Nieuwe Ray-Ban

Ik heb een nieuwe zonnebril! Mijn eerste, echte Ray-Ban is in the pocket. Eindelijk heb ik er één. Ik wilde hem al jaren ‘maar hij is zo duuuuur!’ Toch heb ik hem een paar weken geleden tijdens een heerlijk zonnig dagje shoppen met mijn vader maar aangeschaft: de Ray-Ban Wayfarer.

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn ouders dragen al jaren Ray-Ban zonnebrillen, maar ikzelf schafte elke zomer een paar nieuwe zonnebril modellen van de H&M aan. Ik vond ook helemaal niet dat ik een Ray-Ban nodig had. Natuurlijk, die brillen van H&M zijn niet echt van top kwaliteit en gaan snel stuk, maar ik droeg toch zelden een zonnebril. Mijn vorig jaar gekochte D&G zonnebril droeg ik ook nooit (ik snap sowieso niet hoe ik die heb kunnen kopen, aangezien hij me totaal niet staat).

Maar nu ik mijn Ray-Ban heb, snap ik waarom ik nooit zonnebrillen droeg. Ze stonden nét niet helemaal mooi en boden vaak niet genoeg bescherming tegen de felle zomerzon. Het klinkt misschien suf, maar nu ik een mooie, stevige Ray-Ban hebt met sterke UV glazen zet ik mijn zonnebril een stuk vaker op. Eerst was ik wel onzeker en vroeg ik honderd keer of hij echt niet gek stond, mijn neus niet te groot en mijn hoofd niet te vierkant werd, maar na vaak genoeg gehoord te hebben dat hij echt wel leuk staat, haal ik mijn Ray-Ban met zonnig weer uit mijn tas. Ik heb hem ook expres in het bruin gekocht zodat hij vrij makkelijk te combineren is.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Mijn Ray-Ban lijkt op een Wayfarer, maar ‘issie dat wel echt? Wayfarers zijn toch altijd veel hoekiger? Na wat research op het internet kwam ik erachter -achteraf blijkt het gewoon ook op de bril zelf te staan- dat ik een New Wayfarer heb gekocht. De wat vierkantere modellen zijn Original Wayfares. Deze waren trouwens in geen velden of wegen te bekennen bij de winkel waar ik mijn zonnebril kocht, hoewel ze daar toch een een heel uitgebreid assortiment aan Ray-Ban’s hebben.


Ik ben heel erg blij met mijn Ray-Ban en hoop er nog veel jaren plezier van te hebben. Ook de Ray-Ban Aviators vind ik erg gaaf, vooral die met zo’n ‘botje’ bovenop, vind ik ook erg leuk. Maar voor nu ben ik heel erg blij met mijn Wayfarer. Let the sun shine!

Ray-Ban New Wayfarer RB2132 €119

Twitter Facebook
Categorie: Mode | 21 juni 2011 | 144 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Sanne op 21 juni 2011 09:40

Ik vind dit echt een super gaaf model zonnebril en staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Trista op 21 juni 2011 09:40

Staat leuk zeg :D! Het montuur is ook niet te hard in je gezicht, wat vaak zo is bij zwarte ray-bans. Ik houd van zonnenbrillen, ik ga altijd tranen en met mn ogen knijpen als de zon ook maar iets schijnt, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 10:06:

Ja, daarom bruin leek me perfect ^^) Dat knijpen doe ik ook inderdaad, bij een mini zonnestraaltje al!

[Beantwoorden]


Door Inge op 21 juni 2011 09:41

oh die zonnebril staat echt zo leuk!! ^^)
Ik wil m ook :love:

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 juni 2011 09:42

Hij staat je echt prachtig! Sommige mensen(zoals mijzelf) staan dat soort brillen echt niet. Maar bij jou is ie juist heel leuk! Bruin is inderdaad slimmer in de zomer! Echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Franca op 21 juni 2011 09:44

Hey leuke bril! Ik heb de Ray Ban Aviator en ben er nog steeds helemaal verliefd op! Hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 10:07:

(love)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 21 juni 2011 09:48

Mooi is hij! Ray Ban brillen vind ik geweldig, ik heb er op dit moment ook eentje op mijn neus, haha. Voor achter de computer/tv kijken. ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 juni 2011 09:49

super leuke zonnebril, staat je echt goed ! :love:
ik heb er zelf ook een ;p

[Beantwoorden]


Door laurea op 21 juni 2011 09:49

hij staat je super leuk!

en echt een tof design en het hoesje is ook erg mooi.

