De snor, draag hem met trots.

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb een snor. Ik kan er niets aan doen, hij zit er gewoon. Die snor. Waarschijnlijk heb jij ook een snor, of eigenlijk weet ik het wel zeker. We hebben namelijk allemaal een snor, mannen én vrouwen. ‘Hé Vera, gatver! Scheer die snor eens weg’ las ik laatst in de comments op een artikel. Verbaasd las ik deze reactie. Is mijn snor zo zichtbaar dan? Naar boven scrollend bekeek ik mijn foto’s. Ja, mijn snor is zichtbaar en dus moet er korte metten gemaakt worden met mrs. mustache.

Ik wist wel dat mijn snor er zat, maar hij was me nooit echt opgevallen. En nu zag ik hem opeens duidelijk op elke foto. Hij verpestte de mooie plaatjes van mijn glitter lips, aangezien ik alleen nog maar oog had voor de haren op mijn bovenlip. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, en dus maakte ik er gelijk werk van om mijn snor de executeren.

Na wat research op het internet besloot ik met een katoenen draad aan de slag te gaan, dat zag er pijnloos en makkelijk uit. Maar pijnloos was het niet, en makkelijk al helemaal niet. Een half uur later keek ik beteuterd en met het draad in mijn handen na mijn rode bovenlip. Mijn rode bovenlip mét haren. Ik ben niet handig met draad, ik kan nauwelijks een knoop vastzetten en laat staan haren ermee verwijderen Dit werkte duidelijk niet, dus besloot ik met mijn beste vriend de pincet de haren te verwijderen. Maar dat is een hele klus die ik wederom nogal onderschatte. Gelukkig kreeg ik van een aantal van jullie tips via Twitter. Waxen of harsen, dat moest het worden. Snel en makkelijk! Maar ik krijg vaak uitslag van hars en zelf een suikerwax maken (het klinkt wel smakelijk), daar had ik nou ook weer geen zin in.

Terwijl het aantal opties steeds meer slonk, wist ik ondertussen nog steeds niet wat ik moest doen met dat zachte vachtje boven mijn lippen. Bleken, was de laatste tip die ik kreeg. Maar natuurlijk! Bleken is pijnloos en je haren zijn daarna niet meer zichtbaar. Bovendien kost het me ook geen geld, tijd of moeite. Tevreden keek ik in de spiegel naar de blonde haartjes op mijn bovenlip. Gebleekt, dat waren ze altijd al.

Waarom maakt ik me nou druk om zoiets stoms en kleins. Niet alles draait om uiterlijk, en toevallig weet ik dat al mijn vriendinnen wel wat haren op hun bovenlip hebben zitten. So what? Ik ben ook maar gewoon een meisje van 19 die ook door de regen fietst en die heel stoer tijdens uitgaan op hakken loopt, maar ondertussen ballerina’s in haar tas heeft zitten.

Ik ben niet het type dat alles maar ‘lekker laat groeien’, dat ook weer niet. Ik verzorg me graag, doe moeite er enigszins modieus bij te lopen en stop vrijwel iedere dag veel tijd en moeite in een mooie make-uplook. Ik scheer die bush bush beneden weg en ik kortwiek het oerwoud onder mijn oksels meerdere keren per week. Maar mijn snor? Die laat ik nog even zitten waar die zit. Het kan zo zijn dat ik me er over een tijdje toch aan stoor dat ik hem toch verwijder, maar nu ben ik nog happy met kleine blonde haartjes op mijn bovenlip. Misschien dat ik binnenkort ook wel een baard laat staan…

De snor, draag hem met trots.


Reacties

Door Laura op 18 maart 2011 17:06

Nou ik moet zeggen dat ik jouw “snor” helemaal niet vind opvallen! Sterker nog, ik had hem nog nooit gezien! Haha. Snap wel dat als iemand zo’n reactie achterlaat, dat het je dan ineens opvalt. Maar nee hoor, ik zie bij jou niets!! Je ziet er tóp uit :)

[Beantwoorden]

Valérie antwoordt op 18 maart 2011 om 17:12:

Helemaal mee eens!
En verder: a-men! Elke vrouw heeft daar haar, of het nou blond is of niet. Moeten we ons daar nou druk over maken?

[Beantwoorden]

emily antwoordt op 15 augustus 2012 om 22:26:

en alsj er verschrikkelijk mee gepest bent geweest? :S

[Beantwoorden]

Riemmelth antwoordt op 28 november 2012 om 21:04:

dan scheer je hem toch lekker.
de een doet het wel de andere niet. eigen keuze

Kirsten antwoordt op 27 maart 2011 om 20:17:

Je hebt helemaal gelijk, ik heb het zelfs nog nooit gemerkt bij Vera!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 18 maart 2011 17:07

Leuk artikel, heel eerlijk :)

[Beantwoorden]


Door Sweety sanne op 18 maart 2011 17:09

Je snor valt helemaal niet op!!!

[Beantwoorden]


Door Arnela op 18 maart 2011 17:17

Geniaal, helaas zie ik nu ook mijn ‘ snor ‘ , dankjewel :P

[Beantwoorden]


Door demi op 18 maart 2011 17:24

Ik scheer mijn snor altijd weg, de perfecte oplossing voor mij

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 18 maart 2011 om 18:19:

dan krijg je stoppels, en die vallen nog meer op! ik epileer, en hars

[Beantwoorden]

Mientje antwoordt op 18 maart 2011 om 19:04:

je moet het echt NOOIT scheren, haar wordt dikker en dan lijkt ht nog meer, en valt ht erger op, dus liever harsen, waxen, of epileren

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 18 maart 2011 om 19:18:

Haha, ik scheer m’n snor werkelijk al jaaaaaren en dat gaat prima, geen stoppels, niks. Meerdere vriendinnen van mij doen het ook zonder problemen. Zit nu wel te denken aan definitief ontharen, tegenwoordig kost dat geen drol meer.

Ben het overigens niet eens met de stelling: De snor, draag ‘m met trots.
Ik heb erg donker haar en heb sowieso wel over m’n gehele lijf een ‘vachtje’, dus ook op m’n bovenlip. Als ik ‘m laat staan, lijk ik absoluut net op een puberjochie die z’n eerste vlassnorretje krijgt. No way dus dat ik m’n snor laat staan! Dat is meer iets voor de blondines onder ons…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:25:

Denk dat de stoppels ook te maken hebben met de dikte van je haar, maar over het algemeen zal je deze ook wel hebben denk ik. 1 van de redenen waarom ik hem er niet af scheer.

