A Touch Of Fashion: Stylingadvies voor een lezeres (filmpje!)

Eén keer in de twee weken lees je hier een stukje van blogger Suzanne, in haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je deze keer niet genieten van een geschreven stukje, maar van een filmpje!

Weet je het nog? Ik deed een aantal weken geleden een oproep naar één van jullie. Kon jij wel wat stylingadvies gebruiken? Dan vond je het wellicht leuk om met Vera en mij aan een filmpje een te werken. Dít filmpje. Na allerlei leuke, enthousiaste mailtjes kwam Nadine vorige week bij ons langs als ‘uitverkorene’. We werkten bijna een dag lang aan dit leuke project. Het resultaat is het bekijken waard, al zeg ik het zelf. Dus… waar wacht je nog op?Klik hier als je de video niet kunt zien.


Ik wil Vera ontzettend bedanken voor de haar kamer als mooie setting (ja, ik ben jaloers!) en vooral ook onze lezeres Nadine voor haar vertrouwen in mij en haar medewerking. Ik heb genoten tijdens de opnames. Jullie tijdens het kijken?


Reacties

[…] Ik liet jullie zaterdag al een sneak peek zien, maar vroeg jullie toen vooral om maandag weer terug te komen. Dus bij deze: leuk dat je er weer bent! Voor wie niet weet waar ik het over heb: klik even op de ‘sneak peek’-link in de vorige zin of klik gewoon meteen door naar de nieuwste editie van A Touch Of Fashion. […]


Door Eline op 27 februari 2012 12:04

Waar heeft ze dan geweldige zwarte rokje vandaan??? (love)

[Beantwoorden]

Nadine antwoordt op 27 februari 2012 om 14:21:

vero moda ;)

[Beantwoorden]

nukxxx antwoordt op 27 februari 2012 om 21:21:

waar heb je dat mooi witte tuniekje van daan? PRETTY!!!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 27 februari 2012 12:10

Ik had hem gisteravond al bekeken, vind hem super leuk geworden!
Leuk gedaan en goed advies!

[Beantwoorden]


Door Auley op 27 februari 2012 12:20

Die Nadine vind ik niet echt een meisje voor zoiets. Ze kwam een beetje ongeïnteresseerd over. Ik denk dat er meisjes bij zaten die iets spontaner waren. Alsnog een leuk filmpje!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 12:46:

ze was zeker niet ongeïnteresseerd! maar jammer dat je het zo ervaart.

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 27 februari 2012 om 13:42:

Jaa, ik denk dat ze gewoon wat bescheiden en verlegen is. En ik vind dat persoonlijk helemaal niet erg. ^^ Maar wat ze zei van dat truitje over dat kleedje, daar heeft ze wel gelijk in denk ik. Ik zou er een iets langer truitje op dragen, dan zou het misschien meer haar ding zijn geweest? Je zou dat meer moeten doen Suzanne! Je kan hier echt meiden mee helpen. ;-)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:47:

dankjewel!

Ella antwoordt op 27 februari 2012 om 21:59:

Ik denk dat iedereen wat stil is en zich ongemakkelijk voelt (wat dan ongeïnteresseerd kan lijken) als je voor’t eerst gefilmd wordt enzo, met twee andere meiden die je niet echt kent, is allemaal wat indrukwekkend – denk ik dan :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 27 februari 2012 12:21

Leuk is ‘íe geworden! Heb er zelf ook wel iets van geleerd :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 februari 2012 12:23

Wat een ontzettend leuk filmpje! Ik heb er weer wat van opgestoken :wave: Erg fijne tips. ;-)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 12:58:

mooi zo, dankje!

[Beantwoorden]


Door Shen op 27 februari 2012 12:28

leuk hoor, nog een keer doen!

[Beantwoorden]


Door Juul op 27 februari 2012 12:28

wat een leuk filmpje ^^)

[Beantwoorden]


Door Irenka op 27 februari 2012 12:30

Als je zelf niet van die kleurdoeken hebt, wat kun je dan gebruiken als guideline om te zien wat voor kleuren je goed staan? Gekleurde blaadjes of iets dergelijks?

Leuk filmpje! :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 12:47:

simpelweg een top/trui/ander bovenstuk in een warme tint (zoals geel, oranje), en een koele tint (zoals kobalt blauw/zwart). succes en dankjewel!

[Beantwoorden]

Irenka antwoordt op 27 februari 2012 om 12:49:

Thanks, ga ik eens proberen :) Ik denk dat ik het al weet, maar door alleen in zwart te lopen weet je niet hoe het ook kan zijn. :’)

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 februari 2012 12:30

Leuk filmpje! Ik herken het accent haha, woon in de buurt, heb zelf wel altijd het idee dat ik toch niet heeeel overdreven limburgs praat maar ik denk dat ik precies zo zou klinken naast jullie. Ik vind het een leuk filmpje en ik ga mezelf ook proberen een kleur-analyse te geven hihi, en ik denk dat veel mensen Nadine wat ongeintresseerd vinden, dat vond ik eerst ook wel een beetje maar ik denk ook dat dit komt omdat het nog wel onwennig is zo ineens met twee onbekende meiden en op de video! En ze vond het vast en zeker leuk want anders schreef ze zich niet in :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 13:03:

zeker! het is gewoon ongemakkelijk als je dit niet gewend bent, maar ik vond dat ze het heel goed deed!

[Beantwoorden]


Door Tessel op 27 februari 2012 12:30

Waarom maar eens in de twee weken? :@

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 12:48:

vind je het zo leuk?:D

[Beantwoorden]

Merle antwoordt op 27 februari 2012 om 22:20:

We want more! :D

[Beantwoorden]


Door Iris op 27 februari 2012 12:32

Kun je die kleurenanalyse ook zelf doen op een manier? Zonder de doeken? Ben namelijk ook wel erg benieuwd of ik koud of warm moet hebben!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 12:48:

zie de reactie die ik hierboven achterliet. succes ;)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 27 februari 2012 om 14:19:

Ik zag het! Bedankt, ik ga het zeker doen!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 februari 2012 12:34

Ik heb echt wel genoten van het filmpje, zo leuk om te zien!
Ik vind de laatste outfit het leukst.
De setting vind ik ook heel leuk. Geeft echt een thuis gevoel.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:48:

ja, vera heeft ook een klein huisje als kamer haha!

[Beantwoorden]


Door Demi op 27 februari 2012 12:37

Super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 27 februari 2012 12:38

Wat een leuk filmpje! Ik vind het jurkje in de tweede set echt super leuk!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Yara op 27 februari 2012 12:41

Wat gaaf zeg!!! :)

[Beantwoorden]


Door Madeli op 27 februari 2012 12:44

Vond het echt een moeilijk filmpje om uit te kijken, ook al vind ik het idee echt wel goed en voor herhaling vatbaar. Het meisje zelf was heel vlak, misschien wat verlegen, en ik had ook echt het idee dat de tips van Suzanne echt niet goed bij haar pasten. Maar ik bedoel het niet verkeerd hoor, zou het concept herhalen maar dan moet het gewoon wat vlotter!

