VC Beauty Awards© – De beste make-up producten van 2011

Vandaag reik ik ze na een jaar lang wachten weer uit: de VC Beauty Awards! Aan welke make-upproducten verloor ik in 2011 mijn hart? In onderstaande video vertel ik jullie wat ik o.a de beste foundation, oogschaduw, mascara en lipstick van het afgelopen jaar vond en je aanraad dit jaar alsnog te kopen. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt zien


Skin 79 Orange BB Cream – review
Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder
Too Faced Natural Eye Palette
MAC Eyeshadow Expensive Pink – review
Max Factor Liquid Effect Pencil – review
Maybelline Lasting Drama Gel Liner – review
Benefit They’re Real! mascara – review
Carmex Moisturising Lip Balm
Sleek Nude Collection Pout Polish in Bare Minimum – review
MAC Cremesheen Glass in On The Scene – review
NYX Matte Lipstick in Perfect Red – review
Make Up Store Lipstick in First Kiss – review
Maybelline SuperStay Color 24H Lipstick in Red Passion – review

Wat zijn volgens jou de beste beauty en/of make-upproducten van 2011?


Reacties

Door Nadia op 5 januari 2012 11:10

Wat een prachtproducten heb je daar :ja:

Mijn beste beautyproduct is de Ultra Black Kohlpotlood van Bourjois Kohl & Contour! Verder ben ik gek op de Bourjois Healthy Mix serum foundation en de Healthy Mix concealer. Ook de Maybelline Superstay concealer is erg fijn! Mijn ultieme mascara is Loreal Million Lashes in Extra Black. Dit zijn mijn meest favoriete producten van dit moment! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:03:

Ik wil de Bourjois foundation ook graag nog een keer proberen :ja:

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 5 januari 2012 om 12:32:

Moet je echt doen. Ben dan benieuwd naar jouw mening erover ;) Ik vind het een ideale foundation voor de wat warmere dagen. :smak:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 januari 2012 11:15

“omdat dat gewoon niet echt lekker bekt” Die houden we erin Vera! Maar ehm, een oogschaduw onder je gelliner? Het is toch vaker dat je oogschaduw erover heen doet? Maar, wat maakt het ook uit. Ik vind ’t een leuk filmpje, je bent een goede presentatrice voor dit programma haha! :D Ik heb veél favorieten, dus die ga ik allemaal niet opnoemen, maar eentje die er toch wel uitspringt is Too Faced Naked Palette!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:04:

Nee, ik doe het er onder hoor? :-P eerst oogschaduwbasis aanbrengen, dan oogschaduw, gelliner of eyeliner en mascara. Maar het kan natuurlijk ook dat je het erover doet.

Dankjewel Esmay!

[Beantwoorden]

Esmay antwoordt op 5 januari 2012 om 12:06:

Oh zo bedoel je! Sommigen doen namelijk ook extra zwart (of kleur van gelliner) over de gelliner heen om ’t langer te laten zitten en dat het dus ook niet uitveegt! En dat bedoelde ik. Normaal doe ik ook oogschaduwbasis, oogschaduw, oogpotlood/eyeliner, mascara haha.

[Beantwoorden]


Door Amber op 5 januari 2012 11:17

De BBCream van Skin79 heb ik via jou leren kennen en ik vind ‘m ook érg fijn. Verder Orgasm Blush van NARS, Naked Palette, NYX Chloe Lipstick, Ambition Blush Illamasqua, NARS Chihuahuha Lipgloss, Cactrice Photo Finish, MAC Studio Careblend, MAC Skin Base Visage, ook Benefit The’re Real, Sleek Me, Myself & Eye….en nog heel veel meer producten die ik allemaal niet zal opsommen ;).

Leuk idee de VC Beauty Awards!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:04:

Ik wil zo graag ook een blush van NARS, ze moeten dat merk echt weer in in NL gaan verkopen!

