Make Up Store kwasten 108 & 102

Ik kan niet genoeg kwasten hebben, ik blijf ze maar kopen! Ik wil ze allemaal proberen, de zachte haartjes aanraken, strakke handles bekijken en mooie sets bekwijlen. Mijn hart gaat sneller kloppen van nieuwe kwasten die ik nog niet heb, en zo kocht ik de 108 blendingkwast en 102 eyelinerkwast van Make Up Store.

Photobucket

Photobucket
Ik had überhaupt nog geen kwasten van Make Up Store, maar ook geen kwasten met haren in deze vorm. Ik was super benieuwd naar de kwasten van MUS, die qua prijs wel wat duur zijn, maar hoewel de winkel vlak naast de MAC Pro Store aan de Heiligeweg gevestigd zit, wel een stuk goedkoper zijn dan bij de concurrent.

Voor de 108 betaalde ik €19,00 en de 102 kostte me €9,50.

Photobucket

Photobucket
Mijn blendingkwasten zijn bijna allemaal bij de haartjes smal aan de onderkant en lopen dan breed uit, terwijl de 108 kwast bolvormig is en toeloopt tot een punt. De kwast is gemaakt van geitenhaar en is vooral bedoeld voor het blenden van oogschaduws in losse of vaste vorm. Je kunt er ook kleur mee aanbrengen in de arcadeboog, maar dat doet deze kwast wel vrij dun. Je zet er snel een streep mee, wat wel weer handig is voor bijvoorbeeld de outer v.

Ik vind de 108 blendingkwast van Make Up Store fijn. De kwast is niet perse zacht, eerder stevig. Toch prikt hij niet en blendt hij daarom kleur mooi weg. Ik vind het met deze kwast wel soms lastig om oogschaduw niet te ver tot de wenkbrauw te blenden, maar ik ben van mening dat dat ook een kwestie van wennen is.

Photobucket

Photobucket
De 102 eyelinerkwast van Make Up Store is gemaakt van sabelhaar. Ik dacht eigenlijk dat ze synthetisch waren, maar dat zijn ze dus niet. Deze kwast is vooral geschikt voor het aanbrengen van gelliners, fluidliners, etc. maar kan ook gebruikt worden om glitters mee aan te brengen en om van glitters en oogschaduw(poeder) met behulp van water of mixing liquid eyeliner te maken.

Waarom heb ik al die jaren met een schuin afgesneden (angled) liner kwast mijn gelliners aangebracht? Dit werkt een stuk beter! Mijn moeder had al zo’n kwastje en toen we bij MUS waren raadde ze me aan er ook eentje te kopen. Wat een verschil is dit zeg, het werkt veel preciezer en je kunt er ook makkelijk een dunne lijn mee zetten. Ik ben verkocht, de angled linerkwasten gaan de deur uit; this is my new soulmate.

Photobucket
De Make Up Store kwasten zitten in een mooi doorzichtig plastic kokertje verpakt waarop ook staat uitgelegd waarvan ze zijn gemaakt en waarvoor ze dienen. Ik vind de kwaliteit van de kwasten goed en ze zien er met de matzwarte handles ook erg sophisticated uit. Na wassen zijn de kwasten nog steeds in goede staat, de haartjes zijn alleen iets slordiger gaan zitten, maar dat gebeurt bij de meeste kwasten. Ze werken nog steeds even goed, dat is wat er toedoet. Vooral de 102 eyelinerkwast vind ik geweldig, dat is een nieuwe favoriet!

Make Up Store kwasten 108 en 102 kosten €19,00 en €9,50 per stuk en zijn te koop bij het filiaal van MUS aan de Heiligeweg (zijstraatje van de Kalverstraat) in Amsterdam.


Reacties

Door philine op 4 januari 2012 10:06

yay ! ze zijn mooi vera ! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lies op 4 januari 2012 10:12

Ze zien er echt goed uit. De 108 ziet er inderdaad ‘anders’ uit dan andere blending kwasten. Maar anders vind ik juist altijd leuk :-)

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 4 januari 2012 10:19

ziet er mooi uit! en die blendingkwast is zoo schattig!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:43:

Schattig nog wel! ^^)

[Beantwoorden]


Door saar op 4 januari 2012 10:23

ik hou het toch bij de kwasten van elf, die horennog iets meer bij mijn budget ^^)

[Beantwoorden]


Door Angel op 4 januari 2012 10:24

Ik kan nog steeds mijn eyeliner niet met een apart kwastje aanbrengen. Heb er al veel geprobeerd haha, maar ik grijp altijd naar zo’n handig Essence eyelinerstift ding.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:44:

Ja, die eyeliner stiften zijn ook heel handig!