[Beantwoorden]

DI antwoordt op 27 februari 2012 om 12:50:

Ja ik denk dat het ook moeilijk is als je zelf niet vaak voor de camera staat

[Beantwoorden]

Jen antwoordt op 27 februari 2012 om 14:48:

Ik sluit me bij Madeli aan.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:24:

jammer dat het jullie aandacht niet tot het einde trok. voor nadine is het natuurlijk iets nieuws en onwennig. ze kent ons en de omgeving niet, maar stelde zich heel open op en was naar mijn idee zeker wel blij met de adviezen. de één is wat extroverter dan de ander :).

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:24:

Absoluut! Nadine kwam ook nog eens verweg, helemaal uit Limburg en Suzanne en mij kende ze natuurlijk ook nog niet dus dat is ook hartstikke spannend. Ik vond dat Nadine het hartstikke goed deed en ik was blij haar als kandidaat te hebben!

Jen antwoordt op 27 februari 2012 om 16:10:

Ik heb het filmpje wel degelijk afgekeken, maar bedoelde meer dat ik af en toe ook het gevoel had dat Suzanne’s tips niet altijd bij Nadine pasten.

Bij 10:50 en 11:20 geeft ze bijvoorbeeld duidelijk aan wat zij anders zou doen, waarop Suzanne in het laatste geval reageert met ‘Ja, ja.. het kan.. maar van mij hoeft het niet etc.’. Op mij komt dat afkeurend over, omdat Nadine aangeeft dat zij het wel zo zou willen doen. Begrijpen jullie wat ik bedoel?

Dit is niet negatief bedoelt en het concept is verder leuk hoor ^^)


Door DI op 27 februari 2012 12:48

Heel erg leuk om te zien.. vond het roze jurkje idd juist helemaal niet dik maken!

Mis leuk om in de toekomst een deel II te maken met iemand anders…of samen te gaan shoppen met iemand?

x

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:49:

wie weet!

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 27 februari 2012 12:50

Leuk idee een blogpost met advies heb het filmpje met volle aandacht bekeken.

[Beantwoorden]


Door Anne op 27 februari 2012 12:53

Superleuk! Je bent er echt goed in!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 13:05:

dankje!

[Beantwoorden]


Door anne op 27 februari 2012 13:08

ik heb hier niet echt iets mee, maar wel leuk dat je iets afwisseling hebt op je blog vera!

[Beantwoorden]


Door Linda op 27 februari 2012 13:13

Leeuk gedaan ;D

[Beantwoorden]


Door Minke op 27 februari 2012 13:15

Ik vond het een heel leuk filmpje om te zien! Ook heel leerzaam voor mezelf, want ik ben een echte ramp wat fashion betreft!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:25:

goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 februari 2012 13:19

Leuk filmpje. Je kunt aan Suzanne merken dat ze weet waar het over heeft, maar ik ben het wel met mensen eens dat het wel wat sprankelender mag. Het was nu allemaal vrij vlak. En ipv te zeggen waarom je iets bij elkaar zoekt zou je ook eerst naar de mening van de persoon kunnen vragen. Dat komt wat spontaner over. Het idee is leuk (en zeker voor herhaling vatbaar) maar de uitvoering mag wat strakker, enthousiaster en spontaner.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 13:27:

Dank voor je reactie! Ik wil alleen wel even zeggen dat Suzanne juist heel lang en veel met Nadine heeft gepraat, juist ook om haar mening heeft gevraagd etc. dat zit alleen niet in dit filmpje.

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 27 februari 2012 om 15:08:

Ik vind juist hoe suzanne praat en doet hartstikke fijn, ze is heel duidelijk en je ziet dat ze er verstand van heeft ! toppie

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:26:

dankjewel! maar inderdaad: wat vera zegt klopt. we zijn veel uitgebreider op alles ingegaan (we zijn niet voor niets bijna een dag bezig geweest), maar dat is veel te veel om allemaal te laten zien. jammer dat het vlak overkomt. zo was de sfeer zeker niet. misschien dat het blooperfilmpje dat nog zal laten zien ;).

Maaike antwoordt op 27 februari 2012 om 17:52:

Oh ik bedoelde ook niet dat Suzanne niet lang genoeg met Nadine gepraat had. Dat kan ik idd niet opmaken uit het filmpje dus daar doelde ik ook net op. Ik vond het filmpje wat te gescript overkomen. Het zou op camera spontaner overkomen als Nadine eerst zegt wat ze vindt en dan de uitleg waarom het zo gedaan is. Zoals ik al zei: goed idee alleen de vorm zou nog wat getweakt kunnen worden. Is bedoeld als opbouwense kritiek! Ik vind dat je namelijk duidelijk merkt dat Suzanne weet wat ze doet en ik vind ook niet dat ze haar stijl probeert door te drukken. Je kunt ook oprecht merken dat Nadine de laatste outfit leuk vindt en echt wel tips heeft gekregen waar zij en ook wij als lezers wat aan hebben. Dus nogmaals: het klopt allemaal maar nu nog de kers op de.taart erbij om het plaatje compleet te maken. That’s all. ;-)

Ella antwoordt op 27 februari 2012 om 22:05:

Ik kan niet reageren op het laatste bericht van Maaike maar ik ben het er wel mee eens, het komt een beetje vlak over, loopt allemaal niet zo vlak. Maar ja, het is maar de eerste keer dat jullie zoiets doen, we kunnen moeilijk verwachten dat het zo vlot loopt als in een tv-show ^^ Het was voor iedereen nog wat onwennig wss.
De tip van Maaike om eerst Nadine te laten zeggen wat ze ervan vindt en dan pas Suzanne laten uitleggen wat ze gedaan heeft, vind ik ook wel heel goed! Dat zou vlotter overkomen. En misschien zou het ook interactiever overkomen als Suzanne het echt aan Nadine zou vertellen en dus met “jij” ipv “zij” zou praten :)

Ella antwoordt op 27 februari 2012 om 22:05:

*loopt allemaal niet zo VLOT bedoelde ik dus :lol:


Door Deborah op 27 februari 2012 13:23

Leuk filmpje! Ik vind dat je ook gewoon leert om te kijken hoe iemand anders zich kleed en wat voor ideeen iemand heeft over kleding!

Nu begint het bij mij weer te kriebelen om mijn miskoop te gaan combineren (een helderblauwe top die wijd boven is met een watervalhals en dan straker naar beneden loopt..) een spijkerbroek of een zwart rokje vind ik zo saai:p Vooral nu ik het filmpje heb gezien ben ik weer gemotiveerd om wat anders te proberen! dus als iemand nog ideeen heeft? :P haha

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:26:

goed om te horen dat het filmpje je heeft gemotiveerd! zeker: door te kijken bij anderen leer je ook al een hele hoop. succes!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 februari 2012 13:25

Jullie zouden zo op TV kunnen met z’n tweeën, wat een cool presentiekoppel zou dat zijn!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:26:

ik houd me vast aanbevolen, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:28:

Haha, +1!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 27 februari 2012 om 17:40:

Inderdaad!!


Door Fayzz op 27 februari 2012 13:28

Ik vond het een erg leuk en duidelijk filmpje. Thanks voor de tips!

