A Touch Of Fashion – De andere kant belichten

Eén keer in de twee weken vind je hier een blogpost van Suzanne, in haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suz haar schrijfkunsten en liefde voor mode.

“Dus jij vindt een witte legging kunnen?”, vraagt Vera wanneer ik haar tegenkom in de H&M. Op een toon alsof ik net had gezegd dat het legaal is om illegaal te zijn – zoiets. Nu de zomer is begonnen is ze de zoveelste die erover begint. En ze is niet eens een ‘modemeisje’. Want modemensen: oh, wat zijn ze leuk, maar oh wat zijn ze sceptisch. Maar hé, aangezien ik het in hokjes denken en sceptisch zijn bij deze diskwalificeer, moet ik me er vooral zelf niet aan schuldig maken. Laat mij gewoon de andere kant belichten. Want een andere kant: die is er altijd. Zelfs voor de onflatteuze witte legging.

Photobucket
Ook ik heb me in het verleden schuldig gemaakt aan de witte driekwart legging mét kanten randje. En méér…

Cécile (Narinx, hoofdredacteur van Elle red.), ik vind je reuze sympathiek, maar naar mijn mening verdient dus zelfs de witte legging een advocate.

“Met name zo’n driekwart variant met een stukje kant eraan”, gruwt Cécile op de radio (het fragment is via onderstaand filmpje te beluisteren vanaf minuut 33). Eerlijk is eerlijk: ik begrijp wat ze bedoelt. Net zoals dat ik het niet zo heb op een bolero die nét je borst niet bedekt, en die borst daardoor op een rare manier plat drukt. Of een jeans legging als spijkerbroek dragen, zónder zakken voor dat gewenste visuele push up effect. Of geen strapless beha dragen onder een strapless jurkje. Ik kan er allemaal, hoewel ik me er allemaal schuldig aan heb gemaakt (ik ben ook jong ‘geweest’ – ging niet aan de drugs maar aan de mode), niet zo goed tegen. En toch: die witte legging. Die verdient het gewoon niet altijd maar die zondebok te zijn.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

“Als het even kan en de zon schijnt, maak de straat dan wat mooier”, vervolgt Cécile. En dan zwicht ik weer een beetje voor haar. Tegen afkraken kan ik niet zo goed (helemaal niet als het over mode gaat), maar als je het allemaal doet voor het ‘goede doel’, dan zal ik niet zeggen dat wit tenminste géén zwart is, maar dat wit inderdaad elk putje uitvergroot.

“Maak er een feestje van”, zegt Cécile dan. Mijn column valt in duigen. Hoe kan ik nou nog kritisch zijn op iemand die promoot van mode een feestje maken, als mijn motto (en blog natuurlijk) fashion is a party is? Je wordt bedankt, Cécile.

Die andere kant belichten, dat was wat ik eigenlijk wilde doen. Mijn modehartje die graag opkomt voor de zwakkere, die wilde ik laten spreken. Ik blijk het toch meer eens te zijn met Cécile dan ik dacht. Gelukkig is de witte legging van haarzelf al licht genoeg.


Van welk kledingstuk dat in het ‘verdomhoekje’ hoekje wordt gestopt
zou jij graag de andere kant belichten?

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 4 juni 2012 | 79 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

[…] zijn begonnen, één van de meest zomerse modeitems – de witte legging – staat in deze A Touch Of Fashion een tikkeltje centraal. Daarnaast promoot ik ook de kunst van het beschouwen (= twee kanten […]


Door LottedeJ op 4 juni 2012 07:05

Mooi geschreven, Suzanne! Ik roep ook altijd dat ik witte leggings verschrikkelijk vind, en eigenlijk vind ik dat ook. Je zal mij er dus niet snel in zien (zeg nooit nooit), maar ik laat andere mensen die wel een witte legging dragen in hun waarde.
Ik heb dit overigens ook met Uggs, zelfde verhaal.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 juni 2012 07:10

Ik heb me ook schuldig gemaakt aan de witte legging, maar dan zonder kanten randje. Wat ik echt 3x niks vind zijn van die helemaal jeans ensembles die je in de lente/ zomer veel voorbij ziet komen. Jeweetwel: spijkerbroek, spijkerblouse, spijkerjas etc. En ik ben het met Lotte eens: Uggs zijn een horror. Als pantoffels voor in huis? prima. Maar om mee over straat te gaan, nou nee.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 10:50:

het kán wel leuk zijn, vind ik. maar ook helemáá niet.

