Honeys, i’m home!

Parijs was très bon, of in mijn woorden: super leuk. De dagen waren veel te kort en vlogen voorbij. Voordat ik het wist zat ik alweer Parijs van me afgewassen, met natte haren en in een schone pyjama in bed onder een open dakraam dit te schrijven. Honeys, i’m home!

Photobucket

Wat ik in Parijs heb gedaan en gezien, hebben je kunnen zien in de vlogs (1 & 2). Deze lopen wel een beetje achter, dus vanmiddag komt de laatste Mee met Vera in Parijs online. Voor mij zijn de vlogs een leuk aandenken, maar ik hoop dat jij ze ook met plezier hebt bekeken.

De ‘Oui, Paris’ blogpost, waarin stond dat ik naar Parijs ging, heb ik een paar uur nadat ik hem vorige week online had gezet, weer offline gehaald. Ik al twijfelde al voordat ik deze blog online plaatste, omdat er er duidelijk instaat dat ik/we een paar dagen niet thuis ben. Inbrekers werd het zo wel makkelijk gemaakt.

Het nadeel van een website hebben: je adres is makkelijk te vinden. Toch wilde ik de blog schrijven, om uit te leggen waarom ik een paar dagen niet op comments zou reageren. Bovendien zouden er toch Parijs vlogs online komen. Toen mijn familie aangaf zich niet goed te voelen bij de blogpost, heb ik hem offline gehaald, maar het bleef/blijft een lastige situatie. Gelukkig is alles goed verlopen. De volgende keer moet ik het anders doen, maar ik weet nog niet hoe. Ik zit dan toch weer met hetzelfde probleem van niet kunnen reageren, andere blogposts et cetera.

Zoals ik al eerder zei komt er vanmiddag nog een vlog online, en later deze week ook nog een shoplog en een unboxing video van de pakketjes die op me stonden te wachten toen ik thuis kwam. Veel filmpjes dus!

Parijs was echt heel leuk en zo bruisend. Arnhem is er maar een beetje grauw en saai bij vergeleken… Het is wel weer even wennen. Ik heb jullie wel gemist, en alle lieve reacties en tweets, maar ook de tips die ik tussendoor kreeg doen me goed. Dankjewel! En nu ga ik slapen, dromen over croissants en de Eiffeltoren. Au revoir!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 26 juni 2012 | 98 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Bloeme op 26 juni 2012 07:05

Blij dat je het leuk hebt gehad! Ben erg benieuwd naar je filmpjes. Liefs

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 26 juni 2012 07:08

Ik vind het verstandig dat je de blogpost weer offline haalde, en ik kan me inderdaad voorstellen dat je familie zich er niet prettig bij voelde. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! Ik ben héél benieuwd naar je unboxing filmpje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 26 juni 2012 07:23

Het is idd beter dat je die blogpost offline hebt gezet. Je weet maar nooit. Ik ga van de zomer ook nog weg en ga het ook zo doen dat ik een boel post vooruit schrijf zodat niemand doorheeft dat ik weg ben. De vakantie posts komen dan vanzelf. Wel fijn dat je Parijs zo leuk vond. En YAY voor Planet Sushi! Wat een leuke tent is dat he?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 09:40:

Planet sushi is echt tof ^^) En ik kan helaas niet zo ver vooruit schrijven. Ik doe echt mijn best, maar ik moet echt in de juiste ‘moodset’ zitten om lekker te schrijven. En bovendien moet ik vaak ook nog eens heel veel verbeteren…

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 26 juni 2012 om 12:18:

Ja dat maakt het lastiger om vooruit te schrijven. Ik schrijf zelf vrij makkelijk dus dat is echt een voordeel. Vorig jaar heb ik voor mijn vakantie ook iets van 9 blogjes vooruit geschreven. En het schilt dat ik maar 1 blog per dag online zet ipv 2.

