Twitter Question #42

Door de FOTD’s en outfitposts op de site hoor ik vaker dan normaal of mijn make-uplooks en outfits goed geslaagd zijn of juist niet. Ikzelf vind het altijd fijn om input en meningen van anderen te horen, zo kom ik ook weer op nieuwe ideeën. Het kan natuurlijk ook zijn dat als anderen een negatieve menig hebben over je outfit en make-up dat je het daardoor niet meer durft te dragen. I couldn’t help but wonder In hoeverre beïnvloed de mening van een ander de manier waarop jij je kleed en opmaakt?

Photobucket

Photobucket
Toen ik jonger was, ik denk zo’n 15 jaar, was ik alleen maar bezig met wat anderen van mij vonden. Heel erg vermoeiend en bovenal ook gewoon heel erg stom. Niet iedereen kan de manier waarop jij je kleed leuk vinden, het is onmogelijk om iedereen te pleasen. Natuurlijk is het fijn om te horen dat je er goed uitziet, maar dit bereik je eerder als jij iets draagt waarin je je goed voelt. Dat straal je dan ook uit en dat is vaak al het halve werk.

Ik trek ik eigenlijk alleen wat aan van andermans mening als ik dezelfde opmerking heel vaak hoor, of als ik al onzeker over iets ben. Ook maakt het veel uit wie het zegt. Is het een vriendin waarvan ik vind dat ze er altijd geweldig uitziet, of een kennis wiens kledingsmaak ik minder mooi vind? Ik heb vooral op YouTube vaak genoeg gehoord dat rode lipstick niet mooi is en dat ik mijn lippen nude moet houden, maar daar trek ik me niets van aan. Ik hou sowieso niet zo van het woord nude, wel van het woord rood.

Jullie kennen mijn bolhoedje denk ik wel en ik krijg soms wat rare blikken als ik die draag. Of tenminste, dat denk ik dan. Ik ben onzekerder wanneer ik mijn hoedje draag, omdat ik nooit hoedjes draag, het is heel nieuw voor me. Staat hij me wel echt? Daardoor ben ik extra gevoelig voor de meningen van anderen. Als iemand zegt dat hij raar staat, moet ik toch wel een paar keer horen dat hij écht goed staat wil ik hem snel weer opzetten.

In hoeverre beïnvloed de mening van een ander de manier waarop jij je kleed en opmaakt?


Reacties

Door Jasmijn op 10 september 2011 15:27

Meestal beïnvloeden meningen mij wel, maar niet zo erg dat ik iets nooit meer aantrek. Sowieso draag ik wat IK mooi vind, maar als ik de hele tijd rare blikken krijg en opmerkingen word ik daar toch wel onzeker door…

xx

[Beantwoorden]


Door Nynke op 10 september 2011 15:29

Ik vind de mening van mijn vriendinnen wel meetellen, maar als ik iets zelf wel mooi vind trek ik het gewoon aan :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 september 2011 15:34

Ik trek aan wat ik mooi vind! Ik kan wel onzeker worden van nieuwe dingen. Bijvoorbeeld rode lipstick dragen, of een jurkje zonder panty. Dat zijn dingen die ik gewoon weg niet gewend ben.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 10 september 2011 15:43

ik trek me er ook niet zoveel van aan, maar advies is wel altijd makkelijk ;)

-GIRLZ BE YOURSELF-

xx

[Beantwoorden]


Door Ilja op 10 september 2011 15:44

Ik denk dat het wel invloed heeft op wat ik draag.. Als mijn vriend of moeder iets echt niet vinden staan, of iets echt heel lelijk vinden zal ik het waarschijnlijk niet kopen. Tenzij ik het zelf wel heel leuk vind ;-) Mijn vriend vind namelijk alles met een bloemenpintje stom en ik vind dat juist erg leuk, naja dat is dan jammer voor hem ghehehe (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 19:54:

Haha, mannen zou ik ook niet zo snel om raad vragen!