[Beantwoorden]


Door beauties op 27 februari 2012 13:31

grappig filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 27 februari 2012 13:34

Superleuk, en handig! Ik vond het 3de setje het leukst (: Ik ga het zo meteen proberen met die warme en koude tinten, en Vera, wat ben je lekker spontaan! (A)

[Beantwoorden]


Door lisanne op 27 februari 2012 13:37

ik vond het eerste en het 3e zetje het leukst
de 2e vond ik echt niks…
maar ik vind dat suzanne er soms best raar uitziet, nu ook heeft ze grijs en bruin…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 14:10:

Nou, wat is daar raar aan dan? :P het is misschien niet jouw smaak, dat kan natuurlijk.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:27:

misschien soms wat anders dan anders, maar raar lijkt me niet echt het goede woord.

[Beantwoorden]

Janneke antwoordt op 27 februari 2012 om 23:01:

Raar is zeker niet het goede woord. Ik vind het juist heel inspirerend. Ik denk dat er zoveel meiden zijn die zich kleden naar ‘hoe de rest van dit land zich kleedt’. Ik vind dat je er keer op keer top uitziet! Dragen wat je zelf mooi vindt en niet dragen wat je denkt dat ieder ander mooi vindt omdat ze in hetzelfde lopen. Kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen.

Lotte antwoordt op 28 februari 2012 om 11:08:

Haha ik vind je je juist heel leuk kleden! Anders dan de meesten ja, maar dat inspireert mij juist om zelf ook meer out of the box te denken en wat meer kleur te kopen :) En als je dit een ‘rare’ outfit vindt met grijs en bruin, dit vond ik nog een hele ‘normale’ (ook al is dit niet het goede woord) outfit van je Suzanne! Normaal zie je er kleurrijker uit haha, maar dan had Lisanne je vast helemaal raar gevonden hihi. Als je maar weet dat je een inspiratie bent voor velen (zie ook reactie van Janneke) en dat het jouw schuld is dat in mijn kast nu roze en blauwe en groene kledingstukken te vinden zijn.


Door martina op 27 februari 2012 13:39

hahahaha je ziet haar denken; whuuuuuuut ?!?!?! toen ze die rok omhoog deed om de tuniek te laten zien haha

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 februari 2012 13:54

Leuk filmpje, moet zeggen dat ik er ook moeite mee heb vooral heeft er mss wel mee te maken omdat ik rolstoel gebonden ben en dus alleen maar zit. Groetjes

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:28:

moeite met het kijken, of moeite met je kleden?

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 27 februari 2012 14:01

Super handige tips. Ik heb hier veel aan en ik ben denk ik niet de enige, hihi!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 27 februari 2012 14:13

Oh dat koel/warm vond ik heel interessant! Jammer dat we maar 3 looks zagen eigenlijk, ik vond het wel leuk om te zien. Ik heb ook zo’n jurkje als in look 2, met een open stukje en een strik aan de achterkant maar ik denk dat ik hem toch maar gewoon draag haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:25:

We wilden er nog een doen maar we hadden helaas geen tijd! (A)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:52:

nee dat klopt ja! het filmen kostte toch allemaal meer tijd dan we verwacht hadden.

[Beantwoorden]


Door aniek op 27 februari 2012 14:21

leuk filmpje, en interessante informatie :)

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 27 februari 2012 14:24

Wat een leuk filmpje!!

[Beantwoorden]


Door Zahra op 27 februari 2012 14:28

Leuk filmpje!
ik heb er wat aan gehad :)

[Beantwoorden]


Door isabelle op 27 februari 2012 14:31

beetje een vaag meisje maar verder super leuk filmpje! heb er zelf ook enorm veel van geleerd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:25:

Helemaal geen vaag meisje, Nadine is een harstikke leuke en knappe meid!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:28:

inderdaad!

[Beantwoorden]

xxxisaaaa antwoordt op 27 februari 2012 om 15:53:

ik bedoelde dat niet zo negatief hoor hihi


Door Jessica op 27 februari 2012 14:37

Leuk filmpje! Al ben ik het toch eens met Suzanne op bepaalde vlakken en is het jammer dat ze niet echt ´out of the box´ durfde te gaan.

En zó origineel om het jurkje omgekeerd te doen! :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:29:

de tweede zin snap ik niet helemaal, maar leuk dat het filmpje in de smaak viel.

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 27 februari 2012 om 19:30:

Welke zin precies ? ;p Ik bedoelde je suggesties, om geen riem te doen etc

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:53:

aha oké. ik bedoelde: ‘al ben ik het toch eens…’. ik wist niet goed waar je het nou precies mee eens was.


Door Mell op 27 februari 2012 14:42

Ik wil ook zo een gouden en zilveren doek! Ik geraak er maar niet uit of ik nu het best sta met koele of warme tonen! Maar ik sta wel goed met blauw en zwart, dus ik vermoed koel.

Ik heb nog een vraagje, het ligt niet helemaal in de lijn van fashion, maar misschien weet Vera dit.. Stel dat je een koele toon in je gezicht hebt (dus roder), is het dan het best om ook een rodere foundation te kiezen (zoals MAC NW) of moet je dit dan juist compenseren/uitbalanceren met een geligere/warme toon in je foundation (MAC NC)?

Mooi meisje trouwens, Nadine! En Suzanne en Vera ook, jullie zijn echt leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:27:

Dit is dus een beetje raar/lastig, want ik ben roder in mijn gezicht en heb een warme toon en ben NW bij MAC. Ik denk dus dat jij dan NC zou moeten aangezien jij koel bent, maar vraag het anders zelf even bij MAC!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:30:

dankjewel! probeer eens een koele top en een warme top aan te trekken en vervolgens te kijken wat dat in je gezicht doet. succes!

[Beantwoorden]

Mell antwoordt op 28 februari 2012 om 11:19:

Dank je, Suzanne!

Mell antwoordt op 28 februari 2012 om 11:19:

Oké, dank je wel! Ik kan het best eens vragen bij MAC. Of een sample vragen van elk.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 27 februari 2012 14:43

wat leuk filmpje zeg!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 27 februari 2012 14:43

Ah echt superleuk dit, weer eens wat anders! :D Ik ga zelf ook eens kijken met die kleuranalyse, heb ik eigenlijk nooit zo naar gekeken al pak ik zelf altijd wel de warme tinten. Ik vind vooral de eerste set heel leuk met zo’n opvallende top en de blazer. Ik vind het juist vrij goed hoe Nadine het doet, met zo’n camera ineens voor je neus en 2 meiden die je niet ‘echt’ kent :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:28:

Jij bent volgens mij ook warm!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:31:

denk het ook. en fijn dat je even zegt dat je vindt dat Nadine het goed doet, want dat is zeer terecht!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 27 februari 2012 om 17:43:

Ik vind dat dat ze ook goed deed, leuk meisje en ik denk ook een heel leuk karakter! (A)


Door Linda op 27 februari 2012 15:04

Hey suzanne ik vind jou echt een super leuke meid om naar te kijken ! Lekker duidelijk en oprecht daar hou ik van en niet er omheen draaien ! Ik vind het altijd leuk als jouwn artikel weer online verschijnt hier op verecamilla !

Die tip met die doeken is GEWELDIG ik heb het al aan heel veel mensen verteld!

