Twitter Question #38

Beautygeheimen, wie heeft ze niet? Ik heb er nog maar weinig, aangezien ik elk weetje en geheim met jullie probeer te delen. Toch haal ik mijn beste beautygeheimen vandaag nog eens uit de kast, maar natuurlijk wil ik ook van jou weten: Wat is je beste beautygeheim?

Photobucket

Photobucket
Wat waren jullie weer lekker cheesy met de antwoorden, zeg! Natuurlijk is het beste beautygeheim een brede glimlach, maar om dat nou in 90% van de tweets terug te moeten lezen vind ik wel erg enthousiast. Gelukkig zaten er in de overige 10% genoeg bruikbare en leuke beautygeheimen tussen.

– Wanneer ik mijn wenkbrauwen epileer, maak ik eerst de huid onder mijn wenkbrauwen wit met een NYX Jumbo Eyepencil in Milk. Zo zijn (verdwaalde) haartjes extra goed zichtbaar.

– Ik heb speciale stiften voor het verwijderen van nagellak. Ik heb er één van Make Up Store, maar ook één van Essence. Die laatste is gewoon te koop bij de drogist.

– Één tot twee dagen voordat ik mijn oksels of bikinilijn ga scheren, scrub ik mijn huid eerst om het ingroeien van haartjes te voorkomen. Na het scheren dep ik wat Sudocrem op mijn huid, ook dat helpt tegen het ingroeien en ontsteken van haartjes en haarzakjes.

– Ik breng concealer aan nadat ik eerst foundation heb aangebracht. Zo smeer ik de concealer niet per ongeluk met de foundation uit, waardoor dat vervelende pukkeltje toch weer zichtbaar wordt. Uiteraard poeder ik daarna het geheel af, zodat de gezichtsmake-up zo lang mogelijk blijft zitten.

– Wanneer ik mascara heb geknoeid (en dat gebeurt me helaas nog dagelijks) wacht ik tot de mascara is opgedroogd en daarna verwijder ik de geknoeide mascara makkelijk met een droog wattenstaafje. Easy peasy!

– En acht uur slaap is echt geen overbodige luxe voor een fris gezicht. Morning sunshine!

Nu is het jouw beurt. Biecht op, wat is jouw beste beautygeheim?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 13 augustus 2011 | 92 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Jasmijn op 13 augustus 2011 14:07

Een masker met honing en banaan werkt echt supergoed tegen pukkeltjes!

[Beantwoorden]

Jennifer antwoordt op 14 augustus 2011 om 22:01:

Alleen honing en banaan, ‘prakken’ en mengen en op je gezicht? :O

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 15 augustus 2011 om 19:53:

Ja, werkt voor mij heel goed maar het ziet er wel superranzig uit… Vooral als je het masker eraf wast is het supervies, dan is het bruin… Maar het werkt heel goed, bij mij dan!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 augustus 2011 14:52

Handige tips! Ik ga die met nagellakverharder eens proberen! Ik heb niet echt een beautygeheim haha ;)

[Beantwoorden]


Door brecht op 13 augustus 2011 14:55

een goe om vuiltjes onder je nagels weg te halen (goor, maar werk wel :$ )

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 13 augustus 2011 om 17:51:

Een geodriehoek werkt ook goed :)

[Beantwoorden]

amber antwoordt op 13 augustus 2011 om 19:17:

dat klopt dat doe ik ook wel eens want me nagelvijl in stuk!
maar heb al weer een nieuwe

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2011 om 18:46:

Een goe? Wat is dat?

[Beantwoorden]

Evelien antwoordt op 13 augustus 2011 om 19:18:

misschien een typefout en bedoelt ze een geo?

[Beantwoorden]

bo antwoordt op 13 augustus 2011 om 19:18:

je moet juist niet met iets scherps onder je nagel gaan
dat maakt je nagelbed kleiner

als je het onder je nagels schoon wil maken dan is het beste om het met een nagelborsteltje te doen ((:

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 22 augustus 2011 om 20:13:

Een goed denk. ;p

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 14 augustus 2011 om 11:23:

Ik doe dat altijd met zo’n harde vijl, zo’n ijzeren en dan het uiteinde, daarmee maak ik mijn nagels schoon.

