Win wraak! Het nieuwste boek van Daniëlle Bakhuis

Vriendinnen van mij hebben wel eens gezegd dat ze bang waren dat ik wat negatiefs over ze zou schrijven op het internet, maar natuurlijk zou ik dat nooit zomaar doen. Helaas denkt niet iedereen daar zo over. In het boek ‘Wraak’ heeft hoofdrolspeelster Frederique verkering met Sven, een bekende vlogger op YouTube. Als zij haar relatie met Sven uitmaakt, is hij zo ontzettend kwaad op haar dat hij een filmpje op internet zet waarin hij Frederique flink te pakken mee neemt. Zij is daar natuurlijk niet blij mee en wilt wraak…

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik heb het boek gelezen en hoewel deze gericht is op meiden van 13+, vond ik het boek leuk en pakkend. Het verhaal speelt zich toch een beetje af in mijn wereldje, met bekende YouTubers en producten waarover je leest op beautyblogs. Daniëlle Bakhuis is de schrijfster en vorig jaar heb ik ook al een winactie met haar georganiseerd voor het boek ‘Love & Leed’ de smoesjes van jongens om voor seks geen condooms zal ik nooit vergeten!

Photobucket
Daniëlle heeft al eens gezegd dat ze dol is op het lezen van beautyblogs en dat zie je dan ook een paar keer in het boek voorbij komen. Zeegroene nagellak for the win!

Photobucket
Ik mag het boek ‘Wraak’ van Daniëlle Bakhuis vijf keer weggeven! Je maakt dus kans op één exemplaar, maar daar moet je wel wat voor doen. Zoals ik aan het begin vertel haalt Sven een aardig rotte actie uit door Frederique in een filmpje op zijn YouTube kanaal belachelijk te maken. In het filmpje vertelt hij dat ‘ie weer vrijgezel is (terwijl hun relatie grotendeels geheim was), dat híj het heeft uitgemaakt en niet zij, plaatst een foto vaan haar in bikini erbij en linkt deze aan haar Hyves. Frederique voelt wel wat voor een wraakactie… en die mag jij voor haar verzinnen!

Als jij Frederique was, hoe zou jij dan Sven terug pakken? Laat het in een reactie hieronder achter en zorg dat je het juiste emailadres hebt ingevuld in het daarvoor bestemde vakje (niet in de reactie zelf). De 5 leukste en meest creatieve reacties winnen een boek!

Meedoen kan tot 27 november 23:59 uur. De winnaressen krijgen een paar dagen later bericht. Succes!


Reacties

Door Eline op 18 november 2011 16:11

Leuke actie! Ik doe er niet aan mee, helaas. :)

[Beantwoorden]


Door fatima op 18 november 2011 16:11

ik zou hem de gek aan steken met een andere jongen! Hij plaatst een foto van frederique op het internet in bikini dan zijn er vast wel jongens die haar mooi vinden! Ik zou mezelf nooit verlagen tot zijn niveau dus gewoon hem de gek aan steken als het ware. Jij doet niks verkeerds (jij, frederique ik dit geval) neemt een nieuwe vriend en hij word de gek aangestoken, dat is nooit leuk en al helemaal niet door je ex! Dat is wat ik zou doen.

[Beantwoorden]


Door charile op 18 november 2011 16:13

Leuke winactie! Ik doe zeker mee :D Ik zou wraak terug nemen en dus ook op internet hetzelfde doen als dat Sven zou doen. Ik zou een blog starten met allerlei verhalen, foto’s en filmpjes.
xx

[Beantwoorden]


Door Chantal op 18 november 2011 16:15

Leuk weer eens een winactie :) Ik ben bijna 10jr ouder dan de doelgroep dus ik wens de andere meiden veel succes!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 18 november 2011 16:17

Leuke actie, maar ik laat deze winactie aan me voorbij gaan! :) xox

[Beantwoorden]


Door Liza op 18 november 2011 16:20

ik zou me er niet heel veel van aantrekken, natuurlijk vind ik het wel erg! maar ik zou doen tegenover hem alsof ik het niet erg vind, en verder zou ik mensen iets laten zeggen eigenlijk weet ik niet wat ik zal doen,
ik heb dit zelf een tijdje terug meegemaakt, nouja zoon soort iets.
dan was het met een foto ook, het is op twitter gezet door mijn ex, ik weet nog steeds niet wat ik er mee aan moet, iedereen confronteert mij ermee, en als ik iemand leer kennen moet ik mezelf eerst bewijzen dat ik geen slet ben… als je begrijpt wat ik bedoel…
ik deed tegenover hem en ze vrienden dat het me niks kan schelen en dat ik er schijt aan heb, omdat hij anders mischien meer doet om mij te treiteren, verder heb ik wel aan iedereen vertelt dat het me ex was en dat ik heel veel van m hield en dat ik het alleen maar heel zielig van m vond, verder kan ik niet veel doen, ik hoopte maar snel dat iedereen het vergat, maar natuurlijk roepen een paar mensen nog wel slet naar mij enzo maarja, ik moet mezelf maar naar iedereen toe bewijzen dat ik geen slet ben, en dat ik een heele normale (iets preutse) meid ben maar dat ik heel veel van die jongen hield. ik wil verder geen namen noemen of om wat voor foto het ging maar wat ik wel wil zeggen nog is dat heel veel het nu zijn vergeten, en ik wil tegen iedereen zeggen die dit leest of het boek leest, dat je er voor moet zorgen dat je vriend nooit een foto van jou in bh of bikini moet hebben, natuurlijk moet dit kunnen als je met elkaar heb, maar je moet er maar vanuit gaan dat er altijd iets kan gebeuren.. sjuaa shit happens, als ik dit over kon doen heaa!
maarja!
sorry dat het zoon lange reactie werd maar van het een kwam het ander en moest ik dit vertellen.
xx

[Beantwoorden]

Liza antwoordt op 18 november 2011 om 16:24:

wauw ik was gewoon zo lang met deze reactie bezig, dat toen ik het schreef er nog 2 reactie;s waren en toen ik t poste al weer 5 haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 november 2011 om 19:35:

Haha ^^) Wat rot van je ex hey, wat een #$&%*!!

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 19 november 2011 om 02:23:

Oh meid wat erg! En helaas heel herkenbaar.. Je zal er denk ik nog lang last van hebben, maar bedenk dat jij jezelf in ieder geval recht in de spiegel kan kijken! Succes ermee X

[Beantwoorden]


Door Paola op 18 november 2011 16:24

Leuke winactie, maar gun hem iemand anders!

[Beantwoorden]


Door Debora op 18 november 2011 16:25

ik zou precies hetzelfde terug doen !
gewoon een filmpje van hém maken met zijn niet al te beste foto’s en bloopers die hij maakt tijdens het vloggen. Helemaal voor schut zetten !
Gewoon net zo hard terug pakken die gozer !

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 november 2011 16:30

Spannend biek

[Beantwoorden]


Door Krissi op 18 november 2011 16:40

wat een leuke actie.
Maar ik ben niet zo’n wraakzuchtig type.

maar als wraak zou ik misschien doen alsof ik mezelf iets ergs heb aan gedaan, door zijn filmpje. dan zou hij zich imsschien schuldig zou voelen. ik zou in ieder geval iets doen waardoor hij zich schuldig voelt. schuld vreet aan je, het is een van de ergste gevoelens die maar is.

erg leuke winactie.

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 november 2011 16:50

Wat een toeval. Dat boek heb ik net nog geleend van de bibliotheek.

[Beantwoorden]


Door roos op 18 november 2011 17:05

Het lijkt me echt een super leuk boek! Als ik het zelf was geweest zou ik niet weten of ik wraak zou nemen aangezien ik niet iemand ben die echt wraak neemt.
Maar áls ik wraak zou nemen zou ik een account maken (ergens op; facebook. whatever) en dan zou ik een foto kiezen van een heel lelijk meisje (of ik zou mijn eigen foto bewerken) en dan net doen alsof ik zijn vriendin was en hem helemaal voorschut zetten bij iedereen door berichtjes te sturen van; wanneer zie ik je weer? of het was leuk gister ik hou van je, blablabla.

