MNY Limited Edition – Material Girl

MNY is een leuk, jong en vrolijk merk met enkel producten onder €3. Nog leuker aan MNY is dat ze ook geregeld Limited Edtion collecties uitbrengen. Sinds 1 maart ligt de tweede LE in de schappen van Etos: Material Girl!

Image Hosted by ImageShack.us
De Material Girl collectie bestaat uit 2 nagellakken €2.49, lipglosses €2.99, lipbalsems €1.99 en oogschaduws €2.49. De LE collecties van MNY zijn geïnspireerd op de laatste fashiontrends. Deze collectie bevat veel rozetinten, die je met vele outfits en accessoires kunt combineren. Every material girl needs a little pink in her life!

Image Hosted by ImageShack.us
Toen ik deze nagellakken voor het eerst vast had, wilde ik ze meteen swatchen. Rood + glitters = liefde. 345 is een oranje lak met shimmer en 265 een glitterende rode lak.

Image Hosted by ImageShack.us
Drie laagjes had ik van 345 nodig om hem dekkend te krijgen, maar dan is er ook geen randje nagel meer zichtbaar. Ik ben geen fan van oranje, maar de sparkle erin is erg mooi en in de combinatie met de koninginnedagkleur lekker zomers.

Image Hosted by ImageShack.us
Maar 265 is duidelijk het mooist van de twee. Dit is een mooie donkerrode kleur, een beetje kersachtig. In deze nagellak zitten mooie glitters in verschillende kleuren, die schitterend fonkelen wanneer de voorjaarszon erop schijnt. Ook van deze nagellak heb ik 3 laagjes op, maar hij is het waard. Een schitterende nagellak!

Image Hosted by ImageShack.us
De twee lipglosses in de collectie zijn 289 en 373. Roze tinten die goed bij de nagellak passen.

Image Hosted by ImageShack.us
Qua kleur en substantie verschillen de twee glosses best wel. Onderaan zie je 289, de roze gloss die veel donkerder uitpakt dan je verwacht wanneer je hem in de verpakking zit. In tegenstelling tot 373, die juist een stuk doorzichtiger en lichter van kleur is.

Image Hosted by ImageShack.us
289 is een mooie donkerroze kleur met glitters. Een kleur die goed draagbaar is, en bij veel make-uplooks past. De gloss bevat ook vrij veel pigment en heeft een prettige substantie. Hij plakt niet, maar is ook niet te waterig (en dus niet binnen no-time van je lippen af).

Image Hosted by ImageShack.us
373 is veel lichter van kleur en een stuk doorzichtiger. Dus ook saaier, als je het mij vraagt. Jammer! Als deze gloss veel pigment had gehad, was het echt een mooi spicy kleurtje geweest. Nu is de gloss erg sheer.

Image Hosted by ImageShack.us
Leuk is dat er in deze collectie ook lipbalsems zitten. Het is nog vrij koud buiten, dus je lippen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Er zijn twee lipbalms in 375 en 159.

Image Hosted by ImageShack.us
Als je de verpakking ziet verwacht je misschien dat 375 een donkerroze lipbalm is, maar wanneer je de dop eraf haalt, komt er een peachy balsem tevoorschijn. 159 heeft een lichtroze verpakking en maakt zijn verwachtingen waar. 159 is een mooie lichtroze balsem.

Image Hosted by ImageShack.us
Ik ben fan van de MNY lipbalsems. Ze zijn heerlijk zacht en ruiken naar karamel. Hmmm… De kleur die de balms afgeven is wel heel subtiel. Onder zie je de peachy kleur 375 en daarboven de lichtroze tint 159.


Op je lippen resulteert dat in een subtiele glans en een lichte kleur. Afhankelijk van de pigmentatie in je lippen is er een hoeveelheid kleur zichtbaar. Ik heb nogal gepigmenteerde lippen en van die kleuren zie je dus bijna niets. Hier draag ik 159.

