Mijn eerste keer… Ebay

Na het zien van ontelbaar veel shoplogs en het horen van jaloersmakende verhalen van killer buys, moest ik het ook gewoon een keer proberen. Ik verraste menig volger op Twitter met mijn hulpkreten, want tot afgelopen zondag was ik nog een Ebay groentje, een noob, een know nothing. Maar daar heb ik verandering in gebracht, kijk mee naar mijn aankopen van de eerste keer Ebay!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Toen ik mijn iPhone eind vorig jaar aanschafte, kunnen jullie je misschien ook nog wel herinneren dat ik daar 2 super kitsch iPhone cases bij kocht. Mijn vriendinnen, maar vooral vrienden vinden ze allemaal vreselijk. Op elk feestje krijg ik er weer opmerkingen over. Maar ik vind ze ge-wel-dig en helaas zijn alle drie mijn hoesjes stuk. Tijd voor vervanging! Ik bestelde een met zilveren belegde case en eentje met paarse versiering. Ze kostten beiden €3.50 per stuk met gratis verzendkosten bij moonstore_au. Ca-ching!

Image Hosted by ImageShack.us
Deze ring kocht ik bij Ferina2006 voor €3.90, en ook weer zonder verzendkosten. Hij wordt verstuurd vanuit de UK, dus misschien heb ik hem over een paar dagen al in huis. Hij is in ieder geval net zoals de iPhone cases al verzonden. Ik wilde al een tijd lang een Double Finger ring (ring voor twee vingers) met een kruis. Deze zag er goed uit en bovendien zijn de ringen verstelbaar. Misschien niet heel mooi, maar dan weet ik zeker dat hij past.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik wilde ook graag schattige oortelefoontjes en kocht bijna deze, waarvan ik dacht dat het Hello Kitty oortelefoontjes waren. Ookal kostten ze maar een euro, toen ik erachter kwam dat het deze nep dingen waren, heb ik ze toch maar uit mijn mandje gehaald.

Ik had nog een boel leuke earbuds (oortelefoontjes) gezien, met kersjes en appeltjes. heel schattig! Maar die kon ik alleen met Paypal betalen en dat heb ik niet, ik betaal met creditcard. Ik heb wel Paypal gehad, maar ik snapte er niets van. Nu baal ik wel heel erg, want die oortelefoontjes waren super leuk en kostten maar €3 per stuk… Misschien moet ik toch maar eens even uitzoeken hoe Paypal werkt?

Mijn eerste keer Ebay was een beetje onwennig. Het is best veel zoekwerk en bij de meeste verkopers kan je alleen met Paypal betalen. Toch weet ik zeker dat ik nog wel een keer bij Ebay ga shoppen. Het meeste is lekker goedkoop en je vindt er spullen die ze in webshops of in de winkel niet, of heel duur verkopen. Maar kijk wel uit voor fake! Zeker met het kopen van make-up op Ebay wacht ik nog even af tot ik over wat meer expertise beschik.

Shop jij op Ebay? Zo ja, heb je nog aanraders van verkopers voor leuke sieraden en make-up? Misschien kan ik wel een handige Ebay shoplist samenstellen!


Reacties

Door Karin op 14 juni 2011 10:55

Ik koop heel veel via Ebay. Ook make up die je hier niet kan krijgen. Werkt goed. Je moet inderdaad goed opletten van wie je het koopt en dat je er niet te veel voor betaald.
Paypal heb ik wel, maar met de creditcard van mn pa. Ik heb er geen. Je kunt je creditcard linken en dan kun je directe overschrijvingen doen en zo meteen betalen op Ebay. Een paar dagen later wordt het dan van je gewone rekening afgeschreven. Ik vind Paypal echt geweldig. Je hoeft niet er niets voor te doen en het is veilig. Je zou het echt moeten aanschaffen!!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 14 juni 2011 10:56

Paypal is helemaal niet zo moeilijk hoor! Je kan je creditcard (of bankrekening) er aan koppelen. En als jij dan wat besteld en je betaald met paypal dan wordt het gelijk van jouw rekening/creditcard afgeschreven.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 14 juni 2011 10:59

Ik koop wel eens via ebay ja. Vooral cosmetica die niet in nederland te koop is. Ook wel eens via amazon. Gaat altijd prima! Maar het is wel veel handiger als je paypal hebt inderdaad. Ik zou dat even uitzoeken, het is niet zo moeilijk!

