Should I do it? A Chocolate Hairdo…

Ik heb mijn haar al meerdere keren geverfd, en geen van deze keren was dat een succes. Toch blijf ik wegzwijmelen van Rihanna die nu weer een rode/bruine/paarse coupe heeft, of Beyoncé die opeens als blondine door het leven gaat. Ik blijf er jaloers op, ik wil ook als een kameleon door het leven gaan. I want a different hairdo!

Image Hosted by ImageShack.us
Toen er afgelopen week een nieuwe haarkleuring van L’Oréal bij mij thuisbezorgd werd, begon het weer een te kriebelen. Hoewel ik bijna een jaar geleden per ongeluk nog met een vrij oranje, in plaats van lichtbruine coupe rond liep (thanks to SYOSS), ziet de veel te donkere haarkleuring er aantrekkelijk uit.

Image Hosted by ImageShack.us Ik heb de kleur ’41 Heerlijk Koel Chocolade’. De Sublime Mousse is is een permanente haarkleur, wat betekent dat ik toch mooi met de gebakken peren zit als de kleur na het verven niet zo uitvalt als ik had gehoopt. Bovendien heeft het model op de verpakking wel héél bruin haar…

Image Hosted by ImageShack.us Als je middenbruin haar hebt, zal je haar er vrij donker uit komen te zien. Ik heb goudblond haar, maar die staat helaas niet op de kaart… en dat zegt dus eigenlijk al genoeg. This color is too dark for blondies like me.

Ik denk niet dat ik mijn haar ga verven, maar dromen mag. Ik wil gewoon wat anders! Mijn haar heeft al eeuwen hetzelfde model omdat je met de vorm van mijn hoofd (vierkant) en type haar (dik en met slag) vrij weinig kan. Knip ik het te kort dan krijg ik een ontplofte afro, en van een pony krijg ik een nog bollere toet.

Verder ben ik heel blij hoor, met mijn lange en dikke haar. Maar ik ben wel gewoon eens toe aan wat anders. Zijn er meiden en vrouwen die dit herkennen? Verander jij de kleur van je haar vaak, wat vind je het mooist en welke kleur is je haar nu?

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 16 februari 2011 | 234 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Eline op 16 februari 2011 16:08

Doen! Staat je denk ik echt supermooi!

[Beantwoorden]

Sandy antwoordt op 16 februari 2011 om 19:53:

That’s my thought! ;-)

[Beantwoorden]

Tamarah antwoordt op 17 februari 2011 om 21:54:

And mine! :lol: Heb je al eens met Taaz.com gespeeld dan? Dan krijg je een redelijk reeël beeld van hoe het je gaat staan! De kleur die je heb gekregen is volgens mij wel erg mooi en daarnaast,.. verven met mousse is zo ontzettend makkelijk dat doe je zo!

Ik heb vandaag mijn haren nog geverfd, ook in de kleur middenbruin :-) Ik verf mij haar ongeveer 1 x per 1,5 / 2 maanden. Ik heb het paars, rood, zwart met blauwe gloed, blond en bruinrood gehad. Maar ik verf mijn haar dan ook al sinds mijn 12e (is toch al 10, bijna 11 jaar!) Heerlijk :)

[Beantwoorden]


Door Laura (Dutchdivalaura) op 16 februari 2011 16:09

Urgh ik ken je probleem! Ik wil mijn haar zo graag rood verven, maar het is gewoon slecht voor je haar en mijn eigen haarkleur is zo uniek dat ik het gewoon niet terug kan krijgen.

Moeilijk…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 16:15:

Jouw haar is zooo mooi! Maar ik snap je probleem wel. Rood zal je ook goed staan denk ik *sorry*

[Beantwoorden]

Laura (Dutchdivalaura) antwoordt op 16 februari 2011 om 19:02:

Neeee nu twijfel ik nog meer! Stommerik :crazy:

[Beantwoorden]

Jessicaa antwoordt op 29 maart 2011 om 19:24:

Als je zo twijfelt en je hebt zoo’n unieke haarkleur zou ik het niet doen hoor.. Ik wou het vroeger ook altijd, maar daar ben ik nu wel van genezen. Ik hou mijn mooie bruin gewoon! Ik heb het nu tot iets verder dan mn schouders en ik wil het heel graat tot ergens op mn rug hebben. Vroeger werd ik er gek van omdat ik het bij mij niet mooi vond staan, maar ik weet nu een beetje hoe het eruit komt te zien dus wil ik het laten groeien, maar dat gaat nu weer zo langzaam :S

martina antwoordt op 16 februari 2011 om 16:57:

dan moet je gewoon een spoeling doen !
doen ze zowiezo sneller bij lang haar,
en als je het niet mooi vind, het gaat er na 4 mnd weer uit
echt ideaal !

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 16 februari 2011 om 18:19:

Ja, dat dacht ik ook al. Doe een spoeling!

[Beantwoorden]

Ronne antwoordt op 17 februari 2011 om 10:14:

Ooit was ik heel mooi lichtblond. Totdat ik besloot om ook eens “wat anders” te doen met mijn haar. Eerst heb ik het donkerbruin gehad (wat trouwens wel heel gaaf is als je blauwe ogen hebt, en het gaat ook nog eens het pluizen tegen!), daarna rood (ook erg stoer, mensen dachten zelfs dat het mijn eigen kleur was) en ten slotte weer blond. Maar mijn blond is nu wel helaas een meer donkerblonde tint geworden. Ik heb nu zo ongeveer alle kleuren gehad, maar heb er helaas ook een andere haarkleur aan over gehouden. Nu doe ik gewoon even helemaal niks bij mijn haar om het weer even gezond te krijgen. Kleuren hoeft van mij niet meer. Mijn eigen kleur is stiekem toch de mooiste.

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 februari 2011 16:09

Ik wil ook eens wat anders! Ben dat blonde een beetje zat…
Geen idee wat, bruin ook misschien.
Dan heb ik alleen geen goed excuus meer voor domme acties, haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 februari 2011 16:09

Mij lijkt het mooi, bruin rood achtig. Als ik jou was zou ik eerst een iets lichtere bruin/rood proberen en daarna pas deze?

x

[Beantwoorden]


Door zeeynep op 16 februari 2011 16:11

Liefe vera,
als ik jou was zou ik niet je mooie blonde haar verfen maar eens naar de kapper gaan ik vindt dat jou haar wel 5 cm eraf kan en wat in laagjes dat zou veel speelser staan,
verder moet je het zelf weten
xlieffs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 16:16:

Ja ik moet echt naar de kapper, mijn dode punten zie je van 1 km afstand :$ Maar ik wil mijn haar wel lang houden, vind ik wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Eslen op 16 februari 2011 16:11

wauw dat is echt een mooie kleur!
ik heb mn haar, blond, oranje, roze, paars gehad.
toen ben ik op mn 16e begonnen met laten uitgroeien, mn haar ruim anderhalf jaar niet geverfd :) had mn eigen kleur helemaal terug (vrij snel al) en toch begon het weer te kriebelen.
van mezelf heb ik bruin(kastanjebruin?) haar en ik verf het nu afentoe in een tintje donkerder, chocoladebruin ofzo :) van die spoelingen die er niet helemaal uitgaan (nooit naar woord spoeling luisteren!)
geen extreme kleuren meer maar toch even iets anders :D

[Beantwoorden]


Door iris op 16 februari 2011 16:11

ik denk dat dat donker bruine jou juist mooi staat!

[Beantwoorden]


Door Bertine op 16 februari 2011 16:11

Je kunt het prima verven in die kleur hoor! Je moet alleen met de lengte van jouw haar wel 2 tot 3 pakjes gebruiken en egaal verven. Bruin pakt juist goed op blond & ik denk dat het je super gaat staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 16:17:

Ja ik heb dan nog wel een aantal pakjes nodig inderdaad, ik gok ook wel op 3 stuks… :$

[Beantwoorden]

Asmae antwoordt op 16 februari 2011 om 18:55:

Ik zou gewoon naar de kapper gaan! Dan kom je mss wel goedkoper uit denk ik! ?( verf kost rond de €10,- per pak. en genoeg kappers die je haar voor minder dan €30,- verfen in de kleur die jij wilt.)

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 februari 2011 16:11

Ja, lijkt me leuk!
Zeker doen! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 16 februari 2011 16:12

Tsja, als je een verandering wilt moet er toch iets gebeuren :P Herken me trouwens heeeel erg! Ik kreeg een paar maanden terug van John Frieda zo’n pakje met lichtbruin geloof ik. Aan de ene kant wil ik niet dat mn haar nog droger wordt en wil ik geen uitgroei, maar aan de andere kant, een nieuw kleurtje blijft superleuk!

[Beantwoorden]


Door Annarita op 16 februari 2011 16:12

ik zou een licht bruin doen.. het komt zeker makkelijker op je blonde haren en het is niet super dramatisch verandering maar het geef wel een andere look! :)

[Beantwoorden]


Door mariekoway op 16 februari 2011 16:13

ik wil mijn haar ook zo graag verven !
en ik wil ook wel weer eens een andere coupe

ik wil graag een beetje een oranje haarkleur, maar dan meer naar het bruin (geen wortelkleur….)
xx

[Beantwoorden]


Door Mariel op 16 februari 2011 16:13

Lijkt me wel mooi! Ben van blond naar rood gegaan en ben er superblij mee! :hearts:

[Beantwoorden]


Door sarah op 16 februari 2011 16:13

Ik zou zo graag van blond naar donkerbruinrood gaan, maar ik mag niet van mijn ma, en ik durf eigenlijk niet echt..

[Beantwoorden]


Door Thirza op 16 februari 2011 16:13

Ik dacht er ook een keer over na om mijn haar bruin te verven, maar ik durfde niet:-( maar ik ben wel blij met mijn blonde lokken! En misschien durf ik het over een paar jaar wel aan:-)

[Beantwoorden]


Door Yael op 16 februari 2011 16:13

Don’t do it gurl!
Ik heb zelf ook natuurlijk blond haar en heb ’t vorig jaar donker geverfd en ’t was echt een ramp. Het stond mij niet mooi en ’t duurt super lang voordat je je natuurlijke kleur weer terug hebt. Ik heb t weer blond geverfd en mn haar was GEEL!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 16 februari 2011 16:14

Als je echt graag je haar donkerder wil, dan zal ik een tijdje sparen en dan naar de kapper gaan en die adviseert je dan! Ik heb ook dik, lang, pluisend blond haar en ik wil ook wel eens iets anders!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 16 februari 2011 16:14

Het is permanent en je hebt natuurlijk een andere haarkleur dan waarvoor dit bedoelt is. Ik zou een keertje een spoeling kopen en kijken hoe deze kleur je staat, gewoon een keertje proberen. ;)
Ik denk trouwens dat bruin erg mooi bij je zou staan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:40:

Misschien ligt het aan mij, maar spoeling is vrijwel onmogelijk om te vinden :ja:

[Beantwoorden]


Door Felicia op 16 februari 2011 16:14

Dat bruine lijkt me je super staan!
Zelf verf ik mijn haar al jaren donkerder, maar wel redelijk dicht bij mijn eigen kleur. Ik zou het heel graag eens blond verven, maar ik denk niet dat ik het durf ;) Het is toch een redelijke aanslag op je haar, dat ontkleuren..

