Winged eyeliner aanbrengen

Twee jaar nadat ik het met webcam opgenomen filmpje online plaatste waarin ik (half uit beeld) liet zien hoe je eyeliner kunt aanbrengen *klik*, vond ik het wel eens tijd voor een update. Vandaag laat ik op een andere en makkelijkere manier zien hoe je een eyeliner met wing kunt maken. Ready for takeoff? Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.


Eyeliner reviews
NYC High Defenition Eyeliner €2,99 – review
Rimmel Exaggerate Eyeliner €7,49 – review
Maybelline Master Precise Eyeliner €8,99 – review
L’Oréal Super Liner Luminizer €11,49 – review
Hema Liquid Eyeliner €3,75 – review
Make-Up Studio Cream Eyeliner €9,90 – review
MAC Fluidline €19,00 – review


Reacties

Door Aagje op 6 mei 2012 12:04

he vera,
mijn 2e reactie ooit! juppie! maar ik had een vraagje. Ik heb een droge huid en toch mee eters(hoe je het ook schrijft). wat kan ik hier aan doen? Ik ben pas 14 en heb ook al rimpels! en nog een vraagje. Wil je nog een keer een stash filmpje maken? de laatste is alweer uit september, en ik las dat je ook opgeruimt had enzo.

groetjes aagje

ps je maakt super filmpjes! alles met zoveel pit en plezier echt leuk!

[Beantwoorden]

marielle antwoordt op 6 mei 2012 om 12:44:

Ben jij nieuwschierig Aagje?? hihi ….. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:36:

Haha ^^) Deze zomer komt er weer een stash update.

Ps; Dankjewel!! :$

[Beantwoorden]

Aagje antwoordt op 6 mei 2012 om 14:01:

oke helemaal goed, maar zou je mijn vraag over mijn huid willen beantwoorden? alvast bedankt.

robin antwoordt op 6 mei 2012 om 21:59:

droge huid met comedonen kan niet, dan heb je misschien een vette huid met schilfers?


Door Maaike op 6 mei 2012 12:07

Gah jij bent hier echt zo goed in. Ik kan best eyeliner zetten, maar zo’n wing is echt moeilijk. Met een eyeliner pen lukt het mij ook het beste om een wing zetten. Gewoon een lijntje doe ik het liefst met gelliner. Als ik een wing zet, zet ik vaak een puntje waar ik wil dat ie eindigt en dan vanaf dat puntje ga ik eerst naar het midden van mijn oog en dan naar beneden. Dat werkt voor mij nog het beste. Ook om het aan beide kanten gelijk te krijgen. Want dat is wat bij mij het meeste mis gaat. Heb jij daar nog tips voor?

[Beantwoorden]

marielle antwoordt op 6 mei 2012 om 12:46:

Hier the same ……. :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:38:

Puntje is ook slim! Bij de wing probeer ik dus aan allebei de kanten van mijn ogen echt de laatste wimpers te pakken, dan begint hij in ieder geval goed. Misschien kun je vanuit daar dan bij ieder ook door heel goed te kijken een puntje zetten? Denk dat het met oefenen ook wel steeds beter lukt, maar het blijft lastig. Dat snap ik :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 6 mei 2012 12:08

Goeie uitleg, en een mooi resultaat :love:

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 mei 2012 12:09

Echt een duidelijke uitleg. En wat een mooie winged eyeliner. Het is inderdaad zo dat je echt veel moet oefenen en geduld moet hebben. Altijd als ik haast heb dan lukt het nooit ;p Ik doe het meestal met een gelliner en een eyeliner kwastje. Toch ga ik eens kijken naar een eyeliner pen , lijkt mij erg prettig werken;D

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 mei 2012 12:12

Ik ben daar dus echt niet zo goed in, maar ben hard aan het oefenen, dus wie weet kan ik het ooit ook wel zo goed als jij het kan ;)

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 6 mei 2012 om 12:15:

je bent ook altijd zo spontaan en vrolijk in je filmpjes! Echt leuk om te zien :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:38:

Dankje! ^^)

[Beantwoorden]


Door claire op 6 mei 2012 12:12

welke lipstick heb je op ? hij staat echt heel erg leuk !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:39:

Dankjewel! Dat is Catrice Revoltaire Colour Bomb http://veracamilla.nl/2012/05/catrice-revoltaire-3-matte-lipsticks/

[Beantwoorden]


Door Sandra op 6 mei 2012 12:14

heel erg handig, van essence heb je ook een eyeliner met een vilten tip, die is ook erg fijn. Die van catrice zou ik afraden want die is wat waterig =)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 6 mei 2012 12:16

Handige tips, ik ga zeker deze eyeliner kopen als die in de winkel komt.
Ik ben al langer op zoek naar een perfecte stift eyeliner, dankje :D

[Beantwoorden]


Door Zahra op 6 mei 2012 12:19

Handig filmpje! Ik ga ook maar eens een eyeliner pen kopen, veel makkelijker !