Ga zo door!

Liefs

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:31:

wat een lieve reactie! dankjewel linda, doet me goed :).

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 februari 2012 15:15

Zulke filmpjes vind ik echt leuk om te zien! ^^) Heb het zelfde prachtige accent, praat namelijk precies zo in het Nederlands haha. Alles komt altijd zooo Limburgs over in een filmpje, terwijl je dat zelf meestal niet zo ervaart. Heb ook altijd als ik me zelf terug hoor in een filmpje WHUT!? Praat ik zo Limburgs haha ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:30:

De helft van mijn familie komt uit Limburg! Ik ben het leuke accentje dus ook wel gewend ^^)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:32:

ja, ik hoor ook nooit van mezelf dat ik een brabants accent heb. pas als ik het dan terughoor, denk ik: huh, ben ik dat?

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 28 februari 2012 om 14:13:

haha ^^)


Door Germa op 27 februari 2012 15:17

Heel leuk filmpje dames! Ik kan zien dat er veel werk in zit. Zo’n kleuren analyse lijkt mij ook nog wel wat.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:32:

fijn dat je dat ziet, want ja… dat is zo ;).

[Beantwoorden]


Door Amanda op 27 februari 2012 15:22

Heel erg leuk filmpje, ook goed in elkaar gezet!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 27 februari 2012 om 15:32:

complimentjes voor vera!

[Beantwoorden]


Door kim op 27 februari 2012 15:24

Super leuk!!! Hier heb ik ook wat van geleerd, tof!!

xx

[Beantwoorden]


Door Wendy op 27 februari 2012 15:32

Ik vond het een heel erg leuk filmpje! Ik lees ook terug dat sommigen het een beetje te saai vonden, maar dat vond ik juist helemaal niet!!
Ik ben zelf niet zo heel goed met mode.
Suzanne vertelt hele zinvolle dingen (kleuren, lijnen, verhoudingen enz), die me echt kunnen helpen.
Ik hoop dat ze het heel snel nog een keertje doet! Juist met deze uitgebreide uitleg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 15:35:

Ik ben blij dat je dat vindt! Ik heb er ook niet veel verstand van en vond het zelf ook wel heel boeiend om te horen :ja:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:53:

fijn om te horen! *zelfvertrouwen boost*

[Beantwoorden]


Door Babkeee op 27 februari 2012 15:33

Wat leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 februari 2012 15:33

Superleuk filmpje! heb er zelf helaas nog niet heel veel van geleerd, maar heb nu echt weer superveel zin om eens goed mn kledingkastinhoud te gaan bekijken. Nadine is ook echt een mooi meisje! Kan niet wachten tot een volgend deel x

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 februari 2012 15:33

Hahaha, “je hoort het wel aan dat stomme accent”, dat vond ik echt zielig, hahaha.

Ik vind het grappig dat Suzanne alles zo theoretisch doet. Volgens mij is mode/kleren meer iets op gevoel, smaak & style en maar een klein stukje theorie…

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:55:

dat is het zeker! als er iemand niet theoretisch is, dan ben ik het wel. maar het is moeilijk om iemand ‘op gevoel’ te hebben. dat wil ik allemaal maar stimuleren, maar veel mensen hebben daar niet genoeg aan. zij hebben meer houvast nodig, en daar helpt het theoretische wat bij. dat heb ik puur gedaan voor de duidelijkheid.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 1 maart 2012 om 17:59:

Whoops, sorry ik had het een beetje raar uitgelegd!
Ik bedoelde dat als Nadine zei dat ze het niet leuk vond, Suzanne weer zei dat ze het wél leuk vond omdat *theorie theorie*, maar daar heeft Nadine niet zo veel aan denk ik, omdat het meer een gevoel is, haha. Snap je hoe ik het bedoel?
Dat met die koele & warme kleuren vond ik wel weer heel handig!

Liefs!

[Beantwoorden]

Annelien antwoordt op 29 februari 2012 om 14:39:

Eerlijk gezegd denk ik dat als je een stuk theorie mist (over stoffenkennis, kleurenleer etc) je sowieso geen goede video kan maken over hoe iemand anders zich extra leuk kan kleden. Zonder die info kun je nu eenmaal niet op iemand anders over brengen WAAROM iets wel of niet werkt :) Dus ik vind het juist goed dat Suzanne dat zo heeft aangepakt. Daarmee kan ze veel meer mensen helpen.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:10:

fijn dat je het waardeert! de combinatie van er gevoel voor hebben én over de juiste kennis beschikken is denk ik het beste.

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 februari 2012 15:36

(Sorry voor de dubbele reactie)

Vera ik vind je haar zo echt heel mooi!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:55:

me too!

[Beantwoorden]


Door sanne op 27 februari 2012 15:58

Wat onwijs stoer van Nadine dat ze zichzelf hiervoor op heeft durven geven! Ik ben een ramp voor de camera en zou denk ik niet zo snel advies van iemand anders aannemen (ben vrij eigenwijs :) ) maar zij doet dat wel en dat vind ik onwijs lief! Verder vind ik het zeker een origineel idee om te gaan doen, ga zo door!

[Beantwoorden]

Nadine antwoordt op 27 februari 2012 om 16:06:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 februari 2012 16:04

Leuk en leerzaam filmpje! ;-)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 27 februari 2012 16:12

wat een leuke en vooral leerzame video. Ook met de kleurenanalyse echt leuk;D Ik vind de laatste outfit het leukst:D

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 februari 2012 16:18

Wat een leuk filmpje! Ik vind Nadine trouwens een leuke meid, beter dan zo’n overdreven hysterisch meisje, haha.
Goede adviezen zijn er gegeven, vooral dat kleuradvies, daar heb ik ook zeker wat van geleerd! :ja:

[Beantwoorden]


Door Soesa op 27 februari 2012 16:21

Hey Suzanne ik vond het filmpje leuk om te zien vooral wat kleur kan doen met mensen! Maar heb jij ook gewerkt met herfst,winter,lente,zomer kleuren? Ik Nadine echt een winter type ik ben zelf een herfst type haha leuk om te zien heb je mischien een tip voor een type blazer want ik zelf erg brede schouders zandloper ben ik maar als ik colbertje aan trek lijk ik net een outsmijter heel erg breed boven hoe kan ik dit veranderen? Of afleiden (A)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:57:

als je brede schouders hebt is een blazer niet ideaal, want die zal dat benadrukken, doordat het toch een vrij ‘massief’ kledingstuk is. beter kun je gaan voor een vestje dat mooi langs je lijf loopt en het zandloperfiguur benadrukken door het accent te leggen op je taille i.p.v. aan de bovenkant, bij je schouders.

dankjewel! ja, ik heb ook gewerkt met seizoenen, maar ik vind koud/warm eigenlijk genoeg om iemand mee op weg te helpen.

succes!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 februari 2012 16:32

Dit vind ik nou echt leuk om naar te kijken! Heel veel meiden zouden hierdoor geholpen kunnen worden denk ik ^^) Ik hoop dat er snel een deel 2 komt, hihi.

[Beantwoorden]


Door kaylee op 27 februari 2012 16:36

heerlen woehoe ^^!