[Beantwoorden]


Door sfie op 13 augustus 2011 15:07

een goe? :p

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 13 augustus 2011 om 18:47:

Ik ging op google intypen; een goe. helaas, geen resultaat…
haha was maar grapje hoor :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 13 augustus 2011 15:09

Leuke tips! Ik heb zelf niet echt beautygeheimen ofzo :P

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 13 augustus 2011 15:09

Savonds me gezicht goed reinigen en insmeren, smorgens een plens water in me gezicht en weer reinigen en verzorgen en makeup-je erop en die lach op me gezicht.. Let the day begin ! :)

Haha op uitzonderingen van een enorme chagie dag(en). (1x in de maand)

[Beantwoorden]


Door Nynke BBS. op 13 augustus 2011 15:11

Ik heb eigenlijk niet echt een beautygeheim wel :$

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 augustus 2011 15:19

goede tips allemaal nog! die nagel tips pas ik zelf ook graag toe, alleen de nagel verharder kende ik nog niet… maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Anne en Shannon op 13 augustus 2011 15:21

handige tips ;)
x

[Beantwoorden]


Door Paola op 13 augustus 2011 15:26

Super handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 augustus 2011 15:30

Genoeg water drinken en je gezicht en make up kwasten gewoon goed schoonhouden!

[Beantwoorden]


Door Fay op 13 augustus 2011 15:36

Babypoeder op m’n oksels doen nadat ik mezelf heb geschoren. Dit verwijderd alle rode plekjes en wondjes waar ik nogal wat last van heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2011 om 18:48:

Denk dat dat een beetje hetzelfde is als Sudocrem!

[Beantwoorden]

Fay antwoordt op 14 augustus 2011 om 14:12:

Klopt, zelf gebruik ik altijd babypoeder van natusan.

[Beantwoorden]


Door Cari op 13 augustus 2011 15:39

Ik heb superdroog, stug en frizzy haar. Nu doe ik 1 keer in de week voor het slapengaan Arganolie (van de Tuinen) in mijn haar. En ’s ochtends was ik dit met wat shampoo uit. Dit werkt supergoed voor mijn haar en het is ook nog eens puur natuur.

[Beantwoorden]

ClairePinkBeauty antwoordt op 14 augustus 2011 om 12:28:

dat ga ik ook proberen want ik heb altijd 2 plukjes die frizzy worden als ik het borstel nadat ik heb gedoucht

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 16 augustus 2011 om 11:34:

Mag ik vragen welke arganolie van de tuinen. Staat daar iets speciaals op? Laatst was ik bij de tuinen en vroeg ik ernaar (om in mijn haar te doen) en daar wisten ze van niks. Ik kan op internet ook alleen de argan huidolie vinden, is het die misschien?

Alvast bedankt :)

[Beantwoorden]


Door Ariska op 13 augustus 2011 15:42

Ik heb niet echt een beautygeheim. Misschien is veel water drinken en gezond eten er een (maar dat is ook lekker cheesy ;P)

[Beantwoorden]


Door desiree op 13 augustus 2011 15:53

handige tips allemaal!

Mijn beauty geheim is babycrème tegen rode plekjes die er niet horen…;)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 augustus 2011 16:03

Geen/ weinig make-up op doen zo bespaar je naar mijn mening een hoop geld en ik blijf een mens zonder make up er altijd het mooiste uitzien

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 13 augustus 2011 16:10

Wat leuk, er zitten er heel veel bij die ik nog niet kende! De truc met het wenkbrauwepileren vind ik heel handig en die van de nagelverharderner als topcoat. Eerlijk gezegt heb ik niet echt een beautygeheim. Gewoon m’n huid goed hydrateren en elke week een maskertje met honing voor de droge huid, zelf gemaakt. Maskers zelf maken vind ik echt het best werken. Uhu, lekker cheesy inderdaad. ;)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 augustus 2011 16:13

Die met nagelharder ipv topcoat doe ik zelf ook! Werkt inderdaad súper. Mn nagellak blijft zo 1 week goed zitten terwijl normaal maar 2 dagen is!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 augustus 2011 16:24

Ik breng eerst ook mijn foundation aan, vind ik ideaal. Voor de rest heb ik niets bijzonders qua beautygeheim..