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 16 februari 2011 16:15

Gewoon doen, zou ik zeggen! Ik ben zelf blond en ben regelmatig naar donkerbruin en weer terug gegaan. Maar nu hou ik het even bij wat het nu is, want mijn haar lijkt geen rood pigment meer te pakken en daar baal ik van want ik zou zo graag caramel kleurig haar willen hebben.

Oh een nadeel vind ik overigens wel dat als je van nature blond haar hebt en je maakt het donkerder, het na verloop van tijd uitziet alsof je kaal wordt, vanwege de lichte uitgroei! ;)

[Beantwoorden]


Door Danique op 16 februari 2011 16:15

Ik zelf heb nu al twee keer de casting creme gloss van L’oreal gebruikt. Dit is een uitwasbare haarkleuring. Ik wilde zelf een donkerbuine haarkleur, met rode/goude gloed (ik had van mezelf lichtbruin haar) en dit is erg goed gelukt met een casting creme gloss! Ik was er zo tevreden over dat ik toen het er uit was, weer opnieuw heb gedaan. Maar bij dit product kun je dus kijken of het je staat, want als het je niet staat, is het niet permanent. Na een tijdje vervaagt het weer, en dan kun je het of opnieuw doen of niet. Dit is misschien een tip voor je !:)

[Beantwoorden]


Door amber op 16 februari 2011 16:16

heb echt lastig haar precies dezelfde kleur en structuur enzo als jij :ja:
ps- vet leuk al die nieuwe leuke smileydingetjes

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 februari 2011 16:18

Ik denk dat bruin je wel heel mooi zal staan. :) Maar ik zou idd niet voor deze kleur bruin gaan. Sowieso niet voor een koele bruine kleur aangezien je kans hebt op groen uitgeslagen haar (ik spreek uit ervaring). Als je van blond naar bruin wilt moet je gaan voor een warme bruine kleur (dus met rood/oranjetinten) heb ik me laten vertellen. ;P

[Beantwoorden]


Door charlotte op 16 februari 2011 16:18

je kan je haar best donkerder verven maar dan zou ik het bij de kapper laten doen. vooral als je zo extreem je haar verft.

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 februari 2011 16:19

moet je doen meid!
het is gewoon ineens want anders, en volgens mij zal het je ook goed staan.
En je weet het nooit als je het niet probeerd.

[Beantwoorden]


Door Tess op 16 februari 2011 16:19

Ja doen! gaat je goed staan denk ik!

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 februari 2011 16:19

ik zou het wel doen, is weer eens wat anders.. zelf verf ik mijn haar eigenlijk nooit meer, wel al veel kleuren gehad toen ik jonger was XD

[Beantwoorden]


Door Steffie op 16 februari 2011 16:20

Ik zou het niet doen, niets is mooier dan natuurlijk heb. En als je het niet mooi vindt heb je het niet zomaar weer terug in je eigen kleur.

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 februari 2011 16:23

Ik blondeer mijn haar (heb van mezelf vrij donkerblond) maar vond het bij het begin ook eng! Soms moet je gewoon even de drempel over stappen. Ooit wil ik mijn haar bruin verven, en ooit ook nog eens bruin/rood. Maar voor nu vind ik blond leuk! Als je graag eens een andere kleur wilt, ik zeg; Doen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 februari 2011 16:24

DOENDOENDOEN!
Ik heb het zelf 2 jaar geleden gedaan. (Van middenblond naar middenbruin)
En heb ongeveer dezelfde gezichtskleur en ogen als jij! En bij mij heeft het veel voor mij gedaan. Mijn gezicht spreekt als het ware meer! Ik ben er nog steeds blij mee.
Tip: doe het de eerste keer bij de kapper. Daarna kun je het gewoon zelf bijhouden, bijvoorbeeld met het pakje haarverf op je foto’s!

Ik vind dat je er serieus eens over na moet denken! Het zal je echt goed staan namelijk!

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 februari 2011 16:25

Het is wel supermooi.. maar je haar is al zo mooi!
Zou het denk ik niet doen als ik van die mooie blonde haren had!
verf het nu zelf met john frieda. dark chocolate brown, wel heel mooi kleurtje hoor, en heel handig die mousse. hihi.
als je het doet, hoop ik voor je dat het niet groen wordt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:42:

GROEN!? haha (no)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 februari 2011 16:29

Ik zou het sowieso niet gelijk van blond naar donkerbruin verven. Hierdoor krijg je een groene gloed over je haar heen, omdat het een warme tint mist. Dan moet je het eerst met een rode gloed/kleur erin verven. Dit heb ik namelijk zelf ook gehad en heb nu me haar donker rood/ aubergine en ik ben er echt heel erg blij mee!

Verder moet je zelf doen wat jou het leukst lijkt! Het risico is idd wel dat je het vaker moet verven. Veel succes met je keuze ;-)

[Beantwoorden]


Door Rimke op 16 februari 2011 16:30

ik zeg doen, gewoon proberen! ;) het is echt een mooie kleur en denk dat het heel goed bij je staat, ik ben van mezelf blond en heb het eigenlijk nog nooit geverfd maarja, komt wel , ik zou het als ik jou was doen . :P

[Beantwoorden]


Door LinvanT op 16 februari 2011 16:31

Je hebt nu mooi haar met verschillende kleuren en een beetje kleurverloop. Als je het verft is het allemaal die ene bruine kleur. Kan ook heel leuk zijn, maar omdat het ook een stuk donkerder is moet er erg aan wennen. Ik heb het juist andersom gehad; ik had nog donkerder haar als op het pakje en ik heb het toen geverfd met ‘rood speciaal voor donker haar’ en dat heeft mn haar gebleekt (wat nergens op het pakje stond) en na vier weken zon en zee was het licht bruin. Dat was ook wel erg wennen.

Wat je misschien kan doen, is alleen de bovenkant van je haar verven. Dat je ombre haar krijgt. Of minder lang laten zitten dat het niet zo donker wordt.
Maar als je het verft duurt het natuurlijk wel weer lang voordat het eruit is en je haar op dezelfde lengte als nu is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:43:

Dat ombre haar is ook wel een idee… thanks voor je tips en info!

[Beantwoorden]


Door Aniek op 16 februari 2011 16:31

ik zou het niet doen, vooral niet als je blond haar hebt, want dan krijg je je echte blonde haar niet meer terug zoals het eerst was, het pigment van je haar gaat eruit zegmaar ;d
maar mooi is het natuurlijk zeker.
ik zelf heb een beetje een bruine kleur haar, maar in de zon lijkt het wel goud haha, ik heb wel eens mijn haar iets donkerder gedaan dan dat het eerst was, dat kan geen kwaad. ik heb het met kleurspoeling gedaan (:

[Beantwoorden]


Door Maarit op 16 februari 2011 16:32

ik heb het ehh, blond, zwart, bruin, roodbruin, lichtbruin & paars
het is nu lichtbruin en weet niet wat ik het nu moet verven xD

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 16 februari 2011 16:32

Best wel vaak ja. :$
Deze winter heb ik het rood gehad, dat doe ik dus niet meer, nu wil ik het gewoon blond. :D

[Beantwoorden]


Door Trista op 16 februari 2011 16:34

Meis ik zeg doen :)! Ik denk dat het je geweldig staat :)!
Zelf ken ik het, je wilt wat anders, maar je wilt de lengte niet van je haar af. Verven dus. Ik verf het meestal 3 keer per jaar ofzo. Dit jaar heb ik voor mijzelf een doel gezet: Mijn haar niet verven. Wordt moeilijk maar ik houd vol :P!

[Beantwoorden]


Door Krista op 16 februari 2011 16:35

Doen doen doen!
Ik verf het al heeeeel erg lang, bijna alle (natuurlijke) kleuren gehad. Nu heb ik heel donker bruin, bijna zwart, het mooiste tot nu toe omdat het ook past bij mijn wenkbrauwen. Wat ik nu heb is kleurspoeling wat er naar 30 wasbeurten uit is. Ideaal want je zit dus niet met uitgroei! Wel wordt je haar steeds lichter. Maar ach dat vind ik ook wel leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Judith op 16 februari 2011 16:35

Doen, Ik denk dat het je prachtig staat!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 16 februari 2011 16:37

Ik ken het probleem. Ik wilde het al jaren rood proberen, maar durfde het nooit. Vorig jaar gedaan en sindsdien wil ik niet meer anders!
Denk dat bruin je best mooi zou staan, alleen denk ik dat t beter past bij de herfst/winter.
Blond staat in de zomer altijd zo mooi. En je haar donkerder verven in de zomer is nooit handig, omdat het door de zon heel snel weer lichter wordt.
Succes met je keuze! ;)

[Beantwoorden]


Door Kyara op 16 februari 2011 16:41

moet je doen joh! harstikke leuk.
en mij lijkt die pony bij jou, juist super mooI!

:hearts:

[Beantwoorden]


Door daimy op 16 februari 2011 16:41

ik denk wel dat het je staat maar als ik jou was zou ik het de eerste keer bij de kapper laten doen. het is wel duur, maar die geeft je (als je een goede kapper hebt) goed advies, en weet welke kleuren je goed staan. als je het eenmaal 1 keer hebt gedaan kun je het zelf bijhouden met die pakjes van drogist.
:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:44:

I know, ik denk ook dat ik naar de kapper ga. Ben alleen toch bang dat de kapper mijn haar verpest :$

[Beantwoorden]


Door Lore op 16 februari 2011 16:42

Ik wil heel graag mijn haar net iets blonder verven nu de zomer er bijna aankomt. Maar ik heb nu redelijk donkerbruin haar met een warme gloed dus ik ben bang dat als ik een caramelkleur kies, het helemaal oranje wordt. Ik moet dus al zeker een koele of askleur kiezen.
Ik zou wel wachten om je haar donker te verven nu de zomer eraan komt. Ik had het donkerbruin geverfd in juni en in augustus had ik afgebleekt oranje haar. Ook al had ik speciale serums, maskers, shampoos en de hele rimram voor gekleurd haar gebruikt. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:45:

Oeh ja dat is natuurlijk waar ook! :?

[Beantwoorden]


Door Wendy op 16 februari 2011 16:43

Ja met permanente verf is dat wel risky. :S Mijn natuurlijke kleur is vrij dof lichtbruin, maar ik heb mijn haar al in allerlei kleuren gehad; het begon ooit met rood, daarna roodpaars, daarna zwart, toen donkerbruin met een roodglans en nu wil ik het eigenlijk wel weer een wat donkerdere chocoladebruin verven. (Ik vind dat mijn eigen kleur een beetje een grijze glans heeft. :( )
Mocht je dus niks met de haarkleuring doen, dan wil ik ‘m wel voor je testen. 0:)

Ik denk dat een niet te donkere bruintint je ook heel goed zal staan, bruin met een warme gloed? Hopelijk sturen ze je een keer een mooie uitwasbare kleur! :)

[Beantwoorden]


Door Monique op 16 februari 2011 16:46

Heb me haar in de loop van de jaren ook supervaak geverfd, aangezien me moeder heel vaak model zat bij iemand die zo’n opleiding deed begon het bij mij ook te kriebelen ^^) .
Elke keer als ik me eigen voornam het niet meer te doen kwam ik langs de pakken verf in de winkel met al die mooie vrouwen met super mooi haar en dacht ik, ach, give it a try! Haha zo fout (x).
Denk dat bruin jouw wel heel mooi staat, als het te donker is kan je de anti-roos shampoo van Head&Shoulders gebruiken, die is poepie agressief maar haalt wel een groot deel van de verf uit je haren.

