Twitter Question #39

Trends komen en gaan. Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding en make-upcollecties, helemaal volgens de laatste trends. Ik ben geen echte trendhopper, hoewel ik alles zo goed mogelijk in de gaten houd. En ja, als ik een trend zie die me bevalt, waag ik me er zeker aan! Ik wil veel proberen op fashion en beautygebied, maar ook ik heb mijn grenzen. De TQ van deze week is: Aan welke make-up en fashiontrends zal jij nooit meedoen?

Photobucket

Photobucket
Let’s start with the obvious: dunne zwart getekende wenkbrauwen en ditto lipliner. Ook zou ik ammenooitniet mijn wenkbrauwen afscheren. Het idee alleen al geeft me rillingen… Verder weet ik het niet zo goed, ik vind dit best een moeilijke vraag. Eigenlijk wil alles wel proberen, ik ben best open minded. Hoewel ik er nu niet aan moet denken in een jaren 70 spijkerbroeken met wijd uitlopende pijpen rond te lopen, weet ik ook wel dat wanneer straks iedereen erin loopt, ik net zo goed meedoe. (ik zou er anders ook wel heel suf uitzien in mijn skinny jeans)

Mijn hoofd kaal scheren, dat zal ik nooit doen. Niet alleen omdat mijn haar heilig is, maar ook omdat ik in de verste verte geen Amber Rose ben. Het zou me ongetwijfeld heel raar staan. Ook kan ik me niet zo vinden in glimmende faux leren leggings en mega grote wollen truien. Hetzelfde geldt voor van die in fleecesweaters trouwens, maar dat mag je eigenlijk niet eens fashion noemen.

Aan welke make-up en fashiontrends zal jij nooit meedoen?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 20 augustus 2011 | 106 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Milou op 20 augustus 2011 09:32

Hele wilde wenkbrauwen die omhoog gekamd zijn. Ik zie het weleens in tijdschriften, maar ik snap niet waarom iemand dat zou doen!

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 20 augustus 2011 om 16:27:

Hahaha… je bent op elke blog altijd overal als eerste bij he, met comments ;-)

[Beantwoorden]

emmaly antwoordt op 20 augustus 2011 om 16:38:

dát viel me ook op!?

[Beantwoorden]

Silvy antwoordt op 21 augustus 2011 om 00:32:

Ja inderdaad, ook heel vaak op Misslipgloss, en dan bedoel ik vooral ’s ochtends, iets na 6uur :-| goede promotie voor haar website of zo. ;-)

OT: Qua mode sla ik Uggs over, vreselijke dingen. Ik zag laatst iemand met FELGROENE Uggs. Vreselijk.. (sorry voor de uggs-fans! haha)

[Beantwoorden]

danielle antwoordt op 21 augustus 2011 om 20:15:

haha, ik vind uggs wel leuk (ll).
maar GROENE, da’s wel heeel lelijk!


Door Dewi op 20 augustus 2011 09:34

I love twitterquestions!

[Beantwoorden]


Door GirlUpgraded op 20 augustus 2011 09:36

Ik zal NOOIT meedoen aan de spinnepoot-trend of de oogschaduw tot aan je wenkbrauwen. En verder zijn er een boel modetrends die ik nooit zou doen, gewoon omdat ik vind dat ze met mijn lichaam echt niet passen :) En sleehakken zal ik nooit dragen. Ik vind het zo raar om te zien als mensen ermee lopen…

[Beantwoorden]

Nienke antwoordt op 20 augustus 2011 om 09:44:

Er zit altijd oogschaduw onder je wenkbrauwen een hichligter? Geeft niet hoor!

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 20 augustus 2011 om 09:52:

dat met die highlighter doe ik eigenlijk niet eens, ik vind het we mooi bij anderen, maar mijn huid is daar al veel witter dan de rest, dus dat vind ik nogal raar staan dan :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2011 om 11:02:

Felle kleuren tot aan je wenkbrauw, daar kan ik me ook niet in vinden… Maar highlighter zeker wel! Ook voor de hele bleke huidjes onder ons, Jasmijn :ja:


Door Sharony op 20 augustus 2011 09:38

Als een trend zou moeten noemen dan zou ik zeggen: de zwarte wenkbrauw.