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 11 september 2011 om 17:06:

nou het zou je verbazen , sommige hebben r wel verstand van hoor :P :nod:

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 september 2011 15:46

Ik draag meestal kleren die ik zelf heel leuk vindt, met veel kleur. Ik hou van vrolijke sieraden, maar ik doe nooit meer dan een beetje eyeliner en mascara op.
Als onbekende mensen me uitlachen over mijn kleding, is het meestal niet zo erg. Dat is gewoon een beetje sneu. maar mijn vriendinnen kennen me goed, en als ik dan ineens met iets aan kom hupsen dat niet kan, zien ze meteen of het wel of niet bij me past. We zijn met zijn vijven ook veel met kleding bezig, dus we bekritiseren elkaar ook wel eens. Als mijn BFF zegt dat iets echt niet kan, doe ik het ook niet aan. Ja, dat is best wel zwak, maar wie wil er nou uitgelachen worden ná een waarschuwing van je vriendinnen?

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 september 2011 15:47

Hangt er van af, als goede vrienden zeggen dat iets me echt niet staat dan draag ik het denk ik niet, maar over het algemeen bepaal ik wel zelf wat ik draag. Als een vriendin tegen me zegt dat ik er leuk uit zie dan ga ik toch vaker die kleren dragen. :)

[Beantwoorden]


Door Michela op 10 september 2011 15:50

Ik trek mij niks aan van wat anderen van mijn uiterlijk vinden, ik ben degenge die het moet dragen en die het leuk is, en als een ander het niet leuk vind dan vind ik dat prima, meningen verschillen:)

[Beantwoorden]

Michela antwoordt op 10 september 2011 om 15:50:

is = vind

[Beantwoorden]


Door Silke op 10 september 2011 15:53

Niet het gooi is in zooitje het zelfde :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 19:55:

Deze snap ik niet helemaal? :X

[Beantwoorden]

HELEN antwoordt op 14 september 2011 om 19:58:

Das denk ik de bedoeling
:x

[Beantwoorden]


Door LUCA op 10 september 2011 15:54

Mijn eigen stijl is heel erg anders dan die van mijn vriendinnen (die van mij is edgy/boyish/classic, die van mijn vriendinnen vooral veilig en basic) en door die verschillen vinden ze mijn outfit al snel too much. Dat begrijp ik. Gelukkig heb ik genoeg zelfvertrouwen om me goed te voelen in elke outfit die ik aantrek!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 september 2011 15:56

Het ligt eraan hoe ze het zeggen. Ik trek mij er meestal niets van aan. Soms heb ik bijv. van outfits die ik met een beetje onzekerheid naar school draag, omdat ik niet weet of ik het geslaagd vinden. Als ze het zeggen dan draag ik het minder. Maar voor het merendeel dan draag ik wat ik wil, qua kleding en make-up. Wanneer veel mensen het zeggen dan zal ik er over nadenken, of het echt zo is. Soms heb ik van die producten die ik heel erg mooi vind en gewoon koop. Bijv. rode lipstick vind mama niet bij mij staan, maar ik draag het toch, haha! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 19:55:

Mijn moeder is ook niet zo dol op mijn rode lipstick hoor, maar ik vind het geweldig. Ligt misschien wel aan de moeders ;-)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 10 september 2011 15:59

Ik trek me er niet zoveel van aan. Ik had enkele jaren geleden zo een vestje dat tot boven je middel komt, velen zeiden ‘te warm gewassen’ maar het was zo leuk om aan te doen en ik vond het nog niet zo lelijk. Dat heb ik lekker lang gedragen. Nu heb ik ook een petje van een jaar of drie teruggevonden, dat ik niet echt veel durfde dragen, maar ik vind nog steeds dat ik er fantastisch mee sta. Dit gaat dus weer mee deze herfst!
Ik vind je hoedje trouwens prachtig. Gedurfd, maar hij staat je hemels.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 19:57:

Die korte vestjes heb ik ook gedragen! Vond ik ook heel leuk. Ben altijd jaloers op meiden die zo’n petje dragen, kan echt heel tof staan. Goed dat je dat doet!