Superleuk, maar vooral handig filmpje!
Ik wilde meteen naar mijn eigen kledingkast rennen om nieuwe setjes te verzinnen. Harstikke leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 27 februari 2012 16:38

Erg leuk dat jullie dat doen! Suzanne verteld echt zóveel dingen die ik nog niet wist! En ik vind dat Nadien het ook goed deed, ze zegt gewoon eerlijk of ze een outfit leuk vind of niet. Ik heb wel wat aan dit filmpje, ik ben echt niet goed met kleding. Make-up vind ik helemaal geweldig, maar kleding is minder mijn ding. Ik ga die tip met een koele en een warme top eens proberen! Ik heb namelijk geen idee of warm of koel goed staat mij bij. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 16:53:

Dat had ik ook, heb zoveel geleerd van de opnames! Jullie hebben nog niet eens alles gezien. Heel leerzaam :ja:

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 27 februari 2012 16:41

Wauw, vijftien minuten en ik had niet eens door dat ik al zo lang aan ’t kijken was. Wat vind ik dit een leuk filmpje! Ik vind Suzanne hier zo professioneel overkomen! Is ontzettend leuk om naar te kijken.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:11:

dankje alexandra!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 27 februari 2012 16:50

Ik heb het filmpje vannacht gekeken (couldn’t sleep), en ik heb er echt van genoten! Superleuk om te zien hoe Suzanne praat over wat ze heeft geleerd en hoe ze dit toe kan passen op anderen. Erg leuk! Zoiets zouden jullie (of in ieder geval Suzanne) vaker moeten doen, joh :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:58:

wat lief, dankjewel! heb je daarna geen nachtmerries gekregen? ;)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 27 februari 2012 17:18

Haha wat een grappig accent, ik vond dat accent van suz al grappig maar dit haha. Ik vind het heel leuk dat jullie dit doen, en ook leuk om te zien. Goede tips ook, heb er zelf ook wat aan.
Wel fijn dat vera en suz van praten houden, anders was het een stil filmpje geworden.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 februari 2012 17:19

Misschien moest Nadine misschien een beetje wennen aan de eerste twee outfits, maar ik vind wel dat ze haar heel flatterend stonden. Ik vind het echt knap van Suzanne dat ze dit kan :)
Trouwens Vera, jij had ook super leuke kleren aan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 17:39:

Dankjewel Marjolein!

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 februari 2012 17:21

Hihi, leuk zo’n Nederlandse variatie op Plain Jane O:) Suzanne komt echt heel professioneel over…respect! <3

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:59:

dankje! maar plain jane? nooit van gehoord!

[Beantwoorden]

Annelien antwoordt op 29 februari 2012 om 14:41:

Plain Jane is een programma van MTV waarin een wat verlegen meisje met een niet erg uitgesproken stijl geholpen wordt om meer ‘pit’ te krijgen.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:11:

aha, klinkt leuk!


Door stephanie M op 27 februari 2012 17:22

Je verbaast je altijd weer hoe lekker suptiel sommigen vertellen wat ze van iemand vinden..

Ik vind het harstikke stoer dat Nadine dit doet, je wordt toch gefilmd en je weet dat een hoop andere meiden dit filmpje zullen zien!!

Én dat ze een beetje onwennig overkomt zou ik ook hebben, vreemde plek, onbekende mensen( wel van internet maar niet persoonlijk natuurlijk ;P).

Ik vind het in ieder geval een heel leuk filmpje!:)
xx

[Beantwoorden]

Lonneke antwoordt op 27 februari 2012 om 19:56:

Helemaal mee eens!!!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:59:

ook mee eens!

[Beantwoorden]


Door Franka op 27 februari 2012 17:26

Leuk filmpje, mijn complimenten! Is het niets voor jou, Vera, om een make-up variant te doen? Dus een lezeres make-up advies te geven ipv kleding advies?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 17:39:

Hmm, ik weet niet of ik dat echt goed kan bij anderen. Maar het is wel een leuk idee!

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 27 februari 2012 om 22:12:

Ja, leuk!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 09:59:

inderdaad. waarom zijn wij daar niet opgekomen veer?

Lotte antwoordt op 28 februari 2012 om 11:15:

Oh en dan een combo! Dus dat je verlept aankomt laat maar zeggen en dan met een compleet nieuw inzicht in je kledingkast + vers makeupje stralend weer weggaat.. dat lijkt me wel wat haha. En misschien combineren met een shopdag door de stad om gelijk bakken geld uit te geven aan alle nieuwe kleding/make-up. Dit kost natuurlijk wel enorm veel tijd, de keerzijde.. maar ik hou me aanbevolen! ^^)


Door Marge op 27 februari 2012 17:55

Onwijs leuk! Echt goed dat je een uitgesproken mening hebt en dat je ook echt zegt van ‘Nee, dat moet je gewoon echt niet doen die riem daar in de taille want je legt al de nadruk op je taille met deze jurk’, dat maakt je geloofwaardig. Wanneer je zou meepraten van ‘o ok toch die riem daar ja naja je kan het doen maar goed niet zo handig toch..’ ;)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 27 februari 2012 18:29

Leuk filmpje meiden :-)

[Beantwoorden]


Door Linsey op 27 februari 2012 18:32

wat een leuk filmpje! heb er echt wat aan gehad, vooral dat van die warme en koude kleuren. Heb eigenlijk nooit zo gekeken, ik koos gewoon een kleur ^^) al valt het me wel op dat ik veel warme kleuren heb, maar ook een heleboel koude kleuren. Is wit trouwens een warme of koele kleur? hihi.

Verder vond ik dat jullie het alle 3 heel leuk deden, en jullie kwamen heel spontaan over (dat zijn jullie ook vast ;-) ), heel leuk!
Kijk nu al uit naar de volgende keer!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:00:

echt wit is koel, maar gebroken wit/room wit is weer warm. dankjewel voor je complimenten!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 februari 2012 18:40

Ik vond het een heel erg leuk en leerzaam filmpje. Ik vind dat Nadine het heel erg knap doet voor de eerste keer. Ik zou mij ook erg ongemakkelijk voelen zo met twee onbekende meiden en ook nog eens voor de camera. Je bent een mooie meid Nadine!

Suzanne ik heb heel erg veel aan je tips gehad. Ik had nog nooit van de kleurlijnen gehoord en ik zal er eens wat meer opletten. Ik verheug mij nu al op het weekend om eens even lekker in mijn kledingkast te duiken met deze goede tips. Ik vond je erg professioneel overkomen Suzanne. Je ziet duidelijk dat je er erg veel verstand van heb.

Leuk meiden, zeker voor herhaling vatbaar.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:12:

thanks kelly!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 februari 2012 18:47

Suzanne waar heb jij je sjaal vandaan? Echt heel leuk!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:01:

dankje! h&m :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 februari 2012 19:12

Heeeeeeeeeeerlijk, iemand die eens lekker met de zachte ‘g’ praat, haha!(ben zelf ook een limburger! :))
En idd heel knap van Nadine.. Jij en Suzanne zijn het denk ik inmiddels wel gewend om commentaar/kritiek te krijgen maar zij natuurlijk niet! Dus props voor Nadine dat ze dit aandurfde zo voor de camera!