PS: het vestje staat je erg mooi die blauwe kleur. ;-)

[Beantwoorden]


Door milou op 21 juni 2011 09:49

Errug mooi, leuk modelletje en kleur!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 juni 2011 09:49

Staat je leuk, hoor! Niet nodig om daar onzeker over te zijn! Ik zou ook wel graag een RayBan zonnebril willen. Niet alleen om het uiterlijk, maar ook gewoon omdat ze je ogen veel beter beschermen tegen de zon. Vaak als ik een zonnebril van de h&m op heb, moet ik alsnog mijn ogen dichtknijpen als ik richting de zon kijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 10:08:

Precies, dat had ik dus ook! Dan is het dragen van een zonnebril (ook al was hij maar €5) een beetje zinloos.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 21 juni 2011 09:49

Ik heb sinds kort ook een Ray Ban en ben er ook echt ontzettend tevreden over! Bij de winkel waar ik hem kocht werd me trouwens wel verteld dat je hem absoluut niet in je haar moet zetten. Zo komt er te veel spanning op je bril te staan en kan hij gaan scheuren/breken daar bij het neusstukje. Weet niet of je dit wel eens doet maar dacht ik zeg het even anders zou het zo verschrikkelijk zonde zijn van die mooie bril! Hij staat je echt heel leuk! Bruin was een goede keus :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 10:08:

Oh dat wist ik niet en doe ik wel, bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]

mirjam antwoordt op 21 juni 2011 om 11:12:

Dat ligt toch maar net aan hoe groot je hoofd is?
De verkoopster die ik had, had hem zelf op haar hoofd staan!
Ze heeft mij alleen het advies gegeven hem na elke zonnige dag schoon te maken met lauw water en een klein beetje mild schoonmaakmiddel ZONDER citroen.

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 21 juni 2011 om 17:22:

Jaa daar zou het inderdaad wel aan kunnen liggen..
Maar ik gok het er in ieder geval niet op! Ben trouwens ook
veel te bang dat als ik dat zou doen ik vergeet dat hij op mijn
hoofd zit, vervolgens buk en BOEM! zonnebril op de grond! :(

[Beantwoorden]


Door Leah op 21 juni 2011 09:53

Tof en ook dat ie niet zo hoekig is, vind ik juist leuk eigenlijk! :D

[Beantwoorden]


Door Cjs op 21 juni 2011 10:20

Super vette bril! Ik denk er ook al een poosje over om er een te kopen en nu ik deze van jou zie ben ik helemaal verliefd! (love)

[Beantwoorden]


Door Ellis op 21 juni 2011 10:26

staat je super! heb wel eens een ray-ban opgehad in de winkel, en hij sluit wel heel goed aan achter je oren! ik geloof dat ik er op vakantie in ny maar even bij de macy’s langsga! (love)

[Beantwoorden]


Door Susan op 21 juni 2011 10:35

Ik heb precies die! Jaar geleden gekocht en erg blij ermee. En het is van hele goede kwaliteit, dus je kan er nog jaren mee. (love)

[Beantwoorden]


Door Evi op 21 juni 2011 10:47

Mooie zonnebril en hij staat je super Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 juni 2011 10:48

Hij staat je echt leuk hoor! Mooie bril!

[Beantwoorden]


Door Laurine op 21 juni 2011 10:53

Hij staat je echt goed en wat een prachtige zonnebril is dat!

[Beantwoorden]


Door Julia op 21 juni 2011 11:06

ik heb hem ook, in het lichter bruin,
hij is echt super en staat je ook echt goed!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 21 juni 2011 11:10

Toevallig heb ik ook 2 weken geleden een New Wayfarer gekocht in het zwart. Deze zit veel lekkerder dan de “echte” Original Wayfarer, dus wees maar blij dat je het nieuwe model hebt gekocht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 11:19:

Oh yay! ^^) De original stond me ook niet volgens mij, dus dat scheelt ook haha.

