Kappertje gepakt

Na eind oktober voor het laatst te zijn geweest, was het alweer hoogtijd voor mij om een kappertje te pakken. Knippen, kleuren, die droge bos weer een oppepper geven en de dode punten eraf jassen. Tijd voor een frisse lente coup! Vorig jaar liet ik ombre hair verven, maar deze keer koos ik voor highlights en lowlights en iets meer laagjes in mijn haar. Op veler verzoek de foto’s!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik ben net als vorig jaar ook deze keer weer naar Kinki kappers in Arnhem geweest. Met de kapster heb ik besproken wat leuk zou zijn en na eerst mijn haar iets meer in laagjes te hebben geknipt voor iets meer volume en ‘glamour haar’ (ik draag het meestal zoveel mogelijk op één lengte, van veel laagjes gaat mijn vaak wat bol staan), kozen we ervoor donkerbruine en licht/as blonde plukken in mijn haar te verven.

Het asblond heeft iets minder goed gepakt omdat mijn haar vrij dik is, maar het zorgt net voor iets frisser, blonder haar. Een beetje een beachy uitstraling! Past weer helemaal bij mijn iets verbrande wangen en neus na gister net te lang in de zon te hebben gelegen ;-)

Photobucket

Photobucket
Mijn haar is op dit moment heel droog, ik kan er helaas niet veel aan doen. Omdat ik nu geen shampoo’s met SLS en SLES meer gebruik merk ik dat mijn haar minder glad en zacht is. Ik ben dus nog opzoek naar een goede shampoo zonder deze ingrediënten die mijn haar beter verzorgt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Er zitten veel kleuren in mijn haar. Je ziet mijn natuurlijke goudblonde kleur, de asblonde en donkerbruine strengen en de oude ombre. Ik heb mijn haar niet opnieuw ombre laten verven, maar aan de onderkant is mijn haar nog wel bruin gekleurd van de ombre vorig jaar. Ik ben blij dat het zo mooi vervaagt.

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe, frisse hairdo. I’m ready for summer! Ik stel een kappersbezoek vaak veel te lang uit, maar ben altijd meer dan blij wanneer ik uiteindelijk geweest ben. Ik vind het super leuk dat er nu meer kleuren in mijn haar zitten, het hele lichte en donkere zijn mooi in contrast.

Hoe ziet jouw haar er momenteel uit?

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 27 maart 2012 | 238 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Eva op 27 maart 2012 16:05

Ahww, jaloers op jou haar !!
Staat je leuk ^^)

(love)

[Beantwoorden]


Door Denise op 27 maart 2012 16:05

haha leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door knoopje op 27 maart 2012 16:07

Vera, misschien heb je iets aan deze tip:
De haarmaskers van Boots zijn heel fijn en ze bevatten geen siliconen. Bij deze maskers kun je dus gewoon je eigen SL(E)S vrije shampoo gebruiken.
O en de maskers zijn ook nog eens heel goedkoop, ze kosten volgens mij twee euro voor een grote pot. Ik vind zelf die met honing en jojoba heerlijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:32:

Boots zit hier in (Arnhem) niet :( Maar in Utrecht wel, bij Hoog Catharijne als ik me niet vergis? Dan ga ik daar als ik er weer ben eens kijken. Dankjewel voor de tip!!

[Beantwoorden]

amy antwoordt op 27 maart 2012 om 20:49:

ik heb in velp wel een boots apotheek gezien. zit best dicht bij arnhem alleen ik weet niet of ze dat daar ook verkopen
x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 maart 2012 16:14

leuuuk!
ik moet ook weer nodig.. echt half jaar geleden ofzo ooops!

en waar heb je dat blousje vandaan? :) heel leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:31:

Dankje! Die is van Berschka.

[Beantwoorden]


Door fee op 27 maart 2012 16:14

ziet er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 maart 2012 16:14

Ik vind de verschillende kleuren in je haar erg mooi! Het vloeit zo mooi over ook. Perfecte hairdo voor de zomer (love). Ik heb momenteel heel veel lichtbruine highlights, en ik ben opweg om nog lichter te worden (heel lichtbruin/donkerblond). Mijn haar is ook heel erg droog en beschadigd, maar de Dove Intense Repair lijn maakt mijn haar echt mega zacht (vooral het Intense Repair Masker) Aanrader dus! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:33:

Ik heb daar producten van en daar gaat mijn hoofdhuid onwijs van jeuken helaas :(

[Beantwoorden]

roos antwoordt op 29 maart 2012 om 16:37:

ook als je het haarmasker alleen vanaf je oren ongeveer erinsmeert?

[Beantwoorden]


Door Wietske op 27 maart 2012 16:14

Aaah! echt leuk je haar! Mijn haar is nu warmbruin geverfd, maar best wel toe aan n knip beurtje (te lang en behoorlijk dood :lol: )en voor de zomer wil ik weer terug naar blond :)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 27 maart 2012 16:17

Ik moet ook eigenlijk weer eens naar de kapper. Ben ook sinds september/oktober niet meer geweest…oeps :)

Ik heb mijn haar vorige week voor de allereerste keer zelf geverfd. Met een hennablok van Lush. Wilde graag naar kastanjebruin gaan (heb zelf heel donkerblond haar, tegen bruin aan). Na lang twijfelen (eng!) eerst maar een testplukje geverfd. T was iets donkerder, maar zag weinig verschil… Dus toen maar mn hele haar volgekwakt ;)
Bij het uitwassen zag ik wat felgekleurde plukjes, maar dacht dat ik t misschien verkeerd had gezien. Nadat ik mijn haar had gedroogd, ging ik in de spiegel kijken… ipv kastanjebruin was het….KNAL ORANJE!!! :roll:

Gelukkig werd mijn haar met het uur donkerder, en een dag later was het gelukkig wel kastanjebruin (:
Achja, en anders was ik alvast voorbereid op Koninginnedag en t EK (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:34:

Oh poeh, dat was wel even schrikken denk ik dan :O Gelukkig is het uiteindelijk wel mooi geworden.

