Twitter Question #52

Je hebt vast wel één favoriete make-uplook en outfit. Met die kleuren oogschaduw en mooie lipgloss voel jij je op je mooist, net als in je perfect zittende spijkerbroek en blazer die je vorige lente nog voor een koopje hebt kunnen scoren in de sale. Die make-up en ouftit zijn helemaal zoals jij bent, maar wat als je er nou de rest van je leven in zou moeten lopen?

Photobucket

Photobucket
Eigenlijk zijn dit soort vragen nooit heel erg leuk. Je wilt niet kiezen maar je moet! Ook ik vind heb hier toch wel even mijn hersenen over moeten kraken. Zal ik na een paar maanden op hakken gelopen te hebben niet ook enge vergroeiingen in mijn voeten krijgen a la mrs. Beckham? En zoals Eva zegt is een top met cupcake heel erg schattig, maar wanneer ik 60 ben denk ik niet dat deze outfit nog helemaal bij mij past.

Sylvia kiest voor de rode lipstick waar ik om bekend sta en ook ik zeg hier roodmondig ‘ja’ tegen. Het staat mooi wanneer ik 19 ben, maar ook oud en verrimpeld op mijn 60ste. Ik kies wel voor de Maybelline Color Stay lipstick want die geeft tenminste niet af wanneer ik een frietje in de stad of warme maaltijd in het bejaardentehuis eet. Op mijn huid smeer ik MAC Studio Sculpt foundation en concealer en deze poeder ik af met mijn Bobbi Brown Sheer Finish Pressed powder. Op mijn wangen breng ik MAC blush in Pink Swoon aan, een bronzer in de holtes voor schaduw en highlighter op mijn jukbeenderen voor glans. Mijn ogen maak ik vrij naturel op met mijn Too Faced Natural Eye Palette die ik in dit flmpje ook draag, inclusief een vette winged eyeliner en flink wat mascara. Ik zorg dat mijn brows mooi bijgetekend zijn en klaar is kees!

Tot zover de make-up… De outfit vind ik het meest lastig, want we moeten toch ook een beetje rekening houden met het wisselvallige Nederlandse weer en de trends. Ik kies ervoor mijn favoriete blouse aan te trekken met een wijnrood taillerokje. Daaronder draag ik een zwarte legging en mijn zwarte laarsjes. Ik maak de outfit af met mijn roségouden armbandje en horloge *klik* en gouden ketting uit dezelfde shoplog als mijn wijnrode rokje. Voor het geval dat ik het koud krijg sla ik mijn okerkleurige blazer over één schouder.

Als je één make-uplook en/of outfit voor de rest van je leven zou moeten dragen, wat zou je dan opdoen/aantrekken?


Reacties

Door Annemieke op 19 november 2011 15:32

Inderdaad een spijkerbroek, dat kan altijd! Met een lekker warme trui en simpele make-up. Niets bijzonders dus! (:

[Beantwoorden]


Door Luana op 19 november 2011 15:39

Ik zou gaan voor een donkerblauwe spijkerbroek, een simpele effen trui en dan rode lippenstift met een beetje oogschaduw :D

[Beantwoorden]


Door Mirte op 19 november 2011 15:54

Ik denk wat ik nu ook zo ongeveer aan heb haha
Een zwart hempje/shirtje met mijn blazer en een spijkerbroek met sneakers eronder. En als make-up smokey eyes met eyeliner en flink wat mascara. :)

[Beantwoorden]


Door José op 19 november 2011 15:55

Als make-up.. beeeetje concealer, beeeeeeetje poeder, beeeeeeetje blush/highliter. Een rustige oogschaduwcombinatie van wet’n’wild en een lipsmacker.

Outfit.. tja, dat worden dan mijn all-time-favourit lage zwarte converse, mijn all-time-favourite levi’s, en een lekkere grote sweater.

Maar.. dat heb ik eigenlijk altijd al aan dus het is niet zo moeilijk om te kiezen ;)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 19 november 2011 16:05

Make-up: nude ooglook met het Too Faced Naturel Eye Palette, mascara en een beetje highlighter onder mijn wenkbrauw. Ik smeer mijn gezicht in met dagcrème, beetje bronzer en blush. Daarna een chubby stick van Clinique.
Outfit: goed zittende spijkerbroek met een t-shirt met print en een zwart colbertje met Vans :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 november 2011 16:16

Ha leuk ik sta erin!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2011 om 19:57:

:hey:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 november 2011 16:17

Make up: een bruine smokey eye met NARS Orgasm blush op de wangetjes.