En Kim, dat snap ik heel goed hoor. Dat jij hem wel afscheert. Je moet je goed voelen bij hoe je eruit ziet :ja:

Kimberly antwoordt op 19 maart 2011 om 17:12:

ja idd, same problem….ik doe het altijd met ontharingscreme…werkt ook prima

fleur antwoordt op 3 februari 2015 om 17:25:

Nooit scheren! De haartjes komen dikker en donkerder terug.

[Beantwoorden]


Door michela op 18 maart 2011 17:25

Haaa wat een ge-wel-dig artikel!! Ik zie dit echt zo voor me in een column in een tijdschrift.

Ik moet zeggen dat jouw snor mij nog nooit was opgevallen! Die van mij ook nooit, totdat ik er op een dag heel leuk op gewezen werd door een ex-vriendje ‘Zeg, waarom haal jij je snor eigenlijk niet weg?, Is heel makkelijk te doen hoor, mijn moeder doet het ook’ Na die dag wist ik dat wij niet voor elkaar bestemd waren. Want mijn snor, die draag ik ook met trots;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:26:

Ah thanks! :D en heel goed, wat dacht die piemel wel niet!

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 18 maart 2011 om 20:45:

Ik heb ook zo’n ex gehad, daarom is het dan ook mijn ex. Omdat ie nooit wilde accepteren dat ik miss perfect ben.
Maar gewoon een vrouw met een blond snor…

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 maart 2011 17:27

Die snor was mij eigenlijk ook helemaal niet opgevallen, maar het getuigt wel van talent dat je van dit soort ”kritiek” zulke leuke artikelen kunt maken :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 maart 2011 17:30

Wat een ge-wel-dig artikel! Misschien wel één van je leukste tot nu toe.. Zo goed geschreven.

Maar ik vond jouw snorretje helemaal niet opvallen! Dat kan overigens aan mij liggen… Ik heb ook een klein onopvallend snorretje, maar heeft elke vrouw dat niet?! En so what, we zijn toch allemaal hetzelfde? Wanneer je je er zelf niet aan ergert, is het geen probleem, in my opinion. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:27:

wowie, dankjewel Marloes! En ik ben ’t met je eens, maar dat kun je vast al wel raden ;)

[Beantwoorden]


Door ayla op 18 maart 2011 17:35

ik heb een goede tip om je snor er helmaal af te krijgen
gewoon een neusstrip
die van de action zijn het best!

[Beantwoorden]


Door Ellyg op 18 maart 2011 17:36

Echt superleuk geschreven Vera. En nee, heb nog nooit een snor gesignaleerd op je foto, maar je snapt natuurlijk wel dat ik nu speurwerk ga verrichten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:31:

Dat was te verwachten :D

[Beantwoorden]


Door aylavanveggel@hotmail.com op 18 maart 2011 17:37

ik weet hoe je een snor makkelijk wegkrijgt ,
gewoon met een neusstrip het werkt zo goed ! niet te geloven
action heeft de beste

[Beantwoorden]


Door N. op 18 maart 2011 17:40

Wanneer ik foundation op heb, zie je altijd heel goed de haren bij mijn haargrens. Wat kan je daar aan doen? Of hebben jullie dat ook?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:30:

Je bedoelt langs je hoofd? minder foundation daar aanbrengen en het vanaf het midden van je voorhoofd naar buiten toe uitsmeren. En natuurlijk is het belangrijk dat je de goede kleur hebt!

[Beantwoorden]


Door silke op 18 maart 2011 17:48

Het was me nooit opgevallen en toen ik naar de foto’s van je glitter lippen ging kijken viel het me nog steeds niet op maar ja dat het er zit oke, bij mij is het veel erger maar ik stoor me er eigenlijk ook niet zo aan. Leuk artikel !

[Beantwoorden]


Door N. op 18 maart 2011 17:51

Wanneer ik foundation op heb zie je de haartjes bij mijn haargrens best wel goed. Wat kan je daaraan doen?

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 maart 2011 17:55

ga t niet weghalen!!
mijn moeder heeft har “snor al vrij jong weggehaalt, en het is alleen maar ergen geworden, NIET DOEN!!
je “snor” was mij al 1 keer eerder opgevallen, maar ik heb t zelf ook
:(
tjaa, draag m met trots!
haha
x

[Beantwoorden]


Door Leonie op 18 maart 2011 18:06

wat een geweldig artikel!! ik zat er altijd wel mee, met mijn “snor” maar na het lezen van dit artikel maak het me ook niet meer uit!! ♥

Dankjewel!!!
XXX

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 maart 2011 18:18

mij was het nog nooit opgevallen ;p

[Beantwoorden]


Door Demi op 18 maart 2011 18:20

Ge-wel-dig artikel. Echt super geschreven! Ik vind jouw blog de leukste van alle beautyblogs -en ik volg er meerdere- omdat je je met jou zo lekker kan identificeren. Sommigen zijn zo bezig met professioneel overkomen, en jij niet. Echt geweldig. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:34:

Ahhh wow dankjewel Demi! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 maart 2011 18:22

hahahaha ik moest zo lachen om die zin van: misschien laat ik ook wel een baard staan…
echt een geweldig artikel. Die foto’s zijn echt leuk.
Succes met je snor ;p

[Beantwoorden]


Door Puck op 18 maart 2011 18:26

Go Vera!

[Beantwoorden]


Door Monique op 18 maart 2011 18:40

Net als bijv. je benen scheren is je snor weghalen een keuze die je maakt voor de rest van je leven, klinkt heel dramatisch maar is echt zo! Op je 50e kan je niet meer zeggen ik stop ermee en laat die snor wel staan… Daarom heb ik besloten om niks aan m’n snor te doen, liever donshaartjes dan harde stoppels :)

[Beantwoorden]


Door KoningVlog op 18 maart 2011 18:40

Hoi Droomvrouw,

Wil je met mij trouwen?

Groetjes Bettie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:37:

Bettie, dat lijkt me een goed idee. Doen we!

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 maart 2011 18:46

GEWELDIG verhaal. Helemaal gelijk heb je. Goed geschreven. Al dat geëmmer over een snor. Je moet een loep gebruiken om t te zien en wat dan nog????? Ze zijn er niet voor niets en bij de één iets duidelijker zichtbaar dan bij de ander :crazy:

[Beantwoorden]


Door Caroline op 18 maart 2011 18:46

GO FREULE VERAAAAAA

Wat een onzin zeg.. iedereen heeft donshaar, overal. Moeten we dan alles gaan scheren? Doe even normaal zeg…
Blond donshaar, een snor… ’t moet niet gekker worden!

