Gooi dat toch eens weg!

‘Wat moet je nou nog met die oude Adidas sneakers? Je hebt nog 10 ander paar sneakers!’ Over het algemeen vind ik het helemaal niet zo moeilijk om spullen weg te gooien. Ik moet er niet teveel bij nadenken en het gewoon doen, dan is er niets aan de hand. Maar bepaalde meubelstukken, kleding, make-up en schoenen kan ik echt niet afstaan. Hoe oud, vies of lelijk: ik.hou.ze. Mijn afgedragen Adidas sneakers staan met stip op nummer 1 van mijn denkbeeldige anti-weggooi lijst.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Wat was ik blij toen ik deze schoenen 4 jaar geleden gekocht. Ik had net mijn kapot gelopen wit met gouden Nikes weggegooid en deze Adidas sneakers leken mij de perfecte vervanging. Ik was 15, en zat nog in mijn bodywarmer-met-bontkraag-gouden-oorbellen-joggingbroeken-fase. Hoewel die tijd achter me ligt, en bovengenoemde kledingstukken al lang uit mijn garderobe zijn verbannen, doe ik mijn Adidasjes niet weg.

Het is ook niet zo dat het ‘zomaar een paar Adidas sneakers’ is, hè. Neeee, dit zijn hele speciale! Limited Editions! Respect M.E. Adidas sneakers van Missy Elliott. Al jaren luister ik naar haar muziek en 4 jaar geleden was ze één van mijn grootste idolen. Haar Adidas kledinglijn kon ik in de verste verte niet betalen, dus toen ik deze sneakers afgeprijsd in de sale vond, sprong ik een gat in de lucht. Ze lopen goddelijk, alsof ik mijn voeten bij elke stap zachtjes laat neervallen in een hoopje wolken.

Hoe afgedragen en lelijk ze misschien ook zijn, en hoe vaak mijn moeder en vriendinnen me dat al niet verteld hebben, ik doe ze niet weg. Hoewel ik tegenwoordig steeds minder vaak op sneakers loop, ben ik nog even gek op al mijn paren. Ja, 4 jaar later ben ik nog steeds verliefd op de Respect M.E. Adidasjes. Echte liefde slijt niet, ookal doen de zolen dat wel.

Is er een kledingstuk, make-upproduct of misschien een meubelstuk wat jij niet weg kan doen, ondanks dat je familie en vrienden zeggen dat het er écht niet meer uitziet?

Twitter Facebook
Categorie: Anders Mode | 14 augustus 2011 | 115 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door charile op 14 augustus 2011 15:38

Ik herken het :D
Ik heb dit heel lang gehad met een bepaald shirt…heb hem toen toch wel weggegooid ;)
x

[Beantwoorden]


Door Dionne op 14 augustus 2011 15:39

mn allereerste allstars (love) ze hangen nu ook gewoon aan mn plafond oud te zijn :)

[Beantwoorden]

no name- antwoordt op 14 augustus 2011 om 18:12:

@dionne.
hoezo hangen jou allstarts aan het plafond?

[Beantwoorden]

Meisje antwoordt op 14 augustus 2011 om 19:27:

Bij mij ook!! Rode (love)
Ik heb erop gelopen tot ze uit elkaar vielen.
De All-stars die ik daarna gedragen heb, zijn nooit meer hetzelfde geweest..

[Beantwoorden]

Yara antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:33:

Heeel herkenbaar! De eerste zijn stiekem toch echt nog mijn favoriet..
ook al is de kleur bijna on herkenbaar! (love)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 augustus 2011 15:46

Herkenbaar :P
Ik draag ze dan inmiddels al lang niet meer, maar toch wil ik het niet wegdoen :P

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 14 augustus 2011 15:53

Een shirt met lange mouwen dat mijn nonkel bij had van Atlanta en dat ik gebruik als pijama.
Er zitten gaten in de mouwen, en mijn moeder zegt al enige tijd dat ik dat nou eindelijk eens moet weggooien, maar ik doe het niet weg :nod: , het is nog steeds mijn favoriete pijama!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 14 augustus 2011 15:56

zo heel erg afgedragen zijn ze toch niet?
Ik vind ze super hoor!