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 5 juni 2012 om 19:34:

O god, help. Een witte driekwart legging vind ik (met of zonder kanten randje) echt fout! Ik hou het maar gewoon bij de gekleurde broeken, shorts en spijkerbroeken. Daarvan weet ik tenminste dat die officieel goedgekeurd zijn. (Ik ben trouwens sowieso helemaal niet zo’n rokjes of leggingsmeisje, alleen een zwarte onder een mooi jurkje weet ik nog te waarderen)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 juni 2012 07:19

Haha, wat een leuke post! Ook ik heb de witte legging gedragen.. Als ik die foto’s nu terug zie, denk ik echt; vreselijk!

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 4 juni 2012 07:36

Ik mag van mijn fashionbewuste homovriendjes geen witte legging meer aan…dus draag ik ‘m niet als ik weet dat ik ze ga zien…haha!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 4 juni 2012 07:44

Ik heb nog nooit een legging gedragen. Ik herinner me de legging – short periode die ‘hip’ was op school.Peers…

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 6 juni 2012 om 10:32:

De periode duurt bij ons op school nog steeds voort. :no:

[Beantwoorden]


Door Nadine op 4 juni 2012 07:51

Haha, ik vond die leggings destijds helemaal ‘hip’. Maar tegenwoordig is het niet helemaal mijn ding…

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 4 juni 2012 07:56

zelf vind ik die witte leggings ook echt niet mooi. Ook zul je mij niet zo snel zien met birkenstocks. Ik vind ze niet zo mooi en ook omdat iedereen ze heeft vind ik het niet leuk om te dragen.

[Beantwoorden]


Door emma op 4 juni 2012 08:15

Superleuk geschreven! Er zijn inderdaad kledingstukken die je gewoon liever niet op straat ziet verschijnen, maar vaak ligt het echt aan de combinaties die je ermee maakt. De witte legging is wel één van de moeilijkste kledingstukken om echt stylish te maken er zijn daardoor ook heeeel veel foute combinaties te zien :X uggs, crocs (horror!) & birckenstocks zie ik ook niet vaak in een fashionable outfit terug.. Nu moet ik ook zeggen dat je een hoop fashion en combinatie skills moet hebben om de bovenstaande items echt hip/trendy te maken..
Mijn grootste fashion faux pas waren die baggy broeken met een soort sliertjes/lintjes die er aan vast zaten. In zo veel (felle) kleuren verkrijgbaar en dan het liefste een totaal andere felle kleur als topje, ver-schrik-ke-lijk!

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 4 juni 2012 om 08:21:

oh en een kledingstuk dat ik graag uit het verdomhoekje zou willen halen is de broekrok, maar dan wel de minibroekrok versie, dus echt shorts. Ik had ‘vroegah’ een heel mooi & flatterende broekrok. Ideaal met het fietsen, de wind, trampoline springen (A) , etc, maar toch zag het er heel leuk uit, alsof je een rokje aanhad… Wel stel ik voor dat we voor het broekrokje een maximum leeftijd in stellen, want zodra mijn moeder een broekrokje gaat dragen geef ik haar op voor hotter than my daughter. Oh en een maximum lengte, want hoe langer de broekrok wordt, hoe verder hij terug het verdomhoekje in kan…

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 10:51:

haha, mee eens!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 10:51:

eerlijk gezegd weet ik even niet welke broeken je nou bedoelt. :(

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 4 juni 2012 om 11:12:

Ik weet wel welke broeken je bedoelt, maar geen idee hoe ze ook alweer heten :-| Weet wel dat ik een knalroze had en die toen helemaal geweldig vond :roll:

[Beantwoorden]


Door Cherel op 4 juni 2012 09:02

Goed geschreven! Ik heb dit inderdaad ook met bepaalde dingen, maar kan er nu even niet opkomen. De witte legging is voor mij in ieder geval ook een no. Ook uggs vind ik nu helemaal niets meer. Terwijl ik ze vorig jaar wel droeg…

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:41:

thanks!