[Beantwoorden]

Milou / Louna antwoordt op 5 januari 2012 om 12:14:

Dat hoop ik ook nog steeds!! ;-)

[Beantwoorden]

Amber antwoordt op 5 januari 2012 om 13:39:

Ik denk dat Orgasm jou heel mooi zal staan! Je kunt ‘m altijd online bestellen natuurlijk, bij ACW is ‘ie nu omgerekend zo’n €22 ( ze hebben natuurlijk ook andere kleuren :)).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 19:32:

Ohhh, die wil ik! €22, dat valt heel erg mee. Komen natuurlijk nog wel verzendkosten bij, maar met de sale op ACW word het wel heel verleidelijk…


Door charile op 5 januari 2012 11:17

Mooie producten en een leuk filmpje weer! Ik heb heel veel favorieten maar mijn 88 warm palette is toch wel echt mijn favoriet van 2011 :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 januari 2012 11:29

Leuk filmpje! Originele titel ook haha. Wat een hoop mooie producten

[Beantwoorden]


Door Amanda op 5 januari 2012 11:32

Leuke favorieten, van sommige had ik het niet verwacht;) Vind het idee ook erg leuk. En een rode lipstick kon natuurlijk niet ontbreken haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 januari 2012 11:34

Zeker mooie producten! Mijn favorieten: Bourjois healty mix (serum) foundation. Ik heb geen idee hoeveel ik er daarvan al heb opgemaakt. Sleek Blush in rose gold. Sleek oogschaduw in oh so special. Verder, tja .. ik gebruik alle mascaras door elkaar. Oohja, blistex lip conditioner. En vast nog wel meer :love:

[Beantwoorden]


Door Ariane op 5 januari 2012 11:37

Mooie producten. Wel jammer dat meer van de helft van de producten niet in Nederland te koop is :( Ik bestel niet zo gauw online.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:05:

Jammer! Online is er veel moois te vinden :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 januari 2012 11:40

Ik dacht echt dat je Mac msf er ook in zou zitten! En waarom heb je geen blush of bronzer? Verder heel leuk^^ xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:07:

Ik vind de MAC MSF ook heel mooi, maar ik willde liever geen LE’s erin doen, alleen dingen die je nu nog kan kopen. Bovendien heb ik veel meer mooie blushes, ’t is niet dat ik die de allermooiste van het afgelopen jaar vond. Hij is prachtig hoor, maar ik pak toch vaak nog andere blushes. Er sprong er niet 1 echt uit, vandaar geen favoriet in de video.

Heb er wel dit favorieten artikeltje over geschreven: http://veracamilla.nl/2011/08/veras-favoriete-pink-peachy-blushes/

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 januari 2012 11:41

Leuk filmpje! Maar heb je geen favoriete blush/highlighter/bronzer?

[Beantwoorden]


Door eminee op 5 januari 2012 11:43

Leuk filmpje weer, mooie producten ook!
Even nog een vraagje.. Heeft er iemand ervaringen met kwasten van Bobbi Brown toevallig? :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:08:

Ik heb 1 kwastje, die bij de Shimmer Brick zat, maar ben er niet enthousiast over. Maar het zou goed kunnen dat de grote kwasten wel fijn zijn hoor :)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 5 januari 2012 11:44

Ohh wat een leuk filmpje!! en super mooie producten! mijn favoriete beautyproduct is toch echt de Sleek palette en mascara van Loreal

[Beantwoorden]


Door Laralaurentia op 5 januari 2012 11:45

Echt super leuk om te zien! Volgend jaar weer. (love)

[Beantwoorden]


Door Marlot op 5 januari 2012 11:53

Mooie producten, Het zou misschien ook wel leuk zijn als je een VC award zou doen, over je favo verzorging / haar producten !
xo’

[Beantwoorden]


Door Tess op 5 januari 2012 12:00

Dat van de mac gelliner ligt toch aan die van jou of aan de blitz en glits hoor! Mijn blacktrack is pikzwart, moet ik er nog afboenen s’avonds etc. :)

[Beantwoorden]

Tess antwoordt op 5 januari 2012 om 12:01:

oh en Carmex heb je ook in België bij de DI, voor de NL’ers die daar misschien soms komen :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 5 januari 2012 12:02

