Shoplog 17/10/11

Gister zat ik niet zo lekker in mijn vel en had ik gewoon echt even wat therapie nodig om me beter te gaan voelen. Shop therapie wel te verstaan! Terwijl er een troebel zonnetje scheen sprong ik op mijn Praxisfietsje om eens even wat leuke nieuwe kleding en make-up te scoren. Aan het einde van de dag ging ik met een goed gevoel en volle tassen weer naar huis. Bekijk het resultaat hieronder!

Photobucket

Photobucket
Als eerst liep ik de Hema binnen waar ik zoals jullie vanochtend al hebben gelezen, twee hoesjes en een screen protector voor mijn iPhone kocht. Maar dat is niet het enige wat ik in mijn winkelmandje legde, ook nam 3 leuke items van de make-upafdeling mee.

Photobucket
Check deze twee schitterende blushes! Het zijn volgens mij Limited Editions, maar ze zijn móói. Links zie je 01 Light en rechts 02 Medium. Een review met foto’s en swatches volgt uiteraard nog. Hema blushes €5,50

Photobucket
Hierover kreeg ik een tijdje geleden een mailtje van een lezeres. Ze verkopen nu tijdelijk een kabuki kwast bij Hema, en hij is onwijs zacht. Voor €6,00 rekende ik deze kabuki (waar ook nog een review van komt) af.

Photobucket
Over de iPhone 4 cases kan je hier meer lezen. Ik heb het roze hoesje sinds gister om mijn iPhone heen zitten en ik word echt helemaal vrolijk van de felle kleur. Love it! Ik kreeg trouwens nog wat vragen over BlackBerry hoesjes, maar die heb ik niet gezien. Ik zag echt alleen maar iPhone 4 hoesjes hangen, dus reken er niet op dat je ook voor je BB bij Hema terecht kunt. iPhone hoesjes €5,95 per stuk.

Photobucket
Ook kocht ik een screen protector. Deze moet ik nog op mijn iPhone plakken, maar laten we hopen dat dat ‘belletjes vrij’ gebeurt! €2,95

Photobucket
Bij H&M kon ik niet goed mijn draai vinden deze keer. Ze hadden veel kleding in saaie kleuren, ik viel een beetje in slaap daar. Wel kocht ik twee simpele tops. Een lange lichtoranje variant van Divided, en een felle blauwe top met een vrij hoge en rechte hals en halve mouwtjes. Kostten beiden €9,95 per stuk.

Photobucket
Deze ketting wilde ik al heel erg lang kopen, maar telkens liet ik hem toch weer hangen. Gister zwichtte ik alsnog en nam de ketting mee. Ik vind hem onwijs tof, echt een opvallend en mooi accessoire. De ketting is zowel lang als kort te dragen, en momenteel draag ik hem kort met een blouse in gebroken witte kleur. €9,95

Photobucket
Handschoentjes met studs €2,95. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom ik deze gekocht heb, maar ik vind ze wel schattig.

Photobucket
Als laatste ging ik naar het Kruidvat en kocht daar deze 5 oogschaduws van Catrice. Ik ben geen fan van dit budgetmerk, dat zeg ik jullie heel eerlijk. Maar aangezien ik maar één oogschaduw van Catrice had en tijdens het Kruidvat persevent toch wel aardig verrast werd door de leuke visagist die de oogschaduws voor mij swatchte, heb ik 5 kleurtjes uitgezocht om te testen. €2,79 per stuk.


Reacties

Door Esmay op 18 oktober 2011 14:36

Shoptherapie is heerlijk! Die Hema blushes zien er prachtig uit zeg!Ben benieuwd naar de reviews haha!

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 18 oktober 2011 om 15:07:

jaaa morgen review!