[Beantwoorden]


Door Yara op 4 juni 2012 09:21

Heel goed geschreven weer. Ik vind witte leggings echt 3x niks! Sommige dingen zouden ze gewoon moeten verbieden.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:40:

dankje!

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Time op 4 juni 2012 09:22

Toen ik een jaar of 15 was had ik een witte legging in bezit en die heb ik misschien één keer gedragen.. Daarna vond ik het eigenlijk nooit meer leuk. Dat heb ik inmiddels met leggings an sich, zo zonder voet met een randje halverwege je kuiten en dan pumps of platte schoenen (nog erger) eronder. Je benen lijken meteen de helft korter.

Maar misschien is er wel iemand die de witte legging heel tof kan stylen… in principe zal ik niks diskwalificeren. Het ligt aan hoe het gecombineerd wordt en door wie het gedragen wordt.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 10:52:

helemaal mee eens! maar ja inderaad – voor de lengte van je benen kun je beter gewoon een panty/maillot met voetje dragen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 juni 2012 09:32

Hahaha, mooie! ‘mijn column valt in duigen’

[Beantwoorden]


Door Marii op 4 juni 2012 09:37

Leuk!!!!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 4 juni 2012 09:50

Toen ik nog jong en onbezonnen was, heb ik me per ongeluk ook in een witte legging gehesen. Met mijn melkflessen, ja. En mijn putjes. Vind witte leggings wel heel mooi bij donkere vrouwen. :-)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 4 juni 2012 10:31

Vroeger droeg ik alleen korte rokjes/kleedjes met een driekwart legging eronder, bij voorkeur met een kanten randje :) Mijn vriend vond het altijd vreselijk en ik snapte niet waarom. Nu ik erop terugkijk besef ik dat het stijlgevoel van mijn vriend beter was dan het mijne :)
Ik ben van mening dat er nauwelijks kledingstukken zijn die écht fout zijn van nature uit. Zowat elk kledingstuk kan je op een manier combineren dat het mooi uitkomt. (Al vormt dat soms wel een uitdaging :) )

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 10:52:

yes, mee eens!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 juni 2012 10:39

Echt leuk geschreven! :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:41:

dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 juni 2012 12:29

Je zou het boek eens moeten lezen! Is fantastisch.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:41:

ligt klaar op mijn nachtkastje :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 juni 2012 13:02

Nee, de witte legging vind ik ook vreselijk. Ik weet niet precies waarom, maar ugh nee. Niet mijn ding haha! Al vind ik wel dat iedereen het natuurlijk zelf moet weten of ze een witte legging dragen ja of nee. Maar ik niet. Punt.

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 4 juni 2012 13:08

Hahahaha, hier is ook wel hetzelfde verhaal met de witte legging. Mijn moeder probeert me er altijd in eentje te krijgen als ik volgens haar een te kort jurkje aan heb. Maar dan doe ik liever een hele andere qutifit aan. Maar welk kledingstuk ik echt vreselijk vind? Tjaa, geen één eigenlijk. Wat andere aandoen moeten ze lekker zelf weten. Als hun zich goed voelen in een witte legging moeten ze die lekker aan doen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 juni 2012 13:23

Soms is een witte leging heel handig als je huidskleurige panty een ladder heeft! :!:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:42:

oeeh, een huidskleurige panty had wat mij betreft ook in het ‘gruwel’ lijstje kunnen staan. maar ik snap dat de legging in dat geval dan een uitkomst is.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 juni 2012 14:01

Bij jou vind ik de witte legging in deze combinatie (op de foto) wel leuk staan, maar in het algemeen vind ik ‘m niks. Net als dat ik een gruwlijke hekel heb aan bont, uggs, leren (lange, maar ook korte) jassen, het dragen van dierenprints, alles uit de eighties, verschillende kleren neon bij elkaar dragen (je bent toch geen verkeersregelaar?) en van die schotse-ruit-rokjes.