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 juni 2011 11:11

Super mooie bril!
Ik heb zelf een Ray-Ban als gewone bril. Geen idee hoe ’t model heet eigenlijk wat ik heb. Maar het zijn zeker fijne brillen.

[Beantwoorden]


Door Puck op 21 juni 2011 11:12

Ik heb sinds twee weken ook een Ray Ban (nou ja eigenlijk twee, ik kon niet kiezen hihi) en ik snap niet waarom ik niet eerder een Ray Ban heb gekocht. Alleen, sinds ik hem heb schijnt het zonnetje niet echt meer. Dus heel veel heb ik tot nu toe niet aangehad. Ik heb de Aviator (bruin) en de Clubmaster (zwart/goud) and I loooove them!

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 21 juni 2011 om 11:14:

Zit ik hier heel leuk over mijn eigen Ray Bans te praten, vergeet ik helemaal te zeggen dat hij heel leuk bij je staat! Zag ook al je Twitpics, staat je goed Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 11:20:

Ah thanks :D De clubmasters zijn ook erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 21 juni 2011 11:12

Wat een mooie Ray Ban! Ik wil er zelf binnenkort ook één aanschaffen, maar dan een pilotenmodel.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 21 juni 2011 11:14

Mooi! Hij staat je goed! Daar ga je geen spijt van krijgen.
Ik droeg ook nooit een zonnebril tot ik 4 jaar geleden een rayban kocht (wel een ander model). Die zit niet irritant en valt niet van mijn neus af zoals alle goedkope zonnebrillen en het is echt een oase van rust voor mijn ogen. Nu draag ik bij de minste zonnestraal al mijn zonnebril, kan niet meer zonder! En na 4 jaar ziet hij er nog als nieuw uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 11:21:

Een oase van rust van je ogen, haha. Mooi gezegd (A)

[Beantwoorden]


Door Milady op 21 juni 2011 11:14

Leuk, hij staat je goed! Ik zit nog in de H&M-zonnebrillen-fase! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 11:18:

Nothing wrong with that ^^)

[Beantwoorden]


Door LaScalaBeauty op 21 juni 2011 11:17

Wauw wat een mooie! Staat je ook super!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 21 juni 2011 11:31

Staat je super!

[Beantwoorden]


Door Elien op 21 juni 2011 11:35

Ik heb er ook één en sinds ik hem heb verwaarloos ik mijn andere zonnebrillen volledig :) Hij is echt fantastisch he!
Ik heb hem trouwens in het zwart :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 juni 2011 11:40

Jammer alleen dat de zon nog niet echt schijnt :(
Ik vind hem wel mooi trouwens, maar mij staan Ray Bans echt niet haha (:! Ik zou hem ook eerder in het zwart kiezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:21:

Nee, inderdaad! Het is momenteel echt flut weer…

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 21 juni 2011 11:54

Ik heb ook die nieuwe versie een tijd geleden gekocht :) In de winkel vertelde ze me dat da oude versie eigelijk meer voor mannen is en dat maar heel weinig vrouwen goed staan met die oude versie. Ik heb ze ook alle twee gepast, en inderdaad de nieuwe versie stond me beter dan de oude :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 21 juni 2011 11:56

Staat je goed! :) ik wil al heel lang een ray ban en dan liefst een aviator..

[Beantwoorden]


Door Janne op 21 juni 2011 12:08

I’m jalous!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 juni 2011 12:28

Supergaaf! Ik heb er nu één van C&A, al 3 jaar ofzo haha maar die is nu best wel beschadigd en scheef ^^)

[Beantwoorden]


Door daisy op 21 juni 2011 12:28

Ik vind ray ban’s helemaal niet duur hahaha Ik ga er ook 1 halen!

Ik had een zonnebril van Louis Vuitton maar die is kapot nu, jammer… was best fijn.

Aangezien ik nu dus zonder zit is voor mij een ray ban een goede, leuke goedkope oplossing! Thanks Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:22:

Er zijn inderdaad nog veel duurdere zonnebrillen, maar als je eest H&M brillen draagt is het natuurlijk nogal een verschil!