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 augustus 2011 16:26

Mijn beste beautygeheim staat er al tussen ;)

[Beantwoorden]


Door Renske op 13 augustus 2011 16:28

Goede tips over het epileren van je wenkbrauwen en het scheren! Ga ik eens proberen. Die tip over de aloe-vera creme, uit de tweets, lijkt me ook een goede!

[Beantwoorden]


Door Renske op 13 augustus 2011 16:30

Ohja, mijn tips:
– oogschaduw blenden met een fluffy kwast, met daarop een oogschaduw die dicht bij de eigen huidskleur ligt
– als je geen felle lipstick wilt, kun je het met je vingers deppend aanbrengen.

Goed, deze kennen veel mensen al wel denk ik en verder heb ik geen tips haha

[Beantwoorden]


Door hanna beth op 13 augustus 2011 16:33

Die van de nagelverharder en het witte potlood gebruik ik ook,
en eigenlijk heb ik van de rest ook al wel eens gehoord.
over mijn beauty geheim moet ik even nadenken..
Elke week scrub ik ’s avonds mijn huid en smeer ik het in met dikke nivea creme, de dag daarna heb ik een superzachte huid!

[Beantwoorden]


Door fije op 13 augustus 2011 16:36

Die tip van vaseline ga ik ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 13 augustus 2011 16:40

Ik smeer mijn knieen en ellebogen elke avond voordat ik ga slapen in met een body cocoon in, de volgende dag zijn ze echt super en niet droog!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 augustus 2011 17:04

Je lippen scrubben met een schone tandenborstel nadat je tanden gepoetst hebt ’s avonds en dan lekker een dikke laag rosebud salve erop. De volgende ochtend heb je de zachtste lippen ooit en GEEN velletjes.

[Beantwoorden]


Door vera op 13 augustus 2011 17:09

he ik vroeg me af heeel lang geleden zei je in een video dat je niet in beeld wou omdat je een ontstoken oog had…
nou heb ik dat ook gekregen en vroeg ik me dus af of jij al je mascara hebt weggegooid ogf niet of je make-up exstra schoon hebt gemaakt ofzo… want me moeder zegt dat ik me mascara weg moet gooien maar dat wil ik niet :D

alvast bedankt!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2011 om 18:49:

Je zal toch echt je mascara moeten weggooien ivm. met bacteriën. Die kan je er onmogelijk uithalen.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 13 augustus 2011 17:13

Leuke tips! De meeste kende ik al wel, maar dat geeft niet. Mijn beautygeheim: gooi elke ochtend als je wakker wordt een plens koud water in je gezicht. Hierdoor zie je er meteen een stuk frisser en meer wakker uit. En: scrub elke dag voordat je je make-up opdoet je lippen. Daarna breng je je gezichtsmake-up aan, en meteen daarna een verzorgende lippenbalsem. Als je dan je oogmake-up doet en vervolgens je lipstick/gloss, is de lippenbalsem goed ingetrokken + heb je geen last meer van velletjes dankzij het scrubben!

[Beantwoorden]


Door charile op 13 augustus 2011 17:21

leuke tips!
ik heb niet echt een beautygeheim ;)
x

[Beantwoorden]


Door Cariena op 13 augustus 2011 17:30

Ik heb gelijk een nailhardener op mijn nagels (die ik net gelakt heb) aangebracht! Mijn eigen beautytruc? Elke avond nadat ik mijn make-up eraf heb gedaan: kaakspieroefeningen. Bijvoorbeeld overdreven de O, A en I zeggen. Is goed voor je gezicht en voor later om rimpels tegen te gaan! x

[Beantwoorden]


Door Ellen op 13 augustus 2011 17:48

Veel van deze tips gebruik ik al. De baby-olie werkt inderdaad erg goed, maar daarna moet je je gezicht wel goed reinigen.

Verder heb ik niet echt een beautygeheim. Ik zorg er in ieder geval voor dat alles matcht. Niet dat ik zo’n controlfreak ben hoor, ik vind ’t gewoon zo leuk! Mijn nagels matchen altijd met m’n outfit! Vaak valt het mensen op en krijg ik leuke reacties, waardoor ik me weer heel goed voel!

