Twitter Question #46

Bij beauty zondes heb ik het niet over het dragen blauwe oogschaduw omdat het niet volgens de laatste trend is, maar echt over handelingen (of juist gebrek aan) die gewoon niet gemaakt mogen worden! De brokkelende mascara op je wimpers die er inmiddels al 3 weken zit nog met trots dragen, slapen met make-up op, of je allermooiste lipgloss die toch wel erg zuur ruikt gewoon opsmeren. Het zelfde geldt voor fashion, panty’s met ladders dragen, Hello Kitty sokken die boven je schoenen uitpiepen of dat witte shirt met gele plekken onder de armen gewoon aantrekken.

Photobucket

Photobucket
Er stroomden weer erg leuke tweets binnen, een aantal die ik met grote ogen las terwijl ik dacht: ‘NEEEEE!’ Maar hey, ik ben ook niet heilig. It’s time to come clean! Ten eerste ben ik een heel ongeduldig type en verwijder oogmake-up daardoor veel te snel en te ruw met wimperuitval van dien. Vaak zijn ze ook niet eens echt schoon en ga ik met nog wat zwarte restjes op mijn ogen slapen. Ten tweede heb ik een kleine obsessie voor nagels. Geen idee wat het is, ik ben er altijd mee bezig. Vijlen, het vuil onder vandaan halen, het gaat maar door. Ik moet er een keer vanaf blijven! Dat gepeuter is niet goed, het maakt mijn nagels dunner waardoor ze gaan scheuren. Als laatste, mijn wenkbrauwen. Ik heb ze dun, dik, krom en recht gehad en op dit moment zit er weer een rare vorm in. Ik epileer te slordig, denk er te makkelijk over en voor ik het weet heb ik mezelf weer een vreemd modelletje brow aangemeten.

Fashion zondes heb ik volgens mij niet echt, maar ik háát strijken en doe het dan ook heel zelden. Ik ben dol op het dragen van blouses, en probeer dan ook iedereen wijs te maken dat een gekreukeld exemplaar weer helemaal in is. Right…

Dat waren ze wel, mijn beauty en fashion zondes. Als ik er later vandaag nog meer weet, plaats ik ze in de comments en zou het leuk vinden als jij dat ook doet! Wat zijn jouw beauty of fashion zondes?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 8 oktober 2011 | 90 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Silke op 8 oktober 2011 14:05

Pfff als ik al mijn ‘zondes’ op zou moeten noemen ben ik wel lang bezig i guess

[Beantwoorden]


Door José op 8 oktober 2011 14:16

mijn benen niet regelmatig scheren en met ongeëpileerde wenkbrauwen de deur uit en ik slaap in een mannenboxer van homer simpson.. is dat ook een zonde? xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:46:

De mannenboxer niet! :sexy: haha.

[Beantwoorden]


Door Monique op 8 oktober 2011 14:20

Hahha leuk om te lezen!
Mijn fashion zonde.. is dat ik echt altijd uit me werk in een joggingsbroek op de bank plof.. en dan ook zo boodschappen doe met me nette laarzen en super nette jas aan… heel slecht.. maar lekker lui

[Beantwoorden]


Door willemijn op 8 oktober 2011 14:24

ik haal ook mijn oogmake-up er heeel slordig af :’)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 oktober 2011 14:29

mijn kwasten niet vaak genoeg wassen, dan wil ik het doen en dan denk ik er niet meer aan of heb ik er geen zin in. Een geluk is nu wel , ik gebruik ze nu een stuk minder.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 8 oktober 2011 14:33

Die van Sarah vind ik leuk! hihi!!
Strijken doe ik ook bijna nooit.
MIjn zonde is denk ik dat ik pas rond een uur of 11, 12 de douche in duik elke dag, en me daarna pas fatsoenlijk aankleed. Het komt regelmatig voor dat ik om een uur of 9 al in de supermarkt sta, of kindlief naar school breng.. met mijn ongewassen snoet in mijn pyjama! Met een jas erover ziet niemand het.