[Beantwoorden]


Door Synthia op 14 augustus 2011 15:59

Goude Nike’s.
Als je ze in het licht houdt, en goed kijkt zie je figuurtjes erin !
Ik kocht ze 2 / 3 jaar geleden. Ze liepen heeerlijk !
En waren me eerste Nike’s .
Helaas zijn ze nu te klein en kapot. ):
Maaar ik gooi ze nevernooit weg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:12:

Dat is echt super vet! :O

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 14 augustus 2011 16:00

Ik heb een wenkbrauwpotlood (die ik nog wel gebruik).. die zal ik nooit op maken of weggooien.. dit is het laatste (tastbare) wat ik van mijn oma heb gekregen voordat ze overleed.. dit was nog voor dat ik echt into de make-up kwam..
Njaa dat is dus ook zo’n -ik zal het nooit weggooien- item..
Xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:13:

Dat is dan ook wel heel mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 augustus 2011 16:15

Ik heb in totaal 3 paar vans, waaronder 1 met gaten. En die doe ik never nooit weg, ik heb ze laatst wel helemaal opgepimpt tot space shoes;http://gothreformschool.blogspot.com/2011/06/spacegalaxycosmic-shoes-tutorial.html een awesome DIY mocht je je oude verotte schoenen willen pimpen. (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:13:

Vette tip!

[Beantwoorden]

kirsten antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:21:

Inderdaad! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 augustus 2011 16:20

Dat heb ik mijn mn legerkisten. Die dingen lopen zo heerlijk. Ze zijn wituitgeslagen van het aantal keren dat ze gedragen zijn, het leer scheurt op allerlei plekken maar oh oh oh wat zitten ze fijn. En ik heb ze 3 jaar lang elke dag aangehad. Het was zo’n beetje mijn enige paar schoenen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 augustus 2011 16:28

Ik heb reebok sneakers, en die heb ik echt al jaaaaaaren.
De eerste keer dat ik ze droeg, werd ik aangefietst en zijn ze helemaal zwart geworden door het smeer aan de zijkant maar ook dat is nooit een reden geweest om ze weg te doen. Ze lopen gewoon heerlijk. Gebruik ze nu als wandelschoenen in Oostenrijk, want ik verdom het om bergschoenen aan te trekken en het zijn prima vervangers (voor mij dan, haha)

[Beantwoorden]


Door Amber op 14 augustus 2011 16:32

Truien van vroeger die mijn moeder gemaakt heeft. Gewoonweg, omdat ze het gemaakt heeft. Ik kan sowieso dingen die ik gekregen heb van mijn ouders/vriend niet weggooien of weg doen. Ze hebben er tijd/geld in gestoken en ik heb het gekregen uit liefde, no matter what, het gaat mee, of ik moet het een keer kwijtraken met een brand ofzo, wat ik nooit mee hoop te maken.:P

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 14 augustus 2011 16:41

Haha, hier moest ik om lachen! Ik kan me helemaal niet voorstellen dat jij zo’n meisje was, met de bodywarmer met bontkraag etc. Je bent nu juist heel classy en stijlvol! Maar ach, we hebben allemaal wel in kleding gelopen waar je nu niet meer trots op kan zijn. Anyway, ik heb precies dit met mijn witte Nike sneakers met klittenband. Die waren toen zó in, en ik heb die echt een jaar lang ELKE dag gedragen (meestal met joggingsbroek aan, omg..)

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 14 augustus 2011 om 18:01:

Kleding waar je niet meer trots op kan zijn… Moet meteen denken aan mijn periode in groep 8. Schotse rokjes waren hip en ik liep in een rode, altijd met een zwarte maillot, met rare zwarte laarsjes die ik heel mooi vond, rode beenwarmers en een zwarte coltrui. Ik was hip!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:16:

Haha ja, heb best wel wat verschillende stijlen gehad :D Nikes met klittenband, toe maar!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 augustus 2011 16:46

Ik heb hier inderdaad ook vaak last van ;p Heb ook een paar laarzen die er echt niet meer uit zien maar die ik gewoon niet weg kan doen, what can I say? (A)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 augustus 2011 16:51

Heb ik ook wel eens,dan moet het eigenlijk weg maar ik wil het gewoon echt niet hebben.Ik heb dat nu ook met mijn schoenen, maar ze lopen ook nog zó lekker;a

[Beantwoorden]


Door Sonjaaaaxx op 14 augustus 2011 16:52

Ik heb dat bij best veel dingen, ik wou ook echt niet dat mijn vans werden weggegooid, maar toen ik niet thuis was heeft mijn moeder ze weggegooid. Ik was pisnijdig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:17:

Ohhh… Dat is niet tof inderdaad! Mama heeft een keer toen ik op kamp was mijn kast heel lelijk bespoten met graffiti. Haha, dat was ook écht erg.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 augustus 2011 16:52

Ja zo heb ik een paar bruine cowboy boots. Geen dure hoor, 35EU bij Schoenenreus toen.. daar heb ik toen eerst 1 paar van gekocht, die afgetrapt en daarna precies hetzelfde paar! Ze lopen zo heerlijk en passen overal bij.. nu kan ik ze gewoon niet meer aan van lelijkheid, maar weggooien.. no!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 14 augustus 2011 16:56

Ik ben niet zo goed in dingen weg gooien, maar ik heb niet zoveel met sneakers, dus deze had ik al wel weg gedaan. Mijn AllStars daar in tegen – oke dat zijn ook een soort sneakers – zou ik ook niet zo snel weg doen. Dan wil ik eerst nieuwe. ;)

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 augustus 2011 17:14

Nike classics… hahahahahahaha! en toch kan ik ze niet wegdoen, geen enkel paar schoenen dat lekkerder loopt!