[Beantwoorden]

AmBer antwoordt op 19 november 2011 om 19:57:

Dat is een goeie :P (:

[Beantwoorden]


Door Rabiya op 18 november 2011 17:07

ik doe mee aan dit win actie en ik zou aangifte doen bij de politie

[Beantwoorden]


Door Lara op 18 november 2011 17:10

Als ik door een jongen hard gekwetst zou worden en hij me dan wat belachelijk zit te maken op het internet, zou ik voor hem een blind date regelen, waarvan ’t natuurlijk de bedoeling is dat het een verschrikkelijk einde heeft. Ik zou hem eerst een paar brieven/kaartjes/mailtjes/sms’jes sturen met een paar neppe foto’s van een mooie meid en veel informatie geven, verzonnen natuurlijk. Hem dan naar een restaurant laten gaan waar hij meteen een fles champagne mag kopen. Vervolgens laat ik ‘m eerst wat wachten en stuur ‘m dan een sms’je dat ‘ik’ niet kon komen. Hij moet dan natuurlijk de rekening nog betalen! :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 november 2011 17:13

Ik zou in een nacht dat hij alleen is langs het badkamer-raampje naar binnen gaan in zijn huis. In zijn badkamer pak ik mijn rugzak met alle voorbereidingen erin. Ik pak pindakaas. Ik smeer de wcbril + badrand onder.
Dan pak ik het volgende, mijn eendenkostuum. Ik trek het aan, loop naar zijn slaapkamerdeur en ga klaarstaan. In mijn gedacht tel ik tot drie en weet dat ik heb zó hard ga pakken. Nog even moet ik in mezelf lachen, wie heeft er nou ook een EENDENangst !! Dan ben ik weer gefocust en bedenk ik me dat ik als ik binnenkom ook maar gelijk moet kijken waar zijn goudvis staat. Nu gaat het gebeuren. Ik ga. 3, 2, 1..
Ik ren zijn kamer binnen, ga op zijn bed staan om vervolgens luid kwakend te gaan springen. Daarna pak ik uit de zak van het eendenkostuum een touw. Nou ja, touwtje. Ik loop naar de vissenkom en na 4x naar het glibberige diertje te graaien heb ik hem. Ik bind het touwtje om hem heen en zeg ondertussen tegen de vis dat hij dit niet te persoonlijk moet opvatten. Sven is ondertussen op me afgelopen maar de snelle, fitte ik ren naar zijn raam. Ik hang het touwtje met de vis naar buiten. Daar bungelt hij dan. Ik zie een man met een hond vanaf de straat een béetje vreemd kijken, maar ik bedenk me dat ik me niet moet laten afleiden. ”OF je haalt het filmpje van youtube OF ik laat je vis vallen !!” schreeuw ik. Ik zie Sven angstig kijken en hij pakt zijn iPhone. Hij gaat naar youtube en verwijdert de video. ”Niet Klaas!” gilt hij met een raar piepstemmetje. Zou dat komen van bangheid of omdat hij net wakker is? ‘Niet af laten leiden, Frederique !’ denk ik bij mezelf. Sven zegt dat hij de video heeft verwijdert en vraagt of ik weg wil gaan. Ik geef hem het touwtje met de vis, die er ondertussen wel heel benauwd uitziet. Ik wil zijn kamer uitlopen maar bedenk me. Ik pak mijn telefoon en zet hem op opnemen. ”Vind je me niet sexy in dit eendenkostuum?” vraag ik. ”Jawel hoor” zegt Sven. ”Zeg dat je nog nooit zo’n sexy eendje hebt gezien,” zeg ik, ander gooi ik die vis van je alsnóg uit het raam hoor !!” ”Ik heb nog nooooit zó’n sexy eendje gezien” zegt Sven. Nu ben ik tevreden en besluit het gelijk maar even te uploaden. Ik loop naar de badkamer om weer te vertrekken.
Midden in de badkamer blijf ik even staan. Wat ruik ik? Het lijkt wel.. Pindakaas? Zonder er verder bij na te denken dat ik dat zelf heb gedaan, verlaat ik het huis weer op dezelfde manier als ik binnen ben gekomen.

xx (love)

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 18 november 2011 om 17:28:

hahahaha dit verhaal is echt geweldig! je kunt echt heel leuk schrijven!

[Beantwoorden]

DramaQueen antwoordt op 18 november 2011 om 18:54:

Leuk!

[Beantwoorden]

Frances antwoordt op 19 november 2011 om 09:14:

Deze is echt geniaal bedacht! :wave:

[Beantwoorden]


Door paulien op 18 november 2011 17:15

ik zou hem in het bijzijn van andere mensen uitlachen hierom.
dat hij hij er blijkbaar wel heel erg mee zit dat ik het heb uitgemaakt. en dat ik het wel grappig vind omdat ik nu lekker veel aandacht krijg van jongens.
gewoon lekker bluffen. doordat ik dan doe alsof ik het grappig vind is er voor hem geen lol meer aan. en doordat ik laat weten hoe het zit (ik heb het uitgemaakt) staat hij voor het blok.

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 november 2011 17:15

Haha superleuk boek lijkt me dat! Ik wil hem hihi.

Wraakactie:

Ze gaat dit natuurlijk niet zomaar pikken daarom gaat ze een nephyves maken van een knapmeisje, en oohh wat toevallig! Dat knappe meisje vind zijn video’s GE-WE-LDIG en krijgt dan contact met hem. Ze praten, en praten. Hij trapt er allemaal in. Eenmaal als ze gaan afspreken, huurt ze een oude vent in die inplaats van dat knappe meisje en tsja… dat vind ie denk ik niet zo leuk! Verder zou ze ZIJN foto’s/video’s op youtube gooien, wel zo eerlijk, toch?

Xxx Britt !

[Beantwoorden]


Door Chaloe op 18 november 2011 17:15

Super leuk! Hoop dat ik dit boek win en dat ik er een leuk review over kan schrijven op mijn blog..
Mijn wraakactie(ik schrijf het in schrijfvorm), komtie:

Ik pakte mijn mobiel uit m’n zak en zocht een geluidsopname, maar niks kon ik gebruiken om Sven terug te pakken.. Helemaal niks, stomme trut. Had je maar niet zo stom moeten zijn zo’n foto van jezelf te laten maken.. “Frederique! Wat heb jij een lekker lichaam zeg.. Kom je een keertje mee naar mijn huis? Gaan we samen nog een paar van die leuke foto’s maken..” Roept een jongen me na, “Thanks but no thanks,” zei ik met een schaapachtig lachje. “Hee schatje, ik wist niet dat je van die leuke spelletjes hield, zin om een game met me te spelen?” Ik wist dat ik ze allemaal moest negeren, maar toch lukte het me niet, de reacties raakten me te erg. “Ben voorlopig uitgespeeld, game ze!” Terwijl ik stevig doorstap en per ongeluk op het knopje “opnemen” druk struikel ik over een been en val vol op mijn gezicht. Het is het achtste uur en iedereen is al bijna weg, naar huis natuurlijk. Ik kijk omhoog: Sven. “Heb je al een beetje spijt van je daden?” Zegt hij met een sluw lachje. “Welke daden?” sis ik hem toe, “jij..” “Jij hebt me gedumpt, gedumpt. En ik wilde wraak, en wraak heb ik gekregen en weet je wat? Ik zal doorgaan, net zo lang totdat jij je zo rot voelt dat je me zal smeken weer verkering met je te nemen..” “Is dat soms wat je wilt? Weer verkering met mij?” “Jij weet best wat ik wil Frederique, en ik zal het krijgen ook.” “Dat had je gedacht..” “Of je neemt met mij, of ik maak je kapot, wat is hierop jouw antwoord?” Voordat hij nog wat kon zeggen stopte ik de geluidsopname, sloeg ik hem op en liep ik snel weg; naar mijn fiets.

Toen ik de volgende dag op school kwam werd ik, natuurlijk, weer nagewezen door smoezende mensen. Toen de bel ging voor het eerste uur liep ik het klaslokaal binnen. Ik liep naar de leraar toe en vroeg hem: “Meneer, mag ik de klas alstublieft wat laten horen?” Hij stemde toe en ik haalde een memory-stickje uit mijn tas, de geluidsopname had ik opgeslagen en deze zal ik nu laten horen aan de hele klas.
“Sven, kun jij eventjes naar voren komen?” Sven liep arrogant naar voren en keek me met zijn ogen halfdicht aan. “Wat is dit?” Siste hij. Maar hij kreeg geen antwoord.

Tijdens het horen van de geluidsopname werd Sven steeds witter en de klas steeds stiller.

“En, Sven, wat is hierop jouw antwoord?”

[Beantwoorden]

Brechtje antwoordt op 18 november 2011 om 17:25:

Wow, echt een vet verhaal! :D

[Beantwoorden]

Esmay antwoordt op 18 november 2011 om 18:03:

Ik kan niks vetters verzinnen dan dit geloof ik haha!

[Beantwoorden]

Chaloe antwoordt op 18 november 2011 om 18:31:

Woow thanks!:D (A)

Mirte antwoordt op 18 november 2011 om 20:01:

Woow echt wel heel goed geschreven! :O

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 november 2011 17:20

Ik zou nog een keer er goed over slapen en uiteindelijk dan toch geen wraak nemen. Je kan dan beter hem links laten liggen en je hoofd ervoor ophalen. Dan voel je je achteraf veel sterker dan dat je erop ingaat.

