Beauty boeken

De comments staan niet uit, je kunt gewoon reageren. Na 4 augustus worden de comments weer zichtbaar.
Ik heb een super leuke tip voor jullie! Ikzelf ben gek op boeken, literatuur, shakespeare of twilight. You name it and i read it! (Behalve Chicklit, maar daar heb ik mezelf deze vakantie toch maar aan gewaagd…) Een ander soort boeken wat ik leuk vind om te lezen, maar vooral ook om plaatjes in te kijken zijn boeken over beauty en make-up!
Image Hosted by ImageShack.us
Behalve het Bobbi Brown Make-up Manual heb ik sinds kort nog twee andere leuke boeken, Make-up met Marie Claire en Mari en de magie van schoonheid.

Image Hosted by ImageShack.us Make-up met Marie Claire kreeg ik als kadootje van mijn opa en oma. Mari en de magie van schoonheid kocht ik voor de grap, aangezien ik me toch elke keer weer afvroeg wáárom Wendy van Dijk (haar visagist is Mari van de Ven) knalroze strepen blush tijdens X-factor moest dragen.

Image Hosted by ImageShack.us Shot uit Make-up met Marie Claire. Dit boek is heel leuk, er staan ook echt onwijs mooie foto’s in! Leuke tips ook, hoewel ik deze eigenlijk nooit toepas (en het er ook niet altijd mee eens ben). Dit boek doet me een beetje denken aan de boeken van Bobbi Brown. De vormgeving is ook erg leuk gedaan en er staan veel mooie en leuke foto’s in. Van dit boek krijg ik wel inspiratie! Hij kost slechts €6.99 bij De Slegte.

Image Hosted by ImageShack.us Shot uit Mari en de magie van schoonheid. In het boek staan leuke backstage foto’s en ook zijn er veel BN’ers (waaronder Wendy van Dijk) in te vinden. Sommige foto’s zijn wat gedateerd en dat zie je ook aan de make-up die de dames dragen, of aan hoe jong ze eruit zien. Zeg nou zelf, is Sylvie van der Vaart niet bijna onherkenbaar? Toch vind ik het een leuk boek met leuke tips en mooie foto’s. Veel geld zou ik er niet voor neertellen, maar bij De Slegte kostte Mari en de magie van schoonheid slechts €2.50. Voor dat bedrag kon ik het niet laten liggen.

Bij De Slegte vind je meer van dit soort boeken over beauty, make-up en schoonheid. Ook zijn er boeken te vinden over mode en tattoo’s. Er is niet heel veel keus, maar toch zeker wel een kijkje waard! Vooral het boek van Marie Claire vind ik heel gaaf, maar ook het boek van Mari vind ik onverwachts leuk.

Bron: Marie en de magie van schoonheid, door Mari van de Ven. Uitgeverij Tirion. Make-up met Marie Claire, door Josette Milgram. Sanoma Uitgevers B.V.


Reacties

Door Laura op 30 juli 2010 13:13

Leuke boeken !

[Beantwoorden]


Door Jenieke op 30 juli 2010 13:38

Meestal loop ik de Slegte voorbij, toch maar eens naar binnenstappen dan!

[Beantwoorden]


Door Elien op 30 juli 2010 13:41

Dat boek van Marie Claire heb ik ook! Lekker goedkoop bij De Slegte :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 juli 2010 14:16

interessant!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 juli 2010 15:00

Ik ga ook even bij de Slegte een kijkje nemen :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 30 juli 2010 16:48

joh zo goedkoop?
ik vind mari van de ven zoiezo raar opmaken.
hij maakte met de cosmogirl shopdag mijn vriendin op, en een collega van hem deed mij.

Haar ogen waren erg vreemd opgemaakt, alsof ze in haar gezicht geslagen was. een beetje raar want hij is zo bekent, dan moet je er toch wat van kunnen? of het was zijn dag niet?

[Beantwoorden]


Door Tineke op 30 juli 2010 17:31

Naast het Bobbi Brown Make-up Manual heb ik ook nog Crazy Busy Beautiful van Carmindy (die van What Not To Wear, te zien op Discovery Travel & Living). Deze kan ik ook zeker aanraden! Het boekje kost €12,99 op bol.com en geschreven in goed te begrijpen Engels. Carmindy heeft nog meer van dit soort boeken geschreven en daar ben ik ook zeker benieuwd naar..

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 juli 2010 20:32

Leuk! alleen ik ken die winkel niet
zijn er meer winkels van?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 juli 2010 22:05

Oeh lijken me leuke boeken, vooral die eerste! Me wantsssss :)

[Beantwoorden]


Door Esmaralda op 30 juli 2010 23:09

aaah moet ik toch weer eens bij de Slegte gaan kijken!!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 juli 2010 08:16

Mooie boeken!
Ik heb eigenlijk geen beautyboeken,
ik lees het wel op internet, like VeraCamilla, haha! :D

[Beantwoorden]


Door Sharony op 31 juli 2010 11:16

Ik kan deze boeken nooit vinden bij de slegte ??

[Beantwoorden]


Door Leontien op 31 juli 2010 20:04

Ik heb Make-up met Marie Claire ook, staan mooie foto’s in!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 1 augustus 2010 11:31

Door Marijke op 2 augustus 2010 21:36

zien er fijne boeken uit!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 3 augustus 2010 09:01

@Sharony: huh echt? misschien een te klein filiaal? :S

@Ilse: oeeeii dat klink niet goed! tja, hij zal t best kunnen maar als je bekend bent, betekend het uiteraard niet gelijk dat je ook goed bent.

[Beantwoorden]


Door daisy lammers op 29 oktober 2011 15:45

Door Justme op 4 april 2012 16:10

Maar bij de slechte is zijn de boeken allemaal 2e hands logisch dat ze zo goedkoop zijn! Ik koop daar ook altijd mijn boeken!

[Beantwoorden]