3D gamen met de Nintendo 3DS

Dinsdag ben ik naar een heel tof pers event geweest, ik heb namelijk als één van de eersten de Nintendo 3DS al mogen uit proberen. Ik ben helemaal geen gamer, maar toen ik van de Nintendo 3DS hoorde, was ik gelijk geboeid. Je kan met de nieuwste Nintendo namelijk gamen in 3D! Dat betekend dus dat dat sexy 3D brilletje achterwegen mag worden gelaten.


Klik hier als je die video niet kunt zien.

Het even was heel tof. Goed verzorgd met lekker hapjes, fijne muziek en BN’ers als Horace Cohen en Pepijn van de Jeugd van Tegenwoordig. Maar het aller leukste was de Nintendo natuurlijk. Ik heb veel spellen erop gespeeld, met als favoriet Death or Alive (vechten, yay!).

Werkt het 3D effect echt? Ja, het werkt echt. Bij elke game was het 3D effect aanwezig. Aan het begin moeten je ogen even wennen, maar daarna zie je de diepte heel goed. Onwijs raar om mee te maken, maar o-zo cool!

Wanneer de Nintendo 3DS 25 maart uitkomt ga ik hem nog beter testen, maar ik raad jullie zeker aan hem even te gaan checken wanneer hij in de winkels ligt. Je zal echt verbaasd zijn!

De Nintendo 3DS is vanaf 25 maart te koop, en zal ongeveer €250 gaan kosten.

Game jij? En wat vind jij van het 3D effect in de nieuwe Nintendo, yay or nay?


Reacties

Door Eline op 10 februari 2011 12:31

Hmm tof verjaardagscadeau voor mijn vriend!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 februari 2011 12:36

Oh grappig, ben wel benieuwd hoe het er nou echt uit ziet! Wel irritant dat ze elke keer met een nieuwe komen en spellen specifiek voor die bedoeld. Heb zelf sowieso alleen Sony dingen, dus playstation enz ;)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 10 februari 2011 12:37

haha ik vraag me altijd af waarom beautybloggers worden uitgenodigd bij een pers event wat totaal niks met beauty te maken heeft? net als mascha en cynthia met de red bull events, dat is sport en niets van beauty.

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 10 februari 2011 om 13:31:

Als Vera, Mascha of Cynthia een artikel over zoiets plaatsen, dan wordt daarmee een hele andere doelgroep bereikt. Dit weten die bedrijven natuurlijk, en zo hopen ze nieuwe klanten te werven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:25:

Hoe dat met Red Bull zit, weet ik niet. Maar ik denk dat wat jij (Marijke) zegt waar is. en bovendien vind ik het op mijn blog ook wel kunnen, die afwisseling vind ik leuk en werkt goed.

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 11 februari 2011 om 18:21:

Ja ben ik het mee eens, het is ook leuk om eens dingen te lezen over iets compleet anders, haha. ;)


Door Jaxx op 10 februari 2011 12:37

Ik heb de gewone ds en die vind ik nogsteeds leuk.. Groot nadeelmis alleen dat er nu bijna allen nog nieuwe dsi spellen uitkomen en weinig nieuws meer voor mij. Zal nog erger worden met deze… :shit:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:26:

Ah, dat is balen inderdaad! Want op de 3ds kun je alle oude spellen ook spelen, maar op de oude nintendo’s niet de nieuwe spellen :(

[Beantwoorden]


Door Desiree op 10 februari 2011 12:53

Ik denk dat ik knettergek van een spel in 3D zou worden. Maar denk dat mijn broertje het helemaal geweldig gaat vinden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:26:

Je kan het ook uitzetten :yay:

[Beantwoorden]


Door Milady op 10 februari 2011 13:01

Ik heb zelf de DS lite, maar doe er niet zoveel meer mee. Is denk ik wel tof, dat 3d effect! (zonder brilletje ook nog ;))

[Beantwoorden]


Door Vienna op 10 februari 2011 13:15

Yay ik ben jarig op 25 maart EN ik ben een die-hard gamer. Heb mijn moeder het artikel ook laten lezen, hopelijk kwam de hint aan haha.