[Beantwoorden]


Door nono op 16 februari 2011 16:50

Bruin zal je wel goed staan. Maakt je gezicht automatisch minder rodig. Alleen van dat pakje is veel te donker. Ik zou een paar tinten lichter gaan.

[Beantwoorden]


Door silke op 16 februari 2011 16:50

Ik snap wel dat je weleens verandering wilt(ik verf ook weleens) maar ik denk toch dat het een beetje te donker voor je is, maar wie weet?

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 16 februari 2011 16:51

Ik vind mijn haarkleur prima zoals het nu is. Ik kleur het nooit.

Ik denk dat dit kleurtje té donker voor jou is. Iets lichter bruin zou wel mooi hebben gestaan, maar dit. Nee. Ik betwijfel of het mooi zal uitpakken voor je.

[Beantwoorden]


Door Ariska op 16 februari 2011 16:55

Nee, ik verf mijn haar niet, ik heb van nature rood haar, en ik vind het zonde om dat te verven! Ik denk trouwens dat de donkere kleur je echt supermooi zou staan!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 februari 2011 16:56

Nee! Je moet je haar echt niet verven!
Je haar is zo mooi,, ik vind blond haar echt bij je passen.
Maar je moet het natuurlijk zelf weten ;)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 16 februari 2011 16:56

Ik herken dit zó erg!
Opzich ben ik wel tevreden met mijn haar, maar soms wil je gewoon wat anders. Een ander model is sowieso geen optie, dit wat ik nu heb staat naar mijn idee gewoon het mooist. Dus zou het best eens wat donkerder willen verven.
Wat me vooral tegen houdt is dat ik bang ben dat ik mijn natuurlijke haarkleur niet meer terug krijg. Het is met al die verschillende tinten gewoon niet na te verven en uit laten groeien lijkt me al helemaal een ramp. Daarnaast mag het ook nog eens niet van mijn moeder. Zij vindt het net als ik zonde van mijn eigen haarkleur. Zelfs een spoeling vindt ze niet goed :(

[Beantwoorden]


Door joel op 16 februari 2011 16:57

Ik zou m’n haar wel verven, maar ik denk dat deze wel te donker uitpakt! Dat bedoel ik niet lullig hoor, maar om dat je op zich best licht bent zeg maar :) Ik zou gaan voor een licht/middenbruin kleurtje. Of misschien felblond? Al weet ik niet of je dat zelf leuk zou vinden ;p
Ik ben meestal ook erg snel zat van m’n haar, maar sinds ik het roodachtig bruin heb, wil ik niet meer anders :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:50:

Nee is niet lullig, ik snap wat je bedoelt en ik wil eerlijk advies dus bedankt :D

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 16 februari 2011 17:00

Hmmm, permanent is wel tricky hoor! Zodadelijk is het niet zo goed uit de verf gekomen ( haha ) of vind je het niet mooi staan.
Ik vind je haar supermooi zo, ik zou het nu zo laten.
Zelf heb ik donkerblond haar, en dat is mijn natuurlijke kleur. Ik ben gister toevallig nog naar de kapper geweest en een pony laten knippen. Ik vind het niet echt mooi maar mijn omgeving vindt van wel, dus dat geeft alweer een boost. ^^)

Succes met kiezen!

[Beantwoorden]


Door Sel op 16 februari 2011 17:01

Ik denk dat bruin haar jou wel mooi zou staan hoor, weet niet of het mooier zou zijn dan blond haar, maar het zou sowieso wel staan..want dan krijg je een veel meer unieke uitstraling, lichte ogen met donker en een witte huid staat super..ik denk dat makeup dan ook veel beter zou staan bij je..vooral oogmake up, dan kan je ook veel meer warmere kleurtjes op en ook meer perzik blush hahahah vet nagedacht in detail maja het is wel zo.
en ik weetniet maar ik vind brunettes meer “classy” uitstraling hebben dan blondines..no offense..het staat gewoon meer stijlvol en klasse, vind ik dan. hoewel blonde dames ook heel erg mooi (kunnen) zijn.

ik heb van alles gehad, bruin in alle tinten, blonde highlights, paars, rood in alle tinten (stond me het beste, rood!) en nu heb ik weer donkerbruin haar…rood vond/vind ik erg mooi! en me haar is nu wel erg droog na 230293029239 keer verven, maar ik verf het al 4 maanden niet ben afgekickt ;)

[Beantwoorden]


Door judith op 16 februari 2011 17:01

Ik heb mn haar ook wel eens geverfd. Heb het gewoon gedaan.. Scheit dat het niet staat x]

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 februari 2011 17:01

Ik snap je, soms moet je gewoon wat veranderer. Ik twijfel alleen of het je staat, zo donker. Je ogen zullen wel voor meer opvallen :ja:. Ik zou eerder in de winter voor zo’n donker kleur gaan en altijd eerst een spoeling om te kijken of het je bevalt. Zijn er niet van die makeover sites, waar je je foto upload en kunt kijken of een kleur je staat?

[Beantwoorden]


Door joel op 16 februari 2011 17:02

Ik krijg ineens een ingeving! Denk je niet dat een roodachtige coupe je leuk staat? Koperkleur bedoel ik? Zou denk ik heel mooi kunnen zijn bij je lichte huid :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:52:

Jaaaa dat is ook een goed idee! i love redheads :$ ga ik over nadenken!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 februari 2011 17:09

Aaah ik ken je probleem zo erg! Ik heb van nature zwart haar en dat is zeg maar ‘uniek’ en mooi. Het past ook gewoon bij mij, maar ik wil een keer wat anders, een verandering maar er zijn dan 3 problemen

1) Mijn haar kan de kleur niet goed opnemen en anders moet ik allemaal lastige dingen gaan doen –> LUIHEID
2) Bruin bij chinezen is wel mooi, maar ik vind het raar. Over blond heb ik nooit gedacht en zal ik ook nooit over denken
3) Als ik het een bruine kleur ga verven, dan is dat zo saai! Niet meer uniek want IEDEREEN heeft bruin haar.

Ik snap je dilemma, ik vind het zo gaaf om te zien bij bijv. Sharon en Sanne dat ze een hele haargeschiedenis hebben gehad. Noou die van mij is dan niks, ik heb één keer knalrode plukken gehad door mijn zwarte haar -_-

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:53:

Awww! en een ander model dan? zoals een pony, dat zou je volgens mij wel tof staan :yeasch:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 februari 2011 17:10

ik ben heel erg voor gekleurd haar! simpelweg omdat natuurlijk haar nooit zo’n warme tint heeft als verf. dus als je dan geen andere kleur neemt… verf je haar dan dichtbij je eigen tint, dat ziet er altijd nog beter uit!

daarmee wil ik niet zeggen dat ik je haar lelijk vind natuurlijk! het is heel mooi dik en gezond volgens mij, en ik snap dat je het niet oranje of groen wil hebben…

daarom zou ik je aanraden het in ieder geval de eerste keer bij de kapper te verven, maar dat is een beetje duur, dus…
… weet niet of je het leuk vindt maar misschien kun je eens contact opnemen met mijn haarmodellenbureau: misschien kun je eens een opdrachtje doen. alles gaat in overleg, en je kunt van te voren aangeven wat je wel en niet wilt. ook alleen een kleurtje dus! mensen met natuur haar zijn heel geliefd daar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:56:

Oh wauw, dat lijkt me wel heel gaaf! :D Leuk, ik ben voor alles wel in zolang het me maar staat.

[Beantwoorden]


Door Dominique op 16 februari 2011 17:11

Ik heb mijn haar al meerdere keren in mijn leven geverfd, ik begon met lichtbruin en ging steeds donkerder bruin. Ik heb zelfs nog donkerbruin met roze plukken gehad. Ik heb nu alweer een tijdje zwart, want dat was de kleur waar ik al die tijd naartoe streefde, maar niet mocht van mijn moeder. Nu begint het echter weer te kriebelen en zit te denken om mijn haar lekker rood te verven! Maar dan ook echt rood!

Als jij het wil, gewoon doen. Al zou ik wel naar de kapper gaan, of die op z’n minst om advies vragen voordat je het zelf gaat doen.

[Beantwoorden]


Door Helena op 16 februari 2011 17:11

Lijkt me wel leuk om je een keer met een ander kleurtje te zien.. maar niet te donker hoor… gewoon wat tinten donkerder dan je nu hebt ;)

[Beantwoorden]


Door Lindappelsap op 16 februari 2011 17:13

ik heb donkerbruin haar gehad, licht bruin,blond,oranje,roze,zwart,zwartblauw,paars, en verschillende tinten bruin, heb het 3 keer ontkleurd en nu heb ik t rood (:
normaal verander ik na een half jaar of eerder van een haar kleur maar ik vind rood me zo mooi staan dat ik het deze keer voor een lange tijd laat (:

Wel jammer is dat ik een hele bos krullen had en nu ik dus meer slagkrullen heb en dat vind ik ontzettttend jammer dus ik zit er over na te denken om een permanentje te nemen maar moet mijn haar eerst even wat groeien, maar ik zit er wel over te twijfelen dus we will see (:

ik denk zelf dat het je wel gaat staan die kleur maar dat je er heel erg aan moet wennen.. het maakt je denk ik wat strenger qua uiterlijk

& anders maak n goede foto van je mooie,lange lokken :hearts:
en verander de kleur in photoshop dan kan je altijd kijken of t staat;p

succes iig met kiezen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:58:

Wooow, gaaf! Wel jammer dat je geen krullen meer hebt :(

En ik ga aan de slag met photoshop! Ik had eerder al even wat geprobeerd maar dat mislukte een beetje :$

[Beantwoorden]


Door Pernille op 16 februari 2011 17:15

Hee!
Wat leuk zou zijn, is dat je je haar wat ‘dunner’ laat knippen, en dan je lok of dat haar dat langs je gezicht loopt, gewoon iets korter en schuinaflopend te laten knippen. dan kan je het altijd leuk naar buiten föhnen/stijlen.
qua haarkleur geeft een donkere tint wel meer warmte. als je gewoon een spoeling gebruikt? en dan middenbruin. Het merk Poly color is heel goed. ik heb hem zelf ook gebruikt.

het waren gewoon tips, en ik hoop dat je er wat aan hebt!
btw, leuke site =)

x per

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 16 februari 2011 17:15

Ik denk dat je donker haar je wel leuk zal staan :) Ik heb mn haar ook donkerbruin geverfd met lichte lokjes. Heb nu alleen wel wat uitgroei. Ik wil ook eens zo’n mousse verf gebruiken, ben benieuwd of dat beter wil en of ik het dan zelf kan. Ik heb redelijk lang dik krullend haar. Laat het nu altijd door de kapper doen en dat is duur, dus beter doen ze ook wat pakjes haarverf bij mij door de brievenbus, haha.

