A Touch Of Fashion: Goede dagen, slechte dagen

1 keer in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar fashion column: A Touch Of Fashion. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

Mijn leven is zo’n beetje ingedeeld als in ‘goede dagen’ en ‘slechte dagen’. Soms zitten ze er natuurlijk tussenin, maar meestal neigen ze toch wel naar één kant. Wat heeft dit met fashion te maken, zul je misschien denken? Nou, de volgende foto’s laten zien dat celebs ook wel eens een bad day hebben. De één wat erger, de ander kan er nog goed mee door. Máár –om het zeur gehalte van deze column niet te hoog te maken- deel ik ook graag een pluim uit voor een (zeer) goede dag van deze ladies.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Zoals de linkse ‘ik zie je bil’ jeans van Chloe Sevigny die, Chloe kennende, vast niet per ongeluk een scheurtje opliep. Als ik eerlijk ben heb ik geen idee waar Chloe eigenlijk van bekend is (dat is ook niets bijzonders hoor, ik ben niet zo van de series, films, etc.), maar ik ken haar vooral van haar lekker eigenzinnige stijltje. Echter, de foto rechts vind ik toch ietsje veel meer geslaagder. Waarschijnlijk zeggen een hoop van jullie ‘ieeeeel!’, ik zeg ‘waaaauw’!
Vooral de pumps vind ik prachtig en de broek kan ze goed hebben doordat het topje genoeg figuur laat zien. Lekker noncha!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Toegegeven: het was vreselijk moeilijk een bad day van Blake Lively te vinden. Echt bad is de foto dan ook niet geworden, maar Blake’s beste outfit was deze (links) zeker niet. Ik vind haar stijl normaal gesproken geweldig, al is ze op zich al een popje natuurlijk.
De kop van de linkse foto was ‘Blake Lively takes a fashion risk’, en laat ik beginnen met dat daar helemaal niets mis mee is, sterker nog… dat moedig ik aan! Echter, ik wil in Blake’s geval wel meegeven dat haar idee niet echt geslaagd is, naar mijn mening. Oh nou ja, haar idee… na wat research van een Red Carpet
Het boyfriend overhemd met rokje vind ik nog een leuk idee, vooral omdat er nog net iets licht blauws onderuit komt piepen. Helaas vind ik de riem echt afbreuk doen aan het glamourgehalte wat de outfit had kunnen hebben, en waarom die schoenen?
Nee, doe mij dan maar de rechter outfit! De top is echt prachtig, en blijft in zijn waarde door het strakke ontwerp van het rokje. Ook de off white schoenen zijn helemaal top, if you ask me!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Panterprint is een gevaarlijke. Geweldig, maar oh nee als je het op de verkeerde manier combineert! Hoewel het dan vaak trashy wordt bewijst Eva Mendes dat het óók heel oubollig kan. Niets mis met maxi dresses, maar doordat de bovenkant ook zo los valt, lijkt Eva’s outfit vooral op een hobbezak.
Dat Eva een lang model én panter wel goed kan hebben, bewijst de tweede foto. Véél mooier, dat decolleté, en het haar zo half los maakt haar veel jonger.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Als je het mij vraagt, wordt Nicki Minaj de nieuwe Lady Gaga. En ja, voor haar geldt: you hate it or love it. In mijn geval geldt dat het mij een beetje begint te vervelen (vleesjurken?): dat over the top gedoe. Ik houd er wel van hoor, maar op zijn tijd. Een mooie stijl gaat echter nooit vervelen of uit de tijd, en dat is naar mijn idee nou net wat Gaga mist. Maar goed, we waren bij Nicki…
Oké, ze krijgt +10 voor de schoenen en de lipstick. Zelfs het blonde haar kan ik nog wel hebben (al staat zwart haar beter…), maar voor mij gaat er meteen weer -100 af voor het pakje. Nee, doe mij dan toch die vleesjurk maar… En, in case you want to know, die billen zijn níet het pakje, maar het resultaat van heel wat implantaten.
Voor Nicki gold dat het vooral moeilijk was een look te vinden die ik wél waardeerde (google haar even, en je begrijpt waarom… de linkse afbeelding hierboven is nog behoorlijk mild). Echter, omdat ik zo’n crush heb op dat Barbie haar van d’r, gaf ik de moed niet op en ontdekte ik deze kleurrijke outfits. Ik ben dol op kleur, dus dat zijn sowieso al pluspunten. Bovendien kan ik het waarderen dat ze de jurk de jurk heeft laten zijn en geen afleidende accessoires draagt matchen de schoenen goed.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Agyness Deyn, nog zo iemand: you hate it or love it. Ik vind haar zo mooi als model, ik vind het heel jammer dat ze daar buiten de catwalk zo weinig van laat zien. Haar stijl is me veel te boyish hoewel ik dat ‘klungelige’ aan haar altijd wel schattig vind.
De linker outfit vind ik echt héél jammer. De tas maakt nog wat goed, de schoenen hadden leuk kunnen zijn, zelfs de jas en zelfs de bril misschien. Maar alles bij elkaar… er blijft geen lijf meer over en het bloempotkapsel maakt het er niet veel beter op.
De rechteroutfit daarentegen is hoe ik Agyness vaker zou willen zien! Ze is daar echt een diva, en dat blonde haar met die donkere wenkbrauwen staan haar zo goed, vind ik. Helaas zijn zulke glamorous looks van haar maar zeldzaam, al lijkt ze zich er toch wel prettig in te voelen.