[Beantwoorden]


Door Myrtheiheartbeautyfashion op 6 mei 2012 12:21

Ik zag het filmpje al op YouTube, echt een heel handig filmpje! Ik It nogal vaak te worstelen met mijn eyeliner en aangezien ik ook zo’n eyelinerstift in m’n bezit hebt, blijf ik oefenen met dit filmpje! Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Charile op 6 mei 2012 12:22

Super handig! Ik kan alleen niet overweg met zo’n stift ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:39:

Misschien vind je gelliner beter werken, dat vind ik zelf ook heel prettig.

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 mei 2012 12:27

Super goed uitgelegt! Ik hoop dat het me ook een keer gaat lukken om zo’n mooie wing te krijgen!

[Beantwoorden]


Door amber op 6 mei 2012 12:28

superhandige tips, staat je ook erg goed (: waar heb je dat horloge van? I love it !!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:39:

Die is van Oozoo. En dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 6 mei 2012 12:28

Handig! Ik begin er nu handig in te worden… Zelf vind ik een gel eyeliner het fijnste werken :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 mei 2012 12:28

Handig! Ik gebruik eigenlijk nooit zo’n stift, maar zo’n dun kwastje dingetje. Ik weet niet precies hoe je het noemt, haha. Af en toe heb ik er wel moeite mee nog (bij m’n ene oog meer dan bij m’n andere). Dus misschien moet ik maar kijken of zo’n pen beter werkt voor mij. Thanks voor de duidelijke uitleg! ^^)

[Beantwoorden]


Door Madeli op 6 mei 2012 12:34

Haha, wat grappig dat je jezelf gaat verbeteren ;) Wel handig, want je filmt echt veel beter en dit is inderdaad een stuk makkelijker. Ik doe het eigenlijk nooit omdat ik hooded eyes heb, en je dan meer zwart ziet dan kleur haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:40:

Verbetering is alleen maar goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Lili op 6 mei 2012 12:35

Welke lipstick heb je op hij is GE-WEL-DIG

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:41:

Dankjewel :) Dat is Catrice Revoltaire Colour Bomb http://veracamilla.nl/2012/05/catrice-revoltaire-3-matte-lipsticks/

[Beantwoorden]


Door Cindy op 6 mei 2012 12:35

bedankt, ik wilde het nog vragen of je binnenkort daar een filmpje over wilden maken of wat tips! ik ben namelijk een persoon die wat meer aandacht aan me lippen besteed dan aan me ogen. maar als ik een kleurtje op me lippen heb en de rest van me gezicht heb gedaan, dan heb ik meestal alleen mascara op me ogen en dan voelt het zo leeg om me ogen. en ik hen eyeliner wel geprobeerd om aan te brengen, maar dat was een vloeibare en ik werd helemaal gek!!
dus ik hoop dat een stift beter werkt ^^)

[Beantwoorden]


Door bertine op 6 mei 2012 12:39

Mooi! Ik heb net van de week zo’n eyeliner stift gekocht van catrice geloof ik! Ga het proberen:) Eyeliner lukt mij wel maar de wing vind ik moeilijk!

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 mei 2012 12:39

Leuk filmpje! Ik ga het zeker een keer proberen! :)

[Beantwoorden]


Door amanda op 6 mei 2012 12:39

Duidelijke uitleg! Leuk filmpje ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 mei 2012 12:40

wat handig! ik ben zelf niet echt pro met eyeliner dus dit is erg fijn =)

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 6 mei 2012 12:41

Super handig filmpje. Heb hem gisteravond al bekeken. Goeie tips en niet te langdradig.