Outfit is voor mij heel moeilijk: ik heb elke dag wel iets compleets anders aan. Maar dan zou ik toch voor mijn donkerblauwe tregging gaan met mijn zwarte laarzen en een rode geruite blouse en daaroverheen een zwart vest.

[Beantwoorden]


Door charile op 19 november 2011 16:19

Leuke vraag: ik zou qua make-up een nude look kiezen (eigenlijk draag ik dat al elke dag) en qua kleding zou ik een spijkerbroek aandoen, met een wat langer lange mouwen t-shirt en een ronde sjaal van de hema. Love it! ♥
x

[Beantwoorden]


Door Nina op 19 november 2011 16:23

Leuke vraag zeg!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2011 om 19:59:

En wat is je antwoord? ^^)

[Beantwoorden]


Door sharon op 19 november 2011 16:30

Licht roze lippen, concealer, roze blush, mascara, bruine oogschaduw, label Lo. Een blauw truitje, zwarte blazer, blauwe skinny, zwarte laarzen, blauwe oorbellen, mijn hart ketting en mijn witte fossil horloge!!!

[Beantwoorden]


Door Dees op 19 november 2011 16:31

niet te opvallende mascara, zacht roze blush
zwarte skinny jeans, zwart hemdje, tuniek met felle kleurtjes, een paar felgekleurde allstars

als parfum zou ik Acqua di Gioia van armani nemen,
en als deo playboy play it sexy

:)

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 november 2011 16:35

Make up; Mascara, foundation en oogpotlood.
Kleding; Joggingsbroek, warme uggs en dik vest.

Charmant? Ja zeker… :sexy: :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2011 om 20:00:

Haha, comfort for the win!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 november 2011 16:37

Foundation en poeder van MAC. Mijn ogen zal ik dan opmaken met aarde tinten en hiermee een naturel ooglook mee maken, en mijn lippen ook niet te opvallend. En een roze blush op mijn wangen. Mijn kleding .. pff moeilijk. Ik zal gaan voor een zwarte broek en sneakers, en hierboven een hempje in het taupe met een zwarte balero.

[Beantwoorden]


Door Noelle op 19 november 2011 16:39

Mascara, foundation en poeder, eyeliner, lippenbalsem met een kleurtje+ geurtje.
Mn skinny met gaten, mn lekkerst zittende shirt, een vestje, mn vans en voila!

[Beantwoorden]


Door Noelle op 19 november 2011 16:40

Mascara, foundation en poeder, eyeliner, lippenbalsem met een kleurtje+ geurtje.
Mn skinny met gaten, mn lekkerst zittende shirt, een vestje, mn vans en voila! Hahaha XD (love)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 19 november 2011 17:17

Aah lastige vraag! Voor make-up gewoon winged eyeliner en nude oogschaduw + lipgloss. Voor kleding is echt lastig want het moet dan zowel informeel als formeel en voor de zomer en winter kunnen + ik hou veel te veel van kleding om daar antwoord op te kunnen geven (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2011 om 20:02:

Dan maar gewoon au natural? ;-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 november 2011 18:01

Haha wat leuke, een simpel jurkje en mijn dagelijkse make up, lekker nude met knal lippenstift!

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 november 2011 18:05

Leuke vraag! Kwa make-up zou ik gewoon de look die ik elke dag draag (foundation, mascara, conealer,blush) en kwa kleding een spijkerbroek met een zwart shirtje, kwa schoenen weet ik het niet helemaal.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 19 november 2011 18:26

jeeeey ik sta der bij!!:)

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 19 november 2011 om 18:43:

ik ook!

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 november 2011 18:56

Make-up: mascara, eyeliner , foundation.

Kleding: legging, kort broekje, hemdje, truitje, uggs

[Beantwoorden]


Door kirst op 19 november 2011 18:58

leuk artikel zo!

