Too pretty to use

I confess, er bevinden zich een aantal producten in mijn make-upcollectie die ik nog nooit heb gebruikt. Niet omdat ik ze vergeten ben, er geen tijd voor heb gehad of omdat mijn gezicht al genoeg ondergesmeerd en gepoederd zat, maar omdat ik ze te mooi vind om te gebruiken. Ik durf gewoon niet mijn vingers over het onaangeraakte patroontje strijken, of mijn kwast de poeder te laten aaien.

Photobucket

Photobucket
Voorlopig dan. De producten ga ik in de toekomst echt nog wel gebruiken, ik heb ze tenslotte niet gekocht om in een la te laten liggen. Maar nu wil ik er alleen nog maar even naar kijken en van de mooie patroontjes, figuurtjes en glittertjes genieten. Too pretty!

Photobucket


Photobucket
Vlnr: MAC In The Abstract Highlighter, MAC Rosé Olé Special Reserve Highlight Powder, Estée Lauder Bronze Goddes Sea Star Bronzing Blush

Alle drie de poeders zijn Limited Editions, en allemaal zijn ze vrij nieuw. Ik heb ze nog niet zo heel lang, en daarom vind ik het oké ze nog even niet te gebruiken. De MAC In The Abstract Highlighter is de nieuwste van de drie, maar waarschijnlijk wel de eerste waarin ik mijn tanden, ehh, ik bedoel kwast zal zetten.

Photobucket
Dan zijn er ook nog een aantal poeders die ik álmost too pretty to use vond. Ik heb ze wel gebruikt, gebruik ze nog steeds, maar ben er toch zuinig op. Zijn mijn ongebruikte producten drie duurdere items, zitten hierbij juist 2 goedkopere poeders.

Photobucket


Photobucket
Vlnr: HEMA Blush 01 Light, MAC Semi Precious Rose Quartz Mineralize Skinfinish, The Body Shop Cheek Bloom 01 Desert Rose

De HEMA blush is een Limited Edition van de kerstcollectie dit jaar. Ik vind het een onwijs mooie blush, maar dat konden jullie ook al in deze review lezen. De MAC MSF Rose Quartz uit de Semi Precious collectie van deze zomer was een geliefd item die ik met een beetje geluk wist te bemachtigen. Ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop. The Body Shop Cheek Bloom heb ik daarentegen nog maar een paar keer gebruikt omdat het niet mijn kleur is. Maar ahh, door het mooie patroontje op de blush vind ik het zonde om hem weg te doen.

Photobucket

Heb jij producten in je make-up collectie die je niet of nauwelijks hebt gebruikt omdat je ze daarvoor (nog even) te mooi vindt?


Reacties

Door Saar op 21 december 2011 10:11

wauw, die semi precious rose quartz van mac is echt héél mooi.
ik heb ook een paar producten die ik niet gebruik, maar dat is maar voor kort.
loves, saar. <3

[Beantwoorden]


Door kimberly op 21 december 2011 10:12

Zo herkenbaar! Ik heb ook een aantal spullen in mijn stash die ik niet gebruik omdat ze inderdaad té mooi zijn..

[Beantwoorden]


Door Maj-Britt op 21 december 2011 10:12

Ik had vorig jaar een ontzettend mooie highlighter/bronzer van YSL gekocht die echt een prachtige print erop had. Ik heb hem een tijdje niet gebruikt maar toen begon ik me steeds meer te realiseren dat iets waar je 50 euro voor betaald hebt niet gebruiken toch echt een beetje té gek is. En nu vind ik hem al lang zo mooi niet meer omdat hij ontzettend grove glitters bevat, misschien dat ik hem voor de feestdagen weer eens uit de kast haal.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 10:30:

Doen! :ja:.

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 21 december 2011 10:17

auw, wat zijn ze mooi allemaal! Ik kan wel begrijpen dat je sommige niet wilt gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Dita op 21 december 2011 10:20

Wow, kan me voorstellen dat je dit even niet wilt gebruiken, zijn zo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 21 december 2011 10:23

Ik kan me daar ook echt wel iets bij voorstellen, die MAC blush/highlihgter/MSF (volgens mij uit de Champale collectie?) vind ik ook ZOOO mooi! Helaas was hij al snel uitverkocht… :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 10:31:

Nee, Semi Precious! Ben er ook heel blij mee :D

[Beantwoorden]


