17 Again

Een film met Zac Efron is in principe al goed gekeurd. Of hij nog met een spleetje tussen zijn tanden staat te zingen en te dansen in High School Musical, of dat hij zoals in dit geval een 37-jarige man in het lijf van een 17-jarige speelt, it’s fine by me!

Image Hosted by ImageShack.us Zac Efron speelt met Matthew Perry en Michelle Trachtenberg in de feel good komedie 17 Again. Toen ik deze dvd voor het eerst zag liggen, dacht ik dat het hier om een geflopte, niet grappige komedie ging. Maar na maanden twijfelen heb ik de dvd gekocht. Als het dan toch een niet grappig komedie ging, is het er tenminste wel eentje met genoeg fijne mannen erin ( You can call me crazy, maar ik vind behalve mister Efron, Matthew Perry ook niet vervelend om naar te kijken).

Mike O’Donnell (Zac Efron) is in 1989 zeventien jaar oud en de populairste jongen van de school. Bovendien is hij de beste basketballer uit het schoolteam, en staat hij op het punt te worden bekeken door een talentscout. Die gaat hem waarschijnlijk een studiebeurs bezorgen waarmee Mike overal terecht kan. Vlak voor de wedstrijd begint, vertelt zijn high-school girlfriend Scarlett hem dat ze zwanger van hem is. Mike begint wel aan de wedstrijd, maar rent na de eerste minuut weg om Scarlett achterna te rennen en haar gerust te stellen.

Vervolgens wordt Mike (als Matthew Perry) 18 jaar later wakker en is zijn leven totaal anders gelopen dan wat hij had verwacht en had gehoopt. Hij staat op het punt te scheiden, is net zijn baan kwijt geraakt en woont bij zijn beste vriend in huis. Maar dan gebeurt er iets mysterieus waardoor Mike in één klap weer 17 is. Hij is opnieuw de hunk van de school, de ster van het basketbalteam en vrienden met zijn eigen kinderen.

Image Hosted by ImageShack.us

Ik had het niet verwacht, maar ik vind 17 again echt een toffe film. Het is een heerlijke komedie waar je niet bij na hoeft te denken. Zac Efron is behalve leuk om naar te kijken, ook een prima acteur. Hij zet de rol van ’37-jarige kerel in het lijf van een jonge god’ goed neer. De meest grappige momenten zijn die met Ned, de beste vriend van Mike. Hij doet zich voor als zijn vader, en valt gelijk als een blok voor de directrice van Mike’s school. Om hem en zijn opmerkelijke outfits zal je het meeste gaan lachen.

Op dit moment is de film in veel winkels in de aanbieding voor ongeveer €5. Ik heb er zelf €4 voor betaald bij de Boeken Voordeel. Wanneer je opzoek bent naar een film waardoor je weer wat beter in je vel zit, kan ik 17 Again zeker aanraden!


Reacties

Door Desiree op 16 februari 2011 07:19

Ik heb ‘m al een tijd terug gezien, kon de film ook wel waarderen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 februari 2011 07:39

Die heb ik al gezien, die is echt super super leuuk! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 februari 2011 07:42

Die heb ik in het vliegtuig gezien, heb er alleen niet zoveel van meegekregen. Maar wat ik mee kreeg was erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 16 februari 2011 07:43

Ik vind dat echt zo een leuke film, en hij is daar vet knap!

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 16 februari 2011 08:20

Superfilm!

[Beantwoorden]


Door FabulousHeidi op 16 februari 2011 08:35

Oeeehhh me love deze film, heb ‘m 2 of 3 keer gezien haha man man man van zo’n gozer kan ik mijn ogen :crazy: niet af houden haha! Hij heeft een een super leuke rol in deze film, ik heb het uiteraard over Zac :hearts: ff voor de duidelijkheid ghe ghe ;)
*zucht* als ik toch wat jonger was geweest had ik het wel geweten….

[Beantwoorden]


Door Shenyce op 16 februari 2011 08:40

Wow zo goedkoop? Heb hem nu illegaal op dvd (hahaha, slecht!!), maar ik ga hem dan snel even halen. Vind het echt een hele leuke film!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 09:01:

Ik ben echt een schaamteloze budget-shopper. Het is echt een sport voor me om zo goedkoop mogelijk leuke dvd’s te kopen :$

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 februari 2011 08:41

Dat lijkt me een erg leuke films,ik vind komedisch meestal wel leuk:)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 16 februari 2011 08:59

Ik vraag me af hoe ze hem hebben neergezet als ’37-jarige’! Wanneer ik hem zo zie vind ik hem namelijk niet echt ouder dan 25?