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 november 2011 17:31

:D Leuke actie!

Ik hoop dat ik win, haar andere boek was ook zo leuk!
Dit zou mijn wraakactie zijn:

Ik zou foto’s waar hij heel slecht/gek/lelijk op staat in een filmpje op Youtube zetten, en dan aan het eind van het filmpje de tekst:

EN DAAROM MAAKTE IK HET UIT.

Xxxx (love)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 18 november 2011 om 21:18:

Die is goed!
Kort maar heel krachtig!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 november 2011 17:32

Ik zou er voor zorgen dat hij op school word omgeroepen, en dat er dan door het héle gebouw hoorbaar is dat de directeur zegt: ‘Sven, je moeder heeft net gebeld. Ze vroeg zich af of je je laxeermiddelen wel had ingenomen vanochtend. Graag melden bij de receptie.’ En dat iedereen hem dan volledig uitlacht, en niet meer bij hem in de buurt durft te komen. (A)

That would be hilarious! :3

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 18 november 2011 17:36

Wauw, wat een superleuke winactie! Het lijkt me een heerlijk boek. Ik ben dan wel 21 en misschien is dit niet helemaal voor mijn leeftijd geschreven, toch vind ik het nu al een leuk verhaal.
Hoe ik hem terug zou pakken:
Ik zou een lange lijst maken met alles wat stom aan Sven is. Alle rare trekjes, vieze gewoontes, kinderachtige dingen in zijn kamer, die ene pukkel die hij toen had, zijn lelijke schoenen of T-shirt… noem maar op. Alles moet op die lijst! Bij de lijst zou ik de meest oncharmante foto van Sven plaatsen en dit vervolgens zo vaak mogelijk uitprinten. Ik zou de lijst + foto overal ophangen: op school, in zijn stad/dorp, op zijn sportvereniging, OVERAL waar mensen hem kennen en waar hij komt. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 18 november 2011 17:43

Ik zou m slaan xD

[Beantwoorden]


Door Khadija op 18 november 2011 17:50

Wat een leuk boek !Het lijkt me eeen ergleuk boek waaar je veel van kan leren. Het zelfde is bij een vriendin van mij gebeurt maar dan met een foto . Ik zou het zo niet pikken wat hij heeft gedaan en een hyves opgichten met allemaal onzin over hem schrijven en hem voorschut zetten !

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 november 2011 17:50

Leuk! ik doe mee, Wat me wel leuk lijkt om te doen om hem voor gay te verklaren en dan zomaar een willekeurige jongen die eigenlijk niet bestaat samen met hem te laten zoenen. En op youtube zetten. alleen geen idee hoe je dat zou moeten doen.

Ik heb trouwens niets tegens gays hoor en ik bedoel dit ook niet discrimenerend, het lijkt me alleen wel grappig als je dat zou doen omdat iedereen dan denkt dat hij jou gedumpt heeft voor een jonge. Eigenlijk ook nog steeds zielig voor jou, maar je hebt hem wel teruggepakt met een leugen die hij niet de wereld uit kan zetten.

Ik heb dit dan wel verzonnen maar ik zou het eigenlijk zelf nooit durven of doen omdat ik vind dat je geen wraak daar op hoeft te nemen gewoon met hem gaan praten is denk ik de beste oplossing.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 november 2011 18:07

Ik heb eigenlijk geen flauw idee hoe ik ‘m zou terug pakken. Ik heb namelijk nog nooit in zo’n situatie gezeten haha.
Lijkt me trouwens wel echt een vet boek!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 november 2011 18:13

ik zou bewijs zoeken dat ik het hebt uit gemaakt en hem er mee confronteren, dit zou ik (stiekem) filmen en op youtube zetten =)

ja, als je mij voor schut zet doe ik het terug! zorg er maar voor dat je geen ruzie met me krijgt… =p
ik hoop dat ik win!! Xxx

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 november 2011 18:28

Hee!
Ik kijk dagelijks op je blog en nu staat er een winactie op waarbij je een boek kan winnen!
Komt dat even mooi uit, ik houd super veel van lezen!
Eigenlijk houd ik van beautyblogs én lezen, en dat pas allemaal bij het boek! Dus wat zou ik dat boek graag winnen!
Wat zou ik doen als ik Frederique was? Nou, ik zou het echt niet weten eigenlijk! Gelukkig heb ik nog nooit in zo’n vervelende situatie gezeten… Ik zou eerst naar iemand gaan die ik echt zou vertrouwen en misschien zelfs wel aangifte doen. Ook zou ik denk ik proberen het op te lossen met de persoon die dat gedaan heeft bij mij en dan zou ik hopen dat het goed komt.. Ook zou ik iets bedenken om hém eventjes flink voor schut te zetten…. weet hij ook eens hoe dat voelt! Zo is dat toch of niet dan? haha ;)
Nou, ik ga echt duimen voor het boek.. want om een hele creatieve reactie in elkaar te zetten is niet zo goed gelukt volgens mij.. Zo creatief ben ik dan ook weer niet.. geef mij maar dat boek en ik plof lekker op de bank en lees het in een avondje uit! :)
Xxxliefs!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 18 november 2011 18:31

Ik zou wraak nemen, door me er niets van aan te trekken.
Dan heeft hij zijn zin. Wil hij stoer doen? prima, ik verlaag me niet tot zijn niveau. Ik zou ook een gesprek met hem aan gaan.
Omdat ik wil weten waarom hij dat heeft gedaan, en dat het nergens op slaat. En dat ie het allemaal maar lekker zelf moet weten. Ik heb mijn hersens, en gebruik zze ook waarvoor die bedoelt zijn.. nadenken. Dus als ik wraak neem, dan met de dingen die ik tegen HEM zeg, die hem erg raken. Ik heb een relatie met em gehad, dus ik weet hoe ik wraak neem, zonder andere mensen erbij te betrekken.

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 november 2011 18:32

wat een leuk verhaal!!!

[Beantwoorden]


Door Fréderique op 18 november 2011 18:42

:wow: lijkt me een superleuk boek! omdat mijn naam (hoofdrolspeelster) erin staat ik heet namelijk zelf Fréderique! dus ik zou heel graag mijn eigen naam is een keer willen lezen in een boek! hihi

[Beantwoorden]


Door Tara op 18 november 2011 19:01

Ik doe mee, ik zou hem terug pakken door zelf een filmpje op te nemen en alle argumenten die hij gebruikt te laten horen en zien en dan je eigen stukje er achter aan plakken met waarom dat argument niet waar is en waarom hij juist een lul is en dat achter elk argument dat hij noemt.

[Beantwoorden]


Door Demi op 18 november 2011 19:02

ik zou grappig commentaar leveren in een filmpje over Sven’s filmpje, waardoor het juist grappig wordt. en dat op een mega billboard in de stad zetten zodat iedereen ziet wat voor een sukkel Sven is en hoe grappig ik dan ben :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 november 2011 19:12

Ik zou allemaal lelijke screenshots maken grappig bewerken & dan in een filmpje zetten met een genant muziekje eronder en dan op youtube en naar de hele school versturen :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 november 2011 19:22

Als zijn smsjes,whatsapps en mails openbaar maken,want jongens kunnen nog zo cool zijn,als er niemand meeleest zijn ze best klef,en slijmerig :)

[Beantwoorden]


Door HELEN op 18 november 2011 19:33

Dumduuuum, hier komt mijn verhaaltje:

Frederique is woedend omdat ze nagekeken en geroepen word.
Thuis zit ze ziedend achter haar laptop en probeerd iets te vinden waarme ze Sven terug kan pakken, maar ook save kan blijven.
Ze wil niet dat mensen het filmpje kunnen bekijken, dus heel handig:
ze lost alles op door em te melden als ongewenst op youtube.
Viola, das geregeld!
Nu is ook meteen zn hele youtube positie weg,
Hetzelfde kan ze doen met de ‘niet oké’ knop op hyves.

En nu?
Wat dacht je van een paar ‘mooi’ gephotoshopte foto s van Sven voor eigen vermaak?
Ach eigenlijk is dat niet eens nodig..
Wat is hij eigenlijk lelijk zeg.. dat dat me nu pas opvalt!

En die idioten die me uit hebben gelachen..
Die zijn het over een week toch weer vergeten en lopen achter een ander Sven-figuur aan.