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 20 augustus 2011 09:42

de wijd-uitlopende broeken, tenmiste nu niet en navel truitjes :S

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 augustus 2011 09:43

Niet echt dat je het een trend kan noemen, maar Crocs en Birkenstocks zou ik echt nooit aandoen!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 20 augustus 2011 09:44

Ik zie me nu nog echt niet in een broek met wijde pijpen lopen, maar net wat je zegt. Als er een schaap over de dam is volgen er meer en voor dat je het weet loopt iedereen er weer mee aan.

[Beantwoorden]


Door hanna op 20 augustus 2011 09:47

ducknails, dat vind ik echt alles behalve mooi

[Beantwoorden]


Door Astrid op 20 augustus 2011 09:47

Crocs, Birkenstocks, Uggs, zwarte wenkbrauwen, sokken in sandalen :eww: , en een zon bloem oorbel. Aardig wat dus, ik heb liever een eigenstijl dan dat ik mee ga met trends. ^^)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 20 augustus 2011 09:47

Ik ben eigenlijk zo ongeveer voor alles te vinden, behalve dingen die echt ‘permanent’ zijn: tattoos, je haar/wenkbrauwen afscheren/kleuren zodat het er niet meer natuurlijk uitziet.
Qua kleren, schoenen en make-up is niets mij gek genoeg, soms is het wel ‘eens, maar nooit meer’, maar ik zal alles wel eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 20 augustus 2011 09:51

Ben eigenlijk helemaal geen fashion victim, dus doe meer m’n eigen ding :)

[Beantwoorden]


Door Paula op 20 augustus 2011 09:59

Een zo’n bloemenoorbel zou ik nooit indoen! :O

[Beantwoorden]


Door Miranda op 20 augustus 2011 10:01

een broek met wijde pijpen, of van die harem broeken neen iets voor mij;s

[Beantwoorden]

Akkelien antwoordt op 20 augustus 2011 om 13:42:

Harembroeken inderdaad! brrr….

[Beantwoorden]


Door Ellen op 20 augustus 2011 10:05

Uggs en kuisemeisjes-oorbellen zijn niets voor mij. Die glimmende Adidas-jasjes ook niet, trouwens. Iedereen heeft het en dan vind ik het meteen niet meer mooi. Dat heeft ook wel wat met mijn koppig karakter te maken, denk ik.

[Beantwoorden]

José antwoordt op 20 augustus 2011 om 10:43:

ghehehe dat heb ik dus ook. behalve dan dat ik al vele vele jaren in mijn rode adidasvestje loop dus die vertik ik op te geven.

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 20 augustus 2011 om 11:31:

Haha, dat doet me denken aan een vorig artikel van Vera!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 20 augustus 2011 10:05

Ik zou ook nooit mijn wenkbrauwen of mijn haar kaal scheren. Nee, daar doe ik niet aan!

[Beantwoorden]


Door bo op 20 augustus 2011 10:09

van die wijde broeken maar dat was net zoals skiny dat vond ik eerst ook minder mooi en nu noop ik er echt bijna elke dag in :love:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 augustus 2011 10:10

oooohja. die bloemenoorbel, verschrikkelijk. van die crocs-vrouwen in de overgang dragen dat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2011 om 11:04:

Hahaha nou nou, ook veel jongere meisjes dragen ze!

[Beantwoorden]


Door bonita. op 20 augustus 2011 10:15

wijde broek, nee voor mij liever skinny of in ieder geval een chino.

[Beantwoorden]

Tess antwoordt op 20 augustus 2011 om 13:23:

mee eens! sinds de skinny er is heb ik wel mijn favo broek gevonden hoor (: voor mij geen wijde broeken meer.

