Twitter Question #23

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Tja, valentijnsdag. Dat hoor je met je geliefde te vieren, en dat doe ik dan ook. Op school. Met mijn vriendinnen. Nee, verder doe ik niets speciaals op 14 februari, en dat heb ik ook nog nooit gedaan. Ik ben een ongeveer een week voor valentijnsdag jarig, en hoewel ik een instant happy feeling krijg van al het roze, hartjes en verliefde stelletjes, krijg ik de kriebels van de gedachten valentijnsdag met een jongen te vieren. Romantisch gedoe, ieks! Ik vond de laatste tweet van Evelien wel grappig, hoewel een singlesdag me verschrikkelijk zou lijken. Wordt dat dan niet een grote jacht? Mannen die je hongerig aankijken omdat ze weten dat jij ook single bent… Hmm, ik pas! ;)

Vier Valentijnsdag hoe jij het vieren wilt. Ook als al je vriendinnen het complete nonsens vinden, als jij het leuk vindt moet je het gewoon doen! En ja, het is heel commercieel. Maar welke feestdag is dat niet?

Wat ga jij op valentijnsdag doen? Vier je het, of vind je het commerciële nonsens?


Reacties

Door charile op 12 februari 2011 15:14

ik doe niets aan Valentijnsdag :P
ik heb geen vriendje…hihi
;’xx

[Beantwoorden]


Door kiki op 12 februari 2011 15:23

ik doe er ook niks aan :|
ik heb jammer genoeg ook geen vriendje maar ben wel verliefd op iemand
maar… ik heb het lef niet om op hem af te stappen
wil je me helpen met tips???

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2011 om 21:18:

Wel op hem afstappen, hoeft niet perse op 14 februari. Maar hoe weet hij anders dat jij hem leuk vindt? Zonder contact is er niets… Gewoon doen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 12 februari 2011 15:27

Ik vind het altijd wel leuk maar doe niet echt iets speciaals.
Op de middelbare school kon je altijd roosjes versturen op school met een briefje eraan dit was altijd leuk! Kijken hoeveel roosjes iedereen had en van wie haha

[Beantwoorden]


Door Asmae op 12 februari 2011 15:32

Ik vind valentijnsdag altijd zo leuk. Ik ben zelf single maar toch wordt ik blij van die dag. Krijg vaak complimentjes van jongens dus dat vind ik leuk en mss krijg ik maandag iets …! <3 :hearts:

[Beantwoorden]


Door astrid op 12 februari 2011 15:39

Ik vier geen valentijn, maar wel mijn verjaardag! Wel een beetje stom om op die dag jarig te zijn :p

[Beantwoorden]

Anne Marie antwoordt op 12 februari 2011 om 15:48:

ahhaha cool!! Ik ben dan ook jarig ik had dat van jou nog niet gelezen. Alvast gefeliciteerd ^^)

[Beantwoorden]

ceelinehannah antwoordt op 12 februari 2011 om 16:40:

haha, ik ben dan ook jarig, vind ik soms wel irritant maar eigenlijk vind ik het helemaal niet speciaal ofzo .
nou ja je krijgt tenminste wel veel kaartjes (:
:hearts:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2011 om 21:17:

Alvast gefeliciteerd allemaal! :hearts:


Door Anne Marie op 12 februari 2011 15:47

Ik ben jarig op 14 februari :crazy: maar nu moet ik dus met school naar de TU delft :gaap: Ik heb geen vriendje maar ik vind dat dan ook niet extra erg op valentijnsdag ofzo. Voor mij is het dus alleen mijn verjaardag.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 12 februari 2011 15:53

Single dag! Stel een petitie op en mijn handtekening heb je :hearts:

Ik ga met valentijn harrtjeslolly’s verkopen op school en hopen dat ik er missschien ook eentje krijg :3

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 12 februari 2011 om 23:00:

haha, dat is echt een super leuk idee!

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 13 februari 2011 om 09:33:

I’m in!