[Beantwoorden]


Door Elly op 4 januari 2012 10:27

Die 108 lijkt qua vorm wel een beetje op mijn ELF blendingkwastje. Ik vind het formaat ook erg fijn, je kunt met de mijne juist vrij precies blenden, dus niet te hoog zoals ik met een grotere blendingkwast wel eens heb. Ben nu wel benieuwd geworden naar deze!

[Beantwoorden]


Door mariethje op 4 januari 2012 10:30

mooie kwastenn:D ik dnk dak ook is zn eyliner kwastje ga kope want kheb gwn zn een mabylinne kwaste da bij mij gelliner zat en da trekt altijd super dikke lijntjes direct ;s

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 4 januari 2012 10:35

Die blendingkwast lijkt mij wel wat eigenlijk! Alleen ja… nu helaas even geen tijd om te kopen!
Ik gebruik eigenlijk geen eyeliner… is dat slecht ! haha? ;-)
Ik heb het wel een keer geprobeerd … 1x om wel te verstaan 2/3 jaar geleden.. maar het was helemaal geen succes. Heb het gevoel dat mijn oog juist veel kleiner wordt? :P al denk ik wel dat ik hem ook niet helemaal goed op het oog heb aangebracht! ;-)
Misschien maar weer eens proberen! :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:45:

Haha, natuurlijk is dat niet slecht! Alleen gebruiken wat jij mooi en fijn vindt :) Ik vind eyeliner heel mooi, het kan je ogen juist ook groter maken als je het op de goede manier gebruikt. Als ik jou was zou ik er weer eens mee gaan oefenen :ja:

[Beantwoorden]

Milou / Louna antwoordt op 4 januari 2012 om 13:12:

Haha, dan ga ik dat doen!
Wil makkelijk beginnen… aanrader? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:08:

Vind de Hema liquid eyeliner een goede beginner (maar het puntje wordt na een tijdje plat), maar eyelinerstiften zijn helemaal fijn ingebruik! Maybelline heeft een goede, verkoopt trouwens ook een hele fijne gelliner.


Door Marjolein op 4 januari 2012 10:42

Ziet er wel goed uit! Ik gebruik echt al heel lang een dun kwastje voor eyeliner, werkt zoveel fijner! Kan echt niet overweg met zo’n schuin afgesneden ding ;)

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 4 januari 2012 10:47

Ziet er goed uit! Wel een beetje duur, vind ikzelf…

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:45:

Ja, ze zijn ook niet heel goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 januari 2012 10:53

De 108 kwast lijkt me erg fijn! Alleen de prijzen zijn natuurlijk best hoog, maar dan heb je wel top kwaliteit;)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 4 januari 2012 11:03

Die kwasten lijken me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 4 januari 2012 11:04

Zo’n blendingkwast die jij nu hebt gekocht zit ook in mijn kwastenset van Zoeva. Erg fijn voor arcadeboog en blenden inderdaad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:46:

Klopt, de Very Croc set, toch? Heeft mijn moeder ook :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 januari 2012 11:08

Wow wat een mooie kwasten! Ik heb nog nooit echte dure kwasten (MAC etc) gekocht. Ik hou het voorlopig nog even bij Sigma, want daar ben ik gewoon heel erg tevreden over.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 4 januari 2012 11:09

Ik ga ook eens opzoek naar zo’n eyeliner kwast. Gebruik eigenlijk nooit gelliner, maar wil het wel vaker gaan gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 januari 2012 11:11

Die kwasten zien er inderdaad goed uit! Vooral die eyeliner kwast lijkt me fijn, maar dat komt ook omdat ik helemaal verslaafd ben aan eyeliner, haha :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 4 januari 2012 11:11

Vooral de blendingkwast lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Tinneke op 4 januari 2012 11:18

Dat zien er goede kwasten uit!
en ik vind de prijs nog best meevallen!
Ik gebruik ook altijd een angled linerkwast om mijn gelliner aan te brengen :$
Ik heb wel zo’n linerkwastje in huis maar weet niet hoe ik het moet aan pakken.. Zou je eens een filmpje willen maken hoe je gelliner aanbrengt met dit kwastje? :-)
Dat zou echt superhandig zijn!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:47:

Het is niet zo moeilijk hoor, ik doe het op ongeveer dezelfde manier als wanneer ik vloeibare eyeliner aanbreng.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 4 januari 2012 11:22

Mooie kwasten, die wat dikkere lijkt volgens mij best wel op die smudgekwast van Essence met de blauwpaarse haren.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 11:47:

Nee, hij is toch wel heel anders! Dikker, meer haren en een andere vorm. Met de Smokey Eyes kwast van essence kan je preciezer kleur aanbrengen in de arcadeboog, die is niet zo zeer voor blenden bedoeld.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 januari 2012 11:28

