Kylie Cosmetics In Love With The Koko Liquid Lip Collection

De eerste keer dat Kylie en Khloé voor Kylie Cosmetics samenwerkten, greep ik mis. Gelukkig kwam er een vervolg… en had ik beet! Ik ben stiekem al enige tijd een trouwe KUWTK kijker en Khloé is mijn favoriet. Haar stijl en humor vind ik het leukst en de kleuren die in haar speciale Liquid Lip Collection zitten, spraken me dan ook meteen aan.

De Kylie Cosmetics In Love With The Koko Liquid Lip Collection is super schattig vormgegeven. Je krijgt de collectie in een kartonnen doosje met glinsterende koperkleurige bedrukking en een glimmende binnenkant. Ook zit er een kaartje bij met een kort bericht van Khloé. Heel leuk gedaan!

In de collectie zit naast de Liquid Lip Collection, een palette met blush, bronzer en highlighter die je kunt bestellen in de webshop van Kylie Cosmetics.

Voor de Liquid Lip Collection betaalde ik $ 40,00 + $ 14,94 verzendkosten, wat in totaal neerkomt op $ 54,95. Omgerekend naar euro’s is dat ongeveer € 47,37. Helaas bleef het daar niet bij, want toen het pakketje in Nederland was moest ik ook nog eens iets meer dan € 20,00 douanekosten betalen. Uiteindelijk was ik dus meer dan € 67,00 kwijt… Pfffff. Dat weerhoudt me er wel van om nog eens bij Kylie Cosmetics te bestellen. Dit was namelijk al mijn tweede bestelling en de eerste keer had ik de extra kosten ook. En niet alleen de kosten vind ik vervelend, het pakketje ligt zo twee weken bij de douane en als het bezorgd wordt moet ik met gepast geld aan de deur kunnen betalen. Dat schiet allemaal niet op.

In de Liquid Lip Collection zitten drie matte vloeibare lipsticks én een gloss. De lipsticks hebben een fijne sponsapplicator, de gloss heeft applicator gemaakt van haartjes. Ik vraag me af waarom er niet gewoon voor een sponsapplicator gekozen is, dat vind ik veel logischer en fijner werken.

Bunny – Baby Girl – Doll – Sugar Plum

Bunny

Op mijn huidskleur is Bunny niet helemaal nude, maar net een tikkeltje donkerder. Persoonlijk vind ik dit soort kleuren nog veel mooier, omdat ze net wat meer spreken. Bunny is bruin, maar heeft ook wat paars in zich. Mooi!

Baby Girl

Een prachtige, gedempte koraaltint. Zomers, maar niet heel fel. Een hele bijzondere kleur, ik vind hem erg mooi en fris.

Doll

Wél heel fel is Doll. En dat blijf ik toch ook wel erg gaaf vinden hoor. Deze lipstick geeft bijna licht, zo intens en helder als ‘ie is.

Sugar Plum

Oja, dan was er ook nog een lipgloss… Ik was best wel benieuwd naar Sugar Plum, maar ik blijf lipgloss gewoon niet fijn vinden. Dan is het gelukkig ook niet zo erg dat deze gloss niet mooi dekt en in de lijntjes trekt. Over een liquid lipstick heen zie je dat gelukkig minder en kun je wat glans toevoegen.

Ik vind de kleuren van de matte liquid lipsticks prachtig! Wat dat betreft was deze kit een hele goede keuze voor mij. Ook ben te spreken over hoe de lipsticks aanbrengen en dekken. Ze zitten perfect! Mijn enige puntje van kritiek is dat ze wel vrij droog aanvoelen. Voor en na het dragen raad ik je dan ook aan een lip balsem te gebruiken om je lippen gehydrateerd te houden.

De lipsticks en gloss hebben een zoete vanillegeur. Die vind ik persoonlijk best wel heftig, maar gelukkig ruik ik het niet meer wanneer de lipsticks aangebracht en opgedroogd zijn. De gloss slijt bij mij in een uurtje, de lipsticks houden het tot drie uur vol en bijwerken is geen probleem. Niet slecht! Ik ben er blij mee.