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 februari 2011 17:16

ik heb zelf ook dik, lang haar en met slag. Ik heb gwn lange lagen, en eerst had ik ook een pony. Die pony is nu gegroeid, en is nu op gezichtslengte. Dat vind ik persoonlijk mezelf best leuk staan, misschien een aanrader?

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 09:59:

Ik laat meestal wel een lok knippen, maar niet te kort want dan krijg ik echt een heel dik hoofd :D

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 februari 2011 17:16

maar die pony dan wel opzij, en een beetje bijgeknipt hea;P

[Beantwoorden]


Door tessa op 16 februari 2011 17:16

doen!!!!!!!!!!!! ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 februari 2011 17:19

ik wil ook terug naar het donker, maar durf niet :p maar ik denk dat jij er wel mee zou staan!

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 16 februari 2011 17:21

Ik denk dat het je wel zou staan! Anders moet je even naar een kapper gaan die er verstand van heeft en die je vertrouwd. ;) En het gewoon doen, haha! Ik heb mijn haar rood gehad, met highlights en nu is het donkerbruin.

[Beantwoorden]


Door essia op 16 februari 2011 17:21

Hehehe fijn om te weten dat ik niet de enige ben die altijd twijfelt over haar verven€

Ik was er eindelijk uit en ik wilde highlights maar ik heb 4 maanden geleden henna gebruikt, dus wil mijn kapper het niet verven. Het zou een veel te grote aanslag zijn op mijn krullende haar. Too bad!

Ik heb nu laagjes en het is uitgedunt waardoor het heel mooi valt. De henna is vooral een rode gloed wat in de zon heel mooi is maar voor de rest is het nog steeds gewoon bruin.

[Beantwoorden]


Door michelle op 16 februari 2011 17:21

ik zou beginnen met een lichtere kleur
vriendin van mij koos: licht-goud bruin uit en kreeg donkerbruin/rood!!!
ik ben blessed met m’n chocolade bruine steile haar :hearts:

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 16 februari 2011 17:24

Ik ben wel heel benieuwd hoe dat je zou staan!

[Beantwoorden]


Door jol op 16 februari 2011 17:30

mooie kleur ,, maar ik zou het persoonlijk niet durfen ,, ik ben nu wit blond (tegen het witte aan),, dit ben ik al een tijd ,, ik had ooit turquoise haar :$, ik wil nu graag lila grijs achtig haar maari k ben bang dat mijn stage plek dat afkeurt(ik loop stage op een basisschool)

[Beantwoorden]


Door Els op 16 februari 2011 17:31

Op zich zou je het wel kunnen proberen, want je moet wel bedenken dat jij eigenlijk 2 pakjes haarkleuring nodig hebt om je haar als de kleur op het pakje te krijgen, omdat het zo lang en dik is, dus als je het met 1 pakje doet, krijg je een wat lichter bruine kleur, kun je kijken of het wat is en is het niet meteen zo radicaal!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:00:

ik denk misschien wel 3 pakjes. Ik heb veeeeel haar :stare:

[Beantwoorden]


Door Kat op 16 februari 2011 17:33

Mooie kleur! Ik zou het gewoon doen.

Ik wisselde vroeger om de zoveel tijd van kleur (inclusief roze en turquoise) en heb zeker met de extreme kleuren ook moeten ontkleuren. Dat doe ik dus niet meer maar om de zoveel tijd begint het toch wel weer te kriebelen. Ik heb er voor nu een stop op gezet om wat liever voor mijn haar te zijn, maar dat zeg ik om de zoveel tijd.

Mijn favoriete haarkleur bij mezelf is donkerbruin, van nature is het een nogal onduidelijk bruinachtig kleurtje.
Nadeel wat ik heb bij mijn haar verven is dat het uiteindelijk altijd roodachtig wordt. (uitgezonderd de ontkleurde stukken met felle kleuren, dat ziet er heel snel niet meer goed uit ;) )

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 februari 2011 17:33

Ik denk dat bruin jou echt prachtig gaat staan! :)

Mijn huid lijkt ontzettend op de jouwe, heel licht, en ik heb zelf bruin haar. Niet te bruin, maar gewoon licht/middenbruin. Ik heb blauwe ogen en vind het juist mooi staan. Van mezelf heb ik een beetje donkerblond maar heb het nu al zeker 3 tot 4 jaar bruin and i love it! Permanent is misschien een beetje eng om meteen te doen, je kan ook voor semi-permanent of een spoeling gaan.
Probeer het gewoon een keer joh, met een spoeling kan er sowieso niet veel mis gaan :)

[Beantwoorden]


Door Bobby op 16 februari 2011 17:36

gewoon doen! ik had dezelfde haarkleur als jij, blond met een oranje gloed (ik vond dat oranje echt zoo lelijk!)en ook erg dik, wel iets korter. Ik heb het midden/licht bruin geverft, ook met een mousse haarverf. Het is echt goed gelukt!
haha ja ik zou me haar ook zoo graag net al riri lekker knalrood verven maar ach.. (A)

[Beantwoorden]


Door mandy op 16 februari 2011 17:39

ik zeg doen!
volgens mij staat dat je echt heel leuk! :ja:

[Beantwoorden]


Door Svenja op 16 februari 2011 17:43

Ah, wat grappig, ik zat vandaag nog na te denken over hoe vaak ik mijn haar nou geverfd heb.. Ik denk dat je mij wel als kameleon kan beschrijven, want heb ondertussen alle tinten die je van ‘jezelf’ kunt hebben wel in mijn haar gehad: van witblond tot zwart, en daarbij ook nog heel donkerrood. Het is nu weer rood (zou donker moeten zijn, maar in zonlicht is het toch echt een vuurtorenkleurtjerood), en ik bedacht me op de fiets dat dit waarschijnlijk de eerste keer wordt dat ik het nog eens in dezelfde kleur verf :|

Denk trouwens wel dat het je staat.. Anders voor de zekerheid een andere kleur verf halen om het af te zwakken? In je eigen kleur bijvoorbeeld. Als ik m’n haar in een ‘rare’ kleur verf (dus bijvoorbeeld rood of pikzwart) zorg ik ook altijd dat ik een pakje met een kleur die heeeel erg op mijn eigen haarkleur lijkt in huis heb, zodat ik het altijd nog snel kan fixen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:02:

gaaf! en goede tip.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 16 februari 2011 17:43

Kun je je haar niet een keer bruin verven met een spoeling? Als het dan écht niet staat is het na een aantal keer wassen weer weg, en als het je wel staat weet je dat ook meteen en kun je misschien ook een keer voor een permanente kleuring gaan :) Ik zou je haar niet zo donkerbruin verven als deze verf is, denk dat je daar een beetje ‘hard’ van wordt, maar middenbruin lijkt me je heel mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 februari 2011 17:45

Ik ben wel heel benieuwd hoe het dan staat! :) Ik verf mijn haar niet, ik ben heel tevreden met mijn haarkleur (lichtblond) en als ik het een andere kleur verf staat dat mij denk ik niet zo goed. Ik moet trouwens wel even zeggen dat de schoenen die Beyoncé op de foto aan heeft echt geweldig zijn, haha!

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 16 februari 2011 17:46

pff ik heb dat ook. Ik heb krullen en kan er eigenlijk ook bijna niks mee,kort vind ik niet zo mooi,van laagjes gaat het bol en pluizen,pony al helemaal niet want dan moet ik het elke dag stijlen. En dan heb ik ook nog een verschrikkelijke haarkleur en de rede dat ik me haar verf. (: ik zit ook heel te twijfelen,want opzich vind ik de kleur die ik nu wel heb mooi (is ook geverfd) maar als ik erge uitgroei begin te krijgen ga ik ze wat donkerder verfen :D

[Beantwoorden]


Door claudia op 16 februari 2011 17:47

Doen!!!!
Is leuk een andere kleur
zelf verf ik me haar super vaak (bijna elke kleur al gehad)
de mooiste kleur die ik ooit heb gehad ik knalrood :inlove: en een andere keer zwart met roze.

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 februari 2011 17:48

NEE!!!
niet doen!

wij hebben in de salon al aardig wat dames moeten redden van groene punten Enzo .
wat het namelijk is in blond haar zit meestal weinig tot geen warmte(rood pigment).
In bruine kleuren zit wel warmte maar het is niet genoeg om de kleur vast te zetten wat je dan krijgt is een hele vieze matte(groene) kleur.
Ik begrijp wel dat je wat anders wilt maar laat het dan kleuren in een kapsalon waar ze verstand hebben van kleuren en voor pigemteren (extra rood pigement toevoegen).
Ik zou zelf voor een spoeling kiezen trouwens.
Succes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:04:

groene punten? Hellll no. Ik ben er ondertussen al achter dat ik echt naar de kapper ga als ik het laat verven ^^)

[Beantwoorden]


Door Leontien op 16 februari 2011 17:49

Ik zou als ik jou was beginnen met een lichte kleur, bv lichbruin en niet meteen zo donker
En je kan altijd nog een spoeling eerst doen
Wat is dat toch altijd met vrouwen he, hebben ze blond haar, willen ze donker haar, en andersom :D
Ik heb zelf van nature donkerbruin haar, en ik wilde het nooit gaan verven maar toen kreeg ik grijze haren, nou dan wil je wel haha!
Nu heb ik mijn haar kastanje bruin, maar ik zou het liefst weer teruggaan naar mijn natuurlijke haarkleur maar dat word lastig denk ik

[Beantwoorden]


Door Lotte op 16 februari 2011 17:51

Als ik jou was zou ik je haar eerst met een kleurspoeling in dezelfde kleur verven, dat is na een paar wasbeurten er weer uit en dan kan je kijken hoe het staat. Als het leuk staat kan je het alsnog verven. Zelf is mijn haar blond en ik heb van mezelf highlights. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, ik durf het niet…

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 februari 2011 17:53

You will be a sexy woman met dat donkere haar, zou je vast geweldig staan :hearts: maar ik snap je twijfels. Ik wil de verf nu laten uitgroeien en het is zo’n gedoe! Ik wil dolgraag mijn mooie roodblonde lokken terug maar dat zal nog jaren duren :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:04:

Aiiii :(

[Beantwoorden]


Door Joanne op 16 februari 2011 17:55

Ik denk dat bruin je wel goed zou staan, maar het zou wel zonde zijn van je mooie lange haar denk ik. Dan moet je het erna wel blijven verven, wat funest is voor je haar, of het moet helemaal uitgroeien, wat een hel is! Als je iets anders wil maar niet iets dramatisch, kan je dan niet iets met highlights doen ofzo?

Zelf verfde ik mijn haar vroeger altijd maar daar ben ik mee gestopt toen ik merkte hoe dood mijn haar daar van ging. Na een lange tijd is het eindelijk helemaal uitgegroeid. Nu gebruik ik af en toe bruine henna mix op mijn haar omdat dat niet slecht (zelfs goed) is voor je haar, en ik mijn haar dan toch even ‘opgefrist’ wordt. Je ziet het verschil amper, het gaat me meer om de warme gloed die dan op mijn haar komt en om het versterkende effect. Verder doe ik er niets mee (je mag ook niet met chemische middelen op je haar als je het met henna behandelt). In de zomer krijg ik altijd natuurlijke highlights, dat vind ik heel mooi. Kan niet wachten tot de zon weer gaat schijnen!

