Twitter Question #70

Vorige week vroeg ik jullie om de beste aankopen te delen, maar deze week draai ik het om en vraag ik om de ergste miskopen! Te donkere foundation, verkeerde kleur blushes, we hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gekocht. Vooral de te donkere foundation zag ik vaak in tweets voorbij komen. Ik herken het probleem helemaal. In de winkel ziet de kleur er goed uit, maar eenmaal thuis blijkt de foundation te donker of te oranje. En met een gezicht als een wortel wil niemand rondlopen…

Photobucket

Photobucket
Ik heb zelf een heel scala aan te donkere foundations. Omdat ik zo bleek ben is vaak de lichtste kleur te donker, maar omdat ik dan toch heel graag een foundation wil testen koop ik hem… en later heb ik spijt. Ik heb ook onwijs veel parfum gekocht, omdat ze ‘zo goed geprijsd’ waren bijvoorbeeld. Geuren die anderen lekker vinden hoeven niet perse ook bij jou te passen en lekker op jouw huid te ruiken, dat heb ik inmiddels ook wel geleerd. Zo kocht ik Lolita Lempicka, Lancome Magnifique en Escada Marine Groove; geuren die in de winkel lekkerder roken dan eenmaal thuis.

Tussen een boel van de de nieuwe Catrice nagellakjes die ik kocht zaten best wat miskopen. Ik kocht ze om te reviewen (één & twee) voor de site, maar ik vind het achteraf toch wel heel jammer dat ik het grootste deel van de kleuren niet ga dragen omdat de kwaliteit me tegenvalt.

Gelukkig doe ik verder niet vaak miskopen omdat ik eigenlijk altijd heel goed nadenk voordat ik iets koop. Zeker met make-up! Kledingwise ga ik helaas wel iets vaker de mist in, maar dat komt ook omdat ik vrij wispelturig ben. Iets wat ik nu mooi vind, kan ik een dag later weer verschrikkelijk vinden en vervolgens niet meer dragen. En soms, als ik even een dag heb dat ik heel onzeker ben en niet lekker in mijn vel zit, bestaat mijn kledingkast alleen maar uit miskopen en staat niets me leuk. Gelukkig dat is een dag later wel weer overgewaaid.


Wat is de grootste miskoop die jij de afgelopen tijd hebt gedaan?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 24 maart 2012 | 100 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door jacqueline op 24 maart 2012 17:03

idd mijn blackberry en nde lipstick van essensce stay with me

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 24 maart 2012 17:04

yee 1rste reactie :) Ps die lipstick lijkt net of hij al in de winkel ofzo is gebruikt #bah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:55:

Oh dat is balen :(

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 24 maart 2012 17:07

Nu ik die tweets zie inderdaad mijn blackberry. Wat een kreng is het zeg.. Nog een paar maanden en dan is mijn abonnement eindelijk afgelopen. Zo’n ding houdt het gewoon geen twee jaar uit terwijl ik er best voorzichtig mee ben :( Twitter doet het heel vaak niet waardoor ik de batterij er weer uit moet halen en soms doet mijn toetsenbord het niet. Dan typt ‘ie alleen de letter ‘e’ of alleen maar leestekens. Dan sla ik er net zo lang mee op tafel of op mijn knie tot ie weer wat doet. Agressief makend. Wauw, heel verhaal over hoe agressief een telefoon mij maakt, haha! Enige voordeel is het internet :)

Grootste miskopen blijven bij mij mascara’s die niet echt fijn werken naar mijn zin. Verder vrij weinig miskopen, gelukkig :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:56:

Ik voel de frustratie! Heel vervelend, ben blij dat mijn iPhone wel lekker werkt *klopt af* welke telefoon wil je hierna?