[Beantwoorden]


Door charile op 14 juni 2011 10:59

leuke spulletjes!
x

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 14 juni 2011 11:03

Ik shop vaker op Ebay. Ideaal voor sieraden en dingen die je hier in NL niet kunt kopen :)

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 juni 2011 11:10

paypal is ZO easy, snel erachteraan hun.
leuke aankoopjes. ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:35:

Jij bent een verslaafde… I knonw it! :$

[Beantwoorden]


Door LinvanT op 14 juni 2011 11:11

Ik heb nu een paar dingen op ebay besteld en ik wacht eerst tot het allemaal binnen is. Drie weken geleden een china glaze lakje en dotting pencils besteld en het is nog niet binnen.
Soms vind ik ebay geweldig en af en toe heel stom. Ik zag Illamasqua lakjes die ik wilde hebben (omdat asos ze niet naar nederland wilde versturen) en dan bied je en nog voor je je bod kan bevestigen staat er dat je overboden bent door zo’n botje. Ja, dan is de plezier voor mij weg, want zo kan je eeuwig door blijven gaan, het botje wint echt wel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:36:

Ahhh :( ja ik doe ook alleen maar Nu Kopen. Bieden begin niet aan. En natuurlijk goed naar de Feedback van de verkoper kijken.. *doet alsof ze er verstand van heeft*

[Beantwoorden]

Cjs antwoordt op 14 juni 2011 om 19:36:

Feedback is ook niet vertrouwbaar meer!

[Beantwoorden]


Door jo op 14 juni 2011 11:14

ebay is geweldig :D .. ik had laatst 100 studs voor 4 dollar terwijl ze overal veel duurder zijn :o ,,

en nja voor de mensen die van mooie corsetten houden die zij ook te vinden daar voor een mooi prijsje moet je alleen wel uitkijken dat je geen lingerie kwalitijd koopt , dus niet voor 20 dollar maar al snel van af een dollar of 50 / 40

en goedkoop sieraden natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Arnela op 14 juni 2011 11:14

Ik shop af en toe samen met een vriendin op ebay :) Die oordopjes zijn wel ontzettend stoer :love:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 juni 2011 11:30

Ik heb nog nooit ge-E-bayt. Zou het wel een keertje willen, na al die verhalen (A)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 juni 2011 11:35

Ik heb ook net op ebay besteld :D. 88 shimmer palette en fimo canes :D

[Beantwoorden]


Door Alana op 14 juni 2011 11:40

Ik heb toevallig gister mijn eerste bestelling gedaan op ebay een hele toffe ring (heb een foto bij het website vakje gedaan:D)
ook heb ik vandaag rhinestone’s besteld en nail art dotters..
wil nu al meer bestellen maar moet eerst maar even afwachten of het goed gaat.. :P

[Beantwoorden]


Door Alana op 14 juni 2011 11:41

Ik zie nu dat je het plaatje niet kan zien maar het is een hele toffe hartjes ring:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:37:

Ook double finger? Want dan denk ik wel dat ik weer welke je bedoelt!

[Beantwoorden]

Alana antwoordt op 15 juni 2011 om 16:27:

Klopt! Ben benieuwd wanneer het binnen komt :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 juni 2011 11:47

Je kunt bij Ebay op betalen klikken en steeds weer accepteren, je hoeft in Paypal zelf niks te doen! Zelfs geen geld overzetten, want als je iets koopt haalt Paypal het gewoon van je rekening af! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:38:

Ohhh dat is wel handig!

[Beantwoorden]


Door nienke op 14 juni 2011 11:49

ik heb laatst fimo canes en lege pans gekocht op ebay!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 14 juni 2011 11:55

Ik wilde onlangs ook op eBay kopen, maakte een paypal aan (heb alleen een bankrekening), stortte geld op mijn paypal-rekening, wilde betalen en opeens vroegen ze (paypal zelf) naar de nummer van mijn creditkaart :( en dat heb ik niet! Kan iemand me hier bij helpen?

Leuke blogpost, ik hoop dat ervaringen met Ebay wel meevallen… heb altijd zo’n schrik dat er mensen je in ’t zak willen zetten met kapotte spullen…

[Beantwoorden]

charlotte antwoordt op 14 juni 2011 om 15:50:

Dit probleem had ik ook maar je hoeft je creditcard nummer niet op te geven. Als het goed is kun je gewoon gaan winkelen nu.
En je hoeft ook geen geld op je paypal account te zetten je kunt gewoon naar Ebay gaan en afrekenen met paypal.
Paypal haalt vanzelf het geld van je rekening af.

[Beantwoorden]

Sanja antwoordt op 15 juni 2011 om 21:01:

Bedankt! Ik heb iets proberen te bestellen en nu is het wel gelukt! Alleen dat paypal automatisch iets van mijn bankrekening haalt moet ik nog eens bekijken :D voorlopig stort ik nog een bedrag…

[Beantwoorden]


Door Evelien op 14 juni 2011 12:00

Hey Vera leuk dat je nu ook eBay shopt! Ik heb op mijn site een lijstje online gezet vanochtend met eBay verkopers, m’n 5 favorieten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:39:

Heb gekeken! Aanrader! Vooral die eerste verkoper… hmhm (love)

[Beantwoorden]

Georgina antwoordt op 14 juni 2011 om 15:25:

Hoe heet jou site

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 14 juni 2011 12:07

Paypal is super handig en vele malen veiliger dan gewoon met je kaartje betalen (via paypal krijgen ze je gegevens nooit te zien!). Gewoon de stapjes op de site volgen, je kaar linken en voila. Met 1 klikje op de knop koop je heel ebay leeg.

