooi vind. (donkergroen, oker, bruin in alle tinten die je je maar kunt bedenken) Ook zou ik een herfsttype zijn, dus is deze collectie al niet voor mij weggelegd. Het palette vind ik heel mooi, maar wat veel glitter om vaak te dragen, en dat mag wel voor een duurder product. Jammer, maar ik word niet warm van deze herfst-wintercollectie. Wel mooie foto’s en duidelijke review!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 augustus 2012 08:35

Wauw, ik moest bij de swatches ook meteen aan een kerstdiner denken! Prachtig palette. De lipstick zag er mooi uit, maar vind ik op de swatches tegenvallen. Het oogschaduwpalette blijft mooi!

[Beantwoorden]


Door debby op 24 augustus 2012 08:41

Prachtige collectie,maar iets teveel glitter voor mij.

[Beantwoorden]


Door Dita op 24 augustus 2012 08:41

Mooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Cyn / Mevo op 24 augustus 2012 08:45

Wauw wat een mooie kleurtjes!
Ik vindt dat koordje van de lipstick heel leuk haha

Oja het was trouwens gister avond / nacht op half 8 live dat ik jou voorbij zag komen en dat er reclame voor jou gemaakt werd op tv!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 08:53:

Vind de hele verpakking tof ^^) En ja, klopt! Fragment staat vanmiddag op de site ^^)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 24 augustus 2012 08:49

Wat een prachtige kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 augustus 2012 09:02

Hm.. vind de lipgloss en lipstick niet zo’n succes, maar de oogschaduws vind ik wel super!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 24 augustus 2012 09:03

leuk artikel,
Voor mij alleen jammer genoeg iets te duur, ook mooie swatches.
En nog bedankt voor het kwasten schoonmaak filmpje.
Ga zometeen alvast een babyshampoo aanschaffen hihi.
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 09:13:

Dankjewel Charlotte en succes met wassen! Je kwasten zullen na het reinigen weer heeeerlijk zacht zijn.

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 24 augustus 2012 09:04

Wow die oogschaduw vind ik echt prachtig ! alleen wat meer verwacht van de lipgloss :) x

[Beantwoorden]


Door lonneke op 24 augustus 2012 09:05

Wauw! dat palette is zooooo mooi!
X

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 augustus 2012 09:18

Erg mooi en idd erg duur. Jammer van de lipsticks. De foto van de lipstick waarin je duidelijk de glitter ziet is erg mooi. Daar ging ik echt van watertanden.

[Beantwoorden]


Door Céline op 24 augustus 2012 09:23

Super mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 augustus 2012 09:31

Ik vind het echt een mooie collectie, vooral de oogschaduw! Mag ik trouwens vragen waar je blouse (?) vandaan komt? Hij is prachtig en staat je heel leuk! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 09:33:

Die is van Forever 21! Lekker kleurtje he :D

[Beantwoorden]


Door Hester op 24 augustus 2012 09:35

Dat palet is echt booming, en dat laatje geeft echt een gevoel van luxe, ook al zijn de kwastjes erin een beetje overbodig. Alleen dat prijskaartje… nee, dan laat ik hem toch maar liggen. ^^) De lipproducten vind ik niet zo bijzonder. De gloss vind ik er in zijn huls wel leuk uit zien, maar geswatcht niet echt.

Er viel me trouwens nog iets op qua spelling-/typefouten; in de intro ‘Fall is coming to town en Givenchy bereid je er al vast op voor … ‘ – bereidT En in de alinea daaronder ‘De collectie is bestaat uit …’ moet ‘is’ ertussenuit. Misschien denk je nu ‘wat een gemierenneuk’, maar misschien vind je het ook juist fijn dat ik het zeg dus ik zeg het toch maar. ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 10:48:

Nee hoor, vind het fijn dat je het zegt! Heb het gelijk aangepast. Ik lees mijn reviews wel 5 keer over, maar soms zie ik de foutjes gewoon niet meer.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 augustus 2012 09:43