Lekker laten zitten, weghalen kan altijd nog, en daarna kan je nooit meer terug,,, dus vooral lekker niet doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:42:

Thanks Lien! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Desiree op 18 maart 2011 18:46

Na dit artikel ben ik even gaan kijken en ik kan geen overdreven snor vinden… :no: Iedereen heeft donshaartjes boven haar lip.

[Beantwoorden]


Door Amyx op 18 maart 2011 18:48

echt, dit heb je heeel leuk geschreven, ik zou zo een magazine open kunnen slaan en een artikel als dit tegenkomen!
ik vind het zo van ik ga me er niet druk om maken, als het echt echt opvalt dan doe ik er wel wat aan maar anders niet. ^^)

[Beantwoorden]


Door Charile op 18 maart 2011 18:49

Ik heb er ook last van maar hoe heb jij het gebleekt?
‘xx

[Beantwoorden]


Door Sandy op 18 maart 2011 18:51

Het is mij nooit opgevallen, ik zal er eens op letten ;-) Nee joh Veer.. Je bent prima zoals je bent, met of zonder snor :hearts:

[Beantwoorden]


Door Carolien op 18 maart 2011 18:51

Haha grappig artikel! Het is mij trouwens nog nooit opgevallen bij jou hoor. Ik heb toch in ieder geval nooit de neiging gehad om er wat van te zeggen :D

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 18 maart 2011 18:51

Ik vind dat het hartstikke meevalt. En iedereen heeft haartjes op zijn bovenlip.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 18 maart 2011 18:52

Yay goed artikel! Mijn snorrie vind ik wel vrij opvallend (zeker met foundation) maar toch.. ik heb ook dat gezeur met uitslag krijgen van producten en ik vrees dat ik straks wel zo’n prachtige krulsnor krijg als ik hem ga attacken met een pincet of iets. En jou snor vond ik sowieso al niet opvallend, dus lekker laten staan 8-)

[Beantwoorden]


Door lotte op 18 maart 2011 18:53

wauw, geniaal geschreven. echt het leukste artikel wat ik heb gelezen!

[Beantwoorden]


Door Katrien op 18 maart 2011 18:57

Groot gelijk! Zo lang het geen echte snor is, maar slechts wat blonde haren, zit het wel snor (haha). Het lijkt mij gewoon een heel gedoe, omdat je na het epileren pas echt donkere haren gaat krijgen, waardoor je telkens moet opletten dat je tijdig opnieuw doet. En ik dacht nog nooit ‘hé, die vera heeft een snor’

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 maart 2011 18:58

Hahah, leuk artikel! XD. Mij was hij nog niet eens opgevallen, echt niet. Draag hem inderdaag met trots, Vera! :p. Iedereen heeft een snorretje, moet je er dan even zo iets over gaan zeggen? XD. En en baard is nog extra sexy :p. Xx

[Beantwoorden]


Door Yael op 18 maart 2011 18:58

”Misschien dat ik binnenkort ook wel een baard laat staan…”
MASTER XD

[Beantwoorden]


Door kelly op 18 maart 2011 18:58

Geweldig artikel! Ik ben begonnen met het scheren van mijn ‘snor’ en kom er nu niet meer vanaf… ik baal dat ik het gedaan heb maar ik had wel erg donkere haren. Maar ja, nu blijf ik het wel gewoon weghalen, maar gelukkig vallen mijn stoppels niet heel erg op alleen als het wat langer word valt het op dus ik vind het niet meer zo’n groot probleem. Maar toch: Ik zeg niet doen! Laat lekker staan die snor! Enneh, ik vind het heel knap en goed dat je dit zo eerlijk een mooi schrijft. Top!

[Beantwoorden]


Door romee op 18 maart 2011 18:59

even serieus vera, je schrijft zo goed! je schaamt je nergens voor dat vind ik helemaal top!

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 18 maart 2011 19:00

Dankjewel voor dit artikel, ik ben je eeuwig dankbaar! Ik draag mijn snor ook vol trots. Op foto’s zie je ‘m misschien, maar in real life écht niet!

[Beantwoorden]


Door mandy!! op 18 maart 2011 19:02

nou mij was het echt nog niet opgevallen hoor!
xx

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 18 maart 2011 19:04

Nice moustache, hombre. Heb ik je geïnspireerd misschien? ;) Zolang je de Brad Pitt-tour maar niet op gaat, zit het wel snor. MOEHAHA. X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:44:

Oh met mister Pitt wil ik best vergeleken worden hoor :D

[Beantwoorden]


Door Lin op 18 maart 2011 19:07

Way to go chick!! Lekker laten zitten!

[Beantwoorden]


Door Elodie op 18 maart 2011 19:09

Haha, je hebt gelijk! Mijn vriendje zegt soms tegen mij dat ik mijn snor moet scheren, maar ik vraag hem dan of hij soms zin heeft in stoppels als hij me kust. Ik laat alles ook gewoon zitten zoals het zit en in de zomer zijn ze blond en dan stoor ik me er al helemaal niet aan. Je moet trouwens al pal voor me staan en dan nog eens de hele tijd naar mijn bovenlip staren om ze op te merken.
Trouwens, hier in Suriname hebben veel donkere vrouwen een kroezelig baardje onder aan hun kin. :p

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 maart 2011 19:11

die snor had ik nog nooit gezien haha :P
ik zet mijn epileerapparaat erop. de enige plek die ik tot nu toe durf te epileren met een epileerapparaat :( respect!!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 maart 2011 19:12

Hahaaa ik moest zo lachen toen ik die foto’s zag! Ik heb namelijk zelf ook zulke foto’s! xD Maar dan dat snorretje + Ozzy Osbourne kapsel + zonnebril van een vriend erover… Te grappig xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:46:

Ozzy Osbourne kapsel, Haha! Klinkt erg sexy ;)

[Beantwoorden]


Door Samira op 18 maart 2011 19:13

Leukl artikel, en heel leuk geschreven! Grappige foto’s ook!
You right! Waarom druk maken als het je niet stoort?! Btw je snorhaartjes zijn toch “blond” je ziet ze niet van kilometers afstand al zitten dus SO WHAT?! :yay: <3

[Beantwoorden]


Door Nana op 18 maart 2011 19:16

Vera, jij bent toch echt wel een chick met ballen hoor! ^^
Maar eerlijk is eerlijk, jij hebt leuke blonde haartjes op je bovenlip. Ik heb van nature donker haar… You get the point? Ik haat mijn snor en ik ben me erg bewust van die verrekte haren. Maarja, ik mag niet zeuren als ik er niks aan doe. Je stukje was wel echt HEEL leuk om te lezen en ik denk dat je ook best goed stukjes voor een tijdschrift zou kunnen schrijven. Leuk bijbaantje lijkt me ^^ Blijf lekker doorschrijven, ik amuseer me prima op jouw site!