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 14 juni 2011 12:11

eBay is my heaven ;) ik koop er veel hoesjes, kabeltjes ed voor mijn blackberry en voor mn vriend zn galxy s2. Daarnaast koop ik ook bijna al mijn nail-art spullen online, laptophoezen en een enkele keer kleding. Paypal is ideaal en superveilig. Bijna alles wat ik koop, komt uit HongKong. Daar zijn de prijzen het laagst en bijna altijd zonder verzendkosten! Zo heb ik gister nog een sportarmband voor mijn Ipod gekocht, voor nog geen euro en zonder verzendkosten. Van zulke koopjes word ik gewoon blij haha!

[Beantwoorden]


Door Teske op 14 juni 2011 12:17

Whooo! Geloof me, you’re gonna love it :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 14 juni 2011 12:17

Echt uitzoeken hoe PayPal werkt hoor. Ik heb me er onlangs ook voor het eerst aan gewaagd en met dingen zoals eBay is het IDEAAL. Ik bestelde laatst ook voor het eerst iets op eBay en dat is gelijk uitgegroeid tot een lijst van zeven producten. Alles is netjes verzonden en zag er goed uit.

Twee nagellakjes (waarvan één China Glaze), 30 oogschaduwpigments, twee ringen, NYX Jumbo Pencil en 100 fimo canes voor minder dan € 25,-.

Heaven <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:40:

Ohhh you’re making me jealouse!

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 juni 2011 12:17

Ik heb nog nooit iets gekocht via Ebay :O

[Beantwoorden]

bibi antwoordt op 14 juni 2011 om 16:03:

Me to :(

[Beantwoorden]


Door Liz op 14 juni 2011 12:18

Ik koop vaak op eBay. Vooral bedels, charms. Er staan zoveel leuke op eBay voor heerlijke kleine prijsjes.

Daarnaast koop ik veel op Etsy.:-)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 juni 2011 12:20

Leuke dingen! Ik moet echt niet teveel op Ebay komen haha, anders koop ik veel te veel! Paypal is echt veel te handig :P

[Beantwoorden]


Door Bertine op 14 juni 2011 12:20

Heb van de week voor t eerst op ebay besteld, ook zo’n mob case. Erg gaaf! Paypal aanmaken is niet moeilijk!

[Beantwoorden]


Door Kari-Anne op 14 juni 2011 12:22

ik bestel ook heel veel via ebay! vooral make-up is handig, heb al meerdere LA Colors paletjes, 88 palettes en nyx producten, super goedkoop en ook al moet je even wachten, het is het zeker waard! Vooral electrische wimperkrullers uit China/Japan zijn echt de moeite waard om even te bekijken..
Paypal is ook heel simpel, als je het aanmaakt stort paypal iets op je rekening om te checken of je echt bent en verder werkt het heel makkelijk! je hebt je inlognaam en password en als je afrekent bij ebay hoef je dat alleen maar in te vullen en steeds op Betalen en akkoord etc te klikken en dan wordt het een paar dagen later van je rekening afgeschreven! hoef je echt niets voor te doen en het werkt altijd :)
succes!

[Beantwoorden]


Door Elien op 14 juni 2011 12:24

leuke spullen,
jammer genoeg mag ik ni op internet kopen :(
x

[Beantwoorden]


Door Charice op 14 juni 2011 12:27

Leuke aankoopjes! hoop dat alles goed binnen komt! kheb nog nooit iets besteld op ebay.. moet betalen met creditcard of paypal.. heb t beide niet :O

[Beantwoorden]


Door shelley op 14 juni 2011 12:28

Ik heb 1x iets op Ebay besteld: 120 kleuren oogshaduw pallette met 24 brushes erbij voor maar 35 euro. Vind ik echt heel goedkoop. Ik zou zeker vaker iets op Ebay bestellenm

[Beantwoorden]


Door Paula op 14 juni 2011 12:31

Yeah I love ebay! Ik heb daar laatst mijn mp3 speler gekocht (een Zune) en ook nieuwe oordopjes. Maar ook koop ik regelmatig dingen voor nailart (dotting pens, maar ook van die fimo schijfjes met fruit/bloemetjes), OPI lakjes en mijn 88 palettes heb ik er ook vandaan. Ook mijn lievelings-pauwen oorbellen; het plaatje heb ik in het website vakje gedaan. Die zijn net even anders dan anders (op ebay zoeken naar wereldwijd, peacock earring, en dan shipping + price lowest first. Succes met ebay!

Oh, en paypal is echt heel handig en niet zo moeilijk hoor! Volgens mij heeft mascha van beautygloss er ewl eens een artikel over geschreven, heel duidelijk uitgelegd. Succes!