[Beantwoorden]

daisy antwoordt op 21 juni 2011 om 20:58:

oh misschien wel, ik heb eigenlijk geen idee wat zonnenbrillen bij de hm zoal kosten.. 50 tot 75 euro zal het zeker wel zijn toch?

Nou je hebt in iedergeval een mooi bril! Je ziet er goed uit! Ik ga morgen ook zoiets halen!

[Beantwoorden]

lonneke antwoordt op 22 juni 2011 om 13:49:

Haha, eerder rond de 15 euro hoor ;).


Door gerrianne op 21 juni 2011 12:37

Staat je super vera, & precies een leuk montuur die bij je past!
Na goed kijken kom ik erachter dat ik ook een ray.ban heb.
Voor het lezen en leren. Zelfs nog bijna het zelfde als jouwn zonnebril, maar dan zit er net weer iets rood in verwerkt.
hihi, staat je goed ! Draag hem met plezier! xx

[Beantwoorden]


Door xx.Yvonne op 21 juni 2011 12:37

Hij staat je leuk! Hij past echt mooi bij je gezicht :)
Ik heb sinds april ook een ray-ban. De cats ofzo. Het is eigenlijk gewoon het pilotenbril model, allen dan met hard plastic montuur (zeg maar zoals die van jou). Echt ik kan niet meer zonder. Wat een verschil met een h&metje of pieces bril zeg. Nooit meer oogjes knijpen, maar lekker genieten van de zon en ontspannen ogen!
Haha ik snak nu echt naar meer, helaas staat mijn portemonnee dat niet helemaal toe:(
xx.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 21 juni 2011 12:45

Staat je goed! Ik draag eigenlijk altijd een zonnebril als de zon echt schijnt, maar krijg geen last van mijn ogen als ik het niet doe. Gelukkig gezegend met een goede set ogen waar ik nooooit last van heb.

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 juni 2011 12:54

Ik vind hem erg mooi, en hij staat je ook heel mooi!
Ik heb helemaal een goedkope zonnebril die ik nooit draag. Ik kan verder ook nooit ergens een mooie zonnebril vinden, die mij mooi staat dan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:25:

Ik eerst ook niet, elke bril stond gek. Maar toen ik de Ray-Ban ging passen, heb ik ook een boel andere modellen opgezet en er stonden best veel heel leuk! Dus misschien een tip om ook een keer te proberen… :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 21 juni 2011 13:08

Ik vind hem echt heel mooi. Ik vind ook dat hij je echt goed staat! Als ik een Ray-ban zou kopen, zou ik denk ik ook voor zo’n bruinige gaan. Die vind ik wel het mooiste en zijn inderdaad goed te combineren! :)

[Beantwoorden]


Door justine op 21 juni 2011 13:09

Wat een mooie bril! Staat je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Elien op 21 juni 2011 13:13

ik wil er ook zóooooooooo graag 1!!
maar ze zijn ook zóooooooooo duur :(

[Beantwoorden]


Door cynthia op 21 juni 2011 13:15

ik zou zelf echt geen 119 euro over hebben voor een bril, ook al staat ie nog zo mooi. Ik zou met dat geld denken aan mn toekomst en niet uitgeven aan een bril die je misschien 2 jaar gebruikt en daarna in alle vergetenheid in een laatje stopt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:27:

Denken aan je toekomst? Ik heb natuurlijk niet deze bril gekocht van het aller laatste geld op mijn rekening ;-) en ik denk dat €119 in de toekomst niet zo heel veel gaat uitmaken hoor…

[Beantwoorden]


Door Angela op 21 juni 2011 13:18

wooow een meisje uit mn klas heeft die bril als gewone bril zonder kleurglazen enzoo en op sterkte en ik vind m zoooo nice!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:28:

Jaaa, dat is ook echt zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 juni 2011 13:20

Hij staat je écht heel mooi, ik heb zo’n bril maar dan als gewone bril hihi. Ik wil ook heel graag een rayban aviator <3

[Beantwoorden]


Door Janne op 21 juni 2011 13:27

wauww hij is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Carola op 21 juni 2011 13:28