Leuk filmpje (love)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:01:

fijn dat je dit benoemt, want inderdaad: daar is wel wat moed voor nodig en daar verdient ze alleen maar complimenten voor!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 27 februari 2012 19:26

Wat leeuk!

[Beantwoorden]


Door Annabelle op 27 februari 2012 19:34

Wat een leuk en leerzaam filmpje!
En wat is Nadine een leuk meisje :)
Jullie doen het allemaal goed.
En Vera moest stiekem wel een beetje lachen toen ik wat gegiechel achter de camera hoorden hoor haha:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 21:57:

Haha klopt! :$

[Beantwoorden]


Door Mélissa op 27 februari 2012 19:35

Misschien een leuk ideetje om naar de “uitverkorene” toe te gaan? ^^) Dan is er meer kleding om uit te kiezen.
Dan zouden kledingstukken die anders thuis gelaten zouden worden ook gebruikt kunnen worden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 21:58:

Klopt, alleen is dat lastig met filmen, kan dan geen statief en belichting meenemen en dat is vrijwel noodzakelijk…

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:02:

nee, en bovendien: we waren er ook echt niet aan toe gekomen om meer kledingstukken te behandelen, dus ik vond het zo wel goed werken.

[Beantwoorden]


Door emily op 27 februari 2012 19:50

Haha leuk, moeten jullie vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 27 februari 2012 19:54

Wat een lieve, integere en mooie dame is Nadine en natuurlijk is het altijd fijn om een soortgelijk accent terug te horen op een van de grootste en meest bezochte beauty-sites van Nederland!

Ik vind de laatste outfit ook zelf het best bij Nadine passen, omdat het vrouwelijk, romantisch, maar toch subtiel is. Heel erg mooi, zou het zelf ook zo aantrekken. Het rokje vind ik sowieso érg leuk, dus Nadine, als het nog te koop is, laat me vooral even weten waar. ^^)
De eerste outfit vind ik haar zelf trouwens ook érg goed staan en hey, ze hoeft helemaal niets te flatteren, want ze heeft een geweldig figuur!

Great job ladies!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 27 februari 2012 20:06

Echt leuk om te zien!
Ook omdat ik styliste in opleiding ben hihi (:
En ik denk dat het voor veel meiden sowieso heel erg leerzaam is!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:12:

leuk, succes met je opleiding!

[Beantwoorden]


Door Flore op 27 februari 2012 20:07

leuk filmpje ! Ze is wel een beetje verlegen en niet zo heel spraakzaam hihi

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 27 februari 2012 20:09

Wat een leuk filmpje! Dat zwarte kanten rokje is mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Shira op 27 februari 2012 20:14

Heey,
Super leuk filmpje !!
Echt leerzaam!!
Ik ben echt jaloers op jullie verstand van mode en make-up :p
Ik heb de zelf ook gekeken of ik cool of warm ben. Ik heb het gedaan met een geel en een blauw shirt. Ik denk dat ik cool ben het warme (dus het gele) shirt maakt mijn gezicht vlak.
Xxx

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:03:

goed dat je dat ziet!

[Beantwoorden]


Door Paola op 27 februari 2012 20:14

Echt super leuk! Kunnen jullie ook niet bij mij langskomen!?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 21:59:

Haha ^^) Misschien wel!

[Beantwoorden]


Door Stylingguide op 27 februari 2012 20:20

Goed gedaan Suzanne.. <3 GeraldineCaraballo Stylingguide

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 27 februari 2012 20:30

Het idee is leuk voor dit soort filmpjes. Alleen het filmpje zelf was toch niet zo leuk het voelde allemaal wat ongemakkelijk. Maar ik hoop dat t volgende filmpje wat makkelijker gaat. En ik zou het ook leuk vinden om Vera wat meer in het filmpje te zien.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:04:

jammer dat je dat beeld erbij had. natuurlijk is vera heel leuk op camera, maar ‘a touch of fashion’ is eigenlijk wel mijn rubriek, dus ik denk dat het ook wel logisch is dat de nadruk dan op mij ligt? vera maakt weer heel veel leuke beautyfilmpjes voor jullie <3.

[Beantwoorden]


Door Irene op 27 februari 2012 20:54

Echt leuk bedacht !
Trouwens Vera, je hebt echt hele leuke kleren aan (love) !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2012 om 21:59:

Dankjewel Irene!

[Beantwoorden]


Door Ester op 27 februari 2012 21:08

Heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Daantje op 27 februari 2012 21:32

Suzanne, wat is dat grappige vlechtsjaaltje wat je om hebt? (Of is het geen sjaal? ^^) )
Dat eerste setje stond haar hartstikke leuk!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:05:

ja een sjaal inderdaad ;)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 27 februari 2012 21:51

Vannacht stond het filmpje al op youtube, en toen ik rond een uur of 3 wakker werd van mijn kiespijn als gevolg van een wortelkanaalbehandeling, heb ik het filmpje al gekeken. Het was niet saai genoeg om bij in slaap te vallen, in tegendeel .. ik bleef gefascineerd kijken, wat een goede tips geef je Suzanne! Ik vind het nu best wel jammer dat ik niet uitgekozen ben, terwijl ik het eigenlijk allang vergeten was dat het de 17e zou zijn geweest. Maar nevermind, ik vind dat je haar goede adviezen hebt gegeven en mooie outfitjes hebt aangemeten. Ik vind het heel goed van je dat je vanuit je kennis haar advies geeft om geen riempje erbij te dragen, maar ik vind het af en toe een beetje opdringerig overkomen, dat ze dat riempje absoluut niet moet dragen. Dat kan natuurlijk ook komen doordat Nadine zich misschien niet helemaal 100% thuis voelt voor de camera.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:05:

ik heb zeker niets opdringerig bedoeld, maar fijn (of niet fijn? ;)) dat het niet slaapverwekkend was!

[Beantwoorden]


Door ann op 27 februari 2012 21:53

Heel erg leuk om te zien ik ga het ook even testen!
Ik vond dat Nadine het wel goed doet voor de eerste keer voor de camera! Wat wel opviel is dat ze wat onzeker of haar figuur was. De combinatie van onzekerheid/verlegen leek het voor sommige misschien dat ze niet enthousiast leek.
Ik vind filmpjes van jullie samen altijd leuk om te zien misschien wat vaker?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 februari 2012 22:29

Het viel me op dat Nadine aan het begin van het filmpje al een heel mooi vest in ‘koele kleuren’ droeg met een mooie riem die haar slanke middel accentueerd en een schattig bloemetjesshirtje dat het extra vrouwelijk maakt. Supermooi hoor!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 27 februari 2012 22:31

Ohja, het lijkt me heel leuk om hier een maandelijks (of wat jullie het beste past qua tijd) item van te maken. Nemen jullie de volgende keer een voller model? Dat zou ik door mijn eigen volle figuur best intressant vinden.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:06:

wie weet! maandelijks zal niet lukken, want dit organiseren kost erg veel tijd, maar misschien maken we nog eens een tweede deel :).