Ach ja, ik oordeel hier en in het dagelijks leven draag ik bovenstaande inderdaad nooit, maar staat het bij anderen vaak wel oke. Ik houd het tenminste voor mezelf als ik op straat loop, mijn zus houdt ervan om dan (expres net iets te hard) tegen mij te zeggen dat ze het niet vindt kunnen.. helaas.

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 4 juni 2012 14:33

heel erg leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 4 juni 2012 14:51

Witte sokken in sandalen.

Neen hoor, ik lach maar. Ik ben zelf niet zo met mode bezig, en draag gewoon wat ik zelf leuk vind (meestal gewoon een jeans met T-shirt, kan je niet veel mee misdoen maar is met zonnig weer gewoon een dooddoener). Eigenlijk trek ik me op kleding-vlak bijzonder weinig aan van wat mode is en wat niet.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:43:

dit gaat ook niet om wat mode is en wat niet – meer om wat flatterend is e.d. denk ik :)

[Beantwoorden]


Door iris op 4 juni 2012 15:02

*reactie is verwijderd vanwege ongepast taalgebruik* Schelden doe je maar lekker ergens anders.

[Beantwoorden]

Aïsha antwoordt op 4 juni 2012 om 17:16:

Beledigd ?:cool:

[Beantwoorden]


Door LinvanT op 4 juni 2012 15:31

Nuja ik vind dat een witte legging best kan. Kanten randje is een kwestie van smaak. Ik vind alleen dat een witte legging niet onder een witte rok moet.

[Beantwoorden]


Door Bo op 4 juni 2012 15:39

Leuk artikel, ik heb hem ook gedragen vroeger@!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 4 juni 2012 15:55

Een witte legging valt niet goed te praten :-P Mij zal je er niet in zien lopen. Spijkerjasjes, de één vindt het leuk en de ander niet. Ik vind het leuk, mits ze niet in combinatie met een andere spijkerstof worden gedragen. Dan wordt het een gevalletje van de witte legging.. ;-)

[Beantwoorden]


Door Elle op 4 juni 2012 16:06

Ach, ik heb er een hekel aan als andere mensen zonder echte reden (‘niet mooi’) afkeuren wat ik draag, dus ik zal het ook niet bij anderen doen,

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:44:

heel goed uitgangspunt!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 4 juni 2012 16:07

Hahahaha, oh my god. Alsof je in mijn hoofd zat vandeweek. Ik had het er met mijn zus over. Die zei dat ze iemand had gezien die een witte legging had gekocht. Ik zei meteen: Waarom zou je dat doen? Dat maakt je zoveel dikker en vieze vlekken etc..

Maar nu vraag ik me af:

Waarom maak je geen outfit waarin je probeert de witte legging wel op een sophisticated manier te combineren?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:45:

dat is zeker een goed idee! alleen heb ik inmiddels geen witte legging meer en is het ook niet echt meer een onderdeel van mijn stijl. en om mezelf nou te dwingen… ;). anders had ik het zeker gedaan!

[Beantwoorden]


Door romy op 4 juni 2012 16:27

leuk artikel! ik persoonlijk vind het ook niet mooi, maar wel stoer dat jij het gewoon wel doet !

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:45:

niet meer hoor – deze foto’s zijn al héél oud.