[Beantwoorden]

sophie antwoordt op 11 september 2011 om 19:16:

ik heb nog steeds zo’n vestje.
er kwam zelfs een keer een jongen naar me toe en zei : woow die heb je hard gewassen.
ik dacht echt zo van die snapt ook niksXD
en idd Vera, het hoedje staat je beautiful!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 september 2011 16:00

Ligt eraan hoe ze het zeggen, en of ze gelijk hebben. Ik kies zelf wat ik draag en wat ik wil dragen! ;D

[Beantwoorden]


Door Aranka op 10 september 2011 16:06

Als ik vriendinnen om hun mening vraag trek ik me er echt iets van aan. Maar als ik een topje zie hangen die ik helemaal geweldig vind en écht wil hebben en als een vriendin zegt, nee die vind ik niet zo leuk koop ik hem toch. Omdat ik hem zelf helemaal geweldig vind. Als ik dus aan het twijfelen ben en anderen om hun mening vraag trek ik me er iets van aan, anders niet.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 10 september 2011 16:18

Ik trek me daar niks van aan eigenlijk, ik draag wat ik prettig vind zitten, wat een ander daarvan denkt, denken ze maar. :-P

[Beantwoorden]


Door Paola op 10 september 2011 16:23

Het beinvloed me wel aardig! Ik vind het erg belangrijk wat anderen van me vinden.. Helaas..

[Beantwoorden]


Door Annoeska op 10 september 2011 16:26

Vroeger trok ik me het echt vreselijk aan,
maar ik kan het steeds beter van me af zetten gelukkig.
ik heb een vriendin die echt alles draagt wat ze wil,
ookal vindt bijna niemand het mooi.
maar ik ben heel erg trots op haar dat ze het durft !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 19:58:

Dat vind ik ook heel knap!

[Beantwoorden]


Door Grieke op 10 september 2011 16:27

Grappig dat je het zegt! Ik heb zelf ook een bolhoedje, en heb een hoedjestic. Heb een stuk of 8 hoedjes. Wel eens flauwe opmerkingen over gehad, maar ook weer hele positieve. Het is dat ik geen hoofddeksel op school mag dragen, anders had ik er elke dag wel eentje op. :D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 september 2011 16:34

Ik trek gewoon aan wat ik zelf leuk vind.
Anderen mogen zeggen&denken wat ze willen , boeeit me niet haha.
Als ik me er maar lekker in voel :D

x

[Beantwoorden]


Door Chantal op 10 september 2011 17:02

Ikzelf trek me niks aan van wat andere van mijn kleding en make up vinden. Ik houd nu eenmaal van kleur en opvallende oogmake-up. Ik ben zelfs niet meer welkom bij de ouders van mijn vriend na 3,5 jaar omdat ze vinden dat ik teveel kleur gebruik. Maar ik voel me hier prettig bij en dit is hoe ik ben en dat ga ik niet veranderen door twee mensen die het toevallig niet leuk vinden. Iedereen moet doen en dragen waar zij of hij zich prettig bij voelt. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 19:59:

Nou ja! leuke ouders dan! :( Wel heel goed dat je gewoon je ding blijft doen.

[Beantwoorden]


Door Catharina op 10 september 2011 17:07

Trek er niks van aan, ik vind rode lipstick echt goed bij jou staan!

[Beantwoorden]


Door Brenda op 10 september 2011 17:12

Ik vind het leuk om opvallende looks te maken, maar indien je naar je werk gaat en je moet er representatief uit zien, dan is dat op dat moment gewoon belangrijk en dan doe ik het dus wat rustiger aan.

Uiterlijk is gewoon een issue bij veel banen en dan vind ik dus dat je je hier wel een beetje aan kan passen. Dan vind ik het dus ook fijn als iemand zegt van: ik zou die dikke zwarte eyeliner volgende keer weglaten, of iets dunner aanbrengen ofzo…

In het weekend kan je dan lekker doen wat je zelf wilt.