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 20 augustus 2011 om 20:03:

Helemaal mee eens ! Een gino gaat nog maar wijde pijpen nooit meer ! :lol:

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 20 augustus 2011 10:16

Té korte rokjes, of rokjes in het algemeen.
De preppy look; spencers, blousjes, burberry etc. etc.
Al heb ik dan wel weer oxfords. (schoenen) Hmm. :/
En ik kan ook niet tegen gecompliceerde kleding. Daar zit ik de hele dag aan te sjorren en goed te trekken. Heel irritant.
Lage kruis broeken kan ik ook niet tegen.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 20 augustus 2011 10:18

leuk om te lezen zeg, ik ben niet zo in to de fashion ;)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 20 augustus 2011 10:22

Hahaha, leuke twittervraag. Ik zou me nooit wagen aan van die heeele hoge hakken, omdat ik daar simpelweg niet op kan lopen en ik vind het er nogal debiel (sorry voor het woord) uitzien als ik een meisje zie met hoge hakken die vervolgens helemaal kronkelend en niet stevig loopt.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 20 augustus 2011 10:23

Oh, ik bedoel natuurlijk gewoon overdag, naar school etc. Op een feestje kan het best, daar let toch niemand echt op hoe je loopt, denk ik. Maar voor naar school vind ik het not done, en al helemaal als je er niet goed op kunt lopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2011 om 12:24:

Snap ik! Same here, sta je daar een beetje te wankelen, hehe ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 augustus 2011 10:27

Ik doe vooral lekker mijn eigen ding. Ik zou nooit een naveltruitje aan doen als dat weer terug komt en ik doe niet aan paillettes & glitters. Ik ben geen discobal.

[Beantwoorden]


Door Jessy op 20 augustus 2011 10:29

Leuke twittervraag!
ik ben altijd wel in voor wat nieuws dus probeer het wel altijd
maar meestal doe ik er verder nooit iets mee
zoals die bloem oorbel dat vond ik echt niks

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 augustus 2011 10:31

Haha, eigenlijk bijna alles wat er al is opgenoemd. Ik ben sowieso niet zo’n trendvolger, ik draag eerlijk gezegd liever wat ik gewoon mooi vind. Die bloemoorbellen bijvoorbeeld, mijn hele school loopt er mee rond, maar ik vind het echt ongelofelijk lelijk. Dus ik blijf lekker bij mijn normale oorbellen, en dan in allebei mijn oren in plaats van in maar een oor. :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 augustus 2011 10:32

spinnepootmascara.. totally not done

[Beantwoorden]


Door LAURA. op 20 augustus 2011 10:32

Hmm, inderdaad best moeilijk. En eigenlijk ben ik het wel eens met wat er boven staat! :)

[Beantwoorden]


Door Joan op 20 augustus 2011 10:33

Gele nagellak, die kuise meisjes oorbellen, broeken met wijdere pijpen en harembroeken (dat laatste vind ik leuk, maar staat me totaal niet helaas).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2011 om 12:24:

Gele nagellak is zo gaaf! :X

[Beantwoorden]

AlexandraCath antwoordt op 20 augustus 2011 om 12:31:

Als iemand met gele nagels loopt zou ik diegene gelijk een zalfje aanbieden. Echt geen mooie kleur sorry :$

[Beantwoorden]


Door José op 20 augustus 2011 10:41

Die oorbel met die bloemen erin.. ik heb niet eens gaatjes. En harembroeken. Te veel mascara. Paarse lippenstift. Strings die boven je levi’s uit piepen. Al is me dat per ongeluk wel eens overkomen. Guilty!. En joggingbroeken naar school. Dat zou ik dus gewoon nooit doen. Net zoals fleecetruien. Al zitten die wel verdomd lekker.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 20 augustus 2011 10:48

Die hele hype met die 1 bloemenoorbel, nee daar zul je mij niet snel mee zien. Doe liever mijn eigen dingen en niet meedoen omdat iedereen het toevallig ook doet. :-)

[Beantwoorden]


Door Anna op 20 augustus 2011 10:55

die bloem oorbellen moeten echt verbrand worden, zo lelijk.

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 20 augustus 2011 11:10

Ik zou echt nooit mijn wenkbrauwen helemaal weg scheren of mn haar. Bij make-up zou ik veel wel willen proberen. Alleen zwarte wenkbrauwen ook niet :).