Wat valt die lipstick en die lipgloss tegen. Jammer, want de lipstick zag er mij zo mooi uit. Het palletje met de oogschaduw daarentegen ziet er schitterend uit. Heel gepigmenteerd en ik zie je er al zo een prachtige feest look mee maken.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 24 augustus 2012 09:47

Ik hoef van deze dingen niks te hebben, maar wauw wat zijn die verpakkingen mooi! Volgens mij zat er ook nog een gezichtspoeder in waar ik vooral heel benieuwd naar was.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 24 augustus 2012 09:52

Die lipgloss vind ik erg mooi! :D En de verpakkingen, WAUW (love)

[Beantwoorden]


Door Claire op 24 augustus 2012 10:09

De oogschaduw is echt zoo mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 augustus 2012 10:12

Die oogschaduw is prachtig! (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 augustus 2012 10:13

De buitenkant van de producten zijn echt prachtig, maar ik ben minder gecharmeerd door de binnenkant.
Je foto’s zijn zoals altijd prachtig Vera, ik weet niet hoe je het doet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 10:47:

Dankjewel Eva! ^^)

[Beantwoorden]


Door place de la republique op 24 augustus 2012 10:14

Het palette is echt prachtig. de pigmentatie van de lipstick is echt minimaal. voor 28 euro zou ik eerlijk gezegd wat beters verwachten….

[Beantwoorden]


Door marijke op 24 augustus 2012 10:16

Prachtig palette! H

Trouwens je accepteert geen lezeressen op Facebook, maar wel op Hyves (want daar ben ik wel bevriend met je)?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 10:48:

Klopt, FB is privé…

[Beantwoorden]


Door Kim op 24 augustus 2012 10:20

Ik vind de verpakkingen alleen al mooi :kiss:

[Beantwoorden]


Door iris op 24 augustus 2012 10:21

Love het palette. Alleen die prijs:(

[Beantwoorden]


Door Iris op 24 augustus 2012 10:31

Prachtige oogschaduw!
Veel glitters:D

[Beantwoorden]


Door Riot op 24 augustus 2012 10:34

Heel leuk geschreven!
Het ligt helaas iets boven m’n budget ;-)

[Beantwoorden]


Door Tara op 24 augustus 2012 10:36

Wauw je hebt echt super mooie foto´s gemaakt! Zelf zou ik de producten alleen niet kopen omdat ik ze net iets te duur vind haha! :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 13:54:

Dankjewel Tara!

[Beantwoorden]


Door Helen op 24 augustus 2012 10:40

Vooral de verpakkingen vind ik prachtig, verder zijn het niet echt ‘mijn’ producten.. ik houd gewoon meer van mat :P

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 24 augustus 2012 10:41

De oogschaduws vind ik echt mooi voor een avond uit! maar wel duur.
en de lipstick vind ik niks aan! lijkt wel een lipglosje met wat glitters.

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 augustus 2012 10:42

Alleen de verpakkingen zijn al echt te mooi! Producten zijn inderdaad wel heel feestelijk, ben daar nu nog niet in de stemming voor moet ik zeggen!

[Beantwoorden]


Door gina op 24 augustus 2012 10:55

De oogschaduw is echt prachtig! Alleen wel jammer dat het echt voor feestjes is, ik zou niet snel zo veel glitters naar school dragen. En dan nog een nadeel: het enorme prijskaartje.. je hebt dit artikel trouwens weer leuk geschreven! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 13:54:

Dankjewel Gina :-)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 augustus 2012 11:04

Dat palette spreekt echt mijn naam <3

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 24 augustus 2012 11:09

Mooie kleuren

[Beantwoorden]


Door Mina op 24 augustus 2012 11:14

super leukk je hebt ook een leuke look ervan gemaakt X

[Beantwoorden]