[Beantwoorden]


Door emmaly op 8 oktober 2011 14:33

kwasten niet wassen! heel erg, ik denk dat ik ze 2 maanden niet gewassen heb… en ik gebruik ze elke dag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:47:

Foei!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 oktober 2011 14:45

Mijn zondaglook. Absoluut. Joggingbroek, fluffy veel te grote sloffen, blauwe oversized sweater met een chocoladevlek erop, geen lenzen in, geen makeup op. Vandaag heb ik dat ook weer aan (ookal is het zaterdag). Shame on me, maar gelukkig ziet niemand buiten mijn huis me zo, hihi.

[Beantwoorden]


Door charile op 8 oktober 2011 14:45

Kwasten niet wassen…toevallig heb ik ze vorige week gewassen maar meestal laat ik ze zo meer dan een maand staan. Ik gebruik gelukkig haast geen gezichts kwasten :)
Verder heb ik ook een tik met nagels, ik zit er altijd aan te friemelen…vuil weghalen of van die velletjes ;)
x

[Beantwoorden]


Door Tedje op 8 oktober 2011 14:53

Ik denk dat iedereen het wel eens doet: naar bed gaan zonder je make-up er goed af te halen.. En ik zou vaker mijn kwasten moeten wassen…. oeps

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 8 oktober 2011 14:55

Mijn zonde: te lui zijn om mijn benen regelmatig te scheren en vervolgens gewoon met behaarde benen in kort broekje gymmen. En dan mezelf wijs maken dat het niet zo opvalt, haha! Ook was ik mijn kwasten veel te weinig. Het is niet dat ik het vergeet, ben gewoon een beetje lui en als ik tijd heb, heb ik er geen zin in. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:48:

Haha, did that too! Heb gelukkig wel blonde haartjes, maar toch… :hmm:

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 19 oktober 2011 om 15:32:

Dat doe ik ook, alleen tijdens de gymles heb ik er dan alweer spijt van… tja, blijft toch m’n eigen schuld, moet ik maar niet zo lui zijn1

[Beantwoorden]


Door Jeanine op 8 oktober 2011 14:57

hey Vera.In je filmpje over je haar zei je dat je vroeger haar als stro had en wel vaker vertel je wat over vroeger. Maar kunenn we misschien eens een foto zien? Dat lijkt me namelijk erg leuk om eens te zien.

[Beantwoorden]


Door Kirsti op 8 oktober 2011 14:58

Ik vergeet heel vaak mijn make-up er ’s avonds af te halen.

[Beantwoorden]


Door Merel op 8 oktober 2011 15:06

kwasten wassen doe ik heel weinig, maar in tegenstelling tot veel mensen haal ik wel altijd mijn make-up er af ’s avonds, dus dat compeseert de boel weer een beetje, niet? (A)

[Beantwoorden]


Door Marise op 8 oktober 2011 15:08

ik haal mijn make-up er nooit af :$:$:$
ik weet dat het heel slecht is maar ik ben zoooo lui ,,
en ik was me haar iedere dag omdat het anders vet word….

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:48:

Ohhh!!! Heb je dan ook geen last van pukkeltjes of iets dergelijks?

[Beantwoorden]


Door sarah op 8 oktober 2011 15:08

Ik vind panty’s met ladders juist stoer?
Hmm..

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 8 oktober 2011 15:08

Oh oeps, ik had je twitterquestion verkeerd begrepen gisteravond! Ik was mijn kwasten te weinig. Dat is toch wel echt mijn meest erge beauty zonde, denk ik!

[Beantwoorden]


Door Wieske op 8 oktober 2011 15:19

Ik moet mijn kwasten ook echt vaker gaan wassen. Een haarborstel schoonmaken vind ik ook echt niet leuk om te doen. Ook zou ik m’n voeten in de winter beter moeten verzorgen, afgebladderde nagellak is niet echt stoer!

[Beantwoorden]


Door daisy op 8 oktober 2011 15:21

Bij een film in slaap vallen op de bank, en dan smorgens wakker worden met oude make up op mijn snoet.