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 18 oktober 2011 om 20:15:

leuk! Ik zal hem zeker lezen!!!

xx

[Beantwoorden]


Door Joanne op 18 oktober 2011 14:39

Haha, ‘ik weet eigenlijk niet zo goed waarom ik deze gekocht heb’.
Leuke dingen heb je gekocht! ben erg benieuwd naar de hema blushes

[Beantwoorden]


Door jamilla op 18 oktober 2011 14:45

ik kan mijn draai nooit zo goed vinden in de hema vind het maar een aparte winkel bij ons is die maar een beetje raar ingedeeld, en de make-up vind ik niet zo’n goede kwaliteit..
wel mooie blushes!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 oktober 2011 14:53

Wauuw die blushes zien er mooi uit :D Benieuwd naar de swatches dan ga ik ze zelf ook halen

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 oktober 2011 14:56

Oeww’ ik ben heel benieuwd naar de review van de Kabuki kwast,
ik ben al heel lang opzoek naar een mooie budget kwast ^^)

[Beantwoorden]

Yuul antwoordt op 19 oktober 2011 om 14:36:

Ik ook ik hoop echt dat ‘ie goede kwaliteit is.
Maar ik durf ik heel vaak geen kwast te kopen, omdat ik bank ben dat na een tijdje haartjes beginnen uit te vallen. En dat ze niet goed verdelen. En kwasten kan je nooit echt testen in de winkel…

[Beantwoorden]


Door michella op 18 oktober 2011 14:57

He Vera Camilla
Die kabuki kwast van de Hema heb ik ook. En :omg: hij is echt geweldig.En hij laat geen enkel haartje los voor zo verre ik weet.
Oh en ik wil die blushes ook gaan kopen maar dan wel alleen de lichtste denk ik :O ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:37:

^^) Ik ben heel benieuwd naar de kwast, maar hij is in ieder geval heel erg zacht!

[Beantwoorden]

clarissa antwoordt op 19 oktober 2011 om 09:05:

Heb hem al vast gehad bij de hema. Hij is mega zacht ja. Alleen daar voor zou je hem kunnen kopen. Ha ha
Durfde het alleen niet. Stom he! Wacht mooi jou mening af. En dan kan ik hem altijd nog halen.

[Beantwoorden]


Door Jill op 18 oktober 2011 15:01

Leuke spulletjes, en een super gave ketting!

[Beantwoorden]


Door hermina op 18 oktober 2011 15:01

Al die dinge wat je hebt gehaald voor je Iphone kon je in een ander winkeltje in Arnhem halen. Daar kosten ze volgens mij maar €1,- ( ik weet niet meer de naam van dat winkel, maar het is wel een rotzooi achtig winkel ;P & GROOT)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:37:

En waar zit die rotzooi winkel? ;-)

[Beantwoorden]

Merel, antwoordt op 18 oktober 2011 om 20:23:

Ik denk dat ze die ene naast de Bart Smit bedoeld. Daar zit nu zo’n grote rommelmarktachtige winkel. Ontzettend goedkoop daar, en best leuke spulletjes. :D
Heb ik al een leuk hoedje, elastiekjes, toilettasje, borstel en nog meer gekocht,

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 19 oktober 2011 om 20:30:

Ja daar hebben ze wel leuke dingetjes. Maar ik zou er geen tent kopen. Deed het vriendinnetje met wie ik in de tent sliep op Lowlands. Zo lek als een mandje, en hij stond als een krant.


Door Nina op 18 oktober 2011 15:03

Een fijne Kabuki van de Hema? Komt goed uit want mijn poederkwast van ELF heeft het net begeven. Ben heel benieuwd naar de Hema reviews! Ik ben ook benieuwd wat je van de Catrice oogschaduws vindt!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 18 oktober 2011 15:04

Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar de review van de Hema kwast en de Catrice oogschaduws! :)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 18 oktober 2011 15:05

leuke koopjes hoor ben benieuwd naar de hema review,, heerlijk he die shoptherapie :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:37:

Heelll erg fijn! Amen to shoptherapy!

[Beantwoorden]


Door kim op 18 oktober 2011 15:13

hahah
ik houd van shop therapie xd
leuke spulletjes

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 oktober 2011 15:13

Leuke spullen heb je geshopt ! Ik ben al benieuwd naar de reviews van de hema blushes, die zien er prachtig uit !

