Twitter Question #19

Ik gebruik Twitter dagelijks, ik communiceer graag via Twitter met bezoeksters en ik vind het leuk jullie up-to-date te houden van mijn dagelijkse bezigheden. Omdat ik op Twitter vaak superveel en leuke reacties krijg op vragen die ik stel, besloot ik Twitter wat meer bij mijn site te betrekken.

Elke zaterdag is er een Twitter Question. En wat houdt dat nou precies in? Heel simpel, elke week stel ik jullie een TQ via twitter en de leukste/opvallendste reacties pik ik eruit en plaats ik op mijn site. Heb je geen Twitter? Dan ben je meer dan welkom om achteraf alsnog je mening te laten horen en lekker mee te discussiëren in de reacties!

Hoewel ik er nog maar sinds kort achter ben waar ik nou op val – Een tijd lang wist ik het gewoon niet, ik had me er simpelweg nooit in verdiept. Blond, donker? Ik vond het allemaal leuk. – hebben jullie er blijkbaar al heel goed over nagedacht. Er is een verschil tussen een jongen knap vinden, en echt aangetrokken tot diegene zijn. Soms kun je je tot iemand aangetrokken voelen terwijl hij totaal niet in het basispakket ‘ideale man’ past, zo werkt dat nou eenmaal. Maar toch hebben wij allemaal zo onze voorkeuren die ons hart net sneller doen kloppen.

Zonder hier een contactadvertentie van te maken, zal ik jullie vertellen wat ik aantrekkelijk vind aan een man. Een lange, brede man vind ik belangrijk. Eentje die me kan beschermen en waar ik lekker tegenaan kan kruipen. Maar wat er echt voor zorgt dat een man mijn interesse heeft, zijn van die puppy-ogen en een schuin lachje, die je adem wegnemen. Ook heel belangrijk is dat hij een makkelijke prater is en humor heeft. Wanneer hij binnenkomt met een grappige opmerking, gaat mijn hart sneller kloppen. Humor?Check!

En ja, klikt het, en soms niet. Ik ben jongens tegen gekomen die aan vrijwel alle bovenstaande criteria voldeden, maar waar ik het toch niet warm van kreeg. Ik ben jongens tegen gekomen die kleiner dan mij waren en zonder enig greintje humor, maar die toch mijn interesse hadden. That’s just the way nature rolls!

Wat vind jij nou echt aantrekkelijk aan een jongen of meisje, en kan er voor zorgen dat hij/zij jouw interesse heeft?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 15 januari 2011 | 67 reacties

Reacties

Door Yvonne op 15 januari 2011 08:32

Een ondeugende lach met stralende ogen.. En dan iemand die met mijn verschrikkelijke gevoel voor humor om kan gaan. Het liefst ook nog met donker haar en blauwe ogen, maar je kunt nou eenmaal niet altijd alles hebben wat je wil.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 10:41:

donker haar en blauw ogen: yes please!

[Beantwoorden]

Celine antwoordt op 15 januari 2011 om 11:16:

Ah! Nog meer liefhebbers van donker haar en lichte (blauwe/groene) ogen! <3
Wauw, ik vind dat ZO mooi!
Helaas zie je dat nietzo heel vaak:P
x

[Beantwoorden]

Isa antwoordt op 15 januari 2011 om 11:48:

Jaa mee eens!
en een schuin lachje is idd ook heel sexy

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 15 januari 2011 om 20:34:

Mijn vriendje heeft donker haar en blauwe ogen :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2011 om 11:26:

Kijk maar uit… We komen hem opzoeken ;)

[Beantwoorden]


Door Judith op 15 januari 2011 08:34

Zolang ze maar lief zijn en humor hebben, haha. :D Maar meestal wordt ik heel snel verliefd op een jongen die ik al kende, als ik erachter kom dat hij goed kan tekenen. Ik weet niet waarom maar dat vind ik zóó sexy. :’)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 15 januari 2011 09:00

Eigenlijk heb ik wel hetzelfde als jou =D

[Beantwoorden]


Door Carmen op 15 januari 2011 09:39

Als ik supergoed met hem kan babbelen (in het genre van: ‘Waaaaaat zijn er al 4u voorbij zonder dat ik het doorhad???’) en als hij intelligent is. Een eigen mening is ook ‘key’, maar ook het feit dat hij kan toegeven dat ik het soms even wat beter weet.
Een verzorgde man. Iemand die z’n gevoelens kan uiten en kan zeggen dat hij je graag ziet. Het niet gewoon laten merken (dat ook natuurlijk!), maar het ook gewoon doodleuk gemeend zeggen.