Ik kan niet van acne afblijven….

[Beantwoorden]


Door Samira op 8 oktober 2011 15:23

Fashion zonde is een chino broek! “Vergat” eventjes dat ik dikke bovenbenen heb! Stond me helemaal niet! nooit aangedaan en aan men nicht gegeven die broek hoe verliefd ik er ook op was ;)

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 oktober 2011 15:23

Mijn beauty zonde is dat ik mijn kwasten zelden was en dat ik teveel aan mijn puisten zit als ik die heb!

[Beantwoorden]


Door lena op 8 oktober 2011 15:25

ik haal altijd men makeup eraf , ookal kom ik half 5 thuis :D maar in de winter scheer ik men benen ook bijna niet haha shame on me.

[Beantwoorden]


Door Katja op 8 oktober 2011 15:33

Ik moest wel lachen om die van Sarah, haha. Ik doe dat altijd bij mijn zusje, gemeen.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 oktober 2011 15:41

Haha die van Sarah! Ik heb dat ook, mijn moeder strijkt mijn kleuren amper en dan trek ik het gewoon aan. Voor de rest weet ik zo 1 2 3 niks. Ik vind het wel knap van meisjes die gewoon met ladders of kleine gaatjes in hun panty kunnen lopen, ik zou zo met een halve panty lopen, snap niet dat die gaatjes zo klein kunnen houden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:49:

Same here! Bij mij zit er binnen no time een ladder van hier tot tokio in.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 oktober 2011 15:41

Echt een beauty zonde heb ik niet, en ja natuurlijk slaap ik wel eens met make-up op maar dat is echt zelden.

Mijn fashion zonde is dat ik s’avonds vaak mijn chill broek aan heb (harembroek roze met panterprint H&M) omdat dat zo lekker zit. Maar rond 23.00 uur laat ik mijn hondje altijd nog even uit. Dus dan trek ik mijn bruine uggs erbij aan en dat is echt zo’n lelijke combi. Ik hoop ook altijd dat ik geen bekende tegenkom :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 8 oktober 2011 15:48

Wat een leuke twitter question! Mijn beautyzonde is dat ik weleens met make-up op slaap of ik te slordig mijn make-up weghaal, hierdoor krijg ik dus ook een zwart randje (oeps!). Maar van dat niet make-up weghalen gebeurt echt zelden…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:52:

Ik haal het er echt altijd af, maar dus niet altijd even goed…

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 oktober 2011 15:50

Ik was mn kwasten ook niet zo vaak, maar ze blijven zo lang nat dus als ik het vergeet en pas ’s avonds er aan denk zijn ze de volgende ochtend nog niet droog en kan ik ze niet gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Noa op 8 oktober 2011 15:57

Ik vergeet best wel vaak mijn make-up eraftehalen

[Beantwoorden]


Door melanie op 8 oktober 2011 16:08

ik heb maar 2kwasten, maar heb ze nog NOOOOIT gewassen…
slecht toch?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:53:

Ja! :$

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 8 oktober 2011 16:17

Haha, funny! xD Ik gebruik nooit basecoat.. heel soms, maar dan ook echt heel soms.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 8 oktober 2011 16:45

Haha, dit is echt slecht. Maar ik ga het toch vertellen 9 van de 10 keer haal ik mijn make-up voor het slapen gaan er niet af…

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 oktober 2011 16:55

is blauwe oogschaduw niet trendy? blauw is de enige kleur die mij staat, dus geef hier alsjeblieft antwoord op!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]

Demi antwoordt op 8 oktober 2011 om 17:02:

ik zou me niet druk maken over de ‘laatste trends’ . gewoon dragen wat je wilt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:54:

Het was maar een voorbeeldje! Gewoon dragen wat jij mooi vindt hoor, die trends niet te letterlijk nemen :)

[Beantwoorden]