[Beantwoorden]


Door Xadi op 4 juni 2012 16:30

Om even in te gaan op de meiden die hier gruwelen van Uggs.
Ik heb een vriendin & zij staat er echt geweldig mee. Ze draagt erbij echt hippe klerencombinaties en het kan.
Dus ja, een lelijk kledingstuk hip dragen KAN :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:45:

helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door robin op 4 juni 2012 17:01

sowieso als ik wit aan heb zie ik er uit als een albino walvis.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:45:

dat geloof ik niet ;)

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 4 juni 2012 17:11

Ondanks jou super leuke manier van schrijven blijft de witte legging mij trauma’s bezorgen..

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 juni 2012 om 17:46:

nou ja, hopelijk heb je toch een beetje kunnen genieten van het stukje ;)

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 4 juni 2012 18:12

Ik draag soms wel jeansleggings als broek..Ik vind het wel kunnen als het niet raar zit of er hoerig uitziet. Maar bij sommigen staat het zo ordi! ( Of ze combineren het gewoon zo.)

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 4 juni 2012 19:00

Gewone bh’s met bandjes onder strapless shirtjes is mijn nummer 1.
Daar word ik gewoon boos van. Wat staat dat achterlijk.
Ook van die leuke wijde shirts die van de schouder zakken met dan het bandje van je bh. BAHBAHBAH!
Ja dat zit heel diep bij mij.

[Beantwoorden]


Door Linde op 4 juni 2012 19:59

Je hebt weer ontzettend leuk geschreven! Om heel eerlijk te zijn, vind ik dit soort kwesties niet heel belangrijk. Ik bedoel, als je een witte legging aan wil doen, dan doe je dat. Wie is de rest van de wereld om te zeggen dat het ‘verschrikkelijk’ is. Netzoals zichtbare bh bandjes bij een strapless jurk. Daar heb ik echt geen moeite mee, ik doe het zelf ook. Ik heb een hekel aan een strapless bh en ik heb nooit het idee dat het de juiste steun geeft. De enige keer dat ik cringe als ik mensen zie lopen, is als het verschrikkelijk ordinair eruit ziet. En dan heb ik het over het totaal plaatje, niet de eventuele witte legging.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 5 juni 2012 om 12:05:

dankjewel! en je hebt zeker een punt – ik wil ook niet doen alsof dit ‘first world issues’ zijn, maar ik hoop wel dat het leuk vermaak is om te lezen :). natuurlijk bepaalt iedereen voor zich wat hij/zij draagt/mooi vindt, maar discussiëren over wat flatterend is etc. kan nooit kwaad toch?

[Beantwoorden]


Door Soesja op 4 juni 2012 20:19

Ooh wauw, echt al die voorbeelden die je noemt, je slaat de spijker op z’n kop haha! Wat ik ook erg vind is van die meisjes die dan in een zwarte legging lopen met een kort shirtje en enorme witte Nike AIRs er onder. Jep, m’n zusje is er ook een van, maar dat vind ik echt vreselijk haha :p

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 5 juni 2012 om 12:06:

hihi, dankje!

[Beantwoorden]


Door Alina op 4 juni 2012 20:23

Ik draag graag een witte legging, alleen het ligt er gewoon aan wat je erbij aantrekt…

[Beantwoorden]


Door Alicia op 4 juni 2012 21:07

Ik draag wel witte leggings, zonder kant, omdat ik bij zomerjurkjes witte leggings mooier vind. En het staat gewoon leuk …

[Beantwoorden]


Door evelien op 4 juni 2012 23:19

Bitchezz als ware fashionista had ik 7 jaar geleden als eerste in de omstreken een legging. Geen legging want die kreeg je nog niet in de winkels. Een maillot waarvan mijn moeder de voeten afgeknipt had en omgenaaid waardoor ik hem als legging kon dragen.
Skinny jeans waren toen ook HEEL lang en ver zoeken. En ik MOEST en ZOU er 1 hebben. En in Londen vond ik er toen eindelijk eentje.