[Beantwoorden]


Door Puck op 26 juni 2012 07:27

Fijn dat het leuk was! Ik ben benieuwd naar je shoplog!

[Beantwoorden]


Door Eva op 26 juni 2012 07:28

Verstandig dat je het offline hebt gehaald. Je eigen veiligheid gaat boven de site:)

[Beantwoorden]


Door Charile op 26 juni 2012 07:29

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik snap wel dat je de blogpost eraf hebt gehaald, heel verstandig! Ik ben heel benieuwd naar je geshopte spulletjes en de unboxing video :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 26 juni 2012 07:30

Welkom terug (:
Ik snap je punt helemaal wat de inbrekers betreft. Ik mag van mijn ouders op mijn blog ook niet zetten wanneer ik op vakantie ben, dus ik schrijf dat vooruit en als ik terug ben schrijf ik pas over mijn vakantie. Reageren kan ik dan niet, maar misschien af en toe, want ik heb wifi op vakantie, en mijn blog is nog zo klein dat het niet erg belangrijk is.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 26 juni 2012 07:38

Welcome back :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 26 juni 2012 07:40

heel tof dat je ons laat meegenieten van je tripje naar Parijs, maakt me helemaal enthousiast om nog eens te gaan (:
alleen een dingetje, in het Engels komt er ALLEEN een ’s bij klinkers die niet uitgesproken kunnen worden zonder, dus niet bij een y.
Viel me eventjes op, en omdat ik in het onderwijs zit, voel ik de behoefte om dat even met je te delen ;)
Ben net als de rest ook enorm benieuwd naar je unboxing vid!
xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 09:41:

Ah, thanks! Weer wat geleerd :-)

[Beantwoorden]

Nynke antwoordt op 26 juni 2012 om 10:40:

Zelfs dat is ook niet waar. Meervouden zijn altijd gewoon -s, -’s duidt op bezit in het Engels. Dus “My dad’s keys” in de zin van “My dad his keys”, bij geen bezit NOOIT -’s gebruiken in het Engels, dat is dus heel anders dan in het Nederlands.

[Beantwoorden]

CreaBeaBlog antwoordt op 26 juni 2012 om 17:07:

Docente Engels meldt zich: Nynke heeft ’t goed!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 26 juni 2012 07:40

echt leuk, ben zo benieuwd naar je shoplog =)

[Beantwoorden]


Door Amy op 26 juni 2012 07:42

Fijn dat je het leuk hebt gehad, en heel verstandig dat je het artikel offline hebt gehaald, better save then sorry!!!
En ik weet niet zeker of dat eerste zinnetje klopt: Parijs was c’est bon, volgens mij moet het dan zijn :Parijs was tres bon. C;est betekent geloof ik ‘het is’?!?

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 26 juni 2012 om 09:24:

Klopt! C’est = het is.

En het is ‘better safe than sorry’, haha ;-)

[Beantwoorden]

xena antwoordt op 26 juni 2012 om 10:58:

Paris était bon = Parijs was fijn

Ben tweetalig, het voordeel van in België te wonen :-)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 26 juni 2012 07:45

` Ik al twijfelde al voordat ik deze blog online plaatste, omdat er er duidelijk instaat dat ik/we een paar dagen niet thuis ben. Inbrekers werd het zo wel makkelijk gemaakt.`

Daar zit ik nu ook al over na te denken, ik ga over een iets meer dan 2 weken voor 14 dagen weg. De rest van mijn familie is dan wel gewoon thuis maar voel me er niet lekker bij….