[Beantwoorden]


Door lolalola op 18 oktober 2011 15:15

haha ik ben net thuis gekomen van het shoppen ook met de hema kabuki
hij is heel fijn heel zacht en brengt het makkeulijk aan :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 oktober 2011 15:15

Oh wauw wat een leuke aankoopjes, vooral de mono’s van catrice vind ik mooi:D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 oktober 2011 15:15

Ben benieuwd naar die blushes en die oogschaduws, leuke aankopen :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 18 oktober 2011 15:15

Leuke dingetjes gekocht! Zou je een keer uitgebreider je mening willen geven over de mono’s van catrice? xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:41:

Ja lieverd, er komt nog een hele review over!

[Beantwoorden]

Vita antwoordt op 18 oktober 2011 om 17:28:

Ah, ben inderdaad wel benieuwd naar die catrice oogschaduws, ik ben echt zo twijfelactig bezig, ik wil allemaal nieuwe oogschaduws kopen, en een nieuw pallete, maar ik kan maar niet kiezen, enik wil natuurlijk wel een beetje kwaliteit ;d
Achja, komt goed (: Kan ze natuurlijk ook zelf testen (:

xoxo

[Beantwoorden]

Tedje antwoordt op 18 oktober 2011 om 21:01:

Aah dankjewel lieverd haha :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 18 oktober 2011 15:15

Leuke producten allemaal! Ik ben benieuwd naar de review van de Catrice oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door Larissa op 18 oktober 2011 15:16

wauw die blushes zien er heel erg mooi uit!
ik snap wel precies hoe je je voelde, en als je dan ook nog niet kan slagen tijdens het shoppen dan is het helemaal oppassen geblazen hahaha, maar ziet ernaar uit dat het toch een goede shopsessie was:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:41:

Oehh inderdaad! Er moet wel iets leuks zijn om te kopen anders is het reversed therapy.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 18 oktober 2011 15:17

Je hebt zeker leuke spulletjes gekocht, soms heb je dat gewoon even nodig he, zo’n shopsessie ^^

[Beantwoorden]


Door Renske op 18 oktober 2011 15:19

Een leuk shoplogje:)
Die ketting heb ik ook in het turkoois. Vind hem zo gaaf. Die rode kleur is ook erg mooi voor de herfst.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:42:

Turkoois?! Waarom hadden wij die niet? :O #wants

[Beantwoorden]

Tasja antwoordt op 18 oktober 2011 om 21:03:

Turkoois is uit een oudere collectie ;)

Ben wel benieuwd waarom je Catrice niets vindt, wat mij betreft hangt het echt af van welke oogschaduw je te pakken hebt. Kwaliteit verschilt nogal onderling.

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 oktober 2011 15:22

Oehh die blushes zijn zo pretty! Ik ben echt benieuwd naar de review hiervan. Ook vind ik de tops heel leuk. Een dingetje. Ik vind gefilmde shoplogs leuker. (Je kan de aankopen ook beter zien hierdoor)
Liefs,
Anna

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 18 oktober 2011 om 15:24:

Trouwens shoptherapie is echt geweldig. Maar dan moet ik wel geld op mijn rekening hebben. En heb nu met me zelf afgesproken om niks meer te kopen tot de kerst vakentie (Hoe hou ik dat 10 weken vol) Maarja, dan heb ik weer geld gespaard om leuke sieraden en kleding te kopen met mijn vriendinnen in Zwolle.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:43:

Thanks Anna, maar ik vind filmen niet altijd leuk! Zal het wel blijven afwisselen met fotoshoplogs :)

[Beantwoorden]


Door marlot op 18 oktober 2011 15:23

die goude oogschaduw heb ik ook en de 3e ook ze zijn echt super mooi en fijn

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 oktober 2011 15:30

Had laatst bijna die kabuki gekocht, maar toch niet gedaan. Hij was zo zacht, als jij hem wel fijn vindt ga ik hem denk ik toch maar halen.