Echt een leuk filmpje, Even een vraagje heb je echt een award gemaakt voor deze beauty awards? :P

[Beantwoorden]


Door Juul op 5 januari 2012 12:07

Superknap bij elkaar gezet ! Favoriete parfum van het jaar zou ook leuk zijn… Marc Jacobs Daisy? haha ^^) Liefs x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:09:

Bingo! ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 januari 2012 12:09

Leuk filmpje! Mijn favorieten zijn MAC blush Dainty, MAC MSF Petticoat, Maybelline One by One volume express mascara en mijn Rosebud salve!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 5 januari 2012 12:11

Je hebt super producten uitgekozen!! ;-) haha
Weet je wat ik wel eens zou willen zien…. Misschien niet helemaal beauty…. maar een artikel of filmpje over paypal.
Ik heb al wel een account, maar ik begrijp gewoon echt niet hoe het nou precies werkt ;)

Lijkt je dat wat?? Of denk je….jaa doeiii! haha ;-)
dat mag natuurlijk ook! :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 12:45:

Haha nou, het probleem is dat ik Paypal nooit gebruik omdat ik het ook niet begrijp. Sorry! :$

[Beantwoorden]

Milou / Louna antwoordt op 5 januari 2012 om 13:15:

ohhhhh! Ja dat kan natuurlijk ook! Ik dacht het omdat je af en toe in het buitenland besteld! ^^)

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 5 januari 2012 om 13:23:

Ik heb 1x besteld met paypal en vind het echt verschrikkelijk! Het betalen zelf is wel ok, maar al het gedoe eromheen kost nogal veel tijd, vind ik.
Mijn ervaring: ik wilde een tijd terug bij de webshop van Bershka wat spulletjes bestellen. Hier kon je alleen betalen via creditcard en paypal (geen idee of dat nog steeds zo is). Ik dus een paypal rekening aangemaakt.
Eerst moet je alle gegevens invullen en kon je je bankrekening koppelen aan je account. Ik dus alles netjes ingevuld en vond het idee van rekening koppelen wel handig, dus dat ook gedaan. Dan duurt het eerst een paar werkdagen om je gegevens te verifieren. Nouja, dacht ik, een paar dagen wachten voor ik kan bestellen is zo erg nog niet. Vervolgens was dat gedaan, en wilde ik bestellen. Moest ik eerst nog geld storten op mn paypal, voor ik kon bestellen..! Ik dacht dat als je je bankrekening koppelde met je paypal-rekening, dat je dus via je saldo op je bankrekening kon betalen…niet dus!
Maarja… ik dus geld storten op mn paypal rekening. Moest ik weer een paar werkdagen wachten voor het erop zou staan…FIJN :no: .
Na het wachten op verificatie en de overboeking van het geld, was ik uiteindelijk een week verder voor ik mn bestelling kon plaatsen. En ja hoor, de spulletjes die ik wilde bestellen waren ondertussen uitverkocht! Al die moeite voor niks :+

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 5 januari 2012 om 17:25:

same here, maar dan bestelde ik bij zara

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 6 januari 2012 om 11:49:

wat vervelend! ik gebruik paypal regelmatig en heb er nog nooit geld op gezet! wordt gewoon van mijn rekening afgeschreven

[Beantwoorden]


Door Sacha op 5 januari 2012 12:20

Wat een superleuk filmpje! Ik zou die BB cream van skin 79 echt nog heel graag een keer uit willen proberen. Die lijkt me echt ontzettend fijn :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 januari 2012 12:20

wat leuk bedacht! Too faced natural eye palette is echt geweldig inderdaad;D

[Beantwoorden]


Door Silke op 5 januari 2012 12:21

Bijna alles van een ander merk dat vind ik echt heel leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 januari 2012 12:30

Heel leuk filmpje ( :

[Beantwoorden]


Door Seraphina op 5 januari 2012 12:48

Leuk filmpje!! Ik ben ook fan van MAC producten :)

[Beantwoorden]


Door ishara op 5 januari 2012 13:31

die mascara van benifit is zo geweldig, en ik vind de naam ook zo leuk !
http://tiny-heart-beats.blogspot.com/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 13:50:

Je kan de link naar je blog invullen in het daarvoor bestemde vakje, het hoeft niet nog een keer in de reactie zelf.