[Beantwoorden]


Door kaylee op 12 februari 2011 16:00

commerciële nonsens voor mij.
wel leuk om te zien hoe die jongens zich voor hun vriendinnetje uitslofen haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Essia op 12 februari 2011 16:12

Ik vier het niet, heb het ook nooit gedaan. Afgelopen dinsdag is mijn relatie van 2 jaar kapot gegaan. We houden nog steeds van elkaar, maar het werkte niet. Het kwam door familie en verschillen in geloof enzo.

Valentijnsdag vind ik op dit moment echt vreselijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2011 om 21:18:

Ah, wat vervelend… Sterkte <3

[Beantwoorden]


Door Sharon op 12 februari 2011 16:35

Ik heb geen vriendje en doe er dan ook eigenlijk niks aan haha :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 12 februari 2011 16:38

Aaah, ik vind valentijnsdag zo romantisch! Bij ons worden er altijd rozen gestuurd op school, lopen veel mensen mee rond omdat het niet in het kluisje past. Zelf heb ik geen vriendje or whatevah dus ik doe er niks mee :)

[Beantwoorden]


Door Silva op 12 februari 2011 16:57

Ik heb geen vriendje, en wordt er pijnlijk aan herinnerd op deze dag :P

[Beantwoorden]


Door Miranda op 12 februari 2011 17:19

haha , ik doe er eigenlijk niet aan..

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 12 februari 2011 17:31

Ik zie wel wat er gebeurt met Valentijn ^^ Misschien dat ik cupcakes ga bakken voor mijn klasgenoten (allemaal mannen namelijk en de helft verslaafd aan my treats) maar ik heb er afgelopen woensdag ook al 140 gebakken voor na het semesterconcert… Dus ik weet het nog niet :P Kan een beetje overkill worden xD

[Beantwoorden]


Door Sandy op 12 februari 2011 17:59

Ik begin bij mijn nieuwe baan op Valentijsdag! Dat is mijn big-happening. Geen liefde dus ik heb verder niet veel met Valentijsdag! :)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 12 februari 2011 18:18

Ik vind valentijn maar niks

[Beantwoorden]


Door Nina op 12 februari 2011 19:00

Ik vind valentijn wel leuk maar ik heb geen vriendje dus van mij hoeft het niet. Het is wel jammer dat ik maandag stage heb en mijn vriendinnen dan niet zie.

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 12 februari 2011 19:05

Ach, vieren? Nee dat niet.
Mijn vriend en ik zijn nu bijna 5 jaar samen, en dan hoeft dat niet meer zo.
Wel wilde we al een tijdje uit eten gaan, en toevallig hebben we maandag allebei tijd. Maar niet met voorbedachte rade dus.

[Beantwoorden]


Door suzanne op 12 februari 2011 19:16

ik heb ook geen vriendje,
maar vind het wel gewoon leuk om extra aandacht aan vriendinnen ofzo te geven.
verder vind ik het ook gewoon commerciële nonsens.
xxx

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 februari 2011 19:34

ik ga de dag zelf niets doen.. waarschijnlijk huiswerk maken ofzo XD

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 12 februari 2011 19:34

Heb samen met een klasgenootje twee vrienden van ons een valentijnskaart gestuurd haha, maar niet uit liefde of iets :p gewoon vriendschappelijk!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 12 februari 2011 19:37

Ik doe er helemaal niks aan, ik vind het wel leuk bedacht voor de mensen die echt wat hebben is het ook altijd wel leuk.