Handige tips over ’t scrubben van je lippen, in de reacties! Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Amber op 13 augustus 2011 18:28

Geen nagellak meer gebruiken en iedere dag Lemony Flutter oid opsmeren en inmasseren. Om de paar dagen (2x p w ong) de randjes van mijn nagels bijvijlen zodat ze steving blijven en geen haakjes aankomen en ik heb nog nooit zulke sterke en mooie nagels gehad. Nagellak is funest!

[Beantwoorden]


Door kaylee op 13 augustus 2011 18:33

leuke twitter question! :D

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 13 augustus 2011 18:37

Misschien klinkt dit stom.. maar groeit het haar onder jouw oksels langzaam of het mijne gewoon super snel? Ik scheer ze namelijk dagelijks. Ok, ik geef het toe, ik ben best wel een beetje een harig monster van nature, helaas.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2011 om 18:58:

Ik denk dat dat in je genen ligt. De een heeft er meer last van dan de ander. Voorbeeldje: Een oude vriendin van me had perfecte wenkbrauwen die ze nooit hoefde te epileren en ook nooit had geëpileerd. Er groeide gewoon geen haartjes bij!

Zoals ik al zei: waarschijnlijk zijn het je genen. Kun je niets aan doen :no:

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 13 augustus 2011 om 19:47:

Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben.. is mijn vader toch een aap. :(

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 13 augustus 2011 om 22:15:

oeps kan je die comment weghalen, mijn e-mail adres per ongeluk daar neergezet

Vera Camilla antwoordt op 13 augustus 2011 om 22:24:

Is geregeld!


Door Ilse op 13 augustus 2011 18:50

Mijn beautygeheim heeft te maken met nagellak. Soms zit er een foutje in mijn nagellak door bijv. ergens tegenaan gestoten. Dan als de nagellak bijna droog is, kun je met je tong over het foutje likken en zo zie je er (bijna) niks meer van! :-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 13 augustus 2011 19:06

Yeaaaaah mn mention staat er tussen! Leuk leuk leuk =D

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 13 augustus 2011 19:28

Wanneer je lange wimpers wilt d.m.v. mascara, hou er een kartonnen kaartje achter (bijv. visitekaartje). Dan krijg je a) geen klonters en b) de wimpers worden langer omdat de mascara zich minder ophoopt.

[Beantwoorden]


Door Valerie op 13 augustus 2011 19:43

Als het s’avonds laat is. make-up er gewoon afhalen en veel water drinken.
Xx

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 13 augustus 2011 20:05

leuke beauty tips! ook in de comments! Mijn beauty geheimen… *trommel geroffel*

– Na het scheren doe ik er Etos verzorgende olie voor na het scheren op (jaa jaa, die heet écht zo) sindsdien geen rode irriterende bultjes meer en super gladde oksels, benen én bikinilijn!

– Als ik slecht heb geslapen dan zijn mijn ogen altijd super gezwollen. Dan leg ik 6 wattenschijfjes in ijskoud water. een voor een leg ik die op mijn ogen totdat ze warm zijn. Dan de volgende en dan nog een keer dus. Dan zie je er pas fris en wakker uit!

– Als ik mijn wenkbrauwen ga epileren dan teken ik eerst met zwart potlood mijn wenkbrauwen in. Zo zie je makkelijk welke haartjes buiten de vorm vallen die jij wilt. Tadaa!

– En veel water drinken, lekker 2 stuks fruit per dag én vitamine pillen en visolie die goed voor mijn huid zijn!

[Beantwoorden]

Severine antwoordt op 13 augustus 2011 om 23:30:

Wow handig!

[Beantwoorden]


Door kim op 13 augustus 2011 20:24

voor de puistjes en mee eters slik ik pillen van skin2moro and it works for me :)
en veel drinken,
en ik doe nooit blush op want mijn wangen hebben een dun huidje waardoor je rood ziet en als ik dan blush op doe ziet het er echt niet uit xd

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 13 augustus 2011 20:50

Dat met vaseline op de wimpers hoor ik echt vaak, misschien ga ik het eens uitproberen. :)

Zelf heb ik een tip om snel nagellak weg te halen. Als ik normaal remover op een watje doe en dat over mn nagels ga dan zit het altijd ook een beetje op mn vinger en het duurt lang etc. Sinds kort doe ik het altijd onder de douche of gewoon bij de kraan, gaat een stuk sneller en makkelijker! :)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 13 augustus 2011 22:38

Met lauw warm water een tandenborstel nat maken en zachtjes over je lippen gaan ze worden er echt super zacht van en geen velletjes.