[Beantwoorden]


Door Paola op 14 augustus 2011 17:22

Ow dat heb ik zovaak! Het ergste was nog met mijn fabrieksfout.. Een shirtje dat ik op mijn 13 had gekregen met een waterval hals, bordeaux rood en open mouwen, maar om de polsen wel dicht! Zo mooi.. Toen ik een jaar of 16 was werdt hij me te klein! Nu 6 jaar later heb ik hem nog steeds! Ik draag hem niet meer, maar mijn 9 jaar oude shirt blijft mijn eerste liefde!

[Beantwoorden]


Door samira op 14 augustus 2011 17:25

Ik ken het echt idem!

[Beantwoorden]


Door lisanne op 14 augustus 2011 17:27

haha echte liefde slijt niet ook al doen de zolen dat wel,
ik heb ook een soort van zulke schoenen en heb ze al 4 jaar, maar gebruik ze voor het sporten nu, niet dat ze zo speciaal zijn ofzo maar toch

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 augustus 2011 17:32

Haha leuk geschreven! Ik heb een kapotte broek in mn kast liggen maar het was mijn lievelingsbroek haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:26:

Dat heb ik ook een tijd gehad!

[Beantwoorden]

sofie antwoordt op 15 augustus 2011 om 08:39:

maak dr een shortje van :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 augustus 2011 17:33

Herkenbaar! Ik heb toch met pijn in m’n hart twee paar All Stars en een berg andere schoenen weg moeten gooien laatst.. maar toch jammer :/

[Beantwoorden]


Door Pippi op 14 augustus 2011 17:41

Jarenlang heb ik met een iets te krap dun zijden vestje gelopen. Dat zat zo lekker en in mijn ogen stond het overal bij. Pas toen mijn leerlingen “mevrouw, dat kan echt niet meer met al die gaten” heb ik het met pijn in mijn hart in de kliko gestopt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:30:

Hahah ahhh! :$

[Beantwoorden]


Door Carmen op 14 augustus 2011 17:47

Wat een leuk artikel! (:
Ik heb 1 jurkje uit mijn verleden die ik niet kan afstaan, het is een schattig kinderjurkje in het zwart waar ik toen die tijd helemaal verliefd op was. Als ik er nog naar kijk denk ik aan vroeger met hoeveel plezier ik dat jurkje heb gedragen, en ik zal hem nooit wel doen. :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 augustus 2011 17:51

Ik heb laatst mijn eerste paar All-Stars van inmiddels 5 jaar geleden weggegooid, toch wel een beetje met pijn in mijn hart..

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 augustus 2011 17:56

Ik heb afgetrapte allstars. De neuzen staan al naar boven en het witte is niet meer wit te krijgen! Toch doe ik ze niet weg.. Het zijn leren en ik ben nog geen nieuwe tegengekomen.. Had deze ook in de sale gekocht.

Heb ook een shirt wat ik op een P!nk concert heb gekocht. Ik pas hem niet meer, de kleuren zijn vervaagd en toch gaat ie niet de deur uit, echt niet!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 14 augustus 2011 18:00

All Stars gooi ik altijd met pijn in m’n hart weg. Maar soms zijn ze zó vies geworden tijdens een festival dat ze niet meer schoon te krijgen zijn en te vies zijn om nog casual te dragen.
Daarna mijn knuffelbeest van vroeger :kiss:

[Beantwoorden]


Door Renske op 14 augustus 2011 18:03

Ik kan me dat zo goed voorstellen. De herinnering aan de tijd dat je ze droeg, hoe bijzonder het voor je was om ze te vinden in de sale en ze vervolgens wel te kunnen betalen, het feit dat ze van de lijn van je toenmalige idool zijn en LE… etc. Hoevel meer redenen heeft een mens nodig om iets te bewaren? haha:P
Ik heb dat zelf ook met bepaalde sierraden en kleding. Zo heb ik een shirt van 5 jaar geleden uit Londen en tevens een uit Munster, die ik gewoon moet bewaren. Ik draag ze trouwens nog steeds af en toe.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:32:

Haha ja, zo kan je wel 1000 redenen bedenken om nóóit iets weg te gooien :D

[Beantwoorden]


Door anouk op 14 augustus 2011 18:04

mijn nike blazers,
dit was mijn 2e paar sneakers. En ik heb ze elke dag aangehad.
ik pas ze nu nog steeds en draag ze nog steeds gewoon met stijlvolle kleding. ze lopen echt heerlijk

[Beantwoorden]


Door Mirte op 14 augustus 2011 18:04

Ik heb dat een hele tijd gehad met een paar ballerina’s. Ze waren mintgroen lakleer met een klein strikje voorop. Ik heb ze echt heel erg vaak gedragen want ik vond ze prachtig. Uiteindelijk zat er een gat in de zool en hebben ze nog een tijd op mijn kamer gestaan. Tot mijn moeder zei dat ze die afgedragen dingen dan maar zelf weg zou gooien.
Dat is nu een paar jaar geleden, maar als ik ergens schoenen tegen zou komen die er op lijken zou ik ze gelijk weer kopen!