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 26 maart 2012 om 17:22:

Het liefst een iPhone eigenlijk, haha! Alleen vind ik die een beetje duur dus denk dat ik voor een xperia of htc ga. Ik wil in elk geval wel internet erbij!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 maart 2012 17:10

Leuke twitterquestion! Bij mij is het toch ook wel mijn telefoon. Ik wilde een goedkoper abbonnement, maar had ik beter niet kunnen doen. De telefoon die ik nu heb loopt namelijk regelmatig vast, om maar te zwijgen over de andere 1000 problemen ;)

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 24 maart 2012 17:13

Ik doe gelukkig niet zo vaak miskopen (ik kom zelfs soms een dag later terug in een winkel omdat ik ”er een nachtje over moest slapen”). Als ik dan toch een miskoop doe is het een foundation in een te donkere kleur (‘k ben een melkfles).

xx Julie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:57:

Oh dat doe ik ook wel eens hoor! Even een nachtje slapen of eerst nog een blokje lopen :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 maart 2012 17:14

Grootste miskoop van de laatste tijd weet ik zo 1,2,3 niet meer. Waarschijnlijk een trui waarvan ik dacht dat er 1 klein gaatje in zat wat ik zelf wel kon fixen. Eenmaal thuis bleken de boorden van beide mouwen er bijna vanaf te vallen. Tja wat wil je met een kringloop trui.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 maart 2012 17:15

hmm ik denk dan toch nude nagellak , vaak dekken ze helemaal niet wat ik ontzettend jammer vind. Wanneer je ze een beetje dekkend hebt heb je vaak min. 4 laagjes nodig. Voor de rest vrij weinig aan gezien ik vaak wel goed na denk en reviews lees op internet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:57:

Ik heb twee kleuren van Essence en die dekken fantastisch :ja: even een tipje.

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 maart 2012 17:23

Ik denk dat ik al heel veel miskopen gedaan heb in mijn leven! Vooral qua schoenen en make-up. Schoenen die in de winkel goed zitten en als je thuis komt er toch een scherp randje aan zit ofzo..

Make-up koop ik vaak voor de heb! Maar.. ik ben nu in Luxemburg en daar heb ik net een Limited edition Guerlain bronzer gekocht! GOUD! Zooo mooi! En na heel lang twijfelen en NAKED palette.
Heb er zoveel goeds over gehoord dat ik na maanden twijfelen hem toch gekocht heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:58:

Guerlain heeft make-up om bij weg te kwijlen… Naked van UD is ook erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 maart 2012 17:34

Hmm, deze is moeilijk! Ik denk dat ik dan toch voor een foundation ga van Miss Sporty, want deze is veeel te donker voor mij. Balen! Gelukkig was ie niet zo duur ;)

[Beantwoorden]


Door Paola op 24 maart 2012 17:35

Wat een leuke vraag.. Ik heb ooit een rokje 2 maten te klein gekocht onder het mom ik ga toch afvallen en ooit pas ik erin.. Dit is 5 jaar geleden en heb hem pas geleden weggegooit

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:58:

Dat ken ik ook wel!

[Beantwoorden]


Door sel op 24 maart 2012 17:37

een bourjous healty mix serum foundation miskoop, ik keek even naar de ingredientenlijst en zag alchohol en parfum in grote hoeveelheden erin, neeeeeeeee doe maar niet voor mij!!

mac blush dainty….kleur is mooi maar ik krijg rode vlekjes en kleine bultjes van mac make up…misschien door het minerale, of ik ben gewoon allergisch voor iets wat erin zit? en ik vind hem toch te duur voor 22 euro, hij is niet eens zo byzonder. en owja, het doorzichtige plastic waar mac op staat, dus waar je de blush door heen kan zien, is er gewoon afgegaan na een paar weken na aankoop :s ik heb hem niet laten vallen ofzo…mehhh nooit meer mac voor mij.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 maart 2012 17:38

Hm, ik ben geen ontzettend impulsieve koper en let behoorlijk op mijn centjes, dus veel échte miskopen maak ik niet. Al zijn er natuurlijk altijd items waarvan je hoopte dat je er verliefd op zou worden, maar die vervolgens achter slot en grendel belanden. Ik denk dat mijn grootste miskoop een prachtige MAC Face Powder is uit een romantische rozencollectie – Ik kom zo snel niet op de naam – op mijn huid zie je hem niet eens. En dat kostte me dertig euro! :boo:

[Beantwoorden]


Door Judith Harkink op 24 maart 2012 17:40

Mijn catrice birdy reloaded nagellak, die wil maar niet droog worden!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 24 maart 2012 17:41

anti blemish solutions van clinique. heb de fout gemaakt de verkoopster de foundation mij te laten aansmeren zonder eerst te testen onder het mom van ‘je exacte huidskleur’.. na een een paar maand een uur te zonnebanken misschien, veeeel te donker.
nu koop ik nooit meer een foundation zonder eerst te testen en eens buiten te gaan kijken of het er in natuurlijk licht nog steeds ok uitziet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:59:

En anders de volgende keer gewoon terug gaan hoor! :ja:

[Beantwoorden]


Door charile op 24 maart 2012 17:45

Pffoe geen idee! Ik denk als het ook op langer termijn gaat is het het 88 shimmer palette. Ik houd meer van bruine matte kleuren dus het 88 shimmer palette heeft plaatsgemaakt voor het 28 neutral een 88 warm :)
Leuke vraag!
xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 maart 2012 17:53

Ik had laatst een super mooi nagellakje van de female collectie van catrice gekocht test ik hem vanmiddag uit is ie heel stropperig en lakt echt niet lekker :shit:

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 24 maart 2012 17:56

Haha grappig! Ik heb al een tijdje geen miskopen gedaan, ik denk altijd goed na voordat ik iets koop haha. Al heb ik wel wat kleding in de kast hangen die ik bijna nooit draag haha.

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 24 maart 2012 17:58

Ik heb er wonderlijk genoeg geen gedaan de laatste tijd!

[Beantwoorden]


Door Karin op 24 maart 2012 17:58

Hahahah ik vind de reactie van Mirjam wel heel komisch, zie het echt voor me!

[Beantwoorden]

Karin antwoordt op 24 maart 2012 om 17:58:

Wel jammer van haar jas natuurlijk…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 10:59:

+1

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 24 maart 2012 18:01

Ik zat goed na te denken doen ik deze vraag op Twitter zag…. blijkbaar doe ik niet veel miskopen :) Het is bij mij veel sneller met kleding dan met make-up. Zo kocht ik bijvoorbeeld vorig jaar een jurkje bij NewLook… zo’n lekker brede, losse, omdat ik niet helemaal happy met mijn lijf was…. 1x gedragen en ben er toch wel achter gekomen dat dit echt een gordijn uit de jaren 70’s is… best wel erg :P Alhoewel een riempje het wel goed zal doen…

[Beantwoorden]


Door Domenique op 24 maart 2012 18:16

ik heb dat vaaaak met nagellak, hele leuke kleurtjes maar die je toch niet zo vaak zal gebruiken ofzo..

handcreme van de bodyshop, was redelijk duur voor een handcreme en hij is gewoon té vettig, kan je een uur gaan wachten totdat je iets kan vastpakken omdat anders alles onder zit..

en 2 gezichtcremes van essence, ze waren in de aanbieding dus ik nam ze mee, maar ze doen echt niks wat ze zeggen

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 maart 2012 18:20

een okergeel vestje, waarvan ik dacht dat ik het thuis wel leuk zo kunnen combineren maar is heel erg lastig!

[Beantwoorden]

Caro antwoordt op 25 maart 2012 om 00:25:

Hmmm, waar heb je die gekocht? :O Ik vind dat zelf prachtig… combineert met heel veel goed, lijkt me? Donker rood of marineblauw… donkergroen… zwart… Heb helaas net zelf een colbertje teruggebracht naar de vero moda… was een okergeel colbertje, maar er viel al snel een gat in de stof :( ik ben nog steeds opzoek naar zoiets :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:00:

Ik vind okergeel ook tof!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 24 maart 2012 18:22

Hmm, mijn slechtste aankoop was toch een broek die na 2 keer dragen al helemaal versleten was!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 24 maart 2012 18:27

Ik doe toch best vaak miskopen, maar dat komt ook doordat ik gewoon verleid wordt door nieuwe collecties en uitverkoop. Ik heb heel wat kleding in mijn kast hangen die ik nog nooit heb gedragen…

[Beantwoorden]


Door Eva op 24 maart 2012 18:31

mijn blackberry wat een rot ding:S loopt altijd vast..