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:49:

Nana, dat snap ik heel goed! Je moet gewoon echt doen waar jij je goed bijvoelt.

En mijn stukjes in een tijdschrift? Yes please! :D

[Beantwoorden]


Door C. op 18 maart 2011 19:18

Veer, het valt hartstikke mee!
Ik had er wel een, ik heb onwijs donker haar en ook op mijn lip. Gelukkig kan ik wél omgaan met de katoenen draad! ^^)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 18 maart 2011 19:18

Wat goed verhaal, je kunt erg goed schrijven vind ik.
En over die snor; het was mij totaal niet opgevallen. Inderdaad, iedereen heeft daar wel wat haar.
Die foto’s zijn trouwens echt geweldig, heel leuk. Vooral die rechts bovenin vind ik heel leuk en vrolijk. (: Nieuwe profielfoto? (a)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:52:

haha, maybe! ;)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 maart 2011 19:23

Het was me nooit opgevallen, maar jeetje nu ik die foto’s zie, wat een snor zeg! Haha, nee maar supe rleuk gedaan zo met die foto’s!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 18 maart 2011 19:24

Wow, okee die snor kan inderdaad écht niet. Belachelijk dat je hem niet afscheert. GE-WEL-DIGE foto’s, echt genialiteit! Jij een snor? Ikke niet sehen hoor. Ik verzorg mij ook gewoon, maar mijn snorrie (die veel meer zichtbaar is dan die van jou) laat ik staan, het is wel duidelijk maar ook weer niet zeg maar. Maar ik wil hem toch wel weghalen. Hoi wax, leuk om kennis met je te maken. Hmm nee, niet leuk.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 18 maart 2011 19:25

Ha, heerlijk artikel dit, heb het echt met een lach op m’n gezicht gelezen, je schrijft zo leuk! Die foto’s er bij zijn ook geweldig :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 maart 2011 19:26

Omg echt een paar dagen geleden viel het mij op dat ik een snor begin te krijgen, en nu heb je er een artikel over geschreven haha!
Erg leuk geschreven trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 18 maart 2011 19:27

Mijn snor is zover ik weet niet zichtbaar, ik het is me opgevallen. ik heb wel afentoe een snor aan mijn nek hangen =D

[Beantwoorden]


Door sarah op 18 maart 2011 19:27

Ah, leuk artikel!! :)
Ik heb zelf ook wel wat dons op m’n lip, maar de donkerste haren trek ik uit met een pincet. Ik durf het ook niet te harsen want ik krijg ook vaak uitslag daarvan, en van scheren eigenlijk ook. Daarom vroeg ik me af of jij geen last van rode plekken/jeuk/uitslag/.. hebt als je jou ‘bush bush’ scheert. Ik hoop dat deze vraag niet te persoonlijk is, maar mss kan je een taboe doorbreken en eens over de haarsnits van down-there schrijven?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:54:

Om over de haarsnits van down-there te schrijven haha! Maar ik heb daar last van, net zoals onder mijn oksels. Haarzakjes die ontsteken, heel vervelend. Dan heb je dus rode bultjes (soms zelfs echte pukkels) heel vervelend. Gevoelig huidje he…

[Beantwoorden]


Door adinda op 18 maart 2011 19:27

wtf snor? Mij was het nog nooit opgevallen hoor!
Maar je vooral niet druk, iedereen heeft een ‘snor’
de een heeft er lichtere haren zitten dan een ander, maar dit is net zo’n onzin als wanneer je zo’n verkeerd haartje ergens hebt zitten, jeweetwel zo’n stekeltje ofzo.
&idd draag hem met trots :D

[Beantwoorden]


Door ien op 18 maart 2011 19:28

Goed artikel, goed geschreven ook. Complimenten ^^) !

[Beantwoorden]


Door Cici op 18 maart 2011 19:33

hij is niet echt zichtbaar maar in de zon zijn lichte haartjes altijd wel zichtbaar zelf heb ik donkere haren en daarom haal ik me snor wel weg
met draad het is gewoon veel oefenen en dan is het heel makelijk en de pijn word elke keer minder

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 maart 2011 19:34

Dat kind die die reactie plaatste is waarschijnlijk zelf een wandelende snor, het is mij nog nooooit opgevallen en wat dan nog nobody is perfect. Super stuk! Idd één van je beste artikels. Je mag heel trots zijn op jouw schrijftalent. Ik ben fan van jou en dus ook van je snor punt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 19:56:

een wandelende snor, haha. ’t meisje is denk ik zelf wel onzeker, maar dat doet er niet toe. Dankzij haar heb ik wel dit artikel kunnen schrijven! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarina op 18 maart 2011 19:34

Vera toch.. ik heb even naar je foto’s gekeken, en mens, noem je dat een snor? die anderhalve verdwaalde haar?
Maar ondanks het gebrek aan snor: wat een super goed geschreven, schaamteloos (op een goede manier) stuk!
Ik vind jou echt een powervrouw :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 maart 2011 19:38

Ik heb wel echt een snor die ik weg moet halen. Donkere zwarte haren helaas!