[Beantwoorden]


Door june op 18 november 2011 19:33

super leuke actie. daarom doe ik ook graag mee.
als dit mij zou overkomen zou denk ik dit mijn reactie zijn.
ik zou eerst een soort collumn op mijn blog schrijven. over onze relatie zonder namen, en de link naar hem sturen zoda hij ook de reacties van de lezers kan lezen. al kom ik hem tegen ga ik hem niet ineens gaan nergeren. ik zou gewoon doen wat ik bij normalen ‘vrienden’ ook zou doen. dan zou ik gwn een keer met hem een praatje gaan beginnen. en dan vragen hoe hij mijn column op mijn blog vondt. en zo zal ik ook over dat filmpje beginnen en er dan met een lolletje over gaan praten, en uiteindelijk vragen of hij het filmpje zou willen verwijderen of er een leuker gevo;g op wil maken. en dat ik dat ook zal doen met mijn column met praten kom je uiteindelijk verder dan chanteren. en je kunt misschien nog als vriend houden ook ;)
liefs,

[Beantwoorden]


Door Macy op 18 november 2011 19:38

Ik zou gewoon lekker een foto van hem pakken en photoshoppen van hem in zijn bikini en door linken naar iedereen!
Hij zou dan meer voor schut staan!!

[Beantwoorden]


Door Meryem op 18 november 2011 19:43

Leuk boek !

Ik zou hem zo terug pakken : door bijv een youtube kanaal te starten en dan een filmpje online zetten met daarin foto’s en of zijn genante Momenten en dingen van in de relatie en o gwn vrij geven en dan over de hele school laten gaan en over heel zijn abbonees door het tetweeten met zijn naam zoal bijv : @sven heey sven fans zie deze fan vid ! Terwijl het dan helemaal geen fan vid is vraag me of hij dan nog veel subs over houd en vrienden op school en of hij het zo gauw zou doen !

Liefs mij

[Beantwoorden]


Door Doret op 18 november 2011 19:45

ik zou zorgen dat hij weer verliefd word op mij, en dan zal ik met hem afspreken, en hem een taart geven…… in zijn gezicht! ;-)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 18 november 2011 19:54

Ik zou denk ik niks doen, daar word het meestal alleen maar erger van :)
(ik voel me echt verstandig nu)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 november 2011 19:55

Ik zou ook een filmpje maken waarin ik uitleg hoe het écht zit.
Ik hou niet zo van stiekem, dus in die stiekeme relatie kan ik me niet
echt vinden.. Maar ik zou het wel recht willen praten,
want wie mij voor gek zet kan hetzelfde terug verwachten!
Het lijkt me een superleuk boek! :D

[Beantwoorden]


Door linda op 18 november 2011 19:59

lijkt me een leuk boek, ik hou wel van dit soort boeken(:, vooral omdat ik zelf ook in dit soort situaties heb gezeten.. ik heb toen geen wraak genomen omdat ik te verdrietig was, en ik hoopte maar dat alle nare reacties enzo over zouden gaan maar soms na 5 jaar hoor ik het nog steeds.. zo zie je maar dat zoiets gemeens heel lang kan blijven hangen bij mensen.

Ik zou sven ontvoeren en hem bang maken en zorgen dat hij echt gek wordt, als ik hem dan weer vrij laat dan begint het gezeik bij hem. Ik heb gezorgt dat zijn vrienden mijn verhaal geloofde en niet het verhaal van sven en dat ze mijn kleine toneelstukje mee gaan spelen. Niemand reageert op sven als hij wat vraagt of zegt, ze roepen nare reacties naar hem en ook zeggen ze iets over die ‘ene’ foto van hem (de foto bestaat eigenlijk helemaal niet, maar dat weet sven niet) dit zal doorgaan totdat hij eerlijk toegeeft hoe het wél is gegaan, ook mag hij geen youtube filmpjes meer maken. Frederique, die heeft haar lesje ook wel geleert dat niet iedereen te vertrouwen is, ze hoort af en toe nog wel een rotte opmerking, maar dat kan haar niks meer schelen want zei heeft de grootste asshole terug gepakt en dat is gelukt! alhoewel dat dacht ze.. maar dat lees je in het volgende deel van wraak!

[Beantwoorden]


Door bettie op 18 november 2011 19:59

zijn naam om laten roepen bij de Ikea dat zijn ouders hem moeten ophalen bij de ballenbak

[Beantwoorden]

HELEN antwoordt op 18 november 2011 om 21:02:

OMG SOWIESO GENIAAL x]

[Beantwoorden]


Door Elien op 18 november 2011 19:59

Ik zou een youtube account aanmaken en op al zijn filmpjes reacties zetten die hem kwetsen en hem met zijn mond vol tanden laten staan. Op school laat ik de roddel doorgaan over hoe slecht hij wel niet kust, etc.
En ik zou ook de genantste foto die ik van ‘m heb uitvergroten en door de hele school en stad hangen!

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 18 november 2011 20:19

Klinkt leuk! Ik ben dan miss. 20+ maar soms kan zo’n boek inderdaad toch pakkend zijn :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 november 2011 20:28

Hoe ik wraak zou nemen:

Ik zou al zijn vrienden tegen hem keren, allemaal lul verhalen tegen iedereen ophangen over wat hij mij zou hebben aangedaan.
Verder zou ik mijn blog helemaal volschrijven over verhalen en die linken naar hem. Ook zou ik gaan zorgen dat iedereen hem helemaal volspamd op hyves.
Vervolgens als hij op zijn knieen mij terug zou smeken, hoeveel het hem spijt en dat het allemaal niet waar was wat hij zei, zou ik dat filmen en op YouTube zetten.
Vervolgens zou ik hem heeeeeel hard in zijn gezicht uitlachen en zeggen dat hij nu eindelijk eens beseft dat hij nooit meer iemand zoals mij zal vinden.

Dit zou ik doen :P

xx Sarah

[Beantwoorden]


Door Alanah op 18 november 2011 20:31

Ik zou hem met een dooie(of levende) vis slaan. Een plakje salami in z’n schooltas doen. Op een grote poster een erg gênante
foto van hem bv in zijn eendjes pyjama printen, en in de school hangen. En hondenpoep op zijn fietszadel of scooterzadel doen.(of een pak yoghurt). Dan vergeet ie je nooit meer.

[Beantwoorden]


Door esther op 18 november 2011 21:14

Het boek spreekt me heel erg aan !

Ik zou hem niet terugpakken via internet. Wat jij niet wil dat jou geschied, doe dat ook een ander niet. Zeg ik altijd haha

aaah chit, hierboven staan al zulke coole wraak acties. Ik weet echt niks meer.

Ik zou hem in de klas voor jan met de korte achternaam zetten.
Posters maken met photoshop, en die overal ophangen.
Tegen iedereen leuke verhalen vertellen dat hij voor gek staat.
Op school in de aula iets grappigs doen.
Propjes op hem gooien.

oké ik win toch niet dus ik houd al op xd
xxxx

[Beantwoorden]


Door rosa op 18 november 2011 21:16

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Ik stop hem gewoon in de zak van sinterklaas. Weg ermee, hup naar Spanje!

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 november 2011 21:17

Die is goed!
Kort maar krachtig!

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 november 2011 21:38

ik zou hem eerst helemaal gek maken met een andere jongen dus helemaal foto’s op hyves enzo en dat soort dingen,
en m daarna gewoon keihard insmeren met stroop.

nee grapje,
maar ik zou m wel gek maken en daarna met me vriendinnen hem helemaal ondergooien en smeren met eten en al die dingen!

[Beantwoorden]


Door willemijn op 18 november 2011 21:38

okeey voor mij (als ik frederique was) zou het heel simpel zijn, ik zou hélémáál niks doen. Waarom zou je? Je maakt het voor jezelf alleen moeilijker .. haha je snapt miss dat ik meedoe :P

[Beantwoorden]


Door A op 18 november 2011 22:34

ik zou eerst zijn foto op een homo-datingsite neerzetten met AL zijn gegevens, verder gewoon zijn foto bewerken en overal ophangen :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 november 2011 23:27

Superleuke winactie!

Ik ga even mijn best doen om iets te verzinnen.