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 27 maart 2012 om 17:04:

Heb zeker een kwartier met open mond naar de spiegel staan staren. Een beetje zo: :O

Vond het daarna vooral grappig eigenlijk. En als t de volgende dag niet zou zijn verbeterd, had ik gewoon een ander hennablok gehaald en er overheen geverfd :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 maart 2012 16:18

Wow wat gaaf! Het ziet er echt heel goed uit. Ik heb in 2010 hetzelfde laten doen (maar met veel korter haar ;-) ) en dat stond ook erg leuk. Voor lowlights zou ik nu niet meer zo snel gaan omdat je dat dus bij mij echt niet zag. Andersom dus dan bij jou het geval is. The Body Shop heeft trouwens een fijne lijn zonder SLS. Ik gebruik er nog steeds de hair butter van die voedt mijn haar goed en ik ben af van de droge punten. Alleen ben ik er laatst achter gekomen dat ik het ‘verkeerd’ gebruik. Het is kennelijk een product wat uitgespoeld moet worden maar ik gebruik het als leave-in conditioner.

[Beantwoorden]


Door Marije op 27 maart 2012 16:18

Jouw haar is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 27 maart 2012 16:24

Wauw, die low lights staan je echt goed, heel mooi kapsel!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 27 maart 2012 16:25

Superleuk! Al vallen de highlights me eerlijk gezegd niet heel erg op.
Jammer ook dat de shampoos zo weinig qua verzorging voor je haar doen , je ziet helaas wel het verschil :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:34:

Het had opvallender gekund, maar dan moet ik echt blonderen en dat heb ik liever niet omdat dat zo schadelijk is :)

[Beantwoorden]


Door Fabia op 27 maart 2012 16:27

Wow wat heb jij mooi haar!

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 maart 2012 16:27

prachtig haar heb jij! Ben jaloers!! :-(

[Beantwoorden]


Door Marieke op 27 maart 2012 16:27

Wat is het weer leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 27 maart 2012 16:28

Mooi! De highlights staan je goed.

[Beantwoorden]


Door Nika op 27 maart 2012 16:30

Mijn haar is klaar voor de kapper. Ik ben al meer dan een jaar niet geweest, en het komt nu tot 3/4 van mijn rug. Gelukkig staat de kappers afspraak al gepland, aangezien de bovenkant compleet geen volume meer heeft en ik veel last heb van gespleten haarpunten en afbrekend haar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:35:

Wow, dat is lang!! (love)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 27 maart 2012 16:32

Mooi hoor. Ik heb mijn haar blond met highlights erdoor.

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 27 maart 2012 16:33

Mijn haar zit nu toch al 2 jaar hetzelfde: lang, eigen kleur (goudblond) en mijn eigen slag/krullen

ben al een hele tijd niet naar de kapper geweest maar ik vind het wel prima, wil er toch geen groot stuk af!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:35:

Heb je geen dode punten dan?

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 28 maart 2012 om 15:04:

Ik ben ook al zo een 2 a 3jaar niet meer naar de kapper geweest.
de laatste keer dat ik er geweest was had hij het heel erg kort geknipt en pff het was een drama ik liep letterlijk huilend de salon uit mijn haar was gewoon zwaar verpest.
het is nu weer wel lang tot net boven me onderrug
ik knip om de 6 weken zo een 1cm aan de onderkant eraf (me moeder knipt het voor me)
en dan zit het weer goed.
ik heb een hele bos krullen dus modelknippen is niet echt nodig elke dag zit het weer anders

[Beantwoorden]


Door Juultjee op 27 maart 2012 16:34

Ik benlaatst nog geweest ! Haha toeval :wave:

[Beantwoorden]


Door lotte op 27 maart 2012 16:35

het staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 27 maart 2012 16:36

echt heel erg leuk Vera =)

[Beantwoorden]


Door carly op 27 maart 2012 16:38

Heel leuk die verschillende kleurverschillen :D Staat je mooi!
Ik hou het zelf lekker bij rood (Al is dat wel een ramp kleur, elke maand bijwerken haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 16:45:

Rood is heel tof, maar inderdaad je zal het wel heel vaak moeten bijwerken… :X

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 maart 2012 16:43

Ik vind je haar leuk zo!
Mijn haar is nu nog simpel donkerbruin geverfd. Ik heb van mezelf een beetje donkerblond tegen bruin aan zeg maar.
Ik wil ’t graag een andere kleur. Misschien lichter, maar ik vind met een rode gloed ook wel tof.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 maart 2012 16:43

heel mooi!
ik meot ook echt weer eens naa de kapper, volgens mij is het ondertussen al weer anderhalf jaar terug…

[Beantwoorden]


Door sammy op 27 maart 2012 16:43

ik ga echt maar 2x per jaar naar de kapper. ik ga in mei weer zodat het voor mijn zomer vakantie weer een beetje uit gegroeid is want dat is toch wel t mooiste vind ik

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 27 maart 2012 16:43

Wat een leuke foto’s! En je kapsel is prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 maart 2012 16:48

Leuk! In bepaald licht ben je ook een beetje een ginger. nice!

[Beantwoorden]


Door Sum op 27 maart 2012 16:49

Hele leuke foto’s en je kapsel ook!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 27 maart 2012 16:50

Heel leuk, al die verschillende kleurtjes erin!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 27 maart 2012 16:50

Mooi hoor, ben jaloers op zo`n dik bos haar!
Ik moet ook nodig weer eens naar de kapper!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Lotje op 27 maart 2012 16:51

Looking good!

[Beantwoorden]


Door Floortjee op 27 maart 2012 16:52

De body shop heeft idd een lekkere lijn – mijn moeder gebruikt die voor gekleurd haar en die bevalt goed. Daanaast gebruik ik de argan oil lijn van organix die goed verzorgend is en volgens mij geen sulfaten bevat :) je haar is trouwens vet mooi. Ben jaloers (A)

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 maart 2012 16:53

Ziet er weer mooi uit, ready for summer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:08:

Jaaa, ready for summer :cool:

[Beantwoorden]


Door Sabine op 27 maart 2012 16:56

Ik wordt blij van deze foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 maart 2012 17:00

Wauw! Super mooi! Ziet er idd heel zomers uit. En wat heb je lang haar! Zou ik ook graag willen, maar mijn is beetje krullend (iig altijd slag erin, beetje zoals jij) en daarom ook altijd droog en dus ook snel dode punten.. Moet zelf eik ook naar de kapper, maar dan gaat er naar mijn mening altijd te veel van af..

[Beantwoorden]


Door Charlie op 27 maart 2012 17:01

Staat je goed Vera!

Normaal comment ik eigenlijk nooit maar na het lezen over je droge haar en je zoektocht naar een fijne shampoo zonder sls/sles kan ik het niet laten ;). Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem gehad een paar maanden geleden en jouw haar lijkt heel erg op dat van mij ( droge punten, dezelfde lengte en ‘dikte’) dus ik hoop dat mijn tips je kunnen helpen :).