Door danielle op 21 december 2011 10:24

Ja zeker, de LE sweet dreams van Too Faced… Nog fftjes wachten op een speciaal moment… Wil er vanaf de kerst mee aan de slag.
Afgelopen donderdag gekocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 10:32:

Kerst is wel een goed moment denk ik! Dat palette van Too Faced is ook echt prachtig…

[Beantwoorden]


Door Ariane op 21 december 2011 10:24

Wauw ze zijn allemaal echt heel mooi. Ik zou ze ook niet zo snel gebruiken. Zo snel ik kan bedenken, heb ik geen producten met ‘te’ mooie patroontjes erin.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 21 december 2011 10:25

Wow, echt mooi, maar je kan ze beter wel gebruiken anders is het een beetje zonde dat je er zo veel geld aan uitgaf, en je ze nu niet gebruikt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 10:32:

Weet ik, dat noem ik ook in de tekst.

[Beantwoorden]


Door Emily op 21 december 2011 10:30

Haha, dit heb ik ook regelmatig…
Dan zet ik gewoon even mijn verstand op nul, neem een kwast en neem wat oogschaduw/blush/o.i.d :D

[Beantwoorden]


Door Carmen op 21 december 2011 10:31

Ergens vind ik het wat belachelijk producten in je stash te hebben die je niet gebruikt. Als ik echt iets fantastisch vind, neem ik er een foto van. Dan heb je toch de oeh-aah-herinnering, maar kun je toch het product gebruiken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 10:33:

Zoals in de tekst staat, gebruik ik ze nu nog niet, later natuurlijk wel. Omdat het inderdaad zonde is geld voor iets neer te tellen en het dan niet te gebruiken.

[Beantwoorden]

Carmen antwoordt op 21 december 2011 om 11:11:

Het was niet bedoeld als aanval hoor :) Ik ben gewoon niet het type om dingen echt te laten liggen :D Mss is het zoals een postzegelcollectie, die heeft ook een zekere waarde en die gebruik je ook niet…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 11:18:

Weet ik, mijn reactie was ook niet bedoeld als aanval. Ik wil alleen zeggen dat ik de producten dus wel ga gebruiken, alleen niet direct. Dat is alles :) Ik vind het ook zonde om het te laten verstoffen.


Door Jessica op 21 december 2011 10:42

Die estee lauder & mac , oh em gie, ik had ze al eerder gezien maar ze zijn zó pretty ! (L)

btw dat heb ik ook wel eens ja haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 december 2011 10:43

Wauw, deze highlighters en blushes zien er wel echt heel mooi uit! Als je er eindelijk klaar voor bent om ze te gebruiken moet je gewoon proberen zo voorzichtig mogelijk ‘deppen’ met je kwast, haha.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 december 2011 10:52

Nee, hier kan ik me echt niet in vinden. Ik zou mezelf voor mijn kop slaan als ik zou denken ‘is zonde om te gebruiken’. Ik ga geen geld neertellen om een beetje naar een patroontje een tijd lang te staren, dat is niets voor mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 11:00:

Lees de tekst.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 december 2011 10:53

Dit zijn ook wel echt prachtige producten, die je laat zien! Ik had het met mijn eerst Mineralize Blush van MAC (Gleeful). Ik vond hem er zó mooi uitzien dat ik het eigenlijk zonde vond om hem te gebruiken. Inmiddels heb ik dat natuurlijk wel gedaan, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 11:00:

Gleeful is ook moooi!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 21 december 2011 10:53

zoooo moooie blushes zeg!! Prachtig. (love)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 21 december 2011 10:55

Je hebt wel gelijk, het zijn echt wel héél mooie producten. Ik zou ook best wel twijfelen om ze te gaan gebruiken :) Zelf heb ik zo niets. Maar goed, mijn collectie is dan ook zo minimaal dat ik alles wel moet gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door kim op 21 december 2011 10:58

denk maar zo, nu heb je ze vastgelegd op foto, nu zijn ze ready to use! leuk om zo’n foto af te drukken en op te hangen in je kamer :) zijn inderdaad kunstwerkjes

[Beantwoorden]


Door Desirée op 21 december 2011 11:01

Ik snap het wel, ze zijn ook zoooo pretty! Maar nu lekker gebruiken en terugkijken op de foto’s ; )

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 december 2011 11:04

Ik herken het hoor , ik heb dat zelf ook. De blush van The Body Shop ziet er echt super mooi uit:D