‘Frederique maakt zelf een account aan op Youtube, en begint ook een groot beauty kanaal omdat haar interesse er ook bij lag. Omdat iedereen volop haar Hyves bezoekt vanwege de foto die gelinkt stond, kon ze ook best haar Youtube kanaal op haar Hyves neerzetten. Zo kreeg ze aardig wat publiciteit. Na een mum van tijd, kreeg ze abbonees, en zo kwam ze ook in de top te staan. Zo kreeg ze meer en meer. Meer dan dat Sven had. Zo had ze toch nog iets positief ervan meegekregen. Kortom maakte ze een filmpje over Swen. Wat er nou echt gaande was. Sven maakte daar weer een filmpje bovenop met dat het allemaal fake was wat Frederique vertelde. Frederique hield vol dat zij echt gelijk had. Sven pikte dit niet, en wou het graag uitpraten. Ze spraken midden af op een locatie. Frederique was er al eerder, omdat ze een geheim plekje zocht waar ze haar camera neer kon zetten. Ze moést en zou het gesprek vastleggen op camera zodat ze echt bewijs had. Eenmaal toen Sven was aangekomen, greep Sven haar bij haar keel en dreigde met dat als Frederique niet zou liegen, dat hij haar zou vermoorden. Frederique zei dat ze zou zeggen dat het niet waar was, maar achter haar rug om hield ze haar vingers gekruist. Ze zette het filmpje op internet en zei vooraf dat ze moest liegen. Iedereen had nu keihard bewijs dat Sven loog, want dit stond allemaal vastgelegd op film. Frederique ging ook naar de politie, omdat Sven haar had bedreigd. Hier kwamen rechtzaken achterweg, en Sven zat even een tijdje in de cel waardoor hij niks meer op zijn Youtube plaatste. De abonnees verdwenen. Frederique kwam veel op het nieuws, zo werd zij een beetje bekend. Zo kreeg zij ontzettend veel nieuwe abonnees erbij, en via haar filmpjes legde zij uit wat er nou echt gebeurd was, en hield ze al haar abonnees up-to-date van de laatste nieuwtjes wat Sven betreft. Dit was haar wraak.

Ghehe, een heel verhaal!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 november 2011 00:33

Ik zou geen wraak nemen, zo ben ik niey :)
Als hij zoiets bij mij zou dan zou ik wel een rot gevoel hebben maarja waarom zou ik hem terugpakken?
‘Talk to my finger because my hand is to much for you ;-) ‘

Kzou er niet al te veel aandacht aan besteden, hij is nou eenmaal je ex.

x

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 19 november 2011 om 00:35:

OH TROUWENS SORRY DAT IK HET HIER DOE MAAR STUUR AUB EEN BERICHTJE NAAR UNICEF ZET ER IN:
UNICEF EN STUUR HET NAAR 4333 !!!
DOENN !!!!

X

[Beantwoorden]


Door Avery op 19 november 2011 00:45

Als mij dit zou overkomen zou ik witheet zijn. Ik zou hem dan het liefst willen opbellen en uitschelden. Maar ik kom vaak niet goed uit mijn woorden, ik ben beter in geschreven taal.

Het eerste wat ik dan zou doen is puntsgewijs al zijn blunders voor me op een papier schrijven, alles wat hij me had aangedaan, hoe onze relatie tot stand was gekomen, kortom, onze geschiedenis.

Sterker nog, ik zou er een kort verhaal over schrijven. Dit verhaal zorgde ervoor dat ik niet zielig overkom, maar wel dat hij wordt afgeschilderd als een manke schildpad.

Ik zal geen spijt voelen als ik het documentje opstuur naar de schoolkrant. Ik weet dat ze het zullen posten aangezien ze verlegen zitten om smaakvolle artikelen. Ik zal het dan ook doorsturen naar een paar mensen, van wie ik zeker weet dat ze het niet kunnen laten om de tekst naar nog meer mensen door te sturen, zodat mijn verhaal rond gaat als de griep.

Ja jongen, je bent nog niet klaar met mij :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 november 2011 02:07

Ik zit zelf half in zo´n situatie, ik heb het een tijdje geleden uitgemaakt met mijn ex en sindsdien heeft hij wat genante(lees: halfnaakte) foto´s van mij doorgestuurd naar wat vrienden van me.. Heel lullig en vervelend en vooral in het begin heb ik er echt nachtenlang om gejankt omdat ik als de dood was dat mijn familie die foto´s zou zien.. Na een tijdje heb ik de knop omgezet en gedaan alsof het mij helemaal niks kon schelen, sindsdien heb ik er gelukkig niet veel meer van gehoord..

Maw; ik heb geleerd erboven te staan(althans, doen álsof het je niet boeit). Dit geldt ook voor andere pesterijen. Dan is de lol er namelijk al gauw vanaf.

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 19 november 2011 om 02:14:

vrienden van me , moest vrienden van hem zijn, maar ik ken ze wel gewoon van gezicht etc

[Beantwoorden]


Door Elle op 19 november 2011 07:55

Ik zou het eerst tegen mijn ouders zeggen en dan zou ik hem gewoon proberen compleet te negeren. Ook zou ik een soort zelfde iets terug doen zoals een foto overal ophangen/uitdelen waarop hij een knuffelbeer in zijn handen heeft of waarop hij aan het duimen is. Ook zou ik hem blokkeren op hyves, facebook twitter enz. En ik zou iedereen zeggen dat ze dat ook moeten gaan doen.
P.s.
Er staat vaan inplaats van van

[Beantwoorden]


Door Josje de jong op 19 november 2011 09:46

Allereerst wil ik zeggen dat ik een grote lezer ben, en ik zou het boek zeker kopen! Maar winnen is natuurlijk veel leuker!

Als ik sven zou mogen terug pakken, zou ik met hem afspreken bij hem thuis. overal verborgen camera’s zetten en zijn ouders opbellen dat ze naar huis moeten komen. Dan zou ik hem een beetje inpakken en zorgen dat hij ‘Verder gaat’ En dan op het moment dat zijn ouders binnen komen, doen alsof hij me verkracht :)

[Beantwoorden]


Door Irma op 19 november 2011 10:26

Ik zou hem gewoon een soort disaster date geven (:

[Beantwoorden]


Door Lois op 19 november 2011 10:37

Hey! Het lijkt me echt een super leuk boek!
Ik zou hem voor paal zetten, en het dan filmen & op youtube zetten.
Ook kan je een soort disaster date doen, zal hij vast leuk vinden! :)
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Liza op 19 november 2011 10:47

@veracamilla & @jessica
ty voor jullie lieve reactie’s haha!

en wauw wat een leuke reacties hier allemaal!
iedereen heel veel succes hoor!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 november 2011 12:22

Leuke winactie! Ik zou Sven terugpakken door gewoon precies hetzelfde terug te doen wat hij bij mij had gedaan, dus ook zo’n filmpje over hem enzo. :) Boontje komt om n’n loontje!

[Beantwoorden]


Door isaaa op 19 november 2011 13:17

Ik zou net alsof doen dat ik hem terug wou en als hij dan mee zou doen daarmee het filmen en hem op t laatste moment in zn ballen trappen en dat filmpje dan op youtube te zetten. Dat zou heel wat opluchten.. :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 november 2011 13:47

Klinkt leuk!
Toch gun ik het iemand anders meer, omdat ik niet heel erg van de boeken ben en het zonde zou vinden als ik m dan zou laten liggen..!

[Beantwoorden]


Door vera op 19 november 2011 13:52

ik doe en ik zou hem zeker terug pakken hoe zou ik niet weten maar ik zou het echt niet pikken!!

[Beantwoorden]


Door garcella op 19 november 2011 14:42

Super leuke winactie ik houdt van schrijven! dit boek spreekt mij wel aan ^^)
nou hier komt het ( ik schrijf in de verhaal- vorm)