Ik gebruik zelf de honing shampoo van Dr. Organic (de tuinen). Hij is wat duurder dan de gemiddelde shampoo maar hij is zonder sls/sles en hij ruikt heerlijk (echt naar honing)! Als ik mijn haar was dan maak ik het eerst nat en doe ik er van af m’n oren tot de punten conditioner in (garnier triple nutrition, ruikt lekker, moisterized het haar goed en is zonder siliconen). Terwijl dat er in zit neem ik wat shampoo en daar was ik alleen m’n hoofdhuid en de wortels van m’n haren mee. De punten van je haar worden toch niet vet en shampoo droogt je haar alleen maar uit dus waarom zou je je hele haar in zepen met shampoo? Daarnaast maakt je conditioner je haar ook schoon. Daarna was je je shampoo+ conditioner goed uit. Zelf doe ik er daarna nog een keer conditioner in en dat laat ik zitten terwijl ik verder ga met douchen, wassen, scheren etc, ;). Dan was ik de conditioner er uit en is m’n haar heerlijk zacht.

Wat ik ook vaak doe de dag voor ik m’n haar was ’s avonds m’n hele haar insmeren met kokos olie. Tijdens het wassen de volgende dag gaat dat er heel makkelijk weer uit door de conditioner. Verder doe ik er vaak nog meer gekke dingen in zoals appel cider azijn en zelfgemaakte haarmaskers van conditioner, honing en aloe vera gel/sap (ja ik ben een beetje gek, maar het werkt wel heel goed :P).

Mijn god wat een lang verhaal! Haha, hopelijk heb je er wat aan! Bij mij heeft het in ieder geval echt heel veel geholpen, ik stond echt op het punt om m’n droge bosje stro af te knippen. Ben blij dat ik dat niet gedaan heb want het ziet er nu weer mooi en verzorgd uit :D.

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:09:

Dankjewel voor de tips! Dr. Organic heb ik, heb ik ook over geschreven! Het doet alleen te weinig :( Kokosolie of zelf maskers maken is nog wel een idee inderdaad. Dankje! :)

[Beantwoorden]

Charlie antwoordt op 27 maart 2012 om 17:31:

Wat jammer dat de Dr.O shampoo niet voor je werkt! Misschien is de Yes to carrots lijn dan wat voor je (zelf nog niet gebruikt maar hoor er goede dingen over). Als je een makkelijk recept zoekt voor een DIY haar masker, google dan even op SMT hair treatment. Dat zorgde al na een keer gebruiken voor super zacht haar bij mij en het ruikt zo lekker door de honing <3 . Je zit alleen wel even een uurtje met een plastic zakje/douche muts op je hoofd (hopen dus dat niet net op dat moment de postbode aan deur komt (: )

[Beantwoorden]


Door Isabel op 27 maart 2012 17:01

Donkerbruin met ongeveer 1,5 (onzichtbare) uitgroei en onderste laag van mijn haar rood-bruin (vervaagd)

[Beantwoorden]


Door zilla op 27 maart 2012 17:03

Wauw super mooi je haar zo (love)

Wel vervelend voor je dat je haar nu zo droog is, ik hoop voor je dat je een goede shampoo vind :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 27 maart 2012 17:04

Wauw. Geen woorden voor,, wauw!
Facking jaloers ben ik eh. (love)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 27 maart 2012 17:05

Lekker hé, naar de kapper gaan. :)
Nog een tip voor een sulfaatvrije shampoo: CHI organic olive nutrient. Echt biologisch is het volgens mij niet, maar sulfaat en siliconen vrij is het wél! Hij is heel mild en maakt mijn haar echt super shiny.
In de bijbehorende conditioner zitten wel siliconen trouwens, dus als je cones ook wilt vermijden dan kan je beter een andere (cone-vrije) conditioner erbij gebruiken. Ik gebruik de conditioner wel gewoon (heb niets tegen siliconen, alleen tegen sulfaten) en het zorgt niet build-up tot nu toe. Je mag op zich wel verwachten dat een shampoo en conditioner duo zo op elkaar afgestemd zijn dat het geen build-up veroorzaakt vind ik. Maar ik doe wel 1x in de maand een clarify sessie dus ik weet niet zeker of het écht geen build-up veroorzaakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:10:

Ik vind het sowieso fijn als mensen aan mijn haar zitten. Heerlijk is dat ^^)

Dankjewel voor de CHI tip!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 27 maart 2012 17:05

het staat je supermooi! en je hebt nog steeds prachtig lang haar vera! ik ben jaloers! x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 maart 2012 17:06

Wauww staat je echt!! :)
xoxo

[Beantwoorden]


Door Dionne op 27 maart 2012 17:07

Ik heb strawberry blonde haar met een licht blonde coupe soleil!
Is misschien met conditioner only wassen niets voor jou?

[Beantwoorden]


Door Mariel op 27 maart 2012 17:07

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Nina op 27 maart 2012 17:09

Hee Vera!
Ik lees al heel lang je blog, je schrijft echt superleuk en ik vind veel artikelen heel interessant! Maar ik zou graag wat meer over verzorging willen lezen, want ik heb zelf weinig met nagels en make-up, maar ik wil wel weten hoe ik mijn huid het beste acne-vrij kan houden en wat voor producten fijn zijn voor je haar :D Het zou leuk zijn als je daar ook weer wat artikelen over schrijft.. Verder is je blog wel heel leuk hoor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:11:

Dankjewel voor je tip Nina! Ik schrijf het op, ga ik zeker wat mee doen!