[Beantwoorden]


Door Marlies op 15 januari 2011 09:53

Aaahh leuk dat mijne erbij staat! Het is natuurlijk niet zo dat dat het enige is wat belangrijk is.. Heb ongeveer net zo’n lijst als jij! ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 januari 2011 09:55

Humor vindt ik echt belangrijk, en je moet ook goed met elkaar kunnen praten. Over serieuze, en onzindingen.
En op de een of andere manier val ik altijd op guys met krulletjes waarvan de voornaam met een J begint… haha echt ALTIJD en gewoon toevallig! hihi

[Beantwoorden]


Door Manon op 15 januari 2011 10:03

Qua uiterlijk is het zo moeilijk om te zeggen dat je een bepaald type leuk vind! Vind ik dan haha. Ik zei ook altijd dat ik een jongen wilde die groter is dan mij (maar ik ben 1.80 en dat is soms nogal moeilijk) en nu ben ik al bijna 4 jaar samen met een jongen die een paar cm kleiner is dan mij.

Ik denk dat bij mij echt de spontaniteit en de lach wel belangrijk is, en dat dat ook hetgene is waar ik bij mijn huidige vriend op ben gevallen.

[Beantwoorden]


Door Ann op 15 januari 2011 10:18

Ik val op jongens met donker haar die hebben vaak toch een mooie uitstraling. Hij moet wel groter zijn dan mij en natuurlijk ook een beetje gespierd. Verder ist wel leuk als hij intelligent is, lief en leuke humor heeft! En niet te vergeten je moet overal met hem over kunnen praten

[Beantwoorden]


Door Fleur op 15 januari 2011 10:28

Ik zei vroeger altijd dat ik viel op donker haar met blauwe ogen. Laat ik nu al dik 8 jaar gelukkig zijn met mijn vent die dat heeft =D En breed daar hou ik ook van. Gelukkig is hij ook lekker lang. Erg aantrekkelijk ook nog eens. Ik heb het erg getroffen met mijn vent =D

[Beantwoorden]


Door celinehannah op 15 januari 2011 10:42

haha, ik sta er bij in het plaatje,
ik vind het belangrijk dat hij niet alleen maar ‘buitenkant’ is, maar ook een beetje inhoud heeft, bijvoorbeeld een beetje slim, en dat hij natuurlijk lief is.

[Beantwoorden]


Door Steph op 15 januari 2011 10:43

een man met een lekker geurtje heeft sowieso al een puntje voor. verder heb ik het voor sociale mannen.. iemand die niet bang is om je aan te spreken, en waar je gewoon lekker mee kan babbelen en mee kan lachen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:54:

Oeh, een lekker geurtje is ook super fijn inderdaad. Iets wat me gelijk opvalt :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 januari 2011 10:47

Oh, dat vind ik echt moeilijk. Het meer dat ‘iets’ ik weet niet. Dat hij binnenkomt en je denkt: ”Woow, wie is dat?”

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:54:

Een knetterende uitstraling!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 15 januari 2011 10:52

Ik heb eigenlijk geen voorkeur voor donker, blond of rood .. Mn exvriend was blond, mn vakantiecrush was rood en mn nieuwe crush is donker haha! Ik hou van mannen/jongens met een lieve lach, brede schouders, mooie armen een warme open ogen .. Maar zodra een jongen te klef word ben ik weg! Haha

[Beantwoorden]


Door Nanda op 15 januari 2011 10:59

Nou val ik sowieso niet meer op jongens, maar op mannen. Maar belangrijk is humor, intelligentie, ambitie, mooie ogen en glimlach en ik hou er van als ie iets schattigs heeft. Stotteren, stuntelen, rood worden of zenuwachtig. Niet als dat blijft natuurlijk, maar voor in het begin.

[Beantwoorden]


Door nikie op 15 januari 2011 11:14

ahh, super gaaf dat ik erbij sta! maarrr, die 160 tekens waren eigenlijk te weinig :)
ik ben nogal kieskeurig, maar zo’n lief glimlachje en grote ogen, dat vind ik echt hét einde. natuurlijk moet hij ook grappig en lief zijn.
maar wie wil er nou geen lief en grappig vriendje!?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:55:

Haha ja, dat snap ik ;) En ik denk dat we allemaal wel zo’n lief en grappig vriendje willen!