” ik laat het hier niet bij zitten natuurlijk! Vanaf het moment dat ik zag wat Sven gedaan had begon er binnen in mij iets te borrelen. Het was een stukje woede, een stukje frustratie, en een stukje WRAAK!
Ik wilde hem terug pakken, maar ik moest eerst goed oriënteren wat en hoe ik het ging doen! Hij mag niets in de gaten hebben!
Ik zou natuurlijk net kunnen doen alsof ik hem weer leuk vindt en hem dan ergens terug kunnen pakken, maar dan begint hij zich dingen af te vragen en dan gaat het fout..
Nee, het moet iets origineels zijn, iets waar hij totaal niet tegenop kan! Ik pakte een pen en papier. “Operatie Sven” schreef ik er boven in grote letters. Mijn pen schreef vanzelf de meest gruwelijke dingen op.
-slechte adem
– snurken
– zijn eerste vriendinnetje (Toen hij indruk probeerde te maken op zijn eerste vriendinnetje en haar hand vast pakte, sloeg zij hem op de grond in de hout greep. Ze deed aan judo en vond het duidelijk niet leuk.
– Favoriete kleur roze
En mijn pen schreef maar steeds meer gruwelijke dingen op.
Na een tijdje was het blaadje vol. Oké en nu een plan bedenken.
Na een uurtje of 2 te hebben gezocht op internet was ik er nog steeds niet uit. Ik besloot om even een frisse neus te halen en liep de stad in. Overal waar ik liep kwam ik precies dezelfde gekleurde borden tegen. Ook kreeg ik een flyer in mijn hand geduwd.
Er stond op: ‘A.s Zondag kunnen movie-makers hun kunsten vertonen op het 20 meter breede beamer scherm. De beste film zal worden uitgekozen door de jury en zal beloond worden met een mooie prijs!’
Ik kreeg een brede glimlach op mijn gezicht. Mijn glimlach was eerder eng en wraakzuchtig dan wat anders. Ik liep zo snel mogelijk naar huis en doorzocht mijn foto’s grondig op de computer. Ik had er best veel dus dat was een makkie! Ik zette alles achter elkaar in movie-maker, de lijst die ik had gemaakt verwerkte ik er ook in daarna ging ik aan de slag met de effecten. Ik werkte er de hele nacht aan door. Ik voelde zo veel wraakzucht op komen dat ik niet meer was te stoppen. De volgende ochtend bekeek ik het filmpje en ik was zeer tevreden. Dit is gewoon geniaal, hij krijgt zoveel spijt dat hij mij heeft leren kennen. Toen bedacht ik me dat het misschien wel een beetje ‘to much’ was als ik dit in het openbaar liet zien waar alle mensen je aan staarden. Dan zou ik ook mezelf voor gek zetten en dat was natuurlijk niet de bedoeling! Maar wat dan? Wat nu? Ik besloot om mijn bureau en de kastjes is op te ruimen. Even aan iets anders denken, dacht ik. Ik zag een hele stapel met oude klappers en papieren liggen. Ik pakte de stapel op en wou hem op mijn bureau leggen, maar toen ging het mis. De stapel vloog uit mijn handen. Alles lag nu verspreid op de grond. Hopeloos raapte ik alles bij elkaar. Onder de papieren zag ik een foto van mij en Sven liggen. Ik keek er met een gruwelijke blik naar. Ik draaide hem op en wilde hem verscheuren totdat ik zag dat er wat opgeschreven was.
‘S-loves-F-forever’
Opeens viel bij mij het kwartje!
Dat was zijn wachtwoord van hyves. Hij zei een keer tegen me: Ik gebruik voor alles hetzelfde wachtwoord. Ik ben nogal vergeetachtig. Ik wist niet hoe snel ik de computer weer aan had gezet of ik zat alweer op youtube. Ik logde in en…. Ja hoor het was gelukt ik zat nu in zijn account! Yes.
Ik begon naar zijn lijst te kijken zag daar dat afgruwelijke filmpje staan. Ik klikte hem aan met mijn rechter muis knop en klikte op ‘delete’. Dat was zo’n fijn gevoel! Maar ik was nog niet klaar. Ik uploade het filmpje wat ik had gemaakt. Hij stond er binnen no-time op. Als aller laatste ging ik nog even naar zijn instellingen en veranderde het wachtwoord. Zo dat zal hem leren! Er verscheen weer een brede glimlach op mijn gezicht. Maar nu van vreugde en toch een stukje opluchting.

Het is een beetje lang geworden maar ik hoop dat je het met plezier hebt gelezen.
xx

[Beantwoorden]

Liza antwoordt op 19 november 2011 om 20:13:

Sjonge jonge, jij bent ook een na-aperd zeg!
Chaloe deed het ook al in verhaal-vorm,
over origineel gesproken..

[Beantwoorden]


Door Bregje op 19 november 2011 16:26

leuke actiee ^^)
maar nu het stukjee:
(ik schrijf het sammengevat)

Hoe durft die! mij zomaar voorschut zetten en er zomaar mee weg komen?, zeker niet moregen nog staat zijn blunder op het internet! wat denkt hij wel niet! Maar hij mag het niet weten. Hij moet ook niks terug kunnen doen (niet dat ik straks nog veel erger ik iets terug krijg). Ik dacht na, en na en het is echt lastig want wat is een goede wraak of zo’n actie? Nou ja die ene keer toen hij zijn vriend box wouw geven, maar toen er een jongetje van 4 jaar kwam langs fietsen. Precies tussen hun in. Sven schrok en viel achter over ik het water. Haha, dat was echt grappig en vooal toen hij er uit kwam als een verzopen katje met heel veel alg over zich heen. Maar is dat goed voor wat hij mij heeft aan gedaan? Natuurlijk, anders leert die het nooit!

*tring,tring*
(mobiel)

Ik loop naar m’n mobiel en zie op het scherm ‘Sven’ staan. Zal ik hem op nemen? of mag die het uit zoeken? “Ja, met mij, wrm die actie? Waar sloeg dat op? Wat is er mis met jou ?, Niks, even he je webcam staat aan ik zag hoe van slag je was en ik wil het goed maken echt waar! Ik haal het filmpje er af als jij dat ook wil. Je betekend alles voor mij en ik kan niet leven zonder jou. Wil je het alsjeblieft goed maken?, Nou ja goed haal het filmpje er snel af want ik kan niet leven met het feit dat die nog op internet staat!, Okee hij is er nu af echt waar kijk maar.” Ik keek naar mijn beeldscherm er stond op ‘niet meer zichtbaar’. Gelukkig ik ben der vanaf wat er toen daar me heen ging is niet te omschrijven eindlijk niet meer uit gelachen worden door nog meer mensen!”En ben je nog boos?, Nouja een beetje, is het dan weer goed?, Als jij dat wil ja anders nee., Ik zeg ja zie ik je morgen?, Is goed tot dan doei!, Doei.

Die dag daarna zien ze elkaar weer. Ik had besloten hem toch niet terug te pakken omdat hij het zo goed bedoelde. Hij heeft me weer gevraagt en ik heb “Jaa!” gezegt (love), We zijn dus weer bij elkaar ik ben der heel erg blij om natuurlijk is het raar maarja zo ben ik (A)

*het loopt dus goed af :kiss:*

okee dit was mijn stukje ik hoop dat het genoeg is ? zo niet kan ik er nog 2 pagina’s aan vast plakken (of meer :$).

xxx myy :wave:

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 19 november 2011 16:29

Het klinkt misschien een beetje eng maar de enige manier om iemand zodanig terugtepakken dat hij nooit meer zoiets doet, is door hem niet meer veilig te laten voelen in zijn vertrouwde omgeving.. Het hoeven maar kleine dingetjes te zijn die hem overstuur maken, zijn knuffelbeertje waarmee hij in zijn jeugd zovaak speelde ligt onthoofd op zijn bed, de reserve sleutel van het huis verdwijnt opeens, het oude vrouwtje dat schuintegenover hem woont verdwijnt op een mysterieuse wijze. Beetje bij beetje zal ik hem het gevoel geven dat alles waar hij ooit van hield zal verdwijnen, al zijn het maar de tjerpende vogeltjes die hij ’s ochtends hoort of de warme stem van zijn moeder die zegt dat ze strots op hem is. Het zal hem stuk maken en het zal mij niks uitmaken want niemand, NIEMAND doet zoiets tegen Frederique!

(ik ben eigenlijk een heel lief meisje dat nooit iemand zal kwaatdoen, maar de aggresie van de openstaande brug en de lekke band van mijn fiets moeten toch ergens getoond worden ;)

xx Julie

[Beantwoorden]


Door Bregje op 19 november 2011 16:31

dit boek past wel bij mij, ik vind dat soort verhalen erg leuk om te lezen ook als het niet goed af loopt ik hoop dat het genoeg is ;-)

xx

[Beantwoorden]


Door sophie op 19 november 2011 16:43

leuke winactie

als ik sven zou moeten terug pakken zou ik aan een vriendin vragen of die met hem een date wilt hebben om vervolgens hem daar in zijn eentje te laten staan.

uhhum hij heeft iets veel erger gedaan maar ik kan het niet over hart krijgen om zo iets terug te doen, ik vind dit al gemeen zat haha

[Beantwoorden]


Door Ilja op 19 november 2011 17:41

Oh lijk me een leuk boek!