Door Daphne op 24 augustus 2012 11:16

Ahh Vera ik kan het allemaal niet meer aan haha! Teveel mooie makeup in 2 dagen ;x Gister stond ik in de V&D in Den Bosch met een Naked 2 palette en een Too Faced Natural Eye palette in mijn handen, maar ik besloot te wachten met het Naked 2 palette en het Too Faced helemaal niet meer te nemen:X

Ik stond te kwijlen bij de O P I nagellakjes en de Sephora spullen, en nu dit! Oef ik wil alles

[Beantwoorden]

wilma antwoordt op 24 augustus 2012 om 11:18:

Haha, het leven is zoo ongenadeloos hard ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 13:55:

Hahaha ^^)

[Beantwoorden]


Door wilma op 24 augustus 2012 11:16

Waauw, dat oogschaduw en al die verpakkingen zijn echt mooi! Jammer van die lipproducten en jammer dat ze ver boven mijn budget zitten. Misschien zijn die liglos en lipstick over elkaar wel heel mooi?
Leuk ontbijten is dit ook: blogpost van vera+yogert met veeeeeel ste veel aardbeien ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 14:03:

Klinkt goed :D

[Beantwoorden]


Door robin op 24 augustus 2012 11:31

die oogschaduw is prachtig maar die lipgloss valt wel tegen ja!

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 24 augustus 2012 11:34

Zo jammer als een dure collectie met prachtige producten komt. En dat het dan echt van die prut kwaliteit is. :S

[Beantwoorden]

yourMFL antwoordt op 24 augustus 2012 om 11:38:

Althans de lipgloss, het oogschaduw pallete is dan weer prachtig. :D

[Beantwoorden]


Door Michaela op 24 augustus 2012 11:35

Het oogschaduwpalette, tja wat kan je zeggen.. pretty pretty pretty! :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 24 augustus 2012 11:43

Ik vind de prijs erg duur, voor wat het resultaat werkelijk doet. Het valt me een beetje tegen..

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 augustus 2012 11:51

Wat fijn dat je gewoon eerlijk zegt dat je die lipproducten minder vind, want ik vind die namelijk ook niet zo mooi uitkomen. Erg jammer, zeker voor de prijs. De verpakking is daarintegen wel goddamn pretty!
Om nog maar over dat oogschaduwpalette te zwijgen, want die is én goed én een amazing package <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 augustus 2012 12:00

Ohh echt de oogschaduw is prachtig! Wel jammer van de lipproducten. De palette ziet er echt heel erg mooi uit :D

[Beantwoorden]


Door The Fashion Plaza op 24 augustus 2012 12:01

Ik moet even zeggen dat ik gewoon blij werd om je gisteren op tv te zien. Als er een beautyblogger is die meer mediaaandacht verdient dan ben jij het wel, je ben namelijk spontaan en doet je werk goed.

De Givenchyproducten zijn mij iets te glitterig.

[Beantwoorden]


Door Simone op 24 augustus 2012 12:07

Alleen de palette is mooi, die andere 2 geven amper iets af.

[Beantwoorden]


Door Suus op 24 augustus 2012 12:10

Ik ben echt fan van de oogschaduw en de lipgloss. Super mooie kleurtjes en de glittertjes passen helemaal bij de nieuwste mode trends :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 24 augustus 2012 12:18

Ik hoorde dat je gisteren op tv was! Super gaaf! ik heb het gemist, maar ik wil het terugkijken, weet jij waar dat kan? Ik ben trots op je! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 14:04:

Klopt! Linkje komt om 4 uur hier online ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 augustus 2012 12:34

Hmmm, ik ben niet echt blown away. Ja, de verpakkingen zijn geweldig! Maar de pigmentatie vind ik minder, en ik vind de producten wel héél erg glitterig. Inderdaad meer iets voor Kerst, haha!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 augustus 2012 12:39

Wat ziet het oogschaduwpalette er mooi uit! Hopelijk liggen ze snel in de winkels!