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 21 december 2011 11:04

Hehe, nee ik heb geen budget om producten niet te gebruiken. Als ik iets koop is het om te gebruiken! Maar dat vind ik helemaal niet erg hoor (A)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 21 december 2011 11:05

Ik kan me goed voorstellen dat je een aantan van deze producten nog onaangeraakt hebt. Vooral die poeder van Estee Lauder doet mijn hartje sneller kloppen. Wauw! (love)

Ik heb eigenlijk geen producten die ik nog helemaal niet heb gebruikt maar wel producten waar ik nog heel zuinig op ben zoals de Blush uit de Mac Wonder Woman collectie :)

[Beantwoorden]


Door Livia op 21 december 2011 11:05

<Haha stiekem heb je wel gellijk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 december 2011 11:07

ja echt wel… vooral een product de eerste keer gebruiken, dan wil ik altijd mijn ogen dicht doen, haha

[Beantwoorden]


Door Claire op 21 december 2011 11:14

Vera, ikvind dat je nu wel een beetje bitch overkomt dat jij dat niet wilt gebruoken moet je zelf maar weten maar dan hoef je nog niet zo te reageren opensen die daar anders overdenken…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 11:19:

Ik wil alleen duidelijk maken dat ik de producten wel ga gebruiken, zoals ook in de tekst staat. Er is sprake van een misverstand, that’s all. Weet niet waarom ik dan gelijk een bitch ben…

[Beantwoorden]

Tasja antwoordt op 21 december 2011 om 11:49:

Niets van aantrekken Vera, je komt helemaal niet over als een bitch :)
Als je als lezer de tijd neemt om een comment te plaatsen moet je eigenlijk ook de tijd hebben genomen om de blogtekst ook daadwerkelijk te lezen. Het is ook frustrerend als mensen het tegenovergestelde hebben geconcludeerd dan dat je zelf gezegd hebt.

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 21 december 2011 om 14:17:

Mensen moeten maar gewoon de tekst lezen klaar.
Vera hoeft zich niet als een “bitch” te gedragen als mensen gewoon lezen. Overigens vind ik niet dat Vera als een bitch overkomt maar iedereen zou het wel een beetje zat worden als mensen niet LEZEN wat er staat voordat ze met een comment komen. Moraal van het verhaal is LEES voordat je comment.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 december 2011 11:17

Ik heb dat eigenlijk niet zo. Maar ik koop dan ook geen make up omdat ik het mooi eruit vind zien. Ik vind de roze quartz uit de Semi Precious collectie erg mooi eruit zien maar het is geen product waar ik gebruik van zou maken. Ik heb hem in mijn handen gehad op vakantie in Dublin en geswatcht tot ik een ons woog. Uiteindelijk heb ik hem niet meegenomen. Ik vond hem net te donker en te shimmery bij mijn huid.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 december 2011 11:37

Wauw eye candy! Er zijn wel producten (vooral limited editions) in mijn stash waar ik extra voorzichtig mee doe omdat ik ze zo mooi vind, maar geen producten die ik helemaal niet gebruik omdat ik ze zo mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 21 december 2011 11:41

Ik herken dit helemaal! Bijv. bij mijn Urban Decay Naked palette, dan kan ik er gewoon van balen dat er oogschaduw op de zwarte stukjes tussen de oogschaduws komt waardoor het er ‘vies’ uitziet :crazy:

Maar wanneer ik eenmaal de stap heb gezet om ze toch te gaan gebruiken, heb ik er wel altijd superveel plezier van!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 11:43:

True that! De producten zien er niet alleen in de verpakking mooi uit, maar natuurlijk ook wanneer je ze gebruikt :D

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 21 december 2011 11:52

Die zeester van Estée Lauder is ook zooo mooi idd! :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 december 2011 12:07

Supermooi zijn ze! Maar alsnog vind ik het zonde dat je ze niet meteen gebruikt, want daar voor zijn ze immers! Natuurlijk ga je ze later nog wel gebruiken, maar ikzelf zou ze gewoon meteen gebruiken, want ik neem aan dat je elke dag even een kwartiertje neemt om te kijken hoe mooi je make-up wel niet is.