[Beantwoorden]


Door Danique op 18 oktober 2011 15:35

hoe hete die catrice oogschaduws? :idee:
leuke kleuren! (A)
xx :kiss:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:43:

Komt allemaal in de review!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 oktober 2011 15:36

mooie blushes!

[Beantwoorden]


Door Haai op 18 oktober 2011 15:44

Wanneer komen de reviews over de blushes en de kabuki kwast? Want daar ben ik heel erg benieuwd naar…

Die handschoentjes zijn ook leuk!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:43:

Zodra ik ze zo goed mogelijk getest hebt!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 oktober 2011 15:48

Ben erg benieuwd naar de Catrice oogschaduws en de blushes! Hopelijk snel een revieuw ;)

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 18 oktober 2011 om 15:49:

Ohjah, en ben ook benieuwd naar de kabukibrush(naar alles dus:P)

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 oktober 2011 15:59

Jammer dat je geen fan bent van Catrice, ik vind het echt een geweldig merk. Maarja over smaak valt niet te twisten :)
Hele leuke shoplog verder!

[Beantwoorden]


Door Resy op 18 oktober 2011 16:06

die blushes en oogschaduws zie er erg mooi uit! ben benieuwd naar de reviews

[Beantwoorden]


Door sfie op 18 oktober 2011 16:09

Mooooooie blush :o :O

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 18 oktober 2011 16:19

Hahaha, ik moest wel even lachen toen ik las dat je niet meer wist waarom je die handschoentjes had gekocht. (: Als ik ga shoppen in een slechte bui dan koop ik ook altijd de meest nutteloze dingen waarvan ik achteraf denk: ‘waarom?!’. Ik vind het een leuk shoplogje! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:44:

Ahhh, die tijd heb ik ook gehad maar ben nu meer ervaren ;-)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 18 oktober 2011 16:22

Shoptherapie moet iedereen doen, het werkt echt!
Ik ga meteen langs de HEMA voor de kwast,.
Leuke kleuren van de shirtjes trouwens.

[Beantwoorden]


Door Ris op 18 oktober 2011 16:24

Je hebt zo juist nog iemand blij gemaakt met je shoptherapie. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:45:

^^)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 18 oktober 2011 16:27

Hoe heerlijk. Ik voel me zelf niet goed en ging een jacht openen in Hema, maar omdat ik ziek ben ben ik toch niet gegaan (alle testers volhoesten, leuk voor de andere mensen) en ook omdat ik eigenlijk al veel heb. Wat is het fijn om dan jouw shoplog te zien ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:45:

Haha awww! Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Nynke op 18 oktober 2011 16:30

Die blushes van de Hema! Die wil ik ook hebben :)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 18 oktober 2011 16:32

Ik had een vraagje kan je een kabuki ook voor je foundation gebruiken liefs rosanne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 16:45:

Ja hoor, dat kan prima als je dat fijn vindt werken :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 18 oktober 2011 16:32

Leuke shoplog! Ik ben benieuwd wat je van de mono’s van Catrice vindt. Ik vind ze zelf heel erg verschillen van elkaar, ik heb bijvoorbeeld The Captain of the Black Pearl (de zwarte met glittertjes) en die is ontzettend goed gepigmenteerd – hij wint het zelfs van Sleek en Urban Decay in mijn stash – maar ik heb ook een andere die dan weer iets minder goed gepigmenteerd is.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 18 oktober 2011 16:38

Leuke spullen ;D (love)

[Beantwoorden]


Door Katja op 18 oktober 2011 16:38

De blushes van de Hema zien er erg goed uit, ben benieuwd naar de review.