[Beantwoorden]


Door marijke op 24 augustus 2012 12:39

Het is natuurlijk ook maar net wat je privé noemt! Als je een Facebook account hebt en deze openbaar laat voor iedereen (alsmede iedereen kan gewoon alles lezen) noem ik dit niet snel privé!

Bovendien een profiel op het internet noem ik niet privé, in jouw privé leven nemen andere mensen geen kijk in wat jij daarin doet, dat plaats je neem ik aan niet op een profiel als Facebook? En daarentegen een beautyblogger als Cherryfizz ken je ook niet persoonlijk toch? Probeer ”goede”’onderscheid te maken tussen wat écht privé is en wat niet! Want een beautyblogger die ik niet persoonlijk ken hoeft wat mij betreft ook geen kijk je te nemen in mijn privé leven als dit wel zo was, dan waren mijn lezeressen ook welkom!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 24 augustus 2012 12:41

Wauw de oogschaduw en de gloss vind ik het mooist :)

[Beantwoorden]


Door Summer op 24 augustus 2012 12:45

Het palletje is prachtig, maar de lipproducten vind ik niet echt een musthave.

[Beantwoorden]


Door Merel op 24 augustus 2012 12:59

Wow, dat palletje ziet er prachtig uit! Van de lipproducten ben ik niet echt onder de indruk, vond dat ze er mooi en leuk uitzagen in hun verpakking maar op je lippen is er niet zo veel bijzonders aan. Maar in het algemeen, leuk artikel! (:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 augustus 2012 13:03

Wow dat oogschaduwpalette, prachtig! Echt kerst in een doosje, haha! De lipproducten vind ik ook niet erg indrukwekkend, al past het misschien juist wel goed bij een opvallende en sparkly ooglook.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 14:04:

Kerst in een doosje, goed gezegd ^^)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 24 augustus 2012 13:03

Wow, dat oogschaduwpalletje is echt precies wat ik zoek.. helaas wel veeeel te duur naar mijn mening o_o leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 24 augustus 2012 13:14

Heel gaaf die Givenchy lipgloss, wil ik ook hebben. Dank voor deze inspiratie. :lol:

[Beantwoorden]


Door Carmen op 24 augustus 2012 13:36

Damn dat palet is mooi! Deed me meteen denken aan de MAC-wintercollectie van 2011-2012, want die had ook van die palettes met prachtige glitters (wel in het wit…).
Ik ga toch eens uitkijken voor deze, lijkt me een mooie toevoeging voor mijn collectie (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 14:06:

Ah, ja ik snap de vergelijking! Mijn favo MAC collectie, zooo mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Lies op 24 augustus 2012 13:39

Hele mooie producten! Als ze niet zo prijzig waren had ik ze zeker wel willen hebben.

[Beantwoorden]


Door Emma op 24 augustus 2012 13:47

ik ben een stille meelezer van jou blog en ik vind dat ik toch wel echt even moet zeggen dat je prachtige foto’s maakt! ik vergelijking met anders grote beautyblogs vind ik dat je er echt tussenuit springt! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 14:05:

Wow dankjewel, wat een compliment!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 augustus 2012 13:54

Ik vind de lipproducten helemaal niks, al helemaal voor dat geld. Maar ik vind de oogschaduw wel heel erg mooi! En je foto’s Vera… Wauw! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 14:05:

Dankjewel Jessica :$

[Beantwoorden]


Door larissa op 24 augustus 2012 13:58

Oogschaduw is zo mooi (love) Helaas wel te duur voor mij… :(

[Beantwoorden]


Door Marit op 24 augustus 2012 14:30

Wat een mooie foto’s weer Vera! ^^) Jij springt er met je foto’s echt uit tussen andere beautybloggers. En ahhhh dat oogschaduwpaletje, perfecte kleuren!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 18:39:

Dankjewel dankjewel!!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 24 augustus 2012 14:42

Wat een prachtig oogschaduwpalette! ^^

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 24 augustus 2012 14:56

VEEERAAAA, ZAG JE GISTER OP TV! :D ECHT TOF, WE LOVE YOUUUU!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 augustus 2012 om 18:38:

Love you too! <3

[Beantwoorden]


Door Tedje op 24 augustus 2012 15:44

Het palette vind ik prachtig, van de lipstick en lipgloss ben ik niet zo’n fan!