[Beantwoorden]


Door nina op 15 januari 2011 11:15

In ieder geval iemand die positief is en niet heel de dag loopt te zeuren, maar dat wil iedereen wel neem ik aan!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 15 januari 2011 11:19

Jongens met krullend haar, daar maak je mij verliefd mee!
En ik hou ook van jongens met een zwoele/sexy stem. daar val ik op!

[Beantwoorden]


Door aniek op 15 januari 2011 11:23

glimlach en kledingstijl! en mooi haar. het liefst zo’n half kuifje !

[Beantwoorden]

aniek antwoordt op 15 januari 2011 om 11:23:

en hij moet natuurlijk ook heel lief zijn haha

[Beantwoorden]


Door iris op 15 januari 2011 11:31

ik vind een jongen leuk als ie niet zo macho is en een schattige lach heeft. en een zware stem vind ik echt geweldig haha! ik hou trouwens wel van een beetje slungelige jongens, liefst mager en lang, ik hou niet zo van sixpacks haha en mijn ex sliste een beetje dat vond ik zo leuk! maar het moet ook weer geen sukkel zijn haha maar gewoon lief en ik vind het leuk als ze goed kunnen zingen of tekenen ofzo (: qua haarkleur enzo maakt het me echt niks uit

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 januari 2011 11:43

Humor is echt een vereiste :’D Mijn humor is namelijk vrij zwart, iets dat niet iedereen leuk vind, en ik hou er van om te shoqueren, mensen met een opmerking stil te krijgen. Dan heb ik liever dat een jongen tegen me ingaat, met me meepraat dan dat het gaat van *gasp* En intelligentie en sarcasme please.

[Beantwoorden]


Door Liiieenn op 15 januari 2011 11:43

donker haar is mooi! ze moeten serieus zijn, maar ook wel een grapje kunnen maken. en een beetje ambitie kan ook geen kwaad! wat een jongen bijzonder maakt is als hij zichzelf is. dat hij goed kan luisteren en ook over zichzelf praat. dat hij niet steeds de gek met je heeft bij wijze van flirten ;) en ik knap ook heel erg af op jongen die het ieder weekend op een zuipen zetten en die veel roken! oh ja, en een sixpack kan me niet zoveel schelen! hahah. t is sexy natuurlijk, maar als ie maar gezond is en goed op zichzelf past, dan vind ik het best!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:56:

Oeh ja, van die non-stop partyanimals… Die hoef ik ook niet aan mijn deur inderdaad.

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 januari 2011 12:15

iemand die zelfverzekerd is maar op een normale en niet arrogante manier ^^ dan kom je al een heel eind bij mij XD

[Beantwoorden]


Door Isabel op 15 januari 2011 12:25

Ik heb ze ook graag groot en breeed!
Met humor en ambitie het liefst (:

xx

[Beantwoorden]


Door lara op 15 januari 2011 12:26

Lieve ogen, mooie lach, iemand waar je gewoon gezellig mee kan praten en rondhangen.

[Beantwoorden]


Door Asmae op 15 januari 2011 12:32

Ik val op brede en lange mannen. En ik val op zelfverzekerde mannen en hij moet ook gevoel voor mode hebben! Donker haar, blauwe ogen en getint huidskleur? Sexy!

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 januari 2011 13:03

Ik val nooit specifiek op het uiterlijk. Blond, donker, paars of blauw haar. Het maakt mij niet uit. Een jongen krijgt mijn interesse als je bij zijn uiterlijk toch kan zien hoe zijn karakter is. Dus niet totaal anders aan de buitenkant is dan dat ie eigenlijk aan de binnenkant is. Dat is voor mij echt belangrijk!

[Beantwoorden]


Door Merel op 15 januari 2011 13:06

Zijn haar!!!! Als hij lelijk haar heeft is hij ook gelijk niet meer mooi hoor.

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 januari 2011 13:27

Meestal ziet je partner er toch anders uit dan waar je van droomde :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:57:

Dat is ook wat ik zeg ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:58:

En daar draait het nu niet om, het gaat erom welke factoren ervoor zorgen dat je een jongen net even wat aantrekkelijker vind?

[Beantwoorden]


Door lena op 15 januari 2011 14:04

ik vind het aantrekkelijk als een jongen je accepteerd en bij zen vriendin ook gewoon zegt : dit is men chickie, men trots :D!