[Beantwoorden]


Door Paula op 14 juni 2011 12:33

Door Manon op 14 juni 2011 12:39

Ebay is geweldig, en Paypal is echt heel makkelijk! Mascha heeft er een keer een artikel over geschreven, check: http://www.beautygloss.nl/2007/10/09/paypal/

[Beantwoorden]


Door michelle op 14 juni 2011 12:40

ebay is geweldig! ik durfde er nooit wat te kopen, maarja eens moest de eerste keer zijn en daarom heb ik vorig jaar gewoon iets goedkoops besteld. en nou ebay ik regelmatig haha
maar het s wel handig als je paypal heb ja.
met paypal ben je ook beschermd mocht je belazerd worden.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 14 juni 2011 12:47

Ik heb een tas van Iron Fist via ebay gekocht. Moest in het begin ook even uitzoeken hoe alles werkte.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 14 juni 2011 13:01

I love eBay.. als ik jou was zou ik inderdaad even Paypal uitvogelen.. want als het eenmaal werkt, gaat het als een speer.
Ik heb er al vanalles gekocht, van make-up tot vintage kleding en alles daar tussen in. <3

[Beantwoorden]


Door Joan op 14 juni 2011 13:02

Leuke koopjes! Ebay is zeker een aanrader en Paypal ook. In het begin is het even uitzoeken hoe het werkt (bij beide, maar heb het nu over Paypal), maar het is echt zó handig en uiteindelijk ook zó makkelijk! Ik zou er toch echt nog even voor gaan kijken.

Zelf heb ik eerder ook twee cases voor mijn Nokia E71 gekocht voor ongeveer 1 of 2 euro incl verzendkosten en ik heb nu een nieuwe tel (de Samsung Galaxy S 2) en heb daarvoor ook een case voor rond de 2 euro incl verzendkosten gekocht. Te cheap gewoon! Verder heb ik drie uilenringen gekocht, waarvan er één 0,73 cent incl verzendkosten was en de andere twee net onder de 2 euro (zoeken op owl ring of gewoon op ring, dan zie je ze er ook wel tussen staan). Die zijn ook te leuk! :D
Verder heb ik laatst nog een facial pore cleanser en een blackhead remover (0,72 euro) besteld. Heb behalve de facial pore cleanser (2,36 euro) alles al binnen gekregen.
I love Ebay! :D
Oja en heb er nog een Ipad houder voor ong. 2 euro besteld, voor mijn vader. Ook gelijk zijn adres ingevuld (hij woont in Engeland), zodat het daar afgeleverd wordt. Hoe handy is dat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:43:

Ahhh super handy ^^) addicts zijn we ook. En had echt niet verwacht dat Paypal makkelijk was… maar hoor het nu al zo vaak!

[Beantwoorden]


Door Celeste op 14 juni 2011 13:02

EBay is supertof! Paypal is niet moeilijk.. Er staat een uitleg over hoe je het aanmaakt bij misslipgloss volgens mij. En voor leuke aankoopjes/verkopers moet je even kijken op girlscene.com daar hebben ze een forum over! X

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 juni 2011 13:09

hmm… alledrie niets voor mij, maar kind: ik volgde het op ebay, maar je moet wel gewoon paypal nemen en niet zeuren hoor (A). dan krijg je tenminste je geld terug als het niet aankomt.

[Beantwoorden]


Door Silvy op 14 juni 2011 13:22

Je kan je creditcard koppelen aan je paypal.. ook je gewone rekening kan je koppelen aan paypal. Het is best wel simpel :) Vroeger was het zo dat je eerst geld op je paypal account moest zetten, maar dat is allang niet meer. Als je nu je rekening (of creditcard) eraan koppelt, dan wordt het automatisch van je rekening (of credticard) afgeschreven wanneer je iets betaald met paypal.
Als je product op een of andere niet aan komt, kan je altijd je geld terugvragen via paypal, da’s wel fijn xP

[Beantwoorden]


Door Marley op 14 juni 2011 13:33

Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!
Op de site van Paypal staat ook heel duidelijk uitgelegd hoe het werkt, ik vind het zelf echt de moeite waard om Paypal te hebben! Het is zoveel makkelijker, en zoals je waarschijnlijk al bij e comments gelezen hebt kun je je creditcard eraan koppelen.
Kun je fijn die mooie oordopjes halen ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:44:

Haha ik wil die oortelefoontjessss!

[Beantwoorden]


Door Pippi op 14 juni 2011 13:35

eBay is geweldig! Spendeer een kwartier aan het uitzoeken hoe het precies zit met PayPal en je kan koopjes scoren die uit de hele wereld naar je toe komen.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 14 juni 2011 13:35

I looooooove ebay! Vooral voor engelse boeken =D Lekker cheap. Zo heb ik de boeken van de twilight serie geloof ik voor 5 euro per stuk of zo gekocht! & Paypal is zó makkelijk, als ik jou was zou ik gewoon een account aanmaken!

x

[Beantwoorden]


Door Cari op 14 juni 2011 13:45

Ik heb dus net mijn PayPal rekening opgezegd. Ik had hem geopend omdat ik bij Zoeva de very croc kwastenset wilde bestellen. Ik had mijn creditcard gekoppeld met een PayPal rekening. Alles ging goed en ik had mijn PayPal account. Een paar dagen later werd mij via een e-mail opnieuw gevraagd om mijn nieuwe PayPal account te bevestigen en hiervoor zou ik mijn wachtwoord in moeten voeren in die e-mail. Ik vertrouwde dit niet want mijn PayPal account was al geopend en bevestigd. Ik heb deze e-mail dus meteen verwijderd. Maar stel je voor dat ik mijn wachtwoord dus daar wel had ingevoerd, dan kan gewoon iedereen je creditcard leegkopen. Ik twijfel dus over de veiligheid van PayPal en ik heb mijn account weer gesloten.