[Beantwoorden]


Door Elna op 18 maart 2011 19:39

Super leuk geschreven.
En nee, hij was me nooit opgevallen! Ik ben het helemaal eens, draag je snor met trots. Al kan ik wel begrijpen dat als je haartjes heel donker zijn, dat je hem er dan liever niet hebt zitten.;)

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 18 maart 2011 19:40

Heerlijk artikel dit! Bij blonde meiden zie je die snor toch amper. Ok, alleen als je close up foto´s maakt zoals jij, maar in real life ziet niemand die snor van jou ;)

Ik hars mijn snor wel, omdat zwarte haartjes nu eenmaal meer zichtbaar zijn! Ik hou het ook niet constant bij, maar na een maandje rats ik alles in 1 keer weer af :D Scheelt dat ik geen gevoelige huid heb, want ik zou gek worden als ik elk haartje 1 voor 1 eruit moet trekken met een pincet.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 18 maart 2011 19:41

Ik had je snor wel gezien op die foto’s, maar om er dan zo’n comment bij te zetten zoals het voorbeeld in je artikel.. Waar hebben we het over? Gadver een snor? Dat is toch iets persoonlijks? Ik haal hem wel weg (het donkere vachtje probleem) en jij niet, maar ik vind het niet ‘gááádvééér’ van je. Ik vind dat je een mooi en dapper statement maakt. Zelf zou ik het niet op kunnen brengen, door mijn donkere en dikke haar wil ik overal alles onder controle hebben, heel frustrerend soms. Respect, Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Lisha op 18 maart 2011 19:42

Mhihihi … Leuk artikel. & Ach, zolang ze je niet aanspreken met ‘muchacho’ zit het nog wel snor denk ik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 20:04:

Ik word nu nog wel eens mr.s e.l.f. genoemd door een filmpje van 1.5 jaar geleden :P maar dat liever dan mrs. mustache ;)

[Beantwoorden]


Door julia op 18 maart 2011 19:43

Ik zat laatst in de klas, zegt een vriendin hé je hebt een snor. -100 zelfvertrouwen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 maart 2011 19:44

ik heb nog nooit een snor op jouw bovenlip gezien XD

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 maart 2011 19:46

Een van je beste stukjes tot nu toe.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 maart 2011 19:47

Aahh heerlijk geschreven :D en eigenlijk was jouw donsje me nog nooit opgevallen hoor..?

Ikzelf heb Italiaans bloed door me heen stromen, wat ervoor zorgt dat ik net iets meer (en net iets donkerder -_-) haartjes heb dan een gewone Belgische of NL’se dame. Duuusja, ik haal het wel wat weg met pincet of wax strips in de mate vh mogelijke :)

[Beantwoorden]


Door Ilja op 18 maart 2011 19:54

Heerlijk stukje om te lezen 8-) hihi! Ik ga natuurlijk wel even die snor van jou opzoeken want die is me nog nooit opgevallen hoor!

[Beantwoorden]


Door Fien op 18 maart 2011 19:54

Wat een leuk geschreven artikel! Vooral het slot :)
Mijn complimenten!

Fijn weekend!
Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 20:06:

Thanks Fien! Jij ook een fijn weekend ^^)

[Beantwoorden]


Door Silva op 18 maart 2011 19:54

Hihi, leuk artikel! Ik heb nooit gemerkt dat jij een snor had, maar ach :) Ik draag mijn snor niet echt met trots, maar ik durf niet te harsen ;P

[Beantwoorden]


Door anoek op 18 maart 2011 19:59

onwijs leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Tamarah op 18 maart 2011 20:02

Ik epileer mijn snorremans, puur omdat ik mijzelf er aan stoor ;) Doet overigens wel altijd meer pijn dat het epileren van mn wenkbrauwen! :$

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 18 maart 2011 20:07

Geweldig artikel ! =D En je snor is mij ook nog nooit opgevallen haha =D

[Beantwoorden]


Door Nanda op 18 maart 2011 20:09

Iedereen heeft een snor. Ik ben blond maar als de zon op een bepaalde manier op mijn gezicht schijnt heb ik zelfs een baard! je ziet hele kleine blonde haartjes. En ja, die heb je over je héle lichaam dus dan zou ik mij van top tot teen moeten scheren. Normaal zie je ze helemaal niet dus het komt niet eens in mij op om mijn gezicht te scheren haha. Als je echt donkere haartjes hebt, dan kan ik me wel voorstellen dat je ze weghaalt.

[Beantwoorden]


Door Helena op 18 maart 2011 20:25

Het was me eerlijkwaar nog nooit bij je opgevallen!
Zolang het blonde haren zijn moet je ze nooit weg gaan halen hoor vind ik!!! (Ikzelf heb heel donker haar, dan is het een ander verhaal..)

[Beantwoorden]


Door Pippi op 18 maart 2011 20:36

wat een heerlijk artikel!
de meeste vrouwen hebben er eentje- bij de ene prima te bleken, bij de ander moet de tweezerman eraan te pas komen. met mijn donkere haren pluk ik me helemaal suf en toch blijf ik ‘m zien. is niet altijd leuk, maar dankzij jouw stukje heb ik er toch lekker om kunnen lachen.

[Beantwoorden]


Door Vienna op 18 maart 2011 21:07

Geniale woordkeuze’s, super leuk geschreven. En mij was het niet eens opgevallen dat je op die foto’s je haartjes ziet. And so what, iedereen heeft dat toch? Vind het nogal stom dat je daar zo’n reactie op krijgt..

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 18 maart 2011 21:14

halleluja! zo mag ik het horen :D
ik heb me heeel lang ”geschaamd” voor mn gezichtshaar/snor
en bij elk meisje dat ik zag ging ik kijken van, heeft zij het ook?
& telkens zag ik weer, oja.. verrek die heeft het ook!
ik denk dat het juist meer een ‘wonder’ is als iemand het niet heeft (of het is weggehaald natuurlijk!)

lekker laten zitten! de snor kettingen enzo zijn nu toch ook in!
nou wij hebben lekker een echte!
enne, je fotos van de glitter lips vind ik nog steeds heel erg mooi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 23:01:

Zo’n snor-ketting moet ik echt kopen :D

[Beantwoorden]


Door Fé op 18 maart 2011 21:15

haha, wat leuk geschreven en het valt mij eigenlijk nooit op!

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 maart 2011 22:07

*staande ovatie, staande ovatie* *fluit en joelt* Ge-wel-dig artikel Vera! En de foto’s maken het helemaal af! Super! :D

[Beantwoorden]


Door jennifer op 18 maart 2011 22:14

Ik werd ook erg gepest omdat ik een snor had tsja.. dat hebben mensen met donker haar vaak… Ik heb het ook geprobeerd met de draad-weghaal methode en ja het doet pijn. maar na een half uurtje had ik het onder de knie en voelde ik de pijn niet meer nu doe ik het 1x in de maand 1 half uurtje en het werkt echt. Ook al blijven ze me ermee pesten ik weet dat hij er niet meer zit en dat iedereen hem heeft!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 23:03:

Pesten ze je ermee!? belachelijk! Laat ze anders dit artikel maar lezen. Zijn ze gek geworden!?