[Beantwoorden]


Door Richella op 16 februari 2011 17:57

Ik heb mijn haar sinds 3 weken geleden bruin geverft
ben van lichtblond naar bruin gegaan.
Heb alleen maar positieve reacties gekregen tot nu toe!
Maar 1 nadeel, je MOET gewoon foundation dragen.
Heb het wel bij de kapper laten doen anders kon het groen worden..

Ik wou het al 3 jaar,
en toen dacht ik, ik doe het gewoon!
Ben er eigenlijk wel heel blij mee,
en als ik wil ga ik toch gewoon weer terug naar blond! hahah!

x

[Beantwoorden]


Door DNQG op 16 februari 2011 17:57

Ik denk persoonlijk dat zo’n donkere kleur je heel bleek maakt, flets zegmaar. (ik noem het altijd het ‘sneeuwwitje’ effect). Zal het niet doen als ik jou was!

[Beantwoorden]


Door Miss MATC op 16 februari 2011 17:59

Ik heb mijn haar nog nooit geverfd omdat ik het nogal duur vind.
Ik heb wel al een vriendin gehad, die elke keer riep dat ze mijn haar wilde verfen. Mijn zus daarin tegen kleurt haar haar bijna elk jaar en die staat daar altijd geweldig mee! Zij heeft de kleuren: rood, ros, bruin, zwart en platina blond gehad en elke keer staat die daar mee om jaloers op te worden. Ik mag mijn haar niet te drastische veranderen omdat ik bij kleuters sta (mijn studie :hearts: ) en die zouden daardoor in paniek raken :sadno: en denken dat ik iemand anders ben. Dus nop geen haarkleurtje op mijn haar (voorlopig!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:06:

Jeetje, dat je je haar dan niet mag verven :O

[Beantwoorden]


Door kiki op 16 februari 2011 18:00

ik heb mijn haar echt nog nooit geverfd!!!
ik heb blond haar met bruine strepen erin en krullen.. allemaal van mezelf.
ik ben niet van plan mijn haar te verven maar ik zou het niet doen als ik jou was (vera)

[Beantwoorden]


Door rian op 16 februari 2011 18:00

Waarom verf je je haar niet lichtbruin? Dat is niet té donker, maar toch is het weer eens wat anders. Als je lichtbruin doet wat een beetje naar kastanje neigt zou dat wel heel leuk staan denk ik!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 februari 2011 18:04

Ik wil mijn haar ook verfen. Ik heb bruin haar met krullen (maar onderin is het blond achtig) en ik wil het donkerbruin hebben :yeasch:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 februari 2011 18:08

Je kunt ook eerst spoeling doen?
Ik heb mn haar eerlijk gezegt gelijk bam bruin geverft,
maar ik had al bruin van mezelf (beetje lelijk grauw bruin blond)
en toen had ik medium chocolate brown gedaan. Het is bij mij wel goed gelukt, al zeg ik het zelf haha! :P

[Beantwoorden]


Door ana op 16 februari 2011 18:11

NIET DOENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik denk dat blonde highlights je echt mooi zouden staan; maar dit niet.

[Beantwoorden]


Door Yente op 16 februari 2011 18:13

je hebt sowieso 2 pakjes nodig als het geen schuim is.
daarnaast lijkt er een rode ondertoon in te zitten en dat krijg je nauwelijks uit je haar.

[Beantwoorden]


Door Renee op 16 februari 2011 18:21

Waarom niet?

Ik ben zelf ook blondina en ben naar donkerbruin gegaan (iets te donker maarja).

Zorg wel dat je genoeg verf hebt want anders gaat het geheid fout… Dan vallen je blonden plukken door je geverfde haar.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 16 februari 2011 18:23

Ik verf mijn haar best vaak maar blijf altijd bij mijn donkere haar kleur zitten! Blonderen is namelijk super slecht voor je haar.
Ik zou maar beginnen met licht bruin ofzo, want het duurt heel lang voordat het er helemaal uit is! Verder is een donkere kleur op lang haar aanbrengen heel lastig, omdat je boven begint en heel lang bezig bent (met een kwastje) wordt de bovenkant donkerder dan de onderkant (het zit er dan langer in)! Denk wel dat je het heel mooi zal staan een donkere kleur :)

[Beantwoorden]


Door sarah op 16 februari 2011 18:24

wil je je haar echt mooi hebben raad ik je aan om naar een kapper te gaan :) ik heb slechte ervaringen met verf uit pakjes, maar dat ligt maar net aan wat voor haar je hebt. Bij sommige mensen lukt het wel.

[Beantwoorden]


Door sarah op 16 februari 2011 18:26

Oh trouwens; jij hebt vrij lang haar, waarom knip je niet een heeeel klein plukje van je haar af, en verf je dat om te kijken hoe het eruit ziet? Gewoon een plukje waar het niet opvalt.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 16 februari 2011 18:27

Ik verf mijn haar nooit. Ik heb wel highlights gehad, maar dat duurde best wel lang voordat het er helemaal uit was gegroeid. In de winter heb ik liever geen hightlights dus doe ik het waarschijnlijk niet meer. Ik doe wel eens een donkere spoeling, iets donker dan mijn bruine haar. Ik kreeg wel opmerkingen over of ik me haar had geverfd maar het was gewoon een spoeling. Nadat de spoeling er uit was vroegen mensen nog of ik me haar had geverfd, maar ik had allang mijn eigen kleur weer terug!
XxxIlse

[Beantwoorden]


Door Samira op 16 februari 2011 18:28

Mijn haar kleuren durf ik sowieso niet … Maar van blond naar bruin aaaaaaa … I don’t know … i’m shocked …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:07:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 16 februari 2011 18:35

ik verander model en de kleur van mijn haar wel aardig regelmatig, ja. niet dat ik om de week bij de kapper zit hoor! maar toch, als ik naar de kapper ga kleur ik het vaak toch wel weer even bij. ik heb van mezelf donkerblond haar en ben daar niet echt tevreden mee. daarom hou ik er wel van om het eens te kleuren, en ik hou er sowieso van om een andere coupe te hebben!
zo heb ik inmiddels in de, laten we we zeggen, afgelopen twee jaar veel verschillende modellen en kleuren in mn haar gehad; lang en steil tot mijn middel, lang met laagjes, lengte tot op mijn schouders, scheve pony, rechte pony, geen pony, kastanjebruin haar, blond haar, blond haar mijn lichtblonde highlights, coupe soleil, blond haar met highlights en lowlights…
ik vind het geweldig om naar de kapper te gaan, haha!

op dit moment heb ik mijn haar alweer een stuk langer sinds de laatste keer dan ik het tot op mn schouders heb laten knippen; het is inmiddels alweer gewoon lang, steil (mijn haar is van nature stijl en ik draag het ook vrijwel altijd zo) en de kleur die ik op dit moments in mn haar heb is gedeeltelijk mijn eigen kleur, dus donkerblond, met nog een aantal goudblonde highlights erin en verdre een combintie van donkerbruine en donkerrode lowlights (=highlights in een donkere kleur).
ik ben er erg tevreden mee en vnd mn haar echt mooi nu heb wat donkerder is! niet meteen een complete donkerbruine coupe, maar een mooie natuurlijke combinatie van kleuren. het zit er ook niet als ‘banen’ in, maar als lokjes mooi verdeeld door mijn haar.
de volgende keer als ik weer naar de kapper ga verf ik het denk ik weer zo uit. i love it!

vind dat haarmousse inderdaad ook wel cool, maar pas op met permanente kleuring! groeit erg uit, en in origineel blond haar zie je dat helaas erg goed…
maar dat zou je eventueel later kunnen verbloemen met hightlights of lowlights o.i.d.

xxxxx

[Beantwoorden]


Door Aniek op 16 februari 2011 18:41

Ik zou het niet doen… Niet omdat het je niet zo staan, want ik denk dat het je wel zou staan.
Maar omdat je blond haar hebt, als je het bruin gaat verven wordt het groen… Ik heb van mijzelf zwart/donkerbruin haar, en mijn kapper heeft over een jaar tijd mijn haar blond geverft. Elke keer wat lokjes erbij.
Dit wilde ik niet meer, en liet het terug bruin verven. Ik was binnen 1 week echt groen! En niet zo’n beetje ook.
Nu ben ik weer bezig om het blond te verven… Omdat de groene kleur er niet meer uit ging.

Gewoon de dode puntjes eraf en wat meer laagjes en je ziet er weer helemaal anders uit!! :D

[Beantwoorden]


Door Kathy op 16 februari 2011 18:43

Ik verf mijn haar best wel vaak. Ik heb zelf donkerbruin(bijna zwart) haar. Op mijn twaalfde verfde ik het blond en daarna rood. In de brugklas roze met paars. Toen wilde ik weer een normale haarkleur en verfde het bruin.
Ik heb toen een tijdje mijn haar heel saai zwart en bruin gehad. En nu heb ik blonde highlights weer. Deze vakantie ga ik helemaal blond. Ik zit ‘m al te knijpen hihi :P

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 16 februari 2011 18:44

Ik zou het zeker doen!!! Waarom niet? :) Het is weer eens wat anders en het is gewoon een mooie warme kleur! En als het niet bevalt – je kunt altijd terug.

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 17 februari 2011 om 21:53:

dat gaat niet zo makkelijk als je denkt..
verf op verf wordt nooit lichter namelijk dus zul je moeten blonderen en daar gaat je haar zo dood van..

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 februari 2011 18:49

DOEN! :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 16 februari 2011 18:57

Hmm wat lastig. ik heb bruin haar met wat blonde plukjes van nature erdoorheen. ik heb ook zitten denken om ietsje donkerder te verven maar ik zie er toch vanaf denk ik.
Als je naar de kapper gaat kun je misschien daar om wat informatie vragen die zullen je vast wel kunnen helpen als je de haarverf meeneemt die je nu hebt.

[Beantwoorden]


Door Yvette op 16 februari 2011 19:06

Als je het niet aandurft, dan ga je toch gewoon naar de kapper? Zij hebben er verstand van en zullen weten welke kleur op jouw haar pakt en welke niet. Daarnaast hebben ze vast leuke ideetjes. Ik heb vroeger m’n haar geverfd. Het was alleen een heel gedoe om van donker naar licht te komen. Het heeft een dik jaar geduurd voordat ik mijn eigen kleur weer terug had.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:08:

Ja, ik ga ook naar de kapper. daar ben ik inmiddels wel achter na al jullie comments, dat ik dat moet doen ^^)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 16 februari 2011 19:07

Ik vind het zonde als je je haar tevaak verft op een gegeven moment kan je niet meer zonder

[Beantwoorden]


Door Elodie op 16 februari 2011 19:09

Probeer het eerst eens met niet-permanente kleurenshampoo en bouw het dan geleidelijk op. Minder risky. Ik doe dat, maar dan met rode tinten. En zo heb je regelmatig een nieuw kleurtje want de kleur vervaagt. In oktober was het behoorlijk rood, nu heb ik bruin met een rode schijn. Me like.