Image Hosted by ImageShack.us
Als laatste zijn we toegekomen aan de twee oogschaduws, waar visagist Clayton Leslie mij afgelopen donderdag ook mee heeft opgemaakt (en dat is natuurlijk opgenomen. Het filmpje volgt nog!) De oogschaduws in 429 en 441 hebben subtiele kleuren. Neutrale tinten die mooi passen bij een felle roze gloss of lipstick.

Image Hosted by ImageShack.us
429 is een mooie lichte shimmery bruin, die in combinatie met donkere bruine oogschaduws, goed als highlighter gebruikt kan worden.

Image Hosted by ImageShack.us
441 is zo’n mooie donkere bruin, waar ook lekker veel shimmer in zit. Met deze oogschaduws kun je een subtiele look, maar ook een smokey eye maken. Het is maar net hoe je ze aanbrengt.

Image Hosted by ImageShack.us
En het pigment… May I say: wau-auw! De swatches zijn met één veegje gemaakt. Er komt zoveel kleur van de oogschaduws af!

Ik ben weer erg tevreden over MNY. Heel spannend zijn de kleuren in de collectie misschien niet, maar de kwaliteit van de producten is goed en ook zijn ze allemaal leuk met elkaar te combineren. De verpakkingen blijf ik ook leuk vinden en je krijgt absoluut waar voor je geld. Meer MNY? Check dan even dit en dit artikel wat ik al eerder over dit budget-merk schreef.

Aanraders? De rode nagellak in 265 vanwege de mooie shimmer, en allebei de oogschaduws vanwege het stunning pigment.

MNY is te koop bij Etos. De Material Girl collectie ligt sinds 1 maart in de schappen.


Reacties

Door Rianne op 7 maart 2011 07:26

Super tof! Die rode nagellak! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 maart 2011 07:28

Ze zijn echt prachtig! Ik heb de tweede nagellak en de donkerste oogschaduw. Beide producten zijn echt aanraders :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 maart 2011 07:58

De pigmentatie is inderdaad geweldig! Ik vind het alleen jammer dat het zo weinig toevoegt aan de vaste collectie, het is niks nieuws, er was al oogschaduw, er was al nagellak, er was al lippenbalsem enz. De verpakkingen zijn ook gewoon hetzelfde. Ik heb nog steeds niks van dit merk gekocht omdat ik het er gewoon saai vind uitzien. De LE’s vallen me ook tegen :sadno: Niet aanvallend bedoeld tegenover jou hoor, de producten zijn zeker oké, maar het is niet vernieuwends en voegt in mijn ogen niks toe :sadno:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2011 om 11:06:

Ik snap wat je bedoelt! De kleuren van de producten zijn wel anders, maar het zijn producten die er al in zitten met dezelfde verpakkingen. Ja, daar heb je wel een punt :ja:

[Beantwoorden]

sanne antwoordt op 11 maart 2011 om 15:29:

maar je hebt alleen de oogschaduws van de le de ander dingen die je hebt zit al in de vaste colectie kijk maar op de site

[Beantwoorden]


Door Milady op 7 maart 2011 08:09

Hmm de rode nagellak leek me echt heel mooi, maar op de swatches vind ik hem toch wat tegenvallen. De lipbalsems vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 maart 2011 08:22

Hooi
ik vind de rode nagellak echt supermoooi, de lippenbalsem heb ik al, de donkere lipgloss vind ik ook mooi en de oogschaduws hebben echt veel pigment voor €2.49!
ik ga er zeker nog iets van kopen!
leuk artikel
xxxx sophie <3

[Beantwoorden]


Door Naomi op 7 maart 2011 08:25

die nagellakjes :hearts:
i m in lovee !=D <3

[Beantwoorden]


Door Aranka op 7 maart 2011 08:31

Ik heb die nagellak, en ik ben er echt heel erg blij mee. Nu heb je me ook aan het twijfelen gebracht om de oogschaduws ook te gaan kopen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 maart 2011 08:42

heb er al een paar keer bij gestaan, maar niets spreekt me echt heel erg aan… pigment van de oogschaduws verrast me inderdaad wel!