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 5 januari 2012 13:54

Mooie producten heb je!

xx

[Beantwoorden]


Door Cherel op 5 januari 2012 13:56

Leuk filmpje en erg leuk bedacht!
Ben nog steeds wel erg benieuwd naar de BB cream, toch maar eens uittesten denk ik…

[Beantwoorden]


Door Manuela op 5 januari 2012 13:57

Leuk filmpje!
Een artikel of filmpje over favoriete nagelproducten lijkt me ook wel leuk trouwens ;)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 5 januari 2012 14:01

Superleuk filmpje :wow:
ik had trouwens 2 vraagjes want ik heb onlangs de blushkwast van essence gekocht (die met die knalrozeharen en zwarte top) en hij is echt superzacht maar nu komt mijn vraag, is deze gemaakt van echte haren? ik heb het aan vriendinnen en mijn moeder gevraagd en die weten het niet zeker…
En welke merken testen hun producten op dieren? ik ben zelf heel erg tegen bont en dat soort dierenmishandeling en ik zou graag willen weten welke dat doen, dan houd ik daar rekening mee! (A)

Je filmpjes en blog zijn super!!
alvast thnx :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 14:44:

Nee, de kwasten van Essence hebben synthetische haren! Niet elk merk is even duidelijk over of zij hun producten testen op dieren of niet, maar alle make-up die in Nederland wordt gemaakt is dierproefvrij.

[Beantwoorden]

Daisy antwoordt op 5 januari 2012 om 16:06:

heel erg bedanktt! :idee:

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 5 januari 2012 om 14:52:

Dat vroeg ik mij ook al af, en kan je die kwasten wel gewoon wassen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 15:54:

Natuurlijk!

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 9 januari 2012 om 00:44:

Essence en Catrice testen niet op dieren.
Van 1 merk weet ik wel dat deze op dieren worden getest en dat is L’oréal.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 5 januari 2012 14:02

Wat een leuk idee om hier op deze manier een filmpje van te maken! Superleuk met die award erbij, haha. Ik heb een paar dezelfde favorieten, dat is wel leuk om te zien. De Sleek pout polishes zijn ook bij mij absoluut favoriet, die gebruik ik dagelijks!

[Beantwoorden]


Door Allet op 5 januari 2012 14:06

Leuke video!

Het lijkt mij heel erg leuk (en vooral nuttig) om een filmpje of post te zien met je favoriete shampoo, conditioner, haarlak, bodylotion, deo, dagcreme etc. :) Dat zijn toch wel producten waar ik snel iedere keer een andere van kies om maar een keer “de favoriet” te vinden, dus ben benieuwd wat jij (of andere meiden) voor voorkeuren hebben!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 5 januari 2012 14:07

Heeel leuk filmpje! Zelf vind ik zo’n lijstje enorm moeilijk want ik veel te veel favorieten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 14:45:

Jaaa, het is ook echt moeilijk hoor! Ben er al weken van te voren mee bezig geweest, dan komen uiteindelijk de echte toppers wel naar voren. Maar het blijft een lastige klus :ja:

[Beantwoorden]


Door Samantha op 5 januari 2012 14:22

Ik zei het al op YouTube, maar ik vind het idee gewoon echt geweldig! Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de BB cream. Die van Garnier was gewoon flut, namelijk, haha! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 14:46:

Dankjewel Samantha ^^) De BB Cream van Skin 79 is echt niet met die van Garnier te vergelijken! (Gelukkig ;-))

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 5 januari 2012 14:35

echt een heel heel heel leuk artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 14:47:

Thanks!! ^^)

[Beantwoorden]


Door stef op 5 januari 2012 14:48

hai vera :smak: kan je ook artikelmaken met je favoriete haarverzorging serums shampoo n maskers enzo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 15:05:

Dat gaat helaas een beetje moeilijk.. Ben momenteel alles aan het omgooien vanwege allergie :(

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 5 januari 2012 14:50

Wat tof gedaan zeg, zo in een filmpje met je fijnste make-up producten! Al deze producten lijken me ook erg fijn. (love)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 5 januari 2012 14:54

hele leuke producten!!! en heel leuk fimpje :D ik hou van je filmpjes :D

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 5 januari 2012 15:03

Super leuk filmpje!!