[Beantwoorden]


Door rianne op 6 mei 2012 12:46

hee vera,
ik ga je blij maken je kan de review schrijven!
Ik werk bij de etos en we hebben hem al in de winkel liggen dus dan lijkt het me dat hij overal in elke etos al te krijgen is in elk geWAL

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:41:

Ah, wat super! Ik heb alleen de persinfo over het product nog niet (met wat hij belooft, kost, etc) dus daar ga ik nog even achteraan.

[Beantwoorden]


Door Noes op 6 mei 2012 12:47

Ik zou zelf nog Catrice aanraden, dan niet de pen, maar de liquid liner in een tubetje waarbij het kwastje wel een vilten puntje heeft. Er is waterproof en niet waterproof. Ik ben fan van de waterproof 010 Meet Joe Black! (love)

Ik heb zelf met pennen altijd dat ze naar verloop van tijd uitdrogen en minder zwart worden en witte lijnen trekt als je nog een keer over dezelfde plek gaat. Omdat deze vilten punt steeds in een potje ‘inkt’ zit blijft hij heel lang goed/mooi! Geloof ook maar 3 of 4 €! ^^)

[Beantwoorden]

Noes antwoordt op 6 mei 2012 om 12:52:

Eh ik bedoel 010 Don’t Leave me! Die is waterproof. De andere is 010 Dating Joe Black! :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:45:

Dankjewel voor de tip! Klinkt goed :) De reden waarom ik een pen aanraad is omdat daarbij het stiftje vaak een stuk scherper is en makkelijk werkt, en omdat je hem niet in de vloeistof doopt, maar deze vanuit de pen komt, knoei je ook minder makkelijk. Maar zo’n liquid liner als jij bedoelt kan ook hartstikke fijn werken natuurlijk! Het is ook maar persoonlijk :ja:

[Beantwoorden]

Meike antwoordt op 6 mei 2012 om 14:25:

Ik gebruik die waterproof catrice liner ook al een jaar en hij is echt fantastisch! Het stiftje is aan het uiteinde dun genoeg voor precisiewerk zolang je de overtollige eyeliner aan de rand van het tubetje afveegt. Echt proberen!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 6 mei 2012 12:50

Goed filmpje! Mooie eyeliner.
Ik ben echt blij dat je niet meer zo aan je oog trekt, daar kreeg ik altijd de kriebels van ;)

[Beantwoorden]


Door Fien op 6 mei 2012 12:51

Hee!
ik heb een vraagje; mijn ogen liggen erg diep en ik heb dus ‘weinig’ ooglid. Ik heb het idee dat als ik eyeliner aanbreng, ik dit benadruk, wat ik juist niet wil. Wel jammer, want ik kan eyeliner best goed, dus doe ik het wel vaak bij anderen. Weet jij hoe ik mijn ogen minder diep kan laten lijken, want ik ben er niet echt blij mee? En heb ik gelijk dat ik met eyeliner mijn ooglid nog kleiner maak?
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:47:

Ik snap wat je bedoelt met de eyeliner, toch denk ik dat het je mooi kan staan. Ik denk dat het belangrijk is dat je de eyeliner vrij dun en subtiel aanbrengt, met een kleine wing. Hierbij benadruk je je wimpers wel en leg je net wat meer focus op je ogen, maar benadruk je niet het verkeerde. Verder raad ik je aan zeker highlighter te gebruiken op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken, daarmee open je je ogen meer en lift je je wenkbrauwen waardoor je ogen ook minder diep en opener kunnen lijken. Succes!

[Beantwoorden]

Fien antwoordt op 6 mei 2012 om 13:48:

Dankjewel voor je snelle antwoord! Ik heb er wat aan! Dankje lieve vera! Ik ga het uitproberen en zal binnenkort laten weten hoe ik het vond (; (bij je volgende artikel)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 mei 2012 12:52

Goeie tips geef je! Met een eyeliner pen gaat het inderdaad easy peay :D

[Beantwoorden]


Door Lisette op 6 mei 2012 12:54

handige tips! ik heb het een tijdje geprobeerd, maar het lukt me nog steeds niet zoals ik wil.. Maar met deze tips zal ik het zeker nog weer eens proberen! dankje!
(love)

[Beantwoorden]