[Beantwoorden]


Door daisy op 14 augustus 2011 18:13

Mijn trouwjurk +schoenen! Deze draag ik nooit meer maar ik zou hem ook echt nooit wegdoen.

[Beantwoorden]

daisy antwoordt op 14 augustus 2011 om 18:17:

Ja hij ziet er niet zo mooi meer uit… ik ben 2 jaar geleden in novermber getrouwd en ik had een geweldige witte trouwjurk met sleep… er lag sneeuw en etc.. dus je raad al hoe hij er op het einde van de dag eruit zag.

Ik heb hem ook niet laten stomen, ik wilde dat hij zo bleef als op de trouwdag zelf.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:33:

Dat is wel echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 augustus 2011 18:19

Eigenlijk heb ik moeite om alle dingen weg te gooien….(van oude agenda’s tot aan onzin papiertjes). Maar nu ik eenmaal ben begonnen met het opruimen van kasten kan ik mij er beter toe zetten dan vroeger, dus dat scheelt alweer. ;)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 14 augustus 2011 18:20

Ik hou mijn laatste 6 paar All Stars nog altijd bij ;D Ik krijg het ook niet over mijn hart om ze weg te doen (want ze nemen wel wat plaats in)
MAAR! Aan elke allstar hangt een verhaal! Deze heb ik gekocht tijdens die leuke vakantie, de ander staat volgetekend door mijn vriendinnen, de ander droeg ik tijdens een belangrijk moment, etc
Ik heb excuses voor ALLES.

[Beantwoorden]


Door Judith op 14 augustus 2011 18:21

leuk geschreven! en heel herkenbaar. Zo had ik maanden geleden een zak klaargezet met kleding wat ik niet meer droeg.. Onlangs keek ik er weer in en de zak is met 3 kwart kleiner… zucht! Alle “leuke” dingen er toch weer uitgehaald. Eigenlijk moet ik dingen meteen weggooien als ik zeker weet dat het echt niks meer is voordat ik weer eens ga twijfelen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:35:

Als je het weggooit zonder er teveel bij na te denken is de kans groot dat je er later nooit meer aan denkt.

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 augustus 2011 18:22

ik heb een paar lange sokken die echt tot over m’n knieën komen en de onderkant is er zowat niet meer maar ze zitten zo lekker!

[Beantwoorden]


Door Siska op 14 augustus 2011 18:22

Ik herken me hier precies in, ik had eens een jurkje gekocht terwijl ik behoorlijk dik was en iedereen zei jurkjes moet je niet kopen die staan je niet, toch heb ik die dat ene jurkje gekocht wat ik mooi vond, in 2 maten kleiner dan mij op dat moment pastte. Nu ongeveer 1,5 jaar later heb ik die jurkje nog steeds in mijn kast hangen hoe lelijk ik het nu ook vind, maar het is me nu te groot en daar geniet ik van, altijd als ik daaraan denk denk ik zo wil ik niet meer zijn :)
Hup voor alle lelijke spullen die houden <3

[Beantwoorden]


Door emmaly op 14 augustus 2011 18:25

oooohh dit heb ik ook! Mijn mooie dior lipgloss huls doe ik ook never weg!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 augustus 2011 19:00

nee, als ik eerlijk ben… heb ik dat niet, haha. alles gaat bij mij na verloop van tijd wel weg denk ik

[Beantwoorden]


Door Ann op 14 augustus 2011 19:00

Ik zou hem zowiezo bij houden heel alng zelf om ‘em daarna te verkopen dan krijg je er nog geld voor maarja misschien is dat gewoon n fantasie

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 augustus 2011 19:04

Haha! Herkenbaar! Ik heb dat met een paar flatjes en een shirtje die ik allebei heb gekocht toen ik in New York op vakantie was. De flatjes geven mij onwijze stinkvoeten en het shirtje is te klein geworden maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te doen vanwege de herinnering die ik erbij heb (dé vakantie in New York) :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:36:

Dat zou ik ook heel goed kunnen hebben! Helaas ben ik nog nooit in NY geweest.