Heb jij een goede of slechte outfit van een celeb in je geheugen gegrift staan? Deel het met ons, en reactie hieronder even een linkje!


Reacties

Door Josephine op 17 januari 2011 08:49

Geweldig artikel, volkomen gelijk ook. Die van Blake Lively vind ik eigenlijk ook niet echt bad, maar misschien komt het omdat ik het niet zo goed zie. De eerste die in mij opkomt is Kristen Stewart die een keer in een jurk met hakken en dan nog haar haar voor die ene film met Dakota fanning had geverfd.. het zag er niet uit en met allstars een keer aan omdat ze iets met haar voet had stond haar wel gewoon goed, misschien niet voor de rode loper, maar het staat wel voor wie ze is. Ook had ze een keer een hele mooie outfit: http://1.bp.blogspot.com/_81TEtNWt5Hk/TR0d8FmQJvI/AAAAAAAABqE/4F-xDBve3uM/s1600/Kristen+Stewart1.png (credits aan Trista) en dan die allerlaatste daar straalt ze zo in en daar is ze prachtig. Op diezelfde afbeelding zie je ook de wat slechtere outfits van haar.

[Beantwoorden]


Door Laura M. op 17 januari 2011 09:06

Ik vind Nicki Minaj helemaal geweldig :) Ja het is too much en over the top, maar ik vind het geweldig! ZÉLFS het nude-pakje.

En ja ze heeft implantaten, maar dat vind ik wel mooi. Als ik rijk was zou ik ook bil-implantaten nemen XD

[Beantwoorden]


Door Liza op 17 januari 2011 09:20

lol ja dat blijft toch echt de vleesjurk van gaga.. lichtelijke turn off.

Ik vond haar andere ‘outfits’ altijd ontzettend vermakelijk en artistiek.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 januari 2011 09:37

Leuk ik heb er van genoten!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 januari 2011 10:11

Bij die eerste outfit van Agyness had ik even een John Lennon meets Harry Potter momentje :’D
Qua Nicki Minaj ga ik toch voor Gaga <3

Ehh.. Ik vind dat het met Rihanna nog wel eens vaak fout gaat. Dat ze heel veel prints door elkaar droeg, met haar vuurrode haar.. Maar hoe ze op de rode loper verschijnt, vind ik wel weer heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 17 januari 2011 10:15

Smaken verschillen want ik vind van de 1e de linker foto mooier dan die lelijke MC-hammer broek. En die pumps er onder maken het Tante Sidonia.

Ik vind die tenten met tijgerprint allebei echt geen gezicht. spuuglelijk.

De kleding van Nicky Minaj vind ik ook echt niet mooi. links of rechts maakt niet uit. Allebei leuk voor Carnaval.