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 27 februari 2012 22:31

Wat leuk om te zien! Haha, echt gaaf om Suzanne “in actie” te zien, hoe ze advies geeft aan Nadine. :) Goede tips, waar ook wij wat aan hebben. Ze combineert de outfits ook leuk!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:13:

dankjewel voor je complimenten!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 27 februari 2012 22:39

woow dit moet zeker vakr komen, GEWELDIG!

[Beantwoorden]


Door Vera op 27 februari 2012 23:10

Wat tof zeg! Echt super leuk om te kijken. Vaker doen! (A)

[Beantwoorden]


Door Elly op 27 februari 2012 23:45

Ik vind dit dus echt hartstikke leuk, nu een plussize dame! (nee, niet ik :p). Nadine lijkt me een schatje!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 28 februari 2012 om 10:07:

en de uitverkorene voor de plussize versie is geworden… elly! gefeliciteerd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 februari 2012 om 11:09:

Hhaha ^^)

[Beantwoorden]


Door Julia... op 27 februari 2012 23:47

leuk!!! Vooral outfit 1 vind ik heel leuk!!

[Beantwoorden]


Door Katja op 28 februari 2012 08:17

Leuk zoiets! Het geeft een leuke variatie aan je andere filmpjes. Me likes! ^^)

[Beantwoorden]


Door NekoMara op 28 februari 2012 11:13

Ik vind Suzanne echt een heeeeeeeeeel erg leuke meid! ^-^

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:13:

nou dankje :$

[Beantwoorden]


Door Lianneke op 28 februari 2012 13:17

Leuk filmpje hebben jullie 3 gemaakt. Ik zelf hou heel erg van mode maar als ik ga winkelen dan kan ik nooit iets leuks vinden. Ik koop dan ook bijna nooit kleren, omdat ik gewoon niet weet wat me staat. Knap dat Nadine voor de camera durft te verschijnen. Ik zou het nooit durven! Jammer dat er zoveel meiden negatief op reageren op Nadine. Weten jullie wel hoe spannend het is om voor het eerst via een filmpje op zo’n grote en bekeken site te staan!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:15:

lief dat je het opneemt voor nadine en ik hoop dat je langzaam aan wat meer moed zult verzamelen en wat onzekerheid achter je laat, en op die manier plezier krijgt in het aankleden. misschien eens winkelen met iemand uit je omgeving waarvan je vindt dat ze er kijk op heeft? om je onzekerheid wat weg te nemen, en te zien dat jij er ook geweldig uit kunt zien :).

[Beantwoorden]


Door lise op 28 februari 2012 13:38

Als ik eerlijk ben had ik er wel meer van verwacht. Leuk filmpje, niets op aan te merken maar er had denk ik wel wat spannender gecombineerd kunnen worden. Misschien is het leuk als je zelf haar kleding kast bekritiseerd en dan daar voorbeelden mee meeneemt zoals accessoires. Vond het namelijk niet heel vernieuwend gecombineerd. Kreeg het gevoel dat er erg op safe werd gespeeld terwijl nadine een mooie meid is!

[Beantwoorden]

Nikki antwoordt op 28 februari 2012 om 14:13:

Ik denk eh.. maar dat is een gok.. Dat Suzanne ook héél erg gekeken heeft naar de stijl van Nadine en de looks daarop heeft aangepast.
Ik bedoel.. niet iedereen is weggelegd voor ‘extremere’ looks. Suzanne kan daar goed mee weg! Maar Nadine hoeft daar het type niet voor te zijn.

Ik ben het wel met je eens dat het leuk was geweest als ze haar kledingkast had bekritiseerd haha ;p. Dat zou wel leuk zijn ^^.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:17:

hé dames! een kledingkast bekritiseren zal ik niet doen, want ik wil niet zeggen: dit is goed, dit is fout. met elk kledingstuk kun je iets, de kunst is alleen: hoe en wat? ik zou hooguit zeggen: ‘ik zou kijken of je je kast aan kunt vullen met dit of dat’, of: ‘ik zou geen blazers meer kopen, want daar heb je er nu genoeg van’, bijvoorbeeld. en inderdaad: ik heb gekeken naar de stijl van nadine en me daaraan aangepast, maar alsnog geprobeerd haar nieuwe inzichten te geven en uit haar ‘comfort zone’ te trekken. die balans is lastig, maar ik dacht zelf dat het me wel aardig gelukt was. het is in ieder geval niet mijn bedoeling om nadine er súper mooi uit te laten zien, terwijl het helemaal niet ‘nadine’ is. dat tweede vind ik belangrijker.

[Beantwoorden]


Door Pleun op 28 februari 2012 14:04

Ik vond het een heel leuk filmpje. Ik ben het wel eens met dat Nadine een beetje vlak overkomt, natuurlijk snap ik dat het haar eerste keer is. Ik denk dat Nadine iets meer ‘normaal’ gewend is, terwijl susanne al heel veel durft (bijvoorbeeld met jurkje omdraaien). Ik vond het wel een heel leuk filmpje! De eerste outfit heeft mij heel erg geholpen, ik heb ook een blazertje en deed er altijd maar een zwart hempje onder. Toen ik die bloemetjes eronder zag vond ik het heel leuk staan, en ik bedacht dat ik ook nog een bloemetjestopje had. Raad is wat ik vandaag naar school aan had? haha bedankt voor de tips! Susanne is ook echt een hele leuke spontane meid!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:17:

toppie pleun! ik weet nu al dat die bloemetjes véél vrolijker stonden ;).

[Beantwoorden]


Door Ann. op 28 februari 2012 14:04

Leuk filmpje! Vond de outfits leuk bij Nadine staan!
Ik zeg tweede deel! ^^)
Ben ik de enige die dacht dat Nadine een warm type was? :$

[Beantwoorden]


Door Nikki op 28 februari 2012 14:09

Misschien een rare vraag.. maar werkt dat koel/warm ook bij haarkleur?

Ik word namelijk heel vaak scheef aangekeken als ik zeg dat ik van mezelf blond ben. Men gelooft dat niet zo 1, 2, 3 omdat ik hartstikke zwart haar heb.
En men is van mening dat zwart mij beter staat als blond (niet iedereen maar de meeste uit mijn omgeving wel).

Ik heb wel echt een gevoelige huid en heb bijna altijd een rood gezichtje..

Ik vroeg me dat eens af ^^.

Ps.
Ik vind dit trouwens héél erg leerzaam. En in eerste instantie dacht ik ook; Nadine is wel erg vlakjes.. maar toen bedacht ik me: ik zou ook niet weten wat ik moest met twee vreemde mensen en tegen een camera praten, haha ;p.
Ik vind echt dat Nadine (maar jullie ook Suzanne en Vera!) het supergoed gedaan heeft(/hebben) en heb er respect voor dat jullie de tijd nemen om zoiets voor jullie lezeressen te doen!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:19:

dankjewel nikki, goed dat je kritisch over je eigen gedachten hebt nagedacht. met haarkleur werkt koel/warm niet niet op die manier, maar het is zeker zo dat de ene haarkleur je veel beter staat dan de andere natuurlijk. ik zou je daarvoor een keer goed laten adviseren door iemand die daar echt verstand van heeft (een goede kapper bijvoorbeeld).