Je make-up eraf halen met baby olie of vaseline werkt super goed en verzorgd ook nog eens je huid

[Beantwoorden]


Door sofie op 13 augustus 2011 22:45

hihi die dingen zijn nu geen geheimen meer (a)
sorry moest ff

handige tips (:

[Beantwoorden]


Door sofie op 13 augustus 2011 22:50

tis niet echt iets bijzonders hoor, maar als ik tijd heb en ik wil golvend haar (t mijne is stijl stijl stijl) dan laat ik het na het wassen opdrogen, nadat ik het goed geborsteld heb, een klein beetje in de onderkant knijpen zegmaar en als het nog maar een klein beetje vochtig is in een draai knot en dan de fohn erop, en voila, golvend glanzend haar (:

[Beantwoorden]


Door Sonjaaaaxx op 13 augustus 2011 23:42

Gewoon mijn gezicht heel goed schoonmaken, sinds ik dat iedere avond doe zie ik mijn huis opknappen. En af en toe een maskertje kan ook geen kwaad en een koude douche ook niet. :D

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 augustus 2011 08:49

Heb vaak dagcreme bij me zodat als ik een x een schilfertje heb op mijn hoofd bijvoorbeeld het altijd even glad kan maken. Of stiekem ook wel eens blanco lipgloss!

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 augustus 2011 09:27

Zoals jij al zei heb je speciale stiften om je nagellak bij te werken.
Maar wat je ook kunt doen is onder de douche gaan en dan je gewone routine. En aan het eind is de huid bij je nagels heel zacht. En dan kun je overbodige nagellak heel makkelijk weghalen.

Xx

[Beantwoorden]

xxxx antwoordt op 16 augustus 2011 om 00:30:

idd ook als je sterke nagels hebt en je wilt ze knippen gewoon eerst even douchen, in bad of een handen of voeten badje nemen
doe ik altijd het werkt bij mij en ik doe dit al 6 jaar zo t is echt geweldig fijn
als ik ze uit het badje haal kan ik ze heel makkelijk knippen :D

[Beantwoorden]


Door paulien op 14 augustus 2011 11:09

ik doe eerst wenkbrauwgel over mijn wimpers en dan pas mascara. zo zijn je wimpers al gescheiden en krijg je veel minder klontjes

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 augustus 2011 11:25

Handige tips!
Ik deed die eerste zelf ook altijd, dat werkt echt goed en fijn.

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 14 augustus 2011 11:26

Wat ik zelf het belangrijkste key ingredient vind om me altijd uiterlijk goed in m’n vel te voelen dat is gewoon ‘regelmatig onderhoud’. Ervoor zorgen dat ik op tijd naar de kapper ga, m’n tanden wit houd, wekelijks een eplieer/scrub sessie doe, en een huidverzorgingsroutine. Als m’n make-up niet goed zit of ik m’n haren echt niet krijg gestijld, dan ligt het in de meeste gevallen toch aan het feit dat ik écht naar de kapper toe moet, of m’n huid kuren heeft. Dat ligt meestal niet aan de make-up of het stylingproduct/techniek. Als de basis niet goed zit heeft die makeup of dat stylen namelijk ook minder effect.
Wat ik verder nog echt belangrijk vind is om in bepaalde producten of dingen toch wat te investeren. Te zorgen voor een soort van low maintenance: een foundation die langhoudend is, een deodorant die 5 dagen werkt (therme), een epileerapparaat in plaats van elke dag scheren met goedkope mesjes. Bij aanschaf zijn ze wel duurder, maar uiteindelijk zorgen ze voor een hoop gemak en ze gaan veel langer mee. Ook ga ik eigenlijk altijd voor een haarcoupe die je niet per sé elke dag hoeft te stijlen. Zo hoef ik me minder zorgen te maken over die dingen, en voel ik me ook weer een stuk beter. :)

[Beantwoorden]


Door LeylaatjeX op 14 augustus 2011 11:45

Leuke en handige tips!
Ik deed 1 X vaseline op mijn wimpers, en een tijdje later waren mijn ogen rood. maar ik had mijn ogen niet aangeraakt :( ik weet niet hoehet komt .maarja.
Heel leuk artikel! :roll:

[Beantwoorden]

ilse antwoordt op 19 augustus 2011 om 09:30:

producten kunnen vanaf je wimpers in je ogen lopen. zeker vette producten zoals vaseline. het kan zijn dat als je gevoelige ogen hebt, je ogen niet goed tegen de vaseline konden. vaseline word namelijk gewonnen uit de restanten van aardolie.