Sounds good! Inderdaad ook goedkoper dan MAC!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 4 januari 2012 11:36

Wat een mooie kwasten! Die blendingkwast lijkt me vooral heel prettig. Bijzonder model, zo eentje zie je niet vaak. Ik gebruik ook geen angled liner brush, dat werkt zoveel minder precies dan zo’n dun kwastje die jij nu hebt gekocht!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 4 januari 2012 11:43

Leuke kwastjes zeg, aparte vormen maar volgens mij werken ze hartstikke goed :smak:

[Beantwoorden]


Door Moniek op 4 januari 2012 11:43

Die 102 vind ik er wel een beetje cheap uitzien, maar zo te horen werkt hij goed! Ik ben gek op angled brushes, maar misschien moet ik zoiets ook maar eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 januari 2012 11:43

Ze lijken me alletwee wel fijn om mee te werken!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 januari 2012 11:46

De blendingbrush ziet er heel fijn uit! Ik heb ook zo’n eyelinerkwast van Sigma, maar die werkt voor geen meter, je kunt er geen mooi lijntje mee trekken. Qua prijs is dit inderdaad veel beter dan MAC inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 4 januari 2012 11:50

Klinkt goed :) vooral het eyeliner kwastje lijkt me heel erg fijn. Die zou ik nog wel een keer willen uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 januari 2012 11:54

Lijken mij zeer fijne kwasten. Maar net boven mijn budget.
xxx
Anna

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 januari 2012 12:03

de blending kwast lijkt me ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 4 januari 2012 12:17

Ziet er goed uit! Die blendigkwast lijkt me fijn.

[Beantwoorden]


Door larissa op 4 januari 2012 12:28

wouw wat ben ik al verliefd op je blendingkwast!
hih ik heb de schuin afgesneden nooit fijn gevonden van eyliner kwasten ,
ik grijp ook altijd naar mij dunne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 13:49:

Ja, ik ga die schuin afgesneden nu gewoon voor wenkbrauwpoeder gebruiken :ja:

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 januari 2012 12:31

Ik heb ook zo’n eyelliner kwastje, maar dan van Zoeva. Werkt inderdaad heel erg fijn, ik vind het nu ook veel fijner werken als een angled liner. De kwasten zien er erg goed en fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 4 januari 2012 13:18

Vreemd dat ze dat een blendingkwast noemen, want het ziet er helemaal anders uit dan de gewoonlijke :). Hier ook een kwasten craze op het moment ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 13:49:

Haha, ieder merk heeft zijn eigen soort!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 januari 2012 13:47

Ik ga daar ook maar eens naartoe dan! Wil al heel lang goede, maar toch ook redelijk betaalbare kwasten :) Ze zien er inderdaad mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Kyra op 4 januari 2012 13:59

Hee, kun je die kwasten ook ergens in de buurt van Utrecht kopen??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:09:

Nee, alleen in Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door charile op 4 januari 2012 14:09

Mooie kwasten, klinken erg goed :)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 4 januari 2012 14:31

Ik heb sinds kort ook ontdekt dat een puntig kwastje veel makkelijker is voor eyeliner dan een angled brush!
Ik ben zelf helemaal fan van het kwastje wat bij de maybelline gel eyeliner zit. De liner zelf vind ik niet fantastisch (droogt snel uit), maar dat kwastje wel. Ik heb ‘m in alle kleuren gekocht en nu heb ik dus 3 van die kwastjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:10:

Ik vind de gelliner juist heel fijn, maar het kwastje niet! :P

[Beantwoorden]


Door Jorine op 4 januari 2012 14:39

Supertoevallig, ik heb precies dezelfde kwasten! Ik heb ze gekocht toen ik in Zweden studeerde (Make Up Store is een Zweeds merk) en de winkels zitten daar zo’n beetje op elke hoek van de straat. Het zijn echt superfijne kwasten, ik gebruik ze nu al langer dan een jaar, dus daar ga je veel plezier aan beleven :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:10:

Oh, wat tof! :D

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 4 januari 2012 14:50

ooh dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 januari 2012 15:09

Mooie kwasten! Ik heb opzich niet veel problemen met eyeliner aanbrengen, maar wel met een wing maken :P

[Beantwoorden]


Door Helen op 4 januari 2012 15:11

Die blendingkwast lijkt me erg fijn! Voor gelliner heb ik al een hele fijne kwast van Sigma die ik altijd gebruik..