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 maart 2012 18:36

Moeilijke vraag. Ik weet eigenlijk niet wat een miskoop van mij was. Maar vooral omdat ik tegen mezelf zeg; bij twijfel niet doen.
Ik heb trouwens vandaag wel wat aankoopjes gedaan in Amsterdam waarvan ik hoop dat ze géén miskopen worden (hello MAC Viva Glam Nicki en MAC Vera poeder <3 ! )!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:01:

Ahhh tof! Ben helemaal verliefd op zowel de lipstick als de poeder (love) veel plezier ermee!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 24 maart 2012 18:39

De Rimmel Wake Me Up foundation in de verkeerde kleur. Zonde! Want ik vind hem écht fijn!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 24 maart 2012 18:39

Ik ben juist verslaafd aan mijn BlackBerry, ik kan echt niet zonder. x

[Beantwoorden]


Door Nienke op 24 maart 2012 18:45

Kleding van de H&M, niet per se een bepaald kledingstuk, maar als ik dan online aan het bestellen ben, kijk ik ook altijd nog even in de sale.. En dan voeg ik van die T-shirtjes van €2 toe aan mijn bestelling of zo, die ik niet nodig heb en die meestal of een gek kleurtje of een gek model hebben.. Maar vaak kan ik het toch niet laten. :-P

Ja, en te donkere foundation natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 24 maart 2012 19:02

te donkere foundations, slechte mascara’s. ik heb trouwens ook heel vaak dat ik een foundation koop, in de goede kleur, en dan na een maand ongeveer is ‘ie ineens heel oranje op mn gezicht… ik weet niet hoe dat komt? verder nagellak die heel slecht droogt, bv. catrice birdy reloaded, na een paar uur zie je nog steeds vingerafdrukken erin :no: .

[Beantwoorden]

klaartje antwoordt op 26 maart 2012 om 20:48:

dat met die foundation heb ik ook zo vaak,, zoo vreemd :S

[Beantwoorden]


Door Frauke op 24 maart 2012 19:02

Leuke twitterquestion! Ik koop vaak uitverkoopbak make-upjes die daarna tegenvallen, maar voor 1 euro doet mij dat niet heel veel. Wel ben ik erg wispelturig qua kleding en dingen soms echt heel snel beu.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 24 maart 2012 19:09

Ik heb heel veel kleding die ik toen ik het bestelde/kochteuk vond en thuis (toen de terugbrengtijd afgelopen was) niet meer zo leuk waren…

[Beantwoorden]


Door Axelle op 24 maart 2012 19:17

jurkje dat eigenlijk veel te groot was en op foto zag het er nog zo mooi uit ! :(

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 maart 2012 19:21

Een eyeliner. God, wat een haat heb ik aan een vloeibare eyeliner! :’) Ik krijg mijn wings echt perfect ermee op, maar het lijntje zelf wilt niet strak worden. Met een gelliner is dat geen probleem, maar vloeibaar.. damn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:02:

Mix it up!

[Beantwoorden]

Cynthiiaa antwoordt op 25 maart 2012 om 22:38:

Oh my, smart idea! Thank you. :)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 24 maart 2012 19:40

Pfff ik heb een periode waarin ik heel veel miskopen deed. Maar mij grootste miskoop van afgelopen tijd is denk ik wel iets wat me eigenlijk een beetje is aangesmeerd. Een soort malletje met een kwastje en poeder waarmee je je wenkbrauwen in model kan krijgen. Het is vrij duur voor iets wat ik nooit gebruik!
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:02:

Zo’n malletje is ook helemaal niet handig vind ik persoonlijk :no:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 maart 2012 19:51

Zoals iedereen een veel te donkere foundation, die dan ook nog eens super duur was damn in de winkel als ik hem op men hand deed leek hij perfect tot ik thuis probeerde wat een fail, en dan ook nog een kleedje dat ik op een site had gekocht veeeeel te groot..
voor de rest vallen de miskopen nog wel mee ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 24 maart 2012 20:15

Een keileuke uil-ring van de Claire’s, helaas veeeeel te groot! jammer!