[Beantwoorden]


Door anne op 27 maart 2012 17:10

Ik ben zóóó jaloers op jou haar! ♥.♥
Mijn haar heb ik een tijd geleden voor het laatst rood geverft maar het is er al haast uit. Ik wil ook graag naar de kapper maar heb alleen geen idee hoe ik het moet gaan knippen…Nog even denken dus! :)

[Beantwoorden]


Door -- op 27 maart 2012 17:11

Probeer eens Moroccanoil, Aveda Damage Remedy/Dry Remedy voor jouw droog haar! Ik denk dat deze lijnen wel helpen. Mooi haar, trouwens! :)

[Beantwoorden]

-- antwoordt op 27 maart 2012 om 17:14:

Oh, misschien wordt jouw jeukende hoofdhuid ook veroorzaakt door parfum, etc. Probeer dan eens Paula’s Choice! Bevat wel SLS, dacht ik. :-)

[Beantwoorden]


Door Noelle op 27 maart 2012 17:12

SLS en SLES zijn niet de producten die je haar zacht maken, dat zijn de siliconen. Mag ik vragen waarom je denkt dat het door de SLS/SLES vrije shampoos komt dat je haar minder zacht is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:24:

Omdat ik al geen shampoo met siliconen gebruikte en mijn haar toch heel zacht werd :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 27 maart 2012 17:14

Dit staat je echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Bibi op 27 maart 2012 17:15

Het is echt super moooooooi! ik zelf heb blonde highlights ;)

[Beantwoorden]


Door Katja op 27 maart 2012 17:18

Het staat je heel leuk Vera, jammer dat je haar inderdaad iets te droog is.

[Beantwoorden]


Door Emily op 27 maart 2012 17:19

Oh my… Werkelijk prachtig! Ik ga binnenkort naar de kapper en ik zal even één van jouw foto’s gebruiken om ‘voor te tonen’. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:25:

Leuk! :$

[Beantwoorden]


Door Meikeeeeee op 27 maart 2012 17:20

Hee Vera,

Bij kruitvat kun je ook van het merk L’Oreal kopen,
daar hebben ze ook de elvive collectie.
Die is heel goed en betaalbaar. Ik heb hem zelf ook! :)
Het hoeft niet hoor, maar het is gewoon een tip..

DoeiDoeiii

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:26:

Elvive gebruik ik nu!

[Beantwoorden]

Joy antwoordt op 27 maart 2012 om 17:26:

elvive shampoos en conditioners barsten uit elkaar van de siliconen, sls en sles. Als je nou echt een product wilt kopen wat NIKS voor de verzorging van je haar doet, zou ik voor elvive of (nog erger) andrelon gaan.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 27 maart 2012 17:22

‘T is heel erg mooi geworden! Ik ben echt jaloers op jouw haar (love)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 27 maart 2012 17:23

Mooi haar! Ik ben m’n haar aan het laten groeien, maar probeer wel mijn pony eens in de zoveel tijd te laten bijknippen.

Heb mezelf voorgenomen om het nooit meer zelf te verven, want de laatste keer leek het alsof iemand een pot Duo Penotti boven mijn hoofd had omgekeerd. De keer daarvoor werd het oranje in plaats van blond en de keer daarvoor werd het groen (iets met witblond haar en chloor).

Ook zelf knippen valt in de categorie ‘doen we niet nog een keer’, want de laatste keer is jammerlijk mislukt. (Voetnootje: zou kunnen komen doordat ik die keer lichtelijk beschonken was en mijn vriendinnetje tegen me zei dat het net zo makkelijk was als ik even zelf mijn pony bij zou knippen. Met de keukenschaar. O, de horror.)

Maar goed, ik had het dus over JOUW haar, niet over mijn mislukte experimenten. Het ziet er prachtig uit! Zelf gebruik ik Schwarzkopf conditioner met sheabutter en kokosnoot om het lekker zacht te maken, maar ik weet niet of dat eventueel SLS of SLES bevat. Volgens mij zit het sowieso niet in Nourishing Oil Care van Dove, maar wederom: I’m not sure.

Succes in de zoektocht naar een chill product om je haar te laten glanzen. Het ziet er al top uit hoor!

Liefs,
Lis

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:27:

Hahaha, zelf je haar knippen in een dronken bui. Aiii… :D dankjewel voor de Dove tip, maar ook daarvan kreeg ik jeuk en uitslag helaas.

[Beantwoorden]

Lisette antwoordt op 1 april 2012 om 13:50:

O jammer, ik hoop dat je de perfecte conditioner nog vindt :)

[Beantwoorden]


Door Nuria op 27 maart 2012 17:23

Door Rachelle op 27 maart 2012 17:23

Wauw! Ik vind het echt heel mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Lise op 27 maart 2012 17:24

Ahhh mag ik je prachtige haar hebben?

Mijn haar laat ik nu groeien, maar heb nog altijd een bos oranje krullies. Ben wel van plan als het lang genoeg is om er ook iets van ombre in te doen. Geen idee of dat leuk uitpakt ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 17:27:

Jij hebt ook prachtig haar hoor Lise! :ja:

[Beantwoorden]

Lise antwoordt op 27 maart 2012 om 22:13:

Hihihi dankjewel! (love)

[Beantwoorden]


Door charlotte op 27 maart 2012 17:27

Ik heb net ook laagjes laten knippen. Ik wil het net zo mooi laten worden als dat van jou. Die lengte! Je bent echt een voorbeeld voor mij!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 27 maart 2012 17:29

wat ben ik toch ontzettend jaloers op jouw prachtige haar!

[Beantwoorden]


Door Rilana op 27 maart 2012 17:30

http://www.johnbeerens.com/chi-nourish-duo-coarse-hair.html deze kan ik je echt aanraden! En die SLS en SLES zijn er uit gehaald.. Eindelijk!

[Beantwoorden]


Door Jennn op 27 maart 2012 17:33

echt moooi!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 27 maart 2012 17:42

Ziet er prachtig uit Vera! En het kleur shirtje (weet niet precies hoe heet ook alweer heet;p) staat jou heel goed! super mooi:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:50:

Dankjewel Lotte!

[Beantwoorden]


Door Lera op 27 maart 2012 17:43

Ik krijg werkelijk waar elke week te horen hoe ik op jou lijk! M’n gezicht en haar vooral, goudblond met veel volume. Zie je eigen haren maar voor je, maar iets lichter met natuurlijke highlights haha.

xoxo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:50:

Nu ben ik wel heel benieuwd!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 maart 2012 17:47

Blije foto’s, haha! Maar het ziet er wel nice uit :D

[Beantwoorden]


Door Claire op 27 maart 2012 17:49

Wauw, Vera! Dit zijn echt hele leuke foto’s! Je haar is zó ontzettend mooi.