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad, heb genoten van je vlogs!
Vooral het Billie de klit stukje!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 juni 2012 07:46

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik ben heel benieuwd naar de shoplog en unboxing!:)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 26 juni 2012 07:47

fijn om te horen dat je het naar je zin had ! :D

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 26 juni 2012 07:47

Welcome baaack! En wat leuk om tehoren dat je er van hebt genoten, ach moet ook haast wel. Ik bedoel: het is niet voor niets Parijs. En dat met je blog is altijd wel een nadeel ja, het is beter dat die post uiteindelijk niet online kwam. Ik kijk uit naar je filmpjes! :)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 26 juni 2012 08:01

Hey Vera, er staat een foutje in jouw franse vertaling! Nu staat er ‘Parijs was c’est bon’. Maar c’est betekent ‘het is’, dus er staat ‘Parijs was het is goed’. Je kunt dan beter zeggen ‘Parijs was très bon’ want très betekent heel :)

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 26 juni 2012 om 08:15:

Ja klopt, wilde ik net zeggen (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 09:42:

Ik heb het aangepast! :$

[Beantwoorden]


Door claire op 26 juni 2012 08:21

fijn te horen dat het leuk was in Parijs!!! Dat van de blogpost snap ik wel hoor, ik zou me er ook niet veilig bij voelen. Maar by the way: leuk dat je weer terug bent! Ik heb zin in alle filmpjes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 26 juni 2012 08:26

Fijn dat je het daar zo leuk hebt gehad, ik ben benieuwd naar de filmpjes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 26 juni 2012 08:32

Fijn dat je terug bent! Je kan misschien kort vermelden dat je om persoonlijke redenen ofzo niet zo veel gaat reageren, en dan achteraf zeggen waar je heen ging?

[Beantwoorden]


Door Cherel op 26 juni 2012 08:35

Welcome back! ;)
Fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Ik kijk nu al uit naar al je filmpjes, hihi ^^

[Beantwoorden]


Door Nena op 26 juni 2012 08:44

Welkom terug! :-P
Ik begrijp inderdaad wel dat je dat artikel offline hebt gezet want je wil natuurlijk niet dat er inbrekers komen. X

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 26 juni 2012 08:46

Heb je nog wat meegekregen van die man die van de eiffeltoren was gesprongen? Dat was gisteren. Xx

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 26 juni 2012 om 08:57:

Dat vroeg ik me ook af.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 09:43:

Nee, hij is zondag gesprongen en ik was er zaterdag… :/

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 27 juni 2012 om 08:53:

gelukkig maar dat je er vrij weinig van hebt meegekregen :)


Door Jorinde op 26 juni 2012 08:56

Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad :-)

[Beantwoorden]


Door Sara op 26 juni 2012 09:06

Ah wat leuk dat je je hebt geamuseerd! Ben benieuwd naar je laatste vlog! :D

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 26 juni 2012 09:09

Het leek me inderdaad logische dat je de blogpost even offline haalde. Misschien volgende keer iemand anders laten ‘reageren’? Maar hé, tof dat je Parijs geweldig vond.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 09:44:

Nee, iemand anders laten reageren doe ik niet. Ik ken ook niemand die dat zou willen/kunnen doen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 juni 2012 09:19

Ik vond het kijken naar je vlogs super leuk en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar je vlog van vanmiddag! Wanneer ik weer helemaal beter ben is het eerste wat mijn vriend en ik gaan doen, naar Parijs :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 11:33:

Goed plan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 juni 2012 09:36

Fijn dat je ’t leuk hebt gehad, ik vond het erg leuk om je vlogs te bekijken de afgelopen twee dagen. Inderdaad lastig, je wilt dan zeggen dat je even niet kunt reageren; maar dan weet iedereen dat je niet thuis bent. Hmm, moeilijk! Gelukkig heb je ’t wel enorm naar je zin gehad ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Resy op 26 juni 2012 09:38

Mooi dat je het zo leuk hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door Marilyne op 26 juni 2012 09:49

Aaaah, ik kan niet wachten tot ik zelf ga in augustus! Fijn dat je het leuk hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door marije op 26 juni 2012 09:53

aaah super veel zin in de shoplog en unboxing filmpjes!!!!

mooi dat je het zo naar je zin hebt gehad in de stad van de liefde ;)

liefs

[Beantwoorden]