Ik snap dat dit misschien bij veel jonge meiden nog niet speelt, en dan wil ik ook vooral zeggen: gewoon lekker doen wat je zelf wilt. Nu kan het nog, zonder dat er al te veel gevolgen aan vast zitten :)

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 10 september 2011 om 17:15:

Trouwens: ik vind het ook een verschil of je alleen maar bezig bent met wat anderen vinden voordat ze ook maar iets gezegd hebben, of nadat iemand een tip ofzo geeft.

Want het is inderdaad heel vermoeiend om aan iedereen wensen te voldoen als je niet weet wat die ‘wensen’ zijn. Dus dan is het gewoon een kwestie van proberen en vind ik het juist wel fijn als mensen daar hun mening over geven. Veel tips of commentaar zijn toch alleen maar goed bedoeld?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 20:02:

Tips en commentaar zijn vaak ook goed bedoeld, maar ik ken een boel mensen die er niet (zo goed) tegen kunnen.

Tijdens mijn stage vorig jaar ben ik gewoon felle looks blijven dragen. Niemand was er enthousiast over, maar ik vond het mooi en ik zag er verder netjes uit dus dan vind ik het ook prima kunnen :)

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 13 september 2011 om 23:05:

Ligt er ook aan wat voor stage natuurlijk ;)


Door Louise. op 10 september 2011 17:24

ik ben nu 16, maar want jij schrijft over toen je 15 heb ik ook heel erg,
ik draag wel wat ik zelf leuk vind, maar ik ben heel de dag alleen maar bezig met wat een ander van mij vind,
en dat is inderdaad heel erg vermoeiend :(

[Beantwoorden]


Door charile op 10 september 2011 17:28

Ik draag wat ik zelf leuk vind, maar toch denk ik heel vaak…wat zullen ze denken.
x

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 10 september 2011 17:31

Het is inderdaad zoals jij zegt als je iets draagt wat nieuw voor je is en waar je nog niet helemaal zeker van bent, dat je dat dan extra alert maakt op andermans mening. Ik trek me vrijwel nooit iets aan van wat anderen van mijn kleding of make-up vinden, maar soms dan wil ik wel mijn oranje colbert aantrekken, maar voel ik me daar op dat moment nog niet zelfverzekerd genoeg voor. Ik kies dan weer heel veilig voor zwart of donkerblauw. Gelukkig heb ik hier meestal niet zoveel last van en trek ik lekker aan waar ik zin in heb!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 20:05:

Oranje colbert? LEUK!!!! dragen! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 september 2011 17:52

Het beinvloed je altijd wel. Bij de een meer dan een ander en het verschilt ook van tijd tot tijd. Ikzelf ben echt iemand die dr eigen ding doet. Ik heb dan ook 101 kledingstijlen in mijn kast hangen (voor elke stemming 1tje zeg maar) en mijn make up doe ik ook zoals ik dat wil. Tis altijd leuk om te horen dat iets je leuk staat, maar iets laten omdat anderen het niet mooi vinden, dat heb ik nog nooit gedaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 20:05:

Ik denk niet dat het je altijd beïnvloed hoor, mijn rode lipstick gedrag is echt niet beïnvloed :nod: .

[Beantwoorden]


Door Astrid op 10 september 2011 17:59

Ik koop kleren die ik mooi vind. Niet omdat ik bij een bepaalde groep wil horen of omdat iemand anders ze mooi vind. Sommige mensen mogen me daarom niet. Ik hobbel niet mee met de massa, ik draag All Stars ipv Uggs en daar is dan iets mis mee? Je moet toch zelf die kleren dragen. Ik heb liever een eigen stijl, en ik denk dat iedereen die uiteindelijk heeft. ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Aimee op 10 september 2011 18:15

Jaaah jou mening over de rode lippenstift klinkt heeel bekend ;) ik hoor ook vaak genoeg dat “naturel veel mooier is” maar de liefde voor rode lippen wint altijd. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2011 om 20:06:

Precies! :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 september 2011 18:25

Nee, daar trek ik me niks van aan. Ik heb een schuine pony, en die heb ik altijd vast, los vind ik irritant, iedereen zegt dat ik ‘m los moet doen want dat “vinden ze mooier”, maar dat doe ik niet hoor. Ik moet het zelf ook leuk/mooi vinden, en zonder vind ik gewoon minder mooi.
Qua kleren doe ik lekker wat ik zelf aan wil net als make-up!