Ik heb mijn vriend laatst een rayban kado gegeven, en merk inderdaad echt heel goed het verschil tussen een h&m bril en een rayban.
Zo erg dat ik er nu zelf ook 1 wil haha

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 juni 2011 13:39

Hij staat je echt goed! Ik wil ook nog een nieuwe want die van H&M werken gewoon niet… Sta alsnog te knijpen ook al heb ik hem op, echt dom XD hahaha

[Beantwoorden]


Door Serberry op 21 juni 2011 13:41

Ik heb precies hetzelfde! Ik kocht zonnebrillen en daarna droeg ik ze niet meer omdat ze het gewoon net niet waren. Of te groot, of niet goed op mijn neus of pijnlijk achter mn oren en sinds ik mijn wayfarer heb draag ik hem echt veeeel vaker. Ben ook van mening dat deze zonnebril ECHT IEDEREEN staat..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:29:

Ja! Zoveel zonnebrillen staan mij super raar, maar deze staat gewoon goed :O

[Beantwoorden]


Door Lien op 21 juni 2011 13:47

Een Ray Ban Wayfarer staat ook heel hoog op mijn wishlist. Gelukkig ben ik bijna jarig… :) Hij staat je mooi overigens. :)

[Beantwoorden]


Door soophiee op 21 juni 2011 13:51

ik ben niet zo van de zonnebrillen normaal maar deze staat je echt extreem goed zeg !!

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 21 juni 2011 13:53

heel mooi! vind hem ook eigenlijk wel mooier dan de ‘gewone’ wayfarer :wow:

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 juni 2011 13:59

Hm, ben gewoon een beetje klaar met het model denk ik, ik heb raybans al zoo vaak gezien, iedereen heeft hem. Ben het jammergenoeg wel weer beu. (ik vond ze wel leuk) Op naar de nieuwe mode! (ronde glazen??)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:29:

Als het je staat: leuk. Ik zie er met ronde glazen heel grappig uit… ;)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 21 juni 2011 14:00

Prachtige zonnebril, ik vind dit model altijd erg tof. Hij staat je trouwens ook super!

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 juni 2011 14:02

Aah leuk voor je Vera! (love) Ik heb zelf een zonnebril met een Wayfarer model (ietsje hoekiger dan de jouwe) van H&M. Het montuur heeft luipaardprint. K ben echt heeel blij met mijn zonnebril en vind de kwaliteit best goed, maar die van jou zal inderdaad zeker lang mee gaan! x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 juni 2011 14:08

ik vind m zelf echt veeeeeeeel te duur, maar hij staat je wel! COPYCAT

[Beantwoorden]

Micky antwoordt op 21 juni 2011 om 16:13:

Haaj. Ga jij niet meer schrijven voor veracamilla?? Misschien is het ooit wel gezegd, maar zag je foto staan en dacht er ineens aan. Anders zou ik het jammer vinden, want je schreef echt super leuke stukjes op de site van Vera. Echt een aanvulling ^^)

Veraaa, super leuk artikel. Zonnebril staat je heel goed (love)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 21 juni 2011 om 17:34:

hey micky! wat lief dat je het vraagt! jawel hoor ^^

het punt is alleen: ik had een win actie als come back belooft, en die laat even op zich wachten.

but i’ll be back ;)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 juni 2011 14:18

Moet wel lachen want afdeling zonnebrillen en al helemaal Ray-ban is papa werk!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 juni 2011 14:18

Wat een mooie zonnebril ! Staat je goed. x

[Beantwoorden]


Door Dwight op 21 juni 2011 14:24

– Eindelijk een heb ik er één – dubbel
– een heerlijk zonnige dagje – verkeerde vervorming
– vader MAAR aangeschaft – overbodig
– een paar nieuwe zonnebril modellen – één woord of anders tautologie
– op het internet -“”- ben ik erachter – mist een woord
– toch een een heel uitgebreid assortiment aan Ray-Ban’s hebben – te veel woorden

Anders neem je het gewoon ff serieus volgende keer

xD

[Beantwoorden]

Eliné antwoordt op 21 juni 2011 om 15:17:

Zo hallo?!
Als je niks leuks te zeggen hebt, hou dan je mond gewoon!
Onzin reactie dittt;

Veraa, hij staat je echt super leuk! Ik zelf loop nog lekker met een h&m bril, vind deze echt geweldig , maar te duur voor mij, jammer haha…

x

[Beantwoorden]

Elna antwoordt op 21 juni 2011 om 15:33:

dit is meer als grap bedoelt dan om veraaf te zijken.
vandaar de ‘xd’.
—-

Superleuke zonnebril Vera! Staat je erg goed!