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 augustus 2011 19:08

‘Ik was 15, en zat nog in mijn bodywarmer-met-bontkraag-gouden-oorbellen-joggingbroeken-fase.’ hahaha GENIAAL echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 augustus 2011 19:27

Hahaha.
‘Liefde slijt niet. De zolen wel’ x)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 14 augustus 2011 19:36

Ik heb niet zo’n moeite met het weggooien van versleten spullen of spullen die niet goed meer zijn.

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 augustus 2011 19:56

haha, dit herken ik! Lekker houden die schoenen hoor! :)

[Beantwoorden]


Door lieve op 14 augustus 2011 20:01

Ik weet precíes waar je het over hebt. Mijn zilveren Adidasjes van bijna twee jaar geleden waren mijn all-rounders; naar school, naar een feestje of onder een joggingbroek, ze stonden overal bij. Stonden, ja. Toen ik ontdekte dat ze ook erg lekker liepen op de manege, zat er al gauw lekker veel paardenpoep op. Ja, die kan ik nu dus naar de manege aan, maar daar houdt het dan ook weer me op. En daarbij, ze zijn nu ook aan de krappe kant. Tijd voor nieuwe, maarja, waar vind je nog zo’n schoen die je dagen achter elkaar aan kunt zonder pijnlijke voeten te krijgen? Ik heb ze nog niet gevonden, haha :p

[Beantwoorden]


Door Claudia op 14 augustus 2011 20:03

Ik vind ze geweldig, die kroontjes erop haha super!
En ik weet het eigenlijk niet. Ben wel een ontzettende bewaarder maar niemand heeft me ooit gezegd dat ik iets toch echt ’s weg moet gooien gelukkig <3

[Beantwoorden]


Door Anneee op 14 augustus 2011 20:03

Dat ken, dat heb ik dus met mijn all stars, er zitten gaten in maar toch gooi ik ze niet weg. Ik mag van mams of elk seizoen nieuwe goedkope schoenen, of eens in het jaar een paar dure schoenen… Dan wil ik liever totaal iets anders dan weer all stars die ik al heb. Maar ik geloof dat ik dat toch maar eens moet doen.. want die gaten in deze worden nu toch wel heul groot…

[Beantwoorden]


Door nieeen op 14 augustus 2011 20:16

m’n 2 jaar oude le coq sportif grijs-witte gympies <3 ze zijn een beetje te klein, maar ik draag ze nogsteeds :D waauww als ik daar vervanging vooor zou kunnen vinden… that would be great :D

[Beantwoorden]


Door kirsten op 14 augustus 2011 20:22

Heb ik ook, maar vooral met kledingstukken (love)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 14 augustus 2011 20:24

Haha dit komt me zo bekent voor, ik heb dat ook met mijn vorige schoenen. Ik heb ze uit enthousiasme helemaal kapot gelopen maar ik vind ze nog steeds leuk (ondanks dat ze er niet meer uit zien). Ik heb nu als excuus dat ik ze als “werkschoenen” gebruik!

Liefs, x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 augustus 2011 om 20:37:

Werkschoenen! Dat is ook wel een goede ^^)

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 14 augustus 2011 21:34

Ik had dit ook met een paar schoenen, die heb ik toen achtergelaten in een winkel waar ik nieuwe schoenen kocht. Ik zeg gooi ze alsjeblieft weg want ik kan het niet… De verkoper zei dat hij de schoenen de hele dag zou bewaren zodat ik me nog kon bedenken, maar ik ben sindsdien die winkel eigenlijk niet eens meer in geweest.
Nu verkoop ik dingen op marktplaats die ik gewoon niet weg kan gooien, zo heeft er iemand anders nog plezier van.. en als het niet te verkopen is dan doe ik het in de ‘zak van max’ die een keer in de zoveel tijd aan de straat gezet kan worden..

[Beantwoorden]


Door Bo op 14 augustus 2011 21:47

haha, ik heb dat bij le cocq ( of is het coq?? ) sportif. Goud met bruin maar zo afgetrapt als iets. Ik heb wel wat schoenen maar pak altijd naar die omdat andere schoenen niet lekker lopen..

[Beantwoorden]


Door Joan op 14 augustus 2011 21:55

Haha ik snap je wel, vooral met zoiets! Van bepaalde dingen kan ik ook heel makkelijk afstand doen als het kapot is, maar als er een grotere gedachte achter zit of ik heb er bijv. moeite voor gedaan, dan vind ik het toch een stuk lastiger. Ik heb ook nog een paar schoenen staan die ik niet meer draag, omdat ze niet mooi meer zijn, maar ik wil ze toch niet wegdoen.