[Beantwoorden]


Door Ise op 24 maart 2012 20:21

Meestal te donkere foundation en ook kleren die niet helemaal goed passen maar ik toch koop omdat ze zo leuk lijken. En dan vervolgens nooit dragen..

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 maart 2012 21:00

Een leren jasje, in de winkel leek ik zo leuk & was ie goedkoop (afgeprijsd). Ik heb hem nóóit gedragen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 maart 2012 21:24

Een lipstick van catrice die te licht roze was!!! ( hij heet: frozen rose) :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:03:

Te lichte lipstick… Ook herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 maart 2012 21:49

Mijn blackberry, wat een rotding was dat zeg ! Pff.
Had hem net iets langer dan een jaar, gelukkig had ik gewoon prepaid dus zat niet vast aan 2 jaar ofzo. HIj was misschien 4 of 5 keer gevallen, en 2 weken geleden liet ik hem nog een keer vallen, en opeens kwamen er 3 rare strepen in het beeld, en daarna werd hij langzaam wit. Alleen het rare was, de wekker ging wel, om 0’00 ’s nachts..

Nu heb ik gelukkig een andere, samsung galaxy gio, ben er echt blij mee. (love) :love:

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 24 maart 2012 22:03

Ik heb zonet nog een miskoop gedaan: een mascara van NYC, doe ik ‘m thuis open: zit er geen borsteltje in! :-(

[Beantwoorden]

Linda B antwoordt op 24 maart 2012 om 22:53:

wow dat is wel echt slecht :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:04:

Huh! Hoe kan dat dan? ik zou gewoon even terug gaan naar de winkel als ik jou was.

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 25 maart 2012 om 13:22:

Dat had ik ook met een mascara van Catrice, terug gegaan naar de winkel, heb netjes een nieuwe gekregen. ;-)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 maart 2012 23:12

Ik heb heeeel erg vaak dat als ik iets koop, ik een paar dagen later denk: “Waarom heb ik dat in godsnaam meegenomen?” Misschien moet ik toch even wat beter nadenken als ik in de winkel sta;)

[Beantwoorden]


Door Inge op 25 maart 2012 00:52

Ik heb een vraagje en misschien weet jij het antwoord daar wel op: Vanwege medicijnen moet ik vetvrije makeup gebruiken, maar is dit hetzelfde als olievrije makeup, zo niet weet jij dan waar ik het kan kopen? :$ Dankjewel! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:05:

Nee, dat weet ik ook niet… Dat zou je aan het bedrijf dat de make-up produceert die jij wilt kopen moeten vragen. Sorry!

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 25 maart 2012 om 12:18:

Dan ga ik dat proberen! Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Ceren op 25 maart 2012 09:00

De eerste viva glam gaga lipstick. VEEEEEEL te heftig roze voor mijn doen en nu zit hij maar stof te verzamelen. Dus als iemand interesse heeft hoor ik het graag.

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 25 maart 2012 om 10:55:

Ik heb wel interesse ? Haha (:

[Beantwoorden]

hannah antwoordt op 25 maart 2012 om 11:13:

ik heb ook wel interesse

[Beantwoorden]


Door Imke op 25 maart 2012 09:01

Leuke vraag! Ik heb me ook schuldig gemaakt aan de miskopen die je in je blogpost beschrijft. Wat ik het ergste vind, is schoenen die ik per se wil hebben, maar al in de winkel weet dat ze niet lekker lopen. Toch kopen en ze vervolgens nooit aan doen. Dat wil ik nooit meer doen :cool:

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 25 maart 2012 09:15

Sinds ik beautyblogs volg doe ik steeds minder miskopen, thanks!