Door Valérie op 6 mei 2012 12:59

ATENTIE! deze reactie heeft weinig to geen betrekking tot dit filmpje

Lieve Vera,
Ik wil je heeel erg bedanken voor het maken van de vele artikelen en filmpjes. Ik check dagelijks jouw site om alles te lezen en te bekijken. Afgelopen vrijdag had ik een feestje, 2 vriendinnen kwamen zich klaarmaken bij mij thuis, heel gezellig dus. Toen vroeg een vriendin goh valerie zou je mijn oogschaduw willen doen, ik zei tsja ik kan dat niet, want ik doe het zelf ook nooit enzo maar toch probeerde ik het. en voor ik er erg in had begon ik met de make up te spelen. Het was een grote Sephora ‘kit’met heel veel kleuren oogschaduw, ik pakte een donker bronze kleur een goude shimer en een lichtere kleur ik bracht alles aan en begon te blenden, WTF am I doing that?! yes I am! Het resultaat was zo mooi, al zeg ik het zelf. En dat kwam echt door jou, het was een van de eerste keren dat ik oogschaduw bij iemand aanbracht. Echt heel erg bedankt voor alle tips en tricks.

xoxo Valérie

btw: je spreekt het uit als: ekselerajter (mascara)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:48:

Ah super leuk!! Wat leuk om te horen en te lezen en wat goed dat je dat gedaan hebt. Je mag zeker trots zijn. Vaker doen! ^^)

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 6 mei 2012 13:02

Oh, superfijne tutorial! Thanks! Je legt altijd zo ontzettend goed uit, heerlijk om naar te kijken en te luisteren.

[Beantwoorden]


Door Cute as a Cupcake blog op 6 mei 2012 13:02

Heel handig filmpje ;) Ga zeker een paar keer oefenen :)

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 mei 2012 13:07

Ik gebruik nooit eyeliner maar mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door Puck op 6 mei 2012 13:10

Leuk en vooral natuurlijk handig filmpje! Jij kan het zo goed, bij mij mislukt het altijd en helaas heb ik ook geen geduld… En wat ook nog een minpuntje: ik heb net als jij een slecht oog en een goed oog… mehh :(. Oké en nog een vraagje: welke lipstick heb je op?? Hij is prettyy (love)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:49:

Ik weet zeker dat je het kan! Probeer het anders eerst eens goed te doen zonder wing, gewoon puur alleen het lijntje. En dan vanuit daar opbouwen :) De lipstick is Catrice Revoltaire Colour Bomb http://veracamilla.nl/2012/05/catrice-revoltaire-3-matte-lipsticks/

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 mei 2012 13:19

Super handig filmpje! Ik vind zelf gelliner (of liquid liner) en een heel dun kwastje/penseeltje het handigst, zeker als die eyeliner vrij dun is. Meestal doe ik wel die wing van boven naar beneden, vind ik wat handiger. Wil nog weleens zo’n pen uitproberen! Al heeft zo’n liquid liner van Catrice ook zo’n felt tip punt en daar kan ik het totaal niet mee..

[Beantwoorden]


Door Lois op 6 mei 2012 13:23

Goede tips! Thanks!
Aan het einde zeg je nog heel snel ‘vergeet niet te abboneren” maar de eerste keer dacht ik ”HUH? zegt ze nou ‘vergeet niet te ovuleren”’ Hahahaha!
xxxxx <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 13:49:

Hahaha!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 6 mei 2012 13:26

Super fijn filmpje, ik ga het nu gelijk proberen hihi :D

[Beantwoorden]


Door Noortje op 6 mei 2012 13:33

Ohh ik word er altijd zo moedeloos van om te zien hoe makkelijk het anderen afgaat :’) Ik breng nu al ongeveer 3 jaar elke dag eyeliner aan, maar ik kan het nog steeds niet. Ik heb verschillende soorten gebruikt, maar wat voor mij nog het beste werkt is gewoon een eyeliner met een kwastje. Maar, ik snap ook niet wat ik fout doe. Op de één of andere manier kan ik het gewoon niet, de lijn is altijd dik, slordig en ongelijk. En ik weet nooit precies waar ik moet stoppen, dus wat ik tegenwoordig doe is gewoon een dikke lijn zetten en alle ‘open’ stukjes inkleuren, vervolgens ziet dat er totaal niet uit dus dan pak ik een wattenstaafje en make-upremover en werk ik het bij tot een normaal lijntje. Maar ik begrijp het gewoon niet wat ik zou moeten doen om het wel te kunnen :p

[Beantwoorden]


Door Isabel op 6 mei 2012 14:07

Niet lullig bedoeld hoor maar misschien moet je er op letten als je voorhoofd in beeld komt? Nogal beeldvullend en niet zo egaal :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 14:30:

Ik doe al mijn uiterste best, maar filmen met een DSLR zonder uitklapbaar scherm is haast geen doen. Hij stelt ook niet scherp en bovendien: als ik ga opletten of ik wel goed in beeld ben raak ik de focus kwijt en gaat de make-up mis :) Zo storend is soms een stukje voorhoofd toch niet?

