A Touch Of Fashion: Mijn favoriete modeblogs part 4 (nationaal)

Eén keer in de twee weken vind je hier een blogpost van Suzanne, in haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suz haar schrijfkunsten en liefde voor mode!

Twee weken geleden was het tijd voor een rijtje internationale favoriete modeblogs en voor vandaag beloofde ik toen een rijtje nationale favorieten. Hier zijn ze! Na het eerste, tweede en derde deel zijn er nog meer dan genoeg de moeite waard om hier te noemen. Het leuke is – nu we bij deel vier zijn aanbeland – dat de bekendste inmiddels wel genoemd zijn, en we bij de onbekendere dames zijn aangekomen. Zo kan ik jullie hier niet alleen leuke dingen, maar ook nieuwe dingen vertellen. Met trots presenteer ik je deze landgenoten.

Photobucket


Christine – Fash n Chips*

Christine kun je nog een vuilniszak aantrekken, ze is al-tijd stylish. Het is haar uitstraling die de helft al doet, en daarmee speelt ze eigenlijk een beetje vals. Haar identiteit is wat mysterieus (je vindt bijvoorbeeld geen enkele foto waarin ze recht in de camera kijkt), en haar stijl wat ontoegankelijk: designer items kom je meer dan eens tegen. Dit blog is er echter één die een bezoekje waard is als je wilt weten wat klasse is, in plaats van mode.

Photobucket
Larissa – From hats to heels

Een bos met haar, bloesjes, hoge hakken: een echte dame met een dosis sexyness is Larissa. In een nonchalante bui zie je haar op sneakers, maar een aantal centimeter extra is toch waar je haar op uit kunt tekenen. Deze blogger is voornamelijk interessant voor meiden met een wat nettere stijl; die houden van een dosis vrouwelijkheid en hier en daar een tikje vintage feeling. Less is more is vast niet haar motto, en dat wordt best verfrissend in een wereld waarin simplisme de meest geliefde stijl is geworden.

Photobucket
Anne – Wolf359

Anne heeft een wat donkere, simplistische stijl met hier en daar een kunstzinnig tintje dat neigt naar punk. Je moet ervan houden, en mijn stijl is het beslist niet, maar ik vind haar wel in heerlijk contrast met mezelf. Daar heb ik soms behoefte aan. Anne’s foto’s zijn prachtig, en de nadruk ligt bij haar op details.

Photobucket
Ivania – Love Aesthetics

Als er iemand uit dit lijstje is die je al kende, dan zal het Ivania zijn. Ze is uniek in de bloggerswereld, en daarom waarschijnlijk ook zo populair. Als je precies wilt weten waarom, dan kun je het beste haar blog gewoon bekijken, maar Ivania is in ieder geval heel puur, creatief, innovatief en eigenzinnig. Ze heeft vooral inhoudelijk ook een hoop toe te geven aan de wereld van mode en media en is op dat gebied één van de weinigen. Een aanrader als je houdt van DIY’s!

Photobucket
Eline – her Phoenix

Dat Eline uit Nederland komt is niet te geloven. Haar uitstraling is ontzettend internationaal. Niet heel verwonderlijk, aangezien ze op dit moment in Spanje verblijft en haar foto’s er dan ook super exotisch uitzien. Over haar foto’s gesproken: die lijken, net als haar benen, haar haar en haar kleding wel perfect. Dit is geen blogger waarmee je je dus als eerste zou identificeren, maar wel één waarvan je zult genieten.

Photobucket
Brenda – Give Live Love Life

Helaas update Brenda de laatste tijd wat minder frequent, maar weet je: net als de rest van haar blog past dat ook wel bij haar. Ze komt echt over als een spring in ’t veld die niet vies is van een feestje en haar blog is dan ook niet ontzettend gestructureerd. Dit is niet erg, want daarmee past haar blog bij haar als persoon, en dan vind ik een blog persoonlijk het leukste. Ze heeft een stijl die vaak stoer met vrouwelijk combineert, en je ziet haar dan bijvoorbeeld ook op stoere Western laarzen met een romantisch jurkje erboven.

Photobucket
Denise – Soft ruches

De enige blogger uit dit lijstje die blogt in het Nederlands. Ik weet dat de meesten van jullie dat prettiger vinden. Het zorgt er op de één of andere manier toch voor dat je je beter met haar kunt identificeren, toch? Denise heeft een schattige stijl, en laat daarnaast ook veel beelden uit haar leven zien. Je moet er dan ook van houden om niet alleen maar outfit posts en mode te zien, want dit blog is breder.