Over de BlackBerry: al mijn vrienden met die telefoons klagen erover, ik heb een HTC en vind hem fantastisch! Mijn vrienden stappen ook over zodra het abonnement afgelopen is.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 25 maart 2012 09:17

echt leuk om te lezen =)

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 25 maart 2012 09:18

Ja, het ‘te donkere foundation fenomeen’ ken ik ook wel.. Altijd zonde.. Mijn miskoop was toch mijn smartphone (Nokia X72 ofzoiets), ik wou meedoen met ‘de nieuwe trend’ en ik moet per se ook zo’n smartphone hebben met een veel te klein toetsenbord. Mijn telefoon kan ontzettend veel, maar ik mag van mij pa geen internetabonnement, dusja veel ben ik er niet mee. En dat typen door ontzettend lang! Ik heb gewoon veel te dikke vingers.

Dit gaat mij geen 2e keer gebeuren, mijn volgende gsm wordt één waar ik wel mee kan typen!

[Beantwoorden]


Door Elise op 25 maart 2012 09:34

Miskopen… Vaak gaat het bij mij fout bij dag- en nachtcrèmes. Vorig jaar was mijn huid heel droog, nu weer vet. Daardoor liggen er een aantal nu te verstoffen. Ook heb ik ooit een lichtroze lipgloss gekocht (niet denkend aan mijn gepigmenteerde lippen) dat zag er heel raar uit! Verder nog een hoop nagellakjes die niet fijn zijn (ik gong mijn stash laatst opruimen. Een derde heb ik weggegooid).

[Beantwoorden]


Door Amanda op 25 maart 2012 09:40

Ik denk Trind, die nagellak die mijn nagels zou moeten opknappen. Pure geldverspilling geweest & Mijn mac kwast de 217. Vind hem veel te duur in vergelijking met de kwaliteit die je ervoor krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 maart 2012 om 11:05:

Ah, ik ben wel heel blij met de 217 :ja:

[Beantwoorden]


Door Floor op 25 maart 2012 10:01

BLACKBERRY! :gaap:

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 maart 2012 10:06

Heel veel nagellak heb ik nog nooit op gehad, dat zijn mijn miskopen

[Beantwoorden]


Door Maxime op 25 maart 2012 10:18

Een jurkje van de Vila, op de wehkamp leek hij super mooi maar in werkelijkheid.. Van boven te strak en bij de heupen te los en er hing dwars een stuk gedrapeerde stof die er echt als een vaatdoek bij hing.

[Beantwoorden]


Door margotje op 25 maart 2012 10:41

de foundation van Catrice voor een matte finish… Sure, it’s oily like HELL ! En té donker :/

[Beantwoorden]


Door Puck op 25 maart 2012 10:53

Eigenlijk zou ik zo snel even niks kunnen noemen.. Dat klinkt misschien raar omdat iedereen wel eens een miskoop heeft, maar il heb het gewoon niet zo vaak (komt nog wel). Dit komt waarschijnlijk ook doordat ik vaak goed nadenk voor ik iets koop.

Haha,
X

[Beantwoorden]


Door Shirley op 25 maart 2012 11:49

Ik denk dat mijn Blackberry ook mijn grootste miskoop was, gelukkig heb ik mijn vriend hier wel blij mee kunnen maken ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 09:50:

Dat scheelt! Van hem ook een telefoon gekregen?

[Beantwoorden]


Door julia op 25 maart 2012 12:11

veel te donkere foundation was denk ik ook mijn grootste miskoop!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 25 maart 2012 12:14

Ik kan even niet zo snel iets verzinnen. Meestal koop ik budget make-up, dus als ik een miskoop doe is dat wel jammer, maar ik vind het geen ramp gelukkig. :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 maart 2012 12:27

De gootste miskoop die ik ooit heb gemaakt was toen ik de dagcrème van essence had gekocht voor een gemengde huid. Wat een brol, het voedt totaal niet! De huidverzorgings producten van essence zijn niet zeker en vast niks voor mij, wel ben ik een fan van hun make-up!
XOXO
Ell

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 maart 2012 16:18

Leuk dat mijn reactie er bij staat, verder doe ik niet zo vaak miskopen maar dit was wel een grote haha ;) Ik kan er nu trouwens gewoon hard om lachen.