[Beantwoorden]


Door charile op 18 oktober 2011 16:51

Mooie spulletjes :D Ben heel benieuwd naar de oogschaduws, kabuki en blushes!
x

[Beantwoorden]


Door José op 18 oktober 2011 16:53

Hee, ik heb de kabuki kwast ook ik vind hem heel erg fijn voor maar 6 euro! :D
Liefs, José

[Beantwoorden]


Door sel op 18 oktober 2011 16:54

zou je met die kwast ook je foundation mooi kunnen inwerken op je huid? of maakt dat het te dik en opvalllend ??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 17:27:

Ligt ook aan het type foundation, zal je zelf even moeten uitvinden.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 18 oktober 2011 16:54

Ohhh my die blushes :love:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 oktober 2011 17:01

Als je screenprotector wel belletjes heeft. 24 uur laten zitten dan zijn de meeste weg. Niet meteen eraf halen.
Die blushes zien er leuk uit :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 oktober 2011 17:09

Die blushes zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Elles op 18 oktober 2011 17:09

Leuke aankoopjes! :) De licht roze oogschaduw van catrice heb ik ook! Ik ben benieuwd wat jij er mee gaat doen, zou je er een look mee kunnen maken? Dat lijkt me wel leuk, misschien kan ik er dan ook wat meer mee dan ik er nu mee doe haha! ;)

[Beantwoorden]


Door Jae op 18 oktober 2011 17:12

Die kabuki heb ik ook ! Hij is zo zacht,heeeerlijk !
Ik woon in België en ik heb 7 euro voor de kwast betaald !
Maar hij is het meer dan waard !
xxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 oktober 2011 17:13

Zou je even op twitter of op je site willen zetten als je je screenprotecter erop hebt gedaan of die belletjes heeft? Heb er laatst een paar besteld voor maar 5euro, kwamen er super veel belletjes en die sticker waarop stond dat het de voorkant was kreeg je niet fatsoenlijk eraf zonder restjes achter te laten. Hoop dat deze beter zijn werk doet want dan ren ik deze week nog even naar de hema!

Leuke shoplog, en die kabuki is superfijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 17:28:

Zal ik doen!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 oktober 2011 17:14

Screenprotectors.. pff, ik heb ze zelf voor m’n i-pod touch en ik ben er VRE-SE-LIJK mee… allemaal luchtbubbels, haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 oktober 2011 17:18

Shoppen is het beste medicijn als je niet lekker in je vel zit!
Leuke spulletjes

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 18 oktober 2011 17:19

Mooi die blushes! Ik ga binnenkort ook weer even een bezoekje aan de Hema brengen.

[Beantwoorden]


Door Christel op 18 oktober 2011 17:20

Leuke shoplog! En de blush van de Hema ziet er verrassend leuk uit.

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 oktober 2011 17:26

Ik ben verliefd op die 2 blushes! en de kleuren van de twee t-shirts zijn ook erg mooi! Ik snap het gevoel, dan móet je gewoon even (alleen, zonder gezeur van andere en alles op je eigen tempo) door alle winkels gaan om iets te kopen (wat je al heel lang wilde)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 18 oktober 2011 17:35

Ohhhh! Die blushes zijn pretty, en de oogschaduws ook. En ik vind je handschoentjes ook heel tof :) Leuke aankopen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 18:30:

Thanks! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 18 oktober 2011 17:37

Leuke dingen gekocht… Ben benieuwd naar de kwast! Als hij goed is ga ik hem denk ik ook wel kopen. Heb er nog geen :( De ketting is prachtig. Hij was er toch ook in het turqouis? Daar was ik geloof ik te laat voor :P

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 18:30:

Hier in Arnhem heb ik hem nooit in turkoois gezien helaas :(

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 18 oktober 2011 om 18:44:

Die is er idd geweest, een tijdje geleden, maar nu niet meer. Ik vond die trouwens ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 oktober 2011 17:53

Heerlijk!! Shoppen kan je dag weer goedmaken! :yay:

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 oktober 2011 18:00

Hema is niet echt mijn winkel…
Ik koop hier wel mijn fotoboeken en fotoplakkers :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 oktober 2011 18:01