[Beantwoorden]


Door Lydia op 27 maart 2012 17:52

Wat een leuke foto’s, Vera! Lekker veel beweging, love it! En het kapsel staat je super goed! xx

[Beantwoorden]


Door Isaben op 27 maart 2012 17:57

Echt hele mooi foto’s, vooral de vierde vind ik ontzettend tof! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:50:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Catelijne op 27 maart 2012 18:00

Maar haar was een paar maandjes geleden bijna tot mn kont, heb t afgeknipt voor Stichting Haarwens, dus nu heb ik een bob.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:51:

Wow, goed van je! Een bob zal mij niet staan helaas, ik vind het wel heel gaaf :ja:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 27 maart 2012 18:01

Ziet er mooi uit! :) Ik moet mezelf misschien ook maar eens naar de kapper slepen haha, laatste keer was vorig jaar augustus geloof ik..

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 maart 2012 18:06

Vera wat heb je toch mooi haar (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 maart 2012 18:07

wat een coole foto’s! vind je oorbellen ook leuk :D

[Beantwoorden]


Door linde op 27 maart 2012 18:07

Is het een idee dat je je haar wast met normale shampo en créme spoeling, en dan het bovenste deel en je hoofdhuid met de speciale shampo? dan heb je en zacht glanzend haar, en een blije hoofdhuis (:!
Wel egt leuk geknipt!! staat je goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:51:

Nee, dan nog merk je het en gaat het irriteren helaas…

[Beantwoorden]


Door Marieke op 27 maart 2012 18:10

Heel, heel, heel soms mis ik mijn lange haar. Maar eigenlijk was mijn haar toch nooit zo mooi en dik als dat van jou en blijf ik blij eigenaar van een pixie cut :D Ik moet wel minimaal elke 6 weken naar de kapper… Dus binnenkort weer! Ik vind de kleurverschillen in je haar echt supermooi! Ben benieuwd of dat zou kunnen met kort haar…

[Beantwoorden]


Door anonymous op 27 maart 2012 18:11

erg leuke foto’s
vind alleen de donkerbruine plukken heel onnatuurlijk eruit zien
helemaal blond staat je beter :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:52:

Dat wast er heel snel uit, het is al snel veel minder donker.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 27 maart 2012 18:11

Dit ziet er echt mooi uit! En wat heb je eigenlijk prachtig haar! Mijn haar wordt eindelijk een beetje lang. Ik had het vorige kerst in een lange bob laten knippen. Die zomer heb ik het op een lengte laten knippen. nu aan de voorkant een beetje laagjes. Dan had ik die zomer ook nog een Rihanna rode tint in gegooit, deze is vervaagt in een warm natuurlijk rode kleur halverwege mijn haar. Als ik het nog even laat groeien heb ik een rode ombre ;). Ik wacht tot mijn haar weer langer is en ik wil mijn eigen kleur weer zien :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:52:

Oh wow, klinkt gaaf!

[Beantwoorden]

Maria Antoinette antwoordt op 30 maart 2012 om 09:17:

Thanx! Ik hoop dat het idd er ook gaaf uit gaat zien :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 maart 2012 18:13

Wat een mooi kapsel. Echt leuk met die kleuren zo.

[Beantwoorden]


Door Ise op 27 maart 2012 18:17

Leuke foto’s! (love)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 27 maart 2012 18:20

Toen ik het op Twitter las, dacht ik dat het niet zo leuk zou zijn. Maar nu ik het zo zie staat het je geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:52:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 27 maart 2012 18:23

Je hebt echt prrrachtig haar. Superjaloers!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 27 maart 2012 18:23

Wauw, wat ziet je haar er nu mooi uit! Staat erg tof, met al die verschillende kleuren die je ziet in je haar :)

[Beantwoorden]


Door Fien op 27 maart 2012 18:28

Ik wil zoo graag highlights! Vroeger had ik dat van mezelf al, maar nu niet meer, misschien komt het deze zomer weer. Ik mag het namelijk niet verven van mijn moeder, omdat ze zegt dat het dan gebleekt wordt, (ik heb donkerblond, bovenaan de kruin bruin haar) en dat dat heel slecht voor mijn haar is..maar ik wil zo graag een keer iets anders. Ik heb dun, saai haar..
Dit staat je super leuk trouwens! (;
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:53:

Bleken hoeft niet persee, ik heb het ook laten verven. Maar door de zon kun je natuurlijke highlights krijgen :ja:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 maart 2012 18:30

Ziet er goed uit! Haha, de vorige keer had je een blouseje met een rokje aan en nu weer :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:53:

That’s just my look :cool:

[Beantwoorden]


Door kirsten op 27 maart 2012 18:36

Ik heb net vandaag m’n haar in een lichtere kleur blond geverft!

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 27 maart 2012 18:41

Ik heb mijn haar momenteel mahonie rood.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 27 maart 2012 18:42

ziet er weer goed uit zeg :D

[Beantwoorden]


Door Danielle op 27 maart 2012 18:43

Wat een mooie foto’s! En zeker weten vind ik je haar mooi, maar dat ombre haar vond ik ook super!

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 maart 2012 18:43

Prachtige bos haar heb je ook :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 27 maart 2012 18:45

Mijn haar is net wat dikker nog dan jouw haar, dus ik ken het probleem ” droog haar”! Alleen ben ik geheel goudblond!

Het staat je erg leuk zo die kleuren, netjes gedaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:53:

Nog dikker, wow! Dat zal dan helemaal moeilijk te temmen zijn…

[Beantwoorden]


Door Marijke op 27 maart 2012 18:47

Wauw, staat je goed Vera! Je haar is heel mooi geworden zo ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 maart 2012 18:54

Je haar ziet er echt heel mooi uit Vera, het past bij je!
Het laat je ook mooi stralen op deze manier.
Mijn haar is gewoon blond van mezelf maar had in november een permanent laten zetten nu zijn dat nog soort van ‘natuurlijke’ krullen maar over een tijdje is dat weg

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:54:

Tof! Kan het wel een beetje zien op je foto, ziet er mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Domenique op 27 maart 2012 18:58

ik snap neit waarom iedereen zo’n probleem maakt op dat sls en sles
je zegt zelf dat je haar er erg droog van word
kan je t beter wel gebruiken ;)

verder erg mooi geverfd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:54:

Omdat ik er uitslag en hele erge jeuk van kreeg. Het is heel agressief, veel mensen kunnen er niet tegen.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 27 maart 2012 19:08

Als je shampoo zonder SLES/SLS gebruikt moet je even kijken wat er in je conditioner zit? Dimethicone en andere siliconen bouwen namelijk op in je haar en kunnen eigenlijk alleen door SLES/SLS worden uitgewassen. Een teveel aan buildup kan ook voor droge/crunchy punten zorgen.. Dus als je conditioner met siliconen wilt blijven gebruiken zou ik de SLES (niet SLS) er zeker bij houden!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 27 maart 2012 19:09

Girlll, wat heb je toch prachtig haar! Het staat je hartstikke leuk, heel tof met die high- en lowlights!