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 21 december 2011 om 12:08:

Dat je niet elke dag naar je make-up kijkt, bedoel ik :)

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 21 december 2011 12:14

Heel mooi..
Die van Mac met met dat rondje erin is zeker niet meer te verkrijgen?? ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 12:18:

Nee, die was helaas van een Limited Edition :no:

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 december 2011 12:20

Ohhh zo lastig, ik ken het helemaal. Het ziet er altijd zo mooi uit. Net als bij Cupcakes die zijn ook gewoon soms te mooi om op te eten :(

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 21 december 2011 12:22

Die van mac met dat gekreukte patroon is zoo mooi!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 21 december 2011 12:23

ik heb al mn producten wel eens gebruikt… vind het ook zonde om ze te laten liggen :D:P

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 21 december 2011 12:24

Ik vind patroontjes juist meestal helemaal niet mooi, zelf koop ik vaak dingen niet omdat ik dat juist lelijk vind, en anders maak ik ze gelijk glad :X die van Estée Lauder vind ik wel echt heel mooi. Maar toch zou ik ze wel gebruiken, mijn mooiste spulletjes gebruik ik juist het aller liefste! (love)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 21 december 2011 12:33

Ik kan me er wel in vinden, alleen ik heb niet zo veel make-up dus ik kan niet kiezen , haha. Ik heb wel iets anders wat een beetje hetzelfde idee is en dat is een chocolade kerstman, zo’n grote, die ik vorig jaar van mijn inmiddels overleden oma kreeg. Ze had hem helemaal custom made gemaakt met m’n naam omdat ik toen geslaagd was. Ik weet niet waarom, maar ik wil hem gewoon niet opeten. Oke beetje random maar ik dacht het past er wel bij:)

Fijne feestdagen alvast Vera & alle andere meiden

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 12:47:

Ahhh dat snap ik wel! Is ook iets heel moois en aangezien je oma er niet meer is…

Jij ook hele fijne feestdagen gewenst! :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 december 2011 12:41

Dat heb ik ook vaak. Ik vind deze producten ook érg mooi!

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 december 2011 12:55

Eerder had ik dit ook erg sterk, maar tegenwoordig gebruik ik ze gewoon! Heb ooit een heel mooi product moeten weggooien omdat hij over datum was. Ik had hem nog nooit gebruikt..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 12:59:

Ahhh dat is wel heel zonde!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 december 2011 12:57

Wat een supermooie poeders! Ik heb een hele mooie uit de huidige kerstcollectie van Guerlain, maar die is zo fijn dat ik ‘m wel gewoon gebruik.. vond het in het begin ook super zonde!!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 21 december 2011 13:03

Ik gebruik altijd al mijn producten, ik vind dat je moet genieten van je spullen en gebruiken! Ik heb de rose quartz ook van MAC minstends 2 x in de week en je ziet gewoon niet dat hij gebruikt is. Hij is ontzettend zuinig in gebruik!

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 21 december 2011 13:05

Ik snap helemaal wat je bedoeld :) Echt te mooi!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 december 2011 13:47

Wauw! Kan me voorstellen dat je ze nog niet hebt gebruikt, ze zien er echt supermooi uit :D Sommige mensen mogen trouwens wel eerst de tekst goed lezen voordat ze meteen reageren :-P

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 december 2011 13:54

De Estee Lauder Bronzer Blush is mooi zeg! Ik heb ook wel een aantal producten die eigenlijk te mooi zijn om te gebruiken, maar ik doe het toch, omdat ik ze zo graag wíl gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 december 2011 13:57

Ik heb vorige week ook echt een prachtige Dior highlighter gekocht maar gebruik hem elke dag met pijn en moeite omdat hij steeds minder mooi wordt. Maar aan de andere kant ik heb er nog wel mooie foto’s van dus dan kan ik daar altijd nog naar kijken. Die MAC highlighter die alleen in de Pro Store verkocht wordt die jij hiertussen hebt staan wou ik ook heel erg graag, alleen hij was echt uniek aan mijn huidskleur dat ik er helemaal niks van terug zag :(

[Beantwoorden]


Door romy op 21 december 2011 14:11

Mooie doosjes!

[Beantwoorden]


Door Ester op 21 december 2011 14:12

Dat zijn inderdaad mooie dingen. Vooral die met dat zeesterretje is schitterend! Die HEMA blush heb ik zelf ook.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 17:43:

Ik hou van de Hema blush :ja:

[Beantwoorden]


Door Amy op 21 december 2011 14:22

Er zijn regelmatig dingen met een mooie overspray die ik een lange tijd laat liggen, maar dan bezwijk ik toch weer en gebruik ik ze alsnog!