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 mei 2012 14:10

Handig filmpje! Ik ben nooit echt goed met eyeliner geweest, maar ik denk dat dat vooral komt omdat ik geen geduld heb om goed te oefenen. Toch maar eens gaan proberen.. :ja:

Ik denk trouwens dat je bedoelde: In de aanslag! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 6 mei 2012 14:15

Heel goed filmpje!

[Beantwoorden]


Door Riot op 6 mei 2012 14:20

Goede uitleg. Kijk dit filmpje eens! Mij lukt het op deze manier niet maar bij haar ziet het er zo makkelijk uit!

Klik: http://vimeo.com/m/32063586

[Beantwoorden]


Door Ella op 6 mei 2012 14:28

Ik draag nooit oogschaduw maar wel soms eyeliner en dat trekt inderdaad wel een beetje in lijntjes, is er iets anders dat ik kan doen om dat te vermijden?

[Beantwoorden]


Door Renate op 6 mei 2012 14:38

Okee, dit is dus een heel handig filmpje! Ik vind dit best wel lastig om te maken maar ga het eens proberen met jouw tutorial. (:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 6 mei 2012 14:47

Heel handig filmpje, erg mooi gedaan! ‘T staat je ook erg goed:)

[Beantwoorden]


Door Hannah op 6 mei 2012 14:54

Ik werk meestal met een vloeibare eyeliner, en dat gaat best aardig.
Alleen is het probleem dat ik altijd mijn wimpers raak… Dus er komt dan eyeliner in mijn wimpers en dan worden ze viezig. En als ik er dan nog mascara in wil doen ziet het er heel raar uit..

Iemand tips wat ik daar tegen kan doen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 15:10:

Ik snap wat je bedoelt, dan gaan ze zeker zo aan elkaar plakken? Ligt aan de eyeliner, met zo’n pen heb je dat probleem haast niet.

[Beantwoorden]


Door Nacindaa op 6 mei 2012 15:04

super bedankt voor de tips

xxxx :kiss:

[Beantwoorden]


Door Inge op 6 mei 2012 15:21

Handig!
Maar ik heb dezelfde eyeliner een paar weken geleden al gekocht bij het Kruidvat, dus hij ligt al een tijdje in de winkels.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 15:35:

Ik heb er nog geen persinformatie over gekregen en toen ik op Google zocht vond ik ook niet, daarom dacht ik dat hij nog niet te koop was. Vandaar! Maar goed te horen dat hij al wel te koop is :)

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 6 mei 2012 15:32

leuk filmpje, lukt mij nog steeds niet haha :P maar ik moet echt zeggen en sorry als je dit vervelend vind, maar ik vind je intro echt heel slecht en irritant vooral met dat stemmetje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 15:35:

Nou dankjewel ;-) ik vind mijn intro fantastisch leuk!

[Beantwoorden]

Iva antwoordt op 6 mei 2012 om 18:06:

Ik vind je intro juist geniaal goed/leuk!

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 6 mei 2012 om 19:58:

Love de intro!!! (love)


Door xFoske op 6 mei 2012 15:56

Handig! ik trek mn oog altijd helemaal recht haha anders wil het echt niet! ik gebruik nu de essence eyeliner pen met 2 kanten die is op zich wel fijn! Wat een leuk meisje ben je!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 6 mei 2012 15:56

Zo’n stiftje ziet er echt handig uit. Moet ik ook maar eens proberen. Ik ben echt een grote kluns met eyeliner en omdat ik een beetje hangende oogleden heb, maakt dat het al helemaal lastig. Maar ik geeft de moed niet op en ik ga het proberen! Handig filmpje! :)

[Beantwoorden]


Door xxxluus op 6 mei 2012 16:00

Ik vind jou zo’n lieve meid.!!
Ik kijk met veel plezier naar jou filmpjes! Het lijkt zo persoonlijk..
Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Je bent gewoon een lieverd!