Door Demi op 8 oktober 2011 17:01

ik ben verslaafd aan een knaloranje tshirt met een groene smiley erop, die ik heeerlijk vind zitten haha. mn moeder heeft m al een paar keer proberen weg te gooien, maar is haar nog niet gelukt!
draag m niet naar school ofzo hoor, alleen op een luie zondag of als pyjama ^^)

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 oktober 2011 17:03

Ik was mijn kwasten bijna nooit. IK gebruik alleen oogschaduwkwastjes en een blushkwast, maar ik was ze allemaal niet…

[Beantwoorden]


Door Sharon op 8 oktober 2011 17:18

Ik ben heel slecht in het wassen van m’n kwasten.. :P Gewoon geen leuk klusje denk ik haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:56:

Vind het best wel ontspannend (A)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 oktober 2011 17:23

wassen van mijn kwasten is er bij mij ook een.
Soms als ik me in het donker opmaak er dan ineens achter kom dat mijn blush te fel is.

[Beantwoorden]


Door Victoria op 8 oktober 2011 17:23

Oke, hier komt mijn erge zonde,
ik denk dat het hoort bij een van de ergsten:

Ik SCHEER mijn WENKBRAUWEN !

Hahaha, ik ben gewoon te lui om te epileren,
scheermesje tussen de ogen bij het begin van mijn wenkbrauwen en
mijn wenkbrauw een beetje optillen en de beetje onderste haartjes wegscheren en klaar !
Ik teken ze wel altijd eventjes bij, zo dat het niet zo heel erg opvalt, haha =D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:57:

Hahah! Dat deed ik vroeger ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 8 oktober 2011 17:24

Hahahah echt een leuke vraag. Ik was mijn kwasten echt té weinig, en eigenlijk stel ik het al 3 weken uit ;$

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 oktober 2011 17:30

Ik haal eigenlijk nooit mijn make-up er af voordat ik ga slapen. Slecht, i know… :yes:

[Beantwoorden]


Door Ellen op 8 oktober 2011 18:02

Ik maak mijn makeup-kwasten ook nauwelijks schoon! Het duurt zo ontzettend lang!
En ook in ben dol op een lazy Sunday! Joggingbroek + een tshirt van mijn broer = relaxed.

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 8 oktober 2011 18:30

Ik heb heeeeel veel beautyzondes, moet er echt es wat aan gaan doen :D
– de luie zondag look: joggingbroek, sloffen, geen make-up, geen lenzen maar bril
– m’n gezicht reinig ik altijd heel goed, maar er blijven wel es wat mascara-restjes achter….zodat ’s ochtends in de spiegel een panda me aanstaart
– ik draag vrijwel altijd rokjes met panty’s, dus ongetwijfeld heb ik wel es een ladder
– ik ga regelmatig de deur uit, om er dan achter te komen dat ik per ongeluk een felpaarse panty aanheb met groene rok en rood truitje…. het licht op mijn kamer is zo slecht dat ik paarse en bruine panty’s altijd door elkaar haal
– mijn hello kitty sokken draag ik JUIST zo dat ze te zien zijn :D die zijn toch veels te vrolijk om te moeten verstoppen?

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 oktober 2011 18:51

haha, herkenbaaaaaar!

[Beantwoorden]


Door Sara op 8 oktober 2011 19:29

haha bijna alles wat genoemd is, doe ik ook ! Kwasten niet vaak genoeg wassen, oog make-up er niet goed afhalen *enkele keer helemaal niet*. En overdag naar school of werk ben ik altijd tip top in de make up en hakken en zodra ik thuis ben doe ik mijn haar in een knotje en een pyjama aan en wrijf ik ook vaak in mijn ogen waardoor mijn eyeliner over mijn hele gezicht zit !:) two different worlds!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:59:

Haha, dat in je ogen wrijven en dat alles dan overal zit… Doe ik ook!

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 oktober 2011 20:01

Haha, grappig! Panty’s met ladders KUNNEN heel leuk zijn, als je voor die look gaat. Zo niet… ja doe dan maar niet.