[Beantwoorden]


Door paulien op 12 februari 2011 19:45

als ik een vriend zou hebben dan zou ik gewoon wat gezellig samen doen. geen cadeautjes want ik heb een hekel aan cadeautjes verzinnen. geven vinden ik wel leuk maar ik ben niet zo goed in een leuk cadeautje bedenken. bij mij op de opleiding doen ze een rozen actie, zulke dingen vind ik verschrikkelijk. ik dacht nu ik van de middelbare school af ben (dat hadden ze daar ook) heb ik er geen last meer van maar helaas… dus van die bedachte acties enzo vind ik niet leuk.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 12 februari 2011 19:54

Ik sla valentijnsdag ook lekker over haha. Behalve op m’n blog, omdat het gewoon zo’n leuk fotothema is :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 februari 2011 20:05

kom maar op met de hartjes, bonbons, bloemen, etentjes, rozenblaadjes enzovoorts :D

[Beantwoorden]


Door Oneofthepandies op 12 februari 2011 21:18

Ik heb echt een hekel aan valentijnsdag, het verhaal erachter is ook niet romantisch ofzo. Eerder het tegenovergestelde. Nee het hoeft echt niet voor me en gelukkig makt het mijn vriend niets uit.
16 februari is veeel belangri8jker (we zijn 3 jaar samen dan <3)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 februari 2011 om 21:19:

Ahh, alvast gefeliciteerd! :hearts:

[Beantwoorden]

Oneofthepandies antwoordt op 12 februari 2011 om 22:01:

bedankt ^^) had nooit gedacht dat we het zo lang zouden volhouden :P

[Beantwoorden]


Door Sabine op 12 februari 2011 22:36

Vriendje en ik doen er niets aan dit jaar. Sowieso doen we nooit echt iets op Valentijnsdag. Zo af en toe gaan we eens uit eten, maar dat doen we op een normale dag ook wel eens. Daar hoeven we niet echt een reden voor te hebben :)

Valentijnsdag vind ik iets commercieels, maar ach. Weer een goeie boost voor de economie haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 februari 2011 22:46

Hmmm, ik weet dat het best commercieel is maar toch vieren wij het meestal door een simpel maar gezellig dineetje en een filmpje :D Misschien cliché maar toch leuk :)

[Beantwoorden]


Door Maxime op 12 februari 2011 22:50

Veel mensen vinden het commerciële nonsens, maar toch was het vandaag op mijn werk nog drukker dan met de kerst!

Ik werk trouwens in een cadeau winkel haha

[Beantwoorden]


Door tessa op 12 februari 2011 23:10

ik vind valentijn dag dus echt leuk.
ook al ben ik vrijgezel ik vier het met mijn beste vriendin.
dit jaar ga ik een jongen anoniem een roos geven voor zijn voordeur:$
ik hoop ook iets van hem terug te krijgen dus maandag ik kan niet wachten.
zelf koop ik geen duren dingen met valentijn ,gewoon iets kleins waardoor je die gene laat zien dat je veel van hem/haar houd.

X.

[Beantwoorden]


Door Lynda op 13 februari 2011 00:56

Ik doe er niks aan, heb ook geen vriend momenteel dus ja haha. Kreeg wel al een valentijnskaart van m’n ex vriend, maar of ik daar nou echt blij mee ben? : :no: Al is het wel lief…

[Beantwoorden]


Door Veerle op 13 februari 2011 09:29

Haha, mn twee beste vriendinnen worden dan 16 :) Dus ik ga gezellig na school naar hen toe (ze zijn een tweeling). Ik heb toch geen vriendje!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 februari 2011 10:20

Ik vind het veel leuker om iets te geven op een normale dag. Bij valentijnsdag is het zo voorspelbaar.

[Beantwoorden]


Door Milady op 13 februari 2011 10:48

Vriendlief is een paar dagen weg, dus bij mij geen gezellige Valentijnsdag. Heb natuurlijk wel een kleine verrassing in z’n tas gedaan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 13 februari 2011 11:27

Ik kreeg gister een valentijnskaart :hearts: Helaas was die van Sheba namens mijn kat omdat ik een keer een proefzakje heb aangevraagt.. wat een domper!