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 7 maart 2011 08:45

Die tweede nagellak is zoooooo mooi =)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 7 maart 2011 08:46

:hearts: Die oogschaduw wauwww moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door www.bysjanty.nl op 7 maart 2011 08:48

Mwoh, mwoh….

[Beantwoorden]


Door Desirée op 7 maart 2011 08:51

Ik vind het wel een leuke collectie, ook al zijn de kleuren niet heel vernieuwend. :)

[Beantwoorden]


Door Lee; op 7 maart 2011 08:54

Ik vind alles behalve de lipbalms super mooi :D Het lijkt wel een verlate Valentijncollectie ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2011 om 11:07:

Haha! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Iman op 7 maart 2011 08:55

Wat een leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 maart 2011 09:14

Ik vind de oogschaduw erg mooi. Leuk dat er nu (oke, al een tijdje) nog een leuk en hip budgetmerk bij is gekomen.

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 7 maart 2011 09:34

Dat merk verkopen ze niet in België x|

[Beantwoorden]


Door Mandy op 7 maart 2011 09:45

Heel mooi, vooral de nagellak!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 7 maart 2011 09:51

:wow: . Dat er zoveel pigment van een budget ogenschaduw kan afkomen. Die rode nagellak ziet indd erg mooi uit. Toch eens even gaan kijken naar de carnaval.

:wave:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 maart 2011 09:52

Ik ben heel erg fan van de oogschaduws van MNY. Ze zijn zoooo goed gepigmenteerd! :D De nagellakjes zien er ook heel mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Jenjuain op 7 maart 2011 10:05

Mooie producten! En die oogscaduws hebben echt super goed pigmentatie. Misschien ga ik die dan halen ^^) ;)

[Beantwoorden]


Door Samira op 7 maart 2011 10:10

erg mooi!!!!!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Leontine op 7 maart 2011 10:25

Heel mooi, de nagellak laat ik zeker halen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 maart 2011 10:31

Echt mooi, ik vind de rode nagellak ,lipgloss 289, en de oogschaduws het mooiste :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 maart 2011 10:40

Ik vind het wel een leuke collectie en vind vooral de lakjes en de oogschaduw wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door lisa op 7 maart 2011 10:50

wauw. echt een hele mooie LE collectie.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 7 maart 2011 10:50

Wow, mooie oogschaduw, lekker basic..

[Beantwoorden]


Door Britt op 7 maart 2011 10:53

Ik heb die oogschaduw in het paars maar er komt niet zoveel kleur vanaf maar ik vind hem wel mooi!! Verder mooie collectie. :hearts: :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien Plat op 7 maart 2011 10:59

Ik ga voor de rode nagellak en de oogschaduws. Ik heb al een aantal oogschaduws van MNY en die zijn echt goed, zeker voor dat geld!

[Beantwoorden]


Door Savitri op 7 maart 2011 11:20

Ik wil die donkere nagellak en die twee oogschaduws en ik wil ze nu <3

[Beantwoorden]


Door Desiree op 7 maart 2011 11:24

MNY heeft hele leuke producten voor die prijs, maar deze collectie spreekt mij niet echt aan.

[Beantwoorden]


Door Danique op 7 maart 2011 11:24

Wauw de oogschaduws zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Viv op 7 maart 2011 11:36

hoe is de foundation hier eigenlijk van?
de mijne is namleijk bijna op.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2011 om 11:55:

MNY heeft geen foundations

[Beantwoorden]

Viv antwoordt op 7 maart 2011 om 19:32:

o hihi :P dankje wel voor het antwoord

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 7 maart 2011 11:38

Die nagellak! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Maud op 7 maart 2011 11:41

Leuke LE! De nagellak 265 vind ik super mooi uitzien ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 maart 2011 11:55

de oogschaduws vind ik wel mooi, maar de rest vind ik tegenvallen eigenlijk.