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 november 2011 19:01

voor make-up alleen mascara, blush en lipbalm
als outfit alleen een spijkerbroek, leuk tshirt en blazer met sleehakken :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 19 november 2011 19:09

Ik maak ook zeker een ooglook met ’t Too Faced Natural Eye Palette. Het lijkt wel of dat eeuwig blijft zitten!
Verder draag ik mijn zwarte jeans, nude hakken, The Beatles-shirtje en daar overheen een zwart leren jackje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2011 om 20:01:

Ben ook echt verliefd op het Natural Eye Palette! (love)

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 19 november 2011 om 21:04:

Leuk voor als je 80 bent :D

[Beantwoorden]


Door Joan op 19 november 2011 19:26

Ik zou gaan voor een spijkerbroek, basic shirt en colbert. Verder foundation, concealer en een lipgloss die licht bij mijn eigen lipkleur ligt.

[Beantwoorden]


Door Katja op 19 november 2011 19:28

All Stars zouden sowieso aan mijn voeten zitten, voor derest een simpel t-shirtje + vest of blazer en zoals normaal en spijkerbroek (:
Een winged eyeliner mag er ook bij en een leuke kleur lipgloss/stick/stain.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 19 november 2011 19:46

Ik zou kiezen voor een zwarte eyeliner met wing, maar wel subtiel. Geen oogschaduw, alleen een matte gebrokenwitte highlight in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw. Een likje mascara en de wenkbrauwen netjes ingevuld. Op mijn wangen een liefroze blush, subtiel aangebracht. Op mijn lippen een getinte lippenbalsem van bijvoorbeeld Sleek. Als outfit: een donkere spijkerbroek met mooie, nette laarzen, een licht shirtje en daarover een donkere cardigan.

[Beantwoorden]


Door Resy op 19 november 2011 20:15

Als kleding: een spijkerbroek met een wit hempje en een zwarte blazer, lekker basic en ik denk dan met mijn zwarte vans
Als make-up: mascara met zwarte eyeliner voor het randje boven mijn oog en witte oogpotlood voor mijn waterlijn

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 19 november 2011 21:15

Oh, damn moeilijke vraag! Ik ga voor mijn crèmekleurige blazer, crèmekleurig shirt en een zwarte jeans, all stars in het zwart en parelarmbandjes. Mijn make-up pas ik daarop aan en ga voor een wat extremere nude look. Donkere kleur in mijn arcadeboog en een crèmekleurige tint op mijn ooglid. Winged eyeliner, mascara, huge brows, foundation, poeder en bronzer. Een beetje een nude lipliner, maar dan net een tintje donkerder. ;D Oh god, a lot. ;’)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 19 november 2011 21:28

Voor make-up zou ik eyeliner, mascara, een simpele nude ooglook doen en mijn favoriete Bourjois lipgloss, van de zomercollectie 2011, in Pacific Rose.

Als outfit zou ik voor een spijkerbroek gaan met een simpel wit shirtje en een mooie donkergroene blazer. Aan mijn voeten komen enkellaarsjes, die zijn altijd fijn! Verder doe ik nog champagnekleurige oorbellen in en een mooie lange gouden ketting om :)

[Beantwoorden]


Door Marit op 19 november 2011 22:45

aaah , wat leuk ik sta erin ! :yay:

[Beantwoorden]


Door loes op 19 november 2011 23:50

little black dress, hoge hakken, naturel make up en een nonchalante krul in mijn haar. dan voel ik me echt heel mooi
xxx loes :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 20 november 2011 10:12

Lastig! Ik zou sowieso gaan voor een spijkerbroek en een effen lange mouwen t-shirt, dit kan altijd wel. Schoenen heb ik geen idee, AllStars staan misschien een beetje raar op je 60e. En make-up houd ik gewoon naturel. Beetje foundation, blush, wenkbrauwen bijtekenen en mascara. :)

[Beantwoorden]


Door Siska op 20 november 2011 11:26

Ik denk gewoon beetje oogschaduw, beetje mascara, eyeliner, en lipgloss qua make-up…
En als outfit denk ik een simpel shirtje, met mijn blazer, en een donkere spijkerbroek met mijn laarsjes…

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 20 november 2011 11:26

Natuurlijk foundation, concealer, en een naturel-ooglook met eyeliner, mascara en mijn favoriete English Rose lippenstift. Als kleren? Een spijkerbroek met blousje en een veste je erover heen. En natuurlijk een horloge, voor de tijd, een leuke ketting,armband en ring. En ofcourse een leuk lakje voor op mijn nagels :). Ow, en een heerlijk geurtje zoals Chanel 5.