Dus, pas alsjeblieft goed op, want er worden e-mails verstuurd die van PayPal afkomstig lijken te zijn (maar dit dus niet zijn) met de reden om je wachtwoord te ontfutselen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:45:

ja dat is dus ook wel iets waar ik bang voor ben… bedankt voor de info!

[Beantwoorden]

Stella antwoordt op 14 juni 2011 om 21:20:

Paypal vraagt nooit in een email om je wachtwoord in te vullen. Paypal is dus wel te vertouwen, alleen de mensen niet die die onzinmailtjes maken ^^) Toen je paypal account had is er toen 2 keer al een klein bedrag afgeschreven van je rekening? Als dat zo is heb je je account dan nog. Het enige wat je dan moet doen als je iets koopt is je emailadres en wachtwoord invullen en hopla je hebt betaald (H) Een moeilijk wachtwoord wordt wel aangeraden :)

[Beantwoorden]


Door annabelle op 14 juni 2011 13:47

Ja best regelmatig eigenlijk!
Eerst was ik beetje van eBay afgestapt omdat ik niet tevreden was en als je eenmaal door hebt bij een goede verkoper dan is dat heel handig!
Ik besteld meestal nagellak en nail art dingetjes op eBay :)

[Beantwoorden]


Door Linsey unebeauty op 14 juni 2011 13:51

Die hoesjes zijn echt heeel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 14 juni 2011 13:54

Ik heb nog nooits iets besteld bij Ebay maar misschien ga ik dit na dit artikel wel doen…

[Beantwoorden]


Door Janne op 14 juni 2011 14:07

super leuke spullen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Lina op 14 juni 2011 14:08

Ik bestel wel eens via eBay. Ik kocht iets minder dan een jaar geleden 100 fimo canes (voor in totaal iets van 4 dollar) en ik heb zondag nog een hoesje bestelt voor mijn iPhone, ga denk ik deze week nog meer hoesjes bestellen :]

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 14 juni 2011 14:08

Ja ik koop echt vaak op ebay! Het meeste iphone en ipod touch hoesjes en sieraden. Ik heb mijn sieraden collectie echt onwijs uitgebreid sinds ik ebay heb. Het zijn ook vaak sieraden die niemand anders heeft, of nouja bijna niemand anders! En ipod en iphone hoesjes krijg je echt voor weinig zoals jij ook hebt met die van jou!

Verder zou ik echt aan paypal beginnen.. Op Girlscene is er een algemeen topic over hoe paypal werkt en het is heel simpel. En zoals jij ook al zag, bijna alles is via paypal.

Succes!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 juni 2011 14:18

Ebay (love) I love it so much! Echt heerlijk, lekker goedkoop sieraden en palettes scoren! Ik vind zelf Eachdesk heel fijn voor paletten, lekker goedkoop en heel dik en stevig verpakt http://myworld.ebay.nl/eachdesk/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 14:47:

Thanks! eindelijk iemand die een verkoper noemt! ^^) haha

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 14 juni 2011 om 17:40:

Meestal zoek ik ook gewoon op iets wat ik wil hoor, niet persé een specifieke verkoper (even feedbackscore bekijken en wat recente feedback & gaan met die banaan!). Kan je verder niet echt specifieke verkopers aanbevelen ;)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 juni 2011 14:19

Ik heb laatst van die nagelwielen op eBay besteld, het was mijn allereerste keer en ze zijn heel netjes en snel aangekomen! PayPal is echt heel makkelijk, gewoon naar die site gaan en de hokjes die je moet invullen invullen (Naam, adres enz.). Ik ben 15 en mij is het ook gelukt!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 14 juni 2011 14:40

ik kijk regelmatig op ebay en koop er dan ook bijna altijd iets, meestal heeft het te maken met nail art. dit komt uit china en is er altijd met 10 dagen of eerder!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 14 juni 2011 14:55

Ik shop niet op ebay, of toch nog niet gedaan.
Maar je weet natuurlijk ook niet met wie je te maken hebt…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2011 om 15:10:

Aan de feedback van een verkoper kan je goed pijlen of deze te vertrouwen is of niet. En van reacties heb ik begrepen dat als je met Paypal betaalt je ook geld terug kan krijgen als het niet goed verloopt :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 juni 2011 15:00

hey, zou je misschien kunnen schrijven over je echte ‘eerste keer’. zou best interresant zijn en veel jonge meiden helpen

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 14 juni 2011 15:08

Paypal is best makkelijk, ik begon net als jou zondagavond een account aan te maken en kreeg de volgende dag bevestiging op me bankaccount. Moet nu even wachten tot het geld is gestort maar ging echt super snel.