Leuke dingen gekocht. Maar geen fan van Catrice? Huh? Je bent de eerste waar ik zoiets van hoor. Ik ben fan van hun lakjes, de oogschaduwen zijn erûg fijn en ook de lipsticks. Nu heb ik sinds kort ook 2 kleuren van de lipstains (die zijn ook goed). En hun eyeliner in stift vorm vind ik echt enorm fijn, die koop ik altijd in het bruin en daar doe ik erg lang mee. Kan ik super mooie lijnen mee maken met eventueel een wing (bruin hebben ze helaas niet altijd op voorraad, die zoek ik dus al een poos om mijn oude te vervangen). Voor de rest koop ik niets van Catrice, misschien zijn er nog meer fijne producten van Catrice maar deze dingen koop ik met regelmaat iig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 18:30:

Haha ik weet het! Ken ook niémand die hetzelfde zegt. Vind de nagellakjes wel fijn, maar voor de rest heb ik niets met het merk…

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 oktober 2011 18:05

Ö die blushes van de hema, die zien er zo mooi uit! Oeeeh, ik ben nu ook heel benieuwd naar de kabuki. Haha, die handschoentjes zijn wel cute eigenlijk! OEeeh ik ben heel benieuwd naar de kleurtjes van Catrice, vooral die roze. Ik zie dat je Cmon Chameleon niet hebt meegenomen? Ik vind die zó mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 18:31:

Yep, die vond ik ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 18 oktober 2011 18:14

Ik vermoed dat ik die meest rechtse oogschaduw van Catrice ook heb! En yesh, shoptherapie is de beste therapie!

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 oktober 2011 18:19

Oei, ik word inneens erg hebberig bij het zien van die ketting! Ik heb hem al eens eerder gezien, maar heb hem toen laten hangen, zit nu nog steeds te twijfelen. Wel of niet doen? :X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 18:31:

Doen!

[Beantwoorden]


Door fien op 18 oktober 2011 18:23

wil je een keertje een ootd maken met die ketting? zo heel erg fijn zijn!
:yay: :-)
xoxo fien

[Beantwoorden]


Door Ariane op 18 oktober 2011 18:31

Heeeel leuk allemaal! Heftige ketting, maar ik vind hem wel bij je passen (:

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt op 18 oktober 2011 18:32

Oooeh superleuke aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 18 oktober 2011 18:37

Leuke aankoopjes :D x

[Beantwoorden]


Door Mieke op 18 oktober 2011 18:43

Die ketting van de H&M heb ik ook al enkele keren in mijn handen gehad, maar toch liet ik ze telkens liggen… Misschien kan een ‘aanfoto’ van jou me wel overtuigen? :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 18 oktober 2011 18:51

Superleuke aankopen! Komen er ook swatches van de Catrice mono’s?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 22:05:

Ja!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 oktober 2011 18:54

Leuke aankopen!
De blushes zien er chique uit. Verrassend! Ben benieuwd naar de kwaliteit!

Ik moet binnenkort ook even basics shoppen. Basics én accessoires. Kan je dan zo leuk combineren! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 18 oktober 2011 18:56

Leuk! En shoppen blijft een van de beste therapieen ;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 18 oktober 2011 19:02

Die handschoentjes(L)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 18 oktober 2011 19:44

De blushes zien er echt prachtig uit, ik ben echt benieuwd naar de swatches

[Beantwoorden]


Door Salwa op 18 oktober 2011 19:55

Het is echt waar hé, shoppen helpt! Altijd weer! Leuke dingen heb je geshopt, echt van die dingetjes waar je vrolijk van wordt. Ik word zelfs een beetje vrolijk van deze blog!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 22:05:

Ik word vrolijk van je reactie!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 oktober 2011 19:55

Ik ga volgende week aan de shop therapie: eerst dinsdag met mijn ma naar Utrecht, dan donderdags nog naar de Primark met twee vriendinnen!! Heerlijk. Oh en ik ben nog van plan om wat online shop retail therapy toe te passen!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 18 oktober 2011 20:01

Leuke spulletjes!
Ik heb je gister volgens mij ook gezien je liep langs en ik dacht hee is dat vera? maar toen was je al weer weg (;

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 22:06:

Haha, grote kans dat ik het was!