[Beantwoorden]


Door Julia op 5 januari 2012 15:21

Mooie producten! Alleen sorry dit is misschien zeuren maar je kon beter eerst de award voor blabla gaat naar blabla doen en dan wat erover vertellen, soort van spannender haha :p ik vind echt dat jij een eigen glossy moet hebben ik zou een Abbo erop nemen!! :roll:

[Beantwoorden]


Door lotte op 5 januari 2012 15:23

aah, door dit filmpje ben ik echt heel erg aan het twijfelen of ik die bb cream moet kopen. heb nog nooit make-up of verzorging online gekocht. maar ik ben er nu toch ook wel heel erg benieuwd naar. ik heb trouwens best grove porien, laat hij deze ook vervagen?
echt een top filmpje trouwens, moest heel erg lachen om het begin.:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 16:59:

Ik heb wel het idee dat hij poriën iets minder zichtbaar maakt, maar pin me er niet op vast.

En dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 5 januari 2012 15:55

Mijn favorite beauty producten:
-Lipbalsem: purol zalf, zo’n blikje. Ik heb de grotere variant en ik doe er echt al heel erg lang mee. Ik heb altijd heel veel last van velletjes in de winter dus ’s avonds op mijn lippen en ’s ochtends weer superzacht, ook gewoon in de zomer:)
– Palette: eigenlijk mijn 88 palette, maar die kreeg ik eind 2011 dus die tel ik niet mee. ;) Dus dan het kleine palette van Catrice in de kleur 040 Never Let Me Go! Ik heb ‘m misschien een half jaartje maar er zit echt een flinke deuk al in de highlighter kleur (van dat soort kleurtjes ben ik echt een hele grote fan, draag ik ook meestal, lekker nude:P )
– Oogpotlood: Mac Chromagraphic pencil in de kleur Rich Purple. Mijn Allereerste MAC product, trouwens ook mijn enige nog, maar nu er een MAC counter zit in Arnhem komt daar verandering in.
Ik heb heel licht blauwe ogen en paars laat ze echt spreken dus toen ik in Maastricht was heb ik deze gekocht.
– Mascara: Etos Ultra Curl& lift in de kleur 002, bruin, gebruikte ik elke dag en heb ik zelf opnieuw gekocht dus dit is een echte winner. Ook weer een beetje nude;)

Ohja, ik heb nog een vraagje:
Ik heb altijd als ik een rode lipstick/ gloss probeer dat mijn tanden echt ontzettend geel lijken, wat ik niet zo charmant vind. Enig idee hoe ik dit kan verminderen of wat een goede kleur zou kunnen zijn?

Liefs,
Sarah

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 5 januari 2012 om 15:56:

Lekker lange comment trouwens, maar ach weer wat leesvoer voor jou :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 17:00:

Ik kan niet zo goed tegen de geur van Purol, maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk (A). Heb Etos mascara’s vroeger veel gebruikt, was een beetje vergeten hoe fijn ze zijn!

Probeer eens een rode lipstick met een paarsige ondertoon, die kleur maakt je tanden minder geel.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 5 januari 2012 16:02

Heel leuk filmpje! Echt grappig met die award!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 5 januari 2012 16:20

haha super filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 5 januari 2012 16:26

Ik heb die superstay lipstick ook uit een 1 euro bak :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 17:01:

Dat is denk ik dan de oude, 16H. Ook fijn :)

[Beantwoorden]


Door Monique op 5 januari 2012 16:54

Heel Leuk filmpje!!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 5 januari 2012 16:57

Hoii Vera,
Super leuk filmpje weer!!
Het lijkt me leuk om je favoriete parfum’s te zien in een filmpje :-)
X