Kylie Cosmetics is te koop in de officiële webshop. Kijk uit met fakes! Dit is momenteel het enige online verkooppunt.


Reacties

Door Maaike op 4 juli 2017 06:36

Bunny is echt heel erg mooi. Staat je goed! Als je de douanekosten wilt vermijden moet je onder de 22 euro blijven met je bestelling (inclusief verzendkosten) dan heb je de kosten niet! Verder kun je de douanekosten altijd pinnen als je het pakket ophaalt bij een postnl afhaalpunt. Wel zo makkelijk!

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 4 juli 2017 om 10:56:

Kleine toevoeging: dat is nog zonder verzendkosten! Deze worden alleen meegerekend als je over die €22 heen gaat (buiten de EU), dan betaal je idd over alles (items en verzendkosten) douanekosten. Heel raar systeem, maar officieel werkt het zo, handig om te weten als je eens teveel betaalt, ja kan terugvragen namelijk!

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 juli 2017 06:54

Wauw, van deze collectie wist ik (nog) niks. Wat ziet de vormgeving er leuk uit én wat een mooie kleuren! De gloss is niet zo mijn ding, maar de lipsticks vind ik stuk voor stuk erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 4 juli 2017 07:17

Baby girl lijkt heel erg op quite the stand out van mac (een grote favoriet)

[Beantwoorden]


Door Fleut op 4 juli 2017 08:09

Wel heel erg prijzig voor iets dat nu ook weer niet heel bijzonder is… De geur, de kleuren, blijft allemaal niet heel lang zitten. Van Maybelline heb je prachtige matte lipsticks in mooie kleuren die bij mij ook nog eens de hele dag blijven zitten, comfortabel aanvoelen en niet stuk ruiken.

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 juli 2017 08:13

Wat een mooie kleuren! Baby Girl staat je prachtig vind ik!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 juli 2017 08:48

Ik vind Bunny het mooist! Die zou ik zelf ook dragen! De andere twee kleuren staan je ook prachtig hoor! Ze zijn alleen te oranje voor mij. Lipgloss heb ik trouwens ook niks mee.. dusss die negeer ik maar :p

[Beantwoorden]


Door Susan op 4 juli 2017 08:50

Oh ik was hier erg benieuwd naar! Vind Bunny het allermooist.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 juli 2017 09:43

Bunny en Doll vind ik beide echt super mooi en zou deze ook zo dragen! Jammer dat alles bij elkaar het zo duur was, stom eigenlijk want dat weerhoud je inderdaad om de volgende keer weer wat te bestellen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 juli 2017 om 09:25:

Ja, zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 juli 2017 10:15

Als je echt douanekosten wil voorkomen kan je je pakketje naar shipito sturen en daar een lage waarde op de doos laten zetten 😊
Xx

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 4 juli 2017 10:16

Ik vind de Koko collecties ook echt super. Doll is hier mijn favo kleurtje, ik hou van zulke tinten in de zomer :) Wel jammer van de hoge kosten die erbij komen, dat weerhoudt me er steeds van om iets te kopen. Ik wil wel graag eens een velvet lipstick proberen, die formule zou heel fijn zijn.

[Beantwoorden]


Door Loes op 4 juli 2017 10:20

Ik vind het een mooie lijn! Zeker Doll vind ik echt prachtig. De kleuren staan je goed!