[Beantwoorden]


Door Barbara op 25 maart 2012 16:31

Hema nagellak! Mijn god, 6 uur later kan ik het nog zo van mijn nagel afhalen alsof het stroop is. Terwijl ik een dun laagje aanbreng. Bah. Echt enorme flutkwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 maart 2012 17:36

Mijn Uggs. Ik vind ze super leuk & ik ben er heel zuinig op. Maar dat is misschien wel het probleem. Ik word hysterisch als er iets met m’n Uggs gebeurd. Ik ben ook bang dat er een gat in m’n Ugg komt omdat mijn teennagels naar boven staan daarom trek in m’n tenen een beetje in als ik m’n Uggs aanheb. En geloof me dat loopt na een hele dag niet lekker meer. :(

[Beantwoorden]


Door eefje op 25 maart 2012 19:31

miskopen ja ken ik ik ben net terug van primark 3 paar schoenen
gekocht maar ze passen niet zo goed en krijg zere voeten
na nog geen 5 minuten aan te hebben. :-( :-( :-(

[Beantwoorden]


Door yasmina op 25 maart 2012 20:06

een g-star broek van 80 euro, vond het er in de winkel mooi uitzien. maar thuis zag het er niet uit, het is nu een jaar later en heb heb nog nooit aangehad. ZONDE :-(

[Beantwoorden]


Door bndesign op 25 maart 2012 20:30

BB Cream van Garnier. Mijn huid is na 1 dag gebruiken al helemaal rood en bobbelig. Later nogmaals geprobeerd maar weer hetzelfde. Nu is mijn moeder er blij mee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 09:51:

Oeh, dat is niet de bedoeling… :(

[Beantwoorden]


Door xxfashionlove op 25 maart 2012 20:41

Mijn uggs! Ze zijn dan wel heeerlijk warm maar na een half jaar gingen ze kapot. Gewoon te slechte kwaliteit voor de prijs.
Erg jammer :@

[Beantwoorden]


Door c op 25 maart 2012 22:20

Paar keer een te donkere foundation, en verder het 88 shimmer palette.. verder eigenlijk niets ^^ oh ja, de zomergeur van Calvin Klein van vorig jaar.. zit nog helemaal vol en vind hem echt niet lekker !

[Beantwoorden]


Door José op 26 maart 2012 16:14

ik ben heel blij met mijn blackberry :) mijn grote miskopen.. tja.. ik kan eigenlijk niets verzinnen! wat erg! ik koop nooit meer wat haha.. ik moet maar weer eens gaan shoppen :D

[Beantwoorden]


Door nirosha op 26 maart 2012 18:06

een bruine mascara! Ik stond laatste bij de Hema en ik nam 2 ‘sensitive’ mascara’s mee, die zijn wel fijn. Omdat ik me rot heb gezocht naar de juiste soort, heb ik niet op de kleur gelet.

Eenmaal thuis, plasticje er al af gehaald natuurlijk, zie ik dat ie bruin is. Ik heb van mezelf al zwarte wimpers, en met bruine mascara lijkt het alsof ik helemaal geen wimpers heb, ik heb een donkere huidskleur dus dan vallen mijn wimpers helemaal weg..

Gelukkig kan ik de andere nog ruilen. Stom stom stom.

[Beantwoorden]


Door klaartje op 26 maart 2012 20:41

2 bronzers van essence, veelste oranje, ik kocht er eerst een die was te oranje toen kocht ik er nog een weer te oranje, helaas :/

[Beantwoorden]


Door Feruzaan op 29 maart 2012 10:21

HeyHeeyy
ik heb eigelijk nooit een miskoop gehad :)

[Beantwoorden]