[Beantwoorden]


Door itha op 27 maart 2012 19:10

wat staat dat je goed! Ik heb ook ombre hair, maar dan van bruin naar blond :) even net andersom haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:55:

Ook mooi!

[Beantwoorden]


Door bo op 27 maart 2012 19:18

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Evita op 27 maart 2012 19:28

super je haar!
super je oorbellen, waar heb je die vandaan? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:55:

Dankje! Die zijn van Primark.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 27 maart 2012 19:31

ik wil ook zulk lang haar!
het staat je super mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 maart 2012 19:32

Leuke foto’s om te zien!

[Beantwoorden]


Door Eline op 27 maart 2012 19:36

Prachtig kapsel en de kleur is ook heel erg mooi, wat ben je toch een mooie meid!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 27 maart 2012 19:49

Mooi! Hele leuke foto’s ook. Mijn haar is momenteel donkerbruin met een babyroze bles.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:56:

Roze plukjes? dat Vind ik ook heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 27 maart 2012 19:49

Het is erg mooi geworden en het staat je zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door Shen op 27 maart 2012 19:50

Haha ik schrijf dit vanuit de kapperstoel toevallig! Leuk die verlopende kleuren zeg, staat je erg goed en fris. Ik heb ook lekker zomers highlights jeej

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:56:

Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 27 maart 2012 19:51

Staat je mooi! Ik ben vandaag naar de kapper geweest. Gewoon de puntjes bij laten knippen & een beetje lichte lagen erin laten knippen. ;)

[Beantwoorden]


Door Lois op 27 maart 2012 19:52

Super mooi!
Ik heb zelf onwijze (bruine) krullen, tot ongeveer 5 cm onder m’n schouder, en ik draag het het liefst los :)
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Damla op 27 maart 2012 19:56

Waauw! dat ziet er echt super mooi uit! staat je super leuk. xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Miranda op 27 maart 2012 19:57

Oh wauw het ziet er onwijs mooi uit;D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 maart 2012 20:00

Is Kinky Kappers een goede kapsalon?
Ik zoek nog steeds dé perfecte kapsalon, haha. Altijd als ik naar de kapper ga, krijg ik de leerling kapster, waardoor ik vaak later erachter kom dat ze bijvoorbeeld te veel rekenen voor de knipbeurt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:56:

Ik vind Kinki heel fijn!

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 27 maart 2012 20:00

Mooi! Ik ga morgenmiddag, in Arnhem bij Waxx!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:57:

Ik ken een meisje die daar werkt. Toni, zij is heel leuk! Heeft me ook wel eens geknipt :)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 27 maart 2012 20:01

Als je nou conditioner halverwege je haar doet en niet op je hoofdhuid, heb je dan niet minder last? En dan wordt je haar ook mooi zacht en verzorgd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:57:

Heb ik wel geprobeerd, kreeg ik alsnog jeuk :S

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 maart 2012 20:15

Wauw, je coupe is echt mooi! Leuk geknipt en de low- en highlights vind ik prachtig. Ik heb mijn haar nog nooit in een kapperszaak laten knippen, omdat ik afrohaar heb. Voor mijn haar moet je naar een afrokapper. Mijn haar is momenteel in een volle afro, wild om mijn hoofd heen. Ik vind het erg mooi maar het is vreselijk moeilijk te kammen..
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:57:

Afro lijkt mij super lastig inderdaad. Wél heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Stella op 27 maart 2012 20:16

ik had ze met een spoeling rood geverfd, mn eigen haarkleur is donkerbruin dus het is nu (na 1 maand) bruin met een rode gloed, niet zo mooi maarja, verder in lage laagjes geknipt xxxxxjes

[Beantwoorden]


Door Samantha op 27 maart 2012 20:16

Ik ben laatst ook naar de kapper geweest en mijn haar is nu gewoon te kort ;'[ net over mijn schouders *snik* naja groeit wel noouu heeeel langzaam :O?!

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:58:

Kort is ook mooi! Fijn luchtig ook voor de zomer. Niet teveel mee zitten, na een tijdje zit het weer mooier.

[Beantwoorden]


Door Puck op 27 maart 2012 20:18

Super leuk. Het staat je echt heel goed. Ik moet trouwens binnenkort ook weer naar de kapper. Bedankt voor de herinnering !

x

[Beantwoorden]


Door Cecile op 27 maart 2012 20:29

Geweldig haar!!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 27 maart 2012 20:30

Ziet er weer mooi uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 27 maart 2012 20:31

Wat super mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Nena op 27 maart 2012 20:38

Mooi, zeg! Lekker zomers!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 27 maart 2012 20:39

Mooie lokken weer, verzorgde lokken! Ik vind de ombre onderin ook prachtig overlopen, het is nu heel natuurlijk om te zien. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:58:

Ik ben daar ook blij om, het is nu heel natuurlijk en licht maar ook mooi.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 27 maart 2012 20:44

Wauw, staat je echt supergoed!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 27 maart 2012 20:45

Mijn haar is nu in schuine bob met as blonde high lights, ik wou ook low lights maar dát heeft mijn kapper afgeraden Vanwege de velle zon zou het sneller vervagen en dat is natuurlijk zonde ook van het geld! Hopelijk gebeurd het jou niet zou natuurlijk zonde zijn! En ik gebruik de honing masker van the buddy shop volgens mij zit die ook zonder troep…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:59:

Het zit vrij onderin mijn haar, dus ik denk dat het wel meevalt. Ik hoop het niet! Maar met wassen vervaagt het sowieso wel vrij snel ben ik bang.

[Beantwoorden]


Door Paola op 27 maart 2012 20:48

Super mooi! Mijn haar is op dit moment een beetje lastig! De kleur is vrij saai donkerblond en de lengte.. Tsja ik kan er weinig mee doen..

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 27 maart 2012 20:57

Ik heb mijn haar afgelopen zondag zelf wat bijgeknipt (de zijkanten en mijn lok) en er gelijk ook een filmpje van gemaakt omdat dat een tijdje gerequest was door iemand haha :p Ik doe mijn haar sinds een paar maanden zelf, wegens gebrek aan geld voor de kapper ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:59:

Tof dat je het zelf doet! Zou ik niet durven…

[Beantwoorden]


Door Marrie op 27 maart 2012 21:05

Hai Vera! Leuk je haar! En leuk je te zien te hebben op tweetakt afgelopen weekend! Nog naar je zin gehad?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2012 om 23:59:

Hee Marrie, tof dat je reageert! Vond Tweetakt zeker leuk, jij ook?