[Beantwoorden]


Door Paola op 20 augustus 2011 11:12

Bijna alles is al genoemd! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 augustus 2011 11:25

Ik zou nooit mijn wenkbrauwen scheren en mijn oksels ongeschoren laten.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 augustus 2011 11:26

Ik zou nooit mijn wenkbrauwen scheren en mijn oksels ongeschoren laten. Ik heb dan misschien ook wel een beetje een haren fobie, maar ik vind het echt verschrikkelijk ;-)

[Beantwoorden]


Door samira op 20 augustus 2011 11:33

Wauw goede vraag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2011 om 12:23:

Ga je hem nog beantwoorden? :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 20 augustus 2011 11:56

Ohja die bloem oorbel trend waarvan je er maar in in doet. Iedereen liep er mee. Verschrikkelijk haha!
En wijde pijpen broeken. Oh hell, no. Je zult me daar nooit in zien, verschrikkelijk. Net als die high waisted broeken, maar dan op een niet hippe manier. Ook verschrikkelijk, doe mij maar heup broeken.
En qua make-up: Die omhoog gekamde wenkbrauwen. Net een jungle, nee doe mij maar gewoon normale gekamde wenkbrauwen, of inderdaad van die hele zwarte wenkbrauwen. Gadsie.
En er zijn vast nog wel meer dingen waar van ik denk: Oh, no! Maar anders word de comment te lang en ik weet zo snel even niks meer ;P

[Beantwoorden]


Door Julie op 20 augustus 2011 12:06

Ik zou nooit, maar dan ook never kistjes aan doen naar school :no: Die vind ik alleen leuk voor op festivals haha.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 20 augustus 2011 12:08

wijde pijpen! bahhhh echt, ookal zou het een dikke hit zijn, ik loop nog steeds in mijn skinny jeans, sowieso!
en qua make-up.. spinnepoten, neverrrrneveerrrr dat is zo vies, haha.

[Beantwoorden]


Door indiraa op 20 augustus 2011 12:14

inderdaad ook een zo’n bloem in je oor,en ook uggs,
ik vond ze aan het begin zó lelijk maar inmiddels ben ik er allang aan gewent , soms vind ik het echt leuk staan maar vaak een beetje standaard, ondanks dat ze zo lekker warm zijn ; nopee geen uggs voor mij haha x

[Beantwoorden]


Door Jorine op 20 augustus 2011 12:21

Haha ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind wijde pijpen echt kick. Had ze vroeger (toen ik 12-13 was) ook. Vind die hippie/bohemian kleding echt tof.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 augustus 2011 om 12:22:

Ik had ze op de basisschool ook en toen vond ik de flared jeans ook helemaal de bom hoor (H)

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 20 augustus 2011 om 13:16:

De tijd dat we Skinny jeans super lelijk vonden, hahaahah

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 21 augustus 2011 om 14:41:

Ik durfde het ook bijna niet te zeggen, maar ik vind die ook zo leuk! En die zitten zoveel beter dan de skinny jeans :D

En ik snap niet waarom iedereen zich zo druk maakt om de bloemoorbellen. Ik heb wel een aantal super lelijke gezien (van die zelfgemaakte uit een bosje nepbloemen ofzo zijn wel verschrikkelijk bleh), maar ik heb zelf met een witte orchidee, en die vind ik prachtig bij mij bruine krullende haar wat ik dan een kant op draag :)


Door Marianne op 20 augustus 2011 12:23

Dingen die bijna iedereen draagt, ik wil uitblinken.

[Beantwoorden]


Door Tinsley op 20 augustus 2011 12:31

Dat je inderdaad zo’n bloemenoorbel in een oor indoet, ik vind dat zo ontzettend lelijk.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 20 augustus 2011 12:38

Ducknails. Oooooh, wat zijn DIE verschrikkelijk! En die bloem oorbellen vind ik ook afschuwelijk…

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 20 augustus 2011 om 14:29:

Btw, ik vind het nog lelijker als je TWEE van die bloem oorbellen draagt… En als ze dan ook nog eens gigantisch zijn.