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 oktober 2011 20:09

Die blushes van de Hema zien er echt geweldig uit :)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 18 oktober 2011 20:13

zo te zien heb je heeeeerlijk geshopt!

[Beantwoorden]


Door Lies op 18 oktober 2011 20:40

Heb het even uitgerekend en je hebt voor ongeveer 75 euro geshopt!Hoeveel zakgeld krijg je eigenlijk?
Sorry als dit een onbeleefde vraag is maar ik was nieuwsgierig , x
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 22:06:

Haha, ik krijg geen zakgeld!

[Beantwoorden]


Door Monique op 18 oktober 2011 21:06

Shoptherapie is een wondermiddel, dat blijkt wel weer. Leuke aankopen heb je gedaan!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 18 oktober 2011 21:06

Jaah dat roze iPhone hoesje moet ik ook hebben!!!!! Mijn hoesje nu is echt helemaal af dus dat komt goed uit! Die blushes zien er ook erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 oktober 2011 21:19

Wauw, die blushes! Ik ben heel benieuwd naar en review over de kabuki, ik ben op zoek naar een goede betaalbare kabuki kwast, en deze lijkt me best geschikt. :) Ze verkopen trouwens wel BB hoesjes bij de HEMA, ik heb ze al vaak zien hangen.

[Beantwoorden]


Door Lucilee op 18 oktober 2011 21:49

Very Pretty! Ga vrijdag ff naar Kruidvat Hema & Action ff leuke dingetjes inslaan, ben donderdag jarig dus komt goed uit;) En heb vandaag en gister gewerkt. Ga echt even kijken bij de kwasten van Hema en Essence, welke raad je aan ?

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 oktober 2011 om 22:08:

Essence Smokey eyes brush sowieso! Hema oogschaduwkwastjes zijn prima net als de foundationbrush. Alvast gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door .... op 18 oktober 2011 21:55

Geen fan? :o van catrice… wow
Vind dat echt schokkend om te horen:P
Ik vind het namelijk echt een super merk, goede kwaliteit over het algemeen en vooral een goede prijs!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 oktober 2011 22:05

Leuke aankoopjes ^^ Veel plezier met alles ^^

[Beantwoorden]


Door Alise op 18 oktober 2011 22:05

Oeh, die oranje/okergele achtige top van de H&M vind ik erg leuk ondanks dat ‘ ie basic is. Je andere aankopen zijn ook erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Jenjuain op 18 oktober 2011 23:29

Hihihi echt iets voor jou, een shop-theraphy.
Maarre niet doorvertellen… het is precies wat ik zou doen ;-)

[Beantwoorden]


Door Yara op 19 oktober 2011 08:05

Ik hou van oogschaduws van catrice ik heb er heel veel en ze werken heel erg fijn:)

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 oktober 2011 08:48

leuke aankoopjes heb je gedaan! Die blushes van de Hema zien er erg mooi uit! :)

[Beantwoorden]


Door Jorna op 19 oktober 2011 09:49

Die Hema-kwast is IDEAAL! Ik gebruik hem echt dagelijks, al vind ik het niet echt een Kabuki. Ik heb een andere Kabuki en die haren staan veel dichter op elkaar. De blushes had ik ook gezien, mooi zijn ze. Ben benieuwd naar t artikel!

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 oktober 2011 11:10

die handschoentjes vind ik leuk!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 19 oktober 2011 11:43

Ik ben erg benieuwd naar de blushes en de kabuki kwast van de Hema, ik had ze ookal zien liggen! :)

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 19 oktober 2011 12:18

Whaaaaaa,, die kwast en blushes wil ikkkkk!! :wow: :cool:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 oktober 2011 13:02

heel leuk!
die blushes van de hema zien er echt heel mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 oktober 2011 14:29

Die blushes zijn echt prachtig!
En ik ben ook erg benieuwd naar de kabuki. :)

[Beantwoorden]


Door yasmina op 19 oktober 2011 14:37

omg vera, ik vind jou echt zoo aardig. je reageert altijd heel aardig tegen je bezoekers ;) <3333

[Beantwoorden]


Door Danique op 19 oktober 2011 16:51

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de blushes, ze zien er prachtig uit! Mooi printje.