Ik doe eigenlijk nooit wat aan valentijnsdag, als ik iemand leuk zou vinden op school zou ik anoniem een roos versturen. Ik weet dat een paar vriendinnen me een roos sturen dus ik heb zelf een soort mini valentijnscadeautje geknutseld voor mijn vriendinnen. (A)

[Beantwoorden]


Door martina op 13 februari 2011 12:28

ik vind valentijnsdag wel leuk,,
vorig jaar had mijn vriend allemaal leuke dinge geregeld als verrassing.. weekendje weg, lekker uit eten,, sauna gehuurd,,,
al dat soort dingen,,, echt heel lief ! maar als je geen plannen hebt zoals dit jaar is het een beetje een rare dag…..omdat je voor je gevoel iets romantisch MOET doen

[Beantwoorden]


Door Evelien op 13 februari 2011 12:52

Hé wat leuk ik sta erin :D :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
(x)

[Beantwoorden]


Door Elise op 13 februari 2011 16:50

evelien, Je hebt toch ook geen vriendje nodig om valentijn te vieren. Valentijn is voor geheime aanbieders die hun liefdes verklaren aan een leuk meisje (jongen)die ze niet zomaar durven aan te spreken. Ik vind het opzich wel leuk. Ook al krijg ik geen roosje. Romantiek bij andere vind ik ook leuk om te zien. Als dan iemand met elkaar krijgt tijdens valentijn is dat toch super leuk! :love:

[Beantwoorden]


Door Elise op 13 februari 2011 16:52

Ik heb die dag een poezië schoolexame. Lekker romantisch dus…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 februari 2011 19:25

Ik ben het niet eens met Evelien, ik ben zelf ook single en ik vind valentijnsdag juist heel leuk! Bij ons op school kan je rozen sturen, dus ik heb er een paar naar vriendinnen gestuurd, en ook een naar een jongen waar ik geinteresseerd in ben. Stiekem hoop ik natuurlijk dat ik ook een roos terug krijg. ;) Verder ga ik nog met vriendinnen gezellig wat doen. Dat zit zo: een goede vriendin had bijna 3 jaar een vriendje, en dat is nu net een maand uit. Dus we gaan een ‘ik haat valentijnsdag maar ben toch heel aantrekkelijk feestje’ houden! Met veel eten en slechte films. :D Want valentijnsdag gaat niet alleen maar over de liefde, maar ook over vrienden en familie, gewoon over iedereen van wie je houd en wie een plekje in je hart heeft.

[Beantwoorden]


Door Helena op 14 februari 2011 00:01

Snik.. mijn vriend heeft het te druk met zijn studie dus zie hem niet op Valentijnsdag :(

[Beantwoorden]


Door Felicia op 14 februari 2011 09:27

Waarom denken zoveel mensen dat valentijnsdag alleen voor verliefde stelletjes is?! Het is juist ook bedoelt om de liefde te verklaren aan je ‘geheime’ liefde :)
Dus mensen, ga ervoor ;) :hearts:

[Beantwoorden]


Door Mieke op 14 februari 2011 12:43

Ik heb wel een vriend (woon ook samen met hem) maar vieren niet echt valentijnsdag. Heb zaterdag wel een bos bloemen en chocolade van hem gekregen. En ik heb in zijn tas een kaartje gestopt.

En ik ga pannekoeken voor hem bakken en een taart maken, maar dat had ik ook gedaan als het geen valentijnsdag was.

Ik vind het veel leuker als hij mij een keer onverwachts wat geeft of mee uit eten neemt.

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 februari 2011 16:14

Had wel een date, maar dan met de tandarts:P. Verder is het een gewone door de weekse maandag hier.
I ‘m happy to be single;).

[Beantwoorden]


Door Beauty By M op 14 februari 2011 22:31

Vind valentijnsdag echt iets voor verliefde stellen. Voor geheime liefdes. Zelf ben ik alweer 6 jaar getrouwd, en het verliefd zijn is in houden van overgegaan. Valentijnsdag gaat dan ook aan ons voorbij.

[Beantwoorden]