Ik heb wel een leuke verkoper voor je voor sieraden ze zijn echt gaaf, maar ik geloof ook dat dit PayPal is:
http://shop.ebay.nl/lotusmind369/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Ik hoop dat je iets leuks vind, en misschien nog wel de kans waagt voor PayPal is net als fietsen haha, een paar keer proberen en je hebt het onder de knie. xD

XX

[Beantwoorden]


Door jennnn op 14 juni 2011 15:08

ik wil supergraag shoppen op ebay .. echt heel graag, maar het mag niet van mn moeder helaas :p

[Beantwoorden]


Door Silva op 14 juni 2011 15:16

Ik heb nog nooit geshopt op eBay, ik vind het een beetje eng ;) Maar ik wil het toch een keer proberen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2011 om 10:24:

Ik vond het ook eng, maar het valt echt mee!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 14 juni 2011 15:26

Ik heb ook nog nooit iets gekocht via Ebay. Ik vind dat toch best eng eigenlijk.
Ik vind die oortelefoontjes trouwens wel heel erg leuk, inderdaad jammer dat ze nep zijn. Ze zien er ook wel wat anders uit dan de échte Hello Kitty.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2011 om 10:26:

Ja, maar dat zag ik dus eerst niet (A)

[Beantwoorden]


Door adinda op 14 juni 2011 15:28

Leuke aankoopjes. Dat paypal, ik vertrouw het niet helemaal;p een tijdje geleden hebben ze er bij kassa een uitzending over gemaakt en daar ben ik een beetje van geschrokken. Eerslijk gezegd hoor ik nooit iets over dat iemand het niet heeft ontvangen ofzo maartoch ;)

[Beantwoorden]


Door ♥ op 14 juni 2011 15:30

gaaaf!
weet iemand mss een paar non-paypal verkopers?
ik heb geen paypal : )

[Beantwoorden]


Door Me op 14 juni 2011 15:36

Die hoesjes zijn echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Marcella op 14 juni 2011 15:38

Ik koop wel aardig veel op ebay. Omdat alles daar gewoon zoveel goedkoper is. Alleen m’n vader heeft laatst bij kassa gezien dat ze met paypal heel veel geld van je rekening af kunnen halen dus wil hij dat nu niet meer doen. Helaas. Maar ik weet wel een hele leuke verkoper die heeeele goedkope nagellakjes verkoopt. Namelijk beautyzone2007, daar heb je O.P.I. nagellakken voor 6 euro ofzo. Met verzendkosten erbij. Ebay is en blijft leuk. :)

[Beantwoorden]


Door melissa op 14 juni 2011 15:45

ik koop daar altijd nagel spullen soals acryl nou je weet wel hoe duur dat is voor een setje in nederland betaal je al 60 euro of meer en bij ebay voor 11 dollar dus 7 euro ofso lachertje toch ;D
ook heb ik een hele mooie kwasten set gekocht van nep m.a.c maar de kwaliteit is egt perfect gewoon met iets van 40 kwaste in een mooie hoes al met al i love ebay maar je moet wel goed kijken naar de comments van mensen die al wat gekocht hebben bij die seller of ze wel te vertrouwen sijn!

[Beantwoorden]


Door charlotte op 14 juni 2011 15:46

http://www.youtube.com/watch?v=tjiuttTQxbI&feature=feedu.

Ebay is geweldig maar je moet wel echt paypal hebben.

Een kleine tip voor online shoppers.

Ebates je krijgt geld terug van je aankoop!

Dus je gaat naar Ebates toe en gaat via die site naar Ebay en shopt zoals normaal je krijgt dan een klein bedrag je aankoop terug gestort op je paypal account echt ideaal!

Tis echt te vertrouwen deze site heel veel mensen gebruiken het.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 juni 2011 15:50

Je hebt leuke dingen besteld. Ik heb zelf nog nooit wat van Ebay gekocht/besteld.

[Beantwoorden]


Door charlotte op 14 juni 2011 15:54

Ebay is mijn heaven!
Vooral als je weet dat je via http://www.ebates.com/ winkelt op ebay je krijgt dan namelijk een percentage terug van je aankoop en die word maandelijks dan gestort op je rekening.
Deze site kun je trouwens voor meerdere sites gebruiken.
xsparkage heeft er pas een filmpje over gemaakt.
Echt ideaal

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 juni 2011 16:19

die oortelefoontjes zijn echt super cute <3

[Beantwoorden]


Door Lauren op 14 juni 2011 16:21

Vroeger shopte ik op ebay, maar sinds ik een handtas nooit ontvangen heb, niet meer.. Ik probeerde contact op te nemen met de verkoper, maar die heeft nooit gereageerd.. Ik zou dus aanraden kleine dingetjes te kopen, zoals jij doet, maar nooit dure dingen! Ik kon trouwens alleen dingen met overschrijving kopen, ik heb geen creditcard of paypal (jammer genoeg :) )

[Beantwoorden]


Door kaylee op 14 juni 2011 17:01

superleuke dingetjes vera! vooral die glitter i-phone hoesjes, like a heavennnn!
en JA JA JA JA maak alsjeblieeeeft een shoplist voor ebay!:):):):)
dat zou superhandig zijn!