[Beantwoorden]


Door Cendrenna op 19 oktober 2011 17:59

De HEMA heeft wel Black Berry hoesjes in het assortiments. Ze zijn echter alleen van twee verschillende types (weet zo niet meer welke) en die hebben we in verschillende uitvoeringen.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 19 oktober 2011 18:29

Leuke shoplog & die blushes van de hema zijn erg mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 oktober 2011 18:41

Die screenprotector, eerst even goed kijken hoe hij er op moet . Dan GOED kijken naar welke kant er eerst af moet en dan voorzichtig erop leggen. Zorg ervoor dat je een pinpas (of ander pasje ala pinpas) bij de hand hebt en daar ga je de belletjes mee naar de zijkant drukken. Zorg ervoor dat je geen hoesje of iets er om hebt zodat je echt goed je pasje er schuin op kunt zetten..

En leuke spulletjes verder!

[Beantwoorden]

Nynke antwoordt op 20 oktober 2011 om 07:38:

Inderdaad, dat is de truc, om een pasje te gebruiken. Ik ben er ondertussen pro in :lol:

[Beantwoorden]


Door merith op 19 oktober 2011 18:54

mooie aankopjes
xx

[Beantwoorden]


Door manuela op 19 oktober 2011 19:22

ben benieuwd na de review’s!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 19 oktober 2011 19:39

Superleuke dingetjes!
Mooie blushes en die kwast is erg gaaf:)
Huh was er een kruidvat persevent?

xx

[Beantwoorden]


Door Marike op 19 oktober 2011 23:23

De Hema verkoopt ook écht hoesjes voor Blackberry’s, maar die zijn ook online verkrijgbaar.

Niet ieder filiaal heeft echter het volledige assortiment..

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 20 oktober 2011 09:47

Oeeeh die nieuwe blushers zien er echt heel goed uit! Ben benieuwd naar de review :)

[Beantwoorden]


Door majtje op 20 oktober 2011 12:58

Leuke hoesjes voor je iphone. Ik heb een blackberry en ben laatst ook geslaagd bij de hema. Een leuke roze met bloemetjes. Dus ze verkopen het wel bij de hema hoor. Ze hebben er alleen niet zo veel dus 9 van de 10 keer is het rekje leeg.

[Beantwoorden]


Door romie op 20 oktober 2011 14:28

de kleuren oogschaduw die je hebt uitgezocht, vind ik erg mooi!
Mooie zachte nude kleuren met shimmer en ook nog iets donkere werken wel voor mij, zowel op een feestje als overdag…
Hé misschien is dit leuke: een blogpost over hoe een nude-look overdag te maken én ééntje voor ’s avonds…idee?

[Beantwoorden]


Door Marloes op 21 oktober 2011 13:06

wauuuw, wat ben ik toch BENIEUWD naar de blushes & kabuki!
shoptherapie werkt inderdaad heeeeeeel goed hihihi

[Beantwoorden]


Door Moniek op 21 oktober 2011 19:26

Geen fan van Catrice?! Wat jammer zeg! Ik ben groot fan haha. Ben heel benieuwd naar die Hema blushes!

[Beantwoorden]


Door furryfurynailart op 21 oktober 2011 21:43

Please do a review on the Hema blushes!! :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 23 oktober 2011 13:50

wauw, leuke spulletjes! ik moet binnekort ook maar weer eens richting de stad hihi :wave:

[Beantwoorden]


Door Mariel op 23 oktober 2011 19:18

Leuke aankoopjes & mooi blushes! :-)

[Beantwoorden]