[Beantwoorden]


Door Yara op 21 december 2011 14:29

Ik vind het soms ook zo zonde om bepaalde producten te gebruiken, zoals die mineralize skinfinish van mac.. Hij’s zo pretty!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 21 december 2011 14:40

ik kan wel begrijpen waarom je ze nog niet hebt gebruikt! alles is zo moooooi

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 december 2011 14:47

Wat een eyecandy artikel zeg! Mac MSF Rose Quartz heb ik ook (duh, samen met jou gekocht haha!) maar gebruik ik toch best wel vaak. Ik vind het zonde, maar ik vind het nóg meer zonde om hem niet te gebruiken omdat ik hem zooo’n mooi effect vind geven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 17:44:

Haha ja, toen wij die met z’n 3-en kochten was hij gelijk uitverkocht ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 december 2011 15:08

De blush van MAC wil ik zoooo graag<3 echt super prettayy

[Beantwoorden]


Door cutefactorxd op 21 december 2011 15:23

Ik heb niet echt zo”n product, maar omg wat zijn die mac blushes mooi

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 december 2011 15:24

Haha hier heb ik ook wel eens last van :p

[Beantwoorden]


Door rosa op 21 december 2011 15:26

Wow, mooie producten!!
Ik heb niet zulke mooie spullen in mijn stash (helaas;-))
Maar die blush van de HEMA vind ik eigenlijk wel één van de mooiste, en een mooi prijsje uiteraard:) misschien dat ik die ga aanschaffen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 17:45:

Ik raad hem je zeker aan! Vind het echt een prachtige blush :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 december 2011 15:30

Ik zou het ook moeilijk vinden om ze te gebruiken! Ik had lucky green tijens de Fashion Flower LE van MAC gekocht, omdat het zo’n leuk patroontje erin zit. Gelukkig is het een kleur die ik niet vaak draag, maar als ik hem gebruik dan pak ik hem aan één randje tussen 2 bloemetjes en niet in het midden, schade is heel weinig :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 17:45:

Haha daar dacht ik toevallig bij dit artikel nog aan! Dat zou ik ook doen inderdaad :D

[Beantwoorden]


Door charile op 21 december 2011 15:41

mooie producten en heel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 21 december 2011 15:46

Ik vind jou altijd zo leuk =3

x
P.S.: Merry x-mas and a happy new year! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 17:46:

Dankjewel Annabel! ^^) JIj ook alvast een hele fijne kerst en gelukkig nieuwjaar gewenst!

[Beantwoorden]


Door Marsha op 21 december 2011 15:53

Ah ik kan mij hier wel in vinden, maar je moet het maar zo zien, het duurt waarschijnlijk heel lang voordat het patroontje eruit is, en tegen de tijd dat het patroon eruit is ben je vast en zeker alweer dicht bij pan. En pan is natuurlijk nog leuker!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 december 2011 16:32

Wauwie, die van de Body Shop is praaaachtig! Ik wil ‘m aaien (A)

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 december 2011 16:49

Echt zo ontzettend mooi allemaal. ikzou dat waarschijnlijk ook hebben dat ik het zonde zou vinden om die producten gebruiken. Zelf heb ik het eigenlijk nog nooit gehad.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 december 2011 16:51

Om eerlijk te zijn gebruik ik alles in m’n collectie haha!
Ik vind het juist zonde om ze niet te gebruiken. Ik wil genieten van die mooie poeders dat zeker, maar ik ben altijd te nieuwschierig hoe het eruit ziet op mijn wangen/ogen/lippen etc. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 17:47:

Ja, dat ben ik ook wel hoor (A)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 december 2011 16:52

Oh my, die highlighter van MAC is echt WAUW. Zo raar ziet hij eruit, maar die kleur past heel mooi bij de abstracte vorm, god, amazing.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 december 2011 17:42

Wauw allemaal supermooie producten inderdaad! De bovenste drie zou ik ook niet aan durven te raken ben ik bang :P

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 21 december 2011 17:44

(love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 21 december 2011 18:06

Ooooh dat heb ik echt met alles! ö
Ook dat ik dingen bijvoorbeeld niet weg wil gooien, ik gebruik het nooit meer, maar misschien komt het oooooit nog wel eens van pas :D
ps. alvast fijne kerst vera! en een gelukkig nieuwjaar ook natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door aukje op 21 december 2011 18:13

Pretty!!! (L)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 21 december 2011 19:04

Ik koop geen producten die ik niet ga gebruiken. En als het onverhoopt toch gebeurt, gooi of geef ik ze al gauw weg. :-)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 21 december 2011 19:12

Ik vind het echt zonde om het niet te gebruiken :P Ik snap je wel volkomen, maar ik kijk denk ik anders tegen me make-up aan.. ik koop altijd make-up om het te kunnen gebruiken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 19:19:

Lees de tekst even goed :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 december 2011 19:21

Hele mooie blushes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 21 december 2011 20:05

Wauww! Super mooie producten ik zou ze ook niet willen gebruiken, gewoon omdat ze zo mooi eruit zien !