[Beantwoorden]


Door larissa op 14 augustus 2011 11:50

Je moet nooit je oog make up dr afhalen met babyolie, dat kan je traanbuisjes verstoppen. :x

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 14 augustus 2011 12:34

Ik vind vooral die tip met vaseline heel handig :)
Verder heb ik zelf niet echt een beautygeheim ofzo

[Beantwoorden]


Door bndesign op 14 augustus 2011 13:10

* rustdagen inlassen voor je huid (dus dagen dat je echt niets op hebt, hooguit dagcreme (al laat ik dat zelf ook regelmatig staan))
* veel drinken: water of witte/groene thee :)
* voor droog haar: paar druppels olijfolie in de punten (als je geen serum bij de hand hebt)
* suiker met (jojoba)olie voor snelle handenscrub
* voeten ’s avonds insmeren met dikke laag creme (voor het slapengaan) zodat je de volgende ochtend zachte voetjes hebt
* ook rustdagen inlassen voor je nagels! Dus niet altijd nagellak op hebben maar je nagels ook rust gunnen
* Trind NailBalsem! Dat is echt een goed product gebleken voor mijn nagels :)
* ijsblokje over de huid halen die je wilt epileren (verdoven) zodat het minder pijn doet.
* multi-vitamines. (maar dan echt goede) doen ook veel met je huid, welzijn, nagels en haar. (net als voeding!)
Hoewel sommige soorten ook allegische reacties kunnen opwekken
* pure rozenolie op littekens smeren dagelijks. Worden ze minder van of verdwijnen ze zelfs.

meer heb ik er niet zo 123 geloof ik

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 augustus 2011 14:01

ik las laatst dat die vaseline op je wimpers een enorme fabel is!

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 14 augustus 2011 om 15:08:

Misschien is dat dan per persoon maar bij mij werkt het echt héél goed. Ik pak een oud schoon mascara borsteltje, smeer er wat vaseline op en smeer het dan op mijn wimpers alsof het mascara is. Iedere avond doen (en smorgens er weer af halen) en je merkt echt het verschil. Bij mij werkt het in ieder geval heel goed.

[Beantwoorden]


Door Joan op 14 augustus 2011 15:06

Veel water, groenten en fruit eten. Verder gebruik ik vaak groene concealer onder mijn foundation tegen rode gedeeltes en/of plekjes in mijn gezicht.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 14 augustus 2011 16:35

Super leuk al die tips!
hier komen mijn ‘geheimpjes’:
– tijdens het tandenpoetsen even je lippen meenemen, vooral met een elektrische tandenborstel geeft dit effect! wel even goed insmeren erna

– een scheerbeurt zeker één keer in de maand vervangen door ontharingscreme. bij de kruidvat verkopen ze tubes voor de gevoelige huid en bikinilijn voor maar twee euries en het scheelt veel bultjes etc

– deze is heel fout maar echt goud haha! ik breng altijd een primer aan en poeder altijd af.. maar tijdens een goed feestje wil het nog wel eens dat mijn make up uitloopt of vervaagt. daarom spray ik soms een beetje haarlak in mijn gezicht! denk erom dat je hem ver bij je vandaan houd en je ogen, neus en mond even goed dichthoud!

– echt altijd reinigen! in de ochtend én avond, verder is een avondje geen nachtcreme soms een hele verademing voor je huid. dus sowieso een keer in de week sla ik een nachtje over.