[Beantwoorden]

Elna antwoordt op 21 juni 2011 om 16:06:

ik bedoel: dit is volgens mij meer als grap bedoelt, dan om ver af te zijken. ;)


Door Lisanne op 21 juni 2011 14:25

Oh wauw! Hij staat je erg goed ;-)

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 juni 2011 14:38

Wat een geld voor een zonnebril, maar hij is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door maud op 21 juni 2011 14:48

Bruin staat ook mooi bij je haar! goede keuze, :)

[Beantwoorden]


Door Silva op 21 juni 2011 14:48

Ik vind het je superleuk staan!

[Beantwoorden]


Door Shannen op 21 juni 2011 14:59

Hij staan je inderdaad heel mooi! :love:

[Beantwoorden]


Door Katrijn op 21 juni 2011 15:07

staat je erg goed!! deze zonnebril wou ik ook bijna gekocht maar was vergeten naar het prijskaartje te kijken. (doe ik wel vaker :$ )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:33:

Haha, herkenbaar! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 juni 2011 15:19

Toevallig heb ik er vandaag ook één aangeschaft, ook een New Wayfarer. Een matte donkerblauwe.

Nu mag je wel blij zijn dat je geen originial wayfarer hebt, want die zitten veel minder lekker. Die zitten zegmaar erg in je wangen ;)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 21 juni 2011 15:35

Haha, ik heb volgens mij vandaag dezelfde gekocht :p. Ik heb hem alleen nog niet thuis dus ik weet het niet zeker, maar volgens mij wel. Hij staat je mooi hoor ;).

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 juni 2011 15:35

Hij is erg mooi:)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juni 2011 15:36

Super leuke zonnebril! Mijn zonnebril lijkt er qua vorm best wel op, maar ik heb een zonnebril op sterkte.
Daarom vind ik het juist altijd jammer dat ik geen H&M zonnebrillen kan kopen, er zijn zulke leuke, met stipjes en in allerlei kleuren. En je kan er meerdere aanschaffen, want voor de prijs hoef je het niet te laten. Als ik nu een zonnebril koop, moet ik wel 3x nadenken of ik dit echt wel een mooi montuur vind, want ze zijn natuurlijk best prijzig.
Hopelijk kunnen we de zonnebril lekker veel opzetten. Let the sun shine! :yay:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 juni 2011 15:42

Looks gooood!! (love)
Ik heb vorig jaar een Rayban gekocht en serieus ik draag hem ZO vaak hij is zijn geld echt dubbel en dwars waard! Zelfs als de zon in de winter schijnt doe ik hem op :)
Ik weet zeker dat je hier heel veel plezier van gaat hebben!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 21 juni 2011 15:43

Wat een super leuke kleur, bruin! En die bril staat je echt super.

[Beantwoorden]


Door Liv op 21 juni 2011 15:53

Hij staat je idd erg mooi :) mmmm nu wil ik er ook een ;) had ik maar niet op je blog gekeken – grapje! ik lees je blog erg graag :) moet ik gewoon maar sparen…liefs, liv

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 16:34:

Haha, als je hem heel graag wilt kan je hem vast wel een keer kopen. Dat hoop ik in ieder geval voor je!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 juni 2011 15:55

Je zonnebril staat superleuk! Ik heb een RayBan Gatsby Style 2, een vintage zonnebril uit de jaren ’90, en ik vind hem fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 21 juni 2011 16:09

Hihi super leuk!
Ik heb hemzelf ook alleen dan in het cyclaam :p

[Beantwoorden]

laurea antwoordt op 21 juni 2011 om 16:29:

woow!
cyclaam dat is echt een gave kleur voor een zonnebril coool

[Beantwoorden]