[Beantwoorden]

Panajotta antwoordt op 25 maart 2011 om 19:37:

Gefeliciteerd! ^^)

[Beantwoorden]


Door missy op 10 februari 2011 13:16

aaw…!! wat een leuke jongen zit er naast je,! :)
en dat meen ik serieus, hij heeft een schattig gezichtje.

ik heb ook de nintendo lite.
en dat vind ik wel voldoende.

ik vind hoe je nu het filmpje hebt opgenomen mooier, dan eerst!
omdat je wat dichterbij zit, ben je ook meer verstaanbaar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:27:

Haha, ja hij is een schatje.
En het laatste deel van de video is met mijn cam opgenomen (bad quality), maar ik zal in het vervolg met mijn goede camera filmen en dichterbij ;-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 10 februari 2011 13:17

Ik vind dit niks.. zo’n klein schermpje en dan ook nog eens 3D.. nee, niks voor mij! :p
Zelf speel ik Assassin’s Creed op de Playstation 3.. supertof en mooi spel.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 10 februari 2011 13:31

Grappig om te zien! Ik heb zelf een Nintendo DS waar ik vooral in de vakantie nog regelmatig gebruik van maak. Mario Kart blijft leuk, haha! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:28:

Mario rules!

[Beantwoorden]


Door daisy op 10 februari 2011 13:55

Ik ben mijn hele leven al gek op games..

Thuis heb ik dan ook een wii, nintendo ds lite, en een xbox360.

Wat ik mij nu afvraag is of er speciale 3d spellen komen. Of dat de 3ds normale spellen in 3d gaat weergeven…

Ik ga hem zeker uitproberen!

Ik verwacht straks ook wel een 3d wii, maar dan in combinatie met een 3d tv, dat zou te gek zijn! Dat word wel duur maar ik weet zeker dat veel mensen het geld ervoor over zouden hebben. Ik zie de tennisballen al realistisch op mij afvliegen hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:29:

Er komen speciale 3d spellen. Oude spellen kunnen er wel op afgespeeld worden, maar niet in 3d helaas.

En dat van de Wii zou heel cool zijn inderdaad :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 februari 2011 14:00

ik ben echt een playstation meisje XD
leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 februari 2011 14:09

ik wil hem ik wil hem ik wil hem :hearts:

[Beantwoorden]


Door Rowan op 10 februari 2011 14:11

Ik heb de Nintendo DS Lite, en daar ben ik nog steeds tevreden mee. Het 3D effect lijkt me wel heel leuk alleen ik heb geen zin om geld te blijven uitgeven aan al die nieuwe uitvindingen. Ik heb een Wii & een Nintendo, daar ben ik wel tevreden mee. :)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 10 februari 2011 14:37

Oh dat klinkt echt leuk! Ik ben zelf helemaal geen gamer. Op de Wii speel ik meestal Wii fit en soms een Mario spelletje met mijn zusje. Maar het lijkt me wel erg tof om te zien hoe dat gaat met een 3d effect :)

[Beantwoorden]


Door CherryFizzNL op 10 februari 2011 14:59

Super leuk lijkt mij dat, maar wat een geld zeg voor zo’n apparaat pff x|

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 10 februari 2011 15:09

Echt zo tof wat jij allemaal mag testen xD
Ik krijg van 3D hoofdpijn en ga dus nooit naar 3D films maar ik vind 250 euro helemaal niet duur!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 10 februari 2011 15:40

omg die lijt me heel vet ik zou het zeker kopen alleen ik heb niet zo veel geld hahaa!

[Beantwoorden]


Door Angela op 10 februari 2011 15:43

ik heb zelf een nintendo ds lite en ik ben echt gek! op new supper mario bros! echt zoooo leuk maar ik ben niet van plan veel ge;ld uit te geven voor deze nintendo die ik nu heb is nog vrij nieuw dus…

[Beantwoorden]


Door Eslen op 10 februari 2011 15:43

echt geweldig, zoals ik al tweette!
ik ben echt verliefd op mijn DSL maar die valt een beetje uit elkaar (A)
In de zomer maar een 3ds kopen, supertof ding!
leuk filmpje ook (:

[Beantwoorden]


Door lisanne op 10 februari 2011 15:56

ik heb zelf de aller oudste ds (nog voor de ds lite!!). ik denk niet dat ik heb ga kopen, want 250 euro is toch best wel duur. ik koop dan liever iets anders. ik zit zowieso toch bijna nooit op mijn ds! (A)

[Beantwoorden]