Dat met make-up eraf halen… dat heb ik ook! Verder weet ik niet wat mijn zondes zijn…

[Beantwoorden]


Door Nanne op 8 oktober 2011 20:25

Soms té korte rokjes of jurkjes dragen..

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 oktober 2011 20:48

Euhm, ja, kwasten wassen. Dat doe ik dus maar 1x per maand. Maar ik heb er wel redelijk veel, waardoor ik nog wat kan afwisselen. Een andere beautyzonde is dat ik niet van pukkeltjes afblijf…

[Beantwoorden]


Door annabelle op 8 oktober 2011 20:52

Kwasten wassen doe ik ook niet genoeg nee,
En als je wenkbrauwen niet willen meewerken misschien is het een optie om je wenkbrauwen te laten doe bij de benefit brow bar! Ik ben er heel erg tevreden over.

:-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 18:59:

Dat durf ik dus nog niet zo goed…

[Beantwoorden]


Door Leonie op 8 oktober 2011 21:14

Hmm eens even denken…
Als het niet hoeft, scheer ik m’n benen echt heel lang niet (denk winter), met een oerwoud tot gevolg :’)
Mijn spiegel hangt in m’n kastdeur, als ik een kwast heb gebruikt draai ik ‘m soms even over de mouw van m’n badjas omdat ik er geen goede doekjes voor heb, met als gevolg dat ik op die ene mouw allerlei kleurtjes oogschaduw heb :’) (gelukkig heb ik geen witte badjas, dan zou ik dat zeker niet doen!)
natuurlijk maak ik eigenlijk ook nooit mijn kwasten schoon, ik geloof dat echt heel wel mensen dat vergeten / daar geen zin in hebben.
Verder zal ik nog wel veel meer dingen hebben, maar daar kan ik nu even niet op komen!
Leuk bedacht!
XX

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 oktober 2011 21:17

Kwasten niet regelmatig wassen, hittebescherming voor stijlen/krullen, ehmmm. Verder weet ik niet echt meer, maar nog wel meer dat weet ik zeker haha!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 8 oktober 2011 22:43

Uhm ik kan niet zo snel iets bedenken eigenlijk! Ik heb wel hetzelfde als jou, ik strijk bijna nooit! (maar meer omdat ik gewoon lui ben, vind het niet zo’n erg klusje opzich). En ik heb altijd verschillende sokken aan omdat het altijd door de war ligt, en uh ik vind soms rood en roze wél leuk bij elkaar (qua kleding!) en ik gebruik heel lang mijn mascara!

[Beantwoorden]

Jamilla antwoordt op 8 oktober 2011 om 22:47:

Oja! En een andere beauty zonde is mijn oog strak trekken aan de zijkant zeg maar als ik eyeliner op doe, terwijl iedereen zegt dat je daarvan rimpels krijgt, maar anders lukt het gewoon niet goed! :!:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 19:01:

Dat doe ik ook hoor, geloof niet in die rimpel mythe. Lijkt me sterk dat je daar echt rimpels van krijgt!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 oktober 2011 22:48

Na het uitgaan heb ik nooit zo’n zin om mijn mascara er af te halen en doe dat dan meestal ook niet, een slechte zaak…

[Beantwoorden]


Door Renske op 9 oktober 2011 07:49

Haha er zitten hele grappige zondes tussen.
Die van mij is mijn make-up niet afhalen, wanneer ik moe ben ’s avonds. Een fashion zonde is dat ik soms eigenlijk niets wil kopen, omdat ik bijna blut ben, en dat ik het dan toch doe:P

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 oktober 2011 07:56

heej ik vraag me af waneer je nieuwe lay-out komt ….. :$
XOXO

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 19:02:

Duurt langer! Het wordt helemaal anders. Meer info volgt nog :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 oktober 2011 11:32

Ik strijk ook nooit. Wat een rotklus is dat zeg. Dat heb ik meteen afgeschaft. Verder zou ik mijn kwasten vaker moeten deepcleanen, mijn wenkbrauwen bij moeten houden en vaker creme opsmeren.