[Beantwoorden]


Door daphne op 18 maart 2011 22:20

respect! hihi zo leuk geschreven, in de 2de noemde een jongen mij altijd snorrie zo stom:S wat maakt het nou uit! je bent wie je bent! echt super leuk artikel!
nog een vraagje hoe heb je hij het gebleekt :)

xxxx

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 maart 2011 22:25

ik vind hem niet op elke foto opvallen.
ik ga eens in de zoveel tijd naar de schoonheidsspecialiste voor mijn wenkbrauwen en dan doet ze ook meteen mijn ‘snor’. maar met een pincet is dit heel gevoelig en niet echt aan te raden. maar ik wel wel snorvrij :D

[Beantwoorden]


Door l op 18 maart 2011 22:29

Groot gelijk Vera! Ik denk idd dat een baard je ook echt heel erg leuk zou staan, hihi (:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 18 maart 2011 22:32

Uhm snor waar?
Wat n grapjas die die reactie plaatste :lol:
:wave: Xx

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 maart 2011 22:35

Héééérlijke tekst, van begin tot einde. Geweldig geschreven Vera :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2011 om 23:05:

Thanks Lisanne! Ik kreeg ook al zo’n lief compliment van Wendy ^^)

[Beantwoorden]


Door Felicia op 18 maart 2011 22:38

Wat een geweldige foto’s :hearts: en super artikel!
Die zogenaamde ‘snor’ van jou, die is me echt nooit opgevallen!

[Beantwoorden]


Door tamara op 18 maart 2011 23:18

haha wat een geweldig stukje,
en die snor van jou…. valt reuze mee.
trek het je inderdaad niet aan,
draag em met trots, maar zo te zien aan jou stukje zit dat wel snor!!!
liefs tamara

[Beantwoorden]


Door Petek op 18 maart 2011 23:29

Ik weet niet of hij er al tussen staat, er staan zoveel comments… Maar dat blondeerspul zorgt ervoor dat je meer haar krijgt heb ik ooit gehoord, je haartjes worden daardoor als het ware gevoed :)

[Beantwoorden]


Door tessa op 18 maart 2011 23:39

het is mij dus ook nooit opgevallen van jouw snor.
leuke artikel met geweldige foto,s :hearts:

mijne heb ik trouwens nu voor de tweede keer weggehaald,
ik deed het nooit vroeger maar ik wou het gewoon weg hebben eingelijk weet ik niet waarom ik het weg heb gehaald mijn haren zijn namelijk zwart maar niet veel.
maar ik vindt het wel goed zo.

x.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 maart 2011 02:10

Haha, hilarisch artikel, goed geschreven en je hebt helemaal gelijk hoor! ;)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 19 maart 2011 07:41

Haha ”de bush bush daar beneden”
je schrijft echt leuk vera!

aaah jo die snor whatever, we moeten al zoveel scheren, laat dat ding lekker zitten. Doe ik ook (:

[Beantwoorden]


Door San op 19 maart 2011 07:46

Het is al eerder gezegd, maar inderdaad, heel erg leuk en grappig geschreven! Dit is echt een leuke schrijfstijl. Ga zo door, echt een van de leukste artikelen tot nu toe!

[Beantwoorden]


Door Marian op 19 maart 2011 09:11

Super leuk geschreven dit artikel!! :) Over de snor, ik heb donkere haren, dus het laten staan van de haren vind ik dan persoonlijk geen optie. Scheren is een goede optie, ik heb niet het idee dat de haartjes er dikker van worden! You gõ girl, ik vind dat je talent hebt voor schrijven!

[Beantwoorden]


Door Roos op 19 maart 2011 09:48

Jij bent echt geweldig.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 maart 2011 09:52

Wat een geweldig artikel dit haha!

[Beantwoorden]


Door Krista op 19 maart 2011 10:01

ik draag hem ook met trots.
ze zijn blond, en niet zwart, dus so what? :)

[Beantwoorden]


Door amy op 19 maart 2011 10:31

ow ik zach het niet eens op je foto heb er ook niet op gelet!
iedereen heeft haartjes boven je lip dus waarom zou je het weghalen?

:D

[Beantwoorden]


Door Elissa op 19 maart 2011 11:05

ik kreeg een spontane glimlach op mijn gezicht na het lezen van dit artikel ! :yay:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 maart 2011 11:20

Haha die foto is echt leuk! :) En die snor was me niet eens opgevallen ofzo.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 maart 2011 11:36

:hm: Dat was ook de reactie van mijn vriend toen ik gisteren aan de haal ging met waxstrips voor mijn blonde snor!
Hij zag het helemaal niet!
Nou valt het wel een beetje op als ik foundation op heb, dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gewaxt!
AUWWWW… :mad: erg pijnlijk, maar zeker de moeite waard!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 19 maart 2011 11:36

Geweldig artikel!!! Alleen is mijn snor zwart, dus je ziet hem bij mij best duidelijk, maar wat boeit het mij ook. Ik heb er nog nooit opmerkingen over gekregen dus so what!

[Beantwoorden]


Door leen op 19 maart 2011 12:54

haha wat ben je toch grappig , word vrolijk van je. :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nadia op 19 maart 2011 13:13

Vera, wat ben jij toch een lekkere down to earth person!
Ik vond het een superr leuk artikel om te lezen en je hebt ook helemaal gelijk! ZOals jij beschreef dat je op een gegeven moment alleen nog mar aandacht had voor je ‘snor’ op al je foto’s kwam me zoooo bekend voor. Ik stond er mee op en ging er mee naar bed.
Bovendien heb jij het geluk dat jij een blondine bent…dus je haartjes zijn zoiezo al heel licht…maar ik ben een zwart haar…en ik durfde mezelf niet eens meer normaal in de spiegel te bekijken zonder direct naar mijn snor te kijken. En toen besloot ik om mijn snor te epileren. De eerste keer was echt pijnlijk je wilt niet weten….ik stopte halverwege en dacht echt bij mezelf dit gaat mij niet lukken. Maar toen ik het resultaat zag van de ene helft dacht ik bij mezelf….komop je bent er bijna en kijk naar het resultaat…GEEN HAARTJES…en toen heb ik het verder afgemaakt (met pijn en moeite). En mijn bovenlip was idd rood!
Maar trust me alleen de eerste keer is pijnlijk…daar echt niet meer..En als je het dagelijks gewoon goed bijhoudt…dan ben je voor de rest van je leven af van je ‘snor’ als dat je onzeker maakt.
Ik kan het je dus echt aanraden mocht je ooit overwegen om je snor weg te halen…doe het met een pincet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:09:

Haha thanks Nadia, voor je lieve reactie en je tip! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Steffie op 19 maart 2011 13:20

Go Vera! Superleuk artikel!
Zelf heb ik ook een beetje een blond snor, vroeger stoorde ik me inmens aan en heb ik het een tijdje geharst, maar daarna had ik zoiets van mensen moeten je maar nemen zoals je bent zolang je zelf gelukkig bent maakt het allemaal niet uit!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 maart 2011 13:25

Nog nooooit gezien hahah.
Heeeerlijk artikel Vera!
Al gebruik ik zelf wel altijd een draadje, maar ik heb ook donker haar..