Ik zou…. op al zijn kledingstukken zo’n strijkplaatje strijken OP ALLES! Koetjes, hartjes, bloemetjes, hamburgers (:

[Beantwoorden]


Door Deborah op 19 november 2011 19:25

Oeeh tof boek ! Hou van zulke boeken ! (:
Wat ik zou doen ?
Ik zou eerst noooit meer uit men bed komen en heel erge zelfmedelijden hebben en daarna zou ik hem helemaal kapot maken :) de heletijd uitschelden en belachelijk maken enzo en daarna zou ik echte wraak nemen ik zou een vriendin die hij niet kent “toevallig” hem laten ontmoeten en hem verliefd laten worden op haar. Als hij verliefd is, maakt zij net zoon filmpje of foto’s van hem en daarna dumpt ze hem keihard ! En daarna ga ik hem keihard uitlachen (:

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 19 november 2011 om 19:27:

eigenlijk is dat wel heel zielig voor hem ik zou hem liever treiteren ofzo en dingen waar hij bang voor is in zen kleren doen en pudding in zen schoenen ofzo (: haha

[Beantwoorden]


Door H. op 19 november 2011 19:28

Ik zou hem met een ander nummer opbellen en me voordoen als een ander meisje,
en doen alsof ik zijn vriendinnetje wil zijn.
En wanneer we dan gaan afspreken in een park ofzo,
verkleed ik me in een vieze heks met een wrat en een hoed.
En wanneer hij me dan ziet en schrikt,
probeer ik hem te kussen ( niet echt. ) en trek ik tegelijk foto’s.
Van die foto’s maak ik dan een filmpje en schrijf ik erbij
‘Sven en ik forever!’
Ik stuur het dan naar al zijn vrienden,
die hem dan allemaal zullen uitlachen!

x
(Ja, ik heb veel fantasie hehe…)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 november 2011 19:43

Ik zou een foto van zijn hoofd op het lijf van een vrouwlijke bodybuilder plakken en overal in school plakken.!

dat boek lijkt me echt super!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 november 2011 20:13

Ik zou het boek echt heel graag winnen. Daarom twee ideeën; al is plan A een stuk leuker en verrassender dan plan B.

Plan A: Ik zou een fotoshoot laten doen van mezelf (en ook een paar foto’s met mijn vrienden) en alleen die prachtige foto’s, waarop ik natuurlijk ook heel lief overkom, op mijn hyves-pagina zetten. Dan zien hij en alle mensen die op de link klikken wat voor sukkel Sven is dat hij het uitgemaakt heeft met zo’n geweldige meid.
Op school kleed ik me meer verzorgd dan voorheen, natuurlijk wel een beetje stoer, en doe ik zelfverzekerd (maar wel op een lieve manier) zodat iedereen ziet dat ik eigenlijk alleen maar opgeknapt ben van deze break-up. “Met regelrechte wraak haal ik alleen mezelf maar naar beneden, dit werkt veel beter!” houd ik mezelf voor.
Plan B: Ik zou de link van mijn hyves 5x per dag veranderen, zodat het voor hem onmogelijk is om de link van youtube naar mijn hyves kloppend te houden. En natuurlijk ook even mijn hyves afschermen, zodat alleen vrienden er nog bij kunnen komen. En misschien is een mail naar youtube, om misbruik aan te kaarten ook wel een goed idee!

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 november 2011 20:23

Hee, superleuke winactie! Het boek lijkt me echt superleuk, dus ik hoop dat je mijn miniverhaaltje leuk vindt..
Omdat Frederique zo boos is, maakt ze een eigen Youtubekanaal aan waarop ze in haar eerste filmpje vertelt hoe het echt gegaan is, dat hij haar gekwetst heeft met dat filmpje en dat hij er gewoon niet tegen kan dat zij hem gedumpt heeft. Haar filmpje bevat verder geen foto’s of filmpjes van Sven, alleen een link naar het filmpje waarin hij haar probeert te pakken. Om zoveel mogelijk abonnees te krijgen hangt ze overal in school briefjes op met haar kanaal en maakt ze zoveel mogelijk reclame door haar vriendinnen het door te laten vertellen. Voordat ze het filmpje plaatst, spreek ze nog één keer af met Sven. Het gesprek verloopt zo:
—– ”Sven, waarom deed jij dit? Waarom ben je zo kwaad op me?” Sven lacht gemeen. ”Wat denk je, schatje? Omdat je gewoon een vieze bitch bent die niet tegen d’r verlies kan. Je bent een zielig kind, Frederique, heb je het zelf nou nog niet door?” Frederique laat haar stem zoveel mogelijk trillen en zegt dan: ”Sven, je had dit niet hoeven doen. Weetje nog, samen? Over onze geheimen waarvan jij vond dat we ze moesten delen met elkaar? Over je goudvis, waar je je eigenlijk heel erg voor schaamt? En dat je je soms heel erg schaamt voor je lichaam als je moet douchen na het voetballen? Dat je me vertelde dat je loog toen je je vrienden vertelde dat je gezoend had met die en die terwijl je een meisje nog geeneens recht durfde aankijken? Je zei me dat ik zo speciaal was dat ik dat mocht weten! We hadden zo’n mooie tijd samen, we kunnen het toch goed afsluiten?” Sven springt op van het houten parkbankje. ”Ja, tuurlijk, droom lekker verder. Dat gaat niet, want iets afsluiten met een bitch die liegt tegen iedereen, dat is nou eenmaal dom. Jij laat iedereen geloven dat ík het heb uitgemaakt, hoor je? En over die geheimen, dat.. dat was helemaal niet zo belangrijk. Je bent heus niet zo speciaal als je denkt, hoor Frederique! En als je dat zelf toch wel vindt, dan weet ik je te vinden! Je doet altijd wel zo stoer met je vriendinnen, maar helaas zijn die er niet altijd om het voor je op te nemen en je te beschermen. En laat dan net Sven eens langskomen..” —–
Dit gesprek heeft ze opgenomen met haar mobiel, die in haar jaszak zat. In het filmpje laat ze dit horen, met ondertiteling erbij. Zo ziet en hoort iedereen wat voor enge dingen Sven allemaal heeft gezegd, en de waarheid. Op school zullen ze dan niet meer zo blij zijn met Sven, en zijn populariteit zal sterk afnemen. En als klapper op de vuurpijl laat Frederique het filmpje zien op het digibord van school.
Ik geloof dat dat wel wraak is van Frederique!

xxxxxxx Anna

[Beantwoorden]


Door bonita. op 19 november 2011 21:03

hoeveel bladzijdes heeft het? (:

[Beantwoorden]


Door sofie op 19 november 2011 21:08

heeII
Wat een leuke winactiee!! Ik wou dat boek al voor sinterklaas gaan vragen toen ik het in de CG zag!!! Mijn reactie :

Frederique moet een liedje schrijven over hoe stomme vervelende rotte actie dit is. En Sjoeng van Ik hou van Holland naar hem toe sturen en dit in het japans laten zingen. En Sven de vertaling geven op een blaadjee..

XXX Sofie

[Beantwoorden]


Door Jo-ann op 19 november 2011 22:02

Als ik Frederique was. Zou ik de foto op hyves, waar Sven een link naar toe had geplaatst veranderen in een foto van Sven, heel goed gefotoshopt in een bikini! Heeft die niet Frederique voor schut gezet, maar zichzelf! xx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 november 2011 11:28

Lijkt me een echt leuk boek! Ik zou geen echt “wraak” nemen. Hij
heeft natuurlijk echt een rot streek uitgehaald, maar je kan ook
zoete wraak nemen; het negeren en leuke dingen doen met je
vriendinnen etc, Je kan goed wraak nemen door te laten zien dat
het je niet uit maakt, en dat je gewoon vrolijk doorleeft zonder hem,
en dat dat je goed afgaat.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 20 november 2011 12:41

O nee, wat moet ik doen? Een link naar mijn hyves, en dan ook nog met een verhaal erbij wat niet waar is? Help! Oké nee wacht, snel verandert Frederique haar link in xxfrederique.hyves.nl.. Ja het is gelukt.. Maar die foto van haar in bikini, die is echt lelijk, die gaat nu vast over de hele wereld. Shit man. Oké ik moet echt een wraak plan bedenken nu hoor, dit kan Sven gewoon echt niet maken! Eerst zeggen dat ik de enige ben, en het vervolgens uitmaken via een youtube filmpje.. en dan een link naar http://www.freeislief.hyves.nl! Die link loopt nu dood, maar wat als ik eens een tweede hyves aanmaak, met die link, en er dan allemaal belachelijke plaatjes op zet? Frederique heeft het plan nog niet bedacht of het wordt al uitgevoerd, ze belt drie vriendinnen op die haar komen helpen. Ze bewerken foto’s van Sven en zetten ze op de hyves.. “Je hoeft je echt niet druk te maken om die foto van jou in bikini hoor Fré, je bent hartstikke mooi dus waar zou je je voor schamen?” “Ja wat denk je, serieus, ik heb helemaal geen tieten op die foto!” “Aah kom op Fré, iedereen is jaloers op jouw figuur je hebt echt niets te klagen.” “Ja jij hebt makkelijk praten, jij hebt tenminste tieten” “aaah kom op deze discussie gaan we niet voeren hoor, wees blij dat ons plan is gelukt, alle vrienden en volgers van Sven gaan zijn belachelijke foto’s zien!”