[Beantwoorden]


Door aniek op 16 februari 2011 19:10

hmm, het lijkt me leuk bij jou! ik zou het toch proberen !

ik verf zelf mijn haar nooit. maar ikzou het best wel willen een keertje!

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 februari 2011 19:12

ik denk dat lichtbruin of naja bruin jou best goed zou staan.
mijn vriendin deed dat en ze zag er gelijk heel anders uit niet zo standaard zegmaar.
sorry,ik vind blond heel mooi maar zooooveel meisjes zijn blond,ik vind het altijd leuk als het dan een keertje anders is (:

[Beantwoorden]


Door Wanda op 16 februari 2011 19:22

NIET DOEN! als je je blonde haar weer terug wilt zou je het eerst moeten ontkleuren of moeten wachten tot het is uitgegroeit.
Al vind ik het wel een hele mooie kleur en ben ik zelf ook van blond naar bruin gegaan. Maar als jij niet voor lang een donkere haar kleur zou willen hebben zou ik er zeker nog even 2x over nadenken en ik zou het niet met zo’n pakje verven maar verf halen bij een kappersgroothandel.

Liefs

[Beantwoorden]


Door Inge op 16 februari 2011 19:32

Volgens mij staat die kleur je wel goed, maar als je het niet probeert dan weet je het ook niet (A)
Haha, Xxx

[Beantwoorden]


Door clara op 16 februari 2011 19:34

taaz.com is handig!
oh en ik vind die kleur niet zo mooi.. er zit namelijk een paarse kleur in (of zit ik verkeerd?) en een échte chocoladekleur (niet koel) zou moouer zijn.. denk ik..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:09:

ik heb taaz geprobeerd, maar dat zag er nogal weird uit!

[Beantwoorden]


Door Renée op 16 februari 2011 19:41

Heey! ik zou het gewoon doen, wie niet waagt wie niet wint!
Ik heb zelf van nature heel licht blond haar en heb het nu donker bruin geverfd. In het begin is het een beetje spannend, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Je moet alleen wel om de paar weken je uitgroei weer verven. Maar dat is heel snel gedaan.

Ik heb al veel soorten verf geprobeerd, inclusief vele gefaalde pogingen , maar L’Oreal is wel het fijnste, dus als je het wil proberen lijkt dit me wel een geschikte verf.

XxX

[Beantwoorden]


Door Jeanne op 16 februari 2011 19:42

Doen! Ik denk dat het je geweldig zal staan! :yay:

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 16 februari 2011 19:46

Ik denk dat het juist heel mooi zou staan bij jou! Chocoladebruin! Ook met je lichte kleur ogen en zo :) die zullen dan nog meer opvallen.

Ik heb al mijn hele leven donkerbruin haar en sinds kort laat ik het steeds nog donkerder verven. Toevallig kwam ik deze week een foto van een prachtige donkerrood/bruine coupe tegen en nu wil ik ze graag donkerrood/bruin laten verven.

(Donkerrood/bruin is een raar iets, maar ik bedoel dus donkerrood maar dan toch met een bruine gloed..hihi).

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 februari 2011 19:55

Veer, ik zeg DOEN!
Het zal je echt super staan, ik heb mn haar nog nooit geverfd, maar ik begin het ook een beetje saai te vinden.
Heb blond haar, maar wil het liefst naar bruin toe, maar ik durf het niet, en stel het dus nog ff een poosje uit.
Maar ik denk dat bruin echt veel mooier bij jou zou staan!
Succes.

xxx Eline :wave:

[Beantwoorden]


Door Ilse op 16 februari 2011 19:55

Ik heb al veel kleuren gehad. Momenteel het ik mijn eigen haarkleur met een goud gloedje erin in mijn haar. Hiervoor was mijn haar lichtblond met iets lichtere strepen geverfd. Ik heb ongeveer dezelfde haarkleur als jou. Verder laat ik mijn haar altijd bij de kapper verven. Toen ik het ook een keer donkerbruin wilde, heeft de kapper het mij afgeraden, omdat het me erg bleek zou maken. Donkerbruin met een warme gloed was wel een optie (ik heb toen zelf een uitwasbare verf van guhl geprobeerd). Ook kon ik nog voor donkerbruine streepjes in mijn haar gaan. Als ik jou was zou ik mijn haar donkerbruin verven met een uitwasbare verf. Dan heb je ook geen of iig minder last van uitgroei!
Succes! Ben benieuwd naar het resultaat! X

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 februari 2011 19:58

BRUIN STAAT JOU ZEKER WEL BETER.

doeeeen!

lijkt me fantastisch bij jou,

x

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 februari 2011 20:00

Als ik jou was zal ik de 1ste keer dat je je haar gaat verven het bij de kapper laten doen, die weten wat ze doen en die weten ook wat je wel en niet zal staan. ik ben zelf kapster en bij jou zou bruin heel mooi zijn denk ik maar je moet het niet te donker verven.
Lots of love :hearts:

[Beantwoorden]


Door kirsten ------- op 16 februari 2011 20:13

ik snap je probleem!
maar ik moet zeggen, bij je laatste filmpje zat ik toch te kijken naarje haar en ik ben echt jaloers!
weetje hoe mooi lang en dik haar jij hebt! :hearts:

om te verven zou ik toch naar de kapper toe gaan als ik jouwas, eenvriendin van wou haar haar van blond naar donker bruin doen en toen is het te rood uitgeslagen !
dus zie dit als een advies ^^

zoals ik al had gezegd ik vind je haar wel supermooi! :hearts:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:10:

Ahhh dankjewel! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 16 februari 2011 20:22

Ik herken het heel goed! Ik wil ook naar de kapper, maar mijn moeder vindt het niet nodig. Ze zegt dat het wel goed zit. Ik ga de laatste tijd best vaak, dus ik kan het me ergens wel voorstellen.
Ik heb van mezelf heel blond haar, echt blondblond zeg maar. Ik ben er heel trots op en ik zal het nooit verven, bang dat ik mijn eigen kleur nooit meer terug krijg xD
Ik heb ook heel dik haar, maar dan wel stijl. Ik heb het nu in het model wat Christina Aguilera had op de Golden Globes 2010. Heel leuk, maar het is wel heel moeilijk om het mooi in model te krijgen en te houden. Tsja, Christina heeft daar natuurlijk ook haar mensen voor xD
Ik zou als ik jou was nooit naar zo donker gaan in één keer. Ik zou het opbouwen tot die kleur als je het echt per se wil! En daarbij, ben je niet van jezelf vrij bleek in je gezicht? En is het dan wel slim om zo’n donkere kleur te doen? Dan word je toch alleen maar bleker?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:11:

Ja ik ben heel bleek, daarom denk ik ook dat ik ’t niet zó donker moet doen. tenzij ik nog bleker wil lijken natuurlijk :roll:

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 februari 2011 20:27

Volgens mij staat het je echt heel goed :yeasch:

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 februari 2011 20:41

Ik zeg doen.
Ik denk niet dat dit te donker wordt hoor, zo’n donkere kleur is het niet.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 februari 2011 21:05

Ik zeg DOEN!
Ik denk dat het je heel erg mooi zal staan!
xoxox

[Beantwoorden]


Door blauwe sokken op 16 februari 2011 21:07

Ooh herkenbaar!
Ik heb van mezelf heel blond haar, en opzich ben ik daar superblij mee, maar soms denk ik wel eens oehhh ik wil ook wat anders! Zo’n hip kapsel met lokjes of highlights ofzo. Maar ik durf mn haar dan weer niet te verven omdat ik bang ben dat ik het dan verpest…

Ik ben trouwens echt wel jaloers op jouw haar! :O Zo mooi dik en lang! En volgensmij kan je die donkere kleur écht wel hebben hoor :) Ik zeg: gewoon doen! (En anders gewoon even langs een goeie kapper om advies te vragen wat betreft je haar verven en welke kleur!)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 februari 2011 21:14

Ja, waarom zou je het niet proberen? (A)
Mijn haarkleur is blond/bruin maar ik verf het niet :D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 februari 2011 21:14

Ah, herken dit zeker weten, heb ook soms periodes gehad dat ik dacht heb zin in iets anders, nieuwe haarstijl of nieuwe haarkleur en ja heb dat dus vaak gedaan ;) Gewoon doen zou ik zeggen, staat je vast goed :D

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 februari 2011 21:21

Ik ben nu licht chocolade bruin maar wil weer naar koperrood. Helaas is dit zo veel werk om te onderhouden.

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 16 februari 2011 21:23

DON”T echt niet doen hoor, als jij wat anders wil zul je het door een prof moeten doen, met lang en dik haar heb je dat nu eenmaal, als je het zelf gaat doen gaat het 99% mis en dat wil je niet :) denk dat een lichte bruintint met wat donkere lowlights je goed zou staan!

ps pakjes haarverf vallen altijd donkerder uit, als ik die koele chocotint van jou zou gebruiken word het bijna zwart

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 16 februari 2011 21:25

ohje en ik herken het zeker wat je zegt, vrouwen zijn nu eenmaal snel uitgekeken op dingen en zo ook op onze haarkleur ;) ik heb het in mijn jongere jaren van zwart, paars, bruin, rood en mislukt blond gehad (oranje) en nu lichtmiddenbruin met gemeleerde lichtere highlights

[Beantwoorden]


Door Jorine op 16 februari 2011 21:27

Het lijkt mij heel leuk staan, maar ik snap dat je het een hele grote stap vindt! Ik ben zelf donkerbuin (bijna zwart) en het lijkt me ook doodeng om naar blond te gaan. Lijkt strawberry blonde je niet iets? Het is net een tintje donkerder, maar niet meteen zo heftig. Dan kan je daarna nog zien wat je ermee doet..
Succes en ik ben benieuwd! :D

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 16 februari 2011 21:30

Ik vind het een erge mooiekleur maar. je hebt zeker 2 pakjes nodig! anders pakt hij zeker niet goed dat weet ik zeker,
enn… de verf is wel goed:P
ik heb hem al vaker gebruikt maar zotezie lijkt de verpakking nieuw!. maar het zou je wel mooi staan. zelf kiezen! maaar… als jehet goed gedekt wil meot je zkr 2 pakjes hebben.
x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 februari 2011 21:37

jeetje wat een reaties weer! al die verschillende meningen, heb je waarschijnlijk ook niets aan :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 10:12:

Haha nou ik weet ondertussen wel dat ik naar de kapper moet gaan en dat ik het niet zelf moet proberen ^^)

[Beantwoorden]


Door Angela op 16 februari 2011 21:38

Gewoon doen!
gaat je echt supper mooi staan! :D
ik heb van mezelf zo’n kleur haar en ik vind het zelf een hele mooie kleur.. maar het is tog wel heel erg donker hoor !
maar ik zou het er gewoon in gooien

[Beantwoorden]


Door anne op 16 februari 2011 21:46

Ik zou het zeker een keertje proberen, maar wel bij een kapperszaak! altijd het veiligst!