Maar het lijkt me wel leuk! Misschien maar eens kijken ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 09:02:

Matthew Perry speelt de ‘oude’ 37-jarige versie!

[Beantwoorden]

Sabine antwoordt op 16 februari 2011 om 09:23:

*kucht* het is nog vroeg :$

[Beantwoorden]


Door martina op 16 februari 2011 09:15

nog niet gezien,,
lijkt een film voor een regenachtige zondagmiddag !

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 februari 2011 09:24

DSie lijkt me super!

[Beantwoorden]


Door Sarah - Cherry Plum Sky op 16 februari 2011 09:28

Ohja die heb ik lang geleden ook eens gezien! Zac mag er idd wel wezen :blink:

[Beantwoorden]


Door Desirée op 16 februari 2011 09:44

Ik vind dit ook zo’n lekkere ‘makkelijke’ film, zeker wel leuk! Aanzetten, nergens anders aan denken en af en toe een goed lachmoment. Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 16 februari 2011 09:50

Hij is zo leuk hè, en ned is geniaal xD

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 februari 2011 10:06

Heerlijke foute meidenfilm. Ik hou ervan! En ik kijk graag naar Zac :hearts:

[Beantwoorden]


Door Tessa BD op 16 februari 2011 10:29

Ik vond hem ook erg leuk :d niet alleen om Zac die er goed en wat volwassener uit ziet maar het is gewoon een perfecte Chick flick

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 16:12:

it is!

[Beantwoorden]


Door rian op 16 februari 2011 10:44

Volgens mij ben ik de enige hier die het geen leuke film vond haha, maar volgens mij ben ik dan ook de enige die Zac Efron niks vind ^^)

[Beantwoorden]


Door Jenjuain op 16 februari 2011 10:53

Heel leuke film, had hem al een tijd geleden gekeken…
Maar na het lezen vandaag denk ik dat ik hem alweer ga opzoeken om te kijken ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 februari 2011 11:09

Had deze film twee jaar terug ook gezien en de film is inderdaad erg leuk :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 februari 2011 11:18

ik heb deze nog nooit gezien.. maar ben daarom ook niet zo’n fan van zac efron

[Beantwoorden]


Door Cindy op 16 februari 2011 11:28

ik heb hem ook pas gekocht, hij was leuker dan verwacht! En zac zag er ook een stuk minder ‘disney’ uit ^^ vond vooral de stukjes van de jonge Mike met zijn exvrouw hilarisch. Ook dat stukje dat Ned met die rectrice uit gaat en over LOTR zit te praten vond ik leuk ^^’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 februari 2011 om 16:13:

Ja ik ook! En omg Ned en die kleding van hem… hilarisch :D

[Beantwoorden]


Door Ann op 16 februari 2011 13:48

Het is een grappige film! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrrr op 16 februari 2011 14:20

ik had m al een tijdje, ik vind het zo’n leuke film als ik me verveel ga ik meestal deze film kijken :blink:

[Beantwoorden]


Door Floor op 16 februari 2011 14:56

Hij is leuk hé? Ik heb hem al zo vaak gezien, ik kan de tekst bijna dromen ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 16 februari 2011 16:04

Ik heb deze in de bios gezien, leuke film maar niet heel bijzonder! Net wat je zegt, gewoon zo’n film waar je niet bij na hoeft te denken :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 februari 2011 16:28

haha, dit is echt een van mijn favo films :D
Ik hou van Zac, hij is echt een knappert.
Maar ik heb deze film al wel heel vaak gekeken, hij blijft grappig.

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 februari 2011 17:10

ik vind het wel een leuke film, maar niet speciaal ofzo!