[Beantwoorden]


Door djodjo2 op 15 januari 2011 14:15

getinte jongens mt rasta of lang haar oeff

[Beantwoorden]


Door Kathy op 15 januari 2011 14:24

Zolang hij maar volwassen en grappig is, muzikaal is en een leuke lach heeft. Dan kan je me wegslepen.

[Beantwoorden]


Door Samira op 15 januari 2011 14:47

iterlijk moet verzorgd zijn en een leuke gezellig open en warm karakter/gevoel moeten geven/tonen ; )

[Beantwoorden]


Door ellis op 15 januari 2011 14:56

hij moet er wel verzogd uitzien! en vooral niet te dun, dat vind ik echt niet mooi. ook moet je goed met hem kunnen praten en hij moet geen geheimen voor je hebben..
en hij moet ook romantisch zijn!

[Beantwoorden]


Door Dieuwke op 15 januari 2011 15:00

Mooie ogen vind ik belangrijk, dat je daar in kunt verdrinken haha

[Beantwoorden]


Door lieveranonieem op 15 januari 2011 15:16

als een meisje een beetje (liever te veel dan te weinig) kont heeft… dat is gewoon sexy weetje… maar, ik snap wat je bedoelt, want soms zie ik een meisje lopen met echt totaal geen kont, en denk ik toch, wat een leuk meisje..

en ik vind een lieve/leuke lach aantrekkelijk, en lef en humor…

maar dit zijn geen eisen ofzo, want meiden die dit niet hebben kunnen ook heeel leuk zijn. <3

xxxxx

p.s – ikbenduseenlesbo

[Beantwoorden]

lieveranonieem antwoordt op 15 januari 2011 om 15:17:

oooja, en mooie ogen (liefst blauw)
dat was ik bijna vergeten te zeggen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 januari 2011 om 17:59:

Ah ja, dat van die kont kan ik wel begrijpen ;)

[Beantwoorden]

lieveranonieem antwoordt op 16 januari 2011 om 18:36:

hihii! grappig<3 maar jouw kont is goedgekeurd hoor!(A)
xd


Door K op 15 januari 2011 16:58

donker haar mooie ogen langer dan ik zijn niet te dun serieus en iemand die zelfverzekerd is =D en een heeel leuk innerlijk

[Beantwoorden]


Door Marleen op 15 januari 2011 17:20

Ahahaha same here. Ik val kwa uiterlijk op donkerbruin/zwart haar, en lichte ogen. Natuurlijk niet altijd, maar vaak zijn dat de jongens waarvan ik denk: aahwww.
En kwa karakter: eerlijkheid! Dat is het belangrijkste. Voor de rest moet je er ook een gesprek mee kunnen voeren, en hij moet ook nee kunnen zeggen (niet te vaak natuurlijk xD).
Owja, en hij moet mij een van zn belangrijkste en waardevolste dingen in zijn leven vinden, anders is hij het niet waard, maar dat spreekt voor zich.

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 15 januari 2011 18:39

ooeh dat wordt een hele waslijst:p
-intelligent
-donker haar
-dun
-niet te lang, maar wel langer dat ik ben
-iemand die goed kan slap ouwehoeren
-lief en zorgzaam
-lekker geurtje, maar niet overheersend. Gewoon, deo en een lekke douchegel geur

Dat was het wel denk ik;)

[Beantwoorden]


Door sanne op 15 januari 2011 19:36

Iemand die langer is dan ik, breed, humor heeft & iemand die toch wel minstens net zo’n gespreksniveau heeft als ik. Ik kan niet zoveel met ‘domme’ jongens.

[Beantwoorden]


Door Marieke de tweede;) op 15 januari 2011 20:44

Ik weet niet wat het is, maar als een jongen ergens goed in is, krijg ik het meteen warm. Het kan van alles zijn, (van zingen of tekenen tot goed met dieren overwegkunnen of volleyballen) en na een tijdje ben ik natuurlijk niet meer geïnteresseerd, maar de eerste keer dat ik zijn talent zie slaat mijn hartje even over;) en dan droom ik een paar dagen dat hij me meeneemt op zijn witte paard naar een onbewoond eiland. Maar na een tijdje merk ik dat hij dan toch niet zo perfect is als ik dacht (had ik écht die witte sokken in sandalen niet opgemerkt?) en wordt een ander weer object of my affection;)

xx
Marieke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2011 om 11:26:

Oh, heeeeel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 15 januari 2011 21:42

Jouw mening –> amen.