Door Jessica op 26 juni 2012 09:58

Welkom thuis!:) Gelukkig schijnt de zon vandaag:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 11:33:

Hier nog niet echt :boo:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 26 juni 2012 09:59

Welcome back! Ik snap het helemaal met het artikel. Echt leuk om te lezen dat je van je vakantie hebt genoten en ik ben benieuwd naar je shoplog! :D

[Beantwoorden]


Door Deborah op 26 juni 2012 10:11

Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad!
Maar misschien is het een idee om de volgende keer te zorgen dat er iemand bij je in huis ”verblijft” voor enkele dagen? Zoals een vriend of familielid? Heeft diegene ook een beetje vakantie en jij/jullie kunnen met een gerust hart op vakantie :)
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 26 juni 2012 10:20

Begrijpelijk dat je geen inbrekers wilt hebben voor de thee terwijl je er niet bent ^^) Fijn dat je Parijs een geslaagde trip vond!

[Beantwoorden]


Door Nine op 26 juni 2012 10:24

Hi Vera, misschien kun je volgende keer gewoon een berichtje op je site plaatsen dat je vakantie hebt, dat zegt niets over of je wel of niet thuis bent… bv. ‘Ik heb vakantie van … tot …. na die datum reageer ik weer op jullie comments e.d.’
Suggestie :-)
Ik verheug me op je filmpjes enzo!!
Groetjes, Nine

[Beantwoorden]


Door Elly op 26 juni 2012 10:27

Aaah Parijs! Geweldige stad. Ik wil er wel naartoe verhuizen. Fijn om te lezen dat je het leuk hebt gehad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 11:34:

Ik verhuis met je mee!

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 26 juni 2012 10:31

wat leuk dat je weer thuis ben (één van de leukste dingen van op vakantie gaan, haha)

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 juni 2012 10:36

De vlogs vond ik echt heel leuk! Ben benieuwd naar de derde.
En ik begrijp wel waarom je die ene post er weer af hebt gehaald. Tegenwoordig weet je het maar nooit.
Nu wil ik ook heel graag naar Parijs! Alleen al om die Sephora’s (love)
Hihi

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 juni 2012 10:37

superleuk dat je er bent geweest .
ga je er nog een shop blog over houden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 11:34:

Yep :-)

[Beantwoorden]


Door Martha. op 26 juni 2012 10:46

Toen ik de filmpjes bekeek had ik echt de kriebels om er bijna te gaan wonen zonder dat ik er zelf ben geweest! Het lijkt me echt een fan-tas-tische stad. Lekker eten, leuke winkels en de sfeer is ook gezellig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 11:34:

Helemaal waar!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 26 juni 2012 10:58

Begrijpelijk dat je de post offline hebt gehaald. Er zou maar wat engs gebeuren of iets dergelijks. Goede zet vind ik!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 juni 2012 10:59

Ik hoorde dat er iemand van de Eiffeltoren is afgesprongen en dat niet heeft overleefd, ik hoop dat je dat niet hebt meegemaakt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 11:34:

Nee, was ‘gelukkig’ een dag later. Wel echt heftig :/

[Beantwoorden]


Door margotje op 26 juni 2012 11:04

Het makkelijkste is waarschijnlijk om alles achteraf langzamerhand online te zetten, niet?
Wel super leuk dat het zo leuk was in Parijs (veel leuk :P)

[Beantwoorden]


Door therese op 26 juni 2012 11:07

ik vind het erg leuke filmpjes, dan krijg ik ook zin om naar Parijs te gaan! :)

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 26 juni 2012 11:11

Wel slim dat je die blogpost offline hebt gehaald ja. En ik heb heel erg genoten van de vlogs. Vroeger ben ik al een paar keer naar Parijs geweest maar daar kan ik me echt totaal niets meer van herinneren. Nu heb ik echt zo’n zin om er opnieuw heen te gaan!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 juni 2012 11:12