[Beantwoorden]


Door Helen op 10 september 2011 18:36

Ik ben helaas best beïnvloedbaar, zeker als mijn vriend kleding niet mooi vind sta ik er wel wat langer bij stil..
Maar wanneer ik iets echt mooi vind dan geef ik er niets om!

[Beantwoorden]


Door myrte op 10 september 2011 18:50

ik draag gewoon wat ik zelf mooi vind.. maar 2 jaar geleden maakte iemand een rot opmerking en toen heb ik het nooit meer gedragen..

[Beantwoorden]


Door Alise op 10 september 2011 18:51

Eerst trok ik het me heel erg aan, maar nu helemaal niet meer. Als ik het leuk en mooi vind, voel ik me ook zo! En trouwens, jij moet je hoedje gewoon ophouden want ik vind het bij je passen en het staat je leuk :)

[Beantwoorden]


Door Lois op 10 september 2011 19:14

Het ligt er inderdaad heel erg aan wie het zegt, maar verder doe ik vooral wat ik zelf mooi vind :)
xxxxx

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 september 2011 20:07

toen ik jonger was had ik al niet zo snel iets van goh, iemand vind die kleur ofzo niet leuk bij me staan dus die draag ik meteen niet meer.. en nu heb ik helemaal maling aan wat iemand van mijn stijl of wat dan ook vind.. ik moet het leuk vinden want ik moet het dragen denk ik dan maar altijd XD

[Beantwoorden]


Door Marieke op 10 september 2011 20:44

Ik hoor altijd overal dat ik geen smokey eyes naar school/werk mag dragen omdat dat too much is, maar daar heb ik echt zo’n schijt aan :’D Mag ik dat zelf weten? Het is niet alsof ik eruit zie als een panda.

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 10 september 2011 21:07

Ik trek me er heel veel van aan. Als je me ziet ben ik eigenlijk, nouja, “normaal” zoals 90% van de tieners en bla bla bla. ik heb een totaal andere style eigenlijk maar ik ben bang dat niemand het leuk vind, of dat het mensen “afschrikt” want het is nogal emo/grundge achtig. In de vakantie droeg ik wel mijn eigen style. Want ik ken daar toch niemand! Maar nu, op een nieuwe school, ben ik toch wel bang. Want ik bedoel, niemand kent je, iedereen kan over je oordelen zonder dat ze je eigenlijk kennen. Ik zit nogal vast… Niemand wilt toch eigenlijk bevriend zijn met iemand die altijd perse zwart wilt dragen? Toch heb ik wel eens van die momenten waarop ik denk, Schijt! Ik draag gewoon wat ik wil! Maar toch, soms……

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 september 2011 21:22

nou zeg, geef ik een perfect genuanceerd antwoord, staat ie der niet bij haha!

nee grapje, maar volgens mij komen al deze antwoorden wel op hetzelfde neer: ‘het hangt ervan af… ‘

[Beantwoorden]


Door Joanna op 10 september 2011 21:31

Totally not, het maakt me echt helemaal niks uit wat anderen van me denken. Maar ik wil er voor mezelf natuurlijk wel graag goed uitzien. Want dan voel je je ook goed :)

[Beantwoorden]


Door Keesuhm op 10 september 2011 22:42

Ik kan me niet eens voorstellen dat ik tegen een vriendin zou zeggen dat ik iets lelijk vind wat ze draagt. Tenzij haar boob eruit hangt of haar rokje te kort is :P
Paar klasgenoten hadden t hier van de week over en meeste durven niet eens wat te kopen voordat hun vriend het heeft gezien en goed gekeurd. Zo was er een meisje die schoenen had weg gegooid omdat haar vriend ze niet mooi vond. Ik zou dat echt nevernooit doen. Mijn vriend zegt soms wel eens dat hij iets niet leuk vind maar dan draag ik t misschien niet als ik naar hem toe ga ofzo maar ik let er verder ook niet heel erg op. :P