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 14 augustus 2011 22:05

Leuk artikel haha ^^ Ik heb dat ook heel erg, vooral met knuffelberen uit m’n kindertijd… ^^

[Beantwoorden]


Door Amina op 14 augustus 2011 22:18

” bodywarmer-met-bontkraag-gouden-oorbellen-joggingbroeken-fase”

dat had ik dus echt niet achter je gezocht :lol: ik heb die fase namelijk ook gehad, en ben nu wat “vrouwelijker” geworden maar liefde voor sneakers zal ik altijd hebben, als ik langs de footlocker loop wil ik alle sneakers kopen, en heb ook nog nikes liggen die ik niet weg wil gooien, zool is al geel geworden, maar i still love them!

[Beantwoorden]


Door charlotte op 14 augustus 2011 22:46

Nooit je schoenen weggooien!

Ik heb nog vans die ik in groep 8 ( ik ben nu 21) had gekocht.
En ineens staan ze weer in de winkel en zijn ze helemaal hip.

Toch fijn als jij ze dan al 100 jaar hebt.

[Beantwoorden]


Door Julie op 14 augustus 2011 23:16

Heel erg herkenbaar dit! Bij mij gebeurt het heel vaak met kleren die nèt iets te klein zijn, of die ik niet echt meer heel leuk vind. Dan vind ik het zonde om ze weg te gooien omdat ik ze dan “nog wel aan doe naar paardijden”. Dat doe ik uiteindelijk ook nooit, en dan liggen ze maar ergens onderin mn kast te verstoffen haha.

[Beantwoorden]


Door Ghi op 14 augustus 2011 23:20

ik kan mn allstars niet weggooien ze lopen te lekker ze dansen te lekker ik kan het gewoon niet! ondanks alle gaten en scheuren ik kan ze niet weggooien.

[Beantwoorden]


Door Fre op 14 augustus 2011 23:42

een spijkerbroek vam de zara het voelt als mijn 2e huid. er zitten al wat gatn in maar mjn god wat zit die broek lkkr!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 augustus 2011 09:21

Ooohw, dat ken ik! Ik heb een paar Vans van nog geen twee jaar oud staan, maar ze zijn echt zó erg versleten en vies! Ik wil ze niet weg doen, omdat ik altijd denk van “Misschien wil ik ze nog wel eens aandoen”.

[Beantwoorden]


Door Silke op 15 augustus 2011 09:23

De trui van de band HIM.
Vind de band helemaal niet zo leuk meer, maar de trui zit zo lekker.
De mouwen hangen er triest bij en de trui is helemaal versleten, maar ik kan hem gewoon niet weg doen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 augustus 2011 09:26

Zóó herkenbaar:
Ik had dat een paar jaar geleden.
Ik ben gek op felle kleuren en had toen een paar gele gympies. Ik had er paarse veters in gedaan en was (en ben) er helemaal verliefd op ♥
Uiteindelijk heb ik ze toch weg moeten doen want ze waren helemaal versleten (mijn voeten waren altijd nat als er plassen lagen) en helemaal te klein :'(
Nu heb ik een paar dagen geleden toch weer groene gympies gekocht, al denk ik dat ik daarbij gewoon de witte veters laat zitten XD

Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Tessa bd op 15 augustus 2011 09:41

Hahaha I feel you girl! Het is hier zelfs zo erg dat ik een packt met mijn moeder heb gesloten over ballerina’s. Voor elk paar ballerina’s dat ik bij koop moet er een oud paar de vuilbak in, ik moet ze dus eigenlijk ‘vervangen’ omdat ik ook oude zooi hamster.

[Beantwoorden]


Door Christel op 15 augustus 2011 10:02

Ik bewaar tegenwoordig niks meer wat niet meer gedragen wordt of gebruikt, weg met die handel. Vroeger had ik dat ook heel erg, want dan zat er één of andere herinnering aan. Missy Elliot is echt helemaal geweldig. Ik heb haar één keer live zien optreden echt super gewoon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 14:13:

Ik wil haar ook heel graag nog en keer zien optreden!

[Beantwoorden]


Door Nadine1986@live.nl op 15 augustus 2011 10:18

Haha ik heb dat met mijn zwarte leren converse met van die ijzeren ringetjes erin.

Die lopen zo lekker en zijn zo mooi (love) . Maar de zool was van onder helemaal kapot, zo erg zelfs dat je mijn sokken kon zien. Afgelopen winter had ik steeds natte voeten na elk feestje. Ze hebben nog maanden stof staan vangen onder mijn bed en nu heb ik ze laatst na 4 jaar eindelijk weg gegooid.

Ik mis ze wel een beetje want soms wil ik ze nog aan en dan zijn ze er niet meer. :( maar tis beter zo ;).