Door charile op 21 juni 2011 16:23

leuke bril!
staat je goed
x

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 juni 2011 16:40

Oeh pretty, staat je goed! Ik heb sinds een tijdje een Polaroid bril, die is nog wel wat goedkoper maar ook echt een stuk fijner dan een cheapo bril :)

[Beantwoorden]


Door Beautyandso op 21 juni 2011 16:42

Mooi! Staat je goed. Hij lijkt op mijn Ray Ban, deze is zwart. Dit jaar heb ik een D&G Aviator gekocht…ben helemaal verliefd op deze zonnebril! Heb wel 1000 zonnebrillen gepast voordat ik deze tegenkwam!

[Beantwoorden]


Door lena op 21 juni 2011 16:43

wat door voor een zonnebril zeg, en die van D&G dan?

[Beantwoorden]


Door Jiska op 21 juni 2011 16:45

Ik ga op dit moment net een nieuwe mobiel kopen en dat is geen rib uit mijn lijf ofzo maar als ik dan twee keer zo veel geld uit geef is er ineens best veel weg haha…. Dus ik wacht er nog even mee hihi, maar hij staat jou echt super !!! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2011 om 20:30:

Ah wow, een mobiel is vaak ook niet heel goedkoop nee ;)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 21 juni 2011 16:47

leuke bril ♥

[Beantwoorden]


Door Samira op 21 juni 2011 17:00

Enorm mooi bril… Ik wou hem ook al een tijdje, ze zijn echt goed :)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 21 juni 2011 17:12

Wauw! Mooi!

[Beantwoorden]


Door nienke op 21 juni 2011 17:14

die bril is echt leeukk :D, ik heb hem zelf met zwart en rood achtige kleuren, ik had geluk dat mijn ouders em willen betalen want anders wat ik meteen blut geweest ahah, de zonnebril staat je echt leeuk (love)
X

[Beantwoorden]


Door Fien op 21 juni 2011 17:40

ik wil ook een ray-ban maar ik ben nog maar 14 dus dat is iets te jong vind ik want bij mij gaan alle zonnebrillen super snel kapot ooit zal ik er mij wel nog eens een koopen ooit!.. :p p.s. je staar ermee!

[Beantwoorden]


Door Lian op 21 juni 2011 18:15

staat superleuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 21 juni 2011 18:17

Staat je zeker goed! Ik ben nog maar 13 dus een Ray Ban is te duur voor mij… Helaas.

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 22 juni 2011 om 14:28:

ik ben ook 13 en heb ook een Ray-Ban ze zijn erg duur, en ik heb hem ook gewoon gekregen van m’n ouders, maar gewoon bij elkaar sparen kan toch wel als je hem zo graag wil!
Of voor je B-day vragen kan ook nog!!
Good luck!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 juni 2011 18:24

Ray Ban is te leuk! Ik heb er drie: een zwarte New Wayfarer, een rood/gebrande Wayfarer en een bruine Clubmaster. Ray Ban = <3.

[Beantwoorden]


Door jana op 21 juni 2011 19:50

Mooie zonnebril ^^)

[Beantwoorden]


Door sanne op 21 juni 2011 19:52

de bril staad je echt heel goed

[Beantwoorden]


Door Desirée op 21 juni 2011 20:08

Ik vind hem erg leuk, lekker oldskool!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 21 juni 2011 20:19

Gave bril, ik wil er ook nog een! Ik ben alleen voor mijn vakantie aan het sparen :P

[Beantwoorden]


Door Anneliek op 21 juni 2011 20:44

Oh, ik krijg er eentje deze zomer, omdat ik n goede zonnebril moet hebben voor als ik last krijg van mn migraine in Italië. Is het toch nog ergens goed voor, die vreselijke koppijn.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 juni 2011 20:45

Oh, die is echt leuk joh! Ik kan zó niet zonder mijn zonnebril, ik vind het echt ‘leuk’ om hem op te hebben, haha. Ook leuke foto’s erbij. :)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 21 juni 2011 20:47

Mooie bril! Zo’n prijzige is aan mij niet besteed.. Ben nooit heel zuinig met die dingen.