Maar de Nederlandse vrouw:
Kort haar, regenjack, kuitbroek (het liefst met vakjes en touwtjes), tuniek, platte schoenen met zo’n bandje over de wreef of van die lompe suffe hakken.
Echt afschuwelijk!

[Beantwoorden]


Door Lesley op 5 juni 2012 01:36

Ik zeg ook nooit, nooit! Ik ben van alle markten thuis. En omdat ik veel tweedehands en Vintage draag herondek ik telkens weer vergeten mode.

[Beantwoorden]


Door Sahira op 5 juni 2012 03:21

Het is een leuke outfit!
De sjaal maakt de outfit helemaal af
Ik heb zelf een high waisted rokje
een fel rode rok
Ik dacht ik doe lekker gek, maar ik weet
niks om mee te stylen?

XOXO Sahira
http://addictedfashionlicious.blogspot.nl/

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 5 juni 2012 om 12:03:

die vraag kun je wellicht een ander keer nog stellen, daar ging het in deze niet helemaal om ;)

[Beantwoorden]


Door Shary op 5 juni 2012 10:47

Is deze outfit serieus? :O
Anyway, witte leggings zijn echt een NO-GO :no: evenals je outfit op de foto, sorry :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 5 juni 2012 om 12:02:

ja, de outfit is serieus, maar ik vind hem zelf ook en no-go hoor. maar daar gaat het niet om wat mij betreft – hij is 3 jaar oud, en no-go’s zijn belangrijk om een goed modegevoel door te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 juni 2012 18:38

spijkerrokjes! Daar bestaat in mijn ogen echt géén excuus voor! net als de witte legging en indd het verschil tussen een legging en een broek niet weten

[Beantwoorden]


Door Pauline P op 5 juni 2012 20:52

Met leggings – al dan niet wit – heb ik geen moeite, hoewel ik als regelrechte knoeipot zelf beslist geen witte kleding aantrek. Maar wat ik persoonlijk echt absoluut NIET vind kunnen is de harembroek. Ik begrijp werkelijk niet hoe een vrouw er uit vrije wil voor kan kiezen een broek te dragen die zó onflatteus is… Het is zo ongeveer het enige kledingstuk waar ik echt geen aardige dingen over kan zeggen!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 6 juni 2012 10:26

Je schrijfstijl is soms een beetje moeilijk te volgen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 6 juni 2012 11:19

JEEEZUS! :O :X alles wat er fout kan gaan gebeurt er wel zo’n beetje in deze outfit. het is echt vreselijk. :no: its all over the place! driekwarts leggings zijn zowiezo een no fucking way! en dan helemaal niet in het wit en dan ook nog KANT o__O mijn ogen branden gewoon hiervan. kvind het echt afschuwelijk :P mijn mening dan he!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2012 om 11:25:

‘mijn mening dan he’? Je bent vrij om je mening te geven, op een normale, respectvolle manier.

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 juni 2012 21:26

Hihi ik had ook een witte vroegaahhh. Toen vond ik het leuk, maar het is inderdaad een beetje te. Maar ik draag een zwarte met een kantrandje nog wel, ik vind hem leuk, so who cares ^^)

[Beantwoorden]


Door hopper op 7 juni 2012 20:50

het enige waar ik een ontzettende hekel aan heb zijn mensen met een zwarte broek en een donkerblauw shirt

[Beantwoorden]


Door Maud op 12 juni 2012 13:45

Ik slaap in leggings. Zonder een kanten randje. En ik doe er een baggy shirt op. Slaapt heerlijk. Ik heb die dingen overdag ng gedragen als ik 10 was of zo. Ik vind ze verschrikkelijk. (:

[Beantwoorden]


Door Sabien op 13 juni 2012 10:44

Een witte legging, is mits goed gecombineerd best te doen. Zeker onder een donkerblauw jurkje o.i.d.

Echte fashion-No Go’s zijn wat mij betreft;
Crop-tops, espadrilles, spijkerrokjes, alles met veren eraan en om niet te vergeten.. de fleece trui/vest. Bahbah.

[Beantwoorden]