~leuke actie, dit was mijn wraak verhaal :)

[Beantwoorden]


Door Lilian op 20 november 2011 15:25

Ik zou dan een ander vriendje nemen.. want ja het is toch ‘uit’. En dan een leuke foto van je nieuwe vriendje en jij op hyves plaatsen en langs hem lopen op school of ergens anders. De perfecte wraak actie toch? :)

[Beantwoorden]


Door yasmina op 20 november 2011 15:42

als ik haar was zou ik een tubetje foundation kopen,en dan in zijn kluisje leggen, als die dan naar zijn kluisje gaat met een vriend ofzo dan is het lekker embarrassing . daarna zou ik een foto van hem photoshoppen zodat het lijkt alsof hij met een jonge staat te kussen, en dat naar een vriendin sturen en zeggen dat ze het moet doorsturen (binnen no-time ziet iedereen de foto en denkt iedereen dat hij gay is). daarna zou ik hem gewoon vergeten, en verder gaan men mijn leven.

hahaha, mijn verhaaltje is best wel erg, maar ik zou ook NEVER EVER zoiets doen. maar in een boek is het wel mogelijk ;) xxxx

[Beantwoorden]


Door yannai op 20 november 2011 16:22

Als eerste wat een super leuk boek lijkt het me ! ik ben 14 jaar maar ik lees nooit boeken. toen ik dit artikel leesde wist ik meteen dat ik mee moest doen :
wat zou ik doen:
Als eerste zou ik zeggen dat sven het filmpje en foto’s er af moet halen dat deed hij natuurlijk niet omdat hij het vriendje van Frederiqu was geweest wist zij vast en zeker zijn angs.
Ik zou hem met zijn angs terug pakken en dan snel een foto maken en dat aan al zijn vrienden en vriendinnen laten zien.
en als hij met een ander meisje verkering zou nemen zou ik haar alles vertellen en wat voor een K*T jongen het was. :shit:
Zo zou ik elk meisje van hem afpakken tot dat hij inziet dat het helemaal verkeerd is wat hij heeft gedaan.
en dan zou ik verder gaan met mijn leven leuke dingen doen met vriendinnen en mischien een nieuwe love vinden met hem leuke dingen doen en met niet te veel bezig houden met sven. want ja hij is het toch niet waard. Ik zou nooit meer met hem verkering nemen
(love) (A)

XxXxXx

[Beantwoorden]


Door marielle op 20 november 2011 16:40

leuk boek !
Als eerste zou ik vragen waarom hij dat heeft gedaan ik bedoel is hij echt zo zielig :no: ik dacht dat je van me hield ik zou meteen aan iedereen zeggen wat er precies was gebeurt.
en wat voor een jongen het was verder zou ik gewoon verder gaan met mijn leven ! leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen en natuurlijk lekker veel beauty site’s bekijken en hem negeren. dit zal hij niet leuk vinden hier zal hij lekker voor boeten de ergste straf die je je kan bedenken krijgt hij !

X mariellle

[Beantwoorden]


Door vriendin op 20 november 2011 16:46

als eerste wat een leuk boek ik wil het boek graag winnen voor mijn vriendin zij heeft ook zoiets megemaakt!
Ik weet hoe vervelent het is ze werd gepest uitgescholden zo erg dat ze niet meer wou leven.
Gelukkig gaat het nu beter mat haar ze vind het weer leuk om te leven doet leuke dingen en heeft inmiddels al een nieuw vriendje waar ze super veelt van houd ik ben zo strots op haar dat ik haar dit boek gun. om te laten zien van wat jij hebt overwonnen is zo goed dat je dit boekt verdient . Hopelijk wint ze/ ik dit boek !

<3

[Beantwoorden]


Door Dorien op 20 november 2011 19:31

Leuke winactie.
Ik zou op de foto gaan met een vriend van mij en die op hyves zetten. Zorgen dat hij het ziet, maar niet zeggen wie het is. Hij moet denken dat ik verkering heb met die jongen. En ik zou als titel van die foto iets doen als: voor mijn liefste ex of zo iets..

Xxx

[Beantwoorden]


Door Shelby op 20 november 2011 20:58

Ik zou denk ik tussen 2 dingen kiezen. Of hem echt ergens voor schut zetten. Gewoon keihard terug pakken. Maar aan de andere kant moet je je niet verlagen tot zijn niveau. Dus ik zou gewoon lekker met vriendinnen afspreken niet erop reageren en gewoon lol maken. Dan is het voor hem ook niet leuk om erop door te gaan. Want dan ziet die dat je er geen problemen mee hebt. En als iemand wat zegt of gewoon het verhaal uitleggen of ze lekker laten kletsen. Want ik zou zelf wel weten wat de waarheid is en wat andere mensen daar van denken dat is hun probleem. Ik zou me niet gaan veranderen voor hem hij is op mij gevallen hoe ik ben dus ik zal me niet gaan veranderen.

Zo zou ik het doen en aanpakken.

Liefs

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 november 2011 21:33

Ziet er een leuk boek uit! Maar ik ga niet mee doen :-P

[Beantwoorden]


Door Xenia Stoffels op 20 november 2011 21:54

Hmm, ik zou een paar vriendinnen optrommelen en een kleine wraak actie samen bedenken. Eerst moest ik denken aan gewoon een grote gênante foto van hem heel groot in de school/of op een plaats waar hij vaak komt op te hangen. Maar misschien is dat een beetje een copyright actie van Sven, dus zou ik hem op een blind date sturen (omdat hij dus gezegd heeft in het filmpje dat hij weer vrijgezel is) maar dan eigenlijk zoiets als het programma op MTV ‘Disaster Date’ echt een vriendin als blind date sturen (hij moet haar niet kennen) en dat zij zich dan ontsettend irritant en vervelend gaat gedragen. En echt uit de hand gaat lopen en dat met een verborgen camera opnemen ofzo. Moest gewoon al lachen tijdens het typen haha! xx

[Beantwoorden]


Door Pauline op 20 november 2011 23:10

Wat een super leuke winactie :) Ik lees de reacties met plezier ;)

[Beantwoorden]


Door Danny op 21 november 2011 10:28

WoW wat een reacties…
Ik zou als ik de mogelijk had, Sven waarschuwen wat er allemaal kan gebeuren, gezien jullie reacties…. ;-)

[Beantwoorden]


Door emmy op 21 november 2011 10:50

hee vera!
leuke winactie en ik doe ook meteen mee :)
als ik frederique was zou ik beautyblogger worden, en dan bloggen over hem, en filmpje maken op youtube ook over hem. Als hij jou ook zo onschuldig heeft gepakt mag ze het van mij wel terugdoen!
veel succes met uitkiezen!
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Stephanie van Drunen op 23 november 2011 01:15

Ik zou hem helemaal in zijn soep laten gaarkoken door met een meisje af te spreken dat zij met hem gaat daten. Vervolgens moet zij zorgen dat ze aan naaktfoto’s komt en deze zal ik dan eens voor hem verspreiden :) kijken of hij dat luek vind!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Kimm op 23 november 2011 16:37

Ik zou valse accounts aanmaken op Hyves (met een foto van geweldige knappe jongens) en dan commentaar onder de foto’s zetten: Wauw….wat een knappe chick!!! Wil je met me daten???
Of: Zoooo jij mag er zijn zeg!! En: Ik wil graag met je in contact komen, ik werk namelijk bij een reclamebureau en jij ziet er geweldig uit!
Natuurlijk “spreek ik af” met zo’n knappe gozer en natuuuurlijk zet ik er zelf onder dat ik ze een privebericht zal sturen met mijn gegevens.
Daarna plaats ik nog een berichtje: Bedankt Sven, dankzij jou ben ik ontdekt! Zelf had ik dit nooit gedurfd!

Mochten we elkaar ooit nog es tegenkomen, dan zou ik zeggen dat ik het te druk had met mijn opleiding en daarom er niet verder mee ben gegaan. Tegen die tijd is iedereen mijn foto toch allang weer vergeten! ^^)

[Beantwoorden]


Door lisa op 16 januari 2013 15:56

ik zou gaan poepen :D

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 10 februari 2013 10:43

Heeii,

ik heb het boek thuis ik ben al heel ver maar waarom stopt Sven niet dat is toch niet normaal ik zou niks terug doen dan wordt het volgens mij erger.

Xxx Anoniem

Ps het boek is een echt aanrader als je een keer begint kun je niet stoppen!

[Beantwoorden]


Door Lou Shular op 20 maart 2013 12:29

I gotta tell you, I am more more offended by the so called generic spammer” than by the more obvious spammer. Why? you might ask, Because at least the spammer is completely open and honest about their spamming! I know what they are trying to accomplish. The so called generic spammer is a con man and also a faker! You can probably see that I have very strong towards these type of idiots Lou Shular http://pimplemath20.metroblog.com/shoe_lifts_for_men

[Beantwoorden]


Door Silke op 14 november 2018 14:45

ik heb dat boek al

[Beantwoorden]