Door Merel op 10 februari 2011 16:09

Toen de DS net uit kwam wou ik hem gelijk hebben, Hij had een toutch screen!!! Woow dat vast supercool, haha, terwijl dat nu het normaalste is wat er bestaat. Ik kreeg hem niet op mijn verjaardag en 150 euro was (is nog steeds) heel veel geld voor mij. maar na een jaar later en hij nog steeds bovenaan mijn lijstje stond kreeg ik de DS-little voor mijn verjaardag! Ow wat was ik blij! Toen de DSi uitkwam moest ik die ook hebben! Er was toen een actie bij zo’n winkel dat je hem voor 50 euro + je oude ds + 4 spelletjes kon hebben, nou dat had ik ook gelijk gedaan! Maar nu speel ik er nooit meer op, ik maak er foto’s meer, maar eigenlijk wil ik hem verkopen zodat ik een gewone camera kan kopen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:30:

Ja, dat weet ik nog zo goed! Dat touchscreen, was zo vernieuwend en vet. Een vriendinnetje van me had de Nintendo DS ook, en ik was zo jaloers op haar :D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 februari 2011 16:22

Waaah, wat gaaf zeg!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 10 februari 2011 16:52

Ziet er wel leuk uit! Maar ja ik denk niet dat ik het ook echt ga kopen ofzo.
Een vraagje, had je nu eigenlijk geen HD-camera gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:31:

Ja, maar dit is niet in HD gefilmd (DS kaart is te klein, kan maar 4 minuten in HD filmen, haha ;))

[Beantwoorden]


Door Helena op 10 februari 2011 16:54

Hmm ik game het liefst op de xbox.. vind het op een grote tv toch het leukst :$

[Beantwoorden]


Door Romy op 10 februari 2011 18:27

Ziet er wel leuk uit, maar ik ga hem niet kopen. Dan blijf ik aan de gang met nieuwe Nintendo’s kopen. Haha.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 10 februari 2011 19:26

Het is Dead or Alive XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:31:

Klopt… Zei ik wat anders?

[Beantwoorden]


Door Mariel op 10 februari 2011 19:37

Door Anne-Linda op 10 februari 2011 19:37

nou ik heb de nintendo ds lite!! het meeste doe ik mario kart 8)
maar ik zit er niet zo veel meer op, vooral als ik in de auto zit of op vakantie ga. maar ik ga deze niet aanschaffen..

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 10 februari 2011 19:54

Ik ben een echte gamer!! vooral de ds ik heb de ds lite maar het touchscreen is verschoven en dus helemaal scheef ook het midden doet het niet meer dus moet echt een nieuwe ds want zonder kan ik echt niet leven xd
Ik kijk er echt al een jaar naar uit tot dat deze ds komt maar nu heb ik gehoord dat je niet zo’n kaartje erin kan doen zodat je de spelletjes kan downloaden dus dat vind ik wel een dikke vette minpunt aan deze ds..
Maar ja moet er eerst maar eens voor gaan sparen :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2011 om 20:32:

Je bedoelt zo’n illegaal kaartje met 1000 spellen? :lol:

[Beantwoorden]


Door Iris op 10 februari 2011 19:57

Kan niet wachten tot hij uit komt. Bij me oude ds is ook het touchscreen verschoven.
Zou wel balen zijn als je geen spelletjes van internet meer kan downloaden.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 februari 2011 20:06

:yay: !!
Ik ga hem zeker kopen!!

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 10 februari 2011 20:36

Hij ziet er echt stoer uit! Ik heb nog de alleroudste ds die er is ergens liggen. Daarop was ik verslaafd aan Mario en The Sims. Nu speel ik op mijn Playstation nog wel eens Guitar Hero, Singstar en Lego Batman (Écht een leuk spel!) en soms Fifa en racespellen. (A) Achter elke beautygek schuilt er een game-nerd, I Guess.

[Beantwoorden]


Door Liza op 10 februari 2011 20:40

Leuk zo’n 3d ds ^^) Ik hou van gamen haha dus ik ben wel benieuwd :roll:

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 februari 2011 15:49

ik heb zo een nintendo in het roze, maar gebruik die nooit :p

[Beantwoorden]


Door Sacha op 11 februari 2011 18:50

Ik vind gamen af en toe best leuk. Gamen met de Nintendo 3DS lijkt me ook wel erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 maart 2011 20:03

vroeger vond ik de ds ook helemaal geweldig en wilde ik er ook supergraag een.
maar nu niet meer, ik heb een ipod touch waar ik een heleboel leuke spellen op heb staan en dat vind ik meer dan genoeg haha ;)
maar dat 3D effect lijkt me wel tof om een keer te proberen!

[Beantwoorden]