[Beantwoorden]


Door Lilly op 16 februari 2011 17:11

Nadat jij op twitter had gezet dat je hem leuk vond ben ik hem ook gaan kijken! Ook al was het al 1 uur ’s nachts, ik heb tot 3 uur deze film afgekeken en ik vond hem echt heel leuk! Ik moest inderdaad ook echt hard op lachen bij die stukjes met Ned, ook al keek ik de film in m’n eentje. Dat zegt wel wat vind ik. ;P Ik had altijd een soort van Zac Efron-is-irritant idee, omdat ik hem in High School Musical hem een beetje een gladjanus vond. Maar na deze film is dat idee helemaal verdwenen :)

[Beantwoorden]

Lilly antwoordt op 16 februari 2011 om 17:13:

Ik vond het trouwens wel een beetje stom dat de ‘oude’ en de ‘jonge’ Mike echt totaal NIET op elkaar leken :P

[Beantwoorden]


Door Josephine op 16 februari 2011 17:35

HOLYMOLY, ik las de eerste zin en mijn gezicht: 0.o. Ik had 17 Again al in de bioscoop gezien (wow dat was een tijd geleden1!) en het is zo’n leuke film. Zelf vind ik Zac Efron helemaal niks, een vriendin van mij was er ook naar toe geweest. Stiekem vonden we hem toch wel leuk in deze film!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 11:34:

Ahhh eerst zeg je dat je hem niet leuk vindt, maar stiekem wel. Kan niet he! ;)

[Beantwoorden]


Door lotte op 16 februari 2011 17:40

Ik heb de film gezien toen ik in de bus naar Frankrijk zat maar vond hem eigenlijk niet zo heel leuk. Het was echt geen slechte film maar ik heb wel leukere films gezien.. Ik denk dat het gewoon aan mijn smaak ligt.. :|

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 februari 2011 17:47

Wow, voor 5 euro denk ik dat ik hem ook maar ga halen! Ik heb hem namelijk 1 keer gezien, maar toen had ik hem gedownload en de kwaliteit was niet geweldig. :) Ik vind Zac Efron ook niet bepaald lelijk! In High School Musical vind ik hem een stomme kleuter, maar hier is hij wel leuk. :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 februari 2011 18:06

Die film heb ik ook al ’s gezien, ik vond hem best leuk,
en kom op Zac Efron is toch best leuk om naar te kijken haha!
Chill dat je hem maar voor 4 euro hebt gekocht =D

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 februari 2011 18:06

Die heb ik gezien, hij is echt vet leuk!

[Beantwoorden]


Door Helena op 16 februari 2011 18:10

Leuke meidenfilm vond ik het :)

[Beantwoorden]


Door Kathy op 16 februari 2011 18:44

Ik heb hem deze zaterdag gezien en vond hem leuker dan verwacht, maar het zal niet mijn favo film worden.

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 februari 2011 19:21

Haha Vera je bent geweldig met je dvd-aanbiedingen! Eerst Dear John en nu deze.. het spaart me heel veel geld uit en ik kan weer een nieuwe film kopen. Superfijn, ik ben gek op korting!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2011 om 11:34:

Haha you’re welcome :D en verwacht er maar meer, want ik ben echt een schaamteloze koopjesjager! :$

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 februari 2011 21:17

haha, ziet er leuk uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 16 februari 2011 21:27

Het is zeker leuk om te zien :D

xxxx

[Beantwoorden]


Door Yvet op 16 februari 2011 22:42

Ik heb hem gezien maar niet opgelet, zat meer met vriendinnen te praten maar wat ik van de film een beetje heb gezien vond ik erg leuk! :-D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 februari 2011 11:26

Deze heb ik laatst ook gezien, was op film 1 ofzo dacht ik. Ik vond hem inderdaad wel hilarisch, hij kijkt wel lekker weg. Heerlijk voor als je een avondje alleen thuis bent, of als je niks hebt te doen ^^)

[Beantwoorden]


Door ellis op 17 februari 2011 18:03

dat is zooo’n leuke film! ik heb hem al 5x ofzo gezien echt super vind ik hem! helaas heb ik er 18 euro voor moeten betalen..

[Beantwoorden]


Door leonie op 17 februari 2011 18:10

Dat is echt een leuke film heb hem al n keer meer gezien, was al van plan om die binnen kort met mijn verjaardagsfeest (en van een vriendin) te kijken! of it’s a boy girl thing …..

[Beantwoorden]


Door sabine op 17 februari 2011 18:33

haha heb m toevallig laatst ook gekocht op bol.com
LOVE it! echt leuk idd…. :hearts:

[Beantwoorden]


Door Naomi op 27 februari 2011 16:53

suppper film
ilovee it :hearts:

[Beantwoorden]