[Beantwoorden]


Door nina op 20 augustus 2011 13:12

ik zou ook nooit voor de afgeschoren wenkbrauwen gaan, verschrikkelijk.
Een leren legging met een grote wollen trui is juist een perfecte combinatie, haha!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 20 augustus 2011 om 15:36:

agree! ;p

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 20 augustus 2011 13:15

Ooooh, ik kan zo een hele lijst noemen: Uggs, bloemoorbellen, colorblocking, oranje lippen…

[Beantwoorden]


Door leah op 20 augustus 2011 13:17

ducknails
1 oorbel -wat overigens iedereen al heeft genoemd
oh en super veel glitters, pailletten enzo -verschrikkelijk!

weide broeken zou ik niet zo veel moeite mee hebben hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 20 augustus 2011 13:37

Oh ik walg echt van die ‘1 ring met een bloem eraan’ oorbel.. en dan dragen sommigen ook nog 2 (nog erger!). Qua make-up zou ik zo niet weten, want je hebt smaakvolle trends die mij misschien niet mooi staan, maar je hebt ook smaakloze trends waarmee wat mij betreft niemand weg komt (zoals de donkere lipliner bijvoorbeeld). Wat ik ook echt niet vind kunnen zijn van die spijkerbroeken met allerlei ‘bling bling’ op de kontzakken…

[Beantwoorden]


Door iris op 20 augustus 2011 13:45

Wijde broeken zal ik nooit aan meedoen!

[Beantwoorden]


Door Mila op 20 augustus 2011 13:48

Ik weet dus echt niet wat jullie bedoelen met die bloemenoorbellen!
Kan iemand eens een voorbeeld laten zien?

Ik ben van België, misschien bestaat die ‘trend’ bij ons nog niet :D

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 augustus 2011 om 11:55:

Google maar op Kuisemeisjes!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 20 augustus 2011 13:50

Spinnenpootmascara, uggs, die bloemenoorbel, adidasvestjes (iedereen loopt erin) felle oogschaduw tot aan je wenkbrauw, te dunne wenkbrauwen. En ik moet echt lachen als ik denk aan vera met het kapsel van amber rose, haha (niet stom bedoeld hoor).

[Beantwoorden]


Door Yentl op 20 augustus 2011 14:14

Kuisemeisjesoorbellen, Spinnenpootmascara en veel te lichten lipgloss. Of kort om: The Barbie Effect.

Ja ik heb een adidasvestje, hij zit lekker en ik dacht: Waarom niet? :P

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 20 augustus 2011 om 14:31:

Ik heb ook gewoon een Adidas vestje, maar dan gewoon voor sporten, waar die volgens mij in eerste instantie ook voor bedoeld was.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 20 augustus 2011 14:25

Heb het wel eens gespot in A’dam: (maar ik weet niet of het als een trend kan worden gezien..:p) gewoon zo’n stoffen legging met een normaal shirt. Zodat je helemaal de rand van je onderbroek of string kan zien. :/ en dunne getekende wenkbrauwen ben ik ook niet zo’n fan van.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 augustus 2011 om 11:56:

Oeh! Dat heb ik ook wel eens gezien, ja…

[Beantwoorden]


Door Nikki op 20 augustus 2011 14:50

Haha weet je wat ik echt vreselijk vindt, van die björn borg boxers die een boven een skinnyjeans uitsteken. Oh verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 augustus 2011 15:35

crocs zou ik echt niet dragen en ook de adidas jasjes (hoe ze als trend worden gedragen, als ‘gewone’ kleding) vind ik nogal irritant worden, ook niks voor mij. verder ben ik ook best open minded maar ik blijf wel trouw aan mn eigen stijl en favorites en volg niet alle ‘trends’. en dan bedoel ik niet echt fashiontrends maar meer gewoon op school bijvoorbeeld. doet iedereen zn broek bij zn sokken in, nou nee bedankt. of dan heb je dus dat effect dat iedereen in hetzelfde floral hemdje vande vero moda loopt. niet echt uniek of zo ;) maar met H&M etc. heb je dat wel vaak, ik heb ook best veel kleding van H&M en dat is natuurlijk wel geliefd door veel mensen. ;)

[Beantwoorden]


Door Freya op 20 augustus 2011 15:58

Eigenlijk zijn er best veel trends waarin ik nooit zou meedoen.

Ik zou bijv. niet vrijwillig mijn haar afcheren, en ik zou ook gen vreemde dingen met mijn wenkbrouwen doen waardoor ze er vreemd uitzien (Zoals ze in dunne lijntjes epileren of ze afscheren en optekenen met sharpies).