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 19 maart 2011 13:41

Supergoed geschreven, you go girl! :)

[Beantwoorden]


Door sophie op 19 maart 2011 14:40

zo leuk geschreven!
ik zweer je, het was me nooit opgevallen.
ik heb een sproeten snor: dat betekend: stuk of tien sproeten boven me lip. eerlijk gezegt vind ik het vervelend het lijkt best als een snor maar dan met sproeten.
voordeel: haar haal je makkelijk weg.
sproeten niet.
nouja ik moet er maar mee leven en héel isschien alls ik later wat ouder ben en ze zijn er nog laser ik ze weg.
ik ben wie ik ben en tjaa die snor hoord misschien wel bij mij (?)

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 19 maart 2011 14:44

gelukkig ben ik best wel blond en zie je het bijna niet bij mij maar ik ken meiden die blond zijn waarvan je de wenkbrauwen haast niet kunt zien én ik ken meiden die zulke donkere haren hebben dat ze zich haast dagelijks moeten scheren

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 maart 2011 15:21

Jij heb geen snor, echt niet! Haha, wat een onzin! Dat zijn gewoon donshaartjes, en die heb je overal! Ik zelf heb wel een aantal zwarte haartjes boven me lip, maar ze vallen niet op, en ik maak me er dan ook niet druk om.

[Beantwoorden]


Door Stella op 19 maart 2011 15:36

Onwijs leuk geschreven En gelijk heb je! Lekker laten zitten. Dat doe ik ook :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 maart 2011 17:02

zoals heel veel al zeggen : die snor van je is me helemaal niet opgevallen. en zoals je in het artikel zegt iedereen heeft eigenlijk een snor! 8)

[Beantwoorden]


Door judith op 19 maart 2011 17:39

Een snor is echt zoiets van: je ziet hem pas als je er op let. En als je het dan weet, denk je dat de hele wereld je snor kan zien, terwijl dat helemaal niet zo is..

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 maart 2011 18:17

Je schrijfstijl komt echt heel goed naar voren in dit artikel. Subliem geschreven! Erg leuk!

xx

[Beantwoorden]


Door Jenneke op 19 maart 2011 18:46

Geweldig geschreven artikel!
Zoals iedereen heb ik ook haren boven mijn lip maar bij mij waren ze een stuk donkerder dan bij jou!
Heb ze gewoon bij de schoonheidsspecialiste laten haren, en echt dat wend! Het is niet lekker maar de pijn is zo snel weg.
Na 3 maanden, elke maand harsen kwam het veel minder en lichter terug. Ik doe het nu nog maar sporadisch dus misschien is dat een idee?
Ik vind het alles waard, want mijn snor wil ik gewoon niet meer zien:P

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 19 maart 2011 18:59

Wat een goed artikel Vera! Dit vind ik zó sterk aan jouw site, van die persoonlijke ‘columns’ waar wij ook nog wat van kunnen leren, ik lees ze altijd met plezier.
Eigenlijk was het me ook nooit opgevallen op je foto’s, alleen bij die glitterlippen op één foto, en het enige wat ik toen dacht was, zie je wel, zij heeft het ook en laat ’t lekker zitten. Je moet overigens wel heel dichtbij komen om ‘m te zien, en als iemand zo dichtbij komt moet het wel je vriendje zijn, en als die je niet accepteert zoals je bent? Gelijk dumpen, kom op zeg x|

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 maart 2011 19:30

Haha, wat doe je dit toch weer leuk. Je schrijft echt zo leuk en je hebt een soort van “Als Vera het zegt dan is het goed” imago bij mij. Ik heb me ook nog nooit gestoord aan je snor hoor :) En idd, iedereen heeft ‘m!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2011 om 00:14:

Als Vera het zegt dan is het goed? Haha wowie! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 maart 2011 21:18

Echt super leuk geschreven!
En inderdaad, iedereen heeft hem!

[Beantwoorden]


Door Elnaz op 20 maart 2011 00:06

Omg, Geweldig artikel echt! Ik heb ook een snor, maar mijne is jammergenoeg met zwarte haartjes dus ik haal hem wel weg met draad, wat ik ooit een keer heb geleerd van mijn tante haha!

xx

[Beantwoorden]


Door Rowan op 20 maart 2011 09:33

Ik ben het hélemaal met je eens! En trouwens, misschien vind jij hem erg opvallen omdat je weet dat je hem hebt, maar andere zien dat helemaal niet. (:

[Beantwoorden]


Door Nadiah op 20 maart 2011 11:22

Het was mij wel opgevallen tijdens je glitterlips, maar om er nou iets van te zeggen!?
Het is toch jouw blog? Je schrijft om ons te vermaken, je zal wel gek moeten zijn om eisen te stellen aan een blog! Mensen moeten er gewoon van genieten.

Ik hars overigens wel eens in de zoveel tijd, bij mij komt er alleen maar minder voor terug in plaats van meer/dikker, hooray!

[Beantwoorden]


Door Khadija op 20 maart 2011 12:28

Je schrijfstijl is echt heel erg stoer!
Ik kan je de BeautyWand wel aanraden, die kan je kopen bij de blokker (volgens mij) en die is heel makkelijk in het verwijderen van bijvoorbeeld je snor (maar je kan hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen). Ik gebruik deze namelijk, ik ben een brunette en regelmatig verschijnt er dan een snor en sinds ik eens heel onhandig ben geweest met harsen gebruik ik de BeautyWand en ik ben er erg tevreden over.
Maar hey, jij hebt blond haar hé, dan is het sowieso nauwelijks te zien. Voor de brunettes en zwartharigen onder ons is het een ander verhaal.