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 september 2011 23:03

Ik draag wel steeds meer kleding die ik eerst niet zo goed durfde te dragen, dus ik laat wel steeds meer zien wat ik echt leuk vind. En ja niet iedereen houd er misschien van (:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 10 september 2011 23:53

Goed artikel, ik trek me er niks van aan. Ik ben ik; so what!?

[Beantwoorden]


Door Katja op 11 september 2011 08:46

Mij maakt het nooit zoveel uit wat anderen van mij vinden.:)

[Beantwoorden]


Door jamilla op 11 september 2011 09:01

ik zelf heb wel een aparte smaaak als al mijn vriendinnen het leuk vinden blijf ik het dragen maar er is altijd een vriendin bij die het niet leuk daar kanje ook niks aan veranderen,, ik trek aan wat ik zelf leuk vind maar mijn moeder zegt het wel als iets echt niet staat daar ben ik wel blij om (:

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 11 september 2011 09:37

Ik vraag meestal wel de mening van vrienden, maar ik laat dat mijn keuzes op kledingvlak zeker niet beïnvloeden. Ik blijf gewoon lekker mezelf.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 11 september 2011 09:54

Hoi Vera!
Niet lullig bedoeld maar misschien wil je het toch graag weten: beinvloed moet eigenlijk met dt…

[Beantwoorden]


Door Merel op 11 september 2011 09:55

Als ik iets nieuws draag dan ben ik er wel gevoelig voor, zeker kwa make-up. Maar als iemand nu bijvoorbeeld zou zeggen dat die snorketting, of die felgekleurde nagellak echt niet mooi staat, zou ik het jammer voor die persoon vinden.Als ik iets al langere tijd draag trek ik me er niet meer zoveel van aan. maar hey, ik ben 15, een beter excuus is er niet ;)

[Beantwoorden]


Door Lovebeauty op 11 september 2011 10:09

Meningen van wildvreemden boeien me echt totaal niet! Het komt het ene oor in en het andere eruit. Maar als ik ga shoppen met een vriendin dan vraag ik haar natuurlijk wel of iets mooi staat wil natuurlijk ook geen miskoop kopen he haha. En ik vraag mijn moeder ook wel is wat vind jij van deze schoenen? Maar ik denk dat zoiets ook wel normaal is af en toe.. een ander kan soms kijken of iets je wel echt goed staat, want hoe mooi een broek ook is het kan je benen vet lelijk maken en dat ziet een ander dan beter. Vooral ook als zij jou echt goed kennen

[Beantwoorden]


Door Evelien op 11 september 2011 10:24

Ik word zeker wel beinvloed door de mening van anderen (vooral vrienden en familie natuurlijk). Maar dat is niet erg, juist positief vind ik!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 11 september 2011 10:45

Ik ben het eens met Nathalie en met Josine. Zolang 1 persoon het zegt vind ik het niet erg, maar het hangt er wel van af WIE het zegt. En als meerdere mensen het tegen me zouden zeggen zou ik me onzeker gaan voelen.

[Beantwoorden]


Door Victoria op 11 september 2011 11:03

Ik heb echt schijt wat anderen van me denken,
het wel zo soms dat ik iets koop, waar ik zelf al over twijfel
en als me vriendinnen dan allemaal zeggen van, nee sorry, maar zoiets vind ik niet zo leuk bij je
Dan ga ik wel extra goed kijken.