Jeetje, wat was het weer moeilijk om een selectie te maken! Ik vind vooral de afwisseling tussen verschillende types en soorten blogs leuk, dus om échte favorieten te kiezen was knap lastig. Een goed excuus om over een tijdje een deel 5 te maken, toch?

Ik hoop dat jullie weer blij zijn met mijn aanraders, en dat ik jullie nieuwe inspiratiebronnen heb kunnen aandragen. Heb je nationale modebloggers toe te voegen die ik wellicht nog niet ken (lijkt me knap lastig, maar zie dit als een uitdaging), laat ze achter bij de reacties! Want over bloggers gesproken… interaction is everything!


P.S. Hier bekijk je de vorige delen van ‘Mijn favoriete modeblogs’:
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4 (internationaal)

P.P.S. Mijn eigen blog (www.fashionisaparty.com) heeft bijna de 1000 Bloglovin volgers bereikt. Helpen jullie nog een handje?


Reacties

Door Manon op 21 mei 2012 16:05

Wauw, wat is die Larissa mooi zeg! Ik kende de meeste nog niet. En succes met het behalen van je 1000 followers hihi!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 21 mei 2012 om 18:14:

dankjewel :D!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 21 mei 2012 16:07

Larissa en Ivania zijn echt prachtig! Zelf volg ik Kenza al een tijdje, maar zij is niet echt een modeblog , wel een beauty =)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 21 mei 2012 om 18:14:

klopt! maar ook niet nederlands ;)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 mei 2012 16:09

Wauw, wat een prachtige meiden. Zelf ben ik totaal niet met ‘mode mode’ bezig. Ik zal nooit een gewaagde of spannende outfit samenstellen of aandoen, maar om er naar te kijken vind ik dan wel weer leuk! Ik ga er zeker een paar af :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 mei 2012 16:21

Wat leuk! Ik kende er 2 nog niet, de rest volg ik zelf ook! Die andere ga ik nu even bekijken, ben benieuwd :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 mei 2012 16:27

Ik moet deze posts toch allemaal maar eens aandachtig gaan bekijken en dan ook alle bijbehorende bloggers checken. Helaas ontbreekt het hier vooral aan tijd. 5 beautyblogs volgen en dan een paar fashionvlogs op youtube is toch echt mijn max. Ach, over een paar weken heb ik vakantie en dan kan ik mooi deze blogs gebruiken om de tijd door te komen. Ik ga dit onthouden!

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 mei 2012 16:47

Leuk dat er ook ’s andere blogs naar voren worden gebracht! Ik blijf meestal bij 3 of vier bekende hangen, maar leuk dat ik nu ook ’s deze leer kennen :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 mei 2012 16:52

Ik vind het zo leuk dat er ook Nederlandse fashionbloggers zijn, die kom je niet zomaar op de straat tegen. Ik volg alleen Denise, de rest kende ik nog niet, maar die ga ik nu bezoeken. :yes:

[Beantwoorden]


Door Liliane op 21 mei 2012 16:55

Wat een prachtige meiden en inspirerende blogs weer!

[Beantwoorden]


Door Anni op 21 mei 2012 16:57

Ik kende ze allemaal nog niet, haha. Nou volg ik ook neit zo heel veel fashion blogs..

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 21 mei 2012 16:58

Wat een leuk lijstje! Ik kende alleen Denise nog, en die hoort er inderdaad in zo’n goed lijstje :) De andere blogs zijn ook leuk. Leuke aanvulling voor mijn bloglovin’, dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door marijke op 21 mei 2012 17:01

Zo gaaf, ik ga ze ook bezoeken!

Leuk om te zien wat jij precies voelt voor mode voelt, zelf ben ik niet zo heel gewaagd om opvallende kleuren en combinaties er van te maken, maar wel leuk om te zien:)

[Beantwoorden]


Door Yara op 21 mei 2012 17:02

Zitten erg leuk blogs tussen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 mei 2012 17:11

Erg leuke blogs zijn het allemaal.
Goede smaak hoor :)

Oeps… ik las eerst bij eline
die lijken van benen haha

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Time op 21 mei 2012 17:14

Zijn weer leuke blogs!