– er bestaat een creme die het lopen op hakken of lang staan makkelijker maakt. die kun je van te voren of tussendoor opsmeren. het verkoelt en hydrateerd. zelf vind ik het een beetje tintelen. ik kocht het bij een klein winkeltje maar volgens mij kan je het ook bij de tuinen vinden

[Beantwoorden]


Door Laura Julia op 14 augustus 2011 17:05

Hmm, na het douchen spoel ik altijd mijn haar na met ijskoud water. Shiny Hair krijg ik er van. (:

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 augustus 2011 17:30

Als je elke dag doucht niet altijd met zeep wassen dan word je huid namelijk erg droog van en zou je misschien ook een keer een filmpje/artikel kunnen maken waarin je uitlegt hoe je precies een maskertje maakt (;

[Beantwoorden]


Door Leonie op 15 augustus 2011 20:58

Voor het slapen gaan je handen even goed insmeren met handcreme of vaseline, krijg je hele zachte handen van. Zelfs als je elke dag langer dan 3 uur met je handen in het water zit, zoals ik.

[Beantwoorden]


Door xxxx op 16 augustus 2011 00:17

haha ik slaap ook 8 uur maakt niet uit dat ik pas over een halfuurtje een dutje ga doen ik kom toch voor 12 uur mijn bed niet uit :)

[Beantwoorden]


Door Elizz op 16 augustus 2011 12:15

ik heb geen geheimen
ik haal namelijk bijna alles van beautyblogs :-P

[Beantwoorden]


Door No op 19 augustus 2011 08:42

– M’n wimpers uit elkaar halen en netjes maken met een pincet nadat ik mascara heb opgedaan.
– M’n handen onder lauw water houden als ik ze heb gelakt
– altijd waterproof mascara gebruiken. Alleen daarmee krijg ik lange en mooie wimpers van, zoals ik ze wil.
– wimpers omhoog FOHNEN hahahaha!!
– parfum achter me oor, blijft lang hangen hmmm
– ik doe altijd mn raam open en kijk dan in me opmaak spiegel voor ik Naar buiten ga, dan zie je hoe het in het echte licht is.
– als ik weg ga trek ik mn kleren op het allerlaatste moment aan zodat me broek en alles nog mooi strak zit.
– ik haal mijn waterproof mascara weg met vaseline, al sinds mn 12e ofzo wist niet dat vaseline ook nog goed voor je wimpers was.. Alleen maar beter!
– probeer me haar alleenn to fohnen wanneer het wel moet anders laat ik het opdrogen , fohnen is echt sleeeecht.. Maar toch moet ik het wel vaak doen voor school enzo als ik haast heb maar dan gebruik ik beschermende hairspray voor.

Verder heb ik eigenlijk geen beauty tips, deze dingen werken bij mij heel goed mischien vinden andere sommige dingen raar… Mwhwuahwa dat kan..

Xx

[Beantwoorden]


Door ilse op 19 augustus 2011 09:21

zo veel mogelijk natuurlijke/pure/diy producten gebruiken als huidverzorging.

In producten uit de winkels zitten veel conserveermiddelen, omdat je het product anders maar een week of twee weken kan bewaren en dat willen we natuurlijk niet. maar deze producten zijn natuurlijk niet zo goed voor de huid, dus gebruik ik het liefst natuurlijke producten. de supermarkt is mijn beste drogist.

voor mijn gezicht gebruik ik havermout als facewash/milde scrub. gewoon nat maken en inmasseren op de natte huid. mijn huid word er heel zacht van

als lichaamsscrub gebruik ik zout en olijfolie. om het wat zachter te maken voeg ik vaak nog wat melkpoeder of honing toe. deze scrub vind ik echt fijner als alle scrubs die ik ooit geprobeerd heb.

als gezichtsmasker laat ik vaak de havermout ver vaak wat langer op zitten en hard worden. of ik gebruik wat banaan of honing. er zijn veel natuurlijke producten die je als masker kan gebruiken. recepten hiervoor vind ik op internet.

om mijn haar zacht te krijgen doe ik er vaak pure olijfolie in. even laten intrekken en daarna uitspoelen met een milde shampoo. je haar voelt als het nat is nog niet zo zacht aan, maar als het droog is is het heerlijk zacht (niet doen als je veel last heb van vet haar, je haar word er wel iets sneller vet van namelijk)

als oogmake-up remover gebruik ik ook olijfolie, op een nat watje

omdat ik nu geen aggressieve facewash en dergelijke meer gebruik, voelt mijn huid veel zachter en ziet er beter uit. daardoor kan het meer hebben en kan ik wel lekker mijn gang gaan met make-up en haarverf en dergelijke.