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 11 september 2011 11:33

Ik laat me soms wel beïnvloeden door wat andere mensen zeggen, maar soms wil ik het juist wel aan als iemand zegt dat hij/zij het niet zo mooi vind xD

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 september 2011 13:05

Ik heb echt dikke schijt…Als ik me elke keer moest aantrekken dat mensen zeiden dat ik een barbie, gepalmuurde of clowntje was dan zou ik me nooit meer durven op te maken (is btw niet zo hoor dat ik er als een barbie of clown bij loop, dat dat ff duidelijk is). Vaak is het ook jaloesie…heel vaak…

[Beantwoorden]


Door Fenna op 11 september 2011 14:10

ik heb het alleen met hakken. van mijn moeder mag ik niet te hoge hakken aantrekken, maar ik vind hakken zooooooo mooi. maarja, als me moeder zegt dat het niet mag, dan doe ik het ook niet hoor, ik ben niet zo moeilijk. IK KAN ALLEEN NIET WACHTEN TOT HET WEL MAG :D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 11 september 2011 14:47

Hangt van de persoon en het soort commentaar af. Als iemand netjes mij duidelijk probeert te maken dat mijn kleding niet flateert bij mijn kleding, of dat mijn make up mij wel erg bleek maakt waardoor ik net een spook ben dan vind ik dat juist alleen maar fijn.
Maar als ik bijv. een jasje draag wat iemand anders gewoon niet mooi vind omdat het die persoon zijn smaak niet is dan heeft ie pech gehad.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 11 september 2011 14:55

dat mijn kleding niet flatteert bij mijn figuur bedoel ik

[Beantwoorden]


Door Joanne op 11 september 2011 17:02

best wel raar om te lezen , dat de meeste mensen er schijt aan hebben, maar toch 80% van de mensen met de mode meegaan en niet kijken wat ze staat , maar eigenlijk zich dus wel aantrekken wat andere mensen vinden. als ik met vriendinnen ga shoppen dan kijk ik alleen of het staat, als ik het niet mooi vind ofso , dat is een ander verhaal (ieder zijn eigen ding) , maar als ik het niet mooi vind (en zij vind het wel mooi) en het staat haar wel , dan zeg ik er niets over. als het nou niet staat , dan wel : )

[Beantwoorden]


Door Alina op 11 september 2011 19:34

Heel veel mensen bij mij op school vinden hele ‘looks’ op je gezicht echt not done, die willen alleen maar spinnenpoten, veel foundation en eyeliner en labello. Ik draag vaak genoeg oogschaduw en rode lipstick maar dat is raar ofzo…. Daar trek ik me niks van aan, want ik vind het zelf heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 12 september 2011 10:40

Nee, ik ga er niet aan beginnen om me van commentaar wat aan te trekken! Krijg juist vaak complimentjes over hoe ik eruit zie, met hoedje, make-up etc! :D

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 12 september 2011 12:47

Het is een beetje zoals die twitter reacties, als iedereen zegt dat iets er stom uit ziet dan zou ik me daar echt wel iets van aantrekken, maar als 1 persoon het zegt niet. Iedereen heeft toch een andere smaak! Ik ging ook een keer een paar schoenen kopen met een vriendin en zij vond ze toen heel lelijk maar ik had ze toch gekocht, en toen een week later was haar mening bijgesteld en wilde zij ze ook!

[Beantwoorden]


Door justine op 14 september 2011 18:20

als het positieve commentaar is dan zal ik het onbewust vaker gaan dragen of zelfzekerder gaan dragen wanneer ik er niet zeker over was,
als ik het zelf niet zo geslaagd vind en iemand geeft er negatieve commentaar op dan zal ik het niet snel meer aandoen, maar voel ik me er goed in, dan hebben ze pech, het is mijn leven ;)

[Beantwoorden]


Door jamie op 16 september 2011 23:30

Mij beïnvloedt het niet! Ik draag wat ik zelf leuk vind en als iemand dat niet leuk vind dan vind ik dat heel erg jammer voor hun.
Ik heb wel een vriendin die zich van iedereen en alles iets aantrekt! Als 1 iemand haar vestje niet leuk vindt dan wil ze m niet meer aan…. Ik vind dat dat een beetje te ver gaat…

[Beantwoorden]