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 6 mei 2012 om 22:18:

Eens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:20:

Dankjewel :$ Ik vind je reactie lief!

[Beantwoorden]


Door Christel op 6 mei 2012 16:30

Ik heb er nog steeds moeite mee. Ik ga het eens zo proberen :-)

[Beantwoorden]


Door Chantal Helena op 6 mei 2012 16:58

Handig filmpje! Ik gebruik zelf de Maybelline Master Precise Eyeliner Pen en deze is heel erg fijn! Ook kan ik wel redelijk met gel liner overweg, maar voor een wing is de pen inderdaad makkelijker. Heel jammer dat ik nog nooit een waterproof eyeliner pen ben tegen gekomen, terwijl de liquid potjes eyeliner e.d. allemaal een waterproof variant hebben.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 6 mei 2012 17:30

wauw wat een handig filmpje weer Vera !
ik ga maar weer eens hard oefenen <3

[Beantwoorden]


Door Lori op 6 mei 2012 17:45

He Vera,
dat accelerator spreek je iets anders uit. Als je een soms niet weet hoe je een naam uit moet spreken, moet je eens op howjsay.com kijken! Typ je gewoon een woord in en hoor je hoe je het moet zeggen! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:03:

*slaat site op*

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 6 mei 2012 17:49

Wat een fijn filmpje ^^)

[Beantwoorden]


Door dilana op 6 mei 2012 18:18

Hooi, toevallig heb ik vrijdag een eyeliner van de hema gekocht. De soft eyeliner, het is ook zo’n soort stift ding. Ik heb hem 1 keer gebruikt en ik moet zeggen, ik vind hem best wel goed. Hij trok niet in de lijntjes (en nee ik had er geen oogschaduw onder) en bleef goed zitten. Dit is mijn eerste eyeliner en deze tips zijn dan ook erg handig voor mij. Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Llalala op 6 mei 2012 18:33

Waarom vind je stifteyeliners zo fijn??? Bij mij drogen ze namelijk altijd uit. ligt dat aan mij of aan de stifteyeliners die ik heb gekocht?

Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:03:

Het stiftje is lekker scherp en dat werkt makkelijk! Kan je zowel een dun als dik lijntje mee zetten. Sommige pen liners drogen wel snel uit, maar dat verschilt wel per merk denk ik…

[Beantwoorden]


Door anne op 6 mei 2012 18:56

ohh ik vind je haar en wenkbrauwen echt mooi zitten!
en die lippenstift staat je ook goed, leuke kleur!

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 mei 2012 19:06

Wauw! Wat een mooie kleur lipstick! Maar weetje ook misschien wanneer die eyeliner pen in de winkel komt? En hoe duur hij dan word? Ps. Ik word altijd heel vrolijk van je filmpjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Nynke op 6 mei 2012 19:13

In de aanslag dus, die make-upremover haha! Leuk filmpje! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:02:

Haha, weet ik, maar als ik film heb ik altijd een beetje moeite met het vinden van de juiste worden :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 6 mei 2012 19:27

Altijd interessant om te zien hoe iemand een wing aanbrengt, het is damn moeilijk! True story. Jouw wing zit altijd kaarsrecht, echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door noekie224 op 6 mei 2012 19:48

hey,
super handig filmpje ^^)
maar ik heb een vraagje of je weer is een keer een stash filmpje wit maken ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:02:

Komt de zomer weer :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 6 mei 2012 19:48

WOw dit is echt het handigste filmpje over winged eyeliner!! Thanks!

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 mei 2012 19:57

Handig filmpje! Ik heb echt heel lang moeten oefenen voordat ik het kon en het mislukt nog steeds wel eens maar nu lukt het aardig goed. Ik doe het trouwens anders dan alle winged eyeliner tutorials die ik heb gezien, ik begin van buitenuit en zet gelijk de wing en werk dan naar binnen. Ik heb het van binnenuit (vanaf de neus zeg maar) geprobeerd maar dan mislukt het geheid. Ik vind het met de vorm van mijn ogen op deze manier prettiger werken.