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 20 november 2011 11:27

Ik ben mijn schoenen vergeten! Mijn oude vertrouwde Paul Greens, ( sneakers)

[Beantwoorden]


Door maaike op 20 november 2011 13:39

Mijn lievelingspyama broek (heeft vierkantig gestreepte print en zit lekker los)
Daarboven een leuk rood t-shirtje met een zwart overhang-vestje.
Hieronder zou ik dan mijn lievelingschoenen aandoen met een hak van ong.7cm en bruin leer.
Van make-up zou ik eyeliner bovenen onder mijn ogen, mascara, glittertjes en mooie zachtrode lipgoss en woestijnpoeder over mijn gezicht.
Mijn nagels zou ik donderrood lakken.

[Beantwoorden]


Door Jannamarie op 20 november 2011 14:39

makeup: bbcream, nude ooglook, felroze lipstick en blush van sephora.
Kleding: hemelsblauw jurkje van de H&M, zwart vestje erover en aan mijn voeten m’n vans (:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 20 november 2011 15:37

Leuke vraag! Qua make-up zou ik gewoon neutrale oogschaduw en foundation doen. En mijn favoriete outfit ever: rode broek met een zwarte blazer en leuk hemdje eronder. Maar of dit ook leuk staat als ik 88 ben, weet ik niet ;)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 november 2011 17:25

Ik zou voor de winged eyeline gaan met rode lippen! En de outfitvraag… daar ga ik mij echt niet aan wagen, die is te moeilijk (A)

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 20 november 2011 17:45

ik zou denk ik gaan voor laag uitgesneden, wit, lang t-shirt met een roze of ander felgekleurd strak hemdje eronder. een sjaal om mijn middel heen geknoopt zodat ik die altijd om mijn nek kan dragen als ik het koud krijg, mijn zwarte skinnyjeans eronder met sneakers (zou zelf ook liever voor hakken gaan, maar ben ook bang voor vergroeiing enzo :-| Haren los, maar stiekem wel een elastiekje om mijn hand gebonden. Een leuke ketting, een horloge en ring. Make up nude: een mooie eyeliner wing en wat oogpotlood op de waterlijn+wat mascara, beetje wenkbrauwpoeder, concealer en blush. Dit is gewoon mijn favorite look;)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 20 november 2011 18:10

Mijn favoriete normale outfit: Tanktop met strik, zwart vest, hoge taillebroek, zilveren adidasschoenen, een grijze circle scarf en een zilveren ring.
Mijn chilloutfit: Mijn superwollige fluffy sokken uit engeland, een joggingbroek en mijn grijze dierenprinttrui. En als het koud is nog een cirkelsjaal.
En mijn make-up: Poeder, highliter, mascara en oogpotlood.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 20 november 2011 21:01

Leuk en handig filmpje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 10:48:

Verkeerde blog! :P

[Beantwoorden]


Door Evi op 20 november 2011 23:45

Leuke vraag!

Ik zou een beetje foundation en concealer op doen, mn binnenste ooghoeken highlighten, perfecte zwarte mascara aanbrengen en zwart oogpotlood op m’n waterlijn. Verder alleen een beetje lippenbalsem.

Qua kleding zou ik gaan voor m’n halfhoge, donkerbruine uggs. Mijn lievelingsspijkerbroek met daarop een wit hemdje en een zwart blazertje. Wat bruine armbanden om m’n arm, een ring en leuke oorbellen.

[Beantwoorden]


Door evelien op 21 november 2011 17:58

Dan moet het zomer zijn..
Een vintage jurkje met mijn hello kitty ballerina’s en als make-up foundation, zwarte eyeliner en mascara

[Beantwoorden]


Door dominique op 22 november 2011 23:04

kleding: paardrijkleren, die draag ik toch al elke dag :D
make-up: foundation, bronzer, en een donkerbruine ooglook (:

[Beantwoorden]


Door Luna op 3 januari 2012 02:36

make-up: concealer,foundation en poeder, licht roze blush, eyeliner en mascara!
en kleding: een donkerblauw broek, trui met grijze en witte strepen, die beetje blousserig (ofzoiiets) in mijn broek, laarsjes, ketting armbandje een oorbellen
done!

[Beantwoorden]