[Beantwoorden]

ilse antwoordt op 19 augustus 2011 om 09:22:

zo wat een lap tekst. ik had er beter even paragrafen van kunnen maken eigenlijk

[Beantwoorden]


Door ilse op 19 augustus 2011 09:35

zo veel mogelijk natuurlijke/pure/diy producten gebruiken als huidverzorging.

In producten uit de winkels zitten veel conserveermiddelen, omdat je het product anders maar een week of twee weken kan bewaren en dat willen we natuurlijk niet. maar deze producten zijn natuurlijk niet zo goed voor de huid, dus gebruik ik het liefst natuurlijke producten. de supermarkt is mijn beste drogist.

voor mijn gezicht gebruik ik havermout als facewash/milde scrub. gewoon nat maken en inmasseren op de natte huid. mijn huid word er heel zacht van

als lichaamsscrub gebruik ik zout en olijfolie. om het wat zachter te maken voeg ik vaak nog wat melkpoeder of honing toe. deze scrub vind ik echt fijner als alle scrubs die ik ooit geprobeerd heb.

als gezichtsmasker laat ik vaak de havermout ver vaak wat langer op zitten en hard worden. of ik gebruik wat banaan of honing. er zijn veel natuurlijke producten die je als masker kan gebruiken. recepten hiervoor vind ik op internet.

om mijn haar zacht te krijgen doe ik er vaak pure olijfolie in. even laten intrekken en daarna uitspoelen met een milde shampoo. je haar voelt als het nat is nog niet zo zacht aan, maar als het droog is is het heerlijk zacht (niet doen als je veel last heb van vet haar, je haar word er wel iets sneller vet van namelijk)

als oogmake-up remover gebruik ik ook olijfolie, op een nat watje

omdat ik nu geen aggressieve facewash en dergelijke meer gebruik, voelt mijn huid veel zachter en ziet er beter uit. daardoor kan het meer hebben en kan ik wel lekker mijn gang gaan met make-up en haarverf en dergelijke.

[Beantwoorden]


Door Simone op 22 augustus 2011 20:14

Bio oil! Echt geweldig spul. 11 euri en je kan er 1,5 tot 2 jaar mee doen!
Het is tegen een helpe hoop en helpt ook goed!
Tegen striae, littekentjes, acne, echt geweldig spul!
Maar ook tegen een droge huid, pigmentvlekken, een verouderde huid.
En ik kan zeggen dat het echt helpt tegen littekens, acne en striae. Het is niet zo van; Opsmeren, volgende dag weg.Nee, het duurt wel even, maar dan is het ook goed weg ;)

Je huid wordt er trouwens ook niet droog of juist erg vet van.

Wel leuk artikel zeg! Verder is een goed beautygeheim inderdaad lachen en geef jezelf soms wat tijd om jezelf flink te verwennen.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 26 augustus 2011 16:04

Elke avond voor je gaat slapen een dikke laag kruidvat hydra soft lippenbalsem op doen, ’s morgens zijn je lippen dan geweldig zacht en dan de xxl-shine doorzichtige lipgloss van essence erop die ook hydrateert, ik kan absoluut niet tegen droge lippen!

[Beantwoorden]


Door Fiona op 5 september 2011 21:25

Iedereen houdt wel van een lekker bad :)

Ga in bad zitten en laat het bad vollopen totdat het water ong. 5 cm boven je navel uitkomt. Giet er een flinke scheut melk bij en laat je lichaam even lekker baden. Ondertussen kun je gewoon lekker een tijdschrift lezen of even lekker je ogen dicht doen en genieten ;-)

Na een halfuurtje was je je lichaam nog 1 keer goed met het badwater met melk en dep je lichaam dan droog.

De melk zorgt voor een goede en gezonde huid.

Koningin Cleopatra bade vroeger ook altijd in een melkbad (een tub helemaal vol met melk!).

Alleen denk ik niet dat de meeste hier dat gaan doen, dus een flinke scheut melk erin is ook goed ;)

[Beantwoorden]