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 14 juni 2011 17:02

Ik shop vaak via Ebay maar mijn vriend betaald altijd omdat hij het via via paypal doet terwijl hij toch een creditcard heeft. hij vind dat veel veiliger

[Beantwoorden]


Door Beatrijs op 14 juni 2011 17:10

Ebay is echt geweldig, je kunt er zo veel leuke dingen vinden!
Paypall is echt niet zo moeilijk, vooral niet via ebay. Je moet het eerst aan je rekening koppelen. Dat is wel even een gedoe, maar daarna heb je er geen omkijken meer naar!
Ik koop mijn seche vite/ inm out the door altijd via ebay :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 juni 2011 17:39

Ik weet niet, ik vind het toch een beetje eng… heb ook geen flauw idee hoe dat allemaal werkt, hoewel ze wel mooie en goedkope spullen hebben :\

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2011 om 10:28:

Wist ik eerst ook niet, maar het is echt makkelijk. Het is eigenlijk 1 grote webshop, met kleine webshopjes erin. En je hebt gewoon een winkelmandje en je kunt van alle shops daar wat in doen en aan het einde afrekenen. Niet moeilijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Franca op 14 juni 2011 18:06

Wat een leuke dingen, vooral de ring vind ik erg gaaf! Ik had nog even een vraagje over paypal en ebay. Ik heb namelijk nu iets van 60 cent op mijn paypal staan, kan ik dan iets kopen op ebay wat duurder is of moet ik echt genoeg geld op mijn paypal hebben staan?

[Beantwoorden]

Alana antwoordt op 15 juni 2011 om 16:38:

het kan automatisch worden overgemaakt. ik begreep het eerst ook niet maar ik had niks op mn paypal staan en het ging direct van mijn rekening af :)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 14 juni 2011 18:14

Ik kan niet zonder eBay :P Ik gebruik het al een paar jaar, zo handig <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 juni 2011 18:34

Ebay is shopping heaven! maar dus wel gevaarlijk voor je portemonnee. Een aantal van mijn aankopen:
LE CD’s uit Taiwan, 3 paar schoenen, Urban Decay palette (voordat het hier in de winkels lag) en batterij voor in mijn MP3 speler.

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 14 juni 2011 18:41

Ik ben ook helemaal verslaafd aan ebay en ik mag er van mijzelf ook voorlopig niet meer opkomen. Als ik op de site kom, dan bestel ik echt altijd wat. Je vindt zulke leuke koopjes!

[Beantwoorden]


Door leenaa op 14 juni 2011 19:23

Lieve vera,
Kun jij misschien een artikel schrijven hoe ebay werkt? Want nu maak jij mij jaloers haha maar ik heb geen flauw idee hoe het in zijn werk gaat.. is het een soort marktplaats? En hoe betaal je.. uit het buitenland? duur nee eh?

Sorry sooryyy! :$

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 juni 2011 19:34

Ooooh die zilveren belegde is echt pretty <3. AAAAH EEN DOUBLE FINGER RING, JEEEJ!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2011 om 10:29:

JEEEJ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 juni 2011 20:47

paypal is aan te raden,
maar via priceangels.com kan je de geweldigste oortelefoontjes kopen,
en volgens mij is het daar wel mogelijk om met creditcard te betalen!

[Beantwoorden]


Door JO op 14 juni 2011 22:20

Mijn eerste x Ebay is alweer 6 jaar geleden (geloof ik?). Ik kocht toen vooral kleding. Ebayen doe ik niet meer. Ik mis de shop-ervaring!!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 14 juni 2011 22:21

Ik snap ebay niet hahaha. Paypal heb ik wel, heel handig!

[Beantwoorden]


Door Nina op 14 juni 2011 22:28

Ik ben echt een Ebay Junk haha…en Paypal is niet lastig, je kan het namelijk gewoon koppelen aan of je rekening of je creditcard. En het is vooral snel en geeft je zoveel meer Ebay mogelijkheden,…en het is wel erg verslavend hoor…

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 juni 2011 01:48

Ik koop ook regelmatig iets via ebay, toch vaak net iets (of stukke) goedkoper dan op andere plaatsen. En paypal moet je echt gewoon even aanmaken hoor, zo handig. En als je hem eenmaal aan je bankaccount heb gekoppeld is het een piece of cake. Gewoon op ebay dingen bestellen en betalen, dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar paypal, even wachtwoord en gebruikersnaam invullen, et voila!

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 15 juni 2011 09:50

ik heb laatst ook voor het eerst op Ebay besteld, voelde als een ontgroening hahah! Nu kan ik niet meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 15 juni 2011 12:41

Leuke dingetjes heb je gekocht!
Zag vandaag een meisje op school lopen met die ring, hihi.
Ik heb zelf 1 keer gekocht op Ebay maar wil zelf heel graag leuke oordopjes, maar heb geen paypal.

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 15 juni 2011 13:05

Paypal is super handig, het wordt gewoon automatisch van je rekening afgeschreven. Bovendien is het ook veilig!

[Beantwoorden]


Door Ester op 15 juni 2011 14:17

Ebay is super. Maar Paypal is wel een must. Het werkt simpel en is superveilig. Je kunt ook gewoon je bankrekening aan je account koppelen, kun je ook Paypal gebruiken zonder creditcard.