[Beantwoorden]


Door Blondie op 4 januari 2012 15:46

Ik heb ook een kwast die lijkt op de 108. Gebruik hem niet vaak, maar hij is inderdaad handig voor de outer v.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 4 januari 2012 15:54

Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de kwasten van dit merk, zeker omdat de producten zelf over het algemeen erg fijn zijn. Toch eens naar de store toe en snuffelen (lees: kwast-aaien).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:11:

Hehe, have fun! ^^)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 4 januari 2012 16:14

jammer dat ze toch best duur zijn, maar het ziet er wel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Lieze op 4 januari 2012 16:51

mooie kwasten!
alleen vind ik 9,50 voor een eyelinerkwast echt heel duur.
in duitsland (sowieso goedkopere make- up producten) heb ik er een gekocht voor zo’n 2 euro! En die is echt heel goed! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:11:

Klinkt goed! Van welk merk?

[Beantwoorden]

Lieze antwoordt op 4 januari 2012 om 19:18:

volgens mij heet het uma / uma – cosmetics.
(love)

[Beantwoorden]


Door isabellexxx op 4 januari 2012 16:55

Zien er gaaf uit! Jammer genoeg woon ik aan de andere kant van nederland…

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 4 januari 2012 17:44

Zien er beide prima uit!

[Beantwoorden]


Door Manuela op 4 januari 2012 18:04

Ik geloof dat de gel eyeliner kwast van catrice aan een kant ook zo’n klein kwastje heeft.
ik weet het niet zeker, maar volgens mij leek dat kwastje aardig op deze. Misschien goede budgettip ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 18:12:

Mijn moeder heeft die van Catrice gehad, maar was niet tevreden…

[Beantwoorden]

Manuela antwoordt op 4 januari 2012 om 18:28:

Ik heb hem zelf niet, dus was een gok.
Ja jammer dat hij dus niet bevalt, was wel mooi geweest voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 4 januari 2012 18:06

Die blendingkwast lijkt me fijn werken zeg!

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 januari 2012 18:47

Om eerlijk te zijn dacht ik toen ik je filmpje over eyeliner aanbrengen opnieuw bekeek eergisteren ofzo. ‘Waarom een angled liner?’
Ik ben echt slecht met eyeliner, maar met een angled liner zou het me helemaal niet lukken. Maargoed, iedereen heeft een eigen manier dacht ik toen.
Wel leuk om te lezen dat je nu dus ook geswitched bent, haha (:

[Beantwoorden]


Door renate op 4 januari 2012 18:47

Een rechte kwast om je eyeliner mee aan te brengen? Dat lijkt me heelmaal niet fijner werken dan een schuine. Maar goed dat kan ook gewoon even wennen zijn.

[Beantwoorden]


Door Nannic op 4 januari 2012 19:55

De kwasten zien er goed uit, ik vind het alleen nog wel te duur. Zoveel geld heb ik niet voor kwasten over… had ik maar een beetje veel geld.. (A)

[Beantwoorden]


Door Jill op 4 januari 2012 20:19

mooie en fijne(denk ik) kwasten!

[Beantwoorden]


Door Livia op 4 januari 2012 20:58

Zien er goed uit!

xx

[Beantwoorden]


Door Asmae op 4 januari 2012 21:24

Mooie kwarsten! Ik ga misschien ook een paar kwarsten van dit merk kopen. :)

[Beantwoorden]


Door Sonja op 4 januari 2012 22:23

Oeh nice!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 januari 2012 22:37

Heel leuk! De eyeliner kwast lijkt me alleen niet zo fijn, of ligt dat aan mij? ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 januari 2012 om 22:39:

Dat kan natuurlijk! Maar… ik zou zeggen, probeer hem eerst eens, you might be surprised… *wenkbrauwwiebel*

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 5 januari 2012 01:45

Mooie penselen! Make Up Store is gewoon mooi, liefde, oh kan daar echt wel in wonen, geweldige make-up. Fijn dat ze van “echt haar” zijn, dierlijk haar, realhair, volgens mij werkt dat prettiger.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 januari 2012 om 10:46:

Die winkel he! Daar kan ik ook wel in wonen :D

[Beantwoorden]


Door Yara op 5 januari 2012 08:18

Pretty kwasten!

[Beantwoorden]


Door hannah op 5 januari 2012 15:20

swatches als je blieft.
bijvoorbeeld laat hij een goede lijn met eyeliner achter :D
is tip hoor

[Beantwoorden]


Door Zarina op 5 januari 2012 17:18

Ik vind zulke eyeliner kwasten juist niet zo handig. Ik had er ooit eentje van Coastel Scents en ik vind ze iets te ‘pluizig’ om een strak lijntje aan te brengen. En ze worden na gebruik altijd zo hard…

[Beantwoorden]


Door Janaa op 5 januari 2012 22:18

Ze zien er fijn uit ;D x

[Beantwoorden]


Door kirsten op 6 januari 2012 21:47

Ziet er goed uit alletwee! ^^)

[Beantwoorden]