[Beantwoorden]


Door Britt op 24 augustus 2012 16:18

Wauw wat een mooi palet! :love:
Jammer genoeg moet ik dan even sparen,haha.
Xx

[Beantwoorden]


Door Beautyxkusjex op 24 augustus 2012 16:47

:O Supermooie collectie! Om verliefd op te worden!

[Beantwoorden]


Door samira op 24 augustus 2012 17:57

inderdaad killer verpakking! :)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 24 augustus 2012 19:14

Wat een prachtige collectie met echt unieke producten, echt heel erg gaaf! Je hebt er trouwens ook echt prachtige foto’s van gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 24 augustus 2012 19:21

Prachtig palet en wat zijn de foto’s weer mooi :-)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 24 augustus 2012 20:01

Wauw prachtige collectie! Vooral da palletje, hoe mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 24 augustus 2012 20:10

Oogschaduw pallete ziet er goed uit ^^

[Beantwoorden]


Door Nena op 24 augustus 2012 20:20

Mooie producten! Vooral van de oogschaduw ben ik fan! Maar voor de lipstick zou ik eerlijk gezegd geen 30 euro geven, ik had meer effect verwacht. XX

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 augustus 2012 20:36

Prachtig oogschaduwpalette :D x

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 augustus 2012 21:36

De oogschaduws zijn echte eyecatchers! True, ik moest ook meteen aan kerstmis denken, god, heb daar nu al zin in. De lipstick is best pretty, maar de lipgloss overtreft hem zeker!

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 24 augustus 2012 23:18

Wat is die oogschaduw mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 augustus 2012 12:39

Mooie producten, maar ik vind ze toch iets te donker. Misschien komt dat ook wel omdat we inderdaad nog in de zomer zitten ;)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 25 augustus 2012 14:20

Hmm, ik vind de collectie nou niet echt geweldig om eerlijk te zijn.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 augustus 2012 15:14

Die oogschaduw.. prachtig! Maar echt ver boven mijn budget.. :-(

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 augustus 2012 15:36

Mooie collectie!
Je hebt zo’n leuke schrijfstijl!
xx

[Beantwoorden]


Door Jara op 26 augustus 2012 16:04

het is toch echt ‘interdit’ en niet indterdit, bij die lipgloss!

[Beantwoorden]


Door WingedBeauty op 26 augustus 2012 17:15

Het oogschaduwpaletje is echt heel mooi! Die zou ik wel willen gebruiken met kerstmis idd! Hihi, wat grappig dat je daar nu al aan denkt, maar het klopt wel; party palette!
Liefs, Anke

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 26 augustus 2012 17:19

De lipstick! Hoe die er uit ziet, zonder dat je ‘m al op hebt… oh, wauw! :”)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 14 november 2012 16:15

[…] is vaak erg stijlvol en chique. De herfst oogschaduws vond ik bijvoorbeeld prachtig. De verpakking alleen al, met glittertjes in de deksel. Zo mooi. Ook […]


Door veracamilla.nl op 2 februari 2013 12:29

[…] doen me aan het Givenchy paletje van de herfstcollectie denken, maar hebben iets minder kleur. Het zijn dan ook geen normale […]


Door veracamilla.nl | Is het al lente? op 21 mei 2020 14:47

[…] is vaak erg stijlvol en chique. De herfst oogschaduws vond ik bijvoorbeeld prachtig. De verpakking alleen al, met glittertjes in de deksel. Zo mooi. Ook […]