[Beantwoorden]

AmBer antwoordt op 15 augustus 2011 om 16:26:

Sterkte ;(

[Beantwoorden]


Door LeylaatjeX op 15 augustus 2011 10:26

Ja!
Dat heb ik ook , dat heb ik echt met heel erg veel dingen.
mijn kamer barst ook van de spullen.
Dan denk ik zo bij die knuffel nej die heb ik toen op de kermis gewonnen.
En dat ding heb ik toen van die gekregen.
Dusja! Haha,,moet ook maar eens leren dingen meer weg te gooien! :ja:

[Beantwoorden]


Door Eva op 15 augustus 2011 11:00

Zooo herkenbaar ! Ik heb dat met een hemdje dat ik al vijf jaar heb, het ziet er niet meer uit maar het mag niét weg :d !

[Beantwoorden]


Door Desiree op 15 augustus 2011 11:18

Hmmm…dan moet ik toch eventjes goed nadenken!

Maaar ik heb vooral dat ik dingetjes van vakanties wil bewaren, als herinnering. Ook al passen ze niet bij mijn slaapkamer, en hoe oud en lelijk ze ook zijn ik doe ze niet weg…

[Beantwoorden]


Door Kore op 15 augustus 2011 11:36

HAHA!
Ik heb dat met mijn all stars, ik heb ze al jaren en mijn moeder wil ze steeds weggooien, maar ik wil dat niet. :no:
Ik draag ze trouwens nog heel veel.

[Beantwoorden]


Door Alicia op 15 augustus 2011 12:15

Rond een jaar of 8/9 had ik een bruiloft met een geel/witte jurk, witte kousjes (met franjerandje) en … zwarte lakschoentjes! En die tikten zooo lekker op de stenen vloer en op parket etc.

Die schoenen heb ik heel lang gehouden totdat mijn moeder ze heeft weg gegooid, ik was echt woedend op haar. Gelukkig heb ik nog een schattige foto, maar die schoentjes blijven fantastisch in mijn ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 14:14:

Tikkende schoentjes! Dat wilde ik vroeger ook zo graag, hakken aan en dan lekker klik klakkend over straat :D

[Beantwoorden]


Door Sharon op 15 augustus 2011 12:31

Haha dit ken ik. Mijn allereerste Nikes gaan ook absoluut niet weg!

[Beantwoorden]


Door Merel op 15 augustus 2011 12:35

Mijn ouders zeggen supervaak dat ik dingen weg moet gooien maar dat wil ik nooit, haha. Al gaat het de laatste tijd al steeds beter ;)

[Beantwoorden]


Door Alise op 15 augustus 2011 12:52

Ik kan bijna niks makkelijk weg doen, ik weet niet wat het is. Sowieso lukt het me nooit om mijn oude schoenen weg te gooien, ook al zijn ze 2 maten te klein.. mijn ouders worden er gek van :’)

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 augustus 2011 13:43

Vera, dit moet gezegd worden, je schrijft ontzettend leuk en met humor! Je bent een topper!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 augustus 2011 om 14:15:

:$ Dankjewel Eline!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 15 augustus 2011 14:01

Haha ik heb net gister een grote schoonmaak gehouden, alles wat ik niet meer gebruikte weg gedaan etc. Nu heb ik weer excuus om te gaan winkelen :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 augustus 2011 14:04

Hihi dat ken ik wel, maar ik heb dat met ongeveer alles. Ik kan gewoon niks weggooien, ik heb overal wel een herinnering ofzo aan. :D Qua schoenen heb ik dat met mijn Allstars. Die heb ik ook al ongeveer 4 jaar, en ze lopen nog even lekker als eerst. Toen ik ze kocht waren ze donkerblauw, inmiddels zijn ze meer grijs en er zitten ook wel wat gaten in. Maar toch houd ik ze, want het zijn mijn schatjes. <3

[Beantwoorden]


Door Mandy op 15 augustus 2011 17:56

Ik heb dat met mijn nagellakjes die ik nooit gebruik, hahaha!

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 augustus 2011 20:58

Ik heb dat met mijn all stars en met sommige nagellakjes. :)

[Beantwoorden]


Door Tine op 15 augustus 2011 21:26

Oké dit klinkt misschien een beetje gek, maar mijn matras. Hij is al heel oud, maar daardoor is tie zo lekker ”ingeslapen”. Ik heb een paar nachten een ander matras geprobeerd, maar die lag lang niet zo lekker. Dus slaap ik nu weer als een roosje op mijn oude vertrouwde matras.