Verder zou ik niet met een lelijk, onnatuurlijk, make-up plakkaat willen rondlopen (zoals Barbie van Oh Oh Cherso), geen donkeren lipliner willen gebruiken, geen spinnepoten willen hebben die mijn ogen omlijnen, geen felle “rondjes” van blush op mijn wangen, geen berg bronzer op mij gezicht, geen wortelkleurige of veel te donkere selftan, geen vreselijk zichtbare hair extrensions (á la Britney Spears), geen te korte of strakke kleding die je cellulitus of vetrollen benadrukt, etc. etc. etc.

Ik wil er kortom dus gewoon niet fout bijlopen.
Natuurlijke make-up is mooi en felle en opvallende make-up die zo bedoeld is ook, maar het moet me wel flatteren en niet lelijk maken.

Qua kleding wil ik geen te grote kleding dragen en ook niet te kleinen kleding, geen te strakke of te korte kleding maar ook niet te lange kleding.
Ik wil geen kleding drage dat me niet staat en waar ik me niet top in voel, sletterige kleding zul je me dus niet snel zien dragen, maar ook hele tuttige niet.

Ik draag geen schoenen waar ik niet op kan lopen, want dat lijkt zo belachelijk.
Verder houd ik niet van tuttige of goedkoop uitziende schoenen.
Eigenlijk vind ik verder wel vanalles mooi, al houd ik niet zo van plateus onder schoenen (wat de laatste jaren een trend is) en ik vind peep-toes ook niet zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 20 augustus 2011 17:08

Met de spinnenpoot mascara trend! Ik vind dat er zo lelijk uit zien!

[Beantwoorden]


Door charile op 20 augustus 2011 17:27

ik heb zoveel dingen hihi ^^
broeken met wijde pijpen, spinnenpoten mascara, donkere lipliners, colourblocking en ik heb er nog wel een aantal :)
x

[Beantwoorden]


Door Marisha op 20 augustus 2011 17:27

De hippy style die deze tijd een beetje terug komt. zoals sjaals in je haar. Je moet er maar van houden maar ik vind het zelf helemaal niks. Ook wijde pijpen bij broeken, daar zal ik nooit aan wennen :O

[Beantwoorden]


Door fije op 20 augustus 2011 17:31

wijde pijpen! no way!

[Beantwoorden]


Door Cécile op 20 augustus 2011 18:21

Adidas vesten zou ik nooit aan mee doen, behalve normale stoffen voor sporten. Ik zou eigenlijk aan heel veel dingen niet meedoen wanneer ze in kwamen. Ik ben namelijk best rock achtig, dus wanneer een felle kleur heel er populair is, zoals oranje, doe ik daar niet aan mee. Ook licht blauw zou ik niet aan mee doen, navy wel, geweldig vind ik die kleur!! Hippie stijl zou ik zeker wel aan mee doen, maar dan wel met iets minder kleurtjes :) Wel leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 augustus 2011 20:14

Trends waar ik korter door lijk zal ik nooit aan meedoen, net als kleurentrends waardoor mijn huidskleur niet goed uitkomt (lees: ziekelijk bleek lijkt). Ik heb namelijk al een verticale uitdaging en ik ben al een witscheet!

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 augustus 2011 20:49

Oh die met die een bloem oorbel, vind ik ook zo erg!

[Beantwoorden]


Door jamie op 20 augustus 2011 21:51

Ik zou wel mijn hoofd scheren zoals Amber Rose! =D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 20 augustus 2011 23:04

Bij een beauty trend zou ik het niet weten, misschien hooog opgezetten wenkbrauwen. dat zou ik echt nooit doen. En bij een fashion trend zou ik het wel weten; NEVER WIJDE BROEKSPIJPEN! Doe mij maar lekker skinny ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 20 augustus 2011 23:13

Leuke vraag, weet het zelf niet zo goed maar jumpsuits of maxi skirts zouden niet bij mij staan denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 21 augustus 2011 07:16