Ik heb misschien wel een ideetje voor je probleem :)
De vlogs zijn erg leuk, dus dat moet je zeker blijven doen, maar het is misschien een idee om deze pas te plaatsen nadat je al terug bent. Dus dat niemand eigenlijk weet dat je naar Parijs bent, en je dus pas verteld dat je bent geweest nadat je al terug bent. Dan moet je natuurlijk wel voorop artikeltjes schrijven. Maar zo weet niemand dat je je huis ‘onbewaakt’ achterlaat. Je kan wel bijvoorbeeld aangeven dat ‘door omstandigheden’ je niet zoveel kan reageren op comments zoals je anders doet.
Maar een idee :) want met een slecht gevoel in Parijs zitten, over eventuele inbrekers, lijkt me inderdaad geen pretje.

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 26 juni 2012 om 11:14:

Mh, ik zie nu dat je al gereageerd hebt dat vooruitschrijven niet zo’n schitterend plan voor je is. Never mind mijn reactie dus :D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 26 juni 2012 11:15

Fijn dat je weer thuis bent en het leuk hebt gehad! Volgens mij had je het wel even weg gaan wel nodig! X

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 26 juni 2012 11:31

Parijs is zo geweldig, ik kan me voorstellen dat je het geweldig hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door femke op 26 juni 2012 11:38

Gelukkig heb je het leuk gehad,
komt er ook nog een shopblog??
Liefs Femke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 12:28:

Ja, staat in de tekst :-)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 26 juni 2012 11:39

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad!
De vlogs waren super leuk om te bekijken en ik kan niet wachten op de andere filmpjes (:

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 26 juni 2012 11:40

Fijn dat het zo’n goede tijd is geweest; Parijs is ook fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 26 juni 2012 11:44

dan zet je er de volgende keer bij dat familie iedere dag bij je thuis komt kijken of alles nog goed is of dat iemand de vakantie op het huis past ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2012 om 12:29:

Ja, dat was ook wel zo, maar ze verbleven er niet echt.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 26 juni 2012 11:52

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik ben ook in Parijs geweest maar ik was zo jong dat ik me er niks meer van herinner, snel weer terug dus haha!

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 26 juni 2012 12:04

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Het blijft altijd lastig: internet en op vakantie gaan. Het liefst zou je overal willen melden (op je weblog, social media enz.) dat je wegbent, maar het wordt ze inderdaad zo wel erg makkelijk gemaakt. Gelukkig is er niks gebeurd!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 26 juni 2012 12:10

Misschien kan je een collega of vriendin inhuren om een paar daagjes “Vera” te spelen op je site. Of laat je Suzanne reageren. Je kan ze er misschien wel wat voor teruggeven, maar misschien is het een tip .. :)
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Manouk op 26 juni 2012 13:05

Ik kijk uit naar nog een dag in Parijs! Leuke vlogs :-) Oh en op je Parijs shoplog kan ik al helemaal niet meer wachten!!! :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 juni 2012 13:07

Welkom terug! :-)
Ik kan me het dillema ‘wel of niet vertellen dat je weg bent’ prima voorstellen.
Gewoon doen waar je jezelf het fijnste bij voelt!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 26 juni 2012 13:48

Ik snap het wel, lijkt me ook geen fijn idee als in feite heel de wereld kan lezen dat je niet thuis bent. Oh, en nog even een kleine verbetering; het is très bien mocht je het nog willen verbeteren hihi.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 26 juni 2012 15:43

klinkt alsof je een geweldige tijd hebt gehad, ik wil ooit ook nog eens naar Parijs!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 26 juni 2012 15:45

Ik denk dat je volgende keer best wel gewoon op vakantie kunt gaan als je gewoon posts plaatst &dan daarna als je terug bent pas zegt dat je weg was? Ik denk dat je meeste trouwe lezeressen daar wel gewoon respect voor hebben!