Maar ik denk dat een heel groot gedeelte te maken heeft met het feit dat ik slechtziend ben en maar een zicht van 5% heb en veel dingen net even anders moet doen. Het was dat ik koste wat kost winged eyeliners wilde kunnen zetten anders had ik er nooit zoveel moeite voor gedaan om het te kunnen :)

Ik doe het trouwens het liefst met winged eyeliner maar ik ga jouw techniek toch ook nog eens proberen. Ik heb een fijne pen-eyeliner van Eyeko en één met een dikke punt van Barry M die ik al voor de tweede keer heb gekocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:01:

Wow, 5% zicht maar? En dan toch eyeliner kunnen zetten? Respect…

[Beantwoorden]


Door Allissa op 6 mei 2012 19:58

ik zat even zo van : Ja Vera, nu wil ik graag een filmpje waarin je je linker oog doet! hahahah.
Nee maar goed laten zien. Oefenen oefenen oefenen inderdaad. Bij mij gaat rechts nu top maar links is zo moeilijk :l

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 mei 2012 19:58

Ik bedoelde ‘ik doe het liefst met gel eyeliner’ foutje :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 6 mei 2012 20:01

Leuk! Handig filmpje, je legt het duidelijk uit. Er zullen vast nog meiden zijn die het nu nog steeds niet kunnen, maar dat ligt dan niet aan jouw manier van uitleg maar meer aan te weinig oefening, denk ik.

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 mei 2012 20:02

Hee Vera (:

iemand die had gereageerd over je intro (reactie 49) en over dat ze het stemmetje irrietant vond. Nou daar had ik dus een vraagje over, want hoe kom je aan dat stemmetje? :P wij moetten een clip maken voor school en ik vind dat stemmetje dus juist erg leuk! (en je intro)

liefs

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 6 mei 2012 om 20:02:

haha, waarom staat m’n smilie op de kop? ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 22:00:

Double G heeft mijn intro gemaakt :) dus ik heb daar helaas geen info over! En misschien deed je een omgekeerde smiley? Reactie verwijderen kan niet.

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 mei 2012 20:03

Ow en (sorry) meteen nog een vraagje, hoe kan je een reactie verweideren? : )

[Beantwoorden]


Door do op 6 mei 2012 20:06

ik vind dat wat jij zegt totaaaaal niet klopt ‘met een stift is het makkelijkst’

JIJ vind dat het makkelijkst, ik kan er bijvoorbeeld totaaaaaaaaaaal niet mee werken
altijd als ik het probeer lijkt het er nergens op
terwijl als ik met vloeibare eyeliner werk het gewoon perfect gaat!

wel iets waarmee ik het makkelijker vind gaan is een vloeibare eyeliner met een iets harder kwastje (het is eigenlijk geen kwastje maar meer zo’n punt)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 6 mei 2012 om 20:10:

(zie reactie 25)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 mei 2012 om 21:58:

Do, zo bedoel ik het helemaal niet. Ik kan er wel bijzeggen en heel lang gaan uitleggen dat je natuurlijk moet gebruiken wat jij fijn vindt (zoals ik zo vaak doe…) maar dat neemt onnodige tijd in en dat is zonde :) Natuurljk moet je je gewoon gebruiken wat jij vindt. En zoals ik (dankjewel Anne) al antwoord op reactie nr. 25: “De reden waarom ik een pen aanraad is omdat daarbij het stiftje vaak een stuk scherper is en makkelijk werkt, en omdat je hem niet in de vloeistof doopt, maar deze vanuit de pen komt, knoei je ook minder makkelijk. Maar zo’n liquid liner als jij bedoelt kan ook hartstikke fijn werken natuurlijk! Het is ook maar persoonlijk”

[Beantwoorden]


Door Fleur op 6 mei 2012 20:33

Ik draag elke dag eyeliner, dus het is voor mij gewoon routine. Wel heel goed en duidelijk uitgelegd. Als die L’oréal eyeliner uitkomt ga ik hem zeker halen. :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 mei 2012 21:29

Echt een heel handig filmpje dit! Was vanochtend een kwartier bezig met een wing bij mijn ”slechte” oog…zucht! :’)

[Beantwoorden]


Door Linde op 6 mei 2012 21:35

Ik ben echt verschrikkelijk met eyeliner… Ik wil inderdaad ook altijd te snel zijn en dan eindig altijd als een panda. Maar ik heb het nog nooit met zo’n stiftje gedaan, ik zal dat eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Amina op 6 mei 2012 21:38

Als ik winged eyeliner aanbreng, heb ik 2 verschillende lijnen lol

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 mei 2012 07:34

Hooooooooooi! Haha geweldig.
Leuke filmpjes maak je!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 mei 2012 09:31

Wat een onwijs handig filmpje! Je legt het zo rustig en duidelijk uit, maar je enthousiasme spat er echt af, erg tof om te zien!