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 5 januari 2012 17:01

Wat een leuk filmpje! Vooral die First Kiss lipstick lijkt me prachtig! Het product dat ik dit jaar heb ontdekt zijn de Rimmel Lycra Pro nagellakjes, normaal chipt nagellak bij mij al op de tweede dag, maar deze blijven een hele week zitten! En het zijn ook nog eens supergrote potjes en prachtige kleuren <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 17:28:

Ja, die nagellakjes zijn ook fijn! Mooie kleurtjes ook :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 januari 2012 17:08

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar die BB cream. Alleen het feit dat je huid er een beetje van gaat glimmen schrikt me wel af! Ik krijg vrij snel een glimmende t-zone.. Verder heb je erg mooie favorieten! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 17:29:

Snap ik, maar met een matterende primer eronder en/of een beetje poeder er overheen is het al een stuk minder!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 5 januari 2012 17:34

Echt een leuk filmpje!
Ik heb de BB cream en de eyeliner ook, en ze zijn echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 5 januari 2012 18:09

ik vind dat je er echt erg mooi uit ziet in het filmpje!
Rode lipstick staat je zoo goed.!!

[Beantwoorden]


Door Blondie op 5 januari 2012 18:54

Ik word steeds zo blij van het intro van je filmpje. Leuk muziekje :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 januari 2012 18:58

Echt een leuk idee om de producten awards te geven! Ookal is het volgensmij steeds dezelfde beker ^^) Mooie producten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 19:33:

Haha, ja het is dezelfde beker. Heb ze niet in rijen thuis staan ^^)

[Beantwoorden]


Door Linn op 5 januari 2012 19:25

Leeeeuk! Ik wil de BB cream ook nog een keer uitproberen! Haha ik zat btw elke keer toen je de producten close up liet zien te wachten op een “klik” van wanneer het product weer dicht zat. Hahah geen idee waarom.

[Beantwoorden]


Door Linn op 5 januari 2012 19:25

Maar dat kwam maar niet, even voor de duidelijkheid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 19:34:

Haha ^^) Het geluid haal ik altijd weg, anders hoor je veel ruis… en mijn ademhaling :P

[Beantwoorden]


Door mariethje op 5 januari 2012 19:33

allemaal super mooie producten ! ik dank dat ik de bb cream is ga bestellen want alle foundations geven mij idd reacties op mijn huid ;s mijn favoriete producten waren de gelliner vn mabylinne en de extreem resist mascara vn nivea , die is super super waterproof ( tov de l´oreal 4d waterproof ;s , mijn nieuwe mascara ), maar nivea stopt met make up ):

[Beantwoorden]


Door Estrella op 5 januari 2012 19:43

Mooie producten! Ik heb er alleen het Too Faced natural eye palette van.

[Beantwoorden]


Door Zilla op 5 januari 2012 20:16

Ik vind de bb cream skin 79 echt niet fijn. Ik was ook heel erg teleurgesteld,want ik had verwacht dat hij heel mooi zou zijn,maar bij mij is hij echt veel en veel te licht. Dus waarschijnlijk ligt het aan mijn huidskleur dat hij te licht is voor mij. Ik vond het echt super jammer,want hij is best duur. Maar als ik hem op heb lijk ik net een spook haha;p Mijn moeder heeft hem ook maar dan de grijze(ik heb de oranje) en die is voor haar ook te licht.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 januari 2012 20:19

hele mooie favoriete producten heb je!
super leuk filmpje ook weer :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 5 januari 2012 21:16

Wat leuk dat je het op deze manier doet!