[Beantwoorden]


Door Lady L op 26 juni 2012 15:45

Ik heb dat gevoel ook altijd als ik terug kom, zo’n aanpassing! Parijs is gewoon super gezellig! (love)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 26 juni 2012 15:46

Aaah, ja Parijs is zo mooi! Inderdaad zo bruisend, je wilt er echt niet meer weg. Ik ben er een keer geweest en ook echt verliefd geworden op de stad! Ik ga nu je laatste volg bekijken en nog even genieten van een vrolijke Vera in Parijs. :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 26 juni 2012 16:32

Welkom in regenachtige, klein Nederland!

[Beantwoorden]


Door Roos op 26 juni 2012 16:59

Leuk al die vlogs ook :) Ik hou van Parijs, als ik klaar ben met mijn studie wil ik er een tijdje gaan wonen.

[Beantwoorden]


Door aicha op 26 juni 2012 17:20

Weet iemand of Serena (Beautylab) gestopt is met haar blog?
Kan niet meer terecht op haar blog.
Alvast bedankt.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 juni 2012 17:21

Fijn dat je het leuk vond in Parijs, al had ik niet anders verwacht. Parijs is en blijft een prachtige stad. Voor mij is het elke keer ik daar kom weer een beetje “thuiskomen”. De sfeer die daar hangt is gewoon betoverend!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 26 juni 2012 19:59

Yeaaaa, welcome home! Hopelijk heb je het naar je zin gehad. :D Ik snap het wel hoor dat je zoiets doet, het is nooit fijn om te vermelden waar je bent op dat moment. Geef je groot gelijk. :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 26 juni 2012 20:20

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik wil ook echt nog een keer naar Parijs. Zo’n mooie stad! <3

[Beantwoorden]


Door Cindy op 26 juni 2012 20:34

Begrijpelijk dat je het er even niet op kon zetten, er wordt tegenwoordig ook echt gewaarschuwd voor dit soort dingen. Wellicht kan je wat blogs achter de hand houden voor vakentie tijd (als je in een writing mood bent)?

Leuk hoor Parijs, ik ben zelf afgelopen september 3 dagen daar geweest. Leuk om lafayette weer te zien, het is daar echt geweldig. Ik heb allen niets gekocht, het is zo duur (en ik was met mijn minder in make up geinteresseerde wederhelft :D ). Ik ga snel je laatset filmpje bekijken.

[Beantwoorden]


Door Jana op 26 juni 2012 20:46

Welkom terug :D x

[Beantwoorden]


Door Siska op 26 juni 2012 20:50

Fijn dat je het leuk hebt gehad!
Ik snap wel dat je de blogpost weer offline had gezet, misschien een volgende keer nadat je weg bent geweest vertellen waarom je niet gereageerd hebt? Ik weet zeker dat iedereen dat zal begrijpen.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 26 juni 2012 21:47

Welkom terug! En wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad;D

[Beantwoorden]


Door Ise op 26 juni 2012 22:42

Ik snap het wel, fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad. Parijs is geweldig (love)

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Blog op 26 juni 2012 23:26

Ik begrijp helemaal waarom het je het offline haalde, is ook een lastige kwestie. Internet is leuk, maar privacy wordt steeds moeilijker.

[Beantwoorden]


Door dita op 27 juni 2012 14:39

Ik snap je heel goed hoor meid, en erg leuk al die filmpjes!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 27 juni 2012 16:49

Er staan al heel veel comments, dus ik weet niet of wat ik nu ga zeggen al door iemand gezegd is maar:
Je kunt natuurlijk ook logs maken van te voren en die door bijv. een familielid online laten zetten als jij op vakantie bent. En als je dan terug bent kun je bijvoorbeeld je vakantie-logs online zetten?
Het is maar een tip! Ik lees je artikelen nog steeds met veel plezier
x

[Beantwoorden]