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 maart 2012 21:06

Wat ben ik jaloers op jou haar het is zo mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 maart 2012 21:12

Oké Vera, tell me your secret.
Ik heb eigenlijk precies hetzelfde haar als jou.
Zelfde lengte, zelfde dikte..
Maar mijn probleem is, dat ik heeeeul snel klitten krijg.
Hoe houd jij je haar klit-vrij?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:00:

Conditioner en haarmaskers!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:00:

Oh, en SERUM! Serum is ook echt mijn heldin.

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 29 maart 2012 om 19:34:

Hartstikke bedankt!
Ik zit er btw aan te denken om een stuk eraf te laten knippen.. Maar eerst dit maar even proberen :)


Door emily op 27 maart 2012 21:20

Heel mooi Vera! Ik heb twee weken terug een subtiele dip dye erin laten verven. Maar het probleem is, de kleur is nu al veel vager. Terwijl de kapster zei dat het drie maanden zou blijven zitten. Morgen maar even met m’n moeder bespreken, want als het na de volgende wasbeurt eruit is ben ik niet blij..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:00:

Anders even terug gaan!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 27 maart 2012 21:20

Ik ben altijd zo bang voor de kapper. 1 maal per jaar is meer dan voldoende :-)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 27 maart 2012 21:23

Mooii! En leuke foto’s ! :D

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 27 maart 2012 21:25

Mooi! Ik ben jaloers op je lange lokken!
Ik moet ook nog een keer naar de kapper, is ook alweer van oktober geleden.. Ik denk dat ik het ook wat meer laat verknippen, vooral vooraan wil ik het wat korter hebben!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 27 maart 2012 21:29

ziet er super mooi uit meid !
ik ben jaloers op je :#$
x

[Beantwoorden]


Door mirjen op 27 maart 2012 21:32

wauw! Het ziet er echt heel erg mooi uit!!!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 27 maart 2012 21:37

Ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 27 maart 2012 21:37

Leuke foto’s, al vond ik je ombre haar persoonlijk leuker.
Dit is ook niet lelijk hoor, maar niet zo mijn ding.
No hard feelings, :kiss:

Mijn haar is in een ‘punt’ (ook wel een ‘V’ genoemd) geknipt.
Het langste ‘sliertje’ valt in het midden en komt nu iets over m’n bh band.
De rest is dus in een ‘punt’ en verder geen laagjes van boven naar onder dus alles is op een vaste lengte (volgen jullie hem nog?).

De kleur was zeer donker bruin, op het zwarte af.
Heb het al een paar maanden niet meer geverfd en nu komt mijn eigen haarkleur (donkerblond) dus door. Heb ook wat uitgroei (niet storend) en dat is door de zon wat lichter. Het loopt allemaal in elkaar door, op een natuurlijke manier.

Voorlopig ga ik het nog niet verven of knippen, vind het prima zo.

…. Zeg ik nu, kan overmorgen prima bij de kapper zitten, zo impulsief als ik af en toe kan zijn

DOEG! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:01:

Ik vond ombre ook heel tof, maar wilde nu wel weer iets anders! Leuk dat je reageert Nanda ^^) Jouw haar klinkt ook echt heel tof geknipt!

[Beantwoorden]


Door meissa op 27 maart 2012 21:49

staat je goed

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 27 maart 2012 21:58

Je hebt echt zo’n mooi dik haar, super!
Maar idd van natuurlijke shampoo’s wordt je haar vaak droger. Probeer eens deze: http://www.supernaturals.nl/arganolie-argan-olie/argan-olie-shampoo-arganolie-haarolie/shampoo-met-argan-olie-200-ml.html

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:02:

Jaaa… arganolie. Ik gebruik het al voor mijn lichaam, misschien ook maar voor mijn haar gebruiken. Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 27 maart 2012 22:05

Mooie foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Julia... op 27 maart 2012 22:17

ziet er leuk uit, vooral dat blonde erin!! Ik heb zondag mijn haar geverfd, amber. Is een soort van rood/bruin/blonder kleur.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 27 maart 2012 22:26

Ziet er erg mooi uit! Leuke foto’s ook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 27 maart 2012 22:47

Staat je heel erg mooi! Ik heb het nu gewoon recht, maar halfrond aan de onderkant.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Jaan op 27 maart 2012 22:57

Ik ben een lurker, maar moet het nu even kwijt: meid, wat heb jij toch prachtig haar!!! Jaloers!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:05:

Dankjewel Jaan! Vaker reageren hoor, vind ik echt leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Noortje op 27 maart 2012 23:25

Hee vera! ik volg meerdere beautyblogs en ik check de jouwe altijd als laatste, weetje waarom? omdat ik van jouw blog het meest blij word! Ik merkte net echt dat ik gewoon neutraal aan het kijken was naar artikelen van andere blogs en toen ik veracamilla intypte en ik de hoofdfoto van deze blogpost zag betrapte ik mezelf erop dat ik spontaan een glimlach op me gezicht kreeg haha!
En die laatste foto is echt kickass!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2012 om 00:05:

Ah dankjewel Noortje!! Dat vind ik super lief en heel leuk om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Zusjes in Paradijs op 27 maart 2012 23:39

Prachtig! De kleuren passen erg mooi bij je gezicht :-)

[Beantwoorden]


Door Christianna op 28 maart 2012 00:19

Hey, goeie foto’s joh! Staat je echt leuk, heel zomerssss!

Vraagje: wat voor uitwerking heeft dat SLS op jou? Qua jeuk enzo? Want ik heb het idee dat ik er ook niet tegen kan :S
Gebruik nu shampoo van Lush, is wel iets minder maar nog steeds niet weg!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 maart 2012 00:50

Heel mooi lang haar heb je, ziet er goed uit! :D

[Beantwoorden]


Door natasja op 28 maart 2012 09:27

ik zie geen verschil van jou haar kort zal je ook erg leuk staan

[Beantwoorden]


Door Maxime op 28 maart 2012 10:08

Staat je echt prachtig meid!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 maart 2012 10:54

Ziet er awesome uit <3 Wil ik ook XD haha, mss zelf wat proberen :D

[Beantwoorden]


Door Cherel op 28 maart 2012 11:06

Wauw, staat je mooi! Leuk inderdaad dat kleurverloop nu :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 maart 2012 12:04

Het ziet er echt super uit, ben zo jaloers op je haar ^^

[Beantwoorden]


Door Marisha op 28 maart 2012 14:03

het is echt heel mooi geworden vera! (love)

en mijn haar is blond zonder laagjes omdat ik heel fijn haar heb. ik pas wel me haar schuin naar achter laten knippen, waar is wel erg tevreden mee ben.
Dit weekend ga ik trouwens ook ombre haar verven. Alleen ga ik het juist heel blond onder doen en dan in een overloop naar me eigenkleur.
Ik hoop dat het gaat lukken en het mooi zal staan ;-)

[Beantwoorden]


Door Elle op 28 maart 2012 14:13

Waaw het is heel leuk geworden, heel dynamisch zou ik het kunnen noemen :p En het geeft je echt veel volume, kleur en uitstraling!

[Beantwoorden]


Door Lara op 28 maart 2012 15:58

wauww mooi hoor !!
en ook leuke foto’s
xxxx;)

[Beantwoorden]


Door Reyhan.. op 28 maart 2012 16:11

Echt hele leuke foto’s!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 28 maart 2012 16:21

Wauw! Echt prachtige foto’s! Ik wil nog even één ding zeggen: Ik lees iedere dag jouw website en ik vind het steeds leuker worden en ik vind dat je het allemaal harstikke tof doet, meis! X Nina.

[Beantwoorden]


Door Merel op 28 maart 2012 16:27

Waauw, wat mooi! Wat heb je prachtig haar zeg! :O

[Beantwoorden]


Door Ester op 28 maart 2012 20:22

probeer eens de shampoo en haarmaskers van Phyto, die weren voor mijn droge, geverfde haar heel goed. Ik gebruik de phytojoba.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 28 maart 2012 20:38

Wat een leuke foto’s! Ik ben laatst ook maar weer naar de kapper geweest, de laatste keer daarvoor was vorig jaar mei.. :$ Was weer hoog tijd! :)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 28 maart 2012 21:07

Je haar is echt mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 maart 2012 22:10

Staat je echt leuk!
Ben jaloers hoor haha
Dat blouseje is trouwens ook echt leuk (:

[Beantwoorden]


Door kiki op 29 maart 2012 08:11

Staat je echt super leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Elise op 29 maart 2012 16:45

Seeuuw wat een bos haar heb jij zeg!
Lijkt me behoorlijk zwaar eerlijk gezegd, al dat haar. Het lijkt écht gigantisch zwaar en dik!

Daar is niets negatiefs aan overig ^_^

[Beantwoorden]


Door vivian op 29 maart 2012 17:19

wauw ik vind je haar zo leuk! ben nu van plan t zelf ook te gaan doen..

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 maart 2012 22:35

Is mooi geworden, ik vind highlights altijd erg mooi! Mijn haar is momenteel ‘in between’. Ik heb al jaren een lichtblonde lok maar had de rest een paar jaar geleden zwart geverfd, daar wil ik nu vanaf maar dat gaat in fases. Om te voorkomen dat ik minimaal een jaar met lelijke uitgroei rondloop wordt het bovenste laagje van mijn haar om de 3-4 maanden lichter gemaakt waardoor het heel subtiel lichter wordt en de uitgroei eronder onzichtbaar wordt.

[Beantwoorden]


Door stella op 31 maart 2012 11:15

wát een leuke vrolijke foto’s! ik word er blij van (:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 31 maart 2012 12:31

kan je dan een artikels maken over SLS en SLES?
ik snap er niet zoveel van maar heb wel gehoord dat dat niet zo goed is voor je haar..
en klopt het dat je haar daar ook sneller van vet word of dat niet?
ik zoek ook shampoos zonder die 2 dingen..

je haar ziet er trouwens prachtig uit!
xxx

[Beantwoorden]


Door eline op 31 maart 2012 14:48

meestal verf ik mijn haar zelf ipv de kapper. vind de highlights in conrast met de lowlights erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 31 maart 2012 18:19

Staat je heel mooi! Ik moet ook nodig naar de kapper, mijn pony is nu te lang! x

[Beantwoorden]


Door Jocelyn op 31 maart 2012 21:20

Nu ik dit allemaal lees vraag ik me af wat silfaten zijn, en wat die tegen je haar doen. Vera, waarom gebruik je geen shampoo’s met sulfaten of siliconen? Door je gevoelige huid? Ik hou van jouw blog! X

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 maart 2012 21:49

Staat je goed! :D

[Beantwoorden]


Door Jae op 1 april 2012 10:44

Oh,mooi!
Heb je voor je haar die nieuwe syoss shampoo’s al geprobeerd?
Ze zitten in van die mintgroene flacons!
xxx Jae

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 28 juli 2012 17:25

[…] heb nu al ideetjes voor mijn volgende knipbeurt! Ombre hair – blogpost Kapper maart – blogpost This entry was written by Vera Camilla, posted on 28 July, 2012 at 4:15 pm, filed under Haar, […]


Door Anouk op 29 juli 2012 22:56

wauww :wow: Mooi je haar zo !

[Beantwoorden]


Door Demi op 1 augustus 2012 19:10

super mooi maar ik heb een tip voor een haarmasker: jhon lennon haarmasker, ik heb GEEN idee waar ik heb vandaag heb, maar werkt zooo fijn! xxxxxxx

[Beantwoorden]


Door veerle op 6 december 2012 16:37

heei, dit is een heel raar moment om dit bericht te typen want het is al een halfjaar later bijna, maartoch.
ik heb ook ombre hair net als jij, maar dat van mij is bruinzwart, nu wil ik ook highlights en lowlights maar bij mij is de onderkant dan nog half zwart en dat lijkt me niet mooi. maar ontkleuren lijkt me ook geen goed plan.. want dat kost zoveeel. Heb jij misschien tips voor me??
xxVeerle

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 juli 2013 19:45

Hey Vera!
Echt super laat deze reactie, maar ik vroeg me af hoe je jou haar zo lang laat groeien, ik was je update’s van je verschillende kappersbeurten aan ’t bekijken en in somige artikelen was het heel erg lang! Doe je ernog iets speciaals mee of laat je het gewoon groeien?

xxx

[Beantwoorden]