M’n wenkbrauwen laat ik liever gewoon zitten en me half of helemaal kaalscheren zou ik ook niet doen.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 augustus 2011 07:27

drollenvangers, adidas vesten (gabberlook en absoluut niet vrouwelijk), oogschaduw tot aan het wenkbrauw. Big hair. Heb al een krullenbos, als ik daar ook nog eens big hair van maak zie ik er uit als een suikerspin. de 1 oorbel met bloem vind ik ook niks.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 21 augustus 2011 09:51

Haha, leuke antwoorden weer. Er zijn best veel dingen die ik niet aan zou trekken, maar daar kom ik vaak ook weer van terug. Die bloemen oorbellen aan 1 kant laat ik in ieder geval zeker aan me voorbij gaan!

[Beantwoorden]


Door Alise op 21 augustus 2011 09:55

Voor mij zijn niet veel dingen té raar. Mijn haar is ook heilig, dus dat gaat er nooit af haha! Voor de rest weet ik niet zo snel iets.

[Beantwoorden]


Door Greet op 21 augustus 2011 10:22

Make up die ik nooit zal doen: heel felle blush, of van die oververzorgde wenkbrauwen vind ik ook niks.
Fashion: call me crazy maar mij zal je niet snel in een skinnyjeans zien. Rotbroeken zijn dat als je het mij vraagt, ik vind het niet alleen niet mooi bij mezelf maar het loopt ook gewoon niet lekker voor mij. Wijd uitlopende pijpen vind ik dan weer fantastisch. Ik hou wel van mode geïnspireerd op de jaren 50 60 70.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 augustus 2011 om 11:59:

Skinny’s zitten echt fijn! Misschien is het even wennen, maar ik vind die wijde pijpen juist onhandig.

[Beantwoorden]

Greet antwoordt op 21 augustus 2011 om 12:56:

Ja, het kan natuurlijk dat ik er gewoon aan moet raken, een uitgebreide kans heb ik het niet gegeven!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 21 augustus 2011 14:01

Zwarte lipstick haha!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 augustus 2011 14:15

“…dat wanneer straks iedereen erin loopt, ik net zo goed meedoe. (ik zou er anders ook wel heel suf uitzien in mijn skinny jeans)”

Dat valt me echt een beetje van je tegen.

Wat kan jou het nou schelen wat de straat van je denkt? Alsof iemand opmerkt dat jij ‘nog’ skinny jeans draagt..
Doe gewoon waar je jezelf het prettigste in voelt, wat de mode ook mag zeggen.

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 21 augustus 2011 om 14:47:

Haha, het is meestal niet dat je anders voor gek loopt, maar dat je er gewooon niet omheen kan, omdat iets wat niet in nergens te koop is…

Ik heb een hele tijd op zitten hikken tegen het dragen van skinny jeans, maar op een gegeven moment heb je nieuwe broeken nodig en tjah dan ga je echt nergens meer broeken vinden met een beetje normale rechte pijpen… Dan moet je wel en kom je er ineens achter dat het je toch wel staat. Zo gaat het wss ook als straks de wijde pijpen weer in zijn (hoewel ik dat juist weer gaaf vind, haha, maar daarin verschil ik misschien van veel – jongere – bezoeksters die trend in de 90s gemist hebben :P)

[Beantwoorden]


Door maria op 21 augustus 2011 16:38

die ene orbel trend dat je een orbel in hebt vind ik ook zo vreselijk!
en adidas vesten het zijn sport vesten en je kunt er toch niet goed in bewegen en lopen ! gewoon vreselijk !

[Beantwoorden]


Door lena op 21 augustus 2011 18:15

Broeken met wijde pijpen! maargoed, ik kan niet beloven dat ik daar niet aan mee doe. miss vind ik ze over een jaar wel superleuK! maar nu denk ik e cht : skinny jeans stay with me!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 21 augustus 2011 18:43

Die tandtattoo trend vind ik ook vreselijk, net alsof er eten op je tanden zit, iiieeeeh. Broeken met wijde pijpen heb ik vroeger heel veel gedragen, nu zou ik dat niet zo snel meer doen. Vreselijk vind ik het niet, dus wie weet. :)

[Beantwoorden]


Door Lente op 25 augustus 2011 15:17

Ducknailsss gatver!

[Beantwoorden]