[Beantwoorden]


Door Ris op 21 december 2011 20:05

*drooling* Wat een mooie productfoto’s! (A)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 21 december 2011 20:16

Ohhh, wauw! Vooral die MAC Rose Quartz uit de Semi Precious collectie is zoooo mooi *kwijl* ö

[Beantwoorden]

luna antwoordt op 21 december 2011 om 21:13:

aaah, ja ik wil m ook echt heel graag hebben.
misschien dat er op ebay nog eentje te vinden is:)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 21 december 2011 20:27

MAC My Paradise cheek powder van de Surf Baby collectie heb ik al máánden maar is is nog steeds niet gebruikt… door die gouden bloem (overspray is zo mooi :P) haha…

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 december 2011 21:44

Wat een prachtige producten, wauw! Ik heb er ook wel een beetje last van. Maar toch kan ik juist ook zoiets moois niet weerstaan, ik moet zien hoe het op mijn huid uitziet! Wel ben ik met een aantal mooie poeder producten inderdaad heel zuinig, zodat het patroontje erin in tact blijft ^^)

[Beantwoorden]


Door Lissa op 21 december 2011 21:46

semi precious rose quartz van mac is echt super mooi! Heb nog steeds spijt dat ik hem niet heb kunnen kopen!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 21 december 2011 22:04

Ooh wat mooi (love) x

[Beantwoorden]


Door Sofie op 21 december 2011 22:34

In de Welcome To Las Vegas collectie van Catrice zat er een fixing powder met een hele mooie tekening. Ik kocht dit product twee keer: eentje om te bewaren, eentje om te gebruiken :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2011 om 23:23:

Die heb ik gezien inderdaad, very pretty!

[Beantwoorden]


Door larissa op 21 december 2011 23:06

wouw die met die zeester is echt top!

[Beantwoorden]


Door nirosha op 24 december 2011 14:36

Wauw, ze zijn echt heel mooi. Ik snap dat je ze nog helemaal ‘heel’ wilt zien. Dan kan je er lekker lang van genieten. Je hebt nog alle tijd om ze te gebruiken, toch? Hele fijne feestdagen! : )

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 december 2011 13:15

Wauw die zijn allemaal inderdaad prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jo-ann op 1 januari 2012 17:05

Mijn moeder laat altijd haar mooiste makeup-doosjes vallen! Dat is pas zonde!

[Beantwoorden]


Door Makeupbyrubina op 14 januari 2012 19:16

Waw echt heel mooi, begrijpelijk dat je ze niet wilt gebruiken :) :ja:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 15 januari 2012 19:15

Beetje late reactie van mij maar ik moet het gewoon ff kwijt.
Ik heb gisteren de Maison Lancome blush uit de najaarscollectie gekocht. Die vond ik echt zo mooi maar véél te duur. Gisteren lag ‘ie bij Sephora met 50%(!) korting! Nu heb ik ‘m dus maar ik heb geen idee wanneer ik ‘m ga gebruiken want ik vind ‘m echt zó mooi. Voorlopig zie ik ’t meer als een soort collectors item :$

[Beantwoorden]


Door Tieske op 22 januari 2012 15:39

prachtig! Ik durf mijn lush bathbombs en bubble bars nooit te gebruiken, zo zonde als ze op zijn!

[Beantwoorden]


Door Demi op 4 maart 2012 19:22

WAUWIE! Ze zijn zoooooo mooi! :love: Ben verliefd op die van esteé lauder! (love)

P.S. Ik vind jou altijd zooo leuk! Verlang altijd naar jouw filmpjes en blogs etc.

Gr.
xxxxxxxxx <3

[Beantwoorden]


Door ashley op 21 maart 2012 17:48

super mooi ik snap dat je ze even niet wilt gebruiken ^^) ^^) ^^) ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Kaja op 25 maart 2012 21:46

Hee, leuk artikel! ik vond laatst bij de hema ook een blush met zo’n gekreukeld stukje zijde print. ik heb hem toen niet gekocht, best zonde want nu kan ik m niet meer vinden.

[Beantwoorden]