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 21 juni 2011 21:22

hij lijkt een eigelijk best op jou gewoone bril!

[Beantwoorden]


Door sigourney op 21 juni 2011 22:22

hm geen enkele zonnebril staat me, alleen model strontvlieg. :/
want anders zie je mn wenkbrauwen er bovenuit.
maaaaarr , leuke bril! hij staat je goed.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 21 juni 2011 23:47

Ben zelf niet zo’n fan van de Wayfarer, mij net iets te Miami Vice stijl zeg maar. MAAR eerlijk is eerlijk hij staat je echt super, kan dus me ook voorstellen dat je er erg blij mee bent :) :yay:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 juni 2011 01:48

Erg leuke zonnebril, staat je super! :)

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 22 juni 2011 08:23

Ik heb ‘m ook, maar dan als gewone bril met glazen op sterkte. Hij is echt geweldig! Ik heb er erg leuke reacties op gekregen en hij zit ook erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Diannee op 22 juni 2011 09:35

Heeeeel leuk! (love)
Ik heb ook echt altijd mijn zon op bij de minste zon! is zoo fijn, mijn ogen beginnen ook altijd zo snel te tranen :(

[Beantwoorden]


Door Joanne op 22 juni 2011 11:33

Jeetje, wat maak je toch mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door marijke op 22 juni 2011 13:14

Leuk! Ik heb hem ook, alleen in de piloten versie :love: !

[Beantwoorden]


Door sil op 22 juni 2011 13:30

i love it!
ik heb hetzelfde montuur als gewone bril, en een zwarte met rode binnenkant als zonnebril op sterkte. eerst vond ik het ook wat duur, maar ik ben er nu ZO blij mee! veel plezier ermee xx

[Beantwoorden]


Door Mayra op 22 juni 2011 13:40

Staat je goed!
Ik heb de New Wayfarer in het zwart en hij blijft leuk. :-)

[Beantwoorden]


Door Lauren op 22 juni 2011 14:25

Uhmm, als ik eerlijk mag zijn vind ik em niet zo mooi, ik vind die grotere versie in zwart wel erg leuk! Maar hij staat je wel erg leuk!!

Zelf heb ik zo’n pilotenbril van Ray-Ban waar ik ook heel erg blij mee ben! (of aviator of hoe hij ook heet..)

[Beantwoorden]


Door Lissa op 22 juni 2011 17:37

Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Yvet op 22 juni 2011 18:12

Staat je goed meid!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 22 juni 2011 19:15

Hij staat je enorm leuk! Ik heb net zoiets maar dan een h&metje. (A)

[Beantwoorden]


Door Inge op 23 juni 2011 02:35

Heb ook gehoord dat op je hoofd zetten slecht is :/

[Beantwoorden]


Door Iris op 23 juni 2011 13:50

Staat je erg goed ;). Zou denk zelf niet zoveel geld voor zonnebril neerleggen.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 juni 2011 15:22

WOOOOOOOOWWW :O KOOP JE GEWOON EEN ZONNEBRIL VAN €119??? :O :O bijna al dat geld betaal je voor het merkje wat er op staat en niet voor de kwaliteit al weet ik dat die erg goed is hoor. dus ik zal zoiets nooooit kopen :-|

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 juni 2011 15:42

Staat je super Veer! Ik heb zelf een bril van Ray Ban, twee jaar geleden gekocht, maar hij blijft gewoon mooi. Je merkt dat is goede kwaliteit is en je het daarom liever draagt. Veel plezier met je aankoop!

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 juni 2011 22:36

Tip voor iedereen: koop een Polaroid! 30 euri bij Hans Anders, bij andere opticiens ietsje duurder maar echt héle fijne glazen. Heb er sinds kort 1 en ben helemaal blij. Net zo goed/beter voor je ogen dan een Ray Ban en maar een fractie van de prijs (geld gaat sowieso voor 80% naar het merk, niet naar meer kwaliteit)!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juli 2011 21:47

Ik heb dat model ook, maar dan als echte bril!
Staat je goed hoor! :D

[Beantwoorden]


Door Carmen op 11 juli 2011 18:12

Ik heb de Aviator, supermooi!
Hij staat je echt goed!

[Beantwoorden]