[Beantwoorden]


Door Marisha op 15 augustus 2011 22:04

mijn luchtjes! ook al zijn sommige flesjes op, en heb je er veder niks meer aan, toch doe ik ze niet weg! ook heb ik dat vaak met schoenen die er nog mooi uitzien, maar gewoon te klein zijn geworden :O

[Beantwoorden]


Door sabeth op 16 augustus 2011 14:05

ik heb dat met mn eerste paar vans, ze zijn zo kapot
en overal gaten er in maar ze zitten zo lekker dus nu
doe ik ze gewoon aan naar festivals enzo, :-)

[Beantwoorden]


Door Marlies op 16 augustus 2011 14:29

Respect ME van Missy Elliott, waar is de tijd! Nostalgie!
Ik wou PER SE zo’n jasje met die kroon op de achterkant (wel duuuur!), maar in afwachting tot ik dat kon kopen koch ik een shirtje met die kroon op de achterkant, viel best nog mee hoor 20euro ofzo. Draag het nog steeds :)

[Beantwoorden]


Door maria op 16 augustus 2011 18:57

mijn aller eerste soort van al-stars !
het waren een paar van vigino ik had ze 3 jaar geleden gekocht omdat ik toen gewoon verslaaft was aan all-stars maar de echte te duur waren kocht ik die en meschien is de onderkant met gaten en zie je de paarse kleur amper meer terug en de steentjes er niet op zitten !
ZE LOPEN ALSOF JE OP EEN STUKJE WOLK JE VOETEN ZET!

[Beantwoorden]


Door Nona op 16 augustus 2011 19:11

ik heb een paar paars met gouden nikes. ik hou zo van ze maarja,
er zitten zo’n 7 gaten in, ze zijn me veel te klein, mijn vriendin heeft er haar gevoellens op geuit met watervaste stift en mijn ouders hebben al tig keer gezegd dat ze weg moeten…
maar nee hoor, deze geweldige nike airs gaan never nooit niet weg!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 16 augustus 2011 21:12

M’n puma’s. anderhalf jaar geleden kreeg ik ze. Ze zijn nu beetje kapot en versleten. Maar ze passen nog en lopen lekker. Maar zien er eigenlijk niet meer uit.

Toch gooi ik ze niet weg. Haal m’n moeder over door te zeggen dat ze ooooit wel weer eens vanpas komen tijdens een boswandeling ofzo

[Beantwoorden]


Door Elien op 17 augustus 2011 12:54

heel leuk geschreven!
in mijn kast hangt nog veel oude kleding die ik niet meer aan doe,
maar ik wil het ook niet weg..

[Beantwoorden]


Door lily op 17 augustus 2011 13:39

ik heb 7 jaar geleden een meisje gekregen,
die doodging in haar wiegje, 1 week na haar geboorte.
ik heb nog steeds al haar kleertjes en spulletjes,
zo is ze toch nog een beetje een deel van het gezin. :D

[Beantwoorden]


Door Luna op 17 augustus 2011 17:44

hii vera camilla.

ik ben jou laatst tegengekomen in de DA in Amsterdam, ik zag jou maar jij zag mij misschien niet~? :-P ik was met mijn zus, en we waren de hele tijd aan het lachen.. :lol:
noujaa, doeeeeg! x

[Beantwoorden]


Door dominique op 18 augustus 2011 21:09

toen ik 10 jaar was kreeg ik een vest met zoo’n capuchon,
de kleur was grijs met dof roze. hij was helemaal niet zo mooi
maar ik gebruikte hem echt elke dag voor te werken op stal,
om te sporten en soms om gewoon mee af te spreken of iets dergelijks. toen ik 13 werd heeft mam gezegd dat ik ‘m weg moest gooien ik heb ‘m toen verstopt. daar na ben ik vergeten waar ik
‘m verstopt had. mama heeft ‘m gevonden en in de zak van max gedaan :-(

[Beantwoorden]


Door Nana op 22 augustus 2011 20:56

Hmm.. zo herkenbaar! Ik heb nogsteeds mijn oude bandshirts uit mijn alto/gothic fase en de Allstars die ik toen ook nog droeg. Zwarte met oranje/rode vlammen erop. Mijn bandshirts draag ik allang niet meer, misschien nog als slaap shirt. Als ik ze nu zou aantrekken zou ik sowieso reacties krijgen: Heb je die nu nog? Wat moet je met die enge mannen op je shirt? Maar toch zijn ze voor mij speciaal, ze staan voor mijn zorgeloze tienerjaren waarin ik nog zo weinig moest. En die Allstars.. Tsja die hebben net zo veel herinneringen! Die draag ik wel nogsteeds, ookal zitten de gaten erin en staan ze volgekliedert met puberonzin :P

[Beantwoorden]


Door AMZ op 16 november 2011 00:37

^^) jaaa…meerdere kledingstukken met een bepaalde emotionele waarde op zolder, maar in de schoenenkast staat een paar schoenen waarvan ik het zo ontzettend jammer vind dat ze kapot gaan: Adidas Missy’s van ruim 4 jaar oud! Andere dan die van jou, en heb nu een paar hoge wit/mat goud haha! Maar die M.E.’s liepen zooooveel lekkerder…. :-(

[Beantwoorden]