[Beantwoorden]


Door Inez op 7 maart 2011 11:56

Oh dit ziet er allemaal wel goed uit inderdaad!
Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door sarah op 7 maart 2011 12:37

Ah, waarom verkopen ze MNY niet in België? :(

[Beantwoorden]


Door Josephpine op 7 maart 2011 12:39

HAHA Toen ik die producten zag wist ik dus echt niet dat het deze LE was! Ik vond de rest van de producten niet zo speciaal, maar vooral die rode nagellak, die is serieus zó mooi :hearts: . Oh en ik vind 441 de oogschaduw ook echt prachtig. Het roze lipglossje vind ik niet zo.

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 maart 2011 13:10

mooie lakjes zeg!

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 maart 2011 13:16

Mooie producten!
Wel heel jammer dat het op dieren wordt getest =(

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 maart 2011 13:32

Echt liefde voor die oogschaduws! De rest valt me een beetje tegen.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 7 maart 2011 14:01

De pigmentatie van de oogschaduw is echt super! Ik heb deze opmerking al vaker gezien in de comments, maar ik vind MNY inderdaad ook een beetje saai aan het worden. In het begin vond ik het super, maar dat ging al snel over – het is allemaal zo hetzelfde…

[Beantwoorden]


Door Marijke op 7 maart 2011 14:01

Wat een goede pigmentatie!!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 maart 2011 14:18

Ik heb ook een aantal producten uit deze collectie en ze zijn inderdaad heel fijn! Ik heb één oogschaduw, volgens mij de lichte en inderdaad wat een pigment! Ook zo’n mooie glans, wauw! Jep, MNY heeft me weer blij gemaakt haha :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 7 maart 2011 14:27

Wow, dat ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Ilse. op 7 maart 2011 14:42

Misschien een domme vraag maar is MNY ook te koop bij de kruidvat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2011 om 19:46:

Nee, alleen bij Etos en niet in de filialen op stations!

[Beantwoorden]


Door Vief op 7 maart 2011 14:46

Wat een leuke producten allemaal :)

[Beantwoorden]


Door jamie op 7 maart 2011 15:15

die rode nagellak is echt mooi!
maar ik kan m niet kopen omdat ik vind dat ik teveel nagellak heb en altijd wel iets weggooi (16 potjes)
en ik heb ook een oogschaduw van mny maar ik vind de pigment daarvan niet echt goed dats wel jammer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2011 om 19:45:

Het pigment van deze oogschaduws vind ik wel erg goed :ja:

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 7 maart 2011 15:49

Die nagellak ga ik denk ik wel halen! (A)

[Beantwoorden]


Door Alise op 7 maart 2011 15:57

Wauw, dat pigment van die oogschaduw! :hearts:
Ik zocht nog een oogschaduw met veel pigment (:

[Beantwoorden]


Door michelle op 7 maart 2011 16:28

ik heb lang getwijfeld over die oogschaduws maar ik denk dat ik toch even dit weekend langs de etos ga..
echt geweldig veel pigment en dat voor zo’n bedrag!
ook die nagellakjes zijn super!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 maart 2011 16:37

Die oogschaduws zien er nog best wel mooi uit!
Evenals die rode nagellak, alleen ben niet zo van het rood!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 7 maart 2011 16:42

Ik ben niet zo weg van MNY, ik vind de verpakkingen niet zo. Al ziet de lipgloss er wel goed uit, daar vind ik de verpakking ook nog wel gaan =) Misschien toch een lipgloss halen.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 maart 2011 17:27

Waauw mooie dingetjes!
Ik heb ze ook zien liggen maar ik dacht ik laat ze aan mij voorbij gaan..
Ik vind die lipgloss en de oogschaduw vooral heel erg mooi!
Misschien toch nog een kijkje waard..

[Beantwoorden]


Door Silva op 7 maart 2011 17:59

Die oogschaduw is mooi, en ik vind die lipgloss ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 7 maart 2011 18:21

hey

ik vind het superleuk dat je ook goedkope producten test ^^) want op veel beautysites testen ze alleen maar dure merken zoals chanel etc.
ik vind MNY best een leuk merk en heb er ook een stuk op 6 oogschaduws en een nagellak van.

xx

ps: leuk artikel XD

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 maart 2011 19:21

Ik heb er in de winkel naar zitten kijken maar de lipproducten vielen me echt tegen omdat ze zo overdreven glittery leken, daar hou ik niet zo van. Op de swatches vond ik het daarentegen wel weer meevallen.