Ik vind de eyelinerpennen met een vilten tip ook erg handig, maar ik ben op zoek naar een goede waterproof versie. Als ik namelijk buiten kom dan gaat mijn linkeroog onwijs tranen en ik heb niet zoveel zin in uitgelopen eyeliner. Heb jij enig idee of er één op de markt is, of dat de eyeliner die jij gebruikt ook in een waterproof versie wordt uitgebracht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2012 om 09:53:

Ah, ik snap dat je een waterproof versie wilt… Kan me helaas geen eyeliner pen heugen die ook waterproof is. Toch maar zelf even op onderzoek uitgaan in de drogist? Succes! Ik hoop dat je wat vindt :)

[Beantwoorden]


Door Marije op 7 mei 2012 19:15

Handig, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 7 mei 2012 21:13

Wat een handig filmpje. Zelf doe ik het ook altijd zo maar het mislukt altijd bij de wing, en vaak lukt het niet hetzelfde bij mijn 2de oog, maar ik ga oefenen :) x

[Beantwoorden]


Door anonniem op 7 mei 2012 21:27

Hoi vera, Als ik een wing maak heb ik altijd dat de ene kant ietsjes hoger of juist lager uitkomt. dan bedoel ik niet de lengte van de wing maar de hoogte/laagte. Heb je misschien een tip om dit te voorkomen? Verder een heel goed filmpje. I love your site

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 mei 2012 11:18

Heel handig filmpje :) Hoewel ik het zelf ook bijna altijd zo doe, krijg ik nooit een mooi resultaat. De reden hiervoor is dat de plooi van m’n ooglid erg laag komt (echt erg laag!) waardoor mijn wing meestal plooit en er dan niet meer zo elegant uitziet maar eerder hoekig en gebroken … zucht…
snap je :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 8 mei 2012 18:38

catrice heeft ook een fijne eyeliner pen. ook met een stiftje.

[Beantwoorden]


Door KIm op 8 mei 2012 20:08

Hi Vera!
Ziet er super leuk uit! Wilde alleen wel doorgeven dat de superliner wel al te koop is! Althans, ik ga nu twijfelen waar ik hem vandaan heb, mar gebruik hem al 1 à 1,5 maand! En voor zover ik weet heb ik m gewoon in Nederland gekocht.. Maar hij is inderdaad super!!! <3

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 mei 2012 20:47

Hanidge tutorial! Ik ben het nog steeds aan het oefenen, en het gaat al beter! :-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 mei 2012 05:12

Had het filmpje gezien en vond het echt heel goed uitgelegd, thanks! :-)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 mei 2012 10:40

Ah, ik vind jouw Hoooooi zo leuk :D. Wat leuk zo’n update! Ik vind zo’n soort stiftje erg mooi! Wauw, ik vind je wing echt heel mooi! Argh, ik vind het altijd zo moeilijk om mijn linkeroog te doen. Heel handig filmpje en aaah je lippen <3

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 mei 2012 15:30

Leuk filmpje, ga ik zeker eens proberen! :D

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 mei 2012 20:14

ik weet niet wat het is maar je bent zo schattig in dit filmpje haha! accelerator spreek je trouwens uit als exelluratur. even vrij gezegd!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 29 januari 2013 22:53

Verschrikkelijk late reactie dit, maar het is me na héél lang oefenen eindelijk gelukt! Ik wilde het toch wel even laten zien, dus vandaar deze late reactie.
Mijn wing;

http://tinypic.com/view.php?pic=1g5csk&s=6

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 juni 2013 13:52

dit is ook wel een heel late reactie maar dankzij dit filmpje weet ik nu eindelijk hoe ik een goed gelukte eyeliner kan aanbrengen maar ook heb ik een vraagje !
ik gebruik de eyeliners van essence maar die vervagen van kleur nadat je je eerste oog hebt gedaan . weet jij nog enkele goedkope maar toch goeie peneyeliners ? :-)

[Beantwoorden]