[Beantwoorden]


Door Liset op 4 juli 2017 10:39

De verpakking is prachtig! Dat hebben ze echt goed gedaan. Voor mij zitten er niet echt kleuren tussen die er voor mij uitspringen, maar die verpakking – wauw – daar ben ik echt van onder de indruk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 juli 2017 om 09:26:

Ik hoop ook echt dat de roségouden print niet van de tubes afslijt!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 juli 2017 10:45

Wat een gedoe zeg met die douanekosten, snap wel dat je daar niet blij van wordt. Ik vind de kleuren wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 juli 2017 11:15

Ik vind ze er echt prachtig uitzien, van verpakking tot kleur. Ik vind het wel altijd jammer bij liquid lipsticks dat natuurlijke kleuren zoals die roze tint toch nog steeds vrij heftig ogen omdat ze zo matte zijn en zo gepigmenteerd. Maar dat is natuurlijk personal preference. Wel echt stom dat ze zo lastig te verkrijgen zijn en met die douane kosten. Echt een gedoe!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 4 juli 2017 12:04

Ik vind Doll een leuk kleurtje. En wat een leuke verpakking! Wel spijtig dat ze wat droog aanvoelen…

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 4 juli 2017 12:21

Die zoete vanillegeur zegt me niets. Verder vind ik de kleuren wel mooi – afgezien van de gloss –, maar zo’n bedrag heb ik er niet voor over. Wel fijn dat je ze probleemloos kan bijwerken. Dat is vaak een dingetje bij liquid lipsticks…

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 juli 2017 13:17

Bunny en Doll vind ik prachtige kleurtjes! De verpakkingen zien er ook heel mooi uit. Alleen jammer dat je met douanekosten te maken krijgt. Dat maakt de producten wel erg duur. Echt jammer, want anders had ik wel willen bestellen, maar ik vind dat gedoe met die extra kosten wel zo irritant dat het mij tegenhoud haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 juli 2017 13:35

Oeh de kleur bunny is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 juli 2017 16:04

Hoi Vera!
Heb je Doll en Baby Girl niet omgedraaid? Volgens mij is Doll de meer oranje kleur en die noem jij Baby Girl. Misschien heb ik het mis hoor, maar dan kan je het eventueel nog even controleren. :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 juli 2017 18:26

Wauw ik vind ze echt heel mooi. Ik weet alleen niet of ik het risico bij de douane durf te riskeren. Prachtige kleuren.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 juli 2017 19:33

Ik vind de verpakking én de kleuren echt prachtig, wauw!!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 juli 2017 20:01

Wauw ik ben een beetje verliefd geworden op Bunny! Wat een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Donna op 5 juli 2017 09:28

Ik ben ook al weken aan het tobben of ik niet toch iets bij Kylie zal gaan bestellen, maar ik had al zo’n idee dat je extra douane kosten zou moeten betalen. Dan wordt het toch wel een duur grapje inderdaad… Ik lees ook veel dat de liquid lipsticks erg droog zijn. Ze staan je echter wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 juli 2017 11:20

Douanekosten is altijd een gedoe :( daarom was/is Shipito zo handig, gebruikte dat zelf mega veel, maar daar zijn de verzendkosten dan weer van verhoogd. Dus tegenwoordig zijn groepsorders dan de goedkoopste manier.

Wel echt een set om verliefd op te worden! Zo mooie kleuren en verpakking <3

[Beantwoorden]


Door Kiara op 6 juli 2017 08:53

Heb je niet Doll en Baby Girl door elkaar gehaald? Want op de instagram van KylieCosmetics zijn de kleuren precies andersom?

[Beantwoorden]


Door Gwenn op 7 juli 2017 00:48

Die extra kosten zijn dus de reden dat ik altijd samen bestel met een vriendinnetje! Op die manier deel je de kosten, en dan valt het allemaal wel mee! Vaak kom je dan ook boven het bedrag voor de gratis verzending, wat dus ook weer kosten bespaard!

[Beantwoorden]


Door Aicha op 7 juli 2017 20:16

Die kosten. Herkenbaar. Ik heb al eerder wat uit Amerika besteld (geen makeup tho) en had nooit douanekosten of inklaringskosten. Totdat ik de zomercollectie kocht van JS. €52,75. 🤗 Gotta love the costs of it.

Verder leuke review en weer goeie foto’s, Vera! :)

[Beantwoorden]