Twitter Question #64

Gisteravond stelde ik jullie weer een nieuwe Twitter Question (of in dit geval Twitter Collection. Ik was er niet helemaal bij, haha). Dit keer gaat deze over Limited Editions en nieuwe producten. Waar wacht jij met smart op? Zijn het al de 2012 kerstcollecties van Chanel en MAC, of de nieuwe nagellakjes van Essence?

Photobucket

Photobucket
Ik ben kieskeurig en kritisch, maar wanneer ik een nieuw product, verpakking of LE collectie zie wil ik swatchen, smeren, ruiken, voelen en proeven (die laatste niet altijd. Ik wil geen make-upvergifitiging). Toch zijn er ook collecties en producten waar ik niet warm voor loop. MAC Vera bijvoorbeeld. Ik was eerst enthousiast en hoewel ik nog steeds wel mooie producten in de collectie zie, zijn de blushes die eerst mijn aandacht trokken nu niet meer zo aantrekkelijk als ze leken.

Ik kijk heel erg uit naar de nieuwe producten van Essence en Catrice. De merken zijn lekker betaalbaar en daardoor kan ik veel testen. Leuk! Ik ga vandaag al even in de stad kijken of de nieuwe producten er toevallig al zijn. Oh! En The Body Shop komt dit jaar met nieuwe Born Lippy’s in stickvorm en geeft de originele potjes een andere look. Daar ben ik ook heel benieuwd naar, als fan van de fruitige lipbalsempjes.

Dan zijn er de luxe a-merken als Dior en Chanel *zucht*. Zo mooi! Chanel begint langzaam mijn hart te winnen, ik ben nu ook naar een foundation aan het kijken van het merk. Als ze kleurnummer 001 extra light hebben natuurlijk ;-). De Limited Edition collecties van deze merken vind ik vaak ook echt prachtig… ik heb onlangs een blush uit de lentecollectie van Chanel gekocht. Sindsdien reik ik bijna dagelijks naar het glimmende zwarte doosje met Chanel-logo. Voor het kopen van een mooi oogschaduwpaletje uit de Garden Party collectie van Dior heb ik me vooralsnog kunnen inhouden…


Naar welke Limited Edition collectie of nieuwe producten kijk jij uit?


Reacties

Door Renée op 11 februari 2012 17:03

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe dingen van Essence. I love Essence! (love)

[Beantwoorden]


Door charile op 11 februari 2012 17:11

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe producten van Essence en Catrice.
xx

[Beantwoorden]


Door Elien op 11 februari 2012 17:11

de nieuwe lakjes van catrice en essence!

[Beantwoorden]


Door Ceren op 11 februari 2012 17:12

De nieuwe nagellakjes van Catrice, wanneer ga je ze swatchen Vera?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:08:

Zo snel mogelijk! :ja:

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 11 februari 2012 17:12

ik kijk heel erg uit naar de nieuwe catrice

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 februari 2012 17:13

Haha, mijn tweet staat er tussen. Ik ben dus voor de OPI Holland collectie. Omdat ik afgelopen donderdag een beetje heb ontdekt dat ik ze gewoon vlakbij kan kopen. ^^ Yay!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:09:

Ah, dat is fijn! Hier in Arnhem helaas geen OPI…

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 12 februari 2012 om 19:25:

Hey! Een tip: op Ebay koop je voor zo’n 75 euro inclusief verzenden de hele collectie! En nu al te bestellen, die van mij zijn als het goed is al onderweg :)

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 11 februari 2012 17:14

Ja jeetje ik val bijna in herhaling denk ik, make up is super en nog leuker als het budgetproof is maar wel van kwaliteit dus ook ik kan niet wachten op Essence en Catrice

[Beantwoorden]


Door Nannick op 11 februari 2012 17:16

Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten van Essence en Catrice :D

[Beantwoorden]


Door Axelle op 11 februari 2012 17:16

laatste tijd ven ik niet meer zo op de kijk voor nieuwe collecties van Make-up ik kijk wel wa er in de winkel komt

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 11 februari 2012 17:17

Catrice vaak en ook naar die van Mac!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 februari 2012 17:20

Ik ben het eens met Esmay, OPI Holland!!! :D
Toen je dit twitterde, kon ik geen antwoord bedenken, maar ik weet het weer… I Don’t Give a Rotterdamn, I have a Herring Problem, Dutch’ya love OPI! :D

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 11 februari 2012 17:20

Als ik dit zo zie, kijg ik zin om weer te twitteren. Ik ben onlangs gestopt omdat ik er geen gebruik meer van maakte!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:10:

Twitter is leuk! :ja: Tweeten over tv-programma’s, reageren op de Twitter Questions…

[Beantwoorden]


Door Tedje op 11 februari 2012 17:42

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe producten van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 februari 2012 17:45

Ik keek heel erg uit naar de Naturally collectie dus ik ben ook superblij dat hij er eindelijk is! Verder moet ik het voorlopig even rustig aandoen haha en verder heb ik nog niet echt een collectie waar ik op zit te wachten (al vind ik de face powders van Mac Vera wel mooi, maar ben bang dat ik ze dan niet durf te gebruiken).

[Beantwoorden]


Door jennifer op 11 februari 2012 17:46

Ehm.. ik ben heel erg benieuwd naar de Wake Me Up foundation van Rimmel :). En ik zag vanmiddag trouwens die illegal lenght mascara van maybelline in de trekpleister liggen, ik dacht dat ie pas half maart verkrijgbaar was :D.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:11:

Maybelline (en L’Oréal) zijn nooit zo nauwkeurig met die data… :nod:

Ik ben ook benieuwd naar de Wake Me Up foundation van Rimmel.

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 februari 2012 17:50

De nieuwe producten van essence! xxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 februari 2012 17:50

Ik kijk uit naar de nieuwe producten van Catrice waaronder de Intersify oogschaduws en lipstick in de kleur Pinkadilly (helaas nog niet gezien in Kruidvat vandaag) en ik wil heel graag de Viva Glam Nicki Minaj lipstick van MAC die in maart uitkomt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:11:

Oeh ja! De Viva Glam Nicki wil ik ook <3

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 11 februari 2012 17:55

Ik heb heel lang naar de Naturally collectie van MAC uitgekeken! Ik ben heel blij dat die nu in de winkels ligt, ik heb meteen de MSF in Redhead besteld.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 februari 2012 18:02

altijd leuk inderdaad, maar die van mac vind ik vaak wel het gaafste <3

[Beantwoorden]


Door Sum op 11 februari 2012 18:04

naar de nieuwe producten van maybelline!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 februari 2012 18:19

Meestal van Catrice en Essence, aangezien ze budget zijn en vaak mooie producten er tussen hebben ^^

[Beantwoorden]


Door Jolien op 11 februari 2012 18:33

Ik ben benieuwd naar zo veel dingen: de nieuwe nagellakken van l’oreal, de nieuwe producten van Essence en Catrice, de holland collectie van OPI, de nieuwe collectie van Dior en Chanel,…

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 februari 2012 18:39

Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe LE van Catrice met die verschillende nagellakken toppers.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:12:

Daar ben ik ook benieuwd naar :ja:

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 11 februari 2012 18:39

Ik kijk het meeste uit naar de nieuwe collecties van Essence en Catrice. Ik heb op een paar blogs al reviews van nieuwe Catrice producten gezien, maar bij mijn kruidvat zijn de collecties nog niet binnen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 februari 2012 18:41

Same here, Essence en Catrice! Aan de hoeveelheid budgetlovers hier te horen zal ik er wel snel bij moeten zijn, fijn als Kruidvat dan ook even opschiet.. ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 11 februari 2012 18:49

Ik kijk ook uit naar de nieuwe Catrice en Essence producten, lekker budget en ze zagen er mooi uit!

Vind het ook gewoon al leuk om die LE steeds te bekijken, maakt niet uit van welk merk, ik ben nieuwsgierig:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:12:

Ik ook hoor! lekker kwijlen bij de mooie producten…

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 februari 2012 18:55

Ik kan niet wachten tot the bountyblushes & babylips van maybelline naar nederland komen:( en ohja, de revlon lipbutters!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:13:

Jaaaa, daar ben ik ook heel benieuwd naar (love)

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 11 februari 2012 19:01

Ik kijk niet echt uit naar een bepalde collectie ofzo, ik kijk altijd als ik iets interessants zie bij een collectie. Ik ga er niet maanden lang op kwijlen ofzo, als het komt, komt het :p

[Beantwoorden]


Door Ariane op 11 februari 2012 19:02

Ik kijk altijd uit naar de LE’s van Essence en Catrice.

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 februari 2012 19:07

die van China Glaze en Catrice :3

[Beantwoorden]


Door marijke op 11 februari 2012 19:20

Chanel and Dior :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 11 februari 2012 19:21

De nieuwe collectie van Catrice ligt in de winkel! :wave:
Ik was zooo blij: ik heb 3 nieuwe nagellakjes en een dupe van de prep+prime poeder gekocht..
Zo blij mee, ik wil zeker nog meer van de nieuwe producten proberen!!
I love Catrice (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 februari 2012 19:30

Ik heb me niet kunnen inhouden om geen paletje van de Dior Garden Party collectie te kopen. Die vond ik echt té mooi.
Ik kijk erg uit naar de MAC ‘cook’ collectie, zo’n prachtige oogschaduwpalettes dat daar tussen zitten, wauw! Én de tendertones komen terug.. spannend! Bovendien ben ik ook benieuwd naar de nieuwe Catrice lakjes ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:13:

Welke kleur heb je van Dior? *kwijlt alvast*

[Beantwoorden]


Door Soesja op 11 februari 2012 19:49

Chanel, Dior, geweldig <3 Verder ben ik eigenlijk vrij slecht op de hoogte van de aankomende collecties, maar de nieuwe Born Lippy's lijken me ook fantastisch ^^

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 februari 2012 19:53

de volgende LE, omg die blush! :love: (love) :$

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 11 februari 2012 19:55

Ik ben super benieuwd naar de Nymphelia collectie, vooral die blush en de lipglossjes lijken me mooi! :)

Chanel vind ik ook zoooo’n mooi merk! Ik heb er maar een product van, een nagellakje in 505 Particuliere maar ik ben er helemaal verliefd op. En van die clutch van de Garden Party van Dior ga ik echt kwijlen… (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:14:

Die clutch is ook erg pretty! Alleen zo jammer van de waardeloze lipglossjes die erin zitten…

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 februari 2012 19:55

De Spiderman collectie van OPI

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 11 februari 2012 20:00

Ja ik kijk ook uit naar de nieuwste dingen van budget merken. Soms kunnen deze producten je zoooo verrassen en dat maakt het nog leuker!

Ook de mooie duurdere merken als Chanel, YSL, Estee Lauder, Dior etc… Ben en blijf ik gek van! Hier moet ik mezelf echt af en toe mee verwennen. ! hihi

[Beantwoorden]


Door Daisy op 11 februari 2012 20:09

jeej ik sta er tussen ben er blij mee dankjewel Vera! Je maakt me dag helemaal goed (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:16:

Graag gedaan Daisy ^^)

[Beantwoorden]


Door -- op 11 februari 2012 20:10

Ik vind de collectie van MAC erg mooi, maar voornamelijk die van Chanel, Dior en Guerlain! Als je een Chanel foundation gaat aanschaffen binnenkort, kijk dan eens naar de Perfection Lumière en/of Vitalumière Aqua, beiden zijn toppers! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 februari 2012 om 20:16:

Dat zijn precies de twee waaraan ik dacht!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 februari 2012 20:34

Aaah, toen ik de MAC Vera collectie zag met de swatches, smolt ik ook even weg :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 februari 2012 20:42

eigenlijk vind ik alle LE ontzettend leuk! vooral als de prijs/kwaliteit een beetje goed is!

[Beantwoorden]


Door lies op 11 februari 2012 20:56

Ohhhh, ik kijk ook zo uit naar essence en catrice!!!

[Beantwoorden]


Door ellis op 11 februari 2012 21:06

eigenlijk wel naar elke nieuwe collectie! maar ben wel heel nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van essence. de nagellakjes en de cream blush lijkt mij heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 11 februari 2012 21:35

Ik kijk uit naar de blush van de Nymphelia? collectie van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 11 februari 2012 22:46

ik verheug me op MAC, Chanel en Dior limited editions om bij te kwijlen, maar omdat dat iets boven mijn budget ligt vind ik het ook altijd leuk als er een nieuwe limited edition is van Catrice (:

[Beantwoorden]


Door Dionne op 11 februari 2012 22:49

Al nadat de eerste VERSACE for H&M uit was, wist ik gewoon dat er een 2e versie vanuit kwam. 2 maanden lang heb ik fashion sites in de gaten gehouden en ik 19 januari zou het zo ver zijn; de VERSACE for H&M Cruise Collection. Ik heb daar zo lang op gewacht! En nu ben ik in het bezit van een palmboom legging (eerdere collectie) en nu ook een shortje! (van de Cruise Collection!

[Beantwoorden]


Door marie op 11 februari 2012 22:59

foundation vn chanel is egt super ! ik heb lang de pro allumière gebruikt , mr ht is nat. wl prijzig ;s

[Beantwoorden]


Door Leonie op 11 februari 2012 23:23

Ik ben ZO enorm benieuwd naar de nieuwe LE van Catrice! Die bevat namelijk een baked blush en die wil ik heel graag hebben. Helaas heb ik de collectie nog niet gespot hier, hopelijk komt die snel! (deze LE heet nymphelia, als ik het goed heb)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 11 februari 2012 23:45

Oeh, moeilijke! Ik ben altijd wel benieuwd naar die van MAC, omdat zij toch elke keer weer een spetterende LE uitbrengen, daarnaast Make Up Store. God, I love MUS. De pigmentatie.. mind-blowing..

[Beantwoorden]


Door Mieke op 12 februari 2012 11:40

OPI collecties zijn altijd leuk :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 februari 2012 11:54

Ik zou het niet weten, ik check dat soort dingen eigenlijk nooit. Ik ga gewoon naar een winkel en ik zie wel wat het aanbod is. Waar ik wel heel erg naar uit kijk is het moment dat ik eindelijk de showercream van die nieuwe lijn met chocolade geur van TBS in handen heb… Ik heb gister al even geroken en man, wat is die lekker!

[Beantwoorden]


Door Maud op 12 februari 2012 14:42

Ik kijk heel erg uit naar de Nymphelia LE van Catrice! Zoals haast iedereen wil ik die prachtige baked blush bemachtigen. En ook wil ik heel graag de mooie, nieuwe Too Faced oogschaduwpalettes. Het Natural By Night en het Matte Eye palette, komende week eens kijken of die er al zijn :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 februari 2012 15:12

Ik keek heel erg uit naar de Garden Party Collectie van Dior.
Toen die dus eenmaal hier in de Ici Paris lag, kon ik het oogschaduwpalletje in 441 Garden Pastels ook niet laten liggen!
Ben er super blij mee! Het is zeker zijn geld waard (love)

[Beantwoorden]


Door Marisha op 12 februari 2012 17:13

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten van essence en ik word altijd weer helemaal blij als Sleek weer een nieuw oogschaduw palette heeft.

[Beantwoorden]


Door berrie op 12 februari 2012 18:14

Van alle nieuwe collecties zou ik wel wat willen hebben!
xxx

[Beantwoorden]


Door fije op 12 februari 2012 21:19

wat leuk dat ik er bij sta!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 12 februari 2012 23:56

In de DM in Duitsland liggen de Maybelline Color Tattoo’s al een halve maand ofzo in de schappen. :)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 13 februari 2012 16:24

Naar de nieuwe collectie van Essence, ik hoop dat de nieuwe kleuren wat zijn!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Marleen op 13 februari 2012 17:25

Naar de orchidee blush van Sisley, die lijkt me echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 13 februari 2012 18:54

Idd ook de paintpot dupes van maybelline en natuurlijk de Mac Shop cook collectie met de tendertones in repromote!!!!

[Beantwoorden]


Door Ester op 13 februari 2012 21:47

Leuke TQ weer. Pfoe… momenteel zijn er niet echt limited editions waar ik heel erg naar uit kijk, al moet ik zeggen dat ik het sowieso altijd wel erg leuk vind als er weer iets uit komt, zeker om de producten dan in het echt te zien. De Crystallized LE had ik van te voren bijvoorbeeld helemaal niks mee, maar uiteindelijk heb ik er toch iets van 4 producten van gekocht en ben er erg blij mee. Het is altijd weer een verrassing!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 15 februari 2012 16:11

Leuke twitter question!

Ik keek heeeeeel erg uit naar de Circus Circus-collectie van Essence en ben ook echt iets van 6 keer naar verschillende Kruidvatten geweest, maar de collectie was nergens te bekennen! :(. steeds zeiden ze: ‘hij komt nog’, maar hij kwam maar niet en ik zou zo graag de nagellakjes hebben, vind het nog steeds zo ontzettend jammer!

[Beantwoorden]