[Beantwoorden]


Door W. op 16 januari 2011 00:19

Hij moet zeker langer zijn dan ik, al is dat niet zo lastig met mijn 162cm:P, liefst 175>185 (donker)blond & (half)lang haar, intelligent, beetje mysterieus, het liefst een rocker. Maar eigenlijk maakt het allemaal niet uit, als hij maar dat ‘iets’ in z’n gezicht heeft waar je meteen voor valt.

zwijmelll…

[Beantwoorden]


Door paulien op 16 januari 2011 09:37

lange jongens, humor, intelligent en moet soms lekker gek kunnen doen.

[Beantwoorden]


Door paulien op 16 januari 2011 09:38

ohja als een jongen lekker ruikt ben ik om:-o

[Beantwoorden]


Door little.girl op 16 januari 2011 11:04

hij moet langer dan mij zijn, maar dat is helemaal niet moeilijk met mijn 1.52 ;$ en hij moet natuurlijk superlief zijn, maar toch een beetje stoer. en hij moet me laten lachen! :D

[Beantwoorden]


Door Jolien op 16 januari 2011 11:22

Ik dacht altyd van van mezelf:ik heb geen type van jongens, als hy maar een goed innerlyk heeft , ma ik kyk dus de laatste tyd meestal naar het uiterlyk: bruin haar (kval blykbaar nie op blond) intelligent (ma ook geen studynerd)en het allerbelangerykste vind ik de ogen,als ik in zen ogen kyk en ik denk ,waauuuw!!dan ben ik verkocht!!:)

[Beantwoorden]


Door Loes op 16 januari 2011 16:03

onbewust keek ik eerst altijd toch het meeste naar uiterlijk. Nu nog steeds wel hoor, maar ik probeer het iets te minderen. IK bedoel; het innerlijk is uiteindelijk wel het belangrijkst!
Ik weet niet of meer mensen dit hebben maar voor mijn gevoel gaan bij jongens mooi innerlijk en mooi uiterlijk niet samen… of deze jongens zijn al bezet..
mijn probleempjeh ahaha

[Beantwoorden]


Door gwen op 16 januari 2011 17:01

goh dit wordt een lange comment :D
Liefst is hij groter dan mij, maar dat wordt niet echt een probleem denk ik aangezien ik maximum 159cm word ;) bruin haar (in krullen ofwel een beetje langer, maar geen piekjes :p) hij moet zichzelf goed verzorgen en een geurtje mag ook altijd!:) Natuurlijk moet hij ook een lief karakter hebben, veel humor & respect voor de mensen rondom hem. Kledingstijl vind ik ook een belangrijk punt, het hoeft zeker geen merkkledij te zijn, maar dat hij gewoon een beetje mee is in de mode, dus H&M is voor mij al voldoende :D Oja, hij mag ook niet roken want dat vind ik echt verschrikkelijk.. (die geur!) als hij dan ook nog eens rechte tanden heeft, een sport beoefent & ervan houdt om mij te verwennen dan is het plaatje helemaal af :D om even duidelijk te maken, dit zijn niet mijn eisen hoor, zeker niet! Ik ben al lang blij als hij me graag ziet (:

[Beantwoorden]

gwen antwoordt op 16 januari 2011 om 17:04:

het schiet me te binnen dat ik hélemaal zou flippen moest hij ook nog eens akoestische gitaar kunnen spelen, ohmygod stel je voor dat ik die ooit tegenkom, ik krijg het nu al warm!

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 januari 2011 00:50

Ik hou van een grote man! Sterk en breed mmmmmm.. Daar word mijn oog altijd naar getrokken!
Of hij dan blond/bruin is en wat voor haar, dat maakt me niet super veel uit!

Heel belangrijk of ik me aangetrokken voel is of ik tegen m op kijk of niet.. klinkt misschien raar maar ik moet gewoon denken WOW ik wil hem maar ik weet niet of ik m kan krijgen! En als ik hem dan leer kennen en ik denk dat nogstééds, dan zit t wel goed! Ik moet trots kunnen zijn dat dat MIJN man is!

En ik vind qua innerlijk heel belangrijk dat hij sociaal is naar anderen, en net zo is bij hen als bij mij. En verder dat hij oprecht geinteresseerd is. Dus, sympathiek en sociaal!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 januari 2011 19:04

Wbt uiterlijk ben ik er nog niet echt uit.
Maar wbt innerlijk vind ik humor ook belangrijk en dat je ook bij hem kan uithuilen.

[Beantwoorden]