[Beantwoorden]


Door Janine op 21 mei 2012 17:30

Denise’s blog vind ik echt super! Volg haar ook al vanaf het begin! ^^)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 21 mei 2012 17:32

Larissa is echt heel mooi!!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 mei 2012 17:36

Leuke aanraders! En wat een mooie meisjes zeg. Ik heb gelijk weer een paar leuke blogs erbij om te volgen, thanks!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 21 mei 2012 17:47

Ik ken alleen de blog van soft ruches, zal zo de andere blog ook even een bezoekje brengen!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Cute as a Cupcake blog op 21 mei 2012 17:54

Leuke aanraders! Ik heb weer een paar fijne blogs ontdekt :) En dat van dat Nederlands is waar, het leest net iets aangenamer.

[Beantwoorden]


Door Sara op 21 mei 2012 18:08

Haha, ik kende 4 van de zes al. De twee anderen ga ik ook zeker even bekijken ;-)

[Beantwoorden]


Door emma op 21 mei 2012 18:15

oeh de lijst met te volgen mensen wordt langer en langer ^^) Ivania is echt één van de beste Nederlandse modeblogster imo. Zij is echt uniek (&prachtig, met een superschattig dochtertje) De andere kende ik niet allemaal, maar zien er erg inspirerend uit :D Heel erg leuk weer om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Julila op 21 mei 2012 18:28

Ik mis afterDRK in het rijtje!
Ook echt een aanrader xx

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 22 mei 2012 om 00:01:

die staat al in het eerste deel

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 22 mei 2012 om 19:18:

Ooh okee! ;-)
Hahah mij fout!
Xxx

[Beantwoorden]


Door Lotje op 21 mei 2012 20:03

Leuke blogs! Fashion blogs zijn altijd erg leuk om te bezoeken!

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 mei 2012 20:07

Hey Suzanne deze websites heb ik allemaal bezocht, heel mooi trouwens. Je ziet wel trouwens dat ieder een aparte kledingstijl heeft. Mijn number 1 fashionblog is die van dolcecandy: zeker eens bezoeken.
Kisses Ell

[Beantwoorden]


Door Janaa op 21 mei 2012 20:18

Leuk! Ik ga ze even bekijken :) x

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 mei 2012 20:25

Ik volg niet zoveel fashion blogs, maar wat een prachtige meiden. Ik ga een kijkje nemen bij allemaal :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 mei 2012 21:04

Denise volg ik, vind ik een leuke blog!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 21 mei 2012 21:09

Wat een leuke fashion blogs. Ik hou van mode, maar ik volg eigenlijk amper fashion blogs. Misschien nu een goede tijd om te beginnen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 mei 2012 21:17

Wow.. ik weet niet hoe ik je moet bedanken. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel bezoekers gehad, haha. Echt geweldig, heel leuk om te lezen dat je mijn blog leuk vindt!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 22 mei 2012 om 00:02:

nou voor dat eerste mag je vera bedanken, haha ;). maar graag gedaan, alsjeblieft!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 mei 2012 21:18

Leuk! Ik kende nog maar twee blogs uit dit lijstje, dus ik ben wel benieuwd naar de andere. Ik ga er zeker even op kijken!

[Beantwoorden]


Door Ise op 21 mei 2012 21:24

Ik ken ze allemaal niet maar mooie foto’s: dat beloofd wat! :)

[Beantwoorden]


Door Malou op 21 mei 2012 22:34

Leuk, bedankt voor de tips ik ga zeker eens kijken! :D

[Beantwoorden]


Door Rachel op 22 mei 2012 09:03

Oh wat leuk! Ik ga gelijk even een kijkje nemen.

[Beantwoorden]


Door Brenda op 22 mei 2012 13:38

Wat lief, dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 22 mei 2012 23:00

Leuke manier dit om nieuwe blogs te leren kennen :D

[Beantwoorden]


[…] lezers, met het sporten is het zo een ding. Ik ben van mening dat bij een geslaagd outfit ook een passende lichaam hoort. Hier in Berlijn lijkt dat nog niet iedereen te weten, en dat is […]


Door kelly jaspers op 21 november 2013 17:46

oeps, zie nu pas dat dit al een erg oud bericht is, maar dat is niet erg, toch leuk!
ken je onze blog al?
http://www.we-heart-fashion.com

[Beantwoorden]


[…] gepast, maar alle design zagen er best wel burgerlijk uit. Maar dan heb ik gelukkig toch nog een casual  shirt gevonden op de Hugo Boss website. Daar ben ik heel blij over. Nu kan ik eindelijk weer naar buiten […]


Door Melanie op 4 november 2015 10:01

Lekker lang geleden, maar deze is ook leuk! vond ik vorige week

http://www.eveoaks.com/

[Beantwoorden]