[Beantwoorden]


Door Joline op 17 januari 2011 11:12

hahaha.. wat een geweldig artikel!<3

[Beantwoorden]


Door denise op 17 januari 2011 11:31

grappig om te zien zeg,
wat n blunders…
ik kan me op een “slechte dag” ook altijd goed vermaken met makeuploze celebes!
doet toch wel weer goed om te weten dat wanneer zij wakker worden er niet geweldig uitzien!

liefs,
denise

[Beantwoorden]


Door denise op 17 januari 2011 11:32

Door Eline op 17 januari 2011 11:54

Oh heerlijk fout sommige outfits. Ik hou er wel van!

[Beantwoorden]


Door Felicia op 17 januari 2011 12:02

Poeh, wat ziet Nicki eruit zeg, vreselijk!
Blake kan gewoon geen foute outfits dragen, bij haar is alles prachtig! En die ‘tent’ van Eva Mendes vind ik zo lelijk nog niet, juist door die tailleriem krijgt de jurk vorm en ik vind ‘m toch wel mooi :) Die andere jurk vind ik juist een beetje trashy door dat decolleté. Leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door unebeauty op 17 januari 2011 12:20

Leuk om dit te lezen! Ik hou er echt van om soms eens iets lekker fouts te zien

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 januari 2011 12:27

leuk artikel :D

[Beantwoorden]


Door Lee; op 17 januari 2011 13:00

Blake Lively vind ik eigenlijk altijd wel stylish, zelfs haar bad day vind ik nog leuk :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 januari 2011 13:46

Ah ben wel jaloers op Blake Lively, zelfs op een “bad day” ziet ze er nog best fashionable uit! Maar tijgerprint… ik vind die allebei best fail haha!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 januari 2011 15:30

Ik vind Blake Lively echt zo mooi! Zelfs als ze er wat minder goed uitziet straalt ze nog :D

[Beantwoorden]


Door Sharona op 17 januari 2011 16:10

Ik herken ook die goede en slecht dagen, haha!

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 januari 2011 16:10

Nichi Minaj, ik vind har echt vre se lijk uitzien!
Dat zwarte haar stond haar veel mooier!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 januari 2011 om 19:18:

ja klopt, het blond is wel erg onnatuurlijk hè

[Beantwoorden]


Door Samira op 17 januari 2011 16:43

ik vin d dit in ieder geval een leuke topic om over te lezen ! Want vaak denken we dat celebs PERFECT zijn en deze foto’s laten zien dat zij nog steeds gewone mensen zijn die ook soms hun dagje niet hebben… en we ons niet minderwaardig moeten voelen.
WANT niemand IS perfect !!
<3

[Beantwoorden]


Door Annelies op 17 januari 2011 18:55

Volgends mij snap je het grungy randje van Deyn niet echt. De outfit kan juist heel goed, terwijl ik haar op de rechter foto net nog een copy van Marilyn Monroe vind (saaai!).

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 januari 2011 19:00

Over die van Blake: ik vind het geen gezicht juist dat het overhemd onder de rok vandaan komt. Dat maakte het voor mij een off-outfit. En over Nicki: hate it! Ze ziet echt vreselijk uit steeds als je het mij vraagt =P Smaken verschillen, en dat maakt het nou juist allemaal zo leuk!
Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 januari 2011 20:47

Haha sommige zijn echt wel Not ;p

[Beantwoorden]


Door Sabine op 18 januari 2011 18:29

Vind je die rechteroutfit van Agyness Deyn echt mooi? :P Ik vind haar een beetje op Beatrix lijken haha, dat haar enzo :P Hier een close-up:
http://hollywooddame.com/wp-content/uploads/2009/05/agyness-deyn-in-bulgari.jpg

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 18 januari 2011 om 19:26:

ja ik heb ook een close up gezien, maar ik vind het echt mooi, haha ;)!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 januari 2011 19:33

Dacht dat de linkerfoto van Kelly Osbourne was.
Wat in me geheugen gegrift staat: de vleesjurk van Lady Gaga.

[Beantwoorden]


[…] Goede dagen, slechte dagen Ook Hollywood sterren hebben ze (gelukkig): mindere en betere dagen. Van een aantal van hen zette ik een te gekke, en een niet zo te gekke look naast elkaar. Maar jullie waren het niet overal over eens… […]