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 oktober 2011 11:56

haha wat leuk, ik heb dat ook heel erg dat ik niet van mijn nagels kan afblijven en ik strijk ook nooit.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 9 oktober 2011 12:38

Haha leuk om te lezen! Ik maak mijn kwasten niet vaak genoeg echt goed schoon. OJA en ik doe soms echt véél te lang met een mascara :P

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 oktober 2011 13:07

Die voorlaatste is zo herkenbaar. Alleen zit ik gewoon de hele dag in mijn pyama !

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 oktober 2011 13:12

– Als ik af en toe een keer een puistje heb, MOET ik m uitknijpen, waardoor het uiteindelijk een soort van wond wordt die veel erger opvalt dan het puistje zelf
– Ik bijt nagels
– Ik draag mn sokken soms wel 5 dagen achter elkaar. Ik weet dat het smerig is. Gelukkig douche ik wel elke dag, deo, poets ik goed mn tanden, haal altijd mijn make-up eraf enz.
– Ik heb een soort obsessie voor gespleten haarpunten. Als ik er een zie knip ik ze eraf
– Meestal scheer ik me om de 3 dagen maar als ik al weet dat ik geen mannelijk bezoek krijg kan dit ook een week worden… dan wordt het wel echt tijd haha. Gelukkig heb ik blonde dunne haartjes dus het valt nog een soort mee.
– Ik ben te lui om bodylotion te smeren. Soms heb ik bijna schubben op mijn benen (a la Bridget Jones..) Sinds een tijdje smeer ik me in met handcreme van de Etos, lekker goedkoop, het trekt snel in en het hydrateert echt super!
– Ik blijf af en toe naar de zonnebank gaan ook al weet ik dat het slecht is. Zeker in de winter heb ik soms zo’n bleke kop en het helpt ook goed tegen droge plekjes op mijn huid.
Dit was het! Hahaha

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 11 oktober 2011 om 18:14:

Hahaha, puisten uitknijpen en dan met nog ergere plek overblijven is zoo herkenbaar.
En benen scheren idd ook, luie donders hier haha, lees het best veel ;)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 oktober 2011 13:14

Tip voor de mensen die niet strijken: trek het kledingstuk aan, strek het strak en ga er overheen met je fohn. Helpt echt! Niet bij blousejes e.d. maar wel bij normale, kreukende truitjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 19:03:

Ah, jammer dat het niet bij blouses werkt. Anders had je me nu heeelll gelukkig gemaakt haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 9 oktober 2011 13:44

Hahaha wat is dit toch altijd leuk om te lezen! Dit overkomt mij echt altijd: ik scheer mijn benen alleen in de zomer (en dan nog lang niet altijd) dus als ik een keer ga zwemmen buiten de zomer om dan vergeet ik ze dus te scheren.. Ik loop onder de douches vandaan in mijn bikini, duik de glijbaan in en wat zie ik dan? Een rimboe van zwarte haren brrr! Ik kan mezelf dan wel voor m’n kop slaan op dat moment. Was ik maar eens wat minder slordig en lui op dat gebied :P

[Beantwoorden]


Door Corien op 9 oktober 2011 14:35

– Ik was mijn kwasten te weinig, ik vind het echt een vreselijke klus!
– Was mijn gezicht niet goed genoeg na het make-up eraf halen met een doekje
– Ik bijt op mijn nagels, of pulk ze wel los. Ik heb vroeger enorm veel op mijn nagels gebeten en ben er 2-3 jaar lang nu vanaf geweest. Sinds ik weer ben gaan werken naast mijn studie ben ik toch wat meer gestresst en bijt ik ze er weer vaak af.
– Ik strijk mijn kleding nooit. Ik heb geen strijkplank of strijkbout en heb ook geen plek op mijn kamer om hem neer te zetten (en heb er ook geen zin in dat één van mijn andere 12 flatgenoten hem gaan gebruiken en dat die binnen een paar weken weer stuk is)
– Ik knijp altijd puistjes uit
– Als er vervolgens een korstje op komt, moet ik die er ook af halen.