[Beantwoorden]


Door Terry op 20 maart 2011 18:04

Snor ? die heb je niet !
loved deze post a lot ! <3

[Beantwoorden]


Door Nadia op 21 maart 2011 15:32

Hahaha echt geniaal dit. Wat een leuk artikel haha

[Beantwoorden]


Door Nance op 23 maart 2011 08:10

You Go Girl!
Je bent een prachtige meid en hoeft je echt geen zorgen te maken over een paar blonde haartjes op je bovenlip! :<3:

[Beantwoorden]


Door Shelley op 23 maart 2011 18:44

echt géwéldig artikel!
echt super leuk, lekker snel doorheen gelezen &superleeeeuk!

een vraagje:
bleken? met citroensap? :roll: hoe precies?
Ik hoop wat uitleg te krijgen (ll’)

Maar ik zie trouwens bij jou ook echt géén snor!

X shelley

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 maart 2011 13:41

super artikel!!

Ik zelf haal het wel altijd weg ook al is het blond heb er 7 jaar geleden ofzo eens een rot opmerking over gehad enja als 13 jarig meisje denk je dan help weg met dat ding;)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 maart 2011 08:46

Ik zou hem ook lekker laten zitten hij is helemaal niet zo zichtbaar.
ten tweede als je hem gaat harsen krijg je echt donkere haartjes terug, heb ik wel op school geleerd. ik ben voor Schoonheidsspecialiste aan het leren maar wij moesten de bovenlip ook harsen nou iedereen heeft er spijt van want iedereen in de klas moet het nu gaan bij houden.
Dus als je wilt gaan harsen denk er goed overna, dan moet je het echt de rest van je leven doen.
leuk artikeltje hoor!!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 6 april 2011 16:20

Ik wax hem weg, ik heb redelijk veel en ik heb ook donkere haartje (maar, ik heb ook zwarte winpers, dus het ziet er niet raar uit als ik bijvoorbeeld alleen op de bovenste wimper zwarte mascara doe, en ik teken mijn wenkbrauwen ook nooit bij, ze zijn al donker genoeg :P)
Het doet wel pijn, maar je went er wel aan, en ik heb het er ECHT voor over :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 april 2011 10:08

leuk artikel , <3 (love)

[Beantwoorden]


Door Amy op 10 april 2011 19:55

Ik heb zelf donkere haren en dan zijn de kleinste haartjes al snel zichtbaar. Vorig jaar las ik iets over de depilator. Diy id een soort van pennetje en door middel van trillingen worden de haartjes verwijderd. Ik heb hem dus gekocht en ik kan hem echt aanraden als je er toch iets aan wil doen

xoxo

[Beantwoorden]


Door Inez op 24 juni 2011 14:22

Welk product heb je gebruikt om te bleken? En weet je toevallig of het klopt dat je het met citroensap ook zou kunnen doen? x

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 30 augustus 2011 19:06

ik heb ook donshaartjes, en in het ene licht lijken ze donkerder dan in het andere licht, maar ach lekker zacht :p

[Beantwoorden]


Door .... op 10 oktober 2011 21:06

Bij mij zijn ze vrij donker dus ik haal ze weg, zou nooit de deur uitgaan zonder dat het daar goed zit. Het liefst zou ik het de hele tijd weg laten halen bij de Turkse kapper, al zei ze de vorige keer dat het wel meeviel maar misschien ziet zij wel heel erge gevallen :p Maar dan is het toch het gladst!

[Beantwoorden]


Door Amberr op 12 januari 2012 20:03

Hoiii!

Mag ik vragen met wat jij je snor bleekt? Ik heb overal gezocht naar het spul van Veet maar kan het nergens vinden!

[Beantwoorden]

Ella antwoordt op 6 maart 2013 om 14:20:

Hi Amber,

Las net toevallig je post.
Veet is moeilijker te vinden, daarom gebruik ik Jolen.
Is er speciaal voor ontwikkeld.
Kijk maar even “Jolen creme” en je vindt het zo.
(ik koop het op Marktplaats, beste deal)
Succes en geniet van de lente.

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 april 2012 23:43

Haha, mij was het ook noooit opgevallen bij mezelf, een vriendin begon erover dat ze haar haartjes weghaalde bij haar bovenlip.. ik wist nooit dat een vrouw dat had, lette er niet op :p Maar nu ze dat zei begin ik er bij mezelf ook op te letten..Je ziet ze niet heel goed, alleen in de zon, ben gelijk bang dat anderen het ook zien!

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 15 september 2012 om 00:14:

Oww, ik heb het nog steeds niet weggehaald ondanks dat ik me er nog steeds aan stoor haha, vooral in de zomer dan, in de winter staat er geen zon op, ben nog steeds bang voor opmerkingen maar niemand valt het op ( of ze zeggen het niet) Maar durf het ook niet weg te halen, straks krijg ik allemaal donkere haren, dat zou nog vééél erger zijn en veel meer opvallen! Ik klikte op je site “over mij” en zag ik snorrendraagster staan hahaha geweldig, moest ff lachen! Wees blij met jezelf (ondanks “snor”, want snor wil ik het niet noemen.) Je bent top! X Anna

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 3 mei 2012 20:30

[…] nam deze super leuke top met snor van New Yorker voor mij […]


Door jiske op 2 juli 2012 16:06

ik heb echt respect voor jou. iedere andere zou zich er voor schamen hem weg halen en er nooit meer over praten maar jij schrijft er gewoon een heel artikel over waar iedereen het over de hele werend kan lezen. echt pure respect

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 26 november 2012 16:15

[…] weten het allemaal: ik hou van snorren. Snorren op nagels, op shirts, of gewoon bij mezelf. Het is nog even november, de maand van de snor. Movember wordt het ook wel genoemd. Je moet dus […]


Door Ella op 6 maart 2013 14:18

Leuke post! Erg vlot geschreven ook.
Heb diverse merken geprobeerd (heb donker haar, dus goede testcase ^^) en “Jolen bleach creme” bevalt mij het best.
Lang resultaat en handig in gebruik.
Wel op marktplaats gekocht, scheelt een hoop.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 27 maart 2013 08:50

[…] Ik heb 3 designs, met een gewone snor, een bonjour snor en een snor met hoed. Ik draag de snor met trots. Nu dus ook om mijn pols. De horloges zijn betaalbaar en hebben een klassiek design. Of ik weet hoe […]


Door nikki op 6 januari 2014 19:23

hey ,ik heb 2 dage geleden mijn snor gewaxt, maar het lukte niet goed, dus trok ik even te hard, en nu staat het heel rood en het bloed. Wat moet ik doen? I??? :hey:

[Beantwoorden]


Door Ik op 25 maart 2014 17:12

Heyy
Uhh waar heb je het dan mee gebleekt? :hey:

[Beantwoorden]