[Beantwoorden]


Door annemijn schumacher op 16 februari 2011 21:51

Jy moet het echt verven! zal je supermooi staan..
en als het niks is zijn er altijd nog oplossingen.
xx

[Beantwoorden]


Door Marlies op 16 februari 2011 22:00

Heeey!

Ik snap je heel goed hoor!
Ik heb ongeveer dezelfde lengte en kleur zoals jij… maar ik heb wel nog veel meer slag (en zelfs krullen als het pas gewassen is)
Ik wou 2 jaar geleden ook eens iets anders… maar omdat ik mijn haren niet durfde (kort) knippen, heb ik het bruin gekleurd…
Wat een ramp… Ik vond me er zo saai uitzien en het paste me echt niet… ik heb zo’n bleke wenkbrauwen en dan donker haar… nèèèh
Maar kapsels uitproberen is ook geen oplossing… want knippen ze laagjes dan lijkt mijn hoofd een piramide…
Maar ik ben momenteel op zoek naar leuke kapsels… vlechtjes, opsteekkapsels… Ik zie zo vaak leuke dingen! maar bij mij lukt het precies niet…

[Beantwoorden]


Door A* op 16 februari 2011 22:24

Gewoon doen! Anders weet je nooit hoe het zal staan en bij blauwe ogen vind ik het al snel mooi haha. Ik ben zelf ook van blond naar zelf zwart gegaan. Ik zou voor een midden bruin gaan als ik jou was. Als het je niet bevalt kun je dr altijd nog high lights door heen plaatsen.

[Beantwoorden]


Door Emy op 16 februari 2011 22:30

Hey ik zou gewoon een afspraak bij een goede kapsalon maken (vraag wat rond in je vriendenkring waar zij tevredenzijn bijv.) en daar je haar laten kleuren. zij kunnen je goed advies geven welke kleur goed bij jouw past endie ook bijjou huid past. en soms kunnen ze je wenkbrouwen bijvoorbeeld dezelfde kleur meeverven zodat hetheel natuurlijk er uit ziet. zo heb ikhet ook gedaan. ze hebben daar toch er verstand van precies wat voor kleur entoon bij jou past! 8)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 16 februari 2011 22:35

Wauw, dat is een mooie kleur! Denk dat die je ontzettend mooi zal staan!

ik ben ook van onwijs blond naar bruin gegaan, steeds donkerder.. maar nu wil super blond.

[Beantwoorden]


Door oda op 16 februari 2011 23:34

ZEKERS TE WETEN DOEN! Ik denk echt dat het jou heel mooi staat. Maar dan moet je natuurlijk wel je wenkbrauwen meeverfen (;

[Beantwoorden]


Door Marlon op 17 februari 2011 00:49

Een aantal jaar geleden toen ik voor het eerst mijn haar donkerder wou kleuren, vond ik het super eng om opeens die stap te zetten.. stel dat het inderdaad totaal niet bij je past, dan zit je er mooi mee. Ik ben toen naar de DA gegaan en heb een kleur mousse gekocht. Gewoon schuim met een kleurtje. Ik heb mijn hele haar ermee in gesmeerd en had opeens een bruine/kastanje haarkleur en na 2 keer wassen was de kleur weer helemaal uit mijn haar. Misschien een tip om dat eerst te proberen?

[Beantwoorden]


Door Desiree op 17 februari 2011 07:34

Ik zou gewoon eens een poging wagen als ik jou was. Of anders neem je lowlights (donkere plukjes).

[Beantwoorden]


Door Kashmira op 17 februari 2011 09:19

Ik zou het gewoon doen hoor! Je moet alles toch een keertje geprobeert hebben x|

Tip: Probeer anders eerst een kleurspoeling die er na een paar keer wassen weer uit is. Op die manier kun je zien of het wat voor je is!

[Beantwoorden]


Door Djee op 17 februari 2011 09:42

Ik had nog blonder haar dan jij en heb het ooit *hoppa* in één keer donkerbruin geverfd. Ging prima, pakte goed uit en heb het sindsdien nooit meer blond gewild.. Mensen geloven niet eens dat ik blond ben! Niet bang zijn, gewoon doen..

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 februari 2011 09:50

Meestal doe ik mijn haar donkerder in de winter ik heb het ook wel eens blond geverfd maar bruin vind iedereen(ik zelf ook) mij beter staan

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 februari 2011 11:25

Kun je niet het beste gewoon brutaal bij een kapper naar binnen stappen, advies vragen? Je wensen doorgeven en dan zullen ze je ongetwijfeld heel wat vertellen. Als je dan nog twijfelt ga je gewoon naar huis, en als je zeker van je zaak bent laat het dan ook gewoon door de kapper doen dan weet je sowieso dat het goedkomt.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 17 februari 2011 11:31

Gewoon doen! Chocoladebruin staat zo ongeveer iedereen :D 8-)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 17 februari 2011 11:56

ik zou je haar juist lichter verven. ook lijkt het me bij jou mooi om het op 1 lengte af te knippen dus echt heel recht!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 17 februari 2011 12:54

ik denk echt dacht het je super vet zou staan …
zijn er niet van de verkleed winkels enzo bij jou in buurt?
ze hebben daar vast wel ergens een bruine pruik liggen … Gewoon eens kijken hoe het staat!

[Beantwoorden]


Door Roomijsje op 17 februari 2011 13:49

ik zou het een paar tinten lichter verven,in licht honingblond of zoiets.
een donkere kleur zou je denk ik ouder maken,en een lichte haarkleur laat rimpels verdijnen als sneeuw voor de zon!

[Beantwoorden]


Door Renate op 17 februari 2011 14:17

Wauw echt een prachtige kleur ^^)
Wat vervelend dat je bijna niks met je haar kan, maar ik heb precies het zelfde probleem. Ik heb best wel een rond gezicht, niet overdreven rond maar gwn best wel rond. En als ik dus een pony of lok knip krijg ik echt een dik hoofd :x
En daarbij heb ik ook nog heel veel krullen! en vroeger haatte ik het, omdat iedereen zo wat stijlhaar heeft. en daar kan je gewoon meer kapsels mee, maar ik heb het geaccepteerd. En nu ben ik er ook wel blij mee! al droom ik soms toch wel van zo’n mooi kort stijl kapsel als Selena Gomez ;) [ volgens mij noem je het een bobline maar ik weet het niet zeker haha! ] Maar om elke dag me haar te stijlen? zie ik ook niet zitten! want daar worden me haren opzekere zin alleen maar lelijker van na een tijdje!

[Beantwoorden]


Door Glamourista op 17 februari 2011 14:23

Ik ben van mezelf blond en heb mijn haar vaak geverfd de afgelopen twee jaren. Nu wil ik weer bruin eigenlijk.. .als je nog veel tips wil, ik heb een link met al mijn kapsels en kleuren onder mijn naam gezet :D

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 februari 2011 14:35

Misschien moet je een middenbruine spoeling kopen om het te proberen

[Beantwoorden]


Door Glamourista op 17 februari 2011 14:40

Ik ben zelf een blondine maar heb al een hoop kleuren gehad! Ik heb geprobeerd een linkje te geven naar een artikeltje waar je allemaal haarkleuren ziet die ik eens geprobeerd heb, we hebben ongeveer dezelfde oogkleur en teint, dus kan misschien wel leuk zijn :D
Naja, anders misschien op mn blog zoeken naar ‘hair history’ of anders wil ik je de link wel mailen?

[Beantwoorden]


Door hannah op 17 februari 2011 14:43

JAAA je kan het proberen ? :D
en anders verf je het toch platina blond ? haha xx

[Beantwoorden]


Door Samantha op 17 februari 2011 14:53

heei vera,
ik zou het wel doen, ik vind het zelf altijd wel leuk om iets met m’n haarkeur te doen, ik ben 13, dus ik verf het nog niet zo lang :P mijn normale haarkleur is heel saai (donkerblond) ik heb het blond gegad en nu bruin ( heel licht )
ik denk dat bruin bij jou heel gaaf zou zijn, ik denk dat het je blauwe ogen nog meer naar voren laat komen.

x :hearts:

[Beantwoorden]

Samantha antwoordt op 17 februari 2011 om 14:57:

ik vind je haar trouwens super mooi! heb je tips om het te laten groeien, ik wil namelijk ook weer wat langer haar…
ik heb krullen dus dat is wel wat minder, naja
x :love:

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 februari 2011 15:07

Ik zeg NIETTTTT DOEN!!

Echt ik spreek uit ervaring, echt echt echt echt niet doen!!!!!!

Ja heel leuk en spannend hoor, en t staat vast wel grappig, maar wat een ongelofelijke hel om je bruin geverfde haar weer terug naar blond te krijgen!!

Ik ben ben zelf dus blond en heb t een keer zomaar donker bruin geverfd, en toen t eenmaal zo was moest ik elke 2 weken bij kleuren, omdat je blonde uitgroei hebt. En daarna toen mn haar daar echt dood van werd, heb ik t laten ontkleuren en verven bij de kapper en daaroverheen blond> super lelijke blonde kleur(groen grauwig).

En daarna heeft t heel erg lang geduurd tot mn haar weer gezond was en een mooie kleur had!

Dus, don’t do it!!

xx

[Beantwoorden]


Door barbara op 17 februari 2011 16:15

ik ben al 5 jhaar kapster en ik kom zoooo vaak tegen dat meiden hun mooie lange lokken zelf verven.
ik kan je alleen maar zeggen: doe het niet!!
op blond pakt het vaak verkeerd uit, het word rood of oranje,..
en je hebt zeker wel 3 tot 4 pakjes nodig.
voor die prijs kan je ook naar de kapper en dan weet je zeker dat het goed is.
pakjes verf van het kruidvat is echt troep voor je haar hoor!!
maar ik vind wel dat er minimaal 10 cm van je haar af mag hoor, lang haar is mooi maar als je dode punten hebt maakt het snel onverzorgd

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 17 februari 2011 16:27

Ik denk dat het je wel echt heel erg goed zou staan
maar ik ken wel je probleem .. heb al heel mn 19 jaren dezelfde haarkleur, nouja 1 keer zelf geverfd, en toen ging het mis en was ik oranje!
nu durf ik het gewoon niet meer en zou ook wel eens voor lichtbruin willen gaan..
ik ben erg benieuwd of je het gaat doen en zo ja, hoe het staat :)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 17 februari 2011 16:42

Ik snap je probleem er goed, heb ook een vierkant hoofd en durf gewoon niets met m’n haar te doen, omdat ik bang ben dat het erg lelijk gaat zijn :x
Ik denk wel dat bruin leuk zou staan hoor !

[Beantwoorden]


Door Isabel op 17 februari 2011 16:58

JAAAJAJAJAJAJAA!
ik heb al meerdere keren gecomment dat bruin haar je mooi zou staan! :ja:

[Beantwoorden]


Door svenja op 17 februari 2011 17:14

ik heb volgends mij nog noooit gereageerd op een artikel. maar altijd denk ik had ze maar chocolade bruine haren. het zal je zooooooo mooi staan ik weet het zeker!! just do it girl!

[Beantwoorden]


Door svenja op 17 februari 2011 17:16

en trouwens jij zal niet snel stro haar krijgen, daar is je haar veeeel ste dik voor om dat zo snel te krijgen. gewoon goed verzorgen en het zal je super staan ik weet het zeker!