Toch vind ik de oogschaduws heel mooi, maar twijfel nog deze aan te schaffen omdat het toch niet heel bijzonder is.. :) En probeer wat minder te kopen haha.

[Beantwoorden]


Door W. op 7 maart 2011 19:21

Ziet er goed uit! En ook mooie foto’s. Ik vind alleen nagellak swatches echt niet mooi op zulke korte nagels.. maar dat ben ik!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 maart 2011 om 19:40:

Ik kan er niets aan doen, mijn nagels breken gewoon heel snel af. Ik zou ook wel graag langere nagels willen x| . Vind ze btw nu helemaal niet zo kort…

[Beantwoorden]

Zoë antwoordt op 7 maart 2011 om 20:51:

ik vind dat je gewoon mooie nagels hebt hoor :hearts:

[Beantwoorden]


Door Cariena op 7 maart 2011 20:00

Wauw die nagellak 265 is inderdaad mooi! Ik vind het van MNY altijd wel jammer dat de verpakking zo druk is – voor mijn mening -maar leuke kleurtjes zeg! Jammer dat ik in de buurt geen Etos heb :(

[Beantwoorden]


Door Helena op 7 maart 2011 20:13

Wow! Wat een pigment :D
Vind 265 ook echt een mooie kleur!!

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 maart 2011 21:19

is dat die naggellak waar je vanmiddag over tweete??
veatt!! <3

[Beantwoorden]


Door PrncszTffny op 7 maart 2011 22:45

als ik kans krijg zal ik die oranje nagellak cker halen!! als ie nog over is dan.. staat je wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Celine op 8 maart 2011 12:40

Ik vind de LE’s van MNY nooit zo spectaculair, maar de lipglossjes zien wel mooi uit :)
haha, de lippenbalsem in 375 heb ik in Duitsland gekocht en daar lag hij in de gewone collectie :p

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 maart 2011 17:17

Leuke oogschaduw kleurtjes :hearts:

[Beantwoorden]


Door Mariel op 10 maart 2011 19:55

Mooie lakjes!

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 13 maart 2011 12:02

[…] ik word opgemaakt met MNY producten door visagist Clayton Leslie. Zoals jullie weten heeft MNY een nieuwe Limited Edition collectie uit, en met producten uit die collectie heeft Clayton me ook […]


Door maria op 13 maart 2011 14:51

echt een aan raaders zijn toch we de lipbalms en de oogschaduws

[Beantwoorden]


Door Anoniempje. op 14 maart 2011 15:47

heee ! Super leuk al die spulletjes,
maar.. ik heb bruine ogen. welke kleuren zijn mooi met bruine ogen ? kan je daar een keer een filmpje van laten zien ? en dan misschien met anderen mensen(die wel buine ogen hebben ) want ik vind je tips en alles echt super !Maar jammer genoeg, heb ik geen blauwe ogen , haha’
Ga door met deze site, want ik kan ‘m niet missen ! Haha!
je site staat bij m’n favoriete !

Super.

x

[Beantwoorden]


Door anoniem op 4 mei 2011 17:43

bij mij is er geen mny bij de etos kan je het ook bestellen ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2011 om 18:34:

Wat vreemd en nee, het is alleen bij Etos te koop.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Maybelline Baby Lips op 5 augustus 2013 06:00

[…] De geuren zijn niet te sterk of chemisch. Wanneer je een Baby Lips opsmeert is het gewoon even lekker. Een smaakje heb ik nog niet kunnen ontdekken, maar dat hoeft van mij ook niet zo. De verpakking vind ik ook heel erg leuk trouwens. Die doen me aan de lip balsems van het (inmiddels geannuleerde) merk MNY denken. […]