In het begin deed ik ook alleen Buy Now dingen maar als je eenmaal de fun van het bieden hebt ontdekt en de kneepjes van het vak leert (in de laatste seconden een bod uitbrengen) dan is dat véél leuker dan Buy Now items :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 juni 2011 15:09

Heb nog nooit op ebay geshopt, moet het toch ook maar een keertje gaan proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 15 juni 2011 15:22

Dat i-phone hoesje met die zilveren steentjes, is zo super vet!
Als ik een i-phone had gehad, dan had ik deze zeker gekocht.
En verder vind ik die ring ook heel mooi, ik wil zelf ook echt heel graag een two-finger ring.

[Beantwoorden]


Door sanne op 15 juni 2011 16:37

ze hebben prachtige spullen op ebay, maar zelf koop ik er niet. Ik vind het risico toch iets te groot.

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 15 juni 2011 18:00

Ik heb ook al een paar keer iets via eBay gekocht, namelijk een 130 kleuren oogschaduw pallette, zo’n pompflacon voor nagellak- en makeupremover, een pencilkwast en laatst nog fimocanes, en ze waren allemaal supergoedkoop en ook nog goed :D
Dus: ik houd van eBay, en ik koop meestal bij Power Sellers (ofzoiets heet dat xD)

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 15 juni 2011 18:51

Wat leuk zeg :D
Ebay is wel verslavend vind ik hoor, ik gebruik het best veel om mijn scrapbook hobby aan te vullen :) maar mijn vriend gebruikt het ook om vliegtuigmodelletjes te scoren voor 2 of 3 euro ipv nieuw 15!

Je moet ook echt wel de feedbakcs lezen en goed kijken bij wie je besteld vind ik, want we zijn er al een paar x ingetuind!

Heel veel plezier met je nieuwe aankoopjes :D

[Beantwoorden]


Door Soesja op 15 juni 2011 19:10

Zou je de verkopers van je spullen bij dit artikel kunnen zetten? Ik ben van plan een iPhone te nemen, dus ben wel benieuwd naar de verkoper van de cases :D De ring is ook erg gaaf <3 Ik shop regelmatig op ebay, maar eigenlijk nooit bij standaard verkopers haha. Ik betaal trouwens met Paypal, wat ik niet zo moeilijk vind als je je account eenmaal hebt aangesloten op je bankrekening! :)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 15 juni 2011 19:12

Leuk! Ik heb er nog nooit wat besteld, snap ook niks van PayPal

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 juni 2011 09:43

Awwh ik heb dat paarse hoesje ook alleen dan voor m’n BlackBerry! heb hem al 2 maanden en hij ziet er nog perfect uit, terwijl bij die andere die steentjes aan de zijkant altijd loslaten!

[Beantwoorden]


Door skye op 16 juni 2011 11:28

paybal is wel een aanraader moest je ooit problemen hebben met een verkoper ofzo

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 juni 2011 16:56

Ik heb nog nooit iets met ebay gekocht.

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 juni 2011 19:26

Ik bestel al jaren via ebay. En als er iets mis gaat (gebroken aangekomen bijv.) zeg ik netjes dat ik dan geen positieve feedback kan geven en meestal krijg ik het dan nogmaals en goed toegestuurd.
Maar voor goedkope rhinestones of dotting tools bijv; http://stores.ebay.com/lilyyangstore en http://stores.ebay.com/highquality4you610

Verder heb ik nooit m’n stores opgeslagen.. haha dus geen idee waar alles verder vandaan kwam.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 16 juni 2011 22:55

Ik koop wekelijks!!! via ebay. Vooral aziatische beauty producten die niet te koop zijn in Nederlands. Ik koop vaak van de verkoper alphabeautyuk, die heeft vet veel typisch aziatische spulle te koop en verzenden gaat best snel. Binnen 10-14 heb ik mijn spullen altijd binnen. Zeker proberen waard als je niet zo bekend bent met aziatische beauty producten ;)

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 juni 2011 17:52

leuk! ik vond jouw hoesje met de vlinder zó mooi!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 19 juni 2011 12:04

Ik heb laatst een geweldig oorbellen rekje gekocht, die is verstuurd maar nog niet aangekomen. Ook heb ik Claire’s moodpolish gekocht. De groene kleur is totally not me, dus ik verkoop hem maar weer. Maar toch leuk dat ik hem via Ebay toch heb kunnen kopen, hier is hij nergens te verkrijgen.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 juni 2011 17:02

You did it! :cool: Geweldig Veer! En wat een gave hoesjes, not trashy at all! Als ik je binnenkort Paypal eens uit moet leggen, roep je maar!

[Beantwoorden]


Door anne op 15 maart 2012 15:05

Heei! Ik wil op dit moment een lijst met spullen kopen op ebay, maar ik zie nergens iets staan van ‘alles kopen’ of ‘in 1 keer kopen’..moet je echt alles stukje voor stukje gaan bestellen?
Ps, hopelijk reageer jij wel, want de andere beautybloggers niet :s

[Beantwoorden]