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 5 januari 2012 21:27

Ik heb je hele filmpje bekeken en TOP hoe je het doet hoor! Je komt heel naturel over en je vertelt het met zo’n enthousiasme dat ik meteen naar de winkel wil! Petje af!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 22:52:

Dankjewel Julie! ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 5 januari 2012 22:00

leuk zo’n filmpje! en je doet het ook echt heel goed ^^)

misschien kan je een review over de Too Faced Natural Eye Palette maken? (A) xoxo

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 januari 2012 22:31

Leuk zo een filmpje! :D Die Carmex vond ik trouwens in de winkel Urban Outfitters in België en natuurlijk meteen genomen omdat ik die al een tijdje wilde uitproberen :D Ze waren 4 euro daar maar nu zijn ze er niet meer, misschien waren ze snel uitverkocht nu het de solden zijn, hehe, goede timing dan :D Vind hem ook echt fijn, zelf heb ik wel met een mint taste, love mint :) <3

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 6 januari 2012 13:16

Leuk filmpje! Toch weer eens iets anders met die awards ookal zie je hetzelfde idee natuurlijk wel vaker. Ik ben wel benieuwd naar jouw favorieten van de verzorgingsproducten, ik vind het trouwens ook heel gaaf dat je zo veel reageert op de comments. Wel jammer dat je geen bericht krijgt als er een reactie op is, misschien via de mail ofzo?

[Beantwoorden]


Door Jill op 6 januari 2012 13:53

echt en leuk orgineel idee om ze een award te geven! :D
ik wil heel graag de BB cream en de gel liner:D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 januari 2012 16:30

Echt leuk gedaan zo!
Zou je misschien ook je favoriete nagellak, bodylotion, douchegel en deo willen laten weten? X

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 januari 2012 17:48

Haha, nou de jurk is in ieder geval presentatriceproof hoor! “De V en C staan natuurlijk oor Vera Camilla) hahaha. HAHA die award! Oh daar was ik benieuwd naar, je favoriete oogschaduwpalette. WOW Silked Teddy! Expensive pink! Ik zag hem maandag in de MAC counter, had hem ook geswatcht, maar toch niet gekocht. Oh de gelliner is ook een verrassing, wat jammer dat ik hem niet heb gekocht in Hong Kong, daar was hij namelijk heel goedkoop. Wat een groot pluspunt! CARMEX! Dat is echt mijn favoriet. De lippenbalsems van Sleek vind ik niet zo. Oh de lipsticks, zó pretty! Echt superleuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 6 januari 2012 19:02

hahhahaaha ‘omdat het niet lekker bekt’ geniaal :) Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Sofia op 6 januari 2012 21:26

Wat een leuk fimpje, heeel origineel!
Ik heb gelijk naar de BB creams gekeken en heb een mini besteld, zodat ik eerst kan kijken of die wel bij mn huid past, om zo een miskoop te voorkomen haha. Dankjewel voor de tip! :) xxx

[Beantwoorden]


Door kirsten op 6 januari 2012 22:00

Erg leuk filmpje & mooie producten! ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 7 januari 2012 00:29

Die rode lipstick die je op hebt van NYX is echt wauw. Dieprood, gewoon een prachtige rode tint. Leuk filmpje weer!

[Beantwoorden]


Door Stella op 7 januari 2012 17:35

haha je moet verkoper worden ;)
echt een leuk filmpje !

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 7 januari 2012 19:35

Toch wel lomp dat niet 1 lipstickje een bedankwoordje houdt na het ontvangen van zo’n prestigieuze VC Beauty Award…

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 januari 2012 23:27

Die gel liner lijkt me echt fijn. Binnekort maar even langs de kruidvat dan maar …

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 7 januari 2012 om 23:28:

*binnenkort

[Beantwoorden]


Door Jae op 8 januari 2012 12:41

Misschien is het al gevraagd (als dat zo is,sorry!), maar wat is je favoriete blush van ’11 ? xxx

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 9 januari 2012 om 17:15:

dat dacht ik ook al ;)

[Beantwoorden]


Door ineke op 15 januari 2012 11:39

ik woon in belgie en bij ons kun je carmex gewoon in de delhaize kopen . hebben jullie in nederland ook de delhaize ? en inderdaad vera carmex is echt een goeie lipbalsem xxx

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 15 januari 2012 23:00

Echt een superleuk filmpje!
Heb je nig tips op foundationgebied, maar dan gewoon verkrijgbaar in de winkels? Ik heb best een lichte huid en vind het heel moeilijk om een juiste kleur te vinden… :/

[Beantwoorden]


Door Schaamlip op 19 juli 2015 16:03

jij bent niet echt knap

[Beantwoorden]