[Beantwoorden]


Door Tess op 17 februari 2011 17:29

Ik zeg doen! ik vind de kleur die je nu hebt zo ‘net niet’ het is zo’n dirty blond (heb ik van mezelf ook hoor) maar ik verf het zelf dus ook donkerder

[Beantwoorden]


Door Deborah. op 17 februari 2011 17:46

Ik zou het niet doen :$
Maar je moet de keuze zelf maken ;)
Doe maar wat jij het beste vindt.

X deborah.

[Beantwoorden]


Door Elise op 17 februari 2011 18:14

Het lijkt me leuk als je een artikel schrijft met foto’s over jou verschillende kapsels ( andere kleur,pony enzz…).

[Beantwoorden]


Door Gina op 17 februari 2011 19:06

Ik heb een tijdje geleden in mn haar een bruine spoeling gedaan.
Ik was ook bang, dat het er niet uit ging zien! Maar het staat echt leuk, en een speoling kun je eruit wassen, handig als het mislukt!
Ik denk dat het je erg leuk staat.

[Beantwoorden]


Door Loes op 17 februari 2011 21:09

Weetje i kdenk dat het je best staat!
ookal is het wel een grote stap zeg, tis wel heel donker.
ik hb toevallig gister voor het eerst mijn haar geverfd
van blond naar donkerblond/luichtbruin.
xx

[Beantwoorden]


Door Nina op 17 februari 2011 21:55

Ik ben m’n haar ook echt helemaal zat! Maar ik ben zo’n controlefreak dat ik m’n haar aan niemand toevertrouw (ook niet aan mezelf). En het dus altijd bij puntjes blijft, en ik het een hele stap vond toen er IETSJES meer af ging..

Aan verven hoef ik niet te denken want mijn haar verft zich zelf. Nu denk je zeker: whooot! Maar myn haarkleur verandert per seizoen zo erg dat niemand gelooft dat ik m’n haar NIET verf xd

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 17 februari 2011 21:56

Ik ga iedere voorjaar voor blond, en in oktober ga ik naar donkerbruin. Bevalt me nog steeds erg goed. Ik ben van mezelf middenblond, beetje dezelfde kleur als jij.
Ik zou het zeker verven als ik jou was! Ik vind dat je eigen haarkleur je erg jong laat lijken!
Ik zou een hippe lange bob laten knippen en het mooi bruin verven, wel zou ik 2 pakjes nemen als ik jou was!!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 17 februari 2011 22:42

Ik heb precies hetzelfde haar als jij, goudblond dik met (ik een lichte) slag, ik knip het gewoon elk kwartaal ofzo tot boven mijn schouders en dan laat ik het weer groeien (:

[Beantwoorden]


Door robin op 17 februari 2011 23:35

Doen!
Zeker weten, gaat je mooi staan!

[Beantwoorden]


Door naomi op 18 februari 2011 16:17

Oooo Vera ik snap jouw zo goed!. Ik heb een hele poos een schuine pony gehad (1/2 jaar?, dat vind ik lang… Ik ben snel kapsels zat (A) ) En een paar maanden geleden was ik het echt helemaal zat! Het stond me gewoon niet meer dus heb ik gewoon zonder na te denken (teplekke bij de kapper besloten, mn vriendinnen schrokken zich rot ;P, ik had al wel een keer tegen mn moeder gezegd dat het me leuk leek) een rechte pony genomen. Het kon me echt nisk meer schelen ;P. EN ik ben er echt super blij mee! :hearts:

Nu jij nog :) Wat lijkt je leuk?? Ik zou wel iets van een pony nemen. Dat lijkt me wel leuk staan bij jouw. Ik heb ook een heel breed hoofd alleen zie ik er wel wat ouder uit en daar ben ik ook heel blij om (ik ben namelijk ook niet zo groot).

Je hebt echt super mooi haar trouwens!! :$

:wave:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 februari 2011 16:36

Ik denk dat bruin je echt leuk zal staan :yes:

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 februari 2011 18:36

Ik wil mijn haar echt zo graag ros verven, maar durf het niet.. Zelf ben ik iets donkerder dan jij, maar nog steeds blond. Als jij een nieuwe haarkleur wil, kan je misschien donkerblond of zo overwegen?

[Beantwoorden]


Door Lieke op 18 februari 2011 18:48

Ga lekker naar de knip & go daar bij velperpoort, kost geen drol en ze verven wel goed :) Weet je iig zeker dat het de kleur wordt die je wil!

[Beantwoorden]


Door patricia op 18 februari 2011 19:47

ik zou het gewoon verven(A) haha
bevalt het niet laat je er highlights in zetten bij de kapper en ben je zo weer blond..

ik heb nu zelf donkerbruin haar
heb paars rood zwart wit blond en koper gehad.
nu voorlopig even dit want mn collega’s worden gek van mij
haha

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 18 februari 2011 21:37

Ik heb al verschillende haarkleuren gehad. Nu is het zwart.
Het mooiste vind ik knalrood haar, of zwart met blauw/paars tinten.

[Beantwoorden]


Door sara op 18 februari 2011 23:17

Heb mijn haar in september geverfd, maar met een spoeling, dus zou na 28 beurten weer mijn eigen kleur moeten hebben! Was mijn haar om de dag. Dus is nu echt al voorbij, maar mn eigen kleur is nog steeds niet terug! Het is nu een beetje een vage kleur, maar het rare is dat mijn eigen haarkleur ook anders lijkt, want ik heb geen hele erge uitgroei oid

[Beantwoorden]


Door Liselore op 18 februari 2011 23:19

DOEN!!
ik ben net zo bleek als jij en ongeveer net zon kleur en ik heb t nu chocolade bruin en daarvoor had ik het gewoon donker bruin en ik vind het echt veel leuker!

[Beantwoorden]


Door FEEH op 19 februari 2011 00:40

Zeker doen! Dan komen je ogen ook mooi uit, staat mooi bij lichte ogen :) En je moet niet luisteren naar die softies, die zeggen doe eerst een lichte spoeling. Doe het gewoon! Een beetje verandering op z’n tijd is goed! Ik ben zelf van donkerbruin naar platina blond gegaan :) En als het je toch niet bevalt, kun je altijd weer een andere tint nemen.

[Beantwoorden]


Door Celine op 19 februari 2011 11:14

Ik vind het een mooie kleur en denk dat het je ook heel mooi staat!, maar ik zou het eerder bij de kapper laten doen, het is dan wel wat duurder maar dan heb je het wel goed. en ben je ook zeker dat het altijd goed gaat.

ik heb van mezelf bruin haar. en ik heb nu blonde plukken en laat binnekort iets donkerder bruin verver. en door die blonde plukken is er dan een soort kleurverschil als je in het licht kijkt. , beetje lastig uit te leggen maar het is heel mooi :)

trouwens, wat een leuke smileys :hearts:

[Beantwoorden]


Door Lianne op 20 februari 2011 20:10

doen! alleen je zal er wel een stuk witter door lijken! maarja, dat went wel denk ik

[Beantwoorden]


Door vicky op 23 februari 2011 19:19

héé vera!
ik studeer kleur & styl consulente en op school leren bij wie welk seizoen type is en wie met welke kleur haar staat..
& ben er bijna 100% zeker van dat die kleur je super mooi gaat staan! btw ookal staat er permanente kleuring op de verpakking dat ik ook nooit altijd waar meestal na heel wat wasbeurten vervaagt de kleur ook! dus ik zou het gewoon doen!
nog wel misschien een klein tipje laat het nooit langer intrekken als op de verpakking vermeld staat anders kan het wel tegen vallen natuurlijk :) succes ermee

[Beantwoorden]


Door Janice op 27 februari 2011 00:18

Dat zou je echt moeten doen! Ik ben ook van blond naar brunette gegaan en ik ben er super blij mee! Bruin haar zou jou ook geweldig staan want dat geeft veel meer warmte aan je gezicht. Ik vind blond eerlijk gezegd saai. Ik heb mijn haar trouwens net chocolade bruin geverfd en ik vind het super! :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 maart 2011 18:38

Ik heb precies hetzelfde haar als jij dik met een slag erin, en ik heb ook een beetje een bol hoofd haha. na lang nadenken heb ik de stap gezet om mijn haar tot mijn schouders te knippen terwijl het super lang was! ik stijl het nu iedere dag om die stomme slag eruit te werken, maar ik ben er super blij mee! en ik zal als ik jou was gewoon verven, groeit toch wel weer aan! ik ga mijn haar koper verven. 1 tip ik zou het wel in de zomervakatnie doen, als je je er echt stom over voelt zit niemand het op school tenminste… xx

[Beantwoorden]


Door kristina op 7 maart 2011 22:02

Doen hoor! :yeasch: En anders voor de zekerheid koop je nog een kleur dicht bij je haarkleur nu, zo al het fout gaat je evve opnieuw kan verfen met je haarkleur.

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 mei 2011 19:44

Ik heb m’n haar ook geverfd, vandaag. Ik ben donkerblond van mezelf en ik was het zat. Ik wilde graag lichtblond haar. Dus ging ik naar de kapper. Het is nu wel erg lichtblond! Ik moet er nog heel erg aan wennen. Gaat dat snel, dat wennen? En wat als je je eigen kleur terug wil? Ziet de uitgroei er raar uit? (van donkerblond naar lichtblond gegaan dus) En hoe snel is alles eruit gegroeit? Zoveel vragen, haha.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 6 juli 2011 13:07

Je moet gwn naar de kapper gaan hoor, want die pakjes kunnen te sterk zijn van samenstelling en dan gaat je haar dood. Dat zei de kapper tenminste tegen mij :) Dan kan je ook een preciezere kleur kiezen, als je dit te donker vindt.

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 13 augustus 2011 15:51

Ik heb nog nooit mijn haar geverfd maar dat wil ik wel doen een keer.

[Beantwoorden]


Door Isaaaa op 4 maart 2012 13:49

Ik had dezelfde kleur haar als jou misschien iets lichter , en bruin leek me wel echt leuk. Ik had hetzelfde pakje als op jou foto gekocht. Maar zo bruin word het niet, het word meer caramel/brons. Na 1 x wassen was het bij sommige plukken totaal weg.. Dus liep ik met blonde plukken en sommige caramel achtig. Ik haat het echt want ik wou dus gewoon mooi bruin, en nu is het een beetje een grauwe kleur. Dus je moet echt even testen op een plukje wat voorn effect het op jou haarkleur heeft. Ik heb mn haar nu zo’n 3x geverfd en nadat het mislukt heb ik mezelf voorgenomen het niet meer te doen. maar nu wil ik echt heel graag van deze lelijke kleur af en echt mooi bruin haar hebben.. Maar ik durf het niet meer te doen. Succes!! ^^)

[Beantwoorden]


Door thessa op 30 maart 2013 20:01

Ik heb zelf chocoladebruin/donkerbruin haar, ik wil heel graag omvre haar. Dat het overloopt op een lichtbruine kleur. Is dit mogelijk met semi-permanente verf? Ik mag het nl niet zo verven dat de kleur moet uitgroeien. Heeft iemand tips?

[Beantwoorden]