De luie zondag is voor mij geen zonde, het is meer een blessing dat ik dat af en toe kan doen :P

[Beantwoorden]


Door fashionlove op 9 oktober 2011 17:47

Mijn zonde is dat ik nooit naar de houdbaarheidsdatum’s kijk,
Ja die zitten er echt op make-up.
Ik vraag mij alleen af, wat gebeurt er als je mascara 3 jaar over de houdbaarheidsdatum is?
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2011 om 19:04:

Dan zitten er veel bacteriën op, waardoor niet alleen de mascara een minder mooi effect geeft en waarschijnlijk brokkelt, maar het kan ook oogontsteking veroorzaken.

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 oktober 2011 19:06

Ik heb er heel veel:
Mijn kwasten niet schoonmaken
Ik bijt op mijn nagels
Mascara gebruiken die ik al meer dan een half jaar heb. (Moet wel weer nieuwe kopen)
En gewoon een random zonde:
Mijn kleding op de grond gooien.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 9 oktober 2011 19:23

Ik heb er ook een paar helaas:

Me mascara die gebruik ik denk ik al een half jaar of langer te erg! Maar hij doet het zo goed nog dus dan vind ik het zonde om weg te gooien al weet ik wel dat je mascara maar 2 maanden maar mag gebruiken.

En soms me benen scheren dan laat ik het ff zo want dan heb ik er geen zin in, ik doe het zondag’s altijd maar dan meestal donderdag zitten er weer haartjes en dan heb ik er geen kracht voor dus dan wacht ik maar tot zondag.

verder kan ik niks bedenken .

en leuk om al die reacties te lezen~!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 oktober 2011 19:25

Nou, ik epileer mijn wenkbrauwen bijna nooit. Het doet echt teveel pijn bij mij, en ik durf niet naar de bijenkorf ofzo te gaan voor het epileren aangezien ik 13 jaar ben haha.
En nog een andere zonde; ringen/lipgloss/parfum/armbanden eeuwig in mijn tas laten zitten. Er komen hele hopen spullen uit wanneer ik mijn tassen omdraai.

[Beantwoorden]


Door chayennaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa op 10 oktober 2011 11:19

1.ik was mijn kwasten nooit
2.ik slaap met make-up op
3.ik lak mijn nagels en eet daarna gelijk chips of iets anders

en ik heb er nog meer
alleen die zijn erger

greetzzzzzzzzzzzzzz

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 oktober 2011 13:28

Mascara er niet afhalen :$

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 oktober 2011 13:32

Ik lak mijn nagels heel vaak, bijna elke dag. Als ik zenuwachtig ben of ik kan niet slapen, ga ik mijn nagels met mijn tanden bewerken. Zo erg, dat soms als ik wakker word mijn nagels zo kort zijn als weeniewat, en de nagellak zit er dan nog maar half op. Ik haat dat, want het staat zo lelijk!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 oktober 2011 15:00

Wel grappig, dat make-up niet verwijderen zo’n zonde is. Ik doe het zelf wel altijd, zo niet heb ik de dag daarna echt een pukkeluitbarsting.
Mijn beste vriendin daarentegen is allergisch voor een hele hoop gezichtsproducten. Zij haalt haar make-up er ’s avonds nooit af, wast haar gezicht alleen met water onder de douche en gaat er vervolgens met wat reinigingsmelk en tonic bij langs. En ze heeft een gigantisch zuivere huid.
Zo zie je maar dat ’t voor iedereen verschilt!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 oktober 2011 15:37

Oksels niet scheren zolang het niet hoeft, ja ik weet het! Niet zo fris, maar ik heb daar echt geen zin in, gewoon t-shirt aan, en niemand die het ziet. Gewoon scheren wanneer ik een topje zonder mouwen aan doe. Maar dit geldt trouwens vooral in de winter hoor, in de zomer scheer ik vrijwel elke dag

[Beantwoorden]