[Beantwoorden]


Door Sabriena op 28 februari 2012 15:19

Vond de outfit die Nadine zelf aanhad, eigenlijk het leukste.
En even iets anders over mode: Draag gewoon lekker wat je prettig vind om te dragen.
Mode vind ik persoonlijk juist echt mode als iemand zijn eigen style heeft en vooral Lef om iets te dragen vind ik juist Fashion.
De warme en koude kleuren daar geloof ik zelf niet zo in, want Ik denk en weet eigenlijk zeker dat Nadine warme kleuren ook geweldig kan Rocken !!!
:D

[Beantwoorden]


Door Shanice op 28 februari 2012 18:40

ik vind de A Touch Of Fashion filmpjes echt leuk :ja: <3

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 februari 2012 21:05

HIhi, ik ken Nadine volgens mij ergens van, ze ziet er bekend uit…

[Beantwoorden]


Door Marlous op 28 februari 2012 21:28

Mijn complimenten, echt superleuk zo’n filmpje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 februari 2012 22:00

Niet echt een vrolijk meisje ofzo :O

[Beantwoorden]


Door romy op 29 februari 2012 14:04

SUUUS! Ik kan jou hulp ook wel gebruiken hahaha! Mijn kledingkast puilt uit, maar weet niks te combineren!
Je doet dit echt zo super leuk en professioneel echt heel leuk! ^^) Echt mijn complimenten! Mogen wel vaker zulke filmpjes komen, want zelf als kijkster had ik er ook super veel aan!
Wel jammer dat Nadine een beetje een verlegen, niet spontaan meisje was! :$

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:20:

deze tips helpen je wellicht al een eindje op weg? ;) dankjewel voor je complimenten!

[Beantwoorden]


Door Shannen op 29 februari 2012 15:14

Heeeeerlennnn (:
Geweldig filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Malou op 29 februari 2012 16:04

Hartstikke leuk dat jullie dit hebben gemaakt, wat een werk moet dat zijn geweest!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:21:

nou eerlijk gezegd… ja ;)! maar wel heel leuk werk!

[Beantwoorden]


Door Dona op 29 februari 2012 17:45

Als ik eerlijk moet zijn.. ik vond die setjes echt niet bij elkaar passen vooral dat jurkje… De tips waren wel handig.. En dit is geen haat comment maar gewoon mijn mening ;-)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 29 februari 2012 om 21:21:

natuurlijk mag je je eigen mening geven, dat zie ik niet meteen als een haat comment. zolang ik maar het gevoel heb dat je wel respect hebt voor wat ik doe :).

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 29 februari 2012 20:03

Sorry maar die looks, verschrikkelijk.. Je laat haar lijken op een oma.. Sorry mijn mening!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 1 maart 2012 11:00

[…] kon je al kijken naar A Touch Of Fashion: Stylingadvies voor een lezers, het filmpje waarin Suzanne bezoekster Nadine een kleine kledingkast make-over gaf. We hadden met […]


Door Katelijne op 1 maart 2012 12:39

Vet concept, inderdaad! Ik heb al van meerdere mensen hun mening over Nadine gelezen, en ik snap wel wat ze bedoelen, ook als is het natuurlijk lastig en wennen om opeens voor twee onbekenden te zitten. Al denk ik te zien dat het wel echt in haar karakter ligt, dat stille.
Mij spreekt Vera bijvoorbeeld véel meer aan, met een opgewekte, vrolijke toon en een lach op haar mond, dan Nadine.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 maart 2012 17:01

Ik draag mijn jurkjes ook zo vaak omgedraaid, gewoon omdat ik dan de achterkant mooier vind, leuk om te zien dat ik niet de enige ben! :) Leuk filmpje! xx

[Beantwoorden]


Door Desrée op 1 maart 2012 20:09

Woehoe leuk! Zeker herhalen dit, ik ga me aanmelden voor de volgende x of course ;-)

[Beantwoorden]


Door justme op 1 maart 2012 21:46

leuke kledingadviezen kun je geven, ik hou heel erg van dat aparte en gedurfde en het is jammer dat nadine daar niet zo van houdt.
ze komt niet zo spontaan over.
vera en suzanne zijn heel vrolijk en opgewekt en daardoor lijkt ze heel ongeïnteresseerd. maar ik denk zeker niet dat ze dat was.

[Beantwoorden]


Door Renske op 1 maart 2012 23:02

Ik vind het heel leuk dat jullie ieand op deze manier verder hebben kunnen helpen en ik denk ook dat Suzanne zeker goede tips heeft gegeven. Toch denk ik dat je wellicht ietsje meer aandacht zou kunnen hebben wanneer een “klant” van je aangeeft dat ze het zus of zo zou doen. Want wat dat eigenlijk aangeeft, is dat ze het fijn vindt dat jij haar helpt en dat zij daardoor geinspireerd is en iets ziet wat de outfit nog meer bij haar laat aansluiten. Plus met iemand die meedenkt kun je meer, dus ik zou dat juist stimuleren. Maar dat is een kleine tip voor een volgende keer. Verder deed je het heel goed.

[Beantwoorden]


Door emma op 2 maart 2012 09:07

Net eindelijk het filmpje kunnen kijken en echt heel erg leuk gedaan!! Die tip met die sjaals is echt handig, nu koop ik gewoon op gevoel kleding.. Ik ga mijn kledingkast binnenkort maar analyseren qua warme/koele tinten :ja:

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 2 maart 2012 15:32

Wat een leuk filmpje zeg! Ik vind het net zo’n modeprogramma voor op tv. :) En Suzanne ik vind je gevlochten sjaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 2 maart 2012 15:58

Misschien is het een idee om een artikel te maken voor als je een buikje hebt en hoe je dat kan camoufleren.

[Beantwoorden]


Door Marcia op 3 maart 2012 11:56

Leuk om te zien en dit moeten jullie op tv gaan doen!! Dit meisje moet trouwens ASAP haar haren in een koele tint gaan verven, dat zal haar veel meer laten stralen! En ze lijkt ook veel warme tinten in haar kleding collectie te hebben, dus dat wordt weer shoppen naar koele tinten! ;-)

Goed gedaan meiden, je ziet dat jullie er veel werk aan gehad hebben!

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 maart 2012 12:15

leuk filmpje!
En Nadine: je hebt geen stom accent, ik vind je accent juist leuk :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 maart 2012 22:27

Oh oh, Suzanne toch, je zegt de naam van Vera niet goed, haha! ;) Aaah Nadine heeft een superleuk accent! Zoiets lijkt mij ook superleuk om te doen! Die doeken zijn echt grappig. Oooh dat roze kanten jurkje is echt heel leuk! Ik vind de tweede set heel leuk. HAHA “Net als vera die zeker dacht, dat kind is gek in mijn hoofd”. Dat is een goeie, ik ga dat ook proberen met een jurkje! Ik zou zelf ook geen riem doen, vind de outfit nu wel mooi. Oeeeeh, ik vind de 3e outfit superleuk!

[Beantwoorden]


Door Sigrid Wilking op 19 juni 2012 11:38

Wat een saai meisje, de outifts vrolijke haar ook niet echt op